74808 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Tonomat AFA

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.11.2016
DE
Avatar GabrielaG
--- F ---
vârsta 20-30 ani
DIN Brasov
înscris/ă în 16.01.12
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
AUG-2016

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Am facut-o si pe asta! VIP la Expo Antalya 2016


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Ştiu, am reuşit să mă mobilizez mai greu şi nu am scris de mult asta din cauza lipsei de timp... îmi cer scuze pe această cale pentru “absenţa” mea de pe site, pentru că nu am apucat să citesc mai multe articole şi promit pe această cale ca o să încerc să vă “urmăresc” pe toţi în continuare şi să vă votez, în funcţie de cum am timp.

De curând doamna @krisstinna a scris un articol minunat despre concertul lui Enrique Iglesias la Bucureşti. În timp ce citeam articolul parcă suspinam de-a dreptul... mă gândeam ce mult mi-aş dori şi eu să merg la un concert de-al lui. Nu sunt fan Enrique Iglesias, nu sunt „isterică” atunci când aud numele lui dar îmi plac melodiile sale. În România mi-ar fi fost greu să merg din Braşov, să mă întorc noaptea şi aşa mai departe, aşa că mi-am luat rapid gândul de la Enrique şi m-am mulţumit cu pozele şi cu videoclipurile de la concertele sale. Asta până când am ajuns în Turcia şi am aflat că pe 16 August 2016 vine Enrique Iglesias la Expo 2016, concert din acelaşi turneu: ” Sex and Love”. Am zis oau, trebuie să merg dacă tot sunt în Antalya! Dar cu cine?

Turcii nu sunt înnebuniţi după Enrique... şi să merg singură? Hmm... nu prea îmi surâdea această idee. Ok, am început să tot întreb în stânga şi în dreapta cine vrea să vină cu mine, am găsit o persoană şi m-am ţinut de capul lui ca să cumpere bilete. Spun că m-am ţinut de capul lui pentru că nu e aşa simplu să cumperi bilete pentru un concert la Expo. Mai întâi trebuie rezervare pe internet pentru bilete, apoi biletele trebuiesc ridicate din Antalya (au vreo 2-3 puncte de vânzare, dar cam departe de centru sau de locurile frecventate de mine).

Biletele

Biletele se vindeau cu 100 TL (aprox 200 lei) (cele normale) şi 300 TL (aprox 600 lei) (biletele VIP). Am zis că ok, nu vreau VIP pentru că sunt prea scumpe şi mă mulţumesc să îl văd de la distanţă... deci am optat pentru un bilet normal. Până la urmă am reuşit să facem rost de bilete şi ne-am aranjat transferul cu cei de la rent a car pentru Belek-Expo tur retur.

Transferul

A venit şi ziua mult aşteptată, am lucrat de dimineaţă până seara, la ora 19:00 am reuşit să apuc să ies de la muncă, să mă aranjez rapid şi la ora 20:00 amicul meu cu cei de la rent a car trebuiau să vină să mă ia.

Mă sună o prietenă să mă grăbesc, să plec mai repede că ea e deja acolo şi e coadă până afară, că lumea stă de câteva ore bune la coadă, etc.

M-am grăbit, am ieşit la drum şi în faţa mea opreşte un Mercedes Vito cu geamuri fumurii. M-am dat la o parte dar a avansat... şi încetişor uşile se deschid şi... surpriză... amicul meu, împreună cu încă 2 persoane pe care le cunoşteam... m-au chemat înăuntru şi nu am stat pe gânduri. Chiar nu mă aşteptam la un transfer VIP.

Pe drum, aglomeraţie mare de tot dar... ei ştiau deja ce au de făcut. Nu am mers la prima intrare în Expo ci la a doua. Maşina ne-a lăsat la drumul principal şi noi am mai avut doar puţin de mers pe jos. Acolo nu era aglomeraţie foarte mare.

Aventura maximă – intrarea la concert

Aveam biletele pentru concert, cele comandate de pe internet şi ridicate din Antalya. Acele bilete trebuiesc schimbate la intrare, la un ghişeu separat (care se afla înainte de intrarea în Expo).

Am mers la ghişeu şi am primit 4 brăţări de culoare portocalie pe care scria Expo 2016 Antalya Enrique Iglesias.

Ahh, eram în culmea fericirii... eram acolo!

Am trecut de poarta de securitate, unde ne-au fost controlate genţile. Accesul este permis cu apă, doar alcoolul este interzis.

Am uitat să menţionez că scena era în aer liber, în zona verde, într-un spaţiu special amenajat.

După ce intrăm, celalată persoană din grup scoate un plic în care avea vreo 5-6 brăţări pentru concert... dar surpriza mare a fost că acele brăţări nu erau portocalii ca ale noastre ci albastre...

Hmm, am început să suspectez de la început că trebuie să fie o diferenţă între cele 2 brăţări deoarece aveau culori diferite! Am tot insistat să întrebăm pe cineva de acolo care e diferenţa între cele 2 brăţări şi în cele din urmă cei din grup au fost convinşi de insistenţele mele.

Şi am aflat... brăţările albastre erau brăţări VIP. Nu credeam ce mi se întâmplă! Oau. Serios? Deci noi intrăm la VIP? Şi da, aşa am făcut! I-am convins pe cei din grup şi am intrat la VIP. Şi m-am simţit că o divă, mergând pe lângă toţi cei care veniseră cu ore în urma să îşi ocupe locuri în faţă, eu treceam liniştită pe lângă, pas cu pas, în dreapta mea fiind gardurile metalice de protecţie, multe domnişoare şi doamne cocoţate pe ele, uitându-se „urât” la noi, care cu paşi micuţi dar hotărâţi mergeam spre zona VIP.

Zona VIP şi concertul

Zona VIP nu era foarte mare şi nici foarte aglomerată. Era destul de bine delimitată de restul, tot pe iarbă, tot în picioare dar lângă scenă. Ne-am aşezat confortabil la nici 5 metri de scenă, am cumpărat o bere din incintă şi am aşteptat să înceapă concertul. În stânga şi în dreapta scenei erau 2 ecrane mari de tot dar eu eram atât de aproape de ele încât nu aş fi putut vedea ce arata pe ecrane... Eram extrem de entuziasmată, emoţionată, nu ştiam ce va urma.

Când Enrique Iglesias a intrat pe scenă (cu o întârziere de maxim 10-15 minute) mă aşteptam să mă fac pielea găinii, să simt ceva oau dar nu mi-a transmis nimic. Am zis că ok, când va începe să cânte o să mă simt diferit... dar din păcate nu a fost aşa. Vocea live este diferită faţă de cea înregistrată în studiouri, nu mi-a transmis nimic, nici o vibraţie, nici o emoţie. Enrique Iglesias a părut mic şi aici nu mă refer la înălţimea sa că este scund, mă refer că a părut mic adică nu a avut acea „sclipire”, acel ''ceva'', acea „măiestrie” la care mă aşteptam. În plus, vocea sa suna total diferit faţă de vocea din videoclipurile sale. Ok, vocea live nu are cum să fie identică şi la fel cu înregistrările dar pe alocuri mi s-a părut că a şi falsat (şi am ureche muzicală şi un trecut în domeniul muzicii).

Dar este părerea mea personală şi aici sunt subiectivă!

Concertul a fost frumos, lasere, lumini, au „aruncat” cu baloane, confetti, artificii... a fost un show pe cinste. Enrique a interacţionat cu publicul, o fană înfocata a reuşit să îl „apuce” de gât şi şi-a înfipt bine de tot unghiile în el lăsându-i urme de toată frumuseţea (cred că îi dăduse şi sângele şi a doua zi revistele din Turcia numai despre asta scriau).

Am filmat câte puţin din fiecare melodie cântată de el, la început, ca apoi să mă pot bucura de spectacol. Indiferent în ce parte mergea, îl vedeam cu ochiul liber, era la 5 metri de mine şi nu îmi venea să cred... încă nu îmi vine să cred :)))

Majoritatea fanelor visau ca Enrique să le urce pe scenă şi să le sărute deoarece în mod normal aşa face la fiecare concert dar din păcate, doamnele şi domnişoarele au rămas cu acest vis neîndeplinit. Cred că i-au ajuns unghiile primei domnişoare :)).

Sincer vă spun că am rămas dezamăgită de final. Concertul a durat aprox 2 ore dar nu mi-am dat seama când anume s-a terminat. A cântat spre final vreo 2 melodii mai vechi, apoi s-a lăsat liniştea. Oamenii nu înţelegeau ce se întâmplă, se făcuse o linişte totală, cu toţii aşteptăm ca Enrique să reapară pe scenă, să mulţumească publicului, să spună ceva... dar acest lucru nu s-a întâmplat. Am plecat cu un gust amar, cu impresia că a lăsat ceva neterminat... că a plecat aşa fără să zică nimic, ahh... nu vreau să zic dar fiţe de vedetă...

Per total a fost o seară excepţională, o seară memorabilă, o seară incredibilă, o seară unică. Nu ştiu dacă o să mai am ocazia să mai prind un concert Enrique Iglesias de aceea mă bucur enorm de mult că am mers, că am avut noroc (ăsta noroc se cheamă) să am intrare VIP, să mă bucur de fiecare moment, să îmi creez noi amintiri...

---
Impresii încărcate de GabrielaG in 08.11.2016 18:08:19

Validat / Publicat: 08.11.16 20:34:47


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 1746


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (GabrielaG); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  2042 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- GabrielaG
[08.11.16 18:12:49]
» mesaj pers

   O sa rog un webmaster sa incarce si urmatorul videoclip: youtube

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[08.11.16 18:24:35]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- marius gaudi
[08.11.16 20:57:47]
» mesaj pers

   Bine că nu s-a întâmplat la noi situaţia cu urmele pe gât, presa străină ar fi zis că tipa era vampiroiacă.

    Păcat că nu ai fost entuziasmată, dar dacă nu te-ai fi dus ai fi trăit cu regretul că ai ratat ceva extraordinar.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[08.11.16 20:59:53]
» mesaj pers

   @GabrielaG:

   Norocoasa tare! Frumos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GabrielaG
[08.11.16 21:53:56]
» mesaj pers

   @marius gaudi: Haha, asta da... dupa aceea Enrique ar fi trebuit imediat sa manance usturoi :)))

   Am fost entuziasmata, am avut emotii mari inainte de concert doar ca am plecat nu la fel de entuziasmata... in schimb la concertul lui Tarkan m-am simtit parca pe alt pamant... o sa incerc sa scriu un articol si despre acel concert si sa pun poze/videoclipuri... s-a simtit o diferenta enorma... oricum aveti dreptate: as fi regretat daca nu as fi mers dar nu regret faptul ca m-am dus.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- GabrielaG
[08.11.16 22:15:57]
» mesaj pers

   @elviramvio: Multumesc mult... in marea majoritate a cazurilor am mare noroc :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[09.11.16 22:28:09]
» mesaj pers

   @GabrielaG: Draga mea, m-ai făcut să îmi recitesc articolul, mulțumesc. Recunosc, mă mai apucă recitirea lui din când în când, concertul acela a venit într-un moment special al vieții mele... Mulțumesc pentru cuvintele frumoase adresate-mi, ești amabilă. Aș fi bucuroasă dacă mi-ai spune pe nume, m-aș simți mult mai bine. Mă bucur că ai reușit să ajungi la concert și să devii și "VIP" :D. Eu știam că falsează. Îl mai auzisem într-un concert. Și Madonna falsează în concerte și cu toate astea imi plac melodiile ei. Când un artist e pe scenă și se agită, sare, dansează, e de așteptat să auzi și sunete aiurea, i se modifică și intensitatea respirației, nimic nu seamănă cu un studio unde se jonglează la butoane. Nu e o scuză, dar eu îi înțeleg. Important este că te-ai distrat, că ai savurat momentul. Uite, am fost Brenciu, la concert și tare mi-a plăcut! A fost altceva, un ceva diferit pe care l-am savurat cu o deosebită plăcere. Felicitări și... nu rata nicio distracție, niciun concert, fiecare îți aduce un zâmbet bifat în calendarul vieții. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elenaadina
[28.11.16 13:32:48]
» mesaj pers

   Noi am fost în Kemer de pe 20.09.2016 si nu l-am mai prins pe Enrique, dar am fi mers cu siguranta la concert daca am fi putut... te invidiem, nu ca ar fi solistul nostru preferat, dar un concert pentru noi ar fi ceva deosebit, mai ales in cadrul unui sejur la turci... asa ca felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[10] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :) -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808970">Şterge vot</a></div><span id="v9808970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :)
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :) -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808972">Şterge vot</a></div><span id="v9808972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :)
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Unul dintre ecrane -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808974">Şterge vot</a></div><span id="v9808974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Unul dintre ecrane
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :) -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808976">Şterge vot</a></div><span id="v9808976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :)
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :) -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808978">Şterge vot</a></div><span id="v9808978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :)
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :) -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808979">Şterge vot</a></div><span id="v9808979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Da, la nici 5 metri de el :)
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Mii si mii de oameni la concert -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808980">Şterge vot</a></div><span id="v9808980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Mii si mii de oameni la concert
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] VIP- bratara albastra :D -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808983">Şterge vot</a></div><span id="v9808983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] VIP- bratara albastra :D
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Am fost acolo -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808985">Şterge vot</a></div><span id="v9808985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Am fost acolo
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [AUG-2016] Scena -- foto by <b>GabrielaG</b> [uploaded 08.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av808995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv808995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=808995">Şterge vot</a></div><span id="v9808995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(808995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f808995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e808995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Scena
foto GabrielaG [08.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

[10] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.0984880924225 sec