#I#D
92517 
nu sunteţi logat. - LOGIN
[Alte] Plaje în Corfu

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.02.2019
DE
Avatar Maya_C
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 15.02.16
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 8 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: 2 -- varsta: 14 si 17

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Cu barca în căutarea Paradisului


Urmare de aici

O zi a fost cu adevărat specială. Ne îndreptăm spre Paleokastritsa. Drumul, îl învățasem până la un punct, după, montăm gps-ul. Direcția: în port.

Când a auzit că mergem în Corfu și vrem să accesam niște plaje greu accesibile, un prieten, mare călător în care cu toți aveam încredere, ne-a dat un pont. Ne-a povestit de o plaja de o frumusețe nemaivăzută, neînchipuita și imposibil de descris în cuvinte, care a fost revelația concediului petrecut de el în Corfu. Toni, lucrase cu vreo doi ani în urma la o agenție de turism, acum e antreprenor. Dar dacă a descris-o în termenii aceia, probabil era cu adevarat speciala: vorbea de Kastelli Beach.

Ne avertizase că trebuie să ne luăm de băut, mâncat, alifii de nebronzat, ochelari de snorkelit sau ce nevoi am putea avea acolo, pentru ca nu există nimic decât nisip, pietre, mare și o stâncă dreaptă pâna la cer. Ne-a trimis la un Taxi Boat cu lecția învățată. Înainte cu un an, ei au plătit un astfel de taxi până acolo, cu vreo 15 euro și cu întoarcere la ora stabilită de comun acord, așa că ne-am propus să facem la fel și să ne petrecem o zi la plaja lui Toni. Unii din grup, mai paranoici, aveau niste frici interioare că dacă uită taximetristul de noi și acolo rămanem peste noapte? Și nu mai trece nimeni pe acolo… Niciodată… Mie mi s-a părut amuzantă frica asta, mai ales dacă faci plata la final, dar am zis că vorbim cu nenea marinarul, și în funcție de ce ne inspiră, ne adaptăm.

Am coborât cu mașinile în port, erau parcări libere peste tot. Probabil gratuite doar pentru cine închiriază ambarcațiuni, am întrebat dacă trebuie să plătim ceva și am fost asigurați ca nu. De nenea marinarul, bineînteles.

Încep și îi povestesc planul meu în toată complexitatea lui, că vreau să ajung la plaja lui Toni, și să răman acolo câteva ore, că am mâncare și de băut cu mine și vreau doar un loc pustiu. Începe nenea marinarul să îi dea contre lui Toni. De fapt începe să îi faca reclamă bărcii lui, care e mai tare ca plaja lui Toni că o iau și o plantez în cel mai pustiu loc de pe mare.

Mă asigură că nu doar că ne poate duce la Kastelli in 15 minute, unde zice el ca vedem tot ce e de văzut în câteva minute, dar putem să o ținem noi până pe la ora 4-5 și să bifăm toate plajele de pe coastă la care ajungi doar cu barca plus toate bucățelele de mare pe care vreau să opresc motorul. N-am rezistat la ideea asta. Cu 80 de euro eram proprietari de barcă de mare viteză pentru toată ziua. Toți șase. Puteam să iau plajele la rând și să botez una și cu numele meu. Ce numai Toni să aibă plajă?

Batem palma și luăm barca.

Instructajul a durat cam 15 minute. Em a fost ridicat la grad de Capitano, a dat câteva ture prin golfuleț, noțiuni de directie, viraje, cum să abordeze valul, viteza recomandata, oprit, pornit. Parcă era născut căpitan. I-a aratat cum să arunce ancora și cât de aproape de mal, pe unde ne recomanda să mergem, am primit o harta pe care erau bifate locurile cele mai spectauloase. Dacă agățam acora de vreun bolovan urma să o lasăm acolo și să facem un X pe hartă cam pe unde a ramas. Mergeau după ea când aveau nevoie. O ancoră de rezervă aveam într-un dulăpior. Singura atenționare a fost sa ne ferim de yellow stones, că alea cică atacă motorul.

Până ne-am obșnuit, și am văzut că nu sar ele la noi, când le vedeam urlam toți în cor galbeeeen. Probabil s-ar fi descurcat căpitanul și fără ajutorul nostru, dar când ne-am văzut în larg nesupravegheați, țoți am vrut sa fim căpitani să vedem care face valuri mai mari de la viteză. Din ăia 30 de cai putere pe care îi avea motorul în zilele lui bune, câțiva cred că s-au făcut căluți de mare. Nouă ni se părea că mergem la viteza maximă, dar când a trecut o barcă adevărată pe lângă noi, ne-am prins că aproape stăteam pe loc.

Primul drum l-am făcut desigur la plaja lui Toni: Kastelli beach. Nenea marinarul ne-a recomandat să mergem cu grijă spre malul stâng pentru că e mai stâncos și mai plin de pericole pe sub ape. Ne-a recomandat tocmai direcția opusă, dar prima data am vrut să ne convingem de frumusetea celei mai grozave plaje. Avea dreptate marinarul. Nu prea aveai ce să faci acolo. Dar peisajul! Vai cât de bine m-a citit Toni! Era incredibil locul.

O fâșie îngustă de plajă cred că erau pietricele albe nu nisip, și o apă incredibilă. Plaja era de doar câțiva metri, după care o stâncă impresionantă care m-a dus cu gândul la cochilia unei scoici uriașe. Plaja era clar de două persone, iar noi eram șase. Am admirat-o de la distanță, probabil fiecare gândindu-se cu invidie la cei doi tineri care deja puseseră stăpânire pe ea.

Ne aventurăm în larg spre coasta aflată în stânga portului.

O plaja ne fusese recomandată cu căldură de către tinerii de la închirieri. O recunoaștem după nume, fără s-o fi vazut vreodată: Paradise Beach. Cât de bine i se potrivește numele! A fost cu adevărat cea mai frumoasă plaja pe care am găsit-o zonă. Apa avea o culoare incredibilă datorită nisipului alb și pietricelelor superbe. Începea cu o grotă în care puteai înota, după care stânci uriașe și încrețite mărgineau uscatul. Fâșia de plajă, nu mai lată de 10-15 de metri, se întindea pe câteva sute de metri. Șezlonguri și umbreluțe, la liber, nimeni cu ne-a întrebt dacă vrem să plătim ceva, dar majoritatea preferau să contemple frumosețea direct de pe nisipul mare amestecat cu pietricele.

Un singur lucru nelalocul lui, un nene cu un stand de băuturi, produse de plaja, și jucării. Probabil peste noapte ramân acolo, nu văd cum le-ar plimba toată ziua. Ne chinuim să acostăm, încă suntem stângaci și nepricepuți, dar încercăm să ducem barca cât mai pe uscat. Neînotătorii ar fi preferat să zboare. Am stat și noi un pic în Paradis. După orice standarde sunt sigură că primește 10 puncte din 10. Nici să nu vă gândiți să o săriți. Pentru ea m-aș întoarce oricând în Corfu. Cu adevărat Paradis, dar dacă înotați cu ochii după peștișori să aveți grija la bărcile cu motor. E tot timpul una care vine sau pleacă, plaja e ca un magnet pentru toți căpitanii și nu știi niciodată cât de îndemânatici sunt. Puteți ajunge aici și cu taxi Boat-ul nu e nevoie să închiriați barca pe toată ziua, dar dacă vreți apă incredibil de albastră aici e de voi.

Mai multe ore am petrecut în alt loc grozav. Am înțeles că se poate ajunge coborând din stradă pe o pantă foarte abruptă de vreo 3 sute de metri printr-o pădure de măslini. Sau mai ușor puteți ajunge cu barca: Limni Beach. De ce am stat mai mult? Păi ai de cercetat pe sub ape și câteva zile fără să te plictisești. Aici am dat ne niște grote pe sub apă, un peisaj marin de care nu te puteai desprinde. Apa mi s-a părut mai rece, dar a meritat. Nicăieri în Corfu nu am dat peste un loc mai bun de snorkelit.

Plaja e formată dintr-o fâșie îngustă formată din bolovani care desparte două golfuri pozitionate fată in față. În prima fază am fost puțin descumpnită că veneam din apă, printre niște bolovani uriași și când ajung la mal după 3-4 metri dau din nou de alt golf. Am lăsat barca un pic mai la distanță să nu avem probleme la plecare. Aici nu-i de stat, e doar de înotat și cercetat. Aș fi rămas toată ziua în glufulețele alea, dar v-am zis că aveam în grup și persoane certate cu apa, care au preferat să stea pe barcă decât să se întindă pe bolovani.

Kolias Beach ne-a mai făcut cu ochiul, plajă stâncoasă cu umbreluțe și bolovani, un fel de Paradise Beach, dar mai mică.

Ne urcăm în barcă și mai dăm o tură la viteză maximă. Mai dăm o raită pe la Kastelli să vedem dacă nu s-a făcut loc. Nu era. Veniseră alti doi turiști. Poate merge cu rezervare. N-am prins loc, dar Kastelli era în umbră deja, iar noi la trebuia să înapoiem barca pe la ora 5. Nu am vrut să întârziem, oricum ne era deajuns. Am mai plătit 35 de euro combustibilul, deși la început ni se spusese că va fi până în 10-15. N-am comentat că într-adevar golisem rezervorul de cât ne-am plimbat, plus joaca cu valurile la viteză maximă trebuia plătită.

Experiența cu barca în căutarea paradisului a fost de neegalat. A fost exact ce vreau de la o vacanță: aventură, căutare și încântare. Nici nu mă gândesc să nu o repet peste tot de acum încolo. Aveți vreo barcă de închiriat? :)

---
Impresii încărcate de Maya_C in 20.02.2019 09:40:00

Validat / Publicat: 20.02.19 10:38:55


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1656

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Maya_C); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29000 PMA (din 30 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Maya_C? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- crismis
[20.02.19 11:58:00]
» mesaj pers

   @Maya_C: Superb! Am făcut și noi o excursie cu barca, ceva organizat, împreună cu mai mulți turiști; căpitanul a fost un grec născut în Constanța, cu care ne-am înțeles în română. Pe Limni Beach ne-a oprit chiar lângă grotă, să bem câte un pahar de vin. Ne-a dus și la Paradise, dar n-am stationat, oricum era înainte de apus. Mi-a plăcut maxim! La fel am zis, că doar pentru plaja asta, și tot ar merita o revenire în Corfu!

   La Logas, în nord-vest, lângă Sidari, ați ajuns?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Maya_C
[20.02.19 12:22:50]
» mesaj pers

   @crismis: nu ne-am depărtat prea mult de paleokastritsa. Eram cazați mai in sud și drumurile erau prea lungi sa le tot repetam zilnic. Nu am reusit sa mergem peste tot ca in locurile preferate nu ne dădeam plecați.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[14] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] in căutarea paradisului -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055785">Şterge vot</a></div><span id="v91055785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] in căutarea paradisului
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Kastelli Beach -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055786">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055786"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055786">Şterge vot</a></div><span id="v91055786" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055786)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055786Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055786MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Kastelli Beach
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2018] abandonăm plaja lui Toni si ne mutam pe malul din stanga portului -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055787">Şterge vot</a></div><span id="v91055787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] abandonăm plaja lui Toni si ne mutam pe malul din stanga portului
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUL-2018] Kolias Beach -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055788">Şterge vot</a></div><span id="v91055788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Kolias Beach
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2018] porniti în căutarea paradisului -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055789">Şterge vot</a></div><span id="v91055789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] porniti în căutarea paradisului
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055790">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055790"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055790">Şterge vot</a></div><span id="v91055790" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055790)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055790Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055790MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018]
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2018] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055791">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055791"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055791">Şterge vot</a></div><span id="v91055791" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055791)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055791Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055791MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018]
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2018] si in sfarsit paradisul -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055792">Şterge vot</a></div><span id="v91055792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] si in sfarsit paradisul
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] căpitan pentru o zi -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055793">Şterge vot</a></div><span id="v91055793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] căpitan pentru o zi
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Paradis Beach -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055794">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055794"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055794">Şterge vot</a></div><span id="v91055794" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055794)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055794Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055794MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Paradis Beach
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2018] Paradis Beach -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055795">Şterge vot</a></div><span id="v91055795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Paradis Beach
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2018] pe bune e merită numele de paradis -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055796">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055796"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055796">Şterge vot</a></div><span id="v91055796" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055796)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055796Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055796MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] pe bune e merită numele de paradis
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] plaja e magnet pentru toti căpitanii -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055797">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055797"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055797">Şterge vot</a></div><span id="v91055797" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055797)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055797Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055797MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] plaja e magnet pentru toti căpitanii
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Limni Beach -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 20.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055798">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055798"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055798">Şterge vot</a></div><span id="v91055798" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055798)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055798Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055798MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Limni Beach
foto Maya_C [20.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

[14] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.108961820602 sec