#I#D
90478 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Dino Parc

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.10.2018
DE
Avatar Dana2008
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Tîrgu Mureş
înscris/ă în 15.06.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2018
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
108lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 10

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Dino Parc Râșnov sau bucuria de a fi din nou copii. Vom reveni cu siguranță


Urmare de aici

"Să fim copii, /Pentru înc-o zi/ În lumea lor/Fericiți vom fii"

Vineri, 5 octombrie 2018, am vizitat parcul cu 50 de dinozauri reproduși fidel din punct de vedere stiintific, față de dinozaurii reali.

Dino Parc se află pe locul al treilea în topul celor mai vizitate obiective turistice din județul Brașov, după Castelul Bran și Cetatea Râșnov.

Inițial nu am fost încântată de includerea acestui obiectiv în programul de vizită, i-am spus soțului meu că nu cred că este ceva interesant în a vedea dinozauri din plastic, care nu fac nimic, nu se mișcă, plictiseală garantată. Răspunsul lui a fost: ce, vrei să vezi dinozauri adevărați?

Trebuia să ne facem datoria de părinți și să ne ducem băiatul la Dino Parc, până mai este interesat de dinozauri, are deja 10 ani.

Accesul

Am ajuns în parcarea gratuită a parcului, de unde am urcat pe jos panta până la intrarea în parc. Puteam să luam tractoarele decorate cu dinozauri, care transportau vizitatorii până în vârful dealului.

Tarifele la "Trenulețul de agrement" (nu avea locomotivă, vagonul era tras de tractor), sunt:

-5 lei dus - întors;

-copiii sub 6 ani, veteranii de război și persoanele cu dizabilitati au gratuitate;

-pentru grupuri mai mari de 20 de persoane prețul este de 4 lei;

- pentru grupurile de elevi, prețul este de 3 lei.

Noi am hotărât să urcăm pe jos, era o zi frumoasă de toamnă, ne-am cumpărat un colac kurtos foarte bun, din stația trenulețului și am pornit spre parc, distanța este cam de 300 m.

Tarifele

Ajunși la casa de bilete, am avut noroc că nu era rândul mare, totul a decurs rapid, am cumpărat tichetele la prețul de 28 lei / adult și 22 lei/ copil, totalul 78 lei.

Alte tarife sunt:

-copiii sub 3 ani au gratuitate;

- copiii între 3-14 ani plătesc 22 lei;

-studenții și pensionarii plătesc 22 lei.

Există și discounturi pentru:

-grupuri mai mari de 15 elevi / preșcolari - 18 lei/ copil și un adult gratuit la fiecare 10 copii;

- reducere pentru familii cu mai mult de 2 copii plătitori, 18 lei/copil.

Programul de vizită Luni - Joi: 10:00 - 17:00

Vineri - Sâmbătă: 10:00 - 18:00

Duminica 10:00 - 17:30

Am intrat printr-o clădire, direct în magazinul oficial al parcului, unde jucăriile cu dinozauri, lego-urile cu dinozauri, albumele, cărțile, rucsacurile, tricourile, cănile, etc. erau amplasate strategic lângă culoarul care trebuia parcurs pentru a ajunge în Parc... de aici încep părinții să strige: nu lua aia, pune-l înapoi, cumpărăm la plecare... acompaniați de scancetele și lacrimile copiilor.

Înaintând prin această clădire, am văzut reclama la Cinema 9D desenată pe un perete care ne îndruma să urcăm la etajul întâi. Am hotărât de acasă să mergem la cinema9D.

Pereții în această clădire sunt pictați cu dinozauri, pe coridor este expus un craniu de Camasaurus, un schelet de Allosaurus, ouă uriașe de dinozauri cu care se fac fotografii, informații despre dinozaurii din Transilvania, decoruri cu plante și dinozauri, fotolii și canapea pentru odihnă.

Tot aici găsiți și toaletele foarte curate, decorate cu dinozauri. Mai sunt două toalete în zona mini - parcului.

Cinema 9D

Pentru că deodată cu noi a ajuns în parc și un autocar cu copii, am hotărât să mergem rapid la cinema 9D, pentru a evita timpii pierduți cu așteptarea, poate se hotărăsc toți copiii să meargă la cinema (doar 12 locuri sunt in sală).

Am început vizita parcului Dino cu un film 9D, o premieră pentru noi, pe care abia așteptăm să o repetăm. În cele 6 minute cât a durat filmul, corpul ne-a fost inundat de adrenalină și am ieșit toți cu un zâmbet larg pe față, cu o stare de euforie, în care abia așteptam să vedem ce mai putem descoperi în Dino Parc. Biletele ne-au costat 30 lei (10 lei/persoană).

Tot la etajul întâi este o podea interactivă, ecrane digitale cu jocuri cu dionozauri, o sală tezaur.

Parcul

Din clădire se iese într-un mini - parc de distracții cu leagăne, balansoare, tobogane, căsuțe, pânză de păianjen, ouă de dinozaur uriașe, iaz cu doi dinozauri, trasee de aventură situate la înălțime, Casa lui T-Rex, trenulețul Dino și multe bănci pentru părinți și bunici.

Ce aici se urcă prin pădure pe un traseu pietruit, delimitat, de unde putem admira dinozaurii. În dreptul fiecărui dinozaur avem date informative despre acesta, în limba română, germană și în limba engleză. Am citit că sunt peste 50 de dinozauri în Parcul Dino.

Titi-Rex ne întreabă

Din loc în loc, sunt plăcuțe din lemn cu întrebări ingenioase și interesante, al căror răspuns îl găsiți rotind plăcuța.

Cum te văd și cum mă vezi

De asemenea există multe puncte cu mini filmulete, durează câteva secunde, sunt amplasate în dreptul dinozaurilor, despre care ne arată diverse comportamente. Aceste mini filme încep să ruleze în momentul în care introduceți capul într-o cască, doar o persoană poate urmări filmul... se stă la rând. Este interesant să vezi dinozaurul machetă din fața ta, mișcându-se în filmulet.

Dinozaurii animatronici

Pe lângă exemplarele statice, foarte frumos colorate, vedem și dinozauri care se mișcă, dinozauri animatronici. Aceștia sunt plasați în pădure, în dreptul lor existând senzori de mișcare, care se declanșează când treceți prin fața lor. În acel moment, dinozaurii își mișcă capul, coada, labele și emit sunete puternice. E foarte interesantă experiența.

Prin pădure sunt trasee de tiroliana, căsuțe în arbori, foișoare, laser labirint, zone interactive, cu cinema 2D, cu vulcanul care erupe.

La cinema 2D rulează filmul în care ne arată efectele pe care le-a avut impactul meteoritului cu Terra.

Vulcanul care erupe

O informație atașată pe un copac ne spune că erupția vulcanului se declanșează odată cu urcarea pe platformă. Intrevalul dintre erupții este de 3 minute. În momentul în care este o persoană pe platformă, pământul începe să se miște sub picioare asemeni unui cutremur și se declanșează erupția vulcanului.

Pădurea Magică a Dinozaurilor

Pe traseu sunt 10 arbori personificati, foarte frumos decorați, care au atașate informații despre fiecare, întrebuințarea acestora în medicina naturistă, despre cum se deosebesc și cum îi putem recunoaște ușor, după forma frunzelor, după fructe, flori, culoarea trunchiului, etc.

Am aflat multe lucruri noi despre dinozauri, printre care și faptul că cel mai mare animal zburător din lume, pterozaur, a fost descoperit în Țara Hategului. Acesta se numește Hatzegopteryx Thambema, și putea face înconjurul Pământului în zbor fără să se oprească. El este reprodus în mărime naturală la Dino Parc ca noutate în ultimul an.

De asemenea, tot ca noutate, în cadrul Parcului sunt expuse din acest an, un cuib de ouă reale de dinozaur descoperit în Țara Hategului și un meteorit real, descoperit pe teritoriul României.

Recomandarea

Pe lângă faptul că evadezi într-o lume magică, parcul tematic este plin de informații științifice, explicații, demonstrații, este așadar un loc în care putem învăța și afla cu toții multe lucruri noi. De exemplu cuvântul "dinozaur" provine din limba greacă și înseamnă "șopârlă înfricoșătoare".

Nici nu am trecut bine de ieșirea din Dino Parc, că eu și soțul meu am rostit simultan cu entuziasm și bucurie în suflet: "mai venim o dată! "

De abia aștept să mai văd un film 9D, să mai citesc ce mi-a scăpat despre dinozauri și să-i reperez pe toți, să caut restul copacilor magici pe care nu i-am observat, să parcurgem traseul de aventură cred că avem încă multe de făcut în Dino Parc.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dana2008 in 16.10.2018 20:50:10

Validat / Publicat: 16.10.18 23:06:22


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1840


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dana2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34400 PMA (din 36 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[16.10.18 23:11:11]
» mesaj pers

   @Dana2008: Start vot! Mai bine sa pleci la drum cu inima îndoită ca o sa îți placa iar finalul sa fie cel neașteptat. Eu am trecut prin zona in anul in caretocmai se construia, iar acum intradevar, băieții mei sunt prea mari pentru așa ceva, dar poate își vor duce copiii acolo.

   Felicitări, votat cu mare drag,

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[16.10.18 23:27:07]
» mesaj pers

   @Dana2008: Articolul de față reprezintă un adevărat ghid pentru noi deoarece ne străduim de ceva vreme să vizităm acest obiectiv, însă până acum nu am reușit asta! Trebuie neapărat să ajungem acolo, mai ales pentru puștiul nostru întrucât, așa cum ai precizat și tu, copilul va crește și e posibil să își mai piardă din interesul actual pentru dinozauri. Mi-a plăcut mult prezentarea ta, în care detaliezi toate punctele de interes de la Dino Park Râșnov!

   Oau! Dinozaurul acela care putea face înconjurul Pământului în zbor fără a se opri putea concura fără probleme cu cele mai sofisticate aeronave actuale!

   O toamnă cât mai frumoasă în continuare! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dana2008
[17.10.18 06:52:43]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Ce bine mă simt că mi-ai dat primul vot!

   Încearcă să vezi dacă magia funcționează și în cazul tău, nu se știe. Noi ca adulți, vrem să revenim la Dino Parc.

   Este foarte frumos acolo, curat, ordonat, multe detalii și informații.

   Oricum, ieși din Parc altfel decât ai intrat, cu o altă stare și cu cunoștințe suplimentare despre dinozauri.

   Cine nu își dorește să fie iar copil fără griji, doar cu gândul la joacă?

   Să râzi la bucuria care te învăluie în lumea lor feerică.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nrs
[17.10.18 08:51:55]
» mesaj pers

   o descriere frumoasa. sper ca de data asta sa fie cu noroc pentru noi! anul trecut ai scris foarte frumos despre baile cu nume imposibil din Ungaria astfel ca m-am hotarat sa mergem acolo, dar ghinion printesa a facut varicela asa ca am sarit peste vacanta intersemestriala. acum vom fi in zona in vacanta care vine asa ca vom vizita si pe Dino, sper sa nu se intample nimic neprevazut :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[17.10.18 09:39:52]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[17.10.18 10:00:47]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[17.10.18 10:16:14]
» mesaj pers

   @nrs: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Am fost și anul acesta tot în septembrie la Hajduszoboszlo. Înainte să mergem, băiatul meu a căzut cu trotineta și si-a julit rău genunchii. Exact de asta îmi era teamă... așa că ziua scoarța se îmmuia în apa termala iar apoi de seara până dimineață se facea iar crustă. Așa am petrecut trei zile. Surprizele copilăriei... am mai avut și mai și când eram cu bagajele făcute la ușă, rezervarile făcute și urma să plecăm dimineață iar pe la ora 22 băiatul face un puseu de temperatură, ziua fiind perfect sănătos!!!

   Dacă vă hotărâți să mergeți acum în Ungaria la strand, veți prinde prețuri la jumătate față de sezon.

   E foarte frumos la Dino Parc, trebuie să fiți atenți la detalii, altfel treceți pe lângă multe lucruri frumoase. Nu ratati cinema 9D!!!

   Vacanță reușită, cu sănătate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dana2008
[17.10.18 10:31:16]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Mergeți și veti fi uimiți sau mai bine zis surprinși de activarea copilului din voi, de starea pe care reușește să vi-o transmită toate decorurile din Dino Parc.

   Cred că nu este un parc doar pentru copii, pentru că sunt multe informații care trebuie citite, trecute prin filtrul gândirii ca să îți imaginezi exemplarul din fața ta făcând toate acele lucruri descrise pe panourile informative. Copiii prea mici nu citesc și văd doar dinozaurii frumos colorati, pierzând jumatate din eforturile organizatorilor de a te informa și de a te aduce cât mai aproape de lumea dinozaurilor... e un capitol lipsă din viața generațiilor mai vechi.

   Distracție plăcută si clipe minunate la Dino Parc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- tata123
[17.10.18 11:33:20]
» mesaj pers

   @Dana2008: Mulțumim pentru prezentare și pentru fotografiile exemplificatoare. Dino Parc reprezintă o idee de afacere de agrement care a avut un mare succes la noi. Reproducerile sunt reușite, unele par reale privite din unghiul potrivit.

   Dedicat cu precădere copiilor pasionați de epoca dinozaurilor, parcul tematic poate constitui o surpriză plăcută și adulților. Mă număr printre cei care erau oarecum reticenți în a vizita Dino Parc, dar la final mi-a plăcut incursiunea. Apropo, în 2015 nu existau copacii magici :)

   E un loc distractiv, dar și instructiv totodată. Pasionații s-ar putea să dorească să revină aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dana2008
[17.10.18 11:51:57]
» mesaj pers

   @tata123: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Noi cu siguranță vom mai evada in lumea dinozaurilor frumos amenajată la Dino Parc Rasnov.

   Dar cinematograful 9D exista?

   Si eu am fost fost reticenta la ideea de a vizita niște dinozauri din plastic... dar am descoperit că e mult mai mult decât atât: este știință și demonstrație.

   Vezi, avem încă rezistență și preconceptii vis-a-vis de nou, de necunoscut, chiar și inovație.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[17.10.18 12:10:23]
» mesaj pers

   @Dana2008: Ai dreptate, nici cinematograful 9D nu exista în august 2015, a fost deschis în septembrie la o lună distanță după vizita noastră.

   Chiar zilele trecute am văzut filmul Jurasic World: Fallen Kingdom lansat în 2018 - ca aproape orice continuare cinematografică, nu e excepțional. Un lanț de hipermarketuri promovează de asemenea dinozaurii și filmul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[54] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021163">Şterge vot</a></div><span id="v91021163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021164">Şterge vot</a></div><span id="v91021164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021165">Şterge vot</a></div><span id="v91021165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov <p> vulcanul -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021166">Şterge vot</a></div><span id="v91021166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov

vulcanul

foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov <p> meteorit real -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021167">Şterge vot</a></div><span id="v91021167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov

meteorit real

foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021169">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021169"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021169">Şterge vot</a></div><span id="v91021169" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021169)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021169Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021169MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021170">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021170"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021170">Şterge vot</a></div><span id="v91021170" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021170)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021170Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021170MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021174">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021174"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021174">Şterge vot</a></div><span id="v91021174" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021174)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021174Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021174MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021176">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021176"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021176">Şterge vot</a></div><span id="v91021176" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021176)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021176Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021176MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
Cel mai mare dinozaur carnivor -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021178">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021178"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021178">Şterge vot</a></div><span id="v91021178" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021178)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021178Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021178MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov Cel mai mare dinozaur carnivor
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021180">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021180"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021180">Şterge vot</a></div><span id="v91021180" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021180)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021180Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021180MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021183">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021183"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021183">Şterge vot</a></div><span id="v91021183" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021183)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021183Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021183MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov <p> decor foto -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021195">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021195"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021195">Şterge vot</a></div><span id="v91021195" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021195)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021195Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021195MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov

decor foto

foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021198">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021198"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021198">Şterge vot</a></div><span id="v91021198" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021198)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021198Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021198MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov <p> dispozitiv cu mini film despre dinozaurul din fata -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021202">Şterge vot</a></div><span id="v91021202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov

dispozitiv cu mini film despre dinozaurul din fata

foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021206">Şterge vot</a></div><span id="v91021206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021212">Şterge vot</a></div><span id="v91021212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021215">Şterge vot</a></div><span id="v91021215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021219">Şterge vot</a></div><span id="v91021219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov <p> raspunsul -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021221">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021221"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021221">Şterge vot</a></div><span id="v91021221" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021221)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021221Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021221MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov

raspunsul

foto Dana2008 [16.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021225">Şterge vot</a></div><span id="v91021225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021227">Şterge vot</a></div><span id="v91021227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov <p> foisor -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021229">Şterge vot</a></div><span id="v91021229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov

foisor

foto Dana2008 [16.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021231">Şterge vot</a></div><span id="v91021231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021234">Şterge vot</a></div><span id="v91021234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021237">Şterge vot</a></div><span id="v91021237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021238">Şterge vot</a></div><span id="v91021238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021240">Şterge vot</a></div><span id="v91021240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov
foto Dana2008 [16.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov <p> intrarea pe langa magazin -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 16.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1021242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1021242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1021242">Şterge vot</a></div><span id="v91021242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1021242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1021242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1021242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [OCT-2018] Dino Parc Râșnov

intrarea pe langa magazin

foto Dana2008 [16.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[54] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127661943436 sec