Zona superba, curat, personal amabil, mancarea sub orice critica
Partea buna: Zona este superba, esti inconjurat de Dunare si am fost mirati ca nu erau tantari (probabil din septembrie n-or mai fi, am fost avertizati ca e plin, dar nici vorba!). Camerele sunt curate, nu foarte moderne, dar ok. Exista frigider si aer conditionat in camere (si TV, dar nu l-am folosit). Personalul a fost extrem de amabil, barcagiul face transferuri intre 13:30-16:00, pe noi ne-a "cules" pe la 16:20, am mers cu masina proprie pana la Murighiol si a durat ceva mai mult decat scontat.
Doamna de la Genius care e "in charge" de mersul bun al lucrurilor este foarte amabila si draguta, ne-a asteptat cu cafea si rachiu. Am facut o excursie pe cont propriu ca sa putem vedea cat de mult (bratele Dunarii, canale, lacuri, Sulina, Marea Neagra) si am gasit acolo pe cineva care oferea excursii. Evident, am platit din buzunar, dar sotul meu nu a vazut niciodata zona si am fost doar noi in barca. Barcagiul ne-a dat diverse detalii, incl. mergea foarte incet ca noi sa putem face poze sau admira pasari/broaste/nuferi etc.
Partea rea: Mancarea a fost sub orice critica. Ma bucur ca am prins cate o masa principala in fiecare zi altundeva (Tulcea, Sulina). Am mancat icre (din comert, o icra pe cm2), chiftelute de peste (foarte bune), mamaliguta si mujdei (foarte bune), peste (sub orice critica). Pestele de la masa de seara a fost sleit, nu aveai ce alege de pe el, era carnea uscata.
La a doua masa de seara am avut tot peste, de data asta era ars la suprafata si partial crud pe dinauntru, nu stiu cum poti reusi o asemenea performanta. Avea gust doar de arsura si atat, nu il puteai manca. Explicatia mea e ca o fi facut altcineva pestii!?! si nu bucatarul, daca asa ceva se poate.
Mamaliguta era foarte buna si chiftelutele la fel, asa ca nu pot intelege cum s-a reusit ca pestele sa nu fie comestibil. Vinul varsat era intreit, ca nu pot zice indoit, cu apa. Ne-am luat o sticla de la bar si am simtit imediat diferenta. Pacat.
Una peste alta, recomand calduros zona si pentru nepretentiosi, daca va luati mancare rece, aveti frigider unde s-o tineti. Daca se imbunatateste mancarea, revenim cu placere, fiindca personalul si cazarea au fost foarte ok. Zona isi merita toti banii, e superb.
Pana la Murighiol se ajunge cu masina si de-acolo transferul pe apa dureaza aprox. 15min, nu depindeti de bacul care pleaca din Tulcea o data pe zi. La bar gasiti covrigei si chipsuri plus diverse bauturi. Sa aveti la voi ceva de rontait si fructe, mai ales daca mergeti cu copii, fiindca nu e nimic in zona.
Trimis de ioanaSB in 11.09.15 17:16:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UZLINA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioanaSB); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandare. Mulțumim!
@ioanaSB: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Sep.2019 O vacanta minunata in delta — scris în 02.09.19 de dori2010 din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O minivacanta superplacuta — scris în 24.09.18 de ms45 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Dezamagire totala — scris în 10.09.18 de MML din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2018 Eu punctez, dv. trageti concluzia cuvenita — scris în 08.09.18 de AdrianLungu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 O vacanta draguta — scris în 20.08.18 de ionucius din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Relaxare totala. Un hotel frumos — scris în 20.08.18 de DiaRux* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 “Un punct de vedere” — scris în 14.08.18 de mioara47 din BUCURESTI - nu recomandă