80713 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Redescoperă Masivul Bucegi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.08.2017
DE
Avatar Dan&Ema
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 22.04.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 5
+ COPII: 3 -- varsta: 12; 6; 6

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Initiere in dragoste (I) - Cheile Zănoagei


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Fuga de coduri rosii, porticalii si galbene de canicula… ne conduce…... fuga - fuga …. Unde? La munte! La racoare! La 20 de grade…. Unde? Unde au mai fost si altii, in Cheile Zanoagei si de unde ne-a venit recent o cronica valoroasa scrisa cu pasiune de la @Crazy_Mouse aici vezi impresii.

Acces

Este vara. Accesul auto recomandat in Bucegi catre Valea Ialomitei se face pe succesiunea de drumuri DJ713, DJ713A, DJ714.

DJ713 se formeaza din DN71 Targoviste – Sinaia, la cateva sute de metri dupa Cota 1000, punctul de altitudine maxima de pe aceasta sosea, in dreapta stânga, si este marcat cu indicatoare. Trece pe langa Cabana Cuibul Dorului, strabate apoi peisaje inaltatoare, soseaua pe alocuri ingusta, serpuind la gol alpin, pe marginea prapastiei pana in Saua Dichiu si Cabana Dichiu, la circa 1600 m altitudine, dupa care coboara pe DJ713A prin padure pana in intalneste DJ714 care vine dinspre Moroieni (drumul de iarna) si pe care continua apoi catre Valea Ialomitei la Zanoaga, Bolboci, Turbaria Laptici vezi impresii, Cheile Tatarului, Cheile Coteanu, Padina, Pestera Ialomitei, Hotel Pestera. Noi vom opri masina la Campingul Zanoaga.

Drumul de vara urmat de noi este asfaltat, calitatea lui fiind in general net superioara DN-ului (!), dar de curand totusi partial deteriorat motiv pentru care va intra in curand in lucrari de reamenjare, in care se afla in prezent drumul de iarna.

Un articol amplu referitor la caile de acces auto si nu numai in aceasta zona gasiti aici vezi impresii.

Traseul nostru: Camping Zanoaga (1400 m alt.) – Cheile Zanoagei - Cabana Scropoasa (1200 m alt.) – Cascada Sapte Izvoare – Lacul si Cabana Scropoasa – Camping Zanoaga

Date tehnice pentru tronsonul principal Camping Zanoaga – Cabana Scropoasa

Durata: 1,5 ore

Marcaj: cruce albastra, foarte bun si des intalnit, de altfel nici nu ai cum sa greseseti drumul

Dificultate scazuta, practicabil si iarna

Sa pornim la drum!

Orele 11:33. Pornim. In cateva minute numai poteca ne conduce la intrarea in Cheile Zanoagei. Acestea au o lungime de 2 km si sunt sapate de apele raului Ialomita Intre muntii Zanoaga si Dichiu. “Sapaturile” au inceput inca din perioada glaciara. Acest obiectiv este clasificat drept monument al naturii de importanta geomorfologica. In total sunt 46 astfel de arii in Muntii Bucegi. Un alt exemplu este Turbaria Laptici prezentat mai demult aici vezi impresii.

In Cheile Zanoagei peretii in care Ialomita a sapat drum spectaculos sunt din roci cristaline si sedimetare dezvoltate pe calcare jurasice, combinatie care favorizeaza formarea cheilor. In aceasta zona traieste si ceva flora mai speciala, intre care va numesc specia endemic de stanajenel si alta foarte rara: scorusul sau crinul de padure, despre care vom putrea citi pe panouri informative intalnite de-a lungul traseului nostru marcat. Scorusul de munte este un arbust cu fructe rosii si portocalii asemanatoare maceselor, dar mai rotunde, avand dimensiuni de 1 -2 cm. Pe poteca noastra vom putea identifica mai multi asemenea arbusti. De frumusetea florilor de crin de padure nu ne-am putut bucura, nefiind in perioada lui de inflorire,

Drumul prin chei este usor si agreabil. Incet–incet apar tot mai multi bolovani mari de stanca in albia raului si vegetatie specifica padurilor de munte din zona temperata. Asta se traduce prin umbra si mult verde, poteca de pamant si partial stanca.

La putin timp de la intrarea in chei o punte amenajata ne trece de pe malul drept pe cel stang al Ialomitei. Este o punte solida din lemn construita in structura metalica, care are amenajata si o balustrada de siguranta caci se inalta la circa 5 metri deasupra firului apei.

Ajungem la o a doua punte, care insa era distrusa de o viitura. De nevoie, s-a creat o punte alternative improvizata din busteni, pentru a traversa raul la nivelul firului apei. Aceasta solutie nu cred ca poate fi folosita daca raul vine foarte umflat si involburat de ploi. Din acest punct si pana la iesirea din chei vom ramane numai pe maulul drept al Ialomitei.

In albia raului intalnim stanci tot mai mari, ceea ce face cursul Ialomitei mai involburat, oferind un spectacol de mici cascade. Cateva blocuri de stanca avem si noi de depasit din cand in cand, poteca punandu-ne la cateva mici incercari. Din cand in cand se ramifica drumeaguri secundare spre firul vaii care ofera puncte de belvedere asupra caderilor de apa si stancilor, abateri ce merita facute de dragul imortalizarii imaginilor in fotografii si filme.

Desi nu abunda in aceasta zona, fotografiez cateva flori si ciuperci. Daca la intrarea in traseu padurea era mixta, predominant de brazi si molizi, cu cat avansam, ceea ce inseamna ca scade altitudinea, intalnim cu precadere fagi.

Orele 12:53. Cabana Scropoasa. Vechea cabana din lemn, cu etaj, cu brau de piatra, la care in trecut, serveam o ciorba sau cumparam o conserva, este acum inchisa. O gasim in aceeasi poiana de la iesirea din Cheile Zanoagei, dar trista si parasita. In schimb in zona au aparut alte cateva constrcutii cu gospodarii. Sa precizez ca in acest capat al cheilor ajunge un drum forestier circulabil cu grija si pentru turisme cu garda mai inalta, drum ce se formeaza din DJ714, drumul de iarna.

Urmam drumul forestier pe care tocmai am intrat si care va coti catre stanga si va traversa pe un pod de beton firul vaii exact inainte ca acesta sa isi stranga apele in Lacul Scropoasa. Facem doua poze si continuam pe forestier pentru ca vom reveni la lac nu peste mult timp. Dupa alte circa 15 minute de la Cabana Scropoasa, ajungem in fata unui tablou superb.

Orele 13:07. Suntem la baza Cascadei Sapte Izvoare. Exista si o ramificatie care urca deasupra cascadei unde este o casuta. Numerosii turisti cauta sa traverseze firul paraului si sa se apropie cat mai mult de baza cascadei pentru a obtine unghiuri cat mai bune de fotografiat. Cadrul cel mai spectaculos in care puteti cuprinde cascada in toata splendoarea ei si in intregime, nu este la baza acesteia, ci pe drumul forestier.

Cascada Sapte izvoare este una pentru mine mai nou descoperita, de care nu am stiut pe vremea cand bateam saptamanal cararile muntilor. Are si o poveste interesanta. Se spune ca apa acesteia este cea mai pura din Europa. Sau poate ca nu este poveste…

””Legenda spune că de acolo a băut Zalmoxe prima oară apă. Iar pentru preoţii daci era un loc sfânt. [... ] oamenii de ştiinţă au confirmat natura miraculoasă a apei de aici. Studiile arată că este cea mai pură nu doar din România, ci din întreaga Europă. ””, se relata intr-un reportaj TV.

Revenim la Lacul Scropoasa. Lacul Scropoasa este un lac de acumulare, artificial, construit pentru producerea de curent electric la hidrocentrala de la Dobresti (DB). Este destul de mic ca si suprafata avand mai putin de 6 ha, iar adancimea sa maxima masoara 15 m. Din pacate apa lacului erau destul de murdara. Pe luciul apei am vazut la un moment data o cursa de urmarire. O familie de rate era urmarita inot de un caine.

Cum intre timp o parte a grupului nostru alesese un loc de picnic pentru usurarea rucsacilor de slana cu ceapa, sandwich-uri, croissante si ciocolate, ne-am retras catre locul vizat pentru popas. Nu ne-am pin-nic-it prea mult ca a inceput … sa ploua.

Aceasta, impreuna cu oboseala acumulata de cele mai june reprezentate din grup, ne-a determinat sa renuntam la ultimul obiectiv ce mai merita bifat aici, Cheile Orzei. Cheile Orzei se formeaza imediat in aval de lacul Scropoasa si sunt spune-se mai spectcauloase decat Cheile Zanoagei. In trecut atunci cand am cunoscut aceste meleaguri de basm, Cheile Orzei erau impracticabile, peretii celor doi versanti fiind foarte aproapiati, iar intre ei nu era fir de poteca, doar raul strans in menghina in acest canion. Astazi exista o poteca ce inainteaza spre aceste chei si mai multe podete si pasarele din lemn pe care se poate avansa pana la un punct deasupra canionului format in Cheile Orzei.

Noi vom reveni de la Cabana Scropoasa la Campingul Zanoaga, pe acelasi drum prin Cheile zanoagei, marcat cu cruce albastra. In padure aproape ca nu am simtit ploicica binevenita. De altfel pana la capatul traseului a aparut din nou soarele. Cand am povestit la Bucuresti ca ne-a si plouat, nu am fost credibili.

Durata traseului de intoarcere a fost comaparabila cu aceea a celui de dus, poate pana la 10 – 15 minute in plus.

Invitatie

Daca v-a placut aceasta plimbarea virtuala, si doriti sa o transformati in una reala, depinde doar de domniile voastre.

Alte informatii

Zona Zanoaga este frecventata de ursi, prin urmare nu va aventurati solitar si sa aveti la purtator un fluier. Nu o luati ca o informatie de speriat, este insa bine sa fiti avizati.

Pe drum am intalnit sute (!) de turisti care au ales acelasi traseu cu noi, intre care am admirat de la copilasi de 5 – 6 ani pana la cetateni aflati la varsta a treia, niste campioni cu totii, care merita felicitati pentru cura de sanatate aleasa.

Initiere in dragoste

De ce initiere in dragoste? V-am scris nu de mult despre cucerire si dragoste aici vezi impresii. Atunci ce este cu intierea? Sau pentru cine? Acest traseu ca si altele ce vor urma sunt destinate initierii in dragostea de munte, de natura, pentru Emi, care pana la acest traseu nu realizase nicio drumetie mai lunga de o ora si aceea fusese banala Cascada Urlatoarea vezi impresii in anul 2014. Si pentru ca i-a placut tura de initiere in dragoste, vom continua, dar vom schimba de la peisajul de chei la cel de platou, creste, caldari glaciare si vai adanci. Va urma!

Rog inserare videoclip

https://www.youtube.com/watch?v=srJyKgvLqFs. Multumesc.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dan&Ema in 16.08.2017 08:18:45

Validat / Publicat: 16.08.17 10:48:23

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1053


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  40250 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[16.08.17 08:48:35]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[16.08.17 11:05:21]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: O frumoasa initiere cred ca pentru oricine doreste asta, o initiere in frumos si in drag de natura.

   Iar pozele atasate sunt destinate a te imbia fara drept de apel de a ajunge pe acolo, pentru a trage aer curat in piept, pentru a te bucura de aerul curat din padure sau de frumusetea florilor. Iar ciupercile, otravitoare sau nu ne incanta si ele privirea.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion
[16.08.17 11:42:24]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Supertrasee, superpoze!

   Așa cum ți-am spus atunci când ne-am cunoscut, admir faptul că îi inițiați pe copii în drumeții și în cunoașterea frumuseților patriei. Bravo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[16.08.17 12:08:25]
» mesaj pers

   @webmaster: multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[16.08.17 12:15:11]
» mesaj pers

   @mishu:

   Multumesc, @mishu!

   Atenta intotdeauna la ecouri insirui cuvinte frumoase autorului. Multumesc!

   Invitatia este adresata tuturor care doresc sa respire aer curat, sa caute un pic de racoare in zilele caniculare si sa faca miscare.

   Traseul este usor si foarte placut!

   Drumuri frumoase si numai de bine! Si daca vrei ceva mai greut putin, gasim !

   Exista trasee pentru toate posibilitatile. Si statul la iarba verde, la munte este o optiune pentru cei ce nu vor sa faca drumetii. E doar o alegere de facut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dan&Ema
[16.08.17 12:23:41]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Si eu am trecut prin aceasat initiere. Parintii, mamaia, profesorii de la scoala (mama mama ce tabere!), ghizi montani mi-au inoculat aceasta pasiune. Asaa am ajuns sa fiu ghid la randul meu, iar acum dupa o oarecare pauza de drumetit, am gasit interes la Emi, asa ca aleg trasee din perspectiva captivarii lui.

   Acest traseu a fost potrivit scopului ales si m-as bucura sa ii deschid apetitul pentru petrecerea timpului la munte (sunt multe optiuni, nu numia drumetiile). Important este sa iubim natura, sa invatam regulile muntelui, sa intelegem ca Mama Natura este suprema, sa cunoastem fauna si flora si sa ne comportam corect si preventiv.

   Hai ca mai scriu ceva!

   Multumesc de vorbele frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[16.08.17 12:24:41]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Foarte frumoasă drumeția voastră, mai ales că ați mers într-o echipă mai mare decât a noastră! Cheile Zănoagei formează într-adevăr un traseu excelent de iniţiere pentru cei care nu au prea avut de-a face înainte cu potecile montane. Drumeţia aceasta este suficient de scurtă încât să nu te descurajeze de la început, dar şi spectaculoasă prin zona pe care poteca o străbate! Referitor la Cascada 7 Izvoare, eu am crezut că ar fi ceva mai departe de lacul de acumulare Scropoasa, aşa că atunci am renunţat să mergem acolo; data viitoare o vom vizita şi noi!

   Felicitări pentru drumeţie, pentru articol şi ţineţi-o tot aşa! Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[16.08.17 12:36:42]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Sa-nteleg c-aici ati fost doar voi, baieteii? Ema si Denisa nu v-au insotit?

   Laudabila initiativa ta de initiere. Bravo!

   Sper ca votul meu nr 13 sa-ti poarte noroc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[16.08.17 13:53:16]
» mesaj pers

   @Dan&Ema:

Accesul auto recomandat in Bucegi catre Valea Ialomitei se face pe succesiunea de drumuri DJ713, DJ713A, DJ714.

   DJ713 se formeaza din DN71 Targoviste – Sinaia, la cateva sute de metri dupa Cota 1000, punctul de altitudine maxima de pe aceasta sosea, in dreapta, si este marcat cu indicatoare. Trece pe langa Cabana Cuibul Dorului, strabate apoi peisaje inaltatoare, soseaua pe alocuri ingusta, serpuind la gol alpin, pe marginea prapastiei pana in Saua Dichiu si Cabana Dichiu

   Câteva observații cred că se impun:

   - DJ 713 începe într-adevăr pe partea dreaptă a DN 71, dar nu DUPĂ, ci înainte de cota 1000.

   - așa cum am spus deja nu de mult,

- acum, drumul e închis circulației publice chiar de la începutul său, de la intersecția cu șoseaua Sinaia - Târgoviște. Sunt montate panouri mari indicatoare în această privință. Evident, 99% dintre șoferi le ignoră.

   Sincer să fiu, aș încuraja oamenii mai degrabă să aleagă urcarea cu telecabina la Babe sau la Cota 2000, apoi mersul pe jos. Cu echipament corespunzător, desigur!

   În rest - ce să spun? felicitări pentru tură și poveste!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- tata123
[16.08.17 14:18:39]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Felicitări! O drumeție în zona montană/submontană încarcă întotdeauna bateriile călătorului. Iar zona aleasă acum de voi este presărată cu multe minunății naturale.

   Corectă și afirmația ta: Asa am ajuns sa fiu ghid la randul meu, iar acum dupa o oarecare pauza de drumetit, am gasit interes la Emi, asa ca aleg trasee din perspectiva captivarii lui. - trebuie observat interesul copilului pentru munte și nu dorința/impunerea părintelui.

   P. S. Cascada Șapte Izvoare generează fotografii deosebite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[16.08.17 14:31:06]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Acum trebuie sa ne felicitam reciproc! Ba chiar eu trebuie sa o fac mai des caci ai dovedit ca esti mai activ in initieri de acest gen.

   Intr-adevar am ales traseul ca sa fie ceva de mers, dar nu foarte mult, si mai ales sa strabata locuri spectaculoase ca sa atrag interesul si sa dezvolt pasiunea lui Emi.

   Intre timp am mai facut o tura, trebuei sa imi mai fac putin timp sa scriu de ea. Am ales complet alte atractii si peisaje pentru a doua tura, si am crescut si durata traseului.

   Acum strang alte idei (de la tine, de pe AFA si din alte surse) si bineinteles din experientele mele trecute.

   Multumesc de aprecieri. Excursii faine sa aveti peste tot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[16.08.17 14:40:32]
» mesaj pers

   @Dragos:

   Multumesc de completari si corecturi.

   Succesiunea de drumuri amintita incepe cum vii de la Targoviste spre Sinaia dupa depasirea cotei 1000, in stanga, nu dreapta; voi da spre corectare.

   Referitor la accesul interzis, acesta a fost ridicat de Consiliul Judetean Dambovita cu cateva zile inaintea turei noastre si s-a inchis in schimb drumul "de iarna" pentru lucrari de modernizare. La un moment dat se va reinchide insa "si varianta de vara" pe care am descris-o aici, tot pentru lucrari si apoi din cauza apropierii sezonului cu zapada. In weekend-ul respectiv s-ar fi anuntat intr-un reportaj ca au urcat pe Transbucegi peste 2000 (!) masini.

   Iti multumesc pentru aprecieri si completari!

   Numai de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dan&Ema
[16.08.17 14:45:33]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Da, doar noi, baietii - cu alte fete! :) ) ! Si baieti - ca sa nu crezi altceva! :)

   Denisa si Ema au ramas acasa, dar o saptamana mai tarziu le-am scos si pe ele la munte. Asa in felul lor, caci noi baietii... dar ai rabdare ca va urma! :) De aceea am spus ca asta este partea I, inseamna ca va fi si a doua.

   Multumesc de lectura si de ecou!

   Numai de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dan&Ema
[16.08.17 14:49:34]
» mesaj pers

   @tata123:

   Este important sa aleg trasee care sa motiveze, nu sa demotiveze. Este chiar esential, caci altfel... Iar in aceasta tura am vazut ce ar fi de evitat, astfel ca in a doua care urmat o saptamana mai tarziu am tinut cont. Doar luand in considerare sensul circuitului pe care il voi povesti curand, am rezolvat acest detaliu care poate face diferenta intre motivare si renuntare.

   Cascada Sapte Izvoare mi-a fost necunoscuta pana de curand, si ma mir ca nu am stiut de o asemenea minunatie, in Bucegi, pana la uram de departe cei mai batuti munti de mine.

   Multumesc de ecou si de comentariul valoros. Numai de bine!

   PS: Ieri am selectat multe informatii dintr-un articol scris de tine despre o zona putin cunoscuta in general unde voi ajunge in cateva zile. Multumesc anticipat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Rodel
[16.08.17 15:31:09]
» mesaj pers

   M-am „răcorit” doar citindu-ți review-ul! Frumoasă inițiere într-ale muntelui frumuseți!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[16.08.17 15:43:44]
» mesaj pers

   Împreună cu continuările sale, articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[16.08.17 17:09:16]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Multumesc pentru parcurgerea articolului si aprecierea acestuia.

   In zilele acestea de vara de multe ori toride, presupun ca "racorirea" a fost binevenita.

   Pentru noi a fost una la propriu cu temperaturi foarte placute in padure, in chei. Iar ploicica a fost o binecuvantare, A fost genul acela de ploaie atat de slaba de parca nici nu te uda!

   Imi propun sa mai racoresc cititorii dornici de asemenea articole. Poate chiar mai mult, la altitudini mai mari.

   Numai ganduri de bine! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[16.08.17 17:22:19]
» mesaj pers

   @webmaster: multumesc de apreciere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- liviu49
[19.08.17 11:03:04]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Multumiri pentru poze!

   Voi reveni.

   Numai bine si calatorii placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[19.08.17 16:11:28]
» mesaj pers

   @liviu49:

   Cu drag!

   Multumesc de lectura. Cand articole citite provoaca amintiri sunt de doua ori mai interesante. Cel putin asa mi se intampla mie si presupun ca e valbil pentru multi.

   Pozele sunt putine fata de ce ataseaza altii dar incerc tot mai multvsa selectez imagini relevante pentru articol sau speciale si dragi mie. Ma bazez pe experienta celor sustin ca scade interesul rasfoirii pozelor pana la capat cu cat sunt mai multe, asa ca selectez cat pot.

   Numai de bine! 🌲

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Aurici
[04.09.17 15:49:53]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Am fost pe același traseu cu o săptămână înainte. În sâmbăta aceea a fost ruptă puntea nr. 2 (P10), după o ploaie torențială. Noi am fost duminică și din cauza ploii cascada a fost mai bogată. Scrisesem și eu un articol înainte să plec în CO dar n-am mai gasit timpul necesar să-l încarc.

   Felicitări pentru prima drumeție serioasă pentru Emi și la mai multe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dan&Ema
[04.09.17 20:10:28]
» mesaj pers

   @Aurici:

   Deci puntea aia era rupta de curand! Trebuie sa fi fost puternica viitura caci puntea parea fixata pe doua picioare zdravene si era si inalta. In asemenea situatii vezi forta dezlantuita a naturii.

   Cu niste ani in urma am gasit maturate 2 din. Ele 4 punti marti betonate din Cheile Turzii de pe Hasdate.

   Bravo si voua pentru drumetie si astept articolul tau!

   Prevad ca ne vom intalni pe munte organizat sau ne.

   Noi avem in plan Tara Luanei peste cateva saptamani...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[04.09.17 20:58:15]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Da, puntea 2 a fost ruptă atunci. Cu o saptamana înaintea noastră fusese o prietena la sugestia căreia ne-am dus si noi si podetul era la locul lui. Apoi am vazut si articolul colegului Crazy... O sa recitesc ce am scris si daca nu o mai fi ceva de cosmetizat il încarc, altfel sunt vai de capul meu cu timpul.

   Cine stie... ne vom intalni vreodată pe munte ca si noi suntem in niste crize cu drumetiile. Ne-a revenit cheful mai ceva ca in tinerete. Toata ziua facem planuri dar sa vedem si ce iese pentru ca avem o perioada foarte aglomerata.

   Bravo si ptr Emi. Nu-l lasa, acum ca s-a incalzit. Tine-l in priza, mi se pare extraordinar.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[34] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Indicatoarele de langa Camping Zanoaga - acesta este punctul de pornire in traseul nostru -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889885">Şterge vot</a></div><span id="v9889885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Indicatoarele de langa Camping Zanoaga - acesta este punctul de pornire in traseul nostru
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Campingul Zanoaga - o aparitie frumoasa in zona pentru inoptat la casute sau cu cortul in conditii civilizate -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889886">Şterge vot</a></div><span id="v9889886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Campingul Zanoaga - o aparitie frumoasa in zona pentru inoptat la casute sau cu cortul in conditii civilizate
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] am si intrat in chei - in albia raului vom intalni multi mega bolovani de stanca -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889887">Şterge vot</a></div><span id="v9889887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] am si intrat in chei - in albia raului vom intalni multi mega bolovani de stanca
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] traseul este foarte bine marcat cu cruce albastra -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889888">Şterge vot</a></div><span id="v9889888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] traseul este foarte bine marcat cu cruce albastra
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] prima punte din Cheile Zanoagei - un fan AmFostAcolo fara carte de identitate inca participa la lectia de initiere in dragoste -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889889">Şterge vot</a></div><span id="v9889889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] prima punte din Cheile Zanoagei - un fan AmFostAcolo fara carte de identitate inca participa la lectia de initiere in dragoste
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Ialomita a sapat neobosita Cheile Zanoagei cu multa truda -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889890">Şterge vot</a></div><span id="v9889890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Ialomita a sapat neobosita Cheile Zanoagei cu multa truda
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Incep sa se apropie pereti mai inalti de stanca, peisajul este specific cheilor sapate in calcare -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889891">Şterge vot</a></div><span id="v9889891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Incep sa se apropie pereti mai inalti de stanca, peisajul este specific cheilor sapate in calcare
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] scorusul despre care am citit pe panouri lamuritoare arata ca, asa si il intalnim in chiar poteca noastra -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889892">Şterge vot</a></div><span id="v9889892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] scorusul despre care am citit pe panouri lamuritoare arata ca, asa si il intalnim in chiar poteca noastra
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Lectia de initiere in dragoste include o traversare improvizata pe o punte din busteni - tanarul nostru invatacel se descurca de minune -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889893">Şterge vot</a></div><span id="v9889893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Lectia de initiere in dragoste include o traversare improvizata pe o punte din busteni - tanarul nostru invatacel se descurca de minune
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Aici ar fi trebuit sa traversam Ialomita pe a doua punte, dar aceasat a fost rupta de viitura, parte din ea inca se mai vede -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889894">Şterge vot</a></div><span id="v9889894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Aici ar fi trebuit sa traversam Ialomita pe a doua punte, dar aceasat a fost rupta de viitura, parte din ea inca se mai vede
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] blocuri masive de stanca se inghesuie in calea apei si uneori si in calea noastra - obstacolele sunt insa usor de depasit -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889895">Şterge vot</a></div><span id="v9889895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] blocuri masive de stanca se inghesuie in calea apei si uneori si in calea noastra - obstacolele sunt insa usor de depasit
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] multe cascade mici iau nastere pe cursul Ialomitei in Cheile Zanoagei -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889896">Şterge vot</a></div><span id="v9889896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] multe cascade mici iau nastere pe cursul Ialomitei in Cheile Zanoagei
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] si inca o cascada mica -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889897">Şterge vot</a></div><span id="v9889897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] si inca o cascada mica
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] ghici pe unde se strecoara apa? -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889898">Şterge vot</a></div><span id="v9889898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] ghici pe unde se strecoara apa?
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] pentru fete in dar din Cheile Zanoagei -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889899">Şterge vot</a></div><span id="v9889899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] pentru fete in dar din Cheile Zanoagei
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] se poate cobori din cand in cand in firul apei pentru a prinde cadre mai interesante pentru pozat -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889900">Şterge vot</a></div><span id="v9889900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] se poate cobori din cand in cand in firul apei pentru a prinde cadre mai interesante pentru pozat
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Cheile Zanoagei sunt impadurite pe versantul pe care este poteca - racoare si placere! -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889902">Şterge vot</a></div><span id="v9889902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Cheile Zanoagei sunt impadurite pe versantul pe care este poteca - racoare si placere!
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] otravitoare sau nu? - am fost intrebat -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889903">Şterge vot</a></div><span id="v9889903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] otravitoare sau nu? - am fost intrebat
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Ialomita strabatand Cheile Zanoagei -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889905">Şterge vot</a></div><span id="v9889905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Ialomita strabatand Cheile Zanoagei
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Nu sunt multe flori in Cheile Zanoagei, dar sunt frumoase -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889907">Şterge vot</a></div><span id="v9889907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Nu sunt multe flori in Cheile Zanoagei, dar sunt frumoase
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Cabana Scropoasa - inchisa in zilele noastre -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889909">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889909"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889909">Şterge vot</a></div><span id="v9889909" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889909)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889909Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889909MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Cabana Scropoasa - inchisa in zilele noastre
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2017] pe acest pod din dreptul cabanei Scropoasa traversam Ialomita, privire spre amonte si... -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889910">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889910"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889910">Şterge vot</a></div><span id="v9889910" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889910)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889910Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889910MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] pe acest pod din dreptul cabanei Scropoasa traversam Ialomita, privire spre amonte si...
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] ..... spre aval unde se formeaza lacul artificial Scropoasa -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889913">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889913"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889913">Şterge vot</a></div><span id="v9889913" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889913)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889913Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889913MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] ..... spre aval unde se formeaza lacul artificial Scropoasa
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] Superba Casacada Sapte Izvoare - laptoasa si spumoasa -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889914">Şterge vot</a></div><span id="v9889914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017] Superba Casacada Sapte Izvoare - laptoasa si spumoasa
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2017] putin efort nu strica - ritmul trebuie sa fie cat mai constant -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889916">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889916"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889916">Şterge vot</a></div><span id="v9889916" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889916)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889916Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889916MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2017] putin efort nu strica - ritmul trebuie sa fie cat mai constant
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2017] predare de lectie in natura la baza Cascadei Sapte Izvoare -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889917">Şterge vot</a></div><span id="v9889917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2017] predare de lectie in natura la baza Cascadei Sapte Izvoare
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2017] De la baza cascadei nu poti prinde intr-un singur cadru toata maretia ei -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889919">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889919"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889919">Şterge vot</a></div><span id="v9889919" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889919)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889919Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889919MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2017] De la baza cascadei nu poti prinde intr-un singur cadru toata maretia ei
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2017] Asa arata cerul cu 10 minute inainte sa inceapa ploaia -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889920">Şterge vot</a></div><span id="v9889920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2017] Asa arata cerul cu 10 minute inainte sa inceapa ploaia
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2017] AmFostAcolo -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889922">Şterge vot</a></div><span id="v9889922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2017] AmFostAcolo
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2017] pinteni stancosi -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889923">Şterge vot</a></div><span id="v9889923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2017] pinteni stancosi
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2017] frumoasa esti patria mea! -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889925">Şterge vot</a></div><span id="v9889925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2017] frumoasa esti patria mea!
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2017] sageata albastra de la baza styancii ne arata directia corecta de mers -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889926">Şterge vot</a></div><span id="v9889926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2017] sageata albastra de la baza styancii ne arata directia corecta de mers
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2017] popas pe drumul de intoarcere - lectia de initiere in dragoste continua -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889927">Şterge vot</a></div><span id="v9889927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2017] popas pe drumul de intoarcere - lectia de initiere in dragoste continua
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [AUG-2017] un ultim tablou fain din Cheile Zanoagei -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 16.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av889929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv889929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=889929">Şterge vot</a></div><span id="v9889929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(889929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f889929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e889929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [AUG-2017] un ultim tablou fain din Cheile Zanoagei
foto Dan&Ema [16.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.163667917252 sec