#I#D
94351 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Casa Alexandru & Alexandra

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.07.2019
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 3 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
1980 lei/cuplu/cameră
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 8
+ COPII: 2 -- varsta: 7; 8

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.90
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

O pensiune excelentă în mijlocul Deltei: „Alexandru și Alexandra” în Mila 23


Anul acesta am reușit să ajung într-un loc mirific care a rămas nemeritat de mult pe un loc secund: Delta Dunării, unul din cele mai noi pământuri formate în Europa la sfârșitul Cuaternarului (ultimul tărâm în formare e insula Sacalin). La începutul anului am decis să ne petrecem zilele libere de anul acesta în România, în locuri pe unde nu am mai fost. Astfel s-a înfiripat ideea de a merge în Deltă, mai ales că aveam în minte un program complet oferit de o agenție dobrogeană, minivacanțe în care descoperi Delta Dunării într-un mod bine gândit (voi reveni într-un articol ulterior).

Din cele patru pensiuni participante în program am ales pe cea dedicată „mâncăcioșilor”, așa cum era ea prezentată. Pe lângă referințele excelente în ceea ce privește gastronomia, au contat foarte mult: poziționarea pe faleza fluviului, existența camerelor triple, a unui loc de joacă și a unei mici piscine (în eventualitatea în care copiii prietenilor nu ar fi vrut să meargă în excursiile pe apă).

Pensiunea „Alexandru și Alexandra” este o afacere de familie situată pe malul Dunării în satul Mila 23, excelent amenajată și oferind servicii de calitate în mijlocul apelor. Am făcut rezervarea în februarie, ocupând cele două camere triple existente și două camere matrimoniale. Unitatea de cazare oferă turiștilor 8 camere, din care 6 cu paturi matrimoniale/twin situate la etajul 1 și două camere triple amplasate la mansardă. Accesul în Mila 23 se face doar pe calea apelor, cu barca; aproape fiecare casă situată pe mal are un ponton propriu. Adresa oficială este: strada Nufărului nr. 72, localitatea Mila 23, comuna Crișan. Noi am sosit după amiază târziu, pe la ora 18.30, profund impresionați de ceea ce văzusem pe drum – și era doar începutul. Conform programului ales am beneficiat de un regim de masă tip demipensiune, cu posibilitatea plății la fața locului a prânzului.

Exterior și amenajări în curte

Chiar de la apropierea de malul fluviului în Mila 23 am identificat pensiunea noastră: o construcție cu etaj și mansardă care respectă oarecum arhitectura zonei prin câteva elemente: acoperiș de stuf, utilizarea lemnului, coloritul specific (cu accent pe albastru și alb), flori nenumărate. Acostăm la ponton, o platformă spațioasă înconjurată de balustradă și dotată cu o băncuță de ratan unde te puteai lăsa legănat de valurile Dunării. O punte dotată cu o portiță de lemn face legătura cu uscatul; pe mal în stânga și dreapta sunt expuse două bărci pescărești tradiționale în care se află plase de pescuit. Câteva ronduri de flori înveselesc peisajul dunărean din fața curții.

Urcăm câteva trepte pe dig și ne trezim pe „faleza” satului, o alee pavată, loc de promenade în fiecare seară pentru turiști și localnici. Ne întâmpina gazda noastră, d-na Daniela T., o persoană caldă, amabilă, puternic implicată în viața educațională și culturală a satului Mila 23. Admirăm rapid gardul exterior, dar mai ales locul numit în zonele rurale „la poartă” – e locul unde ieși în fiecare seară sau în zilele de Duminica sau sărbători religioase pentru a socializa și a mai afla ultimele știri din sat. Pensiunea are o poartă frumoasă din fier, vopsită albastru, având „traforat” numele pensiunii și doi pești; în stânga și dreapta sunt bănci de lemn cu pernuțe și câte un buștean vopsit tot albastru cu rol de măsuță. E un loc superb de unde ai permanent sub ochi Dunărea, dar și toată „acțiunea” din sat; am stat de vreo două „la poartă” și ne-am simțit altfel.

Am pătruns în curte cu bagajele minimale coborând câteva trepte pe sub o arcadă de trandafiri și am fost conduși spre camerele fiecăruia. Curtea e superbă și e amenajată inteligent, oferind într-un spațiu mic o multitudine de posibilități de recreere și socializare. Am să punctez pe scurt „modulele” existente în curte, fiind destul de greu de descris în cuvinte mulțimea de decorațiuni exterioare și flori.

O alee centrală desparte curtea în două, în stânga aflându-se piscina (1,5 m adâncime, iluminată noaptea), ascunsă de o perdea de conifere. Pe fiecare panou al gardului exterior sunt amplasate decorațiuni marine, iar la nivelul solului plante ornamentale. Pe apă plutesc câteva jucării acvatice gonflabile. În jurul piscinei se află câteva șezlonguri și o măsuță drăguță cu blat de faianță și două scaune. Lângă bazinul de bălăceală, sub o copertină, descoperim un lounge spațios, un adevărat loc de relaxare după călătoriile din timpul zilei, un careu format din canapele și fotolii, dar și două fotolii scoică-balansoar. Pe pereți flori atârnate și mesaje motivaționale, în lateral o statuie decorativă. Într-un colț este frigiderul-vitrină în care turiștii cazați pot ține la rece produse/băuturi.

Partea dreaptă a curții e ocupată de două alei cu boltă din diverse flori care cuprind un frumos spațiu verde înțesat de flori, statuete și plante decorative. Două frumoase scrumiere cu picior din fontă având două rândunele pe „pălărie” străjuiesc una din alei. Foișorul cu etaj ocupă o mare parte a laturii din dreapta; la parter se află sala de mese unde se mănâncă micul dejun și prânzul, iar pe o scară exterioară se urcă la etaj unde se află altă încăpere aerisită, dotată cu mese și bar. Lângă sala de mese de la parter este alipită și o bucătărie utilată. La exterior foișorul e înconjurat de o pânză imprimată cu imagini reprezentând pelicani. Un set de canapeluțe din fontă și o măsuță cu blat din mozaic înveselesc intrarea în foișor.

Lângă foișor, în dreapta, se află un spațiu rustic de socializare, acoperit, dotat cu mese și bănci de lemn, totul scăldat în culoarea albastră. De tavan e agățat un vintir cu pești uscați (plasă de pescuit cilindrică cu mai multe compartimente), pe perete o sculptură în lemn reprezentând un grup de lipoveni la pescuit și două rame-pește din lemn cu mixuri de fotografii. Imediat lângă acest loc se află o pereche de scaune din ratan cu măsuțe, loc perfect pentru fumători. O vegetație bogată îmbracă gardul dinspre stradă pe această latură.

În stânga foișorului se află o baie modernă, cu instalații sanitare cu senzori, dar și un grătar zidit, situat într-un alt spațiu acoperit, prevăzut cu mese și scaune de ratan. Diverse decorațiuni cu temă acvatică împodobesc locul, o coardă de viță de vie oferind umbră.

Urmează locul de joacă pentru copii, un teren închis parțial cu gărduț, acoperit cu o mochetă albastră și cu bănci/scaune pentru părinți. Copiii au la dispoziție o trambulină elastică, un tobogan, un set de leagăne și alte câteva mărunțișuri.

Interior pensiune și cameră

Casa „Alexandru și Alexandra” reprezintă și punctul în care locuiesc proprietarii și copii lor, de la care provine și numele afacerii. La parter se află camerele familiei T., accesul spre etajul 1 efectuându-se pe o scară exterioară, iar spre mansardă pe o scară de lemn amplasată pe balconul de la primul cat. Sub scara de acces la etaj, într-o cameră-vitrină e amenajată o mică recepție, dar și o expoziție cu vânzare de veșminte lipovenești frumos colorate și diverse obiecte decorative. Este locul în care sunt expuse certificatele pensiunii și diplomele obținute la diverse competiții turistico-gastronomice.

Balcoanele comune sunt spațioase și dotate cu mai multe fotolii și măsuțe din ratan alb, loc perfect pentru admirat Dunărea, fie dimineața, fie pe înserat. Pe balustrade și atârnate în suporți albaștri se află ghivece cu flori roșii. Mai multe cupluri de rândunele mișună în jurul cuiburilor prinse de tavan. Holul comun e pavat cu gresie, iar pereții îmbrăcați în tapet floral cu tente albastre.

Camera primită nu este foarte mare ca întindere, dar suficientă având în vedere timpul petrecut în interior. Interesant este faptul că toate camerele pe care le-am văzut au pictate pe pereți peisaje din Deltă: pelicani și alte păsări, bărci, pontoane, vegetație specifică. Spațiul central era ocupat de un pat matrimonial cu o saltea confortabilă și o lenjerie colorată, cu modele și cromatică floral-acvatică. În stânga-dreapta două corpuri verticale pentru haine, noptiere decupate prevăzute cu sertare și un raft central deasupra capului care unește întreg ansamblul. În dreapta se află un hol îngust cu oglindă pe perete și un cuier de lemn, dedesubt fiind o măsuță mică rotundă și un scaun sub formă de inimă. Pe măsuță o tavă cu două pahare, iar într-unul din sertare un aparat cu lichid antițânțari. Camera e dotată cu tv lcd, aparat de aer condiționat, jaluzele și plase de țânțari la ferestre.

Baia e surprinzător de mărișoară, are cabină de duș și dotări bazice (săpun lichid, șampon, hârtie igienică, 2 rânduri de prosoape, coș de gunoi). Pentru o ventilație corespunzătoare există o mică fereastră, prevăzută de asemenea cu plasă de țânțari. Nu au fost probleme cu apa caldă/rece ori de scurgere la duș; drept surse de iluminat exista atât aplică, cât și un neon la oglindă.

Condițiile de cazare au fost excelente, având în vedere că ne aflam în mijlocul Deltei, iar curățenia domnea peste tot. Am simțit un pic lipsa mai multor prize electrice în cameră, dar aveam la dispoziție asemenea instalații în sala de mese și chiar pe peretele exterior al foișorului.

Gastronomie la Casa „Alexandru și Alexandra”

Pachetul ales includea micul dejun și cina, cu posibilitatea achiziționării prânzului la fața locului. Meniul se axează, cum se putea altfel, pe preparate din pește, la cerere fiind disponibile și produse gătite din carne de pui (ceea ce a fost cerut pentru copii).

Micul dejun era servit la parterul foișorului în fiecare dimineață la ora 8.30, mesele fiind pregătite de fiecare dată când soseam. Ce am mâncat dimineața? Nu, nu mezeluri sau ceva asemănător. Ouă preparate în mai multe feluri, brânză, cașcaval, măsline, roșii, castraveți și un fel de gogoșele rotunde, plate, perfecte pentru a pune dulceață pe ele. Nu lipseau untul și margarina, vreo 4 feluri de gem/dulceață, miere, cereale de două feluri, lapte și ceai de mentă în fiecare dimineață (avea un gust divin, posibil să fie mentă sălbatică din Deltă). Platourile conțineau în fiecare dimineață și un fel de pește: icre, pește marinat și pește afumat. La cerere se făcea cafea la expressor. Un mic dejun îndestulător ținând cont că urmau plimbări pe apă de mai multe ore.

Pentru o experiență completă am mâncat și un prânz la pensiune, singurul posibil în cadrul programului zilnic. Acesta a costat 60 lei/persoană (30 lei/copil) și a constat în ciorbă de pește, fel principal (somn și știucă prăjită cu mămăliguță) și desert (un gen de negresă). Atât la prânz, cât și la cină am primit carafe cu apă, în care pluteau cuburi de gheață, felii de portocală și mentă.

Cina a reprezentat un regal de pește în toate cele trei seri petrecute la pensiune. Vedeta: peștele la ambele feluri servite de gazde. Astfel, am mâncat: plachie și caras prăjit cu mămăliguță și mujdei + o prăjitură cu gem de merișoare, saramură și pește prăjit cu garnitură de orez + plăcintă de dovleac, iar în ultima seară un fel de turtă prăjită cu măsline și icre, crap la cuptor cu cartofi + pandișpan cu vișine.

Ambianța e plăcută, interiorul e decorat în stil marin, există un tv lcd de mari dimensiuni (care nu a fost deschis deloc), un stativ cu pahare de diferite dimensiuni, scaune pictate foarte frumoase, prize pentru încărcat telefoanele ori aparatura electronică.

Alte informații

Personalul era constituit, pe lângă gazdă, de o doamnă mai vârstnică, aprigă, hotărâtă, autoritară chiar (dar simpatică totuși), bună organizatoare, dar și două fete tinere și un băiat care ne serveau la mese. Toți au fost zâmbitori și amabili, săritori la cerințele noastre. Bravo lor!

Pensiunea și proprietarii au primit în ultimii ani mai multe premii în domeniul gastronomic la festivaluri de specialitate din zona Dobrogei: „cel mai bun ciorbă de pește” sau „cea mai bună gastronomie deltaică”.

În ultima zi a sejurului, pe înserat, am fost invitați în foișor la etaj unde am avut parte de un frumos spectacol oferit de Corul Rusalka din Mila 23. Am ascultat cântece în graiul lipovenesc, o ramură lingvistică desprinsă din limba rusă acum vreo 300 de ani, dansuri specifice și muzică la acordeon. Copii localnicilor au fost adorabili!

Concluzii

Incursiunea în Delta Dunării, desi scurtă ca durată a fost intensă ca simțăminte. Locul de cazare a contribuit din plin la această stare de bine prin condițiile și serviciile oferite. Am beneficiat, după părerea mea, de un echilibru corect calitate-preț. A fost o experiență completă!

P. S. Prețul afișat în caseta tehnică reprezintă suma totală plătită pentru întreg pachetul de servicii (transfer, cazare, demipensiune, plimbări în Deltă), 1 cuplu fără copii: 1 cameră, cu reducere early-booking. Voi reveni cu amănunte.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de tata123 in 01.07.2019 16:09:05

Validat / Publicat: 01.07.19 18:36:43


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 884

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39350 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- nelu73
[01.07.19 23:16:00]
» mesaj pers

   Bună, frumos descris. Cum spun eu Delta Dunării este aparte. Am fost acum doi ani la Sulina Casa Sibiană a fost foarte fain. Anul acesta mergem in August la Pensiunea Steaua apelor com Nufărul. Citind reviewul, deja ma vedeam in Delta. Vacante placute va doresc în continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[02.07.19 09:52:33]
» mesaj pers

   @tata123: Felicitări pentru articol si fotografii!

   Ne este foarte dor de Deltă, trebuie să ne reîntoarcem acolo, poate anul viitor ca anul acesta este plină programarea zilelor de concediu. Ne este dor de plimbarea cu barca si mâncarea gustoasă de acolo, mai ales icrele.

   Mă bucur că ați fost mulțumiți de alegerea făcută.

   Aștept cu interes continuarea vacanței!

   Alegeri inspirate! Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[02.07.19 09:58:47]
» mesaj pers

   @nelu73: Sper ca această descriere să fie apreciată de cititori fiindcă e o destinație de excepție, iar unitatea de cazare chiar ne-a plăcut foarte mult. Doresc ca acest articol să fie util celor care doresc să meargă în Delta Dunării și caută o pensiune bună. Recomand cu căldură Casa „Alexandru și Alexandra” din Mila 23.

   Am fost impresionați de ceea ce am văzut în Deltă și sper ca și voi să aveți zile frumoase în august și să descoperiți peisaje de top.

   Mulțumesc pentru ecou și aprecieri. Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[02.07.19 11:51:24]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[02.07.19 12:23:22]
» mesaj pers

   @tata123: Foarte, foarte dichisită această pensiune, și la propriu, și la figurat, ținând cont că ești într-un loc unde confortul unui oraș nu și-ar prea găsi locul!

   Și platourile cu mâncare tipic pescărească arată grozav!

   Am fost și noi în Deltă de curând, și am savurat mai multe mâncăruri făcute din pește, care au fost excelente!

   Am o întrebare: prețul afișat în căsuța din stânga este pentru TOȚI membrii grupului sau doar pentru voi doi?!

   Felicitări pentru alegerea inspirată la această pensiune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[02.07.19 12:59:19]
» mesaj pers

   @Dana2008: Cazarea a fost perfectă pentru noi, calitatea serviciilor excelentă, iar partea gastronomică ne-a delectat nespus papilele gastronomice.

   Nici nu ne-am întors bine și deja ne gândim la altă incursiune în Deltă, în alte zone care să ne încânte cu superbe priveliști - Sulina, Caraorman, Sacalin etc.

   Mulțumesc pentru aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[02.07.19 13:15:49]
» mesaj pers

   @doinafil: Am fost mulțumiți de condițiile și serviciile oferite de Casa „Alexandru și Alexandra”, timpul petrecut la pensiune în afara nopții fiind destul de scurt. Piscina și locul de joacă au contat în alegerea unității de cazare datorită prezenței copiilor în grup - nu știam dacă vor dori să meargă atât de mult cu barca pe apă.

   Pensiunile din Deltă se întrec a oferi condiții și facilități cât mai moderne datorită cerințelor clienților. Chiar dacă noi turiștii ne dorim pe de o parte ceva tradițional, pe de altă parte nu putem renunța la viața modernă. :) Astfel îi forțăm pe proprietari/hotelieri să își diversifice condițiile oferite și să introducă elemente nespecifice zonei/locului.

   Prețul afișat este pentru 2 persoane pentru întreg pachetul de servicii, cu reducere early-booking, agenția fiind cea care „împarte” banii pe servicii: cazare trei nopți cu demipensiune, transfer barcă Tulcea-Mila 23 și retur, o zi plimbare pe canale și lacuri (2 ture de câte circa 4 ore, inclusiv apus de soare), o zi excursie la Letea, excursie la răsăritul soarelui, taxe Rezervația Delta Dunării, taxe rezervația Pădurea Letea. Revin cu detalii într-un nou articol.

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mateiartur
[28.10.19 14:34:01]
» mesaj pers

   Foarte frumos articol! Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[28.10.19 14:54:13]
» mesaj pers

   @mateiartur: Mă bucur că articolul a fost pe placul Dvs. Am descris cât am putut de amănunțit condițiile de cazare și masă de la Pensiunea Alexandru și Alexandra din Mila 23 pentru ca aceste informații să fie utile celor care vor merge acolo. Nouă ne-a plăcut foarte mult și ne gândim la o revenire în anii următori.

   Delta Dunării e o lume aparte, satul Mila 23 o „insulă” în mijlocul apelor.

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Casa albastra de la Mila 23 (Aug.2018) - punctaj satisfactie: 8.50 (scris in 02.09.18 de olteanul2010 din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.20
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Sosim în Mila 23 - în față pontonul Casei „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081605">Şterge vot</a></div><span id="v91081605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Sosim în Mila 23 - în față pontonul Casei „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2019] Traversăm pontonul spre pensiune - în față locul numit de mine „la poartă”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081611">Şterge vot</a></div><span id="v91081611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] Traversăm pontonul spre pensiune - în față locul numit de mine „la poartă”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2019] „La poartă” - loc de socializare și popas la taifas. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081613">Şterge vot</a></div><span id="v91081613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] „La poartă” - loc de socializare și popas la taifas.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2019] Decor pescăresc în fața pensiunii. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081615">Şterge vot</a></div><span id="v91081615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] Decor pescăresc în fața pensiunii.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2019] Băncuță pe ponton unde te poți lăsa legănat de valurile Dunării. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081616">Şterge vot</a></div><span id="v91081616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] Băncuță pe ponton unde te poți lăsa legănat de valurile Dunării.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2019] Casa „Alexandru și Alexandra” din Mila 23. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081618">Şterge vot</a></div><span id="v91081618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] Casa „Alexandru și Alexandra” din Mila 23.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Priveliște spre Dunăre de pe balconul de la etajul întâi. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081621">Şterge vot</a></div><span id="v91081621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Priveliște spre Dunăre de pe balconul de la etajul întâi.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2019] Fotolii pe balconul comun de la etajul 1; un asemenea loc este amenajat și pe balconul mansardei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081625">Şterge vot</a></div><span id="v91081625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Fotolii pe balconul comun de la etajul 1; un asemenea loc este amenajat și pe balconul mansardei.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2019] Piscina existentă la Casa „Alexandru și Alexandra”, Mila 23. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081627">Şterge vot</a></div><span id="v91081627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] Piscina existentă la Casa „Alexandru și Alexandra”, Mila 23.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] Foișorul pensiunii: la parter luam masa, la etaj a avut loc spectacolul din ultima seară. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081631">Şterge vot</a></div><span id="v91081631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] Foișorul pensiunii: la parter luam masa, la etaj a avut loc spectacolul din ultima seară.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2019] Spațiu de socializare și odihnă - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081636">Şterge vot</a></div><span id="v91081636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] Spațiu de socializare și odihnă - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2019] Un locuitor permanent la Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081638">Şterge vot</a></div><span id="v91081638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Un locuitor permanent la Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] Plachie - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081640">Şterge vot</a></div><span id="v91081640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] Plachie - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2019] Pește prăjit (caras) la cină. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081642">Şterge vot</a></div><span id="v91081642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Pește prăjit (caras) la cină.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] Masă pregătită pentru micul dejun. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081643">Şterge vot</a></div><span id="v91081643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] Masă pregătită pentru micul dejun.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2019] Exemplu de mic dejun - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081645">Şterge vot</a></div><span id="v91081645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] Exemplu de mic dejun - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Exemplu de mic dejun - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081647">Şterge vot</a></div><span id="v91081647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Exemplu de mic dejun - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2019] Cameră dublă - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081649">Şterge vot</a></div><span id="v91081649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Cameră dublă - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2019] Cameră matrimonială - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081650">Şterge vot</a></div><span id="v91081650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] Cameră matrimonială - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2019] Hol spre baie - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081653">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081653"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081653">Şterge vot</a></div><span id="v91081653" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081653)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081653Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081653MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] Hol spre baie - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2019] Baie - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081655">Şterge vot</a></div><span id="v91081655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] Baie - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2019] Spațiu de socializare amenajat în stil tradițional. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081657">Şterge vot</a></div><span id="v91081657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2019] Spațiu de socializare amenajat în stil tradițional.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2019] Un colț drăguț lângă foișor - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081658">Şterge vot</a></div><span id="v91081658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2019] Un colț drăguț lângă foișor - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2019] Loc pentru fumat - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081660">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081660"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081660">Şterge vot</a></div><span id="v91081660" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081660)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081660Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081660MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2019] Loc pentru fumat - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2019] Lângă piscină - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081661">Şterge vot</a></div><span id="v91081661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2019] Lângă piscină - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2019] Alt loc de socializare - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081662">Şterge vot</a></div><span id="v91081662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2019] Alt loc de socializare - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2019] Decorațiuni în curte. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081664">Şterge vot</a></div><span id="v91081664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2019] Decorațiuni în curte.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2019] Locul de joacă pentru copii - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081665">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081665"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081665">Şterge vot</a></div><span id="v91081665" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081665)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081665Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081665MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2019] Locul de joacă pentru copii - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2019] Imagine din sala de mese, la parterul foișorului. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081667">Şterge vot</a></div><span id="v91081667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2019] Imagine din sala de mese, la parterul foișorului.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2019] Pește din ciorba delicioasă consumată la prânz - Casa „Alexandru și Alexandra”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081670">Şterge vot</a></div><span id="v91081670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2019] Pește din ciorba delicioasă consumată la prânz - Casa „Alexandru și Alexandra”.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2019] Șalău și somn prăjit cu mămăliguță și mujdei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 01.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1081671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1081671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1081671">Şterge vot</a></div><span id="v91081671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1081671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1081671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1081671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2019] Șalău și somn prăjit cu mămăliguță și mujdei.
foto tata123 [01.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.138249874115 sec