90840 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Avrig şi împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.11.2018
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2018
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
8.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Despre împrejurimile Avrigului — Bradu (Tannendorf)


Urmare de aici

În urmă cu două săptămâni povesteam despre Săcădate - vezi impresii - și sincer mi-a plăcut vizita acolo. Nu departe de Săcădate se află Bradu localitate care se traversează obligatoriu de către șoferii care circulă spre-dinspre Brașov. În ziua în care am vizitat Săcădate am trecut și în satul vecin pentru a observa/vizita ceea ce este acolo de văzut. Și chiar este.

Cum ajungem acolo?

Despre acces nu sînt prea multe de spus, Bradu se află la 21 km de Sibiu drumul fiind DN1/E68. Obiectivele turistice se văd din drum (lăcașele de cult) sau se află chiar în drum (popasuri turistice). Din punct de vedere rutier Bradu este tranzitat de mii de șoferi zilnic, nu respectă toți viteza legală, au loc accidente (unul mortal săptămâna trecută de ex.) și din această cauză radarul este zilnic prezent acolo.

Scurt istoric

Documentându-mă am aflat despre o fostă așezare romană situată între Săcădate și Bradu. Se numea Castrum Traiana. O altă atestare documentară din 1311 ne aduce la cunoștință de existența satului sub denumirea de Feneufolua în 1332 Gerudis vallis și în 1750 Brad cu traducere din Tannendorf/Fenyőfalva adică satul brazilor. Nu zic nu sînt ceva păduri de conifere în împrejurimi, și cred că asta i-a plăcut și actualului peședinte al României dl Klaus Johannis deoarece având bunicii în Bradu o parte din copilărie și l-a petrecut acolo.

În enciclopedia liberă Wikipedia există o descriere bogată despre istoria satului, rog WM să atașeze linkul: ro.wikipedia.org/wiki/Bradu,_Sibiu

Administrativ Bradu aparține orașului Avrig, județul Sibiu, se află aici: 45°43′15″N 24°19′44″E la înălțimea deasupra mării de 395 m și conform recensământ din 2011 are 395 locuitori. Satul se află pe malul râului Olt.

Ce este de vizitat?

Dacă vreți să faceți ceva mai mult decât a tranzita localitatea, vă dau o veste bună. Se pot vizita atât lăcașele de cult cât și răul Olt combinat cu o partidă de pescuit, se pot face drumeții în împrejurimi sau turiștii se pot odihni pur și simplu la un popas/pensiune turistică din sat sau din împrejurimi.

Biserica fortificată evanghelică

Asemenea lăcașelor de cult fortificate din Transilvania și acesta mi-a trezit interesul. Foarte veche din 1315 la început a fost bazilică romanică cu turn. Acest turn a rămas dar restul clădirii a fost transformată. În 1637 a primit forma pe care o vedem în prezent. În jurul bisericii există un zid de incintă nu prea înaltă dar suficientă cât să nu pot pătrunde în interior. Ori m-au confundat cu tătarii ori cu turcii, cert este faptul că la venirea mea au încuiat tot și s-au adăpostit. Obiceiul acesta este practicat în toată țara atunci când turistul este confundat cu năvălitorii și rămâne pe dinafară. Dacă la fiecare obiectiv găsit am încerca să găsim administratorul/deținătorul cheilor cred că aceste vizite care de altfel ar trebui să conțină obligatoriu exterior-interior ar dura foarte mult. Plus că mulți administratori sînt reticenți (ori deranjați de la o altă activitate) la o vizită și deschid eventual dacă li se oferă ceva. Nu generalizez sint excepții dar în cele mai multe cazuri nu sînt de găsit deloc. Dacă se găsește un număr de telefon pe obiectiv, asta este deja semn bun dar nu garantează neapărat o vizită.

(Scuze pentru această paranteză dar și de această dată am rămas pe dinafară la toate cele 3 obiective.)

În apropierea fortificației pe partea cealaltă observăm intrarea la fostul cimitir săsesc. Deasupra intrării scrie: Ort der Ruhe (locul odihnei veșnice) Uitându-mă în cimitir nu am văzut nimic doar vegetație iar în spate de tot pe sub niște brazi câteva morminte.

Biserica ortodoxă

Pentru a putea vedea celălalte lăcașe de cult am pornit din nou mașina și am trecut pe lângă cele 2 pensiuni aflate în apropiere, școala gimnazială și primăria. În zona centrală pe lângă un părâu se va observa noua biserică ortodoxă. Deoarece ortodocșii din sat înainte de 2009 nu aveau o biserică a lor și împărțeau cea greco-catolică cu credincioșii acestui rit, Patriarhia Română a finanțat atât terenul cât și construcția. Am oprit și aici și am observat atât biserica cât și curtea îngrijită. De asemenea circulând pe ulițe mă uitam tot timpul la casele tradiționale, unele chiar mi s-au părut deosebite.

Biserica greco-catolică

Părăsind centrul satului acolo unde se află biserica ortodoxă am observat pe cea greco catolică sus pe un deal. Mă tot uitam pe unde s-o iau la o bifurcație de ulițe, până la urmă am luat-o pe cea din dreapta și am ocolit dealul pănă am ajuns sus. Ultima 100 de m am parcurs-o pe jos. Biserica construită în stil bizantin datează din 1912, cel puțin atunci a fost sfințită. Poartă hramul Adormirea Maicii Domnului iar între anii 1991-2009 a fost împărțită cu credincioșii ortodocși. Din curtea bisericii observăm o panoramă deosebită satul Bradu iar în fundal Oltul și munții Făgăraș. De această dată munții nu se vedeau, era o zi mai ploioasă.

Cazare și masă în Bradu

Fiind o zonă intens circulată situată la un drum național nu lipsesc pensiunile. Cea mai cunoscută este Fântânița Haiducului aflată în pădure după ce ieșim din localitate în direcția Sibiu într-o zonă care se numește Hula Bradului sau pădurea Bradului. A fost acolo întotdeauna de când mă știu doar look-ul și-a mai schimbat de câteva ori. În prezent chiar arată foarte bine cel puțin din drum. Amintirile din copilărie legate de această pensiune sînt despre ieșirie de duminică cu părinții cu o motocicletă cu ataș (ai mei nu au avut mașină, ieșirile au fost făcute cu un IJ350 rusesc inclusiv la mare si munte) iar primul popas a fost la această pensiune stând puțin la coadă la mici, bere și pepsi (doar aici găseam pepsi la vremea respectivă) pe urmă la iarbă verde în pădure.

Pensiunea hotel se poate studia aici sau prin impresiile AFA care nu sînt cele mai pozitive. Înainte de acest loc se află un alt loc se numește Popasul Bradu oferă cazare la și masă.

În localitate chiar pe DN1 vom găsi Popasul Hacienda, iar în apropierea fortificației evanghelice Pensiunea Grecilor.

Cam acestea ar fi cele utile pentru un turist aflat în tranzit...

 

rog WM să atașeze la început: youtube

---
Impresii încărcate de AZE in 04.11.2018 23:59:57

Validat / Publicat: 05.11.18 09:00:38


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 341


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38900 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.11.18 08:59:31]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[08.11.18 10:46:24]
» mesaj pers

   @AZE: În Bradu este și pensiunea lui nea Nelu Cătoiu pe care noi am inaugurat-o cu ocazia revelionului prin 2007, iar anul următor am fost tot acolo. Noi am știut-o mereu de nea Cătoiu, nici nu știu sigur dacă are un nume, dar se vede din DN, înainte de intrarea în localitate pe partea stângă, în planul 3-4.

   Noi ne-am simțit extraordinar de bine atunci, are 7 camere iar serviciile și mâncarea au fost la superlativ. Acum câțiva ani am fost din nou acolo cu finii, de o lăsata secului și lucrurile se mai degradaseră puțin. Poate că acum s-or fi schimbat din nou în bine, cine știe. Cert este că nea Nelu este un tip de nota 20 cu care noi am ținut legătura permanent, ca și cu o rudă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2018] Bradu văzut de la biserica greco-catolică -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027988">Şterge vot</a></div><span id="v91027988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2018] Bradu văzut de la biserica greco-catolică
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2018] Biserica fortificată evanghelică Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027989">Şterge vot</a></div><span id="v91027989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2018] Biserica fortificată evanghelică Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2018] Biserica evanghelică -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027990">Şterge vot</a></div><span id="v91027990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2018] Biserica evanghelică
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2018] Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027991">Şterge vot</a></div><span id="v91027991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2018] Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [OCT-2018] Biserica ortodoxă, în fundal cea greco-catolică -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027992">Şterge vot</a></div><span id="v91027992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2018] Biserica ortodoxă, în fundal cea greco-catolică
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2018] Biserica ortodoxă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027993">Şterge vot</a></div><span id="v91027993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2018] Biserica ortodoxă
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2018] Casă tradițională (doar la obloane s-a greșit) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027994">Şterge vot</a></div><span id="v91027994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2018] Casă tradițională (doar la obloane s-a greșit)
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2018] Biserica greco-catolică -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027995">Şterge vot</a></div><span id="v91027995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2018] Biserica greco-catolică
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2018] Biserica greco-catolică -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027996">Şterge vot</a></div><span id="v91027996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2018] Biserica greco-catolică
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2018] Vedere spre Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027997">Şterge vot</a></div><span id="v91027997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2018] Vedere spre Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2018] Uliță în Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027998">Şterge vot</a></div><span id="v91027998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2018] Uliță în Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2018] Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1027999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1027999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1027999">Şterge vot</a></div><span id="v91027999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1027999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1027999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1027999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2018] Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [OCT-2018] Uliță în Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028000">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028000"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028000">Şterge vot</a></div><span id="v91028000" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028000)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028000Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028000MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2018] Uliță în Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2018] Școala din Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028001">Şterge vot</a></div><span id="v91028001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2018] Școala din Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2018] Stradă în Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028002">Şterge vot</a></div><span id="v91028002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2018] Stradă în Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2018] Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028003">Şterge vot</a></div><span id="v91028003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2018] Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [OCT-2018] Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028004">Şterge vot</a></div><span id="v91028004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2018] Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [OCT-2018] Pensiunea Grecilor Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028005">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028005"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028005">Şterge vot</a></div><span id="v91028005" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028005)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028005Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028005MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2018] Pensiunea Grecilor Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2018] Bradu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028006">Şterge vot</a></div><span id="v91028006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2018] Bradu
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [OCT-2018] Bradu-cimitir săsesc -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028007">Şterge vot</a></div><span id="v91028007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2018] Bradu-cimitir săsesc
foto AZE [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028008">Şterge vot</a></div><span id="v91028008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2018]
foto AZE [05.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.112516880035 sec