ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.08.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Cluj-Napoca
ÎNSCRIS: 03.12.15
STATUS: GOLD
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 9 zile
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

LEFKADA - insula de vis

TIPĂREȘTE

Dupa cativa ani in care ne-am tot planificat sa ajungem in Lefkada, anul acesta visul ni s-a implinit. Am petrecut impreuna cu sotul meu 9 zile de vis pe aceasta insula superba.

Cateva lucruri importante pe care ar trebui sa le stiti inainte sa va planificati concediul in Lefkada:

1. Localizata in Marea Ionica, Lefkada este despartita de continent printr-un canal ingust si este conectata la acesta printr-un tunel submarin, fiind usor accesibila cu masina. Este o insula pe care puteti ajunge fara sa treceti cu bacul, care este destul de scump.

2. Lefkada este o insula muntoasa, destul de salbatica. Ca si cazare predomina vilele si pensiunile. Exista si hoteluri, dar sa nu va asteptati sa gasiti hoteluri mari, sau in regim demi pensiune/all inclusive cum exista pe alte insule. Hotelurile arata exact ca si pensiunile, doar serviciile oferite difera.

3. Nu va asteptati sa gasiti statiuni foarte mari. Cu exeptia a 2-3 (Lefkada – capital insulei, Agios Nikitas si Nidri) majoritatea sunt micute sate ale localnicilor, modernizate pentru a putea primi turisti. Toate aceste sate au 2-3 taverne si 1-2 magazine, dar nimic mai mult. De aceea va recomand sa va documentati mult inainte sa va alegeti locul de cazare, sa nu fiti dezamagiti. Daca va place agitatia, sa iesiti seara la plimbare prin port, pe la taverne si magazine, sa va plimbati prin piatete si pe strazi pietonale, va recomand o cazare in Lefkada sau aproape de Lefkada, deoarece aici gasiti toate acestea. Agios Nikitas este un satuc fermecator cu multe taverne bune si cu zeci de studiouri sau vile unde va puteti stabili cartierul general pe perioada vacantei. Are o plaja proprie superba si este aproape de Lefkada si de majoritatea plajelor spectaculoase. Nidri personal nu m-a prea impresionat. Toate tavernele, magazinele si cazarile sunt de o parte si de alta a strazii principale. Nu am vazut cum arata plaja, nu ma pot pronunta, insa din cate am citi este o statiune perfecta pentru familiile cu copii.

4. Cele mai spectaculoase plaje sunt pe partea de vest a insulei. Aceste plaje au iesire la Marea Ionica. Toate acele poze superbe cu marea albastra si stanci inalte pe care le gasiti pe internet sunt de pe plajele din Vest. Plajele din partea de est nu sunt asa spectaculoase, apa este foarte curata si aici, dar marea nu are aceeasi culoare albastra ca si in Vest. Pe partea de est insula se apropie tare de continent si de multe ori iti da impresia ca nici macar nu este mare aici, ci doar un lac urias. Sau cel putin aceasta a fost impresia mea. Nu zic ca nu este frumoasa si partea de est, sau ca daca sunteti cazati aici nu puteti sa mergeti si in alte zone la plaja, dar mie personal mi-a placut mai mult zona de vest.

5. In Lefkada nu exista plaje cu nisip. In multe articole am citit ca exista, eu una nu le-am gasit. Intr-adevar unele dintre ele aveau si nisip amestecat cu pietre, dar nu veti gasi nicaieri nisipul fin de la noi. Unele plaje au pietre atat de mari, incat ar fi indicati papucii speciali. Deasemenea nu toate plajele sunt amenajate cu senzlonguri si umbrele. Unele plaje nu au deloc, iar altele au, dar in numar redus, iar daca vreti sa prindeti sezlong, trebuie sa mergeti destul de devreme la plaja. Noi nu am folosit sezlong, stateam pe saltele si cautam umbra sub stancile pe de plaja. Asa ne-am propus de acasa sa ne petrecem vacanta, am vrut sa savuram aceasta latura salbatica a insulei si nu regret deloc.

6. Aveti neaparat nevoie de masina. Parerea mea personala este ca daca nu sunteti dispusi sa mergeti zilnic sa vizitati splendorile acestei insule, nu are rost sa alegeti Lefkada. Daca sunteti persoane mai comode, sau care pur si simplu vor sa se relaxeze in concediu, sa nu stea in fiecare zi in masina, in traffic, mai mult de o ora pentru a ajunge la destinatiile stabilite, va recomand sa alegeti o alta insula. Cel putin prima data cand vizitati Lefkada cred ca trebuie sa o descoperiti cat mai mult.

7. In partea de est marea este mult mai lina, din cauza apropierii de continent formandu-se multe golfulete. Din cate am inteles aici nu prea sunt valuri ca si in Vest si nici nu se prea pot practica sporturi, deoarece nu prea sulfa vantul.

Acum ca v-ati facut o scurta impresie despre Lefkada, sa va descriu putin concediul nostru si locurile vizitate de catre noi, unele dintre ele la recomandarea localnicilor.

Am plecat de la Cluj-Napoca, unde locuim. Distanta pana in Lefkada este de aprox 1400 km. Am trecut granita pe la Naidas si am urmat traseul Smederevo-Nis-Miratovac (Serbia), Kumanovo-Gradsko-Bitola-Niki (Macedonia), Ptolemaida-Filippiada (Grecia). Nu stiu daca a fost neaparat cel mai bun traseu, dar noi am optat asa, deoarece este multa autostrada. Am plecat la ora 16 din Cluj-Napoca si am ajuns a doua zi, tot pe la ora 16 la destinatie. La aceasta distanta este recomandata o noapte de cazare pe drum. Noi am preferat sa mergem fara sa dormim pe drum. Ne-am oprit de doua ori pt ca sotul meu sa se odihneasca cam 2-3 ore. A fost destul de obositor, personal recomand o noapte de cazare. La intoarcere am optat pt alt traseu, cel pe care il recomanda google maps. Nu are asa multa autostrada, de fapt toata Serbia am mers pe drum de tara, dar am ajuns mai repede. In 12 ore am trecut granita in Romania, la Drobeta Turnul Severin, iar de aici in 6 ore am fost la Cluj.

Am pornit spre Lefkada fara sa avem rezervata cazare de acasa. Nu recomand nici acest lucru. In perioada iulie-august insula este foarte plina de turisti. Am avut un noroc urias sa gasim ceva liber. Am optat pentru aceasta varianta deoarece cazarea gasita in tara mi s-a parut foarte scumpa. Dupa cum spuneam si in deschiderea articolului, cazarile in aceasta insula sunt in mare parte studiouri, vile si pensiuni, iar cele care le gaseam la noi la agentii erau foarte scumpe, peste 100 eur pe noapte. Stiam de la alti cunoscuti ca avem sanse sa gasim cazare la fata locului, in satele din jurul statiunilor. Am avut noroc, dar acum nu cred ca as mai repeta acest gest necugetat. Pentru a gasi cazare la preturi acceptabile va recomand site-urile de cazare grecesti. Acolo isi publica anunturile multi dintre localnici si sigur veti gasi preturi mai mici. Un alt lucru important de retinut este ca localnicii, mai ales cei putin mai in varsta, nu stiu engleza. De aceea este bine sa aveti cazarea rezervata de acasa.

Noi ne-am cazat in Tsoukalades. Este un sat la 6 km de Lefkada si 6 km de Agios Nikitas. Ca si localizare mi se pare perfecta. Era aproape de cele mai importante plaje si aproape de Lekfada. Noi mergeam in fiecare seara in Lefkada sa ne plimbam si sa mancam. In Tsoukalades gaseai cazare pentru toate gusturile, ville luxuase cu piscine, pensiuni si hoteluri, taverne si magazine mixte, cofetarii si cafenele. Noi ne-am cazat la localnici. Multi dintre ei si-au transformat casele pentru a primi turisti. Camera nu a fost foarte mare, dar era curata. Aveam frigider, aer conditionat si o mica chicineta dotata cu vase, in cazul in care doream sa gatim. Am platit 35 eur pe noapte si cred ca puteam negocia si mai putin, avand in vedere ca am stat 9 nopti, dar noi am fost fericiti ca am gasit cazare si nu ne-am mai interest. Daca vom mai reveni in Lefkada vom alege tot Tsoukalades sau Agios Nikitas.

Dupa cum spuneam, in Lefkada ai nevoie de masina pentru a te deplasa de la o destinatie la alta. Distantele intre plaje nu sunt foarte mari, max 40 km, deoarece Lefkada este o insula mica, inca ca si timp faceam 1h-1h jumatate pana la unele plaje. Drumurile sunt bune insa insula este muntoasa. Exista plaje la care se ajunge usor si plaje mai greu accesibile, unde drumul era foarte ingust si curbele foarte noi. Noi aveam o masina cam mare si din aceasta cauza am intampinat unele probleme. Insula era foarte plina de turisti care de multe ori parcau pe marginea drumului, de o parte si de alta a soselei, ingreunand in felul acesta traficul. Multi turisti veneau la plaja dupa ora 13. Acest lucru ne avantaja deoarece gaseam parcare aproape la toate plajele, insa dupa ora 15 soselele se aglomerau foarte tare, iar in unele zone se creau blocaje.

Cele mai spectaculoase plaje sunt in partea de vest. Am sa fac un top al preferintele mele.

1. Porto Katsiki. Mi s-a parut cea mai spectaculoasa plaja. Din cauza muntelui mare dinspre coasta soarele ajunge pe plaja abia in jurul orelor 11-12. Daca ajungeti inainte de ora 12 gasiti si loc de parcare, in parcarile amenajate. Noi am fost de doua ori si de ambele dati am parcat in parcarile gratis. De retinut ca aceasta plaja nu apartine de nici o statiune. Nu exista taverne unde sa puteti manca. Exista cateva gherete de unde puteti sa luati sandvisuri, apa, suc, bere, cafele sau fructe si un fel de firma de catering de unde poti comanda si primesti mancarea livrata pe plaja. Acest lucru este in sezon, nu stiu cum este in extra sezon. Ca si exemplu o apa minerala la 0.75 l in aceasta zona era era 3.5 eur, un frape 2 eur.

Pe plaja exista cateva randuri de sezlonguri, dar se ocupa destul de repede. Noi aveam un loc sub stanci unde aveam umbra toata ziua. Plaja este lunga, acoperita cu pietricele albe care s-ar putea sa va dea ceva batai de cap la talpi. Peste stanci era o faleza pe care este amenajata o scara cu bare de protectie, special pentru pasionatii de fotografie. Din pacate scarile acestei faleza erau stricate si nu se mai putea ajunge acolo.

Aceasta plaja era cam la 30 km de noi si faceam aprox 1 ora.

2. Egremni – este considerata a doua plaja ca si frumusete. Pentru a se ajunge la ea se coborau aprox 330 trepte. Din pacate anul trecut insula a fost lovita de un cutremur si scarile catre aceasta plaja au fost distruse. Anul acesta nu s-a putut ajunge pe Egremni decat prin croaziere organizate. Se doreste restaurarea scarilor, poate intr-un an sau doi. Din pacate nu am vazut aceasta plaja.

3. Kathisma – dupa Porto Katsiki acesata a fost a doua plaja care mi-a placut. Era la 1.7 km distanta de Agios Nikitas si 7.7 km distanta de noi. In 20 min eram acolo. Este cea mai mare si mai organizata plaja din cate am vizitat noi. Are parcari mari, insa dupa ora 12 acestea se umpleau si greu mai puteam gasi locuri de parcare, poate doar pe strada. Kathisma are cea mai mare portiune cu sezlonguri si umbrele (7 eur o umbrella si doua sezlonguri). Aici gasiti taverne si baruri, chiar si un restaurant cu piscina pentru copii. Plaja este cea mai accesibila la umblat, este un amestec de pietri mari cu nisip, iar intrarea in apa este lina. In stanga si in dreapta plajei sunt zonele spectaculoase, cu pietre mari si muntii care coboara in apa.

4. Agios Nikitas - este un loc extrem de pitoresc, cu cateva terase direct pe plaja unde de cele mai multe ori gasiti localnici ce sorb alene din cafeaua greceasca sau mananca un iaurt inghetat. Acest sat este perfect pentru cazare. Are o mica plaja si un golfulet. Este o strada pietonala plina cu magazine si taverne care coboara pana la plaja. Cred ca daca vom mai reveni in Lefkada voi opta pentru acest sat. Pe langa golfuletul de care va spuneam, unde nu gasiti sezlonguri sau umbrele nici in sezon, Agios Nikitas mai are o plaja, plaja Milos. Nu am fost niciodata la ea, dar am inteles ca este superba.

5. Megali Petra – este una dintre plajele aferente salutului Kalamitsi, sat afla la o distanta de aproximativ 8 km de Agios Nikitas. Aici puteti gasi cazare la vile sau studiouri, 2-3 taverne si un magazin. Este un sat de munte, cu strazi foarte inguste si are iesire la 3 plaje. Doua dintre ele sunt mai late si amenajate cu sezlonguri, iar a treia, cea mai din sud, Megali Petra, este cea mai salbatica. Este plina de pietre mari, atat pe plaja cat si in mare. Drumul pana la ea mi s-a parut foarte greu. Parcarea este foarte mica, motiv pentru care turistii isi lasa masinile pe marginea drumului, ingreunand circulatia. Drumul spre plaja este destul de ingust si are curbe mari, insa in momentul in care coborati pe plaja si vedeti spectacolul provocat de marea albastra peste pietrele albe, uitati complet de tot.

6. Agiofili - in sudul insulei, se ajunge din Vassiliki, dupa un drum de maximum 10 minute cu vaporasul. E si o varianta cu masina, dar am inteles ca e destul de anevoioasa. Plaja e frumoasa foc, mica si incantatoare, apa limpede si, normal, foarte albastra.

7. Mikros Gialos – este tot in sud. Noi am optat pe traseul Ligia-Nidri, care este mult mai accesibil decat cel prin Vassiliki. Este un golfulet superb, incercuit de verdeata. Are cateva studiouri si apartamente pentru cazare si 2-3 taverne pe plaja. Aceasta plaja mi-a amintit de Croatia. Culoarea apei era mai mult transparenta decat albastra, iar stancile coborau incet spre mare. Drumul este putin greu, in special in ultimii 4 km. Ne-am pierdut de doua ori, cu tot cu GPS , dar a meritat.

8. Agios Ioannis – este plaja cea mai apropiata de Lefkada (2 km). Nu am fost niciodata, dar am inteles ca este intinsa si din cauza vantului mai puternic se pot practica sporturi.

9. Pefkoulia – este la 3 km de Tsoukalades, inspre Agios Nikitas. Pe aceasta plaja, mai ales in partea de nord foarte multa lume se cazeaza cu corturile. Este o plaja destul de lunga, frecventata de multi localnici. Exista si cateva studiouri pentru cazare si 1-2 taverne pentru a manca, cu o panorama extraordinara peste mare.

Acestea nu sunt singurele plaje. Chiar si din Tsoukalades poti cobori pe doua plaje, destul de abrupte. Una dintre ele am vizitat-o si era foarte frumoasa. Fiind primul an, am preferat sa le vizitam pe cele mai renumite. Data viitoare vom incerca si altele, mai putin cunoscute.

Mancare

De cele mai multe ori am mancat in Lefkada, insa am testat si alte localuri, recomandate de vecinii nostrii, majoritatea greci din Atena care nu erau la prima vizita in Lefkada. Nu pot sa spun ca am testat foarte multe localuri. Au fost cateva care ne-au placut foarte mult si am revenit la ele de mai multe ori.

Taverna Oasis – este pe drumul de la Agios Nikitas la Porto Katsiki. Am mancat cand ne intorceam de la plaja, spre casa si daca imi aduc bine aminte era la max 1-2 km dupa ce am trecut de plaja Egremni. Este semnalizata din strada, nu aveti cum sa o ratati. Mancarea a fost extraordinara si ceva mai ieftina decat in statiuni. Am mancat creveti la gril, 10.5 eur portia, iar sotul meu a mancat o portie la sardine la grill cu 7 eur si o portie de cartofi prajiti 3.5 eur. Aceasta ca sa va faceti o idee despre preturi. Mancarea a fost foarte buna, iar taverna superba. Are o panorama frumoasa spre mare, iar in gradina erau amenajate hamace, daca pentru relaxere.

In Tsoukalades am mancat de doua ori. Prima data la o tavern cu Gyros. Am mancat kebab pita si gyros pita, ambele la 2 eur. De retinut ca la ei kebabul este de fapt un fel de mic de-al nostru, dintr-o combinatie de carne de vita, oaie si porc. Bune ambele.

Tot aici am mai mancat la o taverna cu peste. Nu mai stiu cum se numea, deoarece avea doar denumirea in greaca. Daca la intrare nu arata cine stie ce, in spate avea o gradina enorma si superba. Proprietarul este pescar, motiv pentru care predomina pestele. 40-50 eur era un kg de peste. Am mancat dorada, iar sotul meu lamb chops. Cu cele doua beri pe care le-am baut si icrele de la aperitiv am lasat cam 60 eur. Mi s-a parut destul de mult tinand cont de fatul nu am fost in ceva statiune renumita, dar taverna avea recenzii bune pe Tripadvisor.

Taverna Makis din Lygia. Am mancat aici cand ne-am intors de la Mikros Gialos. Un restaurant frumos, cu renume in Lefkada. Taverna era chiar in port si predomina pestele. Acest local ne-a fost recomandat de localnici. Proprietarul apartamentului in care ne-am cazat lucra la aceasta taverna. Am mancat ceva peste recomandat de ei, care creste in apele lor. Masa ne-a costat aproximativ 40 eur.

Acestea au fost singurele noastre incercari in afara orasului Lefkada. Restul meselor le-am luat doar in oras. Dintre toate cel mai mult ne-a placut taverna Nautilos. Aici am mancat de doua ori, calamari la gril si sotul meu lamb chops. Impreuna cu o sticla mare de apa mineral am lasat 30 eur. Nu mi s-a parut mult, mai ales ca la finalul mesei am primit din partea restaurantului un platou cu penene galben, struguri si smochine. Sotul meu are o obsesie pt aceste costite din miel. A mancat in mai multe tavern din Lefkada, dar aici i-au placut cel mai mult. Localul este usor de gasit. Pe strada pietonala care pleaca din port, cam la mijloc este un fel de piateta unde se joaca copii, piateta incercuita de restaurante. Unul dintre acestea este Nautilos, iar la intrare are o corabie din panza. Tot in aceasta zona am mancat de doua ori la un alt restaurant file de ton proaspat la gril si creveti la gril. Am lasat tot 30 eur pt amandoi.

Fani ai gyros-ului, nu ne-am putut abtine si am mancat si la astfel de taverne. Cel mai mult ne-a placut la Mega Gyros, o taverna de pe starda principala, paralela cu portul. Gyros-ul la farfurie a fost 9 eur si portia era enorma, iar gyros pita 2.5 eur. Cateva taverne mai jos de aceasta este un alt restaurant cu gyros, dar aici nu mi s-a parut la fel de bun.

In port, la prima taverna de unde incepe starada pietonala, langa casa lor de cultura, am mancat cel mai bun souflaki. Tot aici am mancat gyros la farfurie. De fapt, interesant aici era ca nu iti aducea mancarea in farfurie, ci in hartie. Mi-a placut ideea, iar mancarea a fost superba.

Ultima seara ne-am rezervat-o vecinilor nostrii atenieni, care au facut o masa mare, in strada, cu mancare traditionala si multa carne la gratar. Am fost invitatii lor. A fost cea mai frumoasa seara.

Cu toate ca am fost pentru a treia oara in Grecia, primele doua fiind pe alte insule, in regim de all inclusive, acest concediu mi-a placut cel mai mult. Locuind in mijlocul localnicilor, petrecandu-ne serile cu ei la bere si ouzo am cunoscut o alta fata a grecilor. Trebuie sa recunosc ca mi-au placut foarte mult, sunt niste oameni extraordinari.

Abia astept sa revin pe aceasta insula.


[fb]
---
Trimis de carmen27ian in 26.08.16 15:33:27
Validat / Publicat: 26.08.16 18:59:09
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Corfu, Creta

VIZUALIZĂRI: 6589 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

8 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (carmen27ian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 Plaja porto katsiki
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 29000 PMA (din 31 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

8 ecouri scrise, până acum

elviramvio
[26.08.16 22:23:44]
»

@carmen27ian:

Frumos articol, felicitari. Grecia este tara care se dezvaluie doar daca traiesti printre oamenii ei, daca reusesti sa-i intelegi. Ei dau impresia doar ca sunt lenesi dar nu este asa. Si eu cu sotul iubim viata printre grecii simpli si mancam in tavernele lor. Din Lefkada unde n-am stat decat doua nopti, duc dorul musacalei cu scortisoara, a fost un deliciu.

krisstinna
[27.08.16 04:22:38]
»

@carmen27ian: Am citit de ieri articolul tău dar nu am avut timp să-ți scriu un ecou. Te felicit pentru vacanță dar si pentru cele scrise. Mi-a plăcut teribil tot ceea ce ai încropit mai sus, am citit pe nerăsuflate, mi-ai adus aminte de vacanța mea acolo, de peripețiile mele. Felicitări!

calatorul
[27.08.16 12:12:56]
»

Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, ca si pentru pozele lamuritoare. Felicitari pentru frumoasa vacanta greceasca din minunata insula Lefkada, unde m/as intoarce oricand cu placere. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare!

flaviana77
[29.08.16 12:24:15]
»

un articol plin de informatii.

am citit cu placere chiar mi-a placut alegerea voastra pentru cazare, inca o data se dovedeste ca sunt niste oameni primitori si draguti cei care traiesc in Grecia.

sper sa ajung sa vad si eu aceasta minunata insula.

turist din cluj
[10.09.16 10:00:22]
»

@flaviana77: Flaviana f. frumos articolul tau

si noi vroiam tot Lafkada anul asta dar in final am ales Pefkohori.

Eu te-as contrazice un pic cu drumul pt ca eu am mers pe ambele variante descrise de tine si tu nu spui nimic despre pacostea aia de drum dintre Zajecar si Negotin unde sunt petic pe petic si masina e zduncinata din toate incheieturile...

Cel mai rapid este cel din Smederevo - Tesaloniki unde poti lasa liberi "cai putere", iar cazarea intermediara cred ca este de cautat la Gevelica (ultima localitate inainte de granita macedono-greceasca) iar plecarea fara rezervare prin booking sau alte agentii tine de secolul trecut (fara suparare)...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
theo1208
[18.04.17 23:12:58]
»

Mi-a placut mult articolul si foarte utile informatiile. Si eu intentionez sa mergem la vara in Lefkada, si sunt in cautare de informatii.

As avea totusi o intrebare. Daca alegem sa mergem cu avionul, pentru ca ne-am cam saturat sa strabatem distante lungi cu masina, am avea de unde sa inchiriem o masina de pe insula?

Ram71
[27.05.17 19:12:19]
»

@carmen27ian: Buna seara, imi puteti spune de unde se poate inchiria o masina in lefkada? cam care este pretul? multumesc frumos

AnaEscu
[23.06.17 11:51:57]
»

Auzisem de Lefkada de mai multă vreme, dar prea multele sejururi în Grecia îmi tăiaseră tot cheful, voiam să explorez și alte zone. Dar articolul tău, descoperit întâmplător, și cadrele frumoase pe care le-ai surprins m-au ”stârnit”. Acum am în favorite o nouă destinație pentru vacanțele ce vor veni.

Mulțumesc și ție, dar și ”ecourilor” anterioare care au venit cu completări.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
AnaEscu, calatorul, elviramvio, flaviana77, Ram71, theo1208, turist din cluj
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Lefkada:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.063498020172119 sec
    ecranul dvs: 1 x 1