87061 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Vila Patricia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.07.2018
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 2 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ fără masă
PREŢ SEJUR:
210 ron
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Descriere Vila Patricia Eforie Nord


Știrile de la ora 19.00 într-o seară de iulie la una din posturile de televiziune națională:

-Mii de turiști români s-au bucurat în weekendul trecut de vremea urâtă și frigul de pe litoralul românesc.

-Astfel datele de la instituția națională de statistică spun că românii au făcut sute de milioane de lei economie cu această ocazie

 

Eu n-am făcut economii am avut numai vreme bună pe toată perioada sejurului dar am un obicei prost la alegerea cazărilor: ceva de genul primul venit/primul servit, mai exact prima unitate găsită/prima aleasă (bineînțeles dacă corespunde cerințelor personale) Deci aleg o cazare, fac rezervarea și pe urmă încep să citesc recenziile, culmea că mi-a ieșit întotdeauna până acum, în sensul că alegera rapidă și consultația prea sumară a fost cea potrivită.

Exact asta s-a întâmplat și la alegerea cazării intermediare în drum spre mare, aia bulgărească (dar asta oricum o știți deja) ales, rezervat, citit sumar niște recenzii, virat un acont pe net, cam asta a fost ordinea desfășurării lucrurilor. Din păcate în anul centenarului varianta vacanței la bulgari rămâne „încă” o soluție pentru mulți români.

Vila Patricia are și ceva recenzii negative pe AFA acestea în schimb sînt vechi și de arhivat. Mai exact 15 recenzii din care 4 negative și 11 pozitive. Din acest moment vor fi 12 pozitive. Citindu-le și având experiența cazării de 2 nopți pot spune că situația este mai bună acum. Haideți să vă povestesc de fapt ce am găsit acolo.

A sosit și ziua, relaxare totală înainte de drum doar sîntem în vacanță, Loganul își face treaba, noi încontinuare relaxați, chiar dacă în zona Călimănești plouă torențial și sîntem dirijați să înnotăm de poliția locală prin apa de 40 cm de pe carosabil, mai o pauză, mai o glumă, doar e sâmbătă, relaxare și pentru ăia care n-au vacanță încă.

Cum se ajunge la acest loc?

Ajungem după masă în Eforie Nord și găsim locul de cazare fără probleme, se află în imediata apropiere de Complex Dunărea. Mai exact din drumul European E87 (strada Traian) virăm la dreapta pe strada 23 August ca și indiciu avem un magazin Lidl pe acolo și pe urmă virăm la stânga pe strada Dunării denumită după complexul cu același nume. După cca. 300 m ajungem la destinație Vila Patricia aflându-se pe partea stângă.

Amplasarea

Să zicem că amplasarea nu este nici cea mai bună dar nici cea mai rea. Până la plaja Belona care este cea mai apropiată de acolo se fac pe jos 20 de minute. Pentru a face cumpărături sau a lua masa în centru ne trebuie 10-15 minute, până la Lidl 5 minute. Tot 5 minute ne trebuie și până la Gara Eforie Nord. Dincolo de gară se vede Lacul Techirghiol.

Din păcate autoritățile nu prea vin în ajutorul proprietarilor de pensiuni. Sînt locuri amenajate dar sînt și locuri unde te mănâncă șerpii (exagerez poate) în buruienile de 1 metru sau mai mult, sau trotuare cu cratere imense pe care nu le vezi noaptea și dacă ai băut 2-3 beri în plus (doar este vacanță) te împiedici și cazi în ele acolo rămâi… Cu părere de rău (că se observă oarecum îmbunătățiri mai ales pe faleza super lată) în acest an n-o să scriu nici un articol despre stațiune, până la urmă am tot dat șanse litoralului românesc… dar până când? Scuze pentru aceste rânduri off-topic, nu doresc să mă abat prea mult de la subiect. În altă ordine de idei proprietara a mai povestit că a contribuit ea și probabil din vecini pavând strada unde se află pensiunea altfel era una de pământ cu mult noroi în cazul unei ploi.

Parcarea

La sosire sunăm, primim instrucțiuni cu privire la parcare, mai exact sub un copac în stânga vilei. Parcarea la această vilă este un avantaj, există probleme reale cu parcarea pe stradă în Eforie Nord, mai ales în apropierea Complexului Dunărea. Am auzit în a doua seară de cazare discuții aprinse între doi proprietari de vehicule privind modul de parcare (una era blocată de cealaltă) În curte dacă se folosește spațiul la maxim încap aproximativ 4-5 mașini.

Camera noastră

După parcarea Loganului sîntem conduși spre camera noastră. Se află la etajul doi iar accesul este compus dintr-o scară exterioară acoperită cu gazon artificial verde ca să fie cât de cât antiderapant. Toate camerele destinate turiștilor se află pe acest etaj, doar o singură încăpere se află la parter (aici erau turiști în vârstă pentru care probabil era o problema urcatul scărilor) și din când în când după spusele proprietarei se mai închiriază o cameră triplă la etajul 1. Destinația vilei este mixtă atât locuință cât și cazare, totuși turistul nostru/stâpânul nostru deci avem parte de liniște fiind bine delimitat spațiul privat de cel turistic.

Am primit o cameră la mansardă dar foarte mare, am estimat mai mult de 25 mp. Camera noastră avea și un hol plus o baie proprie, balconul lipsea. În loc de balcon fereastra care are și rol de ușă ajungând până la podea iar deschizând-o se transforma într-un mic balcon existând o balustradă. Există și plasă de insect. În hol se găsește un cuier, un dulap încăpător, un frigider mai mic (minibar), și un aparat de aer condiționat. În cameră se află un pat mare matrimonial și un al treilea pat pentru copil sau al treilea adult. Televizorul cu un ecran de dimensiune medie se află pe o comodă cu spații de depozitare în cazul unui sejur mai lung. Lângă televizor se va găsi o măsuță și 2 scaune pe care vom găsi o tavă+2 pahare. Uscătorul de rufe se va găsi în apropierea ferestrei acesta fiind un obiect indispensabil la mare. Baia conține una bucată de chiuvetă, una bucată vas WC, una bucată duș fără nici un fel de cabină, cădiță, etc, doar o perdea, deci apa se scurge peste tot până să ajungă în canalizarea din mijlocul băii. Consumabile în afară de săpun lichid și hârtie igienică de strict necesitate nu am observat dar acest lucru este specificat pe siteul de prezentare. Deci trebuie luate prosoape de acasă. Baia are o fereastră mică de mansardă foarte utilă atât pentru lumină de zi cât și pentru aerisire. Apă caldă am avut tot timpul sejurului, dar nu vine imediat, trebuie lăsat să curgă un pic.

Referitor la curățenie din cameră inclusiv lenjeria de pat nu am de reproșat nimic, am încercat să lăsăm totul la fel de curat. Și încă un mic amănunt: nu se fumează în camere, acest lucru se poate face în schimb afară.

Din cameră se văd clădirile care se află în direcția lacului Techirghiol și ceva din complexul Dunărea.

Din păcate nu pot arăta poze cu alte camere, fiind ocupate, dar se pot vedea pe siteurile de cazare.

Bucătăria comună

Un amănunt foarte important mai ales pentru cei care aleg mai multe nopți de cazare spațiul destinat preparării și servirea mesei. Acesta din fericire și foarte inspirat este amenajat în grădină în spațiu deschis dar acoperit. În zona unde se prepară masa vom găsi un mobilier de bucătărie prevăzut cu chiuvetă (am avut tot timpul apă caldă care vine repede la robinet), aragaz plită, cuptor cu microunde, prăjitor, aparat filtru de cafea, frigider mare, tacamuri, farfurii, pahare, căni, oale și tot felul de ustensile pentru prepararea hranei. La masă au loc aproximativ 2 familii deodată, eventual trei, existând 2 mese de lemn cu scaunele aferente. Pe partea opusă cu mobila de bucătărie în aer liber se va găsi un alt element important, grătarul. Nu știu și n-am întrebat dacă se pun la dispoziție și lemne, cel mai sigur este dacă turistul își aduce cărbunii pentru grătar.

Curtea și grădina

Nu este de dimensiune mare, deci o piscină n-ar mai încape (eventual una din cele demontabile) nici nu am discutat cu gazda despre acest aspect. În fața vilei se găsesc plante decorative, flori aranjate cu gust. De asemenea mai sînt 2 locuri de odihnă pentru turiști constând în mobilier de grădină, fotolii, măsuțe. Am stat într-o seara aici cu calculatorul citind articolele AFA apărute în ziua respectivă.

Pentru a ajunge la bucătărie și grătar se va ocoli vila pe stânga trecând pe lângă o grădină de zarzavaturi. Aici se va găsi și o zonă cu gazon și alte plante¬+aranjamente decorative.

WIFI și altele

O banalitate pentru mulți conexiunea la internet și totuși este de nelipsit. Parola pentru a ne putea conecta la routerul vilei este afișată pe hol acolo unde se află și majoritatea camerelor. În cameră și în zona de recreere din fața vilei nu am avut nici o problemă privind viteza, în bucătărie a fost semnal mai slab, acolo am folosit din resursele proprii. Morala: nu intra pe internet în timp de mănânci, un mare defect la mine, citesc în timp ce mănânc.

Cățelul vilei este foarte prietenos. Nu mă întrebați de rasă, sex, nume și vârstă pur și simplu nu știu/am uitat. Ne-am împrietenit din prima clipă. Din noaptea respectivă a stat doar sub Loganul nostru probabil mai mirosea încă a pisică, eu am mulți pisici pe acasă. Atașez o poză.

Prețul

Noi am plătit pentru prima zi de cazare 100 ron iar pentru a doua zi (după o săptămână) 110 ron schimbându-se tariful. În plin sezon în august prețurile ajung să fie mari, pe urmă scad din nou. turistul este avantajat dacă stă mai multe nopți și dezavantajat dacă stă doar câte o noapte. De obicei la rezervare se percepe avans, acest lucru am făcut folosind internet bankingul atât înainte de prima cât și înainte de a doua noapte de cazare.

Prețurile afișate care se schimbă săptămânal pe perioade sînt:

Iunie și septembrie

Dublă/triplă/cvadruplă: 80/100/140 ron // 90/120/150 ron

Iulie și sfârșit de august130/160/190 ron

Iulie 160/190/210 ron

Iulie și august (27.07-16.08 preț maxim) 180/210/250 ron

Patul suplimentar costă 30 ron/noapte, camerele cu balcon și aparat de aer condiționat costă cu 20 ron/noapte în plus. Vâzînd aceste tarife am constatat că am plătit ceva mai puțin și mulțumim gazdei pentru acesta.

Câteva mici aspecte negative

N-ar fi corect dacă n-aș scrie și aici ceva, măcar așa pentru cârcotași… așa mai mult pentru idei...

În primul rând există un tarif suplimentar de 20 ron stând doar o noapte. Poate este un picuț mare acest tarif, dar este mai mult deranj cel puțin cu lenjeria de pat la o singură noapte de cazare. Acest lucru nu a fost valabil în cazul nostru noi primind o cameră mare triplă, rezervând și pentru a doua noapte de cazare.

Un alt mic minus scara exterioară și lungă care sare 2 etaje deodată, neacoperită, dar din punct de vedere clădire nu se putea altfel, să zicem că mișcarea pe scări este sănătoasă. Atenție înainte să ajungeți sus puteți da cu capul în capătul scocului.

În cameră de și foarte mare, datorită înclinației acoperișului la un moment dat se poate da cu capul în tavan ceea ce s-a și întâmplat la mine de câteva ori, atât capul meu cât și tavanul camerei a scăpat de deteriorări. Nici aici nu se mai poate face nimic așa a fost proiectată clădirea.

Lumina de la bucătărie nu se poate aprinde de afară, întrerupătorul este undeva înăuntru în spațiul privat, astfel dacă gazda uită să aprindă lumina trebuie să comunic acest lucru cu ea. Dar sînt convins că în viitor se va rezolva și acest aspect.

La distanța față de plajă iar nu se poate face nimic, dar nici o problemă, mișcarea este sănătoasă.

Mai mult ca idee de la mine, pe zona de gazon s-ar putea amplasa o piscină demontabilă (de ex. 4,5m X 1,2 m înălțime) ar aduce un plus considerabil pensiunii și aprecierea turiștilor.

În final recomand acest loc de cazare și parcă m-aș întoarce și eu la o viitoare ieșire pe litoralul românesc

Povestind toate acestea cu mai multe bune decât rele pot scrie liniștit turiștilor: recomand Vila Patricia.

Și ca să finalizăm articolul râzând după modelul colegului AFA yersiniapestis mai atașez un banc (cam offtopic cu subiectul dar reprezinta realitatea din țara noastră) și la sfârșit:

. Un spaniol, un român şi un francez stăteau la plajă. Trece un timp şi francezul de pe nisip le spune celorlalţi că se duce în apă să vadă dacă se vindecă la picior, deoarece avea probleme cu acesta şi şchiopăta. Intră el în apă şi la un moment dat îl vede pe Dumnezeu.

- Doamne, ce bine că te-am întâlnit! Am şi eu o problemă cu piciorul, mă poţi face bine?

Dumnezeu îi pune mâna pe picior şi îl face bine. Iese francezul fericit din apă şi alerga de colo până colo pe plajă. Cei doi îl întreabă:

- Dar ce ai făcut?

- Am intrat în apă şi acolo era Dumnezeu şi m-a vindecat!

Se ridică spaniolul şi intră şi el în apă şi îi spune lui Dumnezeu:

- Doamne, nu văd bine cu ochiul drept. Am avut un accident şi mi-a intrat un fier în ochi, iar acum nu mai văd. Dumnezeu îi pune mâna pe ochi şi îl vindecă. Acesta fuge cât îl ţin picioarele şi le spune vestea cea bună prietenilor săi. Cei doi, francezul şi spaniolul, îl îndeamnă pe roman să intre şi el în apă să-l vindece Dumnezeu, însă acesta se opune. Dumnezeu îl aude şi vine la el:

- Ce problemă ai fiule?

- Am probleme cu inima şi nu mai pot să lucrez. Dumnezeu se apropie de el şi vrea să-i pună mâna pe inimă pentru a-l vindeca. Românul se ridică supărat:

- Lasă-mă, Doamne, în pace! O viaţă am aşteptat momentul ăsta, să stau acasă şi să iau pensie, iar tu vrei să mă faci bine!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de AZE in 08.07.2018 22:10:13

Validat / Publicat: 09.07.18 00:14:08


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 664


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  55300 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Coordonate GPS: 44.06047450 N, 28.63017280 E - neconfirmate încă
 • Ai fost acolo, la Vila Patricia? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de AZE? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[09.07.18 06:56:56]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[09.07.18 20:51:09]
» mesaj pers

   @AZE: Buna recomandarea, dar bancul de final si mai bun =)).

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[10.07.18 11:23:36]
» mesaj pers

   @webmaster: multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[10.07.18 11:25:54]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Fațada vilei Patricia din Eforie Nord -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982764">Şterge vot</a></div><span id="v9982764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Fațada vilei Patricia din Eforie Nord
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Grădina vilei Patricia Eforie Nord -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982765">Şterge vot</a></div><span id="v9982765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Grădina vilei Patricia Eforie Nord
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Curtea vilei Patricia-zona grătarului de lângă bucătărie -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982766">Şterge vot</a></div><span id="v9982766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Curtea vilei Patricia-zona grătarului de lângă bucătărie
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Cățelul vilei foarte prietenos -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982767">Şterge vot</a></div><span id="v9982767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Cățelul vilei foarte prietenos
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Scările pe care le folosim pentru a urca la camere -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982768">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982768"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982768">Şterge vot</a></div><span id="v9982768" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982768)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982768Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982768MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Scările pe care le folosim pentru a urca la camere
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Zona verde din fața vilei -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982769">Şterge vot</a></div><span id="v9982769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Zona verde din fața vilei
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Holul de la mansardă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982770">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982770"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982770">Şterge vot</a></div><span id="v9982770" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982770)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982770Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982770MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Holul de la mansardă
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982771">Şterge vot</a></div><span id="v9982771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Camera noastră
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2018] Camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982772">Şterge vot</a></div><span id="v9982772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Camera noastră
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUN-2018] Camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982773">Şterge vot</a></div><span id="v9982773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Camera noastră
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2018] Camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982774">Şterge vot</a></div><span id="v9982774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Camera noastră
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUN-2018] Camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982775">Şterge vot</a></div><span id="v9982775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Camera noastră
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2018] Holul din camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982777">Şterge vot</a></div><span id="v9982777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Holul din camera noastră
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982778">Şterge vot</a></div><span id="v9982778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Camera noastră
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2018] Baia din camera nosatră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982779">Şterge vot</a></div><span id="v9982779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Baia din camera nosatră
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Baia din camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982780">Şterge vot</a></div><span id="v9982780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Baia din camera noastră
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Zona de luat masa -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982781">Şterge vot</a></div><span id="v9982781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Zona de luat masa
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Mobilierul de bucătărie conținând toate cele utile pentru prepararea hranei -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982782">Şterge vot</a></div><span id="v9982782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Mobilierul de bucătărie conținând toate cele utile pentru prepararea hranei
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Spre bucătărie -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982783">Şterge vot</a></div><span id="v9982783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Spre bucătărie
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Fațada vilei -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982784">Şterge vot</a></div><span id="v9982784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Fațada vilei
foto AZE [08.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av982785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv982785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=982785">Şterge vot</a></div><span id="v9982785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(982785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f982785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e982785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018]
foto AZE [08.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.178936958313 sec