Q&A Vacanța în Lefkada

Întrebări și răspunsuri [20]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Vacanța în Lefkada»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Vacanță în Kathisma fără mașina se poate? trimisă de: fb120037 - în [08.06.21 11:56:42]

    Doresc la sfârșitul verii acestuia să-mi fac vacanța în Kathisma dar nu conduc, poate cineva să-mi spună dacă pentru a vizita plajele din jur îmi trebuie mașină său sunt vaporașe care merg de la o plajă la alta?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 292

    Vila Verde Lefkadatrimisă de: dorobantu - în [05.05.19 10:35:23]

    Cine a fost la Vila Verde
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 961

    Circuit Lefkadatrimisă de: Artiglio - în [25.04.19 15:40:28]

    Anul acesta vom merge, 2 adulți, 12 zile în Lefkada, pentru prima oară. M-am documentat pe AFA cât am putut și încă o mai fac. M-ar interesa părerea celor care au fost în insulă referitoare la modul de abordare al vizitării plajelor: încep cu cele mai "tari"" din vest și sud sau le las la final pentru a rămâne cu o impresie mai frumoasă? Ce ziceți? Vă mulțumesc anticipat!
    13 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 823

    Ferry Nidri (Lefkada) catre Fiscardo (Kefalonia) si returtrimisă de: Silvana5 - în [10.05.18 12:30:43]

    Dragi colegi AFA, Intentionam si noi sa vizitam aceste doua insule in perioada Iulie 2018 si am constatat ca ferry (cu westferry. gr) dinspre Lefkada catre Kefalonia si retur este destul de scump (61 euro o masina cu 2 adulti si 2 copii). Exista si alta companie care sa asigure acest transport in afara de cel mentionat? Sau au "exclusivitate" pe acest traseu? (pe net nu gasesc altceva deocamdata...) Si inca o intrebare: nu se mentioneaza daca acest pret (obtinut la o simulare) este DUS-INTORS sau nu. Stiti cumva mai multe despre acest subiect? Multumesc mult in avans si va doresc vacante frumoase si inspirate...
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 13275

    Varianta traseu - Lefkadatrimisă de: magda0801 - în [21.04.18 12:43:02]

    Ce traseu imi recomandati pentru a ajunge din Kalambaka in Lefkada, cu evitarea zonei Arta - Prevezza care am inteles ca e extrem de dificila (scria cineva pe aici ca e un fel de Transfagarasan mult mai greu)? Multumesc!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1196

    Santa Marina in Agios Nikitas sau Eleana in Nikiana?trimisă de: ecaterina voicu - în [16.01.17 21:58:36]

    Va rog sa ma ajutați sa aleg hotel intre Santa Marina din Agios Nikitas si Eleana in Nikiana. Aveți alta varianta mai buna calitate/pret?
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2186

    Cazare Lefkada - Vila Katapodi [Nikiana]trimisă de: ringom1 - în [17.03.16 16:06:17]

    Buna ziua. Ma intereseaza daca a fost cineva cazat la Vila Katapodi din Nikiana Lefkada. Cum sunt conditiile?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1527

    Vacanta in Lefkadatrimisă de: Isa21 - în [24.07.15 17:22:27]

    Buna ziua. Sunt noua aici si tocmai ce mi-am rezervat o vacanta in lefkada la hotel Pegasos, Nikiana si as fi curioasa ce parere aveti despre acest hotel. Care ii sunt plusurile, minusurile, cum vi s-a parut, daca ati fost cazati acolo? In poze pare ok, decent, dar sper sa nu ma pacalesc. Va multumesc.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1190

    Cazare Villa Violeta - Perigialitrimisă de: fum77 - în [11.05.15 11:54:17]

    Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat in sectiunea potrivita, dar nu am gasit raspuns la intrebarea mea. Am nevoie de mai multe informatii despre vila din titlu, pe internet nu am gasit foarte multe detalii. Intamplator am aflat ca se afla exact langa Logan's beach Hotel. Vila am gasit o pe un anumit site, nu stiu daca am voie sa i spun numele, rezervarea se face direct prin intermediul site ului, care tine banii blocati pana in momentul in care ajungi acolo si confirmi ca totul este ok. Villa Violeta are si un site propriu. Din mail urile schimbate cu proprietarul, unde nu are voie sa lase numar de telefon, cont bancar, sau coordonate gps, totul parea in ordine. In afara de 3 recenzii foarte bune pe siteul unde se face rezervarea, nu am gasit alte informatii despre aceasta vila. Va multumesc mult si vacante reusite tuturor!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1680

    Hotel Thalero Holidays Center Ligia Lefkadatrimisă de: dumi59 - în [19.01.15 16:57:52]

    Cine a fost in aceasta locatie, rog sa-mi dea mai multe detalii... Multumesc anticipat!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1688

    Drumul spre Lefkadatrimisă de: calatorul - în [26.08.14 15:19:28]

    Daca ati fost de curand in Lefkada pe autostrada de la Thessaloniki la Ioannina, va rog sa/mi spuneti care varianta de drum vi s/a parut mai buna> 1. traseul Ioannina - Igoumenitza - Preveza sau 1. de la Ioannina prin munti in jos spre Arta si de acolo la Preveza. Si daca ati facut drumuri cu masina prin Lefkada, vi s/au parut accesibile si cele care pleaca din soseaua mare care inconjoara insula? Adica se poate circula cu masina si pe drumurile secundare din Lefkada? Multumesc
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3025

    Cine are informatii despre cazare in lefkadatrimisă de: monstrul - în [17.06.14 16:07:47]

    Salut. Sunt membru AFA din 2010. De aici m-am informat in legatura cu vacantele mele si la randul meu am dat informatii. Am nevoie de ajutor. Vreau sa plec in lefkada pe 14 iulie si intreb daca are cineva un nr de contact sau adresa de mail de unde a fost cazat ca sa evitam agentia. Caut in nydri daca se poate. Multumesc
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2759

    Tropicana Inn Perigialitrimisă de: mircea rpd - în [30.04.14 11:28:24]

    Pentru cei ce-au fost cazati in Perigiali, ii rog frumos sa-mi spuna si mie, daca intr-o seara nu am chef sa merg pana in Nidri, gasesc aici o patiserie, taverna? si inca ceva, autobuzele locale opresc si in Perigiali? multumesc mult!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2255

    Distanta intre plajele din vesttrimisă de: petrescuirina - în [10.08.13 17:55:20]

    Buna ziu Dorim sa stim si noi care este distanta in km intre plajele din vestul Lefkadei. Dorim sa inchiriem bicicleta cum se comporta drumul pentru bicicleta? Multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1780

    Inchiriere barca cu motortrimisă de: petrescuirina - în [20.07.13 14:41:12]

    Buna tuturor. Va multumim pentru minunatele sfaturi pe care le-ati dat, ne vor fi de mare ajutor. Intrebarea noastra ar fi daca aveti idee ce tip de act avem nevoie pentru inchirierea barcii cu motor pentru excursiile pe mare pe cont propriu? Nu avem permis categoria B si ne va fi foarte greu deplasarea prin statiuni, am inteles ca transportul in comun nu este foarte frecvent, astfel nu vom putea inchiria scuter, atv sau masina... Va multumim!!
    14 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 10102

    Vremea cea mai buna in Lefkadatrimisă de: krisztike - în [12.05.13 01:36:01]

    As dori sa-i intreb pe cei care au vizitat aceasta insula cand ar fi cel mai bine sa mergem cu un copil de 5 ani sa nu fie prea cald? Am rezervat o saptamana din 6 septembrie, dar ma gandesc daca n-ar fi mai buna vremea la mijlocul lui iunie? M-am tot uitat pe alte site-uri, dar nu mi se par adevarate datele legate de temperaturi. Multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 10571

    Intrebare legata de apa potabilatrimisă de: GabrielaG - în [23.04.13 19:42:10]

    Buna ziua, Stiu ca apa nu este potabila in Grecia, adica nu pot bea apa de la robinet dar intrebarea mea este: se poate gati cu apa de la robinet sau macar o cafea se poate face din apa de la robinet? Multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2755

    Hotel Sunny Garden Apart, Nidritrimisă de: adrianaglogo - în [31.03.13 08:35:07]

    Am gasit pe un site de rezervari o oferta buna pentru Hotel SUNNY GARDEN APART, in Nidri, Lefkada (226 euro/camera/ 7 nopti, in iulie). Nu am gasit pe AFA descrieri ale acestuia, poate a fost cineva cazat acolo si-mi poate da relatii. In poze arata bine, dar cati nu s-au pacalit!!! Multumesc anticipat, Adriana
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1532

    Lefkada -ce recomandati ca locatie cu plaja potrivita pt. copii / cu nisip?trimisă de: bv_sorri - în [18.10.11 13:27:37]

    Am citit multe pareri despre Lefkada. Impresia mea este ca in general plajele sunt cu pietre/pietricele, mai ales cele mai spectaculoase, insa am inteles ca ar fi si locuri mai potrivite pentru copii: cu ceva nisip si intrare mai lina in apa. Totusi nu m-am lamurit care ar fi aceste locatii? Va rog sa ne ajutati sa luam o decizie pt concediul de anul urmator. Oricum vom strabate toate insula, insa e de preferat sa avem o cazare intr-o locatie cu taverne si foarte aproape de o astfel de plaja (100-200 m). Asa a fost anul acesta in Thassos, Skala Potamia: plaja perfecta pt copii cu nisip si intrare lina in apa. Ne-a placut, chiar mai mult, si Paradisos, Psilli Amos... Locatia a fost perfecta: 100 m de mare, statiune mai linistita, dar cu taverne suficiente si locuri de joaca pentru copii. Am scris aceste lucruri pentru cei care cunosc si locul acesta.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 9712

    [Fără titlu]trimisă de: mtrraluca - în [22.07.10 11:56:46]

    Intr-adevar frumoasa insula! Eu plec cu sotul pe 1 august 2010,daca vrea cineva sa ajunga in Lefkada si nu are cu ce poate merge cu noi(mai avem 2 locuri libere in masina).Daca e cineva interesat poate sa-mi dea un add pe mess pe adresa mtrraluca sa vorbim detalii
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 974

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Vacanța în Lefkada
    pagină generată în 0.034031867980957 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]