84682 
nu sunteţi logat. - LOGIN
IFA Villas Bavaro Resort & Spa

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.02.2018
DE
Avatar robert
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 29.12.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
FEB-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
1500
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 16

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 200 USD  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Super hotel, cu bune și cu mai puțin bune


Urmare de aici

Și după un lung drum am aterizat în fine și în Punta Cana! Toți cei din avion s-au repezit să-și completeze formularele necesare intrării în țară. Se plătește și o taxa de acces de 10 USD, asta așa în loc de viză. Noi am fost mai deștepți și am luat-o din țară, contra sumei de 15 euro, ca să nu mai stăm la o coadă de cinci minute!!! Bine că nu am trecut la nivelul următor să fi achitat 70 USD un tarif VIP, ca să trecem în față. Mai mult de 15 minute nu a durat până am ieșit din aeroport. Afară eram asteptați de un nene cu o pancartă ca să ne facă transferul la hotel. Drumul parcurs cu un VAN de 10 persoane, a costat 35 USD și a durat aproximativ 30 de minute.

A venit timpul să intrăm și pe poarta imensului resort. Am dat de o recepție exotică, doar cu acoperiș și fără uși sau geamuri. Aici erau doar doi recepționeri și o mare de oameni care ori își predau camera ori și-o luau în primire! Pe unde am mai colindat eu prin țări de-astea mai exotice eram învațat de o primire specială, cu o băutură exotică servită de o hostessă băștinașă. Aici nimic.

După aproximativ o oră am luat în primire caredurile de acces în cameră. Im zona piscinei principale și a restaurantului sunt mai multe corpuri de clădire de cqte doua etaje, iar undeva mai departe la intrarea în complex sunt așa numitele bungalowuri. Complexul se întinde pe mai multe hectare, iar cei care stau în camerele deluxe de la bungalowuri sunt transportați cu mini masinuțe electrice până în centrul complexului, în zona animată. Noi ama ales cazarea într-un corp de clădire situat în centrul complexului. Surpriza mare a fost cqnd am intrat în acesta. Holul era în renovare, iar camera nu încă, dat fiind că ar fi avut mare nevoie. Nu aveam nici balcon, iar colac peste pupăză mirosea a mucegai. Instant am iesit din cameră si am tăbarât o parte dein noi pe recepționer, iar cealaltă pe agenta de turism din țară de la care am achiziționat biletele, chit că în țară era ora 22. A vorbit sau n-a vorbit la hotel, asta n-am de unde să știu, cert e ca după încă o oră am primit camere decente în conformitate cu așteptările noastre.

Nu era ceva ieșit din comun, ci doar o cameră modestă de patru stele. Aveam două paturi destul de confortabile, un tv LCD, un aer condiționat cam gălăgios, ceva obiecte de mobilier, un minifrigider gol și un seif spart. Apropo pentru seif mai trebuia să plătim 3 USD/zi, dar când l-am vazut in ce stare era am preferat să ne ținem obiectele de valoare si actele non stop după noi. Mare plus era că aveam balcon, unde dimineața putem savura o cafea în liniște. Aveam și cafea și un expresor de cafea unde o puteam prepara.

Baia era tot așa în genul celei din Barcelona. Toaleta într-o cămăruță, baia cu dușul într-o altă încăpere, iar chiuveta în cameră. Se pare că asta-i moda, cel puțin prin părțile alea. Aveam ceva produse de igienă de o calitate medie, spre slăbut mai degrabă.

În concluzie camera de hotel nu m-a dat deloc pe spate, iar dacă ar fi să o caracterizez într-un cuvânt ar fi acceptabilă. Mai mult doamna de la curățenie se trezea doar după ora 18 sau 19 să vina să facă ordine și curățenie, tocmai când ne odihneam în cameră. Ei bine tocmai din acest motiv cred că a făcut doar de vreo trei ori curățenie în întreg sejurul, la noi în cameră.

Netul! Ei bine aici era o întreaga poveste. Era un semnal gratis care trebuia să meargă doar în zonele comune și un semnal cu plată. Cel cu plată costa 10 USD/zi, iar pe sejur de 7 zile 40 USD. Era nominal adică doar de pe un device te puteai conecta. Când acesta mergea, semnalul era puternic și se prindea destul bine. Problema era alta, că din 7 zile dacă a mers vreo 3-4 zile. În schimb cel gratis a mers non stop, doar că semnalul era foarte slab. Cel mai bine prindeai dimineața înainte să se trezească toata lumea.

În incinta complexului te simțeai ca într-o mini stațiune. Era atât de mare, dar fiind întins pe multe hectare nu simțeai aglomerația. Aveai și restaurante si magazine extrem de scumpe și masaj și animatie la piscine, tot ce vrei. Marea majoritate a turistilor erau canadieni, dar am întâlnit si câțiva românași de-ai noștri, de prin Cluj, Timișoara si chiar... Canada! ;)

Restaurantul de bază era imediat pe stânga cum ieșeai din recepție. Aici erai întâmpinat de fete foarte drăguțe care te conduceau la masă. Ospătarii erau foarte atenți si nu te lăsau absolut deloc să stai cu paharul gol. Ori cafea dimineața ori bere sau sucuri mai târziu, aceștia erau extrem de atenți, de binevoitori și de pus pe șotii. Printre toate astea îți mai trăgeau și câte un dans, o salsa sau un merengue! Nota 10 la acest capitol!

Mâncarea era foarte diversificată și foarte gustoasă. Era pe toate gusturile, doar să nu vrei și nu aveai ce să manânci. Aveai și aperitive și supe și fripturi și dulciuri și fructe. Din punctul meu de vedere erau fără reproș. M-am abtinut cu greu să nu înfulec de poftă mai mult decât pot duce si mă pot lăuda cu mândrie, că m-am întors acasă cu același număr de kilograme ca atunci când am plecat! O adevărată premieră pentru mine.

Evident punctul central de atracție era piscina unde erau animatori foarte simpatici. Doar că noi n-am venit în Caraibe ca să stăm la piscină așa ca zilnic eram pe plajă. Lângă piscină era un mini restaurant italienesc unde de dimineața până seara se mânca pizza extrem de gustoasă, dar si aripioare de pui cu cartofi prăjiți. Aci ne petreceam timpul după amiaza, după ce ne săturam de mare și de soare. Tot de aici se puteau consuma fel de fel de băuturi alcoolice autohtone. Ca un plus aș vrea să precizez ca atât sucurile cât și berea se serveau exclusiv din sticlă, ceea ce le dădea o savoare aparte.

În zona de lux a bungalow-urilor era un mini țarc unde puteam admira superbele păsări flamingo. Sunt extrem de frumoase. Au un colorit deosebit. O pată de culoare, ceva ce te făcea să te simți ca în paradis. Mai mult printre bungalow-uri erau liberi o mulțime de păuni. Minunat pot spune.

In această parte a complexului mai era o piscină, cu un bar în mijloc, dar si un alt bar unde se serveau delicioase cocktailuri specifice zonei. O modalitate foarte plăcută de a petrece o seară la mare. Tot aici erau trei restaurante a la carte la care trebuia făcută rezervare dimineața, la un centru situat lângă recepție. Începând cu ora 8 se forma o coadă pentru aceste rezervări! Am stat și câte o oră la coadă. Dau un minus aici la organizare. Cert e că am apucat să mâncăm și să savurăm produsele de la fiecare restaurant în parte. Am început cu restaurantul mexican, care nu a servit mâncaruri picante așa cum ne așteptam și care nu ne-a dat pe spate. Totuși a fost ok! Am continuat cu restaurantul japonez unde am fost impresionați de felurile de mâncare, atât de prezentare cât și de modul cum erau combinate produsele. Aici ne-a plăcut foarte mult cu toate că nu ne-au servit cu celebrul sake, pe care eu personal am avut onoarea să-l degust într-o cursă Tokyo Beijing. Oricum a fost foarte frumoasă prima noastră experiență la un restaurant japonez. Ultimul restaurant a la carte încercat a fost cel tradițional zonei și anume caraibian! Aici am găsit produse mai apropiate de cele de pe la noi prin țară și din acest motiv ni s-a părut familiar!

Seara în spatele clădirii unde eram cazați se muta centrul distracției într-o sală specifică. Toți animatorii de la piscină se mutau acolo ca să-i delecteze pe turiști. Cum eu personal sunt sătul de genul ăsta de manifestări preferam să savurez un cockteil în liniște și să ascult o muzică în surdină!

Să mai spun că la hotel era și o sală de fitness, că aveam și un teren de tenis, dar și un teren de volley. În imediata apropiere era și un iaz artificial unde am mai zărit egrete, rățuște, dar și alte păsări frumoase pe care nu le pot identifica. Au încercat și au reușit să creeze o atmosferă idilică în interiorul acestui resort.

Da plajă nu era? Ba da, dar am lăsat ce-i mai bun la urmă! Din păcate în imediata apropiere a complexului, exact în drumul spre plajă era un mare șantier. Se lucra la greu pentru extinderea complexului. Ei bine ca să ajungem la plajă trebuia să ocolim șantierul pe un drum betonat. Drumul până la plajă dura cam 10 minute de mers pe jos. Prosoape puteam lua de la piscină, iar la plajă aveam parte de o bucată de plajă privată, doar pentru membrii complexului. Cei de la hotel s-au gândit să vină în sprijinul turiștilor și au pus la dispoziția noastră mini mașinuțe electrice. Am mers de câteva ori cu acestea, dar le-am mai și sărit deoarece se făcea uneori o mare coadă.

Plaja era plină de șezlonguri. Totdeauna mai multe decât numărul de turiști. Bătaie mai mare era pentru umbră. Trebuia să le pui la baza unui pâlc de palmieri ca să poți beneficia de ceva umbră. Nisipul era atât de fin, parcă era ca făina. Și era atât de alb! De departe cel mai frumos nisip pe care am pășit până acuma. Absolut de vis.

Ca inconveniente am avut vântul care a bătut non stop, dar și diverse reprize de ploaie violentă. Norocul nostru că erau sporadice, dar câteodată te sâcâiau destul de mult.

Apa mării în schimb era atât de limpede și avea un colorit incredibil. Nu era atât de caldă ca și Oceanul Indian, dar după ce te obișnuiai cu ea era ok. Soarele ardea foarte tare și din cauza vântului nu-ți dădeai seama de acest lucru. Probabil și de aceea apa părea un pic rece! Să revin la apă, aceasta după cum mai spus avea un colorit extraordinar. Doar prin Maldive am mai văzut un asemenea joc de culori.

Chiar lipită de plaja noastră era renumita plajă Bavaro, certificată Blue Flag! Clar era mai frumoasă, mai aranjată. Beneficia și de salvamar, față de noi, care nu aveam. Celebră, vestită dar cam goală. Nu prea erau turisti, probabil si din cauza prețurilor posibil mai ridicate.

Revenind la plaja noastră să mai spun că aveam și un bar și un restaurant italian, unde serveam prânzul. Mâncarea bună, berea rece, ospătarii haiosi, fetele și băieții frumoși!!! Ce să-ți mai dorești de la o vacanța de vară, iarna!? ;)

Una peste alta a fost bine! E un hotel unde te simți bine, doar ca toate-s făcute așa parcă doar să te jecmănească. Dacă poti trece peste acest mic inconvenient iese o super vacanță!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de robert in 19.02.2018 13:21:56

Validat / Publicat: 19.02.18 15:10:22


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în CARAIBE.
VIZUALIZĂRI: 3029

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  75300 PMA (din 58 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[19.02.18 13:44:44]
» mesaj pers

   rog melodia: https://www.youtube.com/watch?v=OfSU4j1C3Es

   

   mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- diana2015
[19.02.18 16:17:10]
» mesaj pers

   @robert: foarte tare aia cu economia :)) deci ai trecut fără să mai stai la imensitatea aceea de coadă de... 5' :) și ai făcut "economie" în buget dublu :)) bun așa, dar n-aveai de unde să știi.

   Transferul de la aeroport la hotel nu e "incluși" :D (greșală voită), ați fost nevoiți să plătiți? Alți bani , altă distracție;)

   Camera arată chiar foarte bine, paturile mari, boierie nenicule :) Naty cred că s-a pierdut în pat :))

   Mă bucur pentru vacanța voastră exotică reușită și la cât mai multe pe viitor:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Maddi
[19.02.18 16:56:05]
» mesaj pers

   Felicitari pt alegere!

   

   Super vacanta voastra! Povestesti extraordinar! Acum vreo 3 ani am fost si noi, tot pe plaja Bavaro. Am stat la Royalton. Atunci m-am indragostit definitiv de Punta Cana! Multumesc de povestire! M-ai facut sa retraiesc totul.

   O intrebare: taxa de iesire din tara, nu se mai plateste? Doar la intrare?

   Va dorim cat mai multe vacante perfecte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[19.02.18 17:03:49]
» mesaj pers

   @diana2015: de asta si povestim ca să știe cei care vin după noi, la ce să se aștepte!

   Nu aveam transfer inclus de la hotel. Agentia de turism ne-a gasit la 88 de euro dus-intors, așa că am batut palma cu ghidușa noastră Mariana, care ne-a rezolvat cu doar 70 USD dus intors!

   Mersi frumos atât pentru felicitări, cât si pentru urări. Vă asteptăm si pe voi cu noi, în excursii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- robert
[19.02.18 17:09:11]
» mesaj pers

   @Maddi: Multumim frumos Maddi! Mă bucur ca am reusit sa te fac să retrăiești momentele frumoase pe care cu siguranță le-ați petrecut pe-acolo.

   Există într-adevăr si o taxă de iesire din țară, dar din cât am înțeles este inclusă în prețul biletului de avion! Explicația dcă e la fel, o stiu din Bali: acolo mulți turiști australieni se îmbătau până nu mai stiau de ei si rămâneau fără niciun ban și nu mai puteau să iasă din țară. Din acest motiv marea majoritate a companiilor aeriane au preferat să includă aceasta taxă în prețul biletelor de avion!

   Mulțumim si vacanțe frumoase si vouă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Carmen Ion
[19.02.18 18:00:26]
» mesaj pers

   @robert: Ca de fiecare dată când am în față un review dintr-o destinație exotică în care știu cu certitudine că nu voi ajunge niciodată, și acum fotografiile cu temă marină au fost cele care m-au interesat cel mai mult, și nu descrierea propriu-zisă a hotelului. Culorile incredibile ale apei, nisipul alb, fin, palmierii - vorba ta, ”Ce să-ți mai dorești de la o vacanță de vară, iarna? ”

   De data aceasta, ”ai plusat” cu flamingii, aceste păsări grațioase pe care le ador, cu păunii și broasca țestoasă - minunat, îți mulțumesc. :* Pe vremea asta deprimant de umedă și rece, e tot ce-mi trebuia ca să mă mai ”dezmorțesc” un pic!

   Astfel de priveliști te fac să treci cu vederea mai marile sau mai micile lipsuri ale hotelului și să te bucuri de natură și de ambianță!

   Felicitări pentru review și mai ales pentru poze!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[19.02.18 18:54:13]
» mesaj pers

   @robert: Ce fitos ai devenit de când mergi în vacanțe exotice iarna 😉 Auzi, cameră modestă de 4*... consumabile... imhh... dar din ce-am văzut eu în poze este ok.

   De la început am râs... de economia făcută on-line...

   Mi-au plăcut foarte mult pozele, mai ales că le-ai pus în ordinea frumuseții... plajă... mare... nisip... și după cele din cameră.

   ... și ești și modest... nu te-ai îngrășat după atâtea bunătăți 👏

   Oricum ați avut o vacanță exotică superbă, în plină iarnă...

   Felicitări.

   Sper că ne mai scrii impresii din plimbările voastre.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster26
[19.02.18 19:47:17]
» mesaj pers

   @robert: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[19.02.18 20:18:47]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[19.02.18 23:20:08]
» mesaj pers

   Mai, Robertule, mai!!!

   Nu scrisei io ca la aeroport abia ai timp sa scotocesti dupa bancnota de 10 dolari ca ai si ajuns la ghiseu? Fata de prima data cind am mers si am asteptat cale de 4 avioane debarcate... sa trecem de ghiseu. Norocul meu ca partenerul de atunci avea o infirmitate la un picior si imediat a veni un angajat si ne-a trecut dincolo... de unde vorba aia... "schiop sa fii, noroc sa ai! " Restul timpului l-am asteptat in autocar pina a iesi si ultimul turist.

   Ah, mincare... fructe... plaja ca faina... flamingi si animatori... Dominicanooo, unde esti?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[20.02.18 08:32:14]
» mesaj pers

   @webmaster26: da cred că-i ok! Nu sunt 100% sigur, dar pe-acolo e!

   M-ati uitat cu melodia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- robert
[20.02.18 08:34:40]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Multumesc frumos Carmen! Mă bucur că am reușit să-ți înseninez ziua asta deprimanta de iarnă! Călătorii frumoase în continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[20.02.18 08:40:59]
» mesaj pers

   @ANILU: da a fost o vacanță pe cinste, asta cu toate că nu sunt fan all inclusive. A fost o experiență frumoasă. Evident că am încercat să prezint și minusurile acestei locații. Așa cred că e corect! Să știe omul la ce să se aștepte! Iar faptul că sunt pretențios pe banii mei crede-mă că e absolut normal. Dai un ban, da stai în față, iar dacă nu, îți ceri drepturile! Eu așa sunt învățat, să am pretenții după suma platită! Dacă era la două stele îmi vedeam treabă!

   Acu să nu-mi spui de ce am luat-o așa serios ca tu doar ai glumit! Și eu glumesc dar doar după ce ma instalez confortabil! :))

   Mersi și-ti doresc vacanțe minunate și să ne vedem cu bine... la Alba!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- robert
[20.02.18 09:55:19]
» mesaj pers

   @adri-nico: cred ca am citit primul tau articol, ala cu patru avioane! Asta e!

   ți-e cam dor de Punta! Pe când o noua incursiune?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[20.02.18 10:37:54]
» mesaj pers

   @webmaster: Mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[05.03.18 21:15:44]
» mesaj pers

   @robert: M-am distrat rau de tot cu articolul asta, cum erai tu mandru ca ai suntat coada, cum te asteptai tu la o bastinasa din aia focoasa, si cum ai tabarat pe agenta cu camera si mi-am adus aminte cum la fel cand am ajuns in camera in Taipei si am vazut camera asa cum ii spusesem ca nu vreau sa fie, adica fara ferestre si un at matrimonial cu baldachin, si in momentul urmator inroseam tastatura scriind agentului, numai ca la noi mutarea s-a facut dimineata ca acum era tarziu.

   Una peste alta insa mi-ar placea sa ajung e urmele tale pe acolo, asadar felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[06.03.18 08:17:00]
» mesaj pers

   @mishu: mersi frumos și îți doresc să-ți împlinești visurile!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[57] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2018] drumul de acces spre resort -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946320">Şterge vot</a></div><span id="v9946320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2018] drumul de acces spre resort
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2018] recepția exotică -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946322">Şterge vot</a></div><span id="v9946322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2018] recepția exotică
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FEB-2018] se pare că aici e punctul terminus -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946323">Şterge vot</a></div><span id="v9946323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2018] se pare că aici e punctul terminus
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [FEB-2018] piscina la primele ore ale dimineții -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946324">Şterge vot</a></div><span id="v9946324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2018] piscina la primele ore ale dimineții
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FEB-2018] în altă dimineață era soare -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946326">Şterge vot</a></div><span id="v9946326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2018] în altă dimineață era soare
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FEB-2018] tot pe la piscină -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946328">Şterge vot</a></div><span id="v9946328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2018] tot pe la piscină
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [FEB-2018] prima poză făcută în incinta resortului -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946330">Şterge vot</a></div><span id="v9946330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2018] prima poză făcută în incinta resortului
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [FEB-2018] restaurantul principal -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946332">Şterge vot</a></div><span id="v9946332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2018] restaurantul principal
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2018] plaja, marea, norii -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946334">Şterge vot</a></div><span id="v9946334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2018] plaja, marea, norii
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FEB-2018] un pelican stingher -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946335">Şterge vot</a></div><span id="v9946335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2018] un pelican stingher
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FEB-2018] coloritul extrem de frumos al apei -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946337">Şterge vot</a></div><span id="v9946337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2018] coloritul extrem de frumos al apei
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FEB-2018] relaxare activă la mare -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946339">Şterge vot</a></div><span id="v9946339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2018] relaxare activă la mare
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2018] poze de neuitat!!! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946341">Şterge vot</a></div><span id="v9946341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2018] poze de neuitat!!!
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [FEB-2018] absolut superbă imaginea -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946342">Şterge vot</a></div><span id="v9946342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2018] absolut superbă imaginea
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [FEB-2018] o zona de plajă neamenajată -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946344">Şterge vot</a></div><span id="v9946344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2018] o zona de plajă neamenajată
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [FEB-2018] plaja absolut deosebită -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946346">Şterge vot</a></div><span id="v9946346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2018] plaja absolut deosebită
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [FEB-2018] chiar nu mă pot sătura de ea -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946347">Şterge vot</a></div><span id="v9946347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2018] chiar nu mă pot sătura de ea
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2018] aici ne petreceam zi de zi -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946348">Şterge vot</a></div><span id="v9946348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2018] aici ne petreceam zi de zi
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [FEB-2018] la umbra falnicului palmier -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946349">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946349"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946349">Şterge vot</a></div><span id="v9946349" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946349)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946349Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946349MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2018] la umbra falnicului palmier
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [FEB-2018] plajă, soare, relaxare -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946350">Şterge vot</a></div><span id="v9946350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2018] plajă, soare, relaxare
foto robert [19.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [FEB-2018] dolce farniente!!! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946351">Şterge vot</a></div><span id="v9946351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [FEB-2018] dolce farniente!!!
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [FEB-2018] păsări flamingo, noaptea -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946353">Şterge vot</a></div><span id="v9946353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [FEB-2018] păsări flamingo, noaptea
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [FEB-2018] barul de la cea de-a doua piscină -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946354">Şterge vot</a></div><span id="v9946354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [FEB-2018] barul de la cea de-a doua piscină
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [FEB-2018] acum vazut de la distanță -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946355">Şterge vot</a></div><span id="v9946355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [FEB-2018] acum vazut de la distanță
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [FEB-2018] barul unde serveam cockteiluri -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946356">Şterge vot</a></div><span id="v9946356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [FEB-2018] barul unde serveam cockteiluri
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [FEB-2018] același bar -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946358">Şterge vot</a></div><span id="v9946358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [FEB-2018] același bar
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [FEB-2018] a doua piscină, ziua -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946360">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946360"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946360">Şterge vot</a></div><span id="v9946360" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946360)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946360Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946360MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [FEB-2018] a doua piscină, ziua
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [FEB-2018] păsări flamingo -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946361">Şterge vot</a></div><span id="v9946361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [FEB-2018] păsări flamingo
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [FEB-2018] păsări flamingo -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946362">Şterge vot</a></div><span id="v9946362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [FEB-2018] păsări flamingo
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [FEB-2018] păsări flamingo -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946363">Şterge vot</a></div><span id="v9946363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [FEB-2018] păsări flamingo
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [FEB-2018] o broscuță țestoasă -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946364">Şterge vot</a></div><span id="v9946364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [FEB-2018] o broscuță țestoasă
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [FEB-2018] păsări flamingo -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946365">Şterge vot</a></div><span id="v9946365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [FEB-2018] păsări flamingo
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [FEB-2018] păsări flamingo -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946366">Şterge vot</a></div><span id="v9946366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [FEB-2018] păsări flamingo
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [FEB-2018] păsări flamingo -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946367">Şterge vot</a></div><span id="v9946367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [FEB-2018] păsări flamingo
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [FEB-2018] -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946368">Şterge vot</a></div><span id="v9946368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [FEB-2018]
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [FEB-2018] -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946369">Şterge vot</a></div><span id="v9946369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [FEB-2018]
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [FEB-2018] zona de bungalow-uri -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946370">Şterge vot</a></div><span id="v9946370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [FEB-2018] zona de bungalow-uri
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [FEB-2018] plină de păuni -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946371">Şterge vot</a></div><span id="v9946371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [FEB-2018] plină de păuni
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [FEB-2018] -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946372">Şterge vot</a></div><span id="v9946372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [FEB-2018]
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [FEB-2018] -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946374">Şterge vot</a></div><span id="v9946374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [FEB-2018]
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [FEB-2018] camera de hotel -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946375">Şterge vot</a></div><span id="v9946375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [FEB-2018] camera de hotel
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [FEB-2018] camera de hotel -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946376">Şterge vot</a></div><span id="v9946376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [FEB-2018] camera de hotel
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [FEB-2018] camera de hotel -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946377">Şterge vot</a></div><span id="v9946377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [FEB-2018] camera de hotel
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [FEB-2018] camera de hotel -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946378">Şterge vot</a></div><span id="v9946378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [FEB-2018] camera de hotel
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [FEB-2018] -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946379">Şterge vot</a></div><span id="v9946379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [FEB-2018]
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [FEB-2018] -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946380">Şterge vot</a></div><span id="v9946380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [FEB-2018]
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [FEB-2018] pe balcon -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946381">Şterge vot</a></div><span id="v9946381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [FEB-2018] pe balcon
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P49 [FEB-2018] -- foto by <b>robert</b> [uploaded 19.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av946382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv946382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=946382">Şterge vot</a></div><span id="v9946382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(946382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f946382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e946382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P49 [FEB-2018]
foto robert [19.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[57] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.406480073929 sec