84362 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Zante Town și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.01.2018
DE
Avatar Rodel
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 03.05.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Dor de Grecia: Zante Town


Urmare de aici

Dacă vară nu e... nimic nu e! Cerul mohorât, frigul și umezeala încerc să le salvez cu amintirea unei veri însorite în care punctele forte sunt cerul senin și albastrul mării grecești.

Da, mi s-a făcut dor de Grecia, de albastrul de Grecia. Și, ca să-mi astâmpăr dorul, am scotocit prin cutia cu amintiri și am scos de acolo insula Zakinthos. M-am întors în urmă cu câteva luni și am revăzut cu ochii minții orașul capitală a insulei, Zante Town.

Am plecat din Alykanas spre Zante cu autobuzul local, la ora 10.45 dim., după o întârziere de 45 de minute. La 11.15 eram în Zante. Autobuzul a avut stația terminus în autogara care se află la marginea orașului. Întrebarea era cum să ajungem în oraș. Informația primită mi s-a părut vagă: traversați linia ferată. Și am traversat-o. Nimeni în afară de noi nu mai mergea în direcția aceea. Dincolo de linii, se deschidea un drum de țară, cu bălării de-o parte și de alta, cu niște ruine ce nu cred că aveau vreo valoare istorică. Am mers pe acel drum indoindu-mă că vom ajunge unde vrem. Doi turiști veneau din sens opus. M-am înseninat: am pe cine întreba dacă am ales drumul cel bun. Și când răspunsul a fost afirmativ, am căpătat forțe noi să merg mai departe.

Curând, am întâlnit și primele clădiri. O stradă îngustă, în trepte cobora spre oraș. Destul de adormit la ora aceea. Un oraș care a cunoscut efectul distrugător al cutremurului din 1953, dar care a renăscut, reconstrucția lui păstrând originalul. Arhitectura de influență venețiană este prezentă nu numai în Piața Agios Markos, piață care a fost martora revoltei locuitorilor împotriva stăpânirii venețiene, la 1797. Acum, aici, se găsesc câteva obiective importante: Biserica Sf. Marcu, Muzeul închinat poeților Dionysios Solomos, autorul imnululi Greciei, și Andreas Kalvos.

Zona care mi s-a părut cea mai frumoasă, este Piața Solomos, Plateia Solomou, o zonă pietonală, paralelă cu faleza ce mărginește ca un arc de cerc portul. Trec pe lângă Banca Națională, clădirea Bibliotecii Municipale, Primăria și în față imi apare maiestuoasă catedrala Agios Dinysios, protectorul insulei. În imediata apropiere, este Muzeul Bizantin în care sunt expuse picturi din sec. al XVII-lea și al XVIII-lea, icoane bizantine ce se disting prin maniera realistă în care au fost realizate. Muzeul a fost deschis publicului în 1960.

La capătul portului, se află capela Agios Nikolaos din Molo (1561), distrusă de cutremurul din 1953, dar refăcută, asemenea întregului oraș. Muzul Naval este o altă clădire impunătoare aflată în port. La ora aceea, în plină zi și plin soare, faleza și portul erau cam pustii. Am admirat cele câteva iahturi, marea cu a sa culoare incredibil de albastră și am trecut să vedem și o zonă mai... practică, dacă pot să spun așa: Strada Alexander Roma. Este pietonala cu magazine și taverne. Magazinele nu mi s-au părut extraordinare, și mă refer aici la mărfurile expuse. Nici zona nu m-a încântat în mod deosebit.

Intr-o piațetă, perpendiculară pe pietonala de-a lungul falezei, înconjurată de un grilaj, statuia lui Confucius. N-am putut să fac legătura între filosoful chinez și Zante town, dar precis că există una. Oare ar vrea să sugereze că locuitorii orașului sunt călăuziți de aceleași precepte morale? Că echilibrul și măsura în toate este calea cea bună? Poate voi afla un răspuns...

Am trecut și pe lângă Muzeul de Literatură, dar n-am intrat. La ora aceea era închis. Afișele anunțau o expoziție dedicată poetului rus Pușkin.

Câteva cuvinte despre clădiri. Amprenta venețiană este prezentă. Mi-au plăcut culorile caselor, plantele cățărătoare ce acopereau unele fațade, obloanele din lemn. Mici magazine cu suveniruri la prețuri acceptabile. Boasca țestoasă, Carreta- Carreta, este regina, domnește peste tot și nu poți să pleci fără un suvenir cât de mic ce o reprezintă.

Plimbare, plimbare, dar vine și momentul în care ți se face foame. Și unde altundeva să mănânci, dacă nu la o tavernă pe faleză? Sunt multe, una lângă alta, nu știi ce să alegi, te orientezi și după criteriul unde sunt clienți și mâncarea e bună. Alegem, în sfârșit o tavernă care ne place cum arată. Și comandăm musaca. E bună, e multă. Luăm și înghețată. Totul e pe gustul nostru.

Aș fi vrut să ajung și pe Dealul Bohali, dar e mult prea cald. Ne resemnăm cu atât și facem drum întors. În autogară așteptăm puțin. Autogara arată bine. Are birou de informații, un mic magazin cu suveniruri, un bufet. Aici e răcoare. În oraș, am suportat 40 de grade.

Zante este un oraș frumos, mi s-a părut și liniștit, dar pot spune acest lucru deoarece l-am vizitat la orele siestei. Seara, sunt convinsă că este animat.

Și acum, că am scris despre o părticică de Grecie, mi s-a mai astâmpărat dorul. Sau, dimpotrivă?

---
Impresii încărcate de Rodel in 31.01.2018 20:34:02

Validat / Publicat: 31.01.18 22:06:19


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1721

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rodel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  60900 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[31.01.18 22:04:05]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "La pas prin Zante, capitala Zakinthosului, ZANTE TOWN" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[31.01.18 22:09:25]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[31.01.18 22:43:49]
» mesaj pers

   Dor de Grecia? Păi normal, cum altfel, în perioada de iarnă, când e rece... ne aducem aminte de locuri, vedem poze... mai trece o lună... în așteptarea vacanței! felicitări! în seara asta m-am „apropiat” puțin de ea... de Grecia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[01.02.18 00:24:34]
» mesaj pers

   Mutat la rubrica "Descoperă Zante Town și împrejurimile" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[01.02.18 08:42:21]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Cui nu-i e dor de Grecia?! Mie mi-e dor de când trec vama de la greci spre bulgari! Anul acesta, dacă vor zeii, vom ataca puțin Grecia neorganizat dar cumva bine documentat. Ciudat, nu? 🤔

   Și poza aia cu musaca nu putea lipsi de aici că mi-a făcut poftă? Deja mă gândesc cum e în Zante, am mâncat multe variante de musaca grecească și sper să lungesc lista.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mprofeanu
[01.02.18 10:59:19]
» mesaj pers

   @Rodel: Ce frumos titlu și îmbietor, ce frumoase impresii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[01.02.18 11:02:17]
» mesaj pers

   @elviramvio: Ai dreptate: și mie mi se face dor de Grecia imediat ce am plecat de acolo. Și mă hrănesc cu amintiri, și fac planuri pentru viitoarea întâlnire. Anul acesta și eu vreau Grecia pe cont propriu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[01.02.18 11:07:58]
» mesaj pers

   @maryka: Multumesc pentru lectură și vot! Cand te îndrăgostești de un loc, visezi mereu la el. Sper să ajung și în acest an în frumoasa Grecie, ceea ce-ți doresc și ție.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[01.02.18 11:11:32]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Multumesc pentru lectură și vot! Titlul acesta îl port în minte de când m-am întors din Grecia. Iar acum și mai mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[01.02.18 19:19:22]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[03.03.18 18:52:14]
» mesaj pers

   @Rodel: Foarte frumos, pitoresc si romantic. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[03.03.18 19:01:45]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc pentru aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [17.11.19 11:31:17]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Așa arată drumul ce duce spre oraș. Are un oarecare pitoresc, dar mă așteptam la altceva. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941501">Şterge vot</a></div><span id="v9941501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Așa arată drumul ce duce spre oraș. Are un oarecare pitoresc, dar mă așteptam la altceva.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Aceste ruine fac parte din decorul oferi de drumul autogară- oraș. Să aibă vreo valoare? -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941502">Şterge vot</a></div><span id="v9941502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Aceste ruine fac parte din decorul oferi de drumul autogară- oraș. Să aibă vreo valoare?
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Zante, la intrarea în oraș -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941503">Şterge vot</a></div><span id="v9941503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Zante, la intrarea în oraș
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Zante Town, faleza ce se arcuiește în jurul portului -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941504">Şterge vot</a></div><span id="v9941504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Zante Town, faleza ce se arcuiește în jurul portului
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Statuia filosofului Confucius în Zante. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941505">Şterge vot</a></div><span id="v9941505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Statuia filosofului Confucius în Zante.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Suveniruri într-un magazin din Zante. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941506">Şterge vot</a></div><span id="v9941506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Suveniruri într-un magazin din Zante.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Zante -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941507">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941507"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941507">Şterge vot</a></div><span id="v9941507" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941507)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941507Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941507MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Zante
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2017] Catedrala Ag. Dionysios -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941508">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941508"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941508">Şterge vot</a></div><span id="v9941508" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941508)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941508Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941508MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Catedrala Ag. Dionysios
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Piața Solomos din Zante. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941509">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941509"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941509">Şterge vot</a></div><span id="v9941509" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941509)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941509Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941509MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Piața Solomos din Zante.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Din interiorul catedralei. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941510">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941510"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941510">Şterge vot</a></div><span id="v9941510" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941510)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941510Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941510MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Din interiorul catedralei.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Sf, Dionisie, protectorul insulei. Tablou aflat în catedrala Ag. Dionysios -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941511">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941511"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941511">Şterge vot</a></div><span id="v9941511" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941511)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941511Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941511MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Sf, Dionisie, protectorul insulei. Tablou aflat în catedrala Ag. Dionysios
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Turnul bisericii. Un punct de reper al orașului. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941512">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941512"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941512">Şterge vot</a></div><span id="v9941512" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941512)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941512Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941512MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Turnul bisericii. Un punct de reper al orașului.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Muzeul de Litaratură -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941513">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941513"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941513">Şterge vot</a></div><span id="v9941513" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941513)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941513Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941513MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Muzeul de Litaratură
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Taverna de pe faleză unde am mâncat -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941514">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941514"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941514">Şterge vot</a></div><span id="v9941514" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941514)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941514Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941514MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Taverna de pe faleză unde am mâncat
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Vis-a -vis de golful unde se află portul orașului. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941515">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941515"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941515">Şterge vot</a></div><span id="v9941515" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941515)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941515Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941515MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Vis-a -vis de golful unde se află portul orașului.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Zante, pe o stradă, un colț de verdeață -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941516">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941516"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941516">Şterge vot</a></div><span id="v9941516" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941516)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941516Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941516MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Zante, pe o stradă, un colț de verdeață
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] O parte din zona comercială de pe Alexander Roma. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941517">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941517"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941517">Şterge vot</a></div><span id="v9941517" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941517)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941517Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941517MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] O parte din zona comercială de pe Alexander Roma.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Culoarea vie și veselă a unei clădiri. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941518">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941518"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941518">Şterge vot</a></div><span id="v9941518" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941518)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941518Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941518MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Culoarea vie și veselă a unei clădiri.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] La intrare ăn Muzeul Bizantin. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941519">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941519"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941519">Şterge vot</a></div><span id="v9941519" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941519)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941519Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941519MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] La intrare ăn Muzeul Bizantin.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Și musacaua face parte din specificul grecesc. O porție generoasă și foarte gustoasă. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941520">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941520"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941520">Şterge vot</a></div><span id="v9941520" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941520)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941520Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941520MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Și musacaua face parte din specificul grecesc. O porție generoasă și foarte gustoasă.
foto Rodel [31.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.117382049561 sec