ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.11.2016
Avatar GabrielaG
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Brasov
ÎNSCRIS: 16.01.12
STATUS: PRETOR
LUNA
AUG-2016

Tonomat AFA

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" — eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Am facut-o si pe asta! VIP la Expo Antalya 2016

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Ştiu, am reuşit să mă mobilizez mai greu şi nu am scris de mult asta din cauza lipsei de timp... îmi cer scuze pe această cale pentru “absenţa” mea de pe site, pentru că nu am apucat să citesc mai multe articole şi promit pe această cale ca o să încerc să vă “urmăresc” pe toţi în continuare şi să vă votez, în funcţie de cum am timp.

De curând doamna @krisstinna a scris un articol minunat despre concertul lui Enrique Iglesias la Bucureşti. În timp ce citeam articolul parcă suspinam de-a dreptul... mă gândeam ce mult mi-aş dori şi eu să merg la un concert de-al lui. Nu sunt fan Enrique Iglesias, nu sunt „isterică” atunci când aud numele lui dar îmi plac melodiile sale. În România mi-ar fi fost greu să merg din Braşov, să mă întorc noaptea şi aşa mai departe, aşa că mi-am luat rapid gândul de la Enrique şi m-am mulţumit cu pozele şi cu videoclipurile de la concertele sale. Asta până când am ajuns în Turcia şi am aflat că pe 16 August 2016 vine Enrique Iglesias la Expo 2016, concert din acelaşi turneu: ” Sex and Love”. Am zis oau, trebuie să merg dacă tot sunt în Antalya! Dar cu cine?

Turcii nu sunt înnebuniţi după Enrique... şi să merg singură? Hmm... nu prea îmi surâdea această idee. Ok, am început să tot întreb în stânga şi în dreapta cine vrea să vină cu mine, am găsit o persoană şi m-am ţinut de capul lui ca să cumpere bilete. Spun că m-am ţinut de capul lui pentru că nu e aşa simplu să cumperi bilete pentru un concert la Expo. Mai întâi trebuie rezervare pe internet pentru bilete, apoi biletele trebuiesc ridicate din Antalya (au vreo 2-3 puncte de vânzare, dar cam departe de centru sau de locurile frecventate de mine).

Biletele

Biletele se vindeau cu 100 TL (aprox 200 lei) (cele normale) şi 300 TL (aprox 600 lei) (biletele VIP). Am zis că ok, nu vreau VIP pentru că sunt prea scumpe şi mă mulţumesc să îl văd de la distanţă... deci am optat pentru un bilet normal. Până la urmă am reuşit să facem rost de bilete şi ne-am aranjat transferul cu cei de la rent a car pentru Belek-Expo tur retur.

Transferul

A venit şi ziua mult aşteptată, am lucrat de dimineaţă până seara, la ora 19:00 am reuşit să apuc să ies de la muncă, să mă aranjez rapid şi la ora 20:00 amicul meu cu cei de la rent a car trebuiau să vină să mă ia.

Mă sună o prietenă să mă grăbesc, să plec mai repede că ea e deja acolo şi e coadă până afară, că lumea stă de câteva ore bune la coadă, etc.

M-am grăbit, am ieşit la drum şi în faţa mea opreşte un Mercedes Vito cu geamuri fumurii. M-am dat la o parte dar a avansat... şi încetişor uşile se deschid şi... surpriză... amicul meu, împreună cu încă 2 persoane pe care le cunoşteam... m-au chemat înăuntru şi nu am stat pe gânduri. Chiar nu mă aşteptam la un transfer VIP.

Pe drum, aglomeraţie mare de tot dar... ei ştiau deja ce au de făcut. Nu am mers la prima intrare în Expo ci la a doua. Maşina ne-a lăsat la drumul principal şi noi am mai avut doar puţin de mers pe jos. Acolo nu era aglomeraţie foarte mare.

Aventura maximă – intrarea la concert

Aveam biletele pentru concert, cele comandate de pe internet şi ridicate din Antalya. Acele bilete trebuiesc schimbate la intrare, la un ghişeu separat (care se afla înainte de intrarea în Expo).

Am mers la ghişeu şi am primit 4 brăţări de culoare portocalie pe care scria Expo 2016 Antalya Enrique Iglesias.

Ahh, eram în culmea fericirii... eram acolo!

Am trecut de poarta de securitate, unde ne-au fost controlate genţile. Accesul este permis cu apă, doar alcoolul este interzis.

Am uitat să menţionez că scena era în aer liber, în zona verde, într-un spaţiu special amenajat.

După ce intrăm, celalată persoană din grup scoate un plic în care avea vreo 5-6 brăţări pentru concert... dar surpriza mare a fost că acele brăţări nu erau portocalii ca ale noastre ci albastre...

Hmm, am început să suspectez de la început că trebuie să fie o diferenţă între cele 2 brăţări deoarece aveau culori diferite! Am tot insistat să întrebăm pe cineva de acolo care e diferenţa între cele 2 brăţări şi în cele din urmă cei din grup au fost convinşi de insistenţele mele.

Şi am aflat... brăţările albastre erau brăţări VIP. Nu credeam ce mi se întâmplă! Oau. Serios? Deci noi intrăm la VIP? Şi da, aşa am făcut! I-am convins pe cei din grup şi am intrat la VIP. Şi m-am simţit că o divă, mergând pe lângă toţi cei care veniseră cu ore în urma să îşi ocupe locuri în faţă, eu treceam liniştită pe lângă, pas cu pas, în dreapta mea fiind gardurile metalice de protecţie, multe domnişoare şi doamne cocoţate pe ele, uitându-se „urât” la noi, care cu paşi micuţi dar hotărâţi mergeam spre zona VIP.

Zona VIP şi concertul

Zona VIP nu era foarte mare şi nici foarte aglomerată. Era destul de bine delimitată de restul, tot pe iarbă, tot în picioare dar lângă scenă. Ne-am aşezat confortabil la nici 5 metri de scenă, am cumpărat o bere din incintă şi am aşteptat să înceapă concertul. În stânga şi în dreapta scenei erau 2 ecrane mari de tot dar eu eram atât de aproape de ele încât nu aş fi putut vedea ce arata pe ecrane... Eram extrem de entuziasmată, emoţionată, nu ştiam ce va urma.

Când Enrique Iglesias a intrat pe scenă (cu o întârziere de maxim 10-15 minute) mă aşteptam să mă fac pielea găinii, să simt ceva oau dar nu mi-a transmis nimic. Am zis că ok, când va începe să cânte o să mă simt diferit... dar din păcate nu a fost aşa. Vocea live este diferită faţă de cea înregistrată în studiouri, nu mi-a transmis nimic, nici o vibraţie, nici o emoţie. Enrique Iglesias a părut mic şi aici nu mă refer la înălţimea sa că este scund, mă refer că a părut mic adică nu a avut acea „sclipire”, acel ''ceva'', acea „măiestrie” la care mă aşteptam. În plus, vocea sa suna total diferit faţă de vocea din videoclipurile sale. Ok, vocea live nu are cum să fie identică şi la fel cu înregistrările dar pe alocuri mi s-a părut că a şi falsat (şi am ureche muzicală şi un trecut în domeniul muzicii).

Dar este părerea mea personală şi aici sunt subiectivă!

Concertul a fost frumos, lasere, lumini, au „aruncat” cu baloane, confetti, artificii... a fost un show pe cinste. Enrique a interacţionat cu publicul, o fană înfocata a reuşit să îl „apuce” de gât şi şi-a înfipt bine de tot unghiile în el lăsându-i urme de toată frumuseţea (cred că îi dăduse şi sângele şi a doua zi revistele din Turcia numai despre asta scriau).

Am filmat câte puţin din fiecare melodie cântată de el, la început, ca apoi să mă pot bucura de spectacol. Indiferent în ce parte mergea, îl vedeam cu ochiul liber, era la 5 metri de mine şi nu îmi venea să cred... încă nu îmi vine să cred :)))

Majoritatea fanelor visau ca Enrique să le urce pe scenă şi să le sărute deoarece în mod normal aşa face la fiecare concert dar din păcate, doamnele şi domnişoarele au rămas cu acest vis neîndeplinit. Cred că i-au ajuns unghiile primei domnişoare :)).

Sincer vă spun că am rămas dezamăgită de final. Concertul a durat aprox 2 ore dar nu mi-am dat seama când anume s-a terminat. A cântat spre final vreo 2 melodii mai vechi, apoi s-a lăsat liniştea. Oamenii nu înţelegeau ce se întâmplă, se făcuse o linişte totală, cu toţii aşteptăm ca Enrique să reapară pe scenă, să mulţumească publicului, să spună ceva... dar acest lucru nu s-a întâmplat. Am plecat cu un gust amar, cu impresia că a lăsat ceva neterminat... că a plecat aşa fără să zică nimic, ahh... nu vreau să zic dar fiţe de vedetă...

Per total a fost o seară excepţională, o seară memorabilă, o seară incredibilă, o seară unică. Nu ştiu dacă o să mai am ocazia să mai prind un concert Enrique Iglesias de aceea mă bucur enorm de mult că am mers, că am avut noroc (ăsta noroc se cheamă) să am intrare VIP, să mă bucur de fiecare moment, să îmi creez noi amintiri...


---
Trimis de GabrielaG in 08.11.16 18:08:19
Validat / Publicat: 08.11.16 20:34:47
VIZUALIZĂRI: 1759INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în zSTRATOSFERA.
8 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GabrielaG); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 2042 PMA (din 42 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

8 ecouri scrise, până acum

GabrielaG [08.11.16 18:12:49] »

O sa rog un webmaster sa incarce si urmatorul videoclip: youtube

webmaster26 [08.11.16 18:24:35] »

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

marius gaudi [08.11.16 20:57:47] »

Bine că nu s-a întâmplat la noi situaţia cu urmele pe gât, presa străină ar fi zis că tipa era vampiroiacă.

Păcat că nu ai fost entuziasmată, dar dacă nu te-ai fi dus ai fi trăit cu regretul că ai ratat ceva extraordinar.

elviramvio [08.11.16 20:59:53] »

@GabrielaG:

Norocoasa tare! Frumos.

GabrielaG [08.11.16 21:53:56] »

@marius gaudi: Haha, asta da... dupa aceea Enrique ar fi trebuit imediat sa manance usturoi )

Am fost entuziasmata, am avut emotii mari inainte de concert doar ca am plecat nu la fel de entuziasmata... in schimb la concertul lui Tarkan m-am simtit parca pe alt pamant... o sa incerc sa scriu un articol si despre acel concert si sa pun poze/videoclipuri... s-a simtit o diferenta enorma... oricum aveti dreptate: as fi regretat daca nu as fi mers dar nu regret faptul ca m-am dus.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
GabrielaG [08.11.16 22:15:57] »

@elviramvio: Multumesc mult... in marea majoritate a cazurilor am mare noroc

krisstinna [09.11.16 22:28:09] »

@GabrielaG: Draga mea, m-ai făcut să îmi recitesc articolul, mulțumesc. Recunosc, mă mai apucă recitirea lui din când în când, concertul acela a venit într-un moment special al vieții mele... Mulțumesc pentru cuvintele frumoase adresate-mi, ești amabilă. Aș fi bucuroasă dacă mi-ai spune pe nume, m-aș simți mult mai bine. Mă bucur că ai reușit să ajungi la concert și să devii și "VIP" . Eu știam că falsează. Îl mai auzisem într-un concert. Și Madonna falsează în concerte și cu toate astea imi plac melodiile ei. Când un artist e pe scenă și se agită, sare, dansează, e de așteptat să auzi și sunete aiurea, i se modifică și intensitatea respirației, nimic nu seamănă cu un studio unde se jonglează la butoane. Nu e o scuză, dar eu îi înțeleg. Important este că te-ai distrat, că ai savurat momentul. Uite, am fost Brenciu, la concert și tare mi-a plăcut! A fost altceva, un ceva diferit pe care l-am savurat cu o deosebită plăcere. Felicitări și... nu rata nicio distracție, niciun concert, fiecare îți aduce un zâmbet bifat în calendarul vieții.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
elenaadina [28.11.16 13:32:48] »

Noi am fost în Kemer de pe 20.09.2016 si nu l-am mai prins pe Enrique, dar am fi mers cu siguranta la concert daca am fi putut... te invidiem, nu ca ar fi solistul nostru preferat, dar un concert pentru noi ar fi ceva deosebit, mai ales in cadrul unui sejur la turci... asa ca felicitari!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
elenaadina, elviramvio, GabrielaG, marius gaudi
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
Website Security Test
pagină generată în 0.0690610408783 sec
ecranul dvs: 1 x 1