70400 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Tonomat AFA

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.07.2016
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUL-2016

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Respect, Scorpions!

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Aseară am fost la primul meu concert al unei formații rock de renume - Scorpions.

Banal. Poate; pentru mine a fost cu totul altfel, din fericire. Biletele le-am luat încă din primăvară - a fost cadoul de ziua ei pentru jumătatea mea mai bună. Și după o așteptare de vreo patru luni de la „data faptei”, a venit și seara „magică”.

Cu o zi înainte am căutat pe net informații despre concert - ora de începere, cea a intrării spectatorilor, ce e permis să avem la noi etc. NIMIC. Nada. Nothing. Pe nicăieri, nici la organizatori, nici la vânzătorii biletelor… Abia azi am găsit într-o recenzie a spectacolului cum că accesul a fost permis de la ora 17 pe la poarta B a ROMEXPO, că nu e voie cu umbrele, sticle cu băutură, aparate foto profesionale etc.

În schimb, la fața locului am găsit o mare dezorganizare: parcarea (în loc de 3 lei pe oră - tariful standard al parcării ROMEXPO) costă 15 lei, fără bon fiscal sau altceva.

Odată intrați în perimetrul destinat spectatorilor, am aflat cum stă treaba cu băutura și ce se mai putea cumpăra pe-acolo: de la câteva case se cumpără „jetoane”, iar la diverse tarabe se pot cumpăra băuturi, gustări, înghețată. O apă (în pahar!) = 1 jeton. Idem, o cola sau o înghețată. La alte chestii nu am reținut, că nu mă interesau. Dar erau destule și mai „scumpe”. A, 1 jeton = 8 lei. Evident, tot fără vreun bon. Totul sub firma Raiffeisen (că ei încasau banii). Cică se puteau cere banii înapoi pe jetoanele nefolosite. Coșuri de gunoi - cam puține. Evident, după plecarea publicului, cred că au trebuit să intre cu buldozerele să ia gunoiul rămas. Bine, oricum s-ar fi făcut gunoi, dar nu chiar așa… Și cireașa de pe „tort”: la plecare NU au făcut nimic pentru a ușura defluarea a circa 10000 de oameni din incinta pentru public, trebuind să ne înghesuim cu toții pe o mică deschidere în gard (pe unde se și intrase, de altfel - doar că la intrare nu veniseră toți cei 10000 de oameni concomitent, ci pe rând, în peste două ore!), unde - ca să fie faza mai amuzantă - au lăsat și conținutul a cel puțin unul dintre sacii în care se colectaseră sticle și alte mizerii de la spectatorii ce intraseră mai devreme.

Altă surpriză plăcută - turnul tehnic cu proiectoare amplasat cam la 50 m de scenă, fix pe centrul locului pentru public. Adică o mare frână pentru privire...

Rușine! dar ajunge - mă opresc aici cu laudele pentru organizarea deosebită. Deosebit de proastă, din păcate.

Au cântat în deschidere două trupe hard-rock din România - Metrock și 9,7 Richter. Cam prea hard, pentru gustul meu. Dar mai ales, departe de stilul de muzică al trupei pe care au avut onoarea de a o precede.

Apoi, după cum bine le șade unor staruri, după o oarecare întârziere (pe la 21:15) au venit pe scenă nemții de la Scorpions. Trupa, fondată cu 50 de ani în urmă de către Rudolf Schenker (chitară, chitară ritmică, back vocal, lead vocal), mai are în componență pe următorii artiști:

- Klaus Meine — lead vocal, chitări;

- Matthias Jabs — chitară, chitară ritmică, back vocal;

- James Kottak — baterie, back vocal;

- Paweł Mąciwoda — chitară bas, back vocal.

Și au început SPECTACOLUL. Pentru că spectacol a fost. Melodii vechi, baladele lor care storc lacrimi și lipesc fetele de băieți pe ringul de dans, dar și mai noi, de pe ultimul lor album, Return To Forever. Am (re) ascultat cu plăcere „Rock You Like a Hurricane”, „Wind of Change”, „You and I”, „Moment of Glory”, „Always somewhere”, dar și „Still loving you” și „Here I Am (send me an angel)”.

Klaus Meine a spus câteva cuvinte (ba chiar ne-a și salutat în română) la câteva dintre piesele cântate, dar „cuiul” serii a fost un solo de tobe și baterie de zile mari, pe care sunt sigur că l-ar fi invidiat până și celebrul Animal, din trupa „the Muppets Show”. Au ridicat porțiunea de scenă pe care stătea bateristul James Kottak, împreună cu sculele sale - aceasta devenind un fel de OZN cu efecte speciale de lumini, iar notele făceau să se zgâlțâie carnea pe mine. A fost ceva electrizant; am filmat o parte din acest moment de excepție și vă invit să îl priviți aici (clipul NU e public, din motive evidente). Desigur, calitatea filmării nu e cine știe ce, eram destul de departe și am filmat cu „savoniera”. Dar cu siguranță vă veți putea face o idee despre ce povestesc.

Iar ca ilustrație muzicală a acestei scurte povestiri, aș sugera (ce altceva?) „Wind of change”. Cu mulțumiri.

Cum orice lucru bun are și un final, acesta a sosit, mult prea repede parcă… Dar nu înainte de un „bis”, pentru care au lăsat ce era mai frumos.

Oameni buni - nu mă gândeam decât că cei care ne-au cântat (și încântat) de pe scenă au împreună vârsta de… 299 de ani!!! Și au făcut un spectacol de calitate germană timp de vreo două ore! Drept pentru care, închei cu aceeași urare din titlu: respect, Scorpions!!!

---
Impresii încărcate de Dragos in 17.07.2016 14:32:10

Validat / Publicat: 17.07.16 15:41:06


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 1482


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  2045 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[17.07.16 15:28:21]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[17.07.16 15:53:07]
» mesaj pers

   Un prim mare DA pentru aceasta trupa dar si pentru articolul oferit. Cred ca toate bilele negre au devenit albe macar atunci cand au cantat ei. Felicitari pentru articol.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[17.07.16 16:45:16]
» mesaj pers

   @mishu - corect; aici, dacă ar fi fost activă secțiunea de notare, aș fi acordat 0 la „Servicii” și 101% la „Distracție și relaxare”.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[17.07.16 17:39:44]
» mesaj pers

   Scorpions - o trupa de calibru. Ce bucurie sa se poata organiza prezenta unor trupe de top - a unor corifei - cum le spune o persoana draga mie - artistilor desavarsiti.

   Felicitari pentru articol, Dragos!

   Si acum ascult "Wind of Change". Respect!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lyssys
[17.07.16 19:24:33]
» mesaj pers

   @Dragos - Felicitări pentru seara memorabilă şi pentru că ne-aţi împărtăşit şi nouă, celor... leat cu muzica lor, bucuria întâlnirii cu legendarii Scorpions!

   Şi... un binemeritat superbonus!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Paty
[17.07.16 20:36:42]
» mesaj pers

   Din păcate, nu învățăm nimic din experiențe. Ceea ce mă face să cred că, de fapt, nici nu ne propunem. Citind review-ul tău, mi-am amintit de concertul Bon Jovi din 2011. Acum 5 ani! Fix aceleași probleme de organizare și aceeași lipsă de comunicare. Concertul trebuia să înceapă la 8 (și chiar așa a și început, chiar am fost plăcut surprinși), s-a intrat de pe la 16, pe o caniculă îngrozitoare - nu era pic de adiere de vânt. Și, în condițiile astea, pentru orice gură de apă (ca să nu mai zic de alte probleme, mai presante), trebuia să traversezi Piața Constituției și să stai la niște cozi care îți tăiau toată plăcerea concertului. Tot cu jetoane era și atunci. Nu știu care erau prețurile, pentru că am preferat să rabd și să mă bucur de concert, dar, din comentariile celor din jur, îmi aduc aminte că apa era tot așa, comparabilă ca preț cu berea și sucul. La plecare, o singură poartă de ieșire pentru o foarte mare parte din cei 50.000 de spectatori! Excepție făceau cei care aveau bilete pe peluza Palatului Parlamentului și care aveau o altă poartă de acces/ieșire.

   Și atunci tot așa, am avut mare noroc cu concertul, care a fost foarte reușit, că altfel organizarea a fost sub orice critică. Dar se pare că mai rău se poate oricând (vezi concertul lui Robbie Williams), nu însă și mai bine.

   Mulțumiri pentru review și pentru ”Wind of Change”. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[17.07.16 20:57:27]
» mesaj pers

   @Dragos - Respect, Dragoș! Mulțumesc pentru solo-ul de tobe. Mi-am pus căștile și l-am ascultat de două ori.

   Scorpions fac parte dintre trupele mele ”de suflet”.

   Mulțumesc pentru o seară frumoasă

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[18.07.16 17:23:57]
» mesaj pers

   @Dragos: Articolul Dvs. mi a adus aminte de concertul Scorpions din Sibiu in 2007 atunci când Sibiu a fost capitala culturala europeana, pentru mine a fost ceva deosebit (am crescut cu muzica acestei formații împreună cu altele celebre din acea vreme), am reușit să văd concertul de pe un balcon din piața mare, din păcate a avut o durată scurtă cred că o oră.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dragos
[10.07.18 13:18:10]
» mesaj pers

   Acum câteva săptămâni în urmă, au mai avut un concert la București. De data asta, au organizat ceva mai bine și scena (undeva în partea din spate a Pavilionului central Romexpo), și sonorizarea - i-am putut urmări foarte bine din spatele gardului... (nu am mai apucat să iau bilete anul ăsta - am aflat de concert chiar în ziua aceea!)

   Aceiași mari cântăreți, doar că acum totalul vârstelor a ajuns la 307 ani... ;)

   Și la final, iar a apărut cu tricolorul pe umeri, mulțumind publicului!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[26] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2016] Respect, Scorpions! vedere generală a scenei și a locului unde a stat publicul. Remarcați frumosul turn tehnic din mijloc -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762367">Şterge vot</a></div><span id="v9762367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2016] Respect, Scorpions! vedere generală a scenei și a locului unde a stat publicul. Remarcați frumosul turn tehnic din mijloc
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2016] Respect, Scorpions! accesul spre zonele superioare. Diferea doar distanța față de scenă. Și prețul, desigur -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762370">Şterge vot</a></div><span id="v9762370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2016] Respect, Scorpions! accesul spre zonele superioare. Diferea doar distanța față de scenă. Și prețul, desigur
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JUL-2016] Respect, Scorpions! publicul, așteptându-i -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762379">Şterge vot</a></div><span id="v9762379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2016] Respect, Scorpions! publicul, așteptându-i
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [JUL-2016] Respect, Scorpions! publicul, așteptându-i -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762381">Şterge vot</a></div><span id="v9762381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2016] Respect, Scorpions! publicul, așteptându-i
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2016] Respect, Scorpions! în deschidere - 9,7 Richter -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762382">Şterge vot</a></div><span id="v9762382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2016] Respect, Scorpions! în deschidere - 9,7 Richter
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2016] Respect, Scorpions! în deschidere - 9,7 Richter -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762383">Şterge vot</a></div><span id="v9762383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2016] Respect, Scorpions! în deschidere - 9,7 Richter
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2016] Respect, Scorpions! încep să-și ocupe posturile tehnicienii de la lumini -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762384">Şterge vot</a></div><span id="v9762384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2016] Respect, Scorpions! încep să-și ocupe posturile tehnicienii de la lumini
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2016] Respect, Scorpions! ultimele pregătiri și probe de lumini -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762385">Şterge vot</a></div><span id="v9762385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2016] Respect, Scorpions! ultimele pregătiri și probe de lumini
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2016] Respect, Scorpions! începe spectacolul! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762386">Şterge vot</a></div><span id="v9762386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2016] Respect, Scorpions! începe spectacolul!
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2016] Respect, Scorpions! Klaus Meine: „Bună seara, București! ” -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762387">Şterge vot</a></div><span id="v9762387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2016] Respect, Scorpions! Klaus Meine: „Bună seara, București! ”
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2016] Respect, Scorpions! Rudolf Schenker în concert -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762388">Şterge vot</a></div><span id="v9762388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2016] Respect, Scorpions! Rudolf Schenker în concert
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2016] Respect, Scorpions! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762389">Şterge vot</a></div><span id="v9762389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2016] Respect, Scorpions!
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2016] Respect, Scorpions! Rudolf Schenker dezlănțuit -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762390">Şterge vot</a></div><span id="v9762390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2016] Respect, Scorpions! Rudolf Schenker dezlănțuit
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2016] Respect, Scorpions! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762391">Şterge vot</a></div><span id="v9762391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2016] Respect, Scorpions!
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2016] Respect, Scorpions! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762392">Şterge vot</a></div><span id="v9762392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2016] Respect, Scorpions!
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2016] Respect, Scorpions! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762393">Şterge vot</a></div><span id="v9762393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2016] Respect, Scorpions!
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2016] Respect, Scorpions! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762394">Şterge vot</a></div><span id="v9762394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2016] Respect, Scorpions!
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2016] Respect, Scorpions! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762395">Şterge vot</a></div><span id="v9762395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2016] Respect, Scorpions!
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2016] Respect, Scorpions! aici a început partea de solo la tobe. Se vede cum podiumul cu bateria este ridicat și de sub el se văd săgeți de lumină -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762396">Şterge vot</a></div><span id="v9762396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2016] Respect, Scorpions! aici a început partea de solo la tobe. Se vede cum podiumul cu bateria este ridicat și de sub el se văd săgeți de lumină
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2016] Respect, Scorpions! la fiecare bătaie de tobă, un alt cadru cu o imagine din istoricul lor se aprindea. Păcat că savoniera mea nu a putut surprinde ca lumea detaliile -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762397">Şterge vot</a></div><span id="v9762397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2016] Respect, Scorpions! la fiecare bătaie de tobă, un alt cadru cu o imagine din istoricul lor se aprindea. Păcat că savoniera mea nu a putut surprinde ca lumea detaliile
foto Dragos [17.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [JUL-2016] Respect, Scorpions! finalul recitalului de tobe -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762399">Şterge vot</a></div><span id="v9762399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2016] Respect, Scorpions! finalul recitalului de tobe
foto Dragos [17.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2016] Respect, Scorpions! Klaus Meine cu vocea lui de aur -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762400">Şterge vot</a></div><span id="v9762400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2016] Respect, Scorpions! Klaus Meine cu vocea lui de aur
foto Dragos [17.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2016] Respect, Scorpions! „Big City Nights” -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762401">Şterge vot</a></div><span id="v9762401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2016] Respect, Scorpions! „Big City Nights”
foto Dragos [17.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2016] Respect, Scorpions! la final, solistul Klaus Meine a primit din public un tricolor -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762402">Şterge vot</a></div><span id="v9762402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2016] Respect, Scorpions! la final, solistul Klaus Meine a primit din public un tricolor
foto Dragos [17.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2016] Respect, Scorpions! la final, solistul Klaus Meine a primit din public un tricolor, pe care l-a înfășurat pe el -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762403">Şterge vot</a></div><span id="v9762403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2016] Respect, Scorpions! la final, solistul Klaus Meine a primit din public un tricolor, pe care l-a înfășurat pe el
foto Dragos [17.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2016] Respect, Scorpions! la final, solistul Klaus Meine a primit din public un tricolor -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 17.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762404">Şterge vot</a></div><span id="v9762404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2016] Respect, Scorpions! la final, solistul Klaus Meine a primit din public un tricolor
foto Dragos [17.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[26] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11982011795 sec