76797 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Chania și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.03.2017
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2016
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cu dor de soare și parfum de leandri...


Urmare de aici

M-am gândit să scriu acest articol în parte văzând că nu sunt descrieri despre acest loc, pe de altă parte pentru că mi-e dor de mare, de soare... și de parfum de leandri...

Despre ce vreau să scriu? Despre o parte din Creta, una sălbatică, nu prea umblată, dar atât de frumoasă, iar dacă celor ce doresc să meargă anul acesta le dau o idee bună, de ce nu?

Mă refer la partea de sud-vest a insulei, pornind din Chania, nu e departe, e romantic, zic eu, sigur dacă vă place natura, altfel clar nu aveți ce căuta pe acolo.

Acest drum noi l-am făcut anul trecut cu ocazia excursiei în defileul Samariei, despre care am scris deja, dar atunci nu am acordat multă importanță drumului, așa că acum revin.

Sigur că noi stând în apropiere de Hersonissos, drumul a fost foarte lung, dar voi începe numai din Chania.

Se pleacă spre vest, urmând indicatoarele spre Omalos. Chiar satul Omalos se află la 39 km de Chania. Drumul este foarte frumos, admir livezi întregi de măslini și viță de vie, dar pe dealuri sunt și măslini sălbatici, oregano mult, tufe de culoare mov, apoi la cca 15 km se află satul Fournes , aici sunt livezi nesfârșite de portocali, multă, multă verdeață, pentru că oricum aici în apropiere este și Grădina Botanică a insulei Creta, cu multe specii de floră și faună mediteraneană. Data viitoare o pun neapărat pe lista de văzut.

Apropiindu-ne de platou, tot urcând, serpentinele se înmulțesc, priveliștea este magnifică, iar singurul regret, suntem cu autocarul, nu putem oprim când vrem noi pentru ședințe foto. Ultima oprire la un magazin pentru cei ce vor să facă provizii pentru străbaterea defileului, chiar și ceva echipamente adecvate, apoi urmează încă 3 km, până la intrarea în defileu.

Platoul Omalos se află în Munții Lefka Ori , Munții Albi, iar cel mai înalt vârf este Pachnes , 2453 m, unde sigur se pot face și ascensiuni. Sigur altă variantă de aici ar fi și spre satul Agia Eirini , spre vest, de unde se poate ajunge în defileul cu același nume, un traseu mult mai ușor ca Samaria, ieșind tot la țărmul mării Libiei, la Soughia , după cca 7km.

Revenind pe platoul Omalos, auzim de la ghida despre scene de vitejie care s-au derulat aici, în lupta de independență a cretanilor. De jur-împrejur vedem munți stâncoși, fără vegetație, fenomen cunoscut și sub numele de ,,deșert de mare ”. Este de trăit senzația pe care o ai fiind acolo, măreția naturii să spunem, simți cum respiri aerul bogat oxigenat, cu miros de pini, iar cine pornește în defileu, trebuie să aibă ceva condiție fizică și încălțăminte adecvată, dar despre toate astea eu am mai scris, așa că nu reiau. Recomand celor ce pot, să facă ,,mișcarea” asta.

Voi ,,sări” peste cei aproximativ ,,16-18 km, ajung la punctul de ieșire din defileu, de aici începe deja satul Agia Roumeli , iar până la mare mai sunt cca 2 km. După bine meritata băutură răcoritoare ce o servim la taverna de la ieșire din defileu, o pornim încetișor spre mare. De o parte și alta a drumului, se zăresc ceva ruine ale caselor vechi, case de piatră, o bisericuță foarte veche, Panagia , pe dealuri ruine, undeva se află și o veche cetate turcească. Se spune că e greu de urcat până acolo. Tot terenul de aici este stâncos, cu mult pietriș și tufe mari de leandri roz, frumos mirositori ce ne îmbată cu parfumul lor.

Noi obosiți cum suntem după traseu, mergem parcă teleghidați, mirosind aerul ușor sărat, ce parcă se apropie din ce în ce mai mult. Ajungem în satul propriu-zis, mic, nu sunt mai mult de 100 suflete, locuitori permanenți, casele se află înșirate pe malul mării, ceva taverne, pline de flori, o străduță ce duce chiar în port. Locuitorii se ocupă cu pescuitul și creșterea animalelor, deci ghicim ușor meniurile principale ale tavernelor. Aici în Agia Roumeli, nu se poate ajunge cu mașina, doar pe jos prin defileu, sau cu barca din Hora Sfakion, sau Paleochora și Soughia.

De unde numele satului? Se crede că în urmă cu secole a existat un templu aici, după spusele lui Plutarh, iar Rumilia , zeița, a fost protectoarea turmelor, a hranei. Istorie bogată are acest loc, descoperiri importante s-au făcut aici, parte din ele se află la Muzeul de Arheologie din Chania. Ieșim la mare, Marea Libiei , calmă, caldă, îmbietoare... și atât de albastră... vedem în dreapta o plajă destul de întinsă, la stânga tavernele ce așteaptă călătorii de peste zi. Unii aleg să stea peste noapte, dar cei mai mulți pleacă cu vasele ce-i așteaptă spre Sfakia. Așadar după toată agitația de peste zi, după ora 17.30, se lasă liniștea peste sat, satul desprins parcă din poveste și din alte timpuri.

De pe vas, ne uităm cu încântare înapoi, spre chei, spre casele albe, spre localnicii ce rămân în urmă... Călătoria pe mare durează cam o oră și jumătate, se face o oprire la Loutro . Unii coboară, alții urcă. Nu se stă mult. Doamne, dar unde am ajuns?

Un sătuc mic, iar cele câteva case, se află înșirate chiar pe malul mării, în micul golf, case albe cu obloane albastre, ce duc cu gândul la Ciclade, cu dealuri verzi în spate dar și stânci golașe, aici timpul parcă s-a oprit în loc, nu există drum, deci nu există mașini și motorete. Dacă vreți liniște deplină, e locul ideal, aici la cca 71 km de Chania. Chiar și ziua, satul e aproape gol, oamenii, în mare parte turiști, sunt la plajele din apropiere, Glyka Nera Beach , plaja cu apă dulce, sau Marmara Beach . Sau poate preferați o plimbare pe jos la ruinele castelului venețian de pe dealurile din spatele satului? O provocare interesantă, o desprindere din zilele noastre, o lume mai curată, mai simplă, mai naturală...

Parcă nu mă mai satur să fac poze, vasul însă nu stă mult, trebuie să ne continuăm drumul, doar încă o poză, încă una... pe măsură ce părăsim mica lume ireală... După cca încă o jumătate de oră ajungem la Hora Sfakion .

Acest loc, important centru de rezistență a luptei împotriva turcilor, dar și a venețienilor, e și locul de naștere a unuia din cei mai importanți revoluționari cretani, Daskalogiannis . Acesta a fost un bogat constructor de nave, care a condus una din revoluțiile împotriva otomanilor. După multe lupte crâncene, a fost prins și torturat, jupuit de viu și executat de turci, undeva lângă castelul Frangokastelli . :( În onoarea lui, este o statuie a sa lângă Sfakia, în Anapoli , iar aeroportul din Chania îi poartă numele. Azi, localitatea, are ceva locuri de cazare, taverne, minimarket, brutărie, măcelărie, iar populația se ocupă cu pescuitul, creșterea animalelor, cu producția de ulei de măsline, desigur și turismul. Aflat la cca 74 km de Chania, aici se poate ajunge ușor cu mașina din Chania, drumul este spectaculos, sigur nu o să vă pară rău de alegerea făcută. Dacă voi reveni în Creta, sigur voi veni de această dată în sens invers cu mașina din Chania către Sfakia, sper să vă conving prin poze.

Era să uit, există și autobuz din Chania către Sfakia. Iar de aici nu e departe Frangokastello, mai spre est, o plajă întinsă, cu ruinele unui castel chiar în apropierea plajei. Denumirea de Sfakia provine se pare, ori de la cuvântul Sfax ce înseamnă chei, ori de la cuvântul sfaka care în dialectul cretan înseamnă amar, după copacul leandru. Mie îmi convine oricare, e pe aproape...

După ce vasul a acostat, coborâm încet, de ce încet? Pentru că toți suntem obosiți, aproape toți venim din defileu... Trebuie să ajungem în parcarea unde ne așteaptă autocarele, ghizii așteaptă și ei, ne dau ultimele indicații, admirăm priveliștea din jur, multe, multe flori, leandrii, căldura e dogoritoare chiar și la ora 18, doar marea e calmă, foarte albastră... Și pornim la drum, ghida iar povestește despre luptele care s-au dat aici, ne spune să fim atenți la drum, pentru că vom vedea celebrele serpentine, care urcă, urcă, lăsând marea în urmă...

Regret după cum am spus și în articolul despre Samaria, că nu am putut face poze din autocar, am avut geamuri fumurii, am încercat, nu cu folos. Am să pun totuși două poze de pe net cu drumul, pentru a vă convinge. Exclamațiile se auzeau în autocar în toate limbile... :))

Cca o oră ne-am învârtit pe acele drumuri șerpuitoare, până la Imbros , de unde se poate pleca și în Defileul Imbros (poate data viitoare), urmează apoi micul sat Vryses , mic și liniștit, apoi încet, încet drumul se apropie de autostrada spre Rethimno. Soarele cobora ușor, făcând totul mult mai spectaculos, culorile mai calde, animale pe marginea drumului, cu celebrele clopote la gât, un peisaj spectaculos, departe de Creta turistică, dar aproape de tradiții, de natură. Vă invit la o călătorie și cu ajutorul pozelor.

Vacanțe frumoase să aveți! :))

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 22.03.2017 17:27:51

Validat / Publicat: 22.03.17 18:47:20


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 2930

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42949 PMA (din 49 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- elviramvio
[22.03.17 19:43:40]
» mesaj pers

   @maryka:

   Superb totul, pozele m-au facut sa-mi fie dor de vara si de Grecia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[22.03.17 20:16:52]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Bate vânt de primăvară... și eu sunt cu gândul la vară..... Mulțumesc pentru aprecieri, să aveți o primăvară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.03.17 20:23:27]
» mesaj pers

   @maryka: Ce articol frumos! M-ai scos din atmosfera întâlnirii AFA şi m-ai introdus în peisaje de vis, ca să mi se facă dor şi mai tare de vară, de mare, de Grecia... pardon, de Creta, căci cretanii afirmă că ei sunt mai întâi cretani şi-apoi greci, că insula lor e cea mai cea! Şi au dreptate în felul lor!

   Am citit cuminte review-ul căci partea aceasta a insulei nu mi-e cunoscută deloc, dar este frumoasă, după cum bine văd din poze!

   Felicitări şi-ţi doresc vacanţă frumoasă şi pentru anul acesta! Sunt tare curioasă să aflu la ce destinaţie te-ai gândit!

   O seară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.03.17 20:36:58]
» mesaj pers

   Splendid!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[22.03.17 20:49:10]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulțumesc! În primul rând îmi pare rău că am pierdut întâlnirea, știam de mult că n-o să pot participa. Am citit însă tot ce s-a scris despre eveniment și mă bucur că a fost așa reușită.

   Despre Creta, nu credeam că o să mai scriu, dar am tot citit în ultimul timp câteva articole și am văzut că nu prea se abordează aceste locuri, ori e mare păcat, este atât de aproape de Chania, mă refer la drumul spre Sfakia, nu cu modestie, o compar cu Transfăgărășanul, dar unde mai pui că în spate se vede marea cea mare... Este fabulos. Dar aș fi vrut să fiu în ritmul meu, să oprim, să facem poze! Aceste locuri le am undeva la egalitate, în suflet cu Assosul din Kefalonia.

   Cât despre destinația de anul acesta - Santorini! De aceea aștept cu nerăbdare vara!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- maryka
[22.03.17 20:53:00]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.03.17 20:59:50]
» mesaj pers

   @maryka: Eu cred că e important să scrii despre anumite locuri, chiar dacă s-a mai scris despre ele. Acele locuri văzute cu ochii tăi şi redate prin rândurile proprii pot ajuta la formarea mai multor păreri despre un loc anume să zicem, fiindcă noi suntem diferiţi şi percepem de multe ori în mod diferit un lucru sau un loc, prin urmare le descriem diferit. Cei ce citesc pot "culege" ceea ce le place şi vor pune în practică ceea ce le convine. Aşa că poţi să mai scrii despre Creta, chiar dacă s-a mai scris, o faci foarte frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[23.03.17 11:47:35]
» mesaj pers

   @maryka: Iar stau in dubiu si nu stiu cu ce sa incep, imi fac insa elan si incep cu regretul ca nu ai putut participa la intalnirea de anul acesta dar sper ca ceea ce s-a intamplat acolo si despre care ai spus ca ai citit sa te faca sa-ti organizezi timpul astfel incat anul viitor sa fii acolo.

   Acest articol este precum mierea, simti ca te unge lasandu-ti o aroma placuta de vara, ai prezentat totul atat de frumos atat in vorbe cat si in poze incat parca simt vara mai aproape.

   Felicitari, votat cu foarte mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[23.03.17 12:15:06]
» mesaj pers

   Mulțumesc frumos! Sigur, la anul neapărat. Vorbesc despre întâlnire. De la cea din Tărlungeni n-am mai reușit să ajung la nici una. Așa s-a întâmplat. În rest ce să zic, vacanțe frumoase să avem, ușor, ușor vine ea vara...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- glcitizen
[01.04.17 17:58:22]
» mesaj pers

   O descriere naturala, frumoasa, plina de suspans si cu niste poze greu de egalat. Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[01.04.17 20:52:56]
» mesaj pers

   @glcitizen:

   Mulțumesc frumos! Am încercat să redau frumusețea și simplitatea locurilor. Merită din plin, mai ales că este o zonă în care nu prea ajung turiștii în general. Doar cei care aleg să facă drumețiile către diverse chei, iar eu am vrut să arăt că se poate și fără mult mers pe jos dar cu priveliști de vis. Sper să folosească celor care merg în Creta de acum încolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- calatorul
[17.09.17 22:09:49]
» mesaj pers

   @maryka: Felicitari pentru frumoasa vacanta greceasca petrecuta in minunata insula Creta, unde m/as intoarce oricand cu mare bucurie. Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, ca si pentru pozele insotitoare. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:19:07]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2016] Micul sătuc idilic, Agia Roumeli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842135">Şterge vot</a></div><span id="v9842135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2016] Micul sătuc idilic, Agia Roumeli.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2016] Loutro, un loc spectaculos... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842136">Şterge vot</a></div><span id="v9842136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2016] Loutro, un loc spectaculos...
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2016] Loutro, atât și nimic mai mult... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842137">Şterge vot</a></div><span id="v9842137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2016] Loutro, atât și nimic mai mult...
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2016] Și marea albastră... Marea Libiei -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842138">Şterge vot</a></div><span id="v9842138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2016] Și marea albastră... Marea Libiei
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2016] Intrarea în Defileul Samariei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842139">Şterge vot</a></div><span id="v9842139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2016] Intrarea în Defileul Samariei.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2016] Ieșind din defileu, suntem deja în Agia Roumeli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842140">Şterge vot</a></div><span id="v9842140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2016] Ieșind din defileu, suntem deja în Agia Roumeli.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2016] Prima porțiune din defileu, Xyloscalo. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842141">Şterge vot</a></div><span id="v9842141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2016] Prima porțiune din defileu, Xyloscalo.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2016] Defileul Samaria la intrare. În spate Munții Albi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842142">Şterge vot</a></div><span id="v9842142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2016] Defileul Samaria la intrare. În spate Munții Albi.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2016] Agia Roumeli, pe străduța care duce spre mare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842143">Şterge vot</a></div><span id="v9842143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2016] Agia Roumeli, pe străduța care duce spre mare.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2016] Agia Roumeli și plaja din sat. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842144">Şterge vot</a></div><span id="v9842144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2016] Agia Roumeli și plaja din sat.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2016] Agia Roumeli, mult soare și plaja din dreapta satului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842145">Şterge vot</a></div><span id="v9842145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2016] Agia Roumeli, mult soare și plaja din dreapta satului.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2016] Vedere de pe vas, lasând în urmă Agia Roumeli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842146">Şterge vot</a></div><span id="v9842146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2016] Vedere de pe vas, lasând în urmă Agia Roumeli.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2016] Leandri de Agia Roumeli... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842147">Şterge vot</a></div><span id="v9842147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2016] Leandri de Agia Roumeli...
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2016] Cât poate fi de calmă și de albastră marea? În drum spre Loutro. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842148">Şterge vot</a></div><span id="v9842148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2016] Cât poate fi de calmă și de albastră marea? În drum spre Loutro.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2016] Tot mai aproape de Loutro... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842149">Şterge vot</a></div><span id="v9842149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2016] Tot mai aproape de Loutro...
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2016] Stăm puțin aici la Loutro, doar cât să admirăm... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842150">Şterge vot</a></div><span id="v9842150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2016] Stăm puțin aici la Loutro, doar cât să admirăm...
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2016] Omalos, satul, de aici mai sunt cca 3 km până la defileu. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842151">Şterge vot</a></div><span id="v9842151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2016] Omalos, satul, de aici mai sunt cca 3 km până la defileu.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2016] Agia Roumeli și o privire înapoi spre chei... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842152">Şterge vot</a></div><span id="v9842152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2016] Agia Roumeli și o privire înapoi spre chei...
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2016] Mese așteptând oaspeții, la o terasă în Agia Roumeli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842153">Şterge vot</a></div><span id="v9842153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2016] Mese așteptând oaspeții, la o terasă în Agia Roumeli.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2016] Un zoom, Munții Albi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842154">Şterge vot</a></div><span id="v9842154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2016] Un zoom, Munții Albi.
foto maryka [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2016] Și puțină culoare la Agia Roumeli. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842155">Şterge vot</a></div><span id="v9842155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2016] Și puțină culoare la Agia Roumeli.
foto maryka [22.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.117471218109 sec