82664 
nu sunteţi logat. - LOGIN
[Alte] Plaje în Corfu

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.10.2017
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

„Kensington-on-Sea” (sau de la Roda la Ypsos)


Urmare de aici

Azi hotărâm să abordăm coasta nordică și nord-estică a insulei Corfu. Un prim plan mai ambițios includea și Kerkira, capitala, dar realizăm că mai bine ar fi să ne începem ziua de mâine cu aceasta.

Continuăm, într-un fel, de unde am rămas ieri; după Sidari, următorul punct de interes ar fi fost Roda. Doar că azi vom ajunge la Roda după ce vom parcurge cei aproximativ 30 km pornind din Lakones. Coborâm în Paleokastrița, apoi facem stânga și după 5-6 km iar stânga, spre Doukades. Străbatem Pasul Troumbetas, a cărui denumire vine de la cuvântul „trompetă”; se zice că șeful echipei de muncitori care a construit drumul, mare meloman, obișnuia să-și cheme oamenii la masa de prânz suflând într-o trompetă! ;)

Ieșiți din pasul străjuit de culmi înverzite, urmăm un indicator care ne îndrumă spre dreapta și de aici ținem tot drumul drept până la Roda; nimic memorabil. Am putea s-o ocolim prin dreapta, pe șoseaua care urmărește linia țărmului nordic, dar ideea e să vedem și noi cum stă treaba cu Roda asta. Nu prea avem unde parca însă, așa că facem câteva poze din mers și pe urmă calea întoarsă. De reținut ar fi o plajă drăguță cu nisip și o faleză decorată cu palmieri și leandri colorați.

Am identificat pe hartă zeci de plaje pe zona de străbătut, ar fi imposibil să le vizităm pe toate, mai ales că pe alocuri am vrea să și adăstăm puțin. Pe unele le-am selectat de acasă, altele probabil că ne vor face din gene când vom trece pe lângă ele... Așa s-a întâmplat cu Plaja Kalamaki. Nu știu ce ne-a tras într-acolo, căci nu se vede nimic din șosea. Pur și simplu ne-am trezit coborând cu maximă atenție panta neasfaltată, apoi parcând la umbra vechilor măslini, deasupra unei taverne. Lungă și lată, acoperită cu un nisip fin, străbătută chiar pe mijloc de un râușor în drumul său către mare, ne-a căzut cu tronc imediat locul ăsta! Vântul nebun de ieri s-a transformat într-o briză anemică, e numai bine de lâncezit un pic cu burta la soare și de o baie în apele abia înfiorate!

Plaja are vaste zone organizate cu șezlonguri și umbrele, se văd în depărtare și în stânga, și în dreapta. Noi nu vrem să stăm totuși prea mult, așa că nu ne interesează decât o bucățică de nisip pe care să întindem câte un prosop. Nisipul din preajma râușorului este umed și destul de bătătorit, mergem mai încolo. Observ și cabine de schimbat hainele, dușuri și un teren cu fileu. Deci plajă serioasă, v-am zis eu?!

Ne instalăm aproape de capătul din stânga al plajei și ne grăbim către apă. Aceasta se adâncește extrem de lent, plajă de bebei. Lucru care pe mine nu mă deranjează, atâta că trebuie să merg mai mult până când pot să înot, dar mișcarea face bine la sănătate, deci chiar nu mă plâng. Apa e însă caldă, cu valuri mici, pictată în zeci de nuanțe de albastru, iar peisajul minunat oriunde te-ai uita: în față - crestele muntoase ale Albaniei; în dreapta - plajă cât vezi cu ochii și un ponton la capătul căruia este ancorat un vaporaș; în stânga - versantul din apropiere, împădurit, terminat cu stânci oblice care-și spală picioarele în mare; la o oarecare distanță, deasupra, stă cocoțată o vilă îmbrăcată în buganvilla ciclam, de la care coboară trepte până la mal; cum o fi să locuiești acolo chiar și numai pentru câteva zile?!...

Baie, stat la soare, iar baie... hai și-om mere, că ne-o fi!:) Nu înainte de a străbate și pontonul peticit, care înaintează în mare pe o distanță apreciabilă; nu e cine știe ce de capul lui, dar oferă o altă perspectivă asupra frumoasei plaje Kalamaki. Vaporașul pare a fi privat. Mai facem un mic popas la terasa de lângă parcare, la o gingerată corfiotă rece și aromată. Pe urmă chiar plecăm!

Următorul popas e doar de câteva minute. Oprim într-o parcare improvizată chiar pe marginea șoselei, în care mai sunt câteva mașini. Unde sunt mașini înseamnă că e ceva interesant. Da, o fermă de fructe de mare în larg și o plajă într-un golfuleț feeric, la poalele dealurilor verzi și nu prea înalte. Nu știu cum se cheamă, Seki cred, dar nu bag mâna-n foc. Mergem mai departe.

Mai departe ajungem în Imerolia, un sătuc cât o glumă aflat în imediata vecinătate a faimoasei Kassiopi. Mai precis, ajungem chiar în micul port, un adevărat colț de rai! Imaginați-vă bărcuțele plutind pe mozaicul de turcoaz al mării, o tavernă într-o parte, cocoașa Kassiopiei cu ruinele castelului medieval pe creștet chiar dincolo de golf, munții Albaniei în față, departe... Minunat tablou, ne desprindem greu din el...

În Kassiopi parcăm chiar în capătul estic al portului larg, în formă de potcoavă. O luăm agale pe faleza care înconjoară marea, garnisită cu taverne, una lângă alta, în partea ei dinspre oraș. Tavernele ăstea, una mai ispititoare ca alta mi se par, dar Tati zice să mai colindăm un pic. Chiar în mijlocul golfului găsim un mic obelisc închinat eroilor, încadrat de două tunuri negre. Taman când terminăm de parcurs „potcoava”, ne atrage atenția un indicator pe care sunt trecute niște nume și niște distanțe: „Bataria 0,3; Kanoni 0,4; Pipitou 0,5”. Inițial înțeleg că e vorba de niște localități, dar ce localități se pot înșira la distanțe atât de ridicole una de cealaltă?! Curiozitatea e mare și pornim într-acolo.

Drumul urcă o pantă lină, însă o cotește curând la stânga, pe după niște studiouri. În dreapta, fiecare pas pe care îl facem ne dezvăluie alte și alte peisaje, unul mai frumos ca altul, asupra mării și portului Kassiopiei. Nu mergem mult și misterul se elucidează: un indicator pe care scrie „Bataria Beach”. Aha, deci nu sunt localități, sunt plaje! Așa mai da! Deci sunt 3 plaje de identificat în zonă, iat-o pe prima!

Ca să înțelegeți și mai bine, ar trebui să vă uitați pe o hartă. Sau să încerc să vă explic eu: Kassiopi e o stațiune mărișoară, dar zona cea mai spectaculoasă este o peninsulă relativ rotundă, pe vârful căreia se află castelul. La dreapta peninsulei este portul pe care tocmai l-am părăsit. Peninsula asta mai are o mică peninsulă în partea sa nordică, garnisită cu cele 3 plaje: Bataria și Kanoni pe est, Pipitou pe vest.

Bataria e o plajă micuță, dar tare frumoasă, încadrată de stânci spectaculoase, cu nisip și pietricele albe, cu ape de turcoaz. E organizată cu șezlonguri și umbrele, iar apa pare că se adâncește destul de repede. Lângă ea am văzut o parcare spațioasă, nu mai rețin dacă se plătea sau nu. Și Kanoni e o plajă organizată, dar în alt gen decât cel obișnuit; șezlongurile nu sunt amplasate pe plajă, ci în păduricea din apropiere, la umbra copacilor, pe mici terase improvizate. Cool! 2,5 euro șezlongul, 2 euro umbrela.

Ultima, Pipitou, îmi place cel mai tare! Albă, mică, delicată, sălbatică, liniștită! Mai că ne vine să coborâm până la ea, dar am uitat papucii de pietre în mașină!:(Decidem să ne bucurăm de Pipitou în alt fel; chiar deasupra ei se află terasa Restaurantului Trilogia. Și pentru că vremea prânzului oricum a venit... Comand inele de calamari, iar Tati giros la farfurie. Vin alb eu, apă minerală Tati, „că așa e-n tenis”! Toată afacerea, puțin peste 32 de euro. Atmosfera - priceless!

Ne întoarcem pe unde am venit, deși drumul se continuă în față, înconjurând peninsula (pe aici vom părăsi Kassiopi, dar până atunci mai e un pic, răbdare!). Decidem să ratăm deliberat de data asta cocoțatul la castel, dar am vrea să facem câțiva pași pe strada care pleacă din mijlocul portului, plină de cafenele, magazine și pensiuni. Citisem despre Kassiopi că e stațiunea preferată a englezilor și cam așa pare. Dacă vestul insulei mi s-a părut că s-ar adresa mai mult nemților (dar nu numai), estul clar e al englezilor; dealtfel, Costei nord-estice a Corfului i se mai spune în Regat și Kensington-on-Sea (Kensington pe Mare).

Ceea ce caut de fapt este biserica Panagia Kassopitra, a cărei clopotniță de piatră veche, cu 2 clopote, am remarcat-o încă de când am trecut cu mașina, mai devreme. Din păcate, a fost deschisă spre vizitare doar până la ora 14, așa că mă mulțumesc cu câteva fotografii cu zidurile albe și cu curtea ei umbroasă. Se pare că biserica a fost construită pe locul unui străvechi templu roman dedicat lui Zeus. A fost distrusă de turci în repetate rânduri și tot de atâtea ori reconstruită. Până la venirea Sf. Spiridon în Corfu, era considerată cea mai importantă biserică de pe insulă. Se pare că adăpostește icoane de o valoare inestimabilă, făcătoare de minuni.

Părăsim Kassiopi așa cum ne-am promis, ocolind peninsula și descoperind pe partea opusă portului o plajă lungă și neaglomerată. „Mi-a plăcut mult Kassiopi asta! ”, îi mărturisesc lui Tati. „Data viitoare ne vom caza aici! ”

Încercăm să ținem tot drumul de coastă și următoarea plajă pe care o vizităm se cheamă Avlaki. Pietricele albe fac un contrast nemaipomenit cu apa mării, pictată în diferite nuanțe de turcoaz ce se întrepătrund. Există o tavernă în capătul vestic, un mic ponton la mijloc, câteva șezlonguri răsfirate și multă, multă liniște. Rulăm încet pe drumul pietruit care merge paralel cu potcoava plajei și care ne scoate în capătul estic, în dreptul unei bălți.

Următoarea oprire: Ag. Stefanos. Da, da, știu că v-am plimbat deunăzi la Ag. Stefanos, era cel de pe țărmul vestic al insulei, renumit prin sporturile de apă. Ăstălalt e pe țărmul estic și este renumit prin faptul că din micul și cochetul port se pot închiria tot felul de ambarcațiuni. Locul e cu adevărat feeric! Tavernele - una mai îmbietoare ca alta, dacă n-am fi avut burticile pline, mai că ne-ar fi tentat! Ghidul meu zice despre acest loc că ar fi cel mai exclusivist de pe coasta estică; așa o fi...

Când dăm cu ochii de minunăția de plajă cu numele de Kerasia, nu ne putem opri un „wow” prelung! E pur și simplu perfectă! Golful cu ape cristaline stă bine îmbrățișat de o aglomerare de stânci în capătul nordic și de dealuri verzi în cel sudic. Aceleași pietre albe, câte un rând sau două de șezlonguri, parțial umbrite de pădurea de pini parfumați din imediata apropiere. Nu se poate să nu stăm și noi un pic aici! Ne echipăm cu papucii speciali și ne lansăm către apa minunată, limpede și caldă, din care cu mare greutate ne desprindem, dar numai peste vreo oră jumate...

Ne abatem apoi în Kouloura, lăsăm mașina pe marginea șoselei și ne preumblăm vreo 2-300 m, până unde aceasta se înfundă. La capăt întâlnim o biserică albă și câteva taverne cu vedere frumoasă la micul port plin de ambarcațiuni.

Ne întoarcem și poposim în următoarea destinație, după numai 3-4 km: Kalami. Ghidul meu mi-a stârnit imaginația cu următoarea propoziție: „Îndrăgita Casă Albă a lui Lawrence Durrell încă se află la capătul îndepărtat al golfului Kalami.” Urmăm indicatoarele și găsim o parcare spațioasă chiar în apropierea ei. Casa e chiar albă, împodobită cu flori și între timp a fost transformată într-o pensiune, ce oferă și o tavernă cu vedere minunată spre golful scăldat în soare. Se pare că acesta este peisajul care l-a inspirat pe talentatul autor să scrie „Celula lui Prospero” în care descrie viața din Corfu pe vremea când insula nu cunoscuse prea mulți turiști (în anii de dinaintea izbucnirii WWII). Fratele lui Lawrence, Gerald, a trăit în aceeași perioadă peste deal, în Kouloura, unde a scris „Familia mea și alte animale”. Mărturisesc că n-am citit niciuna dintre cele două romane, dar locurile vizitate azi m-au inspirat suficient cât să le caut.

Ziua se apropie de final și noi am mai avea încă multe de văzut! Depășim Kentroma fără să ne mai oprim, ne atrage totuși apoi o tavernă de pe marginea drumului, Tati simte nevoia unei cafele. Anthi o cheamă pe ea, are câteva mese afară, la intrare, dar e umbră și, în plus, au vedere la șosea. Preferăm interiorul și de fapt preferăm micuța terasă, cât un balcon mai mare, în care sunt amplasate 3-4 mese. De aici, priveliștea este minunată, către dealul înverzit ce coboară spre mare. Eu comand o înghețată și o gingerată; ce m-o fi apucat cu atâta înghețată?! Culmea e că din cele 3 înghețate pe care le-am mâncat vara asta, 2 au fost în Corfu, în zile succesive!

Nisaki nu ne impresionează prea tare, sau poate n-avem noi răbdarea de a-l înțelege. Un port mititel la care coborâm din ograda unei cârciumi și cam atât. Repet, poate e vina noastră.

În Barbati țin neapărat să ne oprim. Parcarea unei taverne, de unde ieșim pe plaja cu pietricele ce se întinde mult în stânga și în dreapta, muntele stâncos în spate. Umbră și mister. Promisiune. Vom reveni, sper.

Ultima oprire o facem în Ypsos, o stațiune foarte populară printre turiștii români. Și nu numai: chiar în fața noastră „debarcă” o gașcă de adolescenți din niște autocare cu numere de Germania. Un magazin de la care ne completăm proviziile, o plajă luuungă cu pietricele, o faleză drăguță și cam atât.

Pantokrator, muntele cel mare, rămâne mult în urmă cu schiturile lui vechi pe care de data asta n-am avut vreme a le vizita... Noaptea cade încet; Paleokastrița, ne întoarcem acasă...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 16.10.2017 16:05:41

Validat / Publicat: 16.10.17 17:52:21


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în GRECIA
VIZUALIZĂRI: 1846


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43850 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de crismis? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- elviramvio
[16.10.17 20:43:51]
» mesaj pers

   @crismis:

   Cică "așa e-n tenis"! Săracii Tati - vezi că am zis la plural!

   Acum pe bune, te-ai pus cu Grecia pe noi și nu orice, plajele din Corfu, valuri din Corfu, taverne din Corfu, înghețată gingerată!!! Ultima e prea de tot, touché! Draga de tine, dor ți-o fi de Grecia asta, bat-o vina, bat-o norocul și noi la vară!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[16.10.17 20:53:40]
» mesaj pers

   @elviramvio: Așa să te-audă Dumnezeu!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[16.10.17 22:09:06]
» mesaj pers

   @crismis:

   Măi draga mea dar tu te albăstriși de tot și eu acum băgai seamă. Na, tu ești di vină că mi-ai dat cu Grecia asta peste ochi de m-ai orbit!

   Felicitări din toată inima, meriți din plin și mă bucur că ai trecut ultimul prag, scrii atât de frumos!! Spune-i lui Tati să te pupe și din partea mea!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[17.10.17 08:53:52]
» mesaj pers

   Felicitări că pe merit şi multă muncă ai intrat în topul userilor AFA. După mine dacă ar fi fost un punctaj exclusiv pentru calitatea reviewurilor, trebuia demult să intri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[17.10.17 09:31:13]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc mult! Am sărbătorit aseară cu Tati, cumva știa de cum a intrat pe ușă! ;)

   @Michi: Mama Michi, mi-ați făcut unul dintre cele mai frumoase complimente pe care le-am primit în viața mea! Vă mulțumesc! Multă sănătate și putere vă doresc din inimă și să ne întâlnim virtual sau real de multe, multe ori!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[22.10.17 19:25:26]
» mesaj pers

   @crismis: Adevarul este ca articolul trebuia sa aiba aceeasi culoare ca si statutul la care ai ajuns, un statut binemeritat si muncit cu suflet.

   O incursiune in frumoasele plaje din Corfu si nu numai iar pozele sunt tocmai bune sa visam frumos acum cand vremea urata isi face intrarea fara semne de a ne mai parasi curand.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[06.11.17 22:36:42]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc pt aprecieri, adevărul e că mă bucur de coincidență, de faptul că acest articol "albastru" mi-a colorat și titulatura AFA. Probabil că e adevărat ce se spune, că "nimic nu e întâmplător" sau, cu alte cuvinte, "coincidența e felul în care Dumnezeu alege să rămână anonim"!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [18.12.18 16:10:57]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Pasul Troumbetas, plin de leandri și chiparoși -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912012">Şterge vot</a></div><span id="v9912012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Pasul Troumbetas, plin de leandri și chiparoși
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Plaja din Roda, zona neamenajată -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912014">Şterge vot</a></div><span id="v9912014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Plaja din Roda, zona neamenajată
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Plaja și faleza din Roda -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912016">Şterge vot</a></div><span id="v9912016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Plaja și faleza din Roda
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; prima impresie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912018">Şterge vot</a></div><span id="v9912018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; prima impresie
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; un râu mic se varsă în mare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912020">Şterge vot</a></div><span id="v9912020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; un râu mic se varsă în mare
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; cam în zona asta ne-am instalat pt vreo oră și ceva -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912022">Şterge vot</a></div><span id="v9912022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; cam în zona asta ne-am instalat pt vreo oră și ceva
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; vedere spre dreapta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912024">Şterge vot</a></div><span id="v9912024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; vedere spre dreapta
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; se văd treptele de piatră ce coboară de la viluța de pe deal -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912026">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912026"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912026">Şterge vot</a></div><span id="v9912026" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912026)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912026Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912026MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; se văd treptele de piatră ce coboară de la viluța de pe deal
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; departe, peste mare, Munții stâncoși ai Albaniei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912029">Şterge vot</a></div><span id="v9912029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; departe, peste mare, Munții stâncoși ai Albaniei
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; vedere de pe ponton -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912032">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912032"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912032">Şterge vot</a></div><span id="v9912032" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912032)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912032Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912032MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Plaja Kalamaki; vedere de pe ponton
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] Un vaporaș a ancorat la pontonul de pe plaja Kalamaki -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912034">Şterge vot</a></div><span id="v9912034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Un vaporaș a ancorat la pontonul de pe plaja Kalamaki
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Undeva, între Kalamaki și Kassiopi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912036">Şterge vot</a></div><span id="v9912036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Undeva, între Kalamaki și Kassiopi
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Undeva, între Kalamaki și Kassiopi; o fermă de fructe de mare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912039">Şterge vot</a></div><span id="v9912039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Undeva, între Kalamaki și Kassiopi; o fermă de fructe de mare
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Kassiopi văzută din micul port din Imerolia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912041">Şterge vot</a></div><span id="v9912041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Kassiopi văzută din micul port din Imerolia
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] Imerolia văzută din port -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912043">Şterge vot</a></div><span id="v9912043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Imerolia văzută din port
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Kassiopi, plimbare pe promenada ce înconjoară portul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912045">Şterge vot</a></div><span id="v9912045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Kassiopi, plimbare pe promenada ce înconjoară portul
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] Kassiopi, vedere din port -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912048">Şterge vot</a></div><span id="v9912048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Kassiopi, vedere din port
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Kassiopi, monumentul dedicat eroilor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912049">Şterge vot</a></div><span id="v9912049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Kassiopi, monumentul dedicat eroilor
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] Kassiopi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912051">Şterge vot</a></div><span id="v9912051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] Kassiopi
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUL-2017] Indicatorul buclucaș -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912053">Şterge vot</a></div><span id="v9912053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Indicatorul buclucaș
foto crismis [16.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Pornim într-acolo să vedem ce găsim -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912054">Şterge vot</a></div><span id="v9912054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Pornim într-acolo să vedem ce găsim
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2017] Mai aruncăm o privire în urmă... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912056">Şterge vot</a></div><span id="v9912056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] Mai aruncăm o privire în urmă...
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] Unii n-au mai avut răbdare să ajungă la cele 3 plaje -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912057">Şterge vot</a></div><span id="v9912057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017] Unii n-au mai avut răbdare să ajungă la cele 3 plaje
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] Se ghicește în depărtare plaja Bataria -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912058">Şterge vot</a></div><span id="v9912058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017] Se ghicește în depărtare plaja Bataria
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] Plaja Bataria (Kanoni e în pădurice) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912059">Şterge vot</a></div><span id="v9912059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017] Plaja Bataria (Kanoni e în pădurice)
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2017] Plaja Bataria -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912060">Şterge vot</a></div><span id="v9912060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2017] Plaja Bataria
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2017] Plaja Pipitou -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912061">Şterge vot</a></div><span id="v9912061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2017] Plaja Pipitou
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2017] Privire de pe promontoriu -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912062">Şterge vot</a></div><span id="v9912062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2017] Privire de pe promontoriu
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2017] Terasa Restaurantului Trilogia, chiar deasupra plajei Pipitou -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912063">Şterge vot</a></div><span id="v9912063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2017] Terasa Restaurantului Trilogia, chiar deasupra plajei Pipitou
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2017] Superbul țărm al Kassiopiei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912064">Şterge vot</a></div><span id="v9912064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2017] Superbul țărm al Kassiopiei
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2017] Plimbare prin Kassiopi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av912065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv912065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=912065">Şterge vot</a></div><span id="v9912065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(912065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f912065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e912065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2017] Plimbare prin Kassiopi
foto crismis [16.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.294236898422 sec