ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.09.2011
  • *) Email NEFUNCȚIONAL
  • --- F ---
    GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
    DIN: Bucuresti
    ÎNSCRIS: 06.08.09
    STATUS: SENATOR
    DATE SEJUR
    SEP-2011
    DURATA: 7 nopți
    familie cu copii
    2 ADULȚI

    GRAD SATISFACȚIE
    SERVICII:
    80.00%
    Mai degrabă mulțumit
    CAZARE [camere etc]:
    80.00%
    Mai degrabă mulțumit
    BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
    95.00%
    Mulțumit, aproape încântat
    PLAJA şi MAREA:
    95.00%
    Mulțumit, aproape încântat
    DISTRACŢ. / RELAXARE:
    80.00%
    Mai degrabă mulțumit

    NOTARE MEDIE REZULTATĂ
    86.00%

    AUTORUL ar RECOMANDA
    această destinaţie unui prieten sau cunoscut
    TIMP CITIRE: 12 MIN

    Un hotel in care vrand, nevrand, am facut miscare in fiecare zi...

    TIPĂREȘTE

    Dupa o zi turistica plina, in care ne-am incarcat sufletul de frumuseti montane si am dat un scurt rond in Podgorica, capitala Muntenegrului, iata-ne asadar pe seara, in jurul orelor 20.30 ajunsi la hotelul Mediteran din Ulcinj. Aici aveam sa petrecem sejurul nostru de 7 zile incantatoare pe coasta Marii Adriatice.

    Drumul pana acolo a fost unul minunat. Am vazut multe orasele-statiuni ce tot au aparut dupa fiecare colt al peisajului deja atat de incantator cu care Muntenegru deja ma obisnuise.

    Ajunsi in Ulcinj seara nu prea am vazut cine stie ce, in afara de multa verdeata, palmieri foarte inalti si hotelul, strajuit de acesti copaci atat de frumosi.

    Dimineata si in ziele urmatoare aveam sa cunoastem cu adevarat noua noastra locatie, care s-a dovedit a fi deloc de ocolit in vacante…Dar pana atunci sa scriu despre hotel.

    Pozitionarea hotelului:

    Hotelul Mediteran Resort 3* este situat in oraselul Ulcinj, la adresa data de agentie: Mujo Ulqinaku bb, Ulcinj, Montenegro8536C, telefon: 0039230403 124.

    Cand am sosit noi, seara, am vazut imediat o cladire mare pe care scria sus numele hotelului. Ghida ne-a spus ca acest hotel este oarecum putin diferit de alte hoteluri, in sensul ca acesta este format din mai multe cladiri. Cea principala, care era cel mai aproape de noi atunci fiind langa parcare, este alcatuita din 3 etaje, parterul fiind alcatuit doar din niste stalpi care sustin toata cladirea.

    Deci, cladirea mare in fata careia ne asteptam cu totii cheile de la camere, este formata doar din receptie, care este la etajul 1; apoi la nivelul urmator am aflat repede la masa de seara, ca acolo este barul, cu un lobby foarte generos, o sala de conferinte, biliard, toalete si alte spatii care cel putin mie mi s-au parut cam inutile, tinand cont ca pe toata sederea mea aici nu prea am vazut turisti pe acolo.

    In fine, sus, la etajul 3 este marele restaurant cu o terasa pe toata lungimea lui, de unde atunci, seara am vazut un peisaj super frumos al orasului Ulcinj, luminat feeric sub cerul instelat. Dar si marea se vede de acolo minunat. Deci la capitolul panorama, am avut ce admira de cate ori am mancat la acest restaurant.

    Ei, dar partea minunata a serii a fost cand ghida ne-a spus ca nu e nevoie sa urcam cu bagajele pana la receptie ca vine ea cu cheile. Era si culmea, cum sa urcam cu toate papornitele un etaj, ca apoi sa le coboram si sa le reurcam…unde???

    Fac o mica paranteza sa scriu ca orasul Ulcinj este cladit pe o culme muntoasa si toate cladirile sunt cocotate, orasul fiind asezat in trepte, cu strazile in acelasi fel.

    Resortul are, cum am mai scris, 5 cladiri, asezate unele dupa altele, mai sus sau ma jos, dar ordonat, pe o movilita din imediata apropiere a corpului principal. Deci, placerea tuturor a fost cand am vazut ca avem cu totii de urcat, unii mai mult, altii ceva mai putin. Sa te tii atunci bombaneli, pt. ca seara fiind, nu prea era luminat locul si am urcat cu totii de-a valma, mai mult pe pamantul din fata cladirilor si prea putin pe dale de beton sau pe culoarele exterioare ale primelor cladiri, cum am descoperit in dimineata urmatoare ca este mai usor. Ei, dar omul cat traieste invata, nu?!

    Recunosc, si eu am fost bosumflata si am bombanit in cor cu totii, cand am primit cheia de la corpul cu nr. 4, deci penultima cladire si unde? Exact la ultimul etaj: 4. Norocul lui fii-miu, cu trasul si caratul trolerului pe tot drumul…inca necunoscut atunci.

    Iata-ne cu totii porniti in cautarea camerelor noastre. Am luat-o deci urcand niste scari, apoi pe aratura, direct pe pamant, apoi pe alte scari si in final, dupa ce m-am simtit ca intr-un labirint, am gasit cladirea dar si scarile pe unde trebuia sa urcam pt. camera noastra. Mentionez ca sunt mai multe scari, toate sunt afara, dar nu toate duc in acelasi loc; unele sunt pt. anumite camere, altele pt. celelalte. Am reusit sa invatam si asta…in timp relativ foarte scurt. ))

    Noi am avut camera 433, din corpul 4, exact cel cu vederea generala la piscina hotelului. Buun…

    Receptia:

    Pentru intrarea in hotel, la receptie, se urca un etaj pe scarile exterioare si apoi se intra pe o usa larga, din sticla. Pe dreapta este receptia, nu ceva nemaipomenit, destul de simpla, cu un mobilier clasic, intr-o culoare de maro inchis spre negru, nimic deosebit. Pe peretele din spate sunt 4 ceasuri care indica orele la diferite orase ale lumii. Receptionerul nu stia lb. engleza ci doar italiana. Nu prea am avut de-a face cu el, decat la o problema aparuta la usa de la balconul camerei noastre si asa am observat ca individul nu prea este comunicativ. Dar problema s-a rezolvat a doua zi dimineata…Tot aici la acest nivel, am vazut ca hotelul dispune si de un mic Centru Spa.

    La acelasi etaj cu receptia este si un lobby foarte mare, dotat cu multe fotolii, canapele si masute, unde se poate sta fie la tv (este o mare plasma), fie sa prinzi internet prin wireless gratis, unde am stat si eu sa vorbesc cu fii-mea pe mess…sau fiecare poate face ce doreste.

    La etajul urmator este un bar generos[, mai modern, situat exact sub receptie. Aici este si un spatiu amenajat cu o masa de biliard, are si mese cu fotolii pt. privit la alt tv. Si o sala de conferinte. Tot aici este si un birou al hotelului, unde te poti inscrie la diferite excursii.

    In incinta hotelului se poate ajunge intrand la nivelul 1 cu receptia si apoi sunt scari interioare care duc la celelalte etaje, fie pe scarile exterioare.

    Camera:

    Ei, toata nemultumirea noastra initiala si toata oboseala cu urcusul pana aici, ne-au fost recompensate atunci cand am deschis usa si am intrat in camera. Da! Am patruns pe un hol lung si destul de larg si imediat pe dreapta am vazut o usa; aceasta a dus la o camera micuta, in care am vazut repede un pat de o persoana, cu o noptiera si o veioza si o fereastra din termopan, acoperita cu o perdea si o draperie maro. Aceasta fereastra da spre iesire, pe partea cu usa. Apoi am vazut un mic cuier intre usa camerei mici si usa de la baie. Iar in fata, este o alta usa pe unde am intrat in camera propriu-zisa. Deci boieri fiind, am avut de fapt un apartament. Fii-miu repede, si-a ales “garsoneria” si normal, pe mine m-a lasat singurica, sa ma lafai in camera mare. Foarte bine pentru mine:)…

    Camera principala este spatioasa, cu doua paturi apropiate, cu noptiere si veioze de o parte si de cealalta a fiecarui pat. Spre fereastra mare, pe tot peretele, in continuarea paturilor, am avut un birou lung, cu un minifrigider, care ne-a fost de foarte mare ajutor. Deasupra biroului pe perete este o oglinda. Tot acolo am vazut aparatul de AC, care si acesta a lucrat la greu.

    Pe peretele opus, camera are o comoda pt. televizor si in continuare spatiu liber. Pe peretele interior, comun cu cel de la baie, este un dulap destul de incapator, cu umerase suficiente.

    Balconul…ei, acum e acum. Ca sa deschid usa de la balcon, toata numai din geam termopan, mi-a trebuit multa rabdare, caci manerul iesea mereu din niste suruburi ca vai de mama lor. Am reusit intr-un final nu prea fericit sa trag pana la urma de maner si sa deschid usile tip glaswand, dar am ramas cu manerul in mana. Am tot incercat eu sa-l pun in suruburile lui, dar acestea au cedat de fiecare data. Offff…deci o problema. Dar s-a rezolvat in cele din urma, dimineata venind un nene si reparand cat de cat una din cele doua iesiri ale usii. (se tragea din ambele parti). La fereastra este o perdea alba si draperii de culoare maro.

    Pe jos sunt placi de ciment crem si un mic covoras in aceeasi nuanta, la picioarele patului.

    Balconul este mare, larg, cu 2 scaune si o masuta rotunda, frumos, n-am ce zice. Am avut “norocul” pot zice uneori sau ghinionul, alteori, sa avem camera in acest corp, unde jos este piscina in toata splendoarea ei. Zic noroc pt. ca a fost o reala placere sa privesc de sus tot peisajul colorat, galagios si tare vesel de la piscina. Si ghinion pt. ca in vreo 2 seri, la inceputul sejurului, s-a cam stat peste program pana in noapte foarte tarziu si a fost zgomot, fiind fortata sa dorm cu usa de la balcon inchis. Dar asta e. Trebuie sa ne adaptam din mers…cum se zice.

    Baia a fost destul de ok, nu prea mare, dotata cam saracacios, doar cu 2 sapunele mici, gen Turist, cu ceva sampon si cam atat. Nu-i bai, am avut de acasa. Fara foen, dar cu ditamai boilerul. Pentru a incalzi apa, este un buton pe peretele unde este si intrerupatorul de lumina. Deci de apa calda pot zice ca nu am dus lipsa…doar pana ce am invatat “spilul”…destul de repede :). Prosoape am avut cate 3 feluri de fiecare data, acestea ni s-au schimbat in fiecare zi, dar in schimb lenjeria niciodata. Si nici curat in camera nu s-a facut deloc, ni s-a dus doar gunoiul. Acestea sunt niste aspecte neplacute, dupa parerea mea, sa nu se dea niciodata nici macar cu un mop, ceva, pe jos, tinand cont ca acest hotel este unul de la mare si se cara in fiecare zi praf si nisip de afara. Bine ca noi nu prea am avut timp de plaja, facand mai mult excursii, deci fiind plecati toata ziulica, de la micul dejun si pana seara la cina. Ca si schimbatul lenjeriei, iarasi un mare minus…parerea mea.

    In baie peretii sunt ornati cu faianta maro si pe jos este o gresie cam in aceeasi culoare.

    Baia are cadita cu dus, stil clasic, nimic nemaipomenit, cu o perdeluta din plastic. Ultra deosebit si neaos chiar, mi s-a parut “aranjamentul” de la bateria de la dus. Pentru a nu mai curge apa pe acolo, bateria fiind defecta, mesterii hotelului au “imbrobodit” butonul de pornire al dusului in punga de plastic. Deci apa a fost “programata” sa curga doar prin intermediul dusului.

    Peisajul minunat pe care l-am avut de aici, timp de 7 dimineti si seri, din camera aceasta, m-a facut sa uit de neajunsurile acestui hotel. Fiind la ultimul etaj, am avut avantajul unei perspective superbe atat asupra orasului nou, asupra plajei si a micutului golf cu marea atat de calma, dar si asupra orasului vechi. Seara este deosebita acea priveliste…cu orasul in trepte, luminat puternic in intunericul noptilor instelate.

    Am avut si norocul, prin arhitectura cladirilor, sa nu ne bata soarele in camere pe toata durata zilei, acesta facandu-si de cap pe partea de intrare in camera. Un lucru excelent, tinand cont ca soarele ne-a tot inebunit cu fierbinteala lui, toate zilele fiind caniculare. Toate camerele acestui resort au vedere la marea cu golful si la cea mai mare parte din oras.

    Restaurantul:

    Am facut cunostinta cu acesta in seara sosirii noastre aici, la prima cina. Precum am mai scris, acesta este la etajul 3 al corpului principal, deci la fiecare mic dejun si cina am avut de urcat si de coborat 3 etaje, fara sa mai pun la socoteala si celelalte de cand se iese din camera. Deci, vrand nevrand, am facut sport in fiecare zi, ne-am facut pofta si mai mare de mancare…de parca n-am fi avut-o si asa…

    Sunt 2 sali mari de restaurant, cu mese rotunde mari, unde incap 6-8 persoane. Este o atmosfera placuta, calda, relaxanta. Am vazut ca este curat, fetele de masa erau mereu schimbate. Decorul mi-a placut, fara pomponeli, destul de simplist, doar niste lampadare rotunde in ciorchine ce atarnau din tavan, mi s-au parut mai moderne. Si perdele frumoase la geamurile mari care de fapt constituie peretii restaurantului. Pe jos, peste tot este o mocheta rosie curata, din ce am reusit eu sa vad.

    Terasa a fost cea mai solicitata pt. servirea meselor. Noi am mancat acolo mereu, doar cu o mica exceptie intr-o seara, cand nu am mai gasit niciun loc si am fost nevoiti sa mancam in interiorul restaurantului.

    Este si normal sa mananci pe terasa, la panorama care se desprinde de acolo. Se vede tot oraselul, golful, marea, orasul vechi, totul frumos aranjat atat de Dumnezeu cat si de oamenii locului. Voi atasa poze.

    Terasa se intinde pe toata lungimea restaurantului care este de fapt pe toata lungimea cladirii. Aici sunt mese de cate 4 persoane, in aceeasi ordine si curatenie, nu exagerata dar ok.

    Personalul mi s-a parut serviabil, amabil, zambitor, muncitor la debarasatul meselor si la aducerea altor produse care se terminau mai repede.

    Micul dejun si cina au fost indestulatoare, dupa parerea mea, chiar daca au fost guri care au carcotit ca se putea si mai bine si ca au fost cam aceleasi feluri de mancare. Cam asa a fost, dar pt. pretul platit, oare ce ar fi vrut?!... Noi am fost destul de multumiti, tinand cont ca nu am avut niciun disconfort alimentar, dureri de stomac sau bube la gura. Nu am plecat niciodata nemancati de la nicio masa si preparatele au fost cred eu, proaspete si destul de gustoase.

    Intr-adevar, la micul dejun am avut in fiecare zi: 2 feluri de mezeluri, un salam si un parizer sau o sunca, destul de bune, erau proaspete si asta conteaza cel mai mult pt. mine. Pentru altii nu stiu… Apoi au fost 2 feluri de branza, dintre care una a fost pur si simplu delicioasa…s-a cam batut lumea pe ea… si eu. A fost si ceva cascaval, cremvursti, dar nu toate diminetile, cutiute de pate de ficat de 2 feluri, oua fierte, ochiuri sau omleta, pe rand, nu toate in aceeasi dimineata, dar eu zic ca e bine si asa, nu?! Cereale, unt si margarina, masline, castraveti, rosii, iaurt la cutie, crema gen Finetti asortata, miere, fructe iar ca bauturi au fost lapte, ceai, un suc de portocale cam straveziu, dar destul de gustos si mai ales racoros, fiind mereu foarte rece, o cafea cam nasparlita, ce-i drept, asta nu a placut la nimeni dar s-a baut in draci si apa foarte rece, cu gheata. Painea in schimb a fost cam taiata cu barda, niste felii…una pe post de doua. Dar au fost vreo 3 dimineti cand am fost rasfatati cu niste chifle suuuper proaspete si gustoase. Acestea au fost la micul dejun in fiecare dimineata. Eu zic: ok.

    Seara la cina am avut mereu carne; fie de pui, vita, peste, preparata prajita, la cuptor sau chiar la gratar, am avut o data si niste chiftele; fiind o zona preponderent musulmana, aici nu se consuma porc. Noi nu i-am dus deloc lipsa, nici acasa nu ne omoram dupa “Miss Piggy”. Ca garnituri au fost orez, cartofi piure, la cuptor sau natur, spaghete si alte paste, cu sos sau fara, cum doreai; supe si ciorbe destul de gustoase, cu care ne-am delectat aproape in fiecare seara. Ca salate, puteai lua rosii, ceapa, ardei sau castraveti si alte condimente, dupa preferinta. Fructe: banane, kiwi odata, mere, piersici, mult pepene verde si ceva compoturi. Deci nu rau deloc, dupa parerea mea.

    Piscina:

    Aceasta este in forma dreptunghiulara, destul de mare. Dupa parerea mea, nu mi s-a parut o piscina pt. toata lumea; pe toata suprafata are aceeasi adancime de 1,50 m, fara panta. Deci exclusa pt. copii si pt. cei care nu prea stiu sa inoate.

    Alt aspect care nu mi-a placut deloc a fost ca apa a fost cam “tulburica”. Am vazut de vreo 3 ori cum supraveghetorul arunca galeti de clor in apa, si mirosea rau de tot. Nu prea mi-a placut asta, dar totusi n-am rezistat si am facut o baie spre finalul sejurului nostru, intr-o dupa-amiaza.

    Este un mic barulet si la piscina, sunt sezlonguri dar numai cu 2 umbrele si cateva mese si scaune din plastic.

    Era cam in fiecare zi lume pe acolo, dar nu prea multa cum m-as fi asteptat eu sa fie la o piscina. Tinerimea cea voioasa si galagioasa venea mai mult seara, pt. o baie pe racoare…deh, probabil ca erau foarte incinsi din timpul zilei…Piscina ramane o alternativa de facut baie si plaja foarte aproape de camera de hotel, daca iti este lene sa cobori la plaja si la marea minunata, curata si calda.

    In hotel am intalnit multi cehi si polonezi dar si foarte multi de-ai lor.

    Parcarea:

    Exista doua mari parcari: una pentru autocare, in partea stanga a cladirii principale si alta pe toata lungimea acestei cladiri, pentru autoturisme.

    Cam acestea pot scrie despre hotelul Mediteran Resort din Ulcinj. In pofida modului incomod de a tot cobora si urca atatea trepte in fiecare zi, fie pt. masa, pentru plimbari in oras, coborarea pana la plaja, adunate toate: a fost destul de buna cazarea aici. Este, intr-adevar obositoare (cel putin pt. mine a fost destul) toata aceasta tracasare, mai ales cand vii obosit din excursii sau de la plaja, cand si soarele te rapune cu canicula lui si mai si trebuie sa urci scari pt. a merge sa mananci si sa ajungi si in camera. Dar i-am dat mereu inainte. Cam asa sunt aici in Ulcinj, mai toate hotelurile sunt cocotate pe strazile ce se invart in sepentine de jos de la mare pana sus, pe colina.

    In concluzie: eu zic ca odata merita facut efortul de a veni aici, confortul camerelor este unul bun spre foarte bun, am inteles ca toate camerele din acest hotel sunt stil apartament iar unele sunt triple, cu 3 paturi intr-o singura camera mai mare. Pentru familisti eu zic ca este foarte bine.

    Hotelul Mediteran, impreuna cu orasul Ulcinj au fost selectate in anul 2010 de celebrul cotidian “The New York Times – Travel” intre cele “31 locuri pe care trebuie sa le vizitezi” datorita pozitiei deosebite a hotelului inconjurat de pini si multi palmieri si pentru ca se afla la mica distanta fata de plaja aflata in inima orasului Ulcinj.

    Dupa parerea mea, Ulcinj este un oras frumos, foarte interesant, in special orasul vechi. Mi-a placut mult si mi-a lasat o amintire tare placuta. Dar asta este o alta poveste.

    Si v-am povestit despre cazarea noastra de la hotelul Mediteran Resort, doar pentru ca si eu, precum multi altii, AmFostAcolo!

    In speranta ca v-am fost de folos, cu mult drag pentru voi,

    Ileana


    [fb]
    ---
    Trimis de ileanaxperta* in 30.09.11 19:42:03
    Validat / Publicat: 30.09.11 20:45:50
    NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

    VIZUALIZĂRI: 5666 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ileanaxperta*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P01 Hotelul Mediteran Resort din Ulcinj, dimineata pe racoare...
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 23150 PMA (din 24 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

    ECOURI la acest review

    7 ecouri scrise, până acum

    iulianic
    [01.10.11 09:24:56]
    »

    Ileana, esti intr-adevar o experta in descrieri de locatii turistice. Felicitari pentru review!

    Am citit cu incantare despre Meridian Resort – Ulcinj, iar randurile tale mi-au amintit de un alt hotel de pe Coasta Dalmata care nu numai ca te forta sa faci miscare, dar te si baga intr-o ceata totala. Este vorba despre Hotel Zenit din Neum – Bosnia Hertegovina.

    In circuitul din anul acesta, pana a ajunge in Croatia, una dintre cazari a fost la acest hotel. Am ajuns seara, destul de tarziu pentru a face cunostinta cu imprejurimile.

    Asezat pe coasta, acest hotel avea intrarea la un anumit nivel, iar in spate, spre mare, se tooot cobora… Cu liftul, pe scari interioare sau exterioare… posibilitati erau, dar trebuia timp si lumina zilei pentru a le prospecta si cunoaste. Cu cazarea n-a fost greu. Autocarul in fata, receptie aproape, chei, camera, dus bagaj si …gata, la plimbare! Spun drept ca ne-am ratacit tot coborand cu lifturi, trecand pe coridoare si scari pana am ajuns afara unde din nou am coborat. Dupa ce am incercat marea cu plaja pietroasa si ne-am plimbat pe faleza, pe langa mici terase cu muzica in surdina, n-am cutezat sa ne intoarcem pe acelasi drum. Oricum nu l-am mai fi nimerit exact pe acelasi. Pe scarile exterioare, principale, late si luminate, am urcat mult pana am ajuns la intrarea cu receptia. De aici a fost simplu.

    Hotelul este frumos, construit el insusi in trepte. Peisajul vazut la lumina zilei este frumos, nu ma indoiesc. Cei care merg acolo pentru un sejur, sunt sigura ca se obisnuiesc repede si chiar le place. Pentru noi care am ramas doar cateva ore…

    ileanaxperta*AUTOR REVIEW
    [02.10.11 18:28:34]
    »

    @iulianic, iti multumesc mult pt. apreciere. Departe de mine sa ma consider experta "in descrieri de locatii turistice", precum scrii. Nickname-ul asta il am pe net, mult inainte de a scrie aici, pe AFA si istoria lui vine de undeva din sec. trecut, prin anii '92, cand fiind la servici (nu "job" cum se spune azi , cineva mi-a zis: "Mai, Ileana dar experta mai esti tu! "... se referea la ce munceam atunci la Salarii, undeva... . De cand cu Era internetului, mi-am amintit de aceasta intamplare si asa s-a nascut numele meu pe net. Deci nu este vorba ca as fi experta in ceva anume . Dar imi dau toata silinta sa fiu cat mai utila aici, pe site.

    In ceea ce priveste hotelul de care povestesti in ecou, bine ca ati avut lift, noi nu am avut la Mediteran asa ceva... nici nu avea cum.

    Dar am patit ceva f. asemanator cu ce ai scris tu mai sus, la alt hotel, unde la fel, parca ne pierdeam prin culoare si lifturi, pe care l-am luat odata pe cel al angajatilor si am ajuns in cu totul alta parte ).

    Numai bine si o seara linistita!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    iulianic
    [02.10.11 20:37:41]
    »

    @ileana, mie mi-a placut review-ul pentru ca este scris cu un fin simt al detaliior si in acelasi timp cu umor.

    Da, hotelul Zenit avea lifturi, dar functionau cumva pe tronsoane. De la parter la nivelul -2 mergea unul, apoi altul mai jos. Pentru restaurant trebuia un lift, apoi pana la plaja trebuia alt lift.

    Si fiindca veni vorba de hoteluri cu o "fizionomie" mai deosebita, mi-am amintit de un hotel (cred ca din Austria) care avea receptia la etajul 5. Turistii unui intreg autocar urcau cu bagajele la 5, cu un singur lift, iar dupa primirea camerei incepea deruta si coborarea care se facea pe alta parte. Am fost condusi de personalul hotelului pana la camere. Norocul a fost ca dimineata am parasit acest hotel ciudat.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    gheisa
    [03.11.11 12:53:25]
    »

    @ileanaexperta: Sincer pe mine nu m-a incanta deloc Ulcinj, poate doar pentru plajele cu nisip fin, lucru rar intalnit in celelalte statiuni (Budva, Becici...). Am vazut si review-ul despre Ulcinj, intr-adevar "must see", dar nu as fi ramas acolo pentru un sejur de 7 nopti, dar gusturile nu se dicuta.

    Cand am vazut prima data Hotel Mediteran si m-am uitat la poze nu mi-a venit sa cred. Eu confundasem hotelul cu Hotel Mediteran din Becici 4*, pe urma mi-am dat seama ca ati si specificat Ulcinj. Hotelul Mediteran din Becici e intr-adevar superb, un business- look, unde, cand am intrat imi era parca si frica sa calc sa nu murdaresc ceva, insa totusi parca nu m-as simti in largul meu nici intr-un astfel de hotel, unde era o liniste... .

    Cuvintele folosite in cele doua review-uri redau o imagine perfecta, un peisaj aproape feeric, idee neimpartasita de mine. Depinde de gusturi, asteptari... Mi-a placut mai mult Budva ca e mai multa agitatie si ma regasesc in genul asta de statiuni, foarte multe hoteluri au plaja privata. In Ulcinj parca era asa mai ralaxant, intr-adevar orasul vechi e foarte frumos, plaja superba si un alt plus terasele insirate una dupa alta care parca imi aminteau de caminele din Hasdeu, unde vara era plin la toate terasele . Un alt minus pentru Ulcinj ar fi faptul ca e situat cam departe de celelalte statiuni, fiin situat in sud la granita cu Albania (din cauza asta mi s-a parut putin izolat, plus ca am avut si experienta neplacut cu Hotel Olympic care arata ingrozitor), si iti ia cateva ore sa ajungi sa vizitezi Budva, Kotor etc.

    Apropo de usa de la balcon, exact genul acela de usa l-am avut si eu la Queen of Montenegro si aceeasi problema cu deschisul si cu manerul .

    Nu pot sa critic acest review care e foarte ok, pana la urma e vorba doar de gusturi .

    ileanaxperta*AUTOR REVIEW
    [04.11.11 11:55:29]
    »

    Draga mea annisia! in primul rand Bun venit in comunitatea AFA! iti multumesc pt. randurile si aprecierile tale.

    Am avut cazare in Ulcinj, fiind intr-un circuit cu sejur in Muntenegru. Poate ai citit despre rezumatul acestui circuit, am scris acolo succint programul turistic avut.

    Am fost cazati in Ulcinj, dar din cele 7 zile, 5 am facut excursii de cate o zi intreaga... deci practic am stationat doar 2 zile in Ulcinj si bine am facut, caci tare obositi veneam din acele excursii, plecati de la ora 8 dimineata si pana la 20.30 seara...

    In Ulcinj mi-a placut enorm orasul vechi, pot scrie ca il ador, precum si Dubrovnik-ul, care sunt lumi cu totul diferite de orasele moderne ale zilelor noastre, cu toate cele bune si rele. In orasele vechi eu una, nu am gasit nimic de rau... poate doar sentimentul de parere de rau cand a trebuit sa le parasesc...

    Am facut excursie si la Budva, dar din ce am reusit eu sa vad intr-o zi, nu am gasit nicio plaja cu nisip, este lume foarte multa, este mult mai scump totul fata de Ulcinj... este o statiune super moderna, gen, poate Mamaia noastra... dar net superioara totusi dpdv al "popularii"... (daca intelegi ce vreau sa zic). Budva este mult mai selectiva, mai rafinata cu adevarat... mai eleganta decat Mamaia noastra "snobista" (e doar parerea mea). Si ai dreptate; in toate este chestie de gust si nu numai: este si de varsta, anturaj, etc. Eu la varsta mea, prefer locuri mai linistite... chiar daca imi place distractia!

    Imi pare rau de experienta ta neplacuta de la hotelul Olympic. Noi la Mediteran am "boerit-o"... cu toata urcarea zilnica pe acele scari nesuferite...

    Numai bine iti doresc si vacante de vis oriunde si oricand!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    gheisa
    [04.11.11 16:05:44]
    »

    @ileanaxperta: e foarte adevarat tot ceea ce ai spus. Eu sunt prea agitata si "nelinistita" pentru Ulcinj, de asta Budva mi s-a parut locul ideal pentru mine, ca nu aveam timp sa ma plictisesc si in fiecare zi umblam de nebuna peste tot. In fiecare zi vizitam cate ceva. Noroc cu hotelul unde m-am cazat, Queen of Montenegro, ca m-a mai domolit putin, era asa liniste... La inceput nici asta nu mi-a placut, mi se parea ca sunt la tratament (liniste peste tot, fara copii, mocheta crem si sticla peste tot, un look "putin cam business" pentru mine, dar pana la urma am apreciat, ca nu stiu ce m-as fi facut daca era toata vacanta asa "in priza" .

    Poate mai incolo imi schimb si eu viziunea si asteptarile in materie de timp liber petrecut intr-o vacanta . Ma bucur ca tu te-ai simtit bine si cred ca fiecare poate alege ce i se potriveste.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    anamaria1412
    [31.08.12 22:01:07]
    »

    @ileanaxperta: hehe eu am avut noroc cu vila 6 dar tot etajul 3 noroc ca nu am avut decat un troller, si mie tot orasul vechi mi-a placut din ulcinj, vegetatia si fauna interesante

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    anamaria1412, gheisa, ileanaxperta*, iulianic
    Alte impresii din această RUBRICĂMediteran Resort:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.046796083450317 sec
    ecranul dvs: 1 x 1