94702 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Alanya

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.07.2019
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 7 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
8.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Alanya Tour - Râul Dim Çayı și Oba


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Ştefan cel Mare ţine cuvântare răzeşilor înainte de o luptă cu turcii:

- Răzeşi, mâine, la orele 8.00 AM, avem lupta cu turcu', aşa că să veniţi toţi cu săbii, furci, coase şi ce mai aveţi pe-acasă ca să ţinem piept duşmanului. Bă, da' să veniţi, c-am vorbit cu oamenii ăia.

Ne-am prezentat și noi la 9.00 AM pentru a ne întâlni cu turcii. Nu, nu pentru luptă, dar ne-am înarmat cu aparate de fotografiat, mult entuziasm și curiozitate.

După vizita Cetății Alanya, Peșterii Damlataș și plajei Kleopatra a urmat o excursie mult așteptată de mine în valea râului Dimcay. În drum spre acest loc am străbătut de 2 ori (o dată dus și o dată întors) orașul Alanya și am rămas impresionat privind mărimea acestei urbe. Cu această ocazie am traversat și cartierul Oba destul de cunoscut de mine având în vedere locația hotelului în care am locuit.

Trebuie să menționez și acele vizite comerciale renumite pe care așa este frumos să le acceptăm indiferent dacă cumpărăm ceva sau nu. Așa am ajuns prima dată la un magazin de piele în care vânzătorul știa toate limbile turiștilor care îi trec pragul. Menționez aici româna, germana, maghiara, franceza, rusă pe care le știa destul de bine plus că aveam parte și de un show de prezentare, ceva banal pentru ei, deosebit pentru noi. Ce-i drept vânzătorii insistă mult și așa le și stă bine.

Cartierul Oba

Aproape de plaja privată a hotelului unde am locuit un râu pe nume Oba se varsă în mare. De și traversează orașul apa râului Oba părea foarte curată. Pe un bon fiscal primit la hotel apărea numele Oba așa mi-am dat seama unde mă aflu. În plimbarea de recunoaștere am descoperit un cartier plin de hoteluri, resorturi, zone pietonale cu multe bazare și restaurante, terenuri de sport, blocuri de locuințe foarte frumoase și colorate, parcuri mai curate și mai puțin curate precum zone comerciale.

În perioada medievală în care Alanya se numea Alaiye, Oba era un centru important aproape autonom un fel de capitală. Din punct de vedere geografic Oba se află aici

36°33′N 32°04′E la est de Peninsula Alanya și în punctul cel mai înalt 30 m deasupra mării. În 2011 avea 16000 locuitori. Ca și o curiozitate aici am văzut un bazar temporar, timp de 3 zile o stradă întreagă era ocupată de un bazar acoperit tip cort. După 3 zile nu mai era nimic mașinile circulau normal. Tot aici în cartier mi-am făcut cumpărăturile și tot aici am negociat cu turcii deoarece ei se supără dacă nu te târguiești cu ei.

Râul Dimcay

Râul Dimcay izvorește din munții Taurus la o înălțime de 1790 m. Lungimea străbătută până la punctul de vărsare adică Golful Antaliei orașul Alanya este de doar 40 km. La 12 km de orașul Alanya se găsește lacul de acumulare Dim scopul precis a construcției este producerea energiei electrice, apei potabile și apei necesare irigațiilor. Din punct de vedere turistic râul Dimcay este o atracție atât pentru turci cât și pentru străini. Peisajul din vale seamănă cu peisajele din România, multă vegetație, aer curat și ceva mai răcoros. Pensiunile și restaurantele s-au înmulțit aici. Tot aici am făcut și noi popasul cu prânzul dar amenajările făcute sînt destul de comune cu alte restaurante. Din nici un restaurant nu lipsesc locurile de luat masa deasupra apei sau chiar în apă. Nu lipsesc atracțiile precum posibilitate de făcut baie, sărituri în apă, topogane, ambarcațiuni mici, parcuri de aventură, tiroliane, etc. Așa am observat pe drumul până acolo.

Klas Piknik

Am ajuns și la popasul nostru Klas Piknik. Este de neratat deoarece înainte de intrare aproape de drum găsim o casă întoarsă și asta la propriu. O curiozitate pentru reclamă. Din poze mi-am dat seama că și mobilierul este invers, sper WC ul să nu fie așa. Voi atașa și o poză, Ters Villa se cheamă.

Klas Piknik este un complex iubit și de turci dovada clientela numeroasă prezentă care lua masa acolo sau se bălăcea în parcul acvatic. Ce poate face un turist (turc sau de altă naționalitate) aici? În primul rând se poate lua masa ori pe apă ori pe terasa amenajată. Cele de pe apă sînt amenajate turcește practic stai pe jos pe niște covoare iar masa este foarte joasă. Acolo te servește. Sau mănânci la o masă normală pe terasă, așa am mâncat noi. Pe urmă după ce ai mâncat poți încerca o baie în apa rece a Dimcayului, practicând și săriturile. Dacă apa este prea rece pentru tine te duci în parcul acvatic.

Dar lumea vine aici pentru răcorire, în perioadele de caniculă se simte răcoarea pădurii și a răului Dimcay. Există multe atracții și pentru copii ambarcațiuni pe apă, locuri de joacă, topogane, parc de aventuri, tiroliană. Pe partea cu restaurantul găsim câteva magazine unde comercianții și-au scos marfa în principiu souvenire dar și dulciuri, răcoritoare, înghețată. Unitatea poate oferi cazare, dar poate organiza și anumite excursii în zonă de regulă cu mașini de teren pe care le-am și văzut parcate pe acolo. Se poate opta și pentru pescuit sau serile se pot petrece într-o discotecă. Bannerul de la intrare arăta că se joacă și teatru pe aici.

Așa cum ni s-a promis am avut masa inclusă în prețul excursiei, aceasta a fost una modestă. Aveam de ales între pește și pui. Pe terasă funcționează o unitate de tipul împinge tava. După primirea puiului deoarece asta am ales puteam să mai luăm garnituri în formă de orez, cartofi în diferite forme, sosuri, pâine, salate și fructe. Băuturile s-au plătit apă/suc/cola la prețul tradițional de 1 euro/dolar. Concluzia mea a fost că puiul nu era strălucit ne-am luptat ce ne-am luptat cu acesta până la urmă ne-am lăsat păgubași gândindu-ne un pic și la pisicile observate pe acolo.

Uitându-mă puțin în jur plecând în recunoaștere am observat poporul turc luând masa pe acele pavilioane plutitoare. Erau mulți având în vedere că era și o zi de sărbătoare la ei.

Din păcate nu pot oferi informații privind meniul nici măcar despre masa noastră deoarece era inclusă în prețul excursiei. Tot ce am găsit este că aveau meniuri speciale probabil de post pentru perioada ramadamului, acestea erau de 3 feluri 45,50 respectiv de 70 lire turcești (35,40 și 56 lei/persoană)

Un link interactiv unde puteți vedea Klas Piknik aici:

klashotels.com/Klas/2015/dim/index.html

Rog WM să atașeze, precum și video de mai jos la început, mulțumesc.

youtube

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de AZE in 13.07.2019 01:15:49

Validat / Publicat: 13.07.19 08:50:56


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 391


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43400 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de AZE? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[13.07.19 08:49:31]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[13.07.19 09:31:53]
» mesaj pers

   @AZE:

   Şi mie mi-a atras atenţia în urmă cu opt ani hotelul Antique Roman Palace, cel din pozele P09 şi P12, un hotel de patru stele cu o arhitectură interesantă, mai frumos la exterior decât la interior, cu servicii pe măsura preţului (mic) plătit, dar nu mi-a plăcut localizarea acestuia şi nici plaja slăbuţă, pentru că ştiu că se poate şi mai bine :).

Tot ce am găsit este că aveau meniuri speciale probabil de post pentru perioada ramadamului, acestea erau de 3 feluri 45,50 respectiv de 70 lire turcești (35,40 și 56 lei/persoană)

   Este mai probabil să fi văzut ceva meniuri tradiţionale turceşti, dar nici vorbă de meniuri "de post pentru perioada Ramadanului", din simplul motiv că la turci postul nu este ca la noi, cu mâncare de post şi mâncare "de dulce". Nu există restricţii privind cele consumate în perioada postului, dar doar după apusul soarelui, până atunci fiindu-le interzis să mănânce ceva, neavând voie să bea nici măcar ceai sau apă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  Publicitate    [17.08.19 16:52:27]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • La Turnul Roșu (Jun.2019) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 09.08.19 de AZE din SIBIU) - RECOMANDĂ
 • Alanya Tour - Pirații (Jun.2019) - punctaj satisfactie: 9.33 (scris in 30.07.19 de AZE din SIBIU) - RECOMANDĂ
 • Alanya Tour — Cetatea (Jun.2019) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 28.06.19 de AZE din SIBIU) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • Plaja Cleopatra (Aug.2018) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 25.08.18 de rudy din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Alanya ... 'efort' binemeritat!!! (Jun.2017) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 26.07.18 de Marius Sv din SUCEAVA) - RECOMANDĂ
 • Pestera Dim - amintire de suflet (Aug.2015) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 20.07.17 de chrisstina din BUZAU) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • Excursie Alanya (Aug.2012) - punctaj satisfactie: 9.60 (scris in 12.08.12 de rora din CâMPINA) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

 • Vezi MG AFA pentru această destinaţie
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.58
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[39] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Alanya-în fundal centru/dreapta cartierul Oba și râul Dimcay -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085470">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085470"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085470">Şterge vot</a></div><span id="v91085470" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085470)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085470Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085470MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Alanya-în fundal centru/dreapta cartierul Oba și râul Dimcay
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2019] Oba-blocuri -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085471">Şterge vot</a></div><span id="v91085471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] Oba-blocuri
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUN-2019] Oba-o arteră de circulație -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085472">Şterge vot</a></div><span id="v91085472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] Oba-o arteră de circulație
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2019] Râul Oba -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085473">Şterge vot</a></div><span id="v91085473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] Râul Oba
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUN-2019] Râul Oba (în fundal munții Taurus) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085474">Şterge vot</a></div><span id="v91085474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] Râul Oba (în fundal munții Taurus)
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2019] Cartierul Oba (o tanti la cumpărături) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085475">Şterge vot</a></div><span id="v91085475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] Cartierul Oba (o tanti la cumpărături)
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Faleza în dreptul cartierului Oba -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085476">Şterge vot</a></div><span id="v91085476" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085476)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085476Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085476MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Faleza în dreptul cartierului Oba
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2019] Oba-faleza -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085477">Şterge vot</a></div><span id="v91085477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Oba-faleza
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2019] Oba-un hotel interesant -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085478">Şterge vot</a></div><span id="v91085478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] Oba-un hotel interesant
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] O plajă din Oba -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085479">Şterge vot</a></div><span id="v91085479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] O plajă din Oba
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2019] Cămile în Oba -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085480">Şterge vot</a></div><span id="v91085480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] Cămile în Oba
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUN-2019] Oba-blocuri -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085481">Şterge vot</a></div><span id="v91085481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Oba-blocuri
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2019] Hotelul care mi-a plăcut -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085483">Şterge vot</a></div><span id="v91085483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Hotelul care mi-a plăcut
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] O moschhe mai interesantă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085484">Şterge vot</a></div><span id="v91085484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] O moschhe mai interesantă
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2019] Seara în Oba -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085485">Şterge vot</a></div><span id="v91085485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] Seara în Oba
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2019] Prin Oba -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085486">Şterge vot</a></div><span id="v91085486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Prin Oba
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2019] Se construiesc și pe acolo destule -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085487">Şterge vot</a></div><span id="v91085487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Se construiesc și pe acolo destule
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2019] Ăn drum spre popasul de pe Dimcay -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085488">Şterge vot</a></div><span id="v91085488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] Ăn drum spre popasul de pe Dimcay
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2019] Apar și primele terase de pe râu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085489">Şterge vot</a></div><span id="v91085489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] Apar și primele terase de pe râu
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2019] Klas Piknik -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085490">Şterge vot</a></div><span id="v91085490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] Klas Piknik
foto AZE [13.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2019] Klas Piknik -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 13.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1085491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1085491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1085491">Şterge vot</a></div><span id="v91085491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1085491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1085491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1085491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2019] Klas Piknik
foto AZE [13.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[39] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.154408931732 sec