94480 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Letea?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.07.2019
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
60 lei/adult
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 8
+ COPII: 2 -- varsta: 7; 8

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

„La Viorica” în Letea – un prânz îndestulător


Urmare de aici

Pentru a avea gust, peștele se mănâncă folosind mâinile, mintea și inima, ar fi un dicton folosit de pescari. Într-adevăr peștele este mai gustos și îl „simți” mai bine atunci când îți folosești mâinile pentru a scoate oasele sau pielea.

O călătorie sau vacanță petrecută în Delta Dunării nu poate fi considerată reușită dacă nu gustați și din bucatele tradiționale gătite de localnici. Și ce alt produs ar avea succes deplin într-o Împărăție a Apelor decât Măria-Sa Peștele. Am profitat de recenta minivacanță în Mila 23 (vezi impresii) și timp de câteva zile am degustat la fiecare masă preparate din pește, atât la Casa „Alexandru și Alexandra” (vezi impresii), cât și în timpul excursiei la Letea.

În Rezervația Biosferei Delta Dunării există 135 de specii de pești, adică circa 80% din ihtiofauna României. După habitatul în care trăiesc și regimul hidrologic al Deltei această mulțime de pești se împart în mai multe categorii: specii de apă curgătoare (scobar, mreana, mihalț), specii de ape stagnane (de ex. lin, roșioară, țipar, caracudă), specii marine (în zona de unire a apelor Dunării cu cele ale Mării Negre), specii care suportă variații mari de salinitate (sturion, guvid, scrumbia de Dunăre). Speciile de pește cu cel mai mare interes comercial sunt: știuca, somnul, crapul și șalăul.

În ultimii ani în Delta Dunării au apărut mai multe puncte gastronomice locale, un concept promovat de autorități pentru dezvoltarea turistică și economică a unui areal geografic. Este vorba de o afacere familială care oferă turiștilor preparate alimentare specifice zonei în care activează, în cazul nostru – Delta Dunării. Meniul este restrâns (maxim două sortimente pentru fiecare fel), trebuie preparate și consumate în aceeași zi, utilizând pe cât posibil metode și rețete tradiționale. Ingredientele trebuie achiziționate de la pescari înregistrați sau cherhanale autorizate, iar la procesul de preparare a alimentelor participă doar proprietarul și familia sa. Totul se desfășoară sub auspiciile Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Cu un astfel de prânz ne-am delectat în localitatea Letea la punctul de gastronomie locală numit „La Viorica”, o afacere de familie pusă pe picioare cu vreo 10 ani în urmă. Renumele meselor gustoase preparate la gospodăria tradițională a Vioricăi M. s-a răspândit de la an la an, acum majoritatea excursiilor organizate la Letea având inclusă o masă de prânz „La Viorica”. Se vorbește despre preparate specifice populației haholice – urmași ai cazacilor zaporojeni refugiați la începutul veacului al XVIII-lea pe nisipurile de la Letea, asemănătoare în cea mai mare parte cu cele lipovenești.

Sosim la Letea pe canalul Sidor și debarcăm chiar pe pontonul „restaurantului”, pe balustradele căruia e prins un banner cu denumirea, un număr de telefon pentru rezervări și o adresă de email. Pentru a mânca aici trebuie musai făcută rezervare cu o zi înainte pentru ca proprietarii să cunoască câte persoane vin, mai ales că preparatele din pește se gătesc zilnic. Iată-ne ajunși deci la lotca deliciilor pescărești, așa cum ne informează reclama. Vom degusta bucatele după vizita de circa 2 ore la Pădurea Letea și la dunele de nisip.

Aspect exterior/interior. De la pontonul situat pe canalul Sidor, traversăm perpedes un mic canal, pătrundem pe o poartă în ceea ce a fost grădina gospodăriei și pe o potecă nisipoasă ne îndreptăm spre terasa albastră acoperită cu stuf care se zărește în față.

Am impresia că inițial Viorica M. oferea masa de pânz în gospodăria de vis-a-vis în două foișoare mai mici. Cred că în 2018 a fost ridicată actuala terasă în curtea care are acces direct spre canalul Sidor. Este o presupunere privind fotografii mai vechi de pe Internet și observând situația actuală.

Aleea nisipoasă e acoperită în apropierea terasei cu „felii” rotunde tăiate din trunchiuri de copaci, iar un gărduleț împletit din crengi delimitează zona unde se servește prânzul. Descoperim mai întâi un mic loc de joacă pentru copii (câteva leagăne) și un loc pentru fumat, alcătuit din umbrele din stuf și măsuțe/scaune din trunchiuri de lemn. Lângă terasă se află un corp de toalete, patru cabine la număr, cu apă curentă, hârtie igienică și coș de gunoi, plus în exterior două chiuvete cu apă rece, săpun lichid și hărtie de șters pe mâini.

Terasa are forma literei L și reproduce formele arhitecturale binecunoscute în Deltă: tâmplărie de lemn vopsită în culoarea albastră, acoperiș gros de stuf, o scândură ornamentală decupată ondulat sub streașină, un model simbolic în vârful frontonului. Flori galbene mărginesc terasa, ghivece cu mușcate roșii atârnă sub streașină, iar șiruri de sfoară cu melci marini împodobesc golurile dintre stâlpii de sprijin. Sub grinzile tavanului atârnă plase cilindrice de pescuit (vintire), iar pe pereți se află două hărți ale Deltei și fotografii înrămate cu imagini vechi deltaice.

Mese și bănci de lemn sunt așezate ordonat pe cele două laturi ale terasei, oferind spațiu suficient pentru circa 120 de persoane. Pe mesele acoperite cu fețe din plastic alb sunt deja așezate olivierele, farfuriile și tacâmurile, inclusiv un bilețel cu numele celui care rezervase. Fiecare masă are un mic meniu A5 cu prețul băuturilor. În unghiul format de cele două laturi ale terasei se află bucătăria având două ghișee de servire, corespunzătoare celor două brațe ale construcției.

Preparatele. Nu am așteptat mai mult de 10 minute sosirea felurilor de mâncare, timp utilizat pentru refreshing și achiziționarea unor băuturi reci. Prețul unei mese de prânz este fix: 60 lei/adult și 30 lei/copil. Se gătește preponderent pește, dar noi am cerut pentru copii preparate din pui (au primit supă și piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți).

Felul întâi a constat într-o delicioasă ciorbă de pește cu mămăligă și mujdei de usturoi, deși ne era foame nu am reușit 5 persoane să dovedim tava cu bucăți de pește și cartofi. Am încercat să mâncăm moderat pentru a avea loc și pentru celelalte preparate. Felul doi a constat în pește prăjit cu cartofi și un sos de roșii, un gen de plachie, la care am primit și felii de pâine. Desertul a constat din gogoși, câte două de persoană. Am primit și două sticle de apă plată îmbuteliată.

Produsele au fost servite calde, ne-am bucurat de gustul și sațietatea lor. Felicitări familiei care deține acest punct gastronomic local. Prețurile băuturilor sunt de bun simț: suc carbogazos 0,5 l – 6 lei, apă plată/minerală 0,5 l – 5 lei, bere 7-9 lei doza.

Cum se mănâncă ciorba de pește la Letea? La fața locului am aflat cum se mănâncă această delicatesă; tot ne întrebam noi de ce farfuria de aperitiv este amplasată peste farfuria adâncă de ciorbă. Mai întâi se consumă peștele scos din ciorbă pe platou (o combinație de pește gras cu pește slab pentru echilibrarea gustului), împreună cu cartofi, mămăligă și mujdei de usturoi după gust. Abia după aceea se drege stomacul cu câteva polonice de zeamă, asezonând cu oțet dacă doriți (caz în care ciorba se albește) ori cu mujdei. Bineînțeles că noi am procedat exact invers... hi, hi.

Rețetă de borș de pește. Reproduc o rețetă simplă dintr-o broșură dedicată preparatelor din Deltă. Se achiziționează pește proaspăt, atât gras, cât și mai slab. La peștele mare se taie capetele și cozile și împreună cu peștele mic se pregătesc de ciorbă. Se pune ceaunul cu apă pe foc, lichid cât să depășească puțin cantitatea de pește. Se pune ceapă și cartofi tăiați cuburi, apoi după un timp se adaugă peștele, roșii tăiate și ardei gras mărunțit. Când începe să fiarbă se adaugă o lingură de sare și două de oțet. La sfârșit se adaugă verdeața tocată mărunt.

Gustul depinde de mai mulți factori: felul și calitatea peștelui, apa și legumele utilizate, sursa de foc, priceperea bucătarului. Poftă bună!

Concluzii. Recomand să luați prânzul „La Viorica” în cazul în care ajungeți la Letea, preparatele au fost gustoase și în cantitate arhisuficientă. Trebuie să țineți cont că vă aflați în mijlocul Deltei, nu aveți multe opțiuni gastronomice la îndemână și probabil excursia în care vă aflați durează întreaga zi.

După masă vă puteți plimba prin gospodărie sau pe ulița satului pentru a descoperi arhitectura tradițională.

Alegeri inspirate!

---
Impresii încărcate de tata123 in 05.07.2019 14:07:06

Validat / Publicat: 05.07.19 14:53:11


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 309


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  54000 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.07.19 14:29:19]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Letea?, LETEA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[05.07.19 15:57:44]
» mesaj pers

   Sa va fie de bine! Daca esti in delta e mare pacat sa mananci altceva decat peste. Imi permit sa adaug ca borsul de peste, ca sa iasa bun, se face din cel putin 4 soiuri de peste. Asta am aflat de la bucatarul, nea Sandu, cel care ne-a rasfatat si pe noi in cele doua plimbari pe canale.

   Felicitari, pentru articolul 501!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[05.07.19 17:05:52]
» mesaj pers

   @tata123:

   Să vă fie de bine! Peștele este favoritul meu, mai ales crapul de Dunăre. Dacă mă provoci să aleg între „cea mai cea” friptură de porc -sau de vită- și un pește prăjit cu mămăliguță și mujdei de usturoi, nu stau pe gânduri, aleg peștele!

   Este atrăgătoare varianta de-a mânca „La Viorica”, în Letea! Dacă vom ajunge acolo, la ea vom mânca.

   E frumoasă gospodăria și decorurile ei! Mi-a plăcut, mai ales, pavajul din trunchiuri de copaci tăiați transversal!

   Prețurile nu sunt mici, dar cred că gustul este cel care contează! Spun asta pentru că noi am mâncat în Sf. Gheorghe la o pensiune (neînregistrată) un prânz asemănător, cu 45 lei.

   Felicitări pentru articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[05.07.19 17:56:24]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Testosu'
[05.07.19 23:41:07]
» mesaj pers

   @tata123 : Da, initial peste drum era gospodaria in care se organiza pranzul.

   Cand am fost noi, fiind trei mese incluse in pachetul turistic, si acest pranz facea parte din pachet.

    Intr-adevar gustoase mancarurile!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[08.07.19 08:58:04]
» mesaj pers

   @All: Punctul de gastronomie locală „La Viorica” din Letea e apreciat de ani de zile, condițiile de luat masa au fost îmbunătățite, gustul nemaipomenit a rămas același. Chiar dacă prețul pentru prânz per persoană poate părea mare, eu cred că este justificat cumva ținând cont de mai multe aspecte: amplasarea în mijlocul Deltei, calitatea și cantitatea preparatelor tradiționale, organizarea și timpul scurt de așteptare, condițiile oferite.

   Mulțumesc pentru ecouri și aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mitica49
[08.07.19 15:42:45]
» mesaj pers

   @tata123: Abia ce-am stat la masă și văzând fotografiile am avut senzația că n-am mâncat de nu știu când. Stau în Brăila de peste 45 de ani, dar o singură dată am mâncat preparate pescărești adevărate, mă refer în primul rând la borș, în Insula Mică a Brăilei, acum vreo 25 de ani.

   Platoul ăla cu peștele din borș gâdilă așa de rău papilele gustative, că-i tare greu să nu-i dai dreptate câinelui lui Pavlov. Iar de peștele prăjit pus în coasta unui munte de cartofi ce mai poți zice?

   Și încă ceva: parcă bucatele alea tradiționale din Deltă nu se pot prepara și servi decât într-un spațiu spoit cu culoarea albastră tradițională.

   Să vă fie de bine și drumuri bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[09.07.19 15:21:22]
» mesaj pers

   @Mitica49: Mulțumesc pentru aprecieri. Acum, dacă stau și revăd fotografiile și îmi amintesc gustul preparatelor de pește de la Letea parcă aș vrea să fiu din nou acolo.

   Dacă compar cele două ciorbe de pește mâncate în Deltă, înclin să spun că cea degustată la Casa „Alexandru și Alexandra” (vezi impresii) a fost o idee mai pe placul meu. Dar în acest moment nu aș refuza nici una din ele. :)

   Călătorii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Ponton „La Viorica” și detalii contact - Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083201">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083201"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083201">Şterge vot</a></div><span id="v91083201" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083201)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083201Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083201MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Ponton „La Viorica” și detalii contact - Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2019] Ne îndreptăm spre terasa unde vom mânca la prânz. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083203">Şterge vot</a></div><span id="v91083203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] Ne îndreptăm spre terasa unde vom mânca la prânz.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2019] Măiestrie tradițională - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083205">Şterge vot</a></div><span id="v91083205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] Măiestrie tradițională - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2019] Leagăne și terasa acoperită cu stuf - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083208">Şterge vot</a></div><span id="v91083208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] Leagăne și terasa acoperită cu stuf - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2019] Terasa „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083209">Şterge vot</a></div><span id="v91083209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] Terasa „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2019] Punct gastronomic local „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083212">Şterge vot</a></div><span id="v91083212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] Punct gastronomic local „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Decor - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083214">Şterge vot</a></div><span id="v91083214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Decor - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2019] Interior terasă - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083216">Şterge vot</a></div><span id="v91083216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Interior terasă - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2019] Ciorbă de pește - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083218">Şterge vot</a></div><span id="v91083218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] Ciorbă de pește - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] Peștele din ciorbă - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083219">Şterge vot</a></div><span id="v91083219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] Peștele din ciorbă - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2019] Pește prăjit cu cartofi și sos de roșii - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083221">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083221"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083221">Şterge vot</a></div><span id="v91083221" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083221)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083221Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083221MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] Pește prăjit cu cartofi și sos de roșii - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2019] Un desert delicios: gogoși - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083222">Şterge vot</a></div><span id="v91083222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Un desert delicios: gogoși - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] Prețuri băuturi - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083223">Şterge vot</a></div><span id="v91083223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] Prețuri băuturi - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2019] Prin gospodărie - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083224">Şterge vot</a></div><span id="v91083224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Prin gospodărie - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] Casă tradițională din Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083225">Şterge vot</a></div><span id="v91083225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] Casă tradițională din Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2019] Decoruri cu melci și mușcate - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083226">Şterge vot</a></div><span id="v91083226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] Decoruri cu melci și mușcate - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Plase de pește atârnate cu scop decorativ. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083228">Şterge vot</a></div><span id="v91083228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Plase de pește atârnate cu scop decorativ.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2019] Umbrare pentru fumători - „La Viorica”, Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083229">Şterge vot</a></div><span id="v91083229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Umbrare pentru fumători - „La Viorica”, Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2019] Alee spre punctul de îmbarcare de pe canalul Sidor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083230">Şterge vot</a></div><span id="v91083230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] Alee spre punctul de îmbarcare de pe canalul Sidor.
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2019] Gospodăria de peste drum (unde cred că a funcționat la început punctul gastronomic). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083231">Şterge vot</a></div><span id="v91083231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] Gospodăria de peste drum (unde cred că a funcționat la început punctul gastronomic).
foto tata123 [05.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2019] Grădinile din Letea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083233">Şterge vot</a></div><span id="v91083233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] Grădinile din Letea.
foto tata123 [05.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.112008094788 sec