#I#D
94821 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Dino Parc

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.07.2019
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

În vizită la Dino Parc


De câțiva ani am pus Dino Parc din Râșnov pe lista obiectivelor pe care doream să le vizităm cât mai curând posibil. Într-o după-amiază de sâmbătă din luna iunie am reușit să ajungem acolo, mai ales că băiatul voia să descopere și el această lume a dinozaurilor.

Noi am sosit la Râșnov pe la ora 14.00, iar cu puțină vreme înainte în zonă căzuse o ploaie torențială care umpluse străzile cu șuvoaie de apă; cu toate acestea, în apropierea Dino Parcului și a Cetății Râșnov era aglomerație. Am găsit totuși un loc liber de parcare pe marginea drumului care urcă în Poiana Brașov, apoi ne-am îndreptat către obiectivul nostru. La Dino Parc, dar și la Cetatea Râșnov se poate ajunge atât pe jos (se urcă vreo 10 minute), cât și contra-cost, cu unul dintre tractorașele-trenuleț. Noi am optat pentru o scurtă plimbare pe jos și am sosit repejor la intrarea Dino Parcului.

Acolo se află casele de bilete; am achitat 78 de lei în total, câte 28 de lei/adult și 22 de lei pentru cel mic. La intrare erau câteva zeci de persoane, însă lucrurile au mers repede și în 3-4 minute am intrat.

Clădirea de la intrarea Dino Parcului

În clădirea de la intrare se află magazinul de suveniruri; poți cumpăra jucării cu dinozauri, cărți, tricouri, șepci, căni personalizate și multe alte obiecte care subțiază repejor portofelele părinților.

În partea dreaptă, la parter, este amenajat un panou cu orificii pentru capul unui adult sau al unui copil. Cu ajutorul unui ecran tactil amplasat la câțiva pași, poți alege o scenă și ai 10 secunde să te poziționezi în spatele panoului. Când timpul expiră, un aparat foto amplasat în apropiere declanșează și... gata! Ai făcut rost de o fotografie cu tine în lumea dinozaurilor! Revii apoi la ecranul tactil și completezi adresa ta de mail, iar poza îți este expediată în mod gratuit. Noi am făcut 4 poze schimbând de fiecare dată decorul (cu ajutorul ecranului tactil). În stânga se află două ouă de dinozaur de mari dimensiuni, dintr-unul tocmai iese un dinozaur, iar din celălalt poți ieși chiar tu! Evident că nu am ratat nici această posibilitate de a mai face niște poze.

Etajul acestei clădiri găzduiește, printre altele, cinematograful 9D, locul unde erau mai multe persoane la coadă când am ajuns noi. În sala respectivă se pot viziona filmulețe de câteva minute, iar prețul este 10 lei/persoană. Platforma de pe care se urmăresc filmulețele are 12 locuri, iar noi nu am intrat la cinema, ci ne-am mulțumit de data aceasta cu o vizită de câteva minute într-o încăpere alăturată, respectiv Sala Tezaur. Sunt reproduse în acea sală cuiburi cu ouă de dinozauri, diferite oase de dinozaur, cochilii de melci preistorici, dar sunt și panouri informative amplasate pe pereții încăperii. Într-unul dintre panouri sunt prezentate ”Mamifere rare din trecutul Pământului Românesc”, fiind amintite descoperirile din Țara Hațegului, dar și câteva specii de animale străvechi care au trăit pe aceste meleaguri: Crivadiatherium (mamifer de talie mare, asemănător unui rinocer), Brachiodus onoideus (hipopotamul din Banat), foci și balene care au trăit în preajma unor insule din Marea Sarmatică ori Cetotherii (balene mici, care au populat mările din partea sud-estică a Europei în urmă cu circa 10 milioane de ani). Separat, este prezentat și Hatzegopteryx thambema, un gigant pterozaur, cel mai mare animal zburător din toate timpurile.

Gata! Era momentul să ieșim din clădire pentru că dinozaurii ne așteptau acolo, în pădure!

Locul de joacă pentru cei mici era foarte aglomerat, așa că juniorul nostru nu a zăbovit mult pe-acolo. S-a dat într-un leagăn, a urcat pentru câteva minute în Arca Dinozaurilor și cam asta a fost.

Traseul tematic - plimbare printre dinozauri mari și mici

Lângă locul de joacă se află lacul preistoric, iar aleea de vizitare șerpuiește în urcare spre stânga, printre copaci. Aleea este pietruită, iar mici garduri de lemn delimitează poteca, ghidându-i pe vizitatori. Din loc în loc apar mici plăcuțe de lemn cu întrebări interesante, existând mereu două variante de răspuns, una amuzantă și cealaltă reală. Exemplu de întrebare: ”De ce dinozaurii ierbivori sunt mai mari decât dinozaurii carnivori? ”; variante de răspuns: ”A. Pentru că mâncau tot din farfurie, mestecau încet și la final cereau de două ori desert. (Află răspunsul B învârtind tabla) ” / ”B. Prădătorii, așa cum sunt dinozaurii carnivori, trebuie să fie rapizi pentru a-și surprinde prada formată din ierbivori. Talia și greutatea mare a ierbivorilor sunt mijloace de a compensa agilitatea carnivorilor și deci de a avea o șansă în această luptă”.

În dreptul fiecărui dinozaur pe lângă care am trecut, există câte o plăcuță în care sunt prezentate informații despre animalul respectiv în limbile română, engleză și germană. Parcurgând traseul în ritm lejer (ne-a luat peste o oră să ajungem din nou la locul de joacă), am făcut numeroase fotografii și am admirat reprezentări ale unor viețuitoare de demult, precum: edaphosaurus, ornithosuchus, pareiasaurus, magyarosaurus, deinotherium, ursus spelaeus, telmatosaurus, hatzegopteryx, theriosuchus, plateosaurus, dilophosaurus, allosaurus, ceratosaurus, stegosaurus, iguanodon, seismosaurus, velociraptor, panaplosaurus, allbertosaurus, triceratops, tyrannosaurus și altele.

Toți acești dinozauri sunt interesanți și probabil că fiecare persoană care vizitează Dino Parc își alege câteva exemplare favorite. Dinozaurii noștri preferați au fost: hatzegopteryx (Aripa-Din-Hațeg), cel mai de temut carnivor din bazinul Hațegului; seismosaurus (un uriaș erbivor, care putea atinge chiar și 50 de metri lungime și o greutate de 80 de tone); allosaurus (cel mai puternic prădător din America de Nord în urmă cu circa 145 - 155 milioane de ani); tyrannosaurus (prădătorul total, o adevărată mașină de ucis, probabil cel mai de temut animal din toate timpurile datorită dimensiunilor lui și a forței cu care își vâna prada).

Ce mai poți vedea parcurgând traseul tematic?

În primul rând, un vulcan! Da, un vulcan, locul unde va avea loc o erupție iminentă în momentul în care o persoană se urcă pe platforma din vecinătate. Durează 3 minute între erupții; platforma trepidează și apoi se declanșează erupția. Nu trebuie uitat craterul unde a căzut un meteorit, dar nici dinozaurii animatronici (datorită unor senzori de mișcare, aceștia clipesc și mișcă din diferite părți ale corpului când te afli în preajma lor). Străbătând tot traseul, vei trece prin apropierea câtorva arbori personificați; un exemplu în acest sens ar fi ”Pinul cel curajos”, despre care am aflat că are rădăcini puternice pentru a se fixa bine în sol, trăind circa 400 de ani.

Înainte de a pleca, am vizitat atelierele aflate în apropierea locului de joacă. Acestea sunt găzduite de niște căbănuțe realizate ”la înălțime”, pe o platformă susținută de piloni. Există o expoziție Dino baby, un Dino laborator, pictură în salină sau labirintul cu lasere. Băiatul nostru a fost încântat de expoziția Dino baby, unde a admirat dinozauri mici în forme embrionare sau pui de dinozaur abia ieșiți din ouă, dar și un cuib de T-Rex cu ouă și pui.

Ei, dacă după ceva timp petrecut la Dino Parc vi se face foame, există posibilitatea de a mânca în incinta parcului, la Restaurantul Papazaur. Noi nu ne-am oprit acolo, dar erau numeroși clienți pe terasa localului.

Am mai făcut în schimb un mic popas la magazinul de suveniruri înainte de la pleca. Juniorul a ales un magnet pentru frigider (5 lei), un ou care trebuie pus în apă și în câteva zile din el va ieși un pui de dinozaur (9 lei), dar și un mic dinozaur de plastic (10 lei).

Chiar înainte de a ieși, am aruncat o privire peste fotografiile cu celebritățile care au vizitat Dino Parcul, remarcându-i (printre alții) pe Gheorghe Hagi, pe Ion Țiriac sau pe Adrian Enache.

Programul de vizitare afișat la intrare: de luni până joi, în intervalul 10.00 - 18.00; vineri și sâmbătă, în intervalul 10.00 - 19.00; duminică, în intervalul 10.00 - 18.30. Programul poate suferi modificări sezoniere, așa că este indicat să consultați site-ul Dino Parc dacă doriți să mergeți acolo.

În ceea ce privește tarifele (pe care le-am menționat la începutul articolului), ar mai fi de adăugat faptul că pentru un grup de minim 10 copii se acordă un bilet de adult gratuit, iar studenții și pensionarii beneficiază de un tarif redus, respectiv 22 de lei. Un lucru e clar, Dino Parc nu este un obiectiv ieftin de vizitat.

Acestea fiind spuse, nouă ne-a plăcut la Dino Parc, probabil că vom reveni acolo și recomandăm vizitarea obiectivului!

Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 16.07.2019 21:25:47

Validat / Publicat: 16.07.19 22:42:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1011


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39800 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Zoazore
[17.07.19 10:56:53]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Pai m-am putut eu abtine? Un SBonusozaurul pentru copilul din tine!

   Seismosaurus? Asta face cutremure?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[17.07.19 11:22:36]
» mesaj pers

   @Zoazore: După cât era de mare dinozaurul acela, probabil că se cutremura pământul când el se deplasa. Dar cu T-Rex cred că nu i-ar fi plăcut nici lui să se întâlnească.

   Mulțumim pentru ecou, oricine se poate simți din nou copil atunci când vizitează Dino Parc, mai ales când pe traseul de vizitare zburdă copilașii! O zi frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[17.07.19 11:57:39]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Lumea dinozaurilor e fascinantă, mai ales văzută prin ochi de copil. Consider că investiția de lângă Râșnov numită DinoParc și-a atins scopul devenind un pol de interes turistic și atrăgând continuu vizitatori spre oraș, peștera din apropiere și cetate.

   Anul acesta parcul tematic a depășit numărul de 1,5 milioane de vizitatori de la deschidere (2015). Facilități și servicii noi au apărut aproape în fiecare an; de asemenea, există un site web bine pus la punct. Un avantaj este faptul că DinoParc este vizitabil în orice anotimp al anului.

   Eu l-am vizitat chiar în anul deschiderii (vezi impresii) și mi-a plăcut; lecturând articolul și câteva știri de pe Internet observ că au apărut „personaje” noi (de exemplu acest Seismosaurus), s-au deschis noi atracții (camera cu sunete, cinematograful 9D), a apărut o secțiune dedicată Țării Hațegului și animalelor preistorice de pe meleagurile românești etc.

   Mulțumim pentru prezentare și fotografii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[50] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] În vizită la Dino Parc din Râșnov. Am ales să urcăm pe jos către obiectiv. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086793">Şterge vot</a></div><span id="v91086793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] În vizită la Dino Parc din Râșnov. Am ales să urcăm pe jos către obiectiv.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2019] La intrarea Dino Parcului era coadă, dar în câteva minute am intrat. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086794">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086794"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086794">Şterge vot</a></div><span id="v91086794" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086794)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086794Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086794MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] La intrarea Dino Parcului era coadă, dar în câteva minute am intrat.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2019] Intrarea Dino Parc din Râșnov. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086795">Şterge vot</a></div><span id="v91086795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] Intrarea Dino Parc din Râșnov.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2019] Pentru început, am mers la etaj și am vizitat Sala Tezaur. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086796">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086796"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086796">Şterge vot</a></div><span id="v91086796" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086796)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086796Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086796MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] Pentru început, am mers la etaj și am vizitat Sala Tezaur.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2019] Sala Tezaur de la Dino Parc. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086797">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086797"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086797">Şterge vot</a></div><span id="v91086797" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086797)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086797Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086797MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] Sala Tezaur de la Dino Parc.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2019] Replică a unui cuib cu ouă de dinozaur. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086798">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086798"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086798">Şterge vot</a></div><span id="v91086798" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086798)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086798Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086798MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] Replică a unui cuib cu ouă de dinozaur.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Privim de pe terasă către Arca Dinozaurilor și către locul de joacă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086799">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086799"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086799">Şterge vot</a></div><span id="v91086799" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086799)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086799Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086799MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Privim de pe terasă către Arca Dinozaurilor și către locul de joacă.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2019] Pentru a parcurge traseul tematic am trecut pe lângă lacul preistoric. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086800">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086800"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086800">Şterge vot</a></div><span id="v91086800" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086800)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086800Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086800MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Pentru a parcurge traseul tematic am trecut pe lângă lacul preistoric.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2019] Urmăm săgețile către traseul tematic. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086801">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086801"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086801">Şterge vot</a></div><span id="v91086801" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086801)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086801Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086801MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] Urmăm săgețile către traseul tematic.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] L-am admirat pe ornithosuchus. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086802">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086802"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086802">Şterge vot</a></div><span id="v91086802" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086802)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086802Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086802MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] L-am admirat pe ornithosuchus.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2019] La pas către Țara Hațegului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086803">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086803"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086803">Şterge vot</a></div><span id="v91086803" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086803)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086803Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086803MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] La pas către Țara Hațegului.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2019] Mama-dinozaur și puiul ei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086804">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086804"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086804">Şterge vot</a></div><span id="v91086804" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086804)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086804Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086804MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Mama-dinozaur și puiul ei.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] Deinotherium - un animal care semăna cu elefanții actuali. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086805">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086805"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086805">Şterge vot</a></div><span id="v91086805" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086805)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086805Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086805MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] Deinotherium - un animal care semăna cu elefanții actuali.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2019] Ursus spelaeus, adică ursul de peșteră. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086806">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086806"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086806">Şterge vot</a></div><span id="v91086806" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086806)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086806Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086806MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Ursus spelaeus, adică ursul de peșteră.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] Telmatosaurus și puiul său. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086807">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086807"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086807">Şterge vot</a></div><span id="v91086807" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086807)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086807Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086807MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] Telmatosaurus și puiul său.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2019] Iată-l și pe hatzegopteryx! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086808">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086808"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086808">Şterge vot</a></div><span id="v91086808" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086808)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086808Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086808MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] Iată-l și pe hatzegopteryx!
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Valdosaurus, un dinozaur ierbivor biped. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086809">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086809"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086809">Şterge vot</a></div><span id="v91086809" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086809)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086809Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086809MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Valdosaurus, un dinozaur ierbivor biped.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2019] Am ajuns la plateosaurus. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086810">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086810"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086810">Şterge vot</a></div><span id="v91086810" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086810)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086810Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086810MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Am ajuns la plateosaurus.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2019] Allosaurus ne-a capturat, dar am scăpat din ghearele sale! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086811">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086811"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086811">Şterge vot</a></div><span id="v91086811" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086811)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086811Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086811MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] Allosaurus ne-a capturat, dar am scăpat din ghearele sale!
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2019] Seismosaurus, un dinozaur gigant. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086812">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086812"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086812">Şterge vot</a></div><span id="v91086812" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086812)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086812Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086812MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] Seismosaurus, un dinozaur gigant.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2019] Seismosaurus văzut din alt unghi. Acest dinozaur putea atinge chiar și 50 de metri lungime și o greutate de 80 de tone. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 16.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086813">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086813"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086813">Şterge vot</a></div><span id="v91086813" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086813)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086813Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086813MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] Seismosaurus văzut din alt unghi. Acest dinozaur putea atinge chiar și 50 de metri lungime și o greutate de 80 de tone.
foto Crazy_Mouse [16.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[50] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.114817857742 sec