ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.10.2013
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Constanţa
ÎNSCRIS: 31.08.12
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
SEP-2013
DURATA: 7 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
70.00%
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
59.38%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 7 MIN

Hotel cu 'Wall view'

TIPĂREȘTE

La jumătatea lui septembrie 2013 (10-17.09) am stat la Hotel Porto Galini în Lefkada. Hotelul este localizat înthe Niiana și Nidri (coasta de est) și este cotat ca un hotel de 4*, primul d. p. v. al calității în Nikiana (după Tripadvisor).

Intotdeauna sunt foarte atent atunci când aleg un hotel unde trebuie să-mi petrec o parte din concediu și urmează să-mi petrec acolo mai mult de 2 nopți. A alege atent pentru mine înseamnă să citesc review-urile în primul rând de pe Tripadvisor (dacă e un hotel din străinătate) și apoi pe cele de pe site-urile românești. Dacă review-urile sunt ok, atunci mergem mai departe și ne uităm la toate pozele pe care le găsim cu hotelul respectiv și mai ales mă interesează imaginea (peisajul) care se poate vedea pe fereastra camerei. Ultima etapă este studierea imaginilor de ansamblu cu complexul hotelier, inclusiv localizarea locației pe imaginea din satelit pentru a vedea cam ce procent din camere ar putea să fie orientate în altă parte decât spre mare.

Ca orice turist (cred), atunci când aleg un sejour la mare, vreau ca de pe geamul/balconul/veranda camerei să văd cât mai mult marea.

Pe aceste considerente am ales pentru Lefkada hotelul Porto Galini, pentru că review-urile erau mai mult decât pozitive în majoritate lor covârșitoare iar toate pozele dădeau impresia că din orice cameră se vede (mai mult sau mai puțin) marea. Inclusiv vederea de ansamblu a hotelului indica amplasarea lui pe o pantă accentuată și construcția lui în trepte astfel încât cei din clădirea din spate să vadă peste acoperișul clădirii din față. Mai mult decât atât, era clar din poziționarea hotelului că și eventualele camere care ar fi avut geamuri de laterala corpurilor care formează complexul tot ar fi văzut marea, pentru că tot hotelul este amplasat pe un mic promontoriu.

Am ales să plătesc o cameră "superioară" pentru că atât pe site-ul hotelului cât și pe bookings.com se spunea că toate camerele superiore au balcon sau verandă.

Costul pentru 7 nopți a fost de 760 euro/cameră cu mic dejun. Pentru că eram două cupluri de adulți am luat două camera de acest tip. Sunt conștinent că în Lefkada, la jumătatea lui septembrie aș fi putut să găsesc o cazare mai mult decât decentă și bine poziționată la jumătate de preț. Dar principiul meu este că o dată/an avem concediu și dacă putem ne oferim ce credem că este mai bun.

Am luat cazarea prin agentul meu de turism, care mi-a făcut toate rezervările pentru cele 13 nopți (în total) petrecute în Grecia. Pe vaucherul primit de la tour operator scria negru pe alb referitor la descrierea camerei “double superior side sea view”. Nu mi-am făcut problem pentru formularea “side sea view” pentru că din analiza mea rezulta că chisr și o cameră amplasată lateral nu are cum să nu vadă marea la acest hotel.

Ca să o mai scurtăm, am ajuns pe 10 septembrie seara (18.30) la hotel. Ne-au dat imediat cartelele de la camere și au chemat băiatul cu mașinuța electrică ca să ne arate unde sunt camerele și să ne transporte bagajele până până la cameră.

Ne-am urcat în mașinuță și după ce am coborât destul de accentuat printre alte clădiri am intrat pe o alee mărginită într-o parte de un zid lung și în cealaltă parte de o peluză cu o clădire ce cu certitudine avea camere de hotel. Mașinuța se oprește în dreptul unei verande situate la parter și șoferul începe să descarce valizele pe una din verande. Am ăntrebat dacă camerele sunt la parter și când mi s-a răspuns că da, am luat foc. L-am pus să urce înapoi bagajele în mașinuță și să ne ducă înapoi la recepție.

O dată întorși la a început circul. Eu cerând o cameră din care se vede marea și nu zidul din față, ei argumentând că pe vaucherul meu scrie “side sea view”. Eu zic, OK, dați-mi cu side sea view, ei recunoscând că nu au așa ceva. După 15 min. de argumentări inutile, în care se ajunsese să se dea vina pe tura de la recepție care ieșise din serviciu, am cerut să vorbim cu managerul hotelului. După încă ½ apare și managerul care încă o dată își cere scuze, dar nu are cum să ne dea alte camere pentru că este fully booked și nici în următoarele zile nu se întrevede vreo posibilitate de schimbare a camerelor.

In final, am obținut următorul aranjament: am stat în camere cu vedere “wall view” patru (4) nopți, după care ne-au mutat pentru ultimele 3 nopți într-un apartament familial care avea un living și două dormitoare și care vedea într-adevăr marea prin balconul corpului de clădire din față (vezi pozele). In afară de asta ne-au dat halfboard, adică ne-au dat gratuit masa de seară.

Pentru un astfel de hotel să dea gratuit o masă pentru 4 persoane nu este nici o cheltuială în condițiile în care oricum cel puțin un sfert din mâncarea din ziua respectivă rămâne neconsumată, iar pe noi nu masa ne interesa ci relazarea asigurată de peisajul pe care puteam să-l vedem de pe terasă dimineața și seara când stăteam cu toții la o cafea și un pahar de ceva (aduse de acasă).

Am fost în decursul anilor în multe hoteluri de litoral și am întâlnit tot felul de variante de camere, d. p. v. al vederii: full sea view, side sea view, park view, pool view, mountain view, etc. Niciodată nu am avut însă parte de full wall view. Până și în hotelurile din marile metropole unde am stat, chiar dacă la 30 m în fața ferestrei era o altă clădire care bloca complet orice priveliște, între noi era cel puțin o stradă pe care exista o anumită animație ce reprezenta specificul locului. Nu îmi dau seama cât de nătărău a putut fi arhitectul care a proiectat complexul ca să amplaseze poziționeze niște camere de nivel superior în așa fel încât să nu le asigure nici o perspectivă exterioară. Nu știu câte astfel de camere sunt în total pentru că nu am vrut să stau să analizez această problemă, dar la o primă vedere sunt cel puțin 5 camere superioare și 5 camere standard cu wall view.

Camera a fost într-adevăr superioară în sensul că era foarte spațioasă și cu toată dotarea unui hotel de 4*, depășind chiar așteptările pentru un hotel de litoral din Grecia. Intregul complex este bine așezat, piscinele sun suficient de mari, masa foarte bună atât dimineața cât și seara. Evident că orice băutură se plătește, mai puțin apa la carafă de la micul dejun. Incă un lucru care ne-a plăcut a fost că masa de seară era până la ora 22.00, iar până la ora 24.00 aveai deschis un restaurant a la carte. Distracția este zero. Pentru că băutura la bar nu era tocmai ieftină, la ora 23.00 toată lumea era deja la culcare.

Spre surprinderea mea hotelul chiar a fost super plin toată perioada, 80% din clienți fiind din nordul Europei. Asta m-a făcut să mă gândesc și la posibilitatea unei discriminări etnice atunci când s-a făcut distribuirea inițială a camerelor cu toate că managerul șef s-a jurat că nu poate fi vorba de așa ceva. Numărul de români în acest hotel este cu certitudine foarte mic pe întreg sezonul (maxim 4-8 familii/săptămână) ceea ce face să nu fim incluși (noi românii) în clientela de bază.

Cert este că timp de două zile până ne-am consolat cu situația, concediul nostru a fost semi-stricat. Ne-a salvat faptul că plecam dimineața și ne întorceam seara. Nu am văzut mica plajă din fața hotelului decât noaptea, așa că nu pot da detalii despre acest subiect.

Așa cum le-am promis, urmează să scriu un articol “de mulțumire” și pe Tripadvisor, dar o să-l scriu anul viitor prin mai, ca să fie mai proaspăt și să apară mai în față.


[fb]
---
Trimis de ebirsan in 06.10.13 00:37:09
Validat / Publicat: 06.10.13 08:00:35
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 4772 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

19 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ebirsan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Camera superioara hotel Port Galini. Vedere de pe veranda camerei.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 13700 PMA (din 16 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

  • ECOURI la acest review

    19 ecouri scrise, până acum

    webmaster28
    [06.10.13 05:58:22]
    »

    @ebirsan, ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE

    Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat).

    Pentru acelaşi motiv, am şters şi P01, în care apărea "în clar" numele agenţiei româneşti.

    ionescunic CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
    [06.10.13 08:16:00]
    »

    Imi pare rau pentru cele petrecute, insa eu cu siguranta nu m-as fi cazat nici mort la acest hotel sau la vreun hotel, nici in zona respectiva si nu m-as gandi sub nici o forma sa imi rezerv printr-un tur operator de orice fel, orice fel de vacanta, poate doar la Polul Nord.

    Totusi Lefkada este extrem de accesibila oricarui roman si plina de cazari excelente, unele cu vedere superba si taverne la doi pasi.

    Pe de alta parte nu suport izolarea oferita aici cu darnicie, iar in ce priveste perioada, in septembrie gasesti cazare aproape oriunde pentru ca nu sunt turisti, cred ca ati fost la pomu'laudat... de altii.

    Ultima mea cazare in insula a fost la 10m de apa intr-o viluta nou nouta cu conditii mai mult decat decente si corecte, langa Nidri.

    ebirsanAUTOR REVIEW
    [06.10.13 10:56:24]
    »

    @webmaster28: ambele agentii de turism m-au ajutat cit au putut, dind telefon la hotel si incercind sa faca presiuni, dar efectiv absolut toate camerele erau ocupate. Nu am ce sa reprosez agentilor nostri de turism. S-a facut atita tevatura pe situatia noastra incit ne stiau toti receptionerii si sefii de sala ca pe niste cai breji. Cind auzeau de camera 101 si 102 incepeau sa zbirniie. Dar cu toate astea in principiu tot nu s-a rezolvat mare lucru din punctul nostru de vedere.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    ebirsanAUTOR REVIEW
    [06.10.13 11:43:24]
    »

    @ionescunic: Cind e vorba de excursii in Grecia am preferat intotdeuna tur operator pt ca ii cunosc suficient de bine pe greci atunci cind fac afaceri si nu am incredere in buna lor credinta. Cind e vorba de bani (cel putin in domeniul shipping-ului unde am experienta) nu faci niciodata un "gentlemen's agreement" cu un grec. Jumatate din flota romaneasca a fost prapadita de armatori greci care au luat in management navele Navrom-ului.

    Pe acelasi principiu am mers si cu aranjamentele directe de cazare la particulari greci si de aceea am stat la hoteluri, mai mici sau mai mari, mai aproape sau mai departe de mare. Avind in vedere ca in general in Grecia merg cu masina sau inchiriez masina, hotelul nu trebuie neaparat sa fie pe plaja.

    Pe de alta parte in Lefkada m-am lamurit ca daca stai undeva mai pe munte ca sa vezi marea de la inaltime, s-ar putea sa-ti mai piara din elanul de a merge in fiecare zi in alta parte a insulei cind te gindesti ce drum te asteapta la intors acasa. Am vazut o vila de inchiriat in apropiere de Sivros (cred 38 39.64' N / 28 38.42' E) cu o vedere superba asupra golfului de la Vasiliki, dar daca as fi stat acolo probabil ca m-as fi gindit de doua ori pina sa ma hotarasc sa plec in fiecare zi la vale de acolo.

    Si pt. ca am adus vorba de Sivros, in ziua respectica am vrut sa ajungem la Nidri trecind muntii pe ruta Sivros - Ag. Ilias - Alatro - Charadiatika - Nidri, dar ne-am inpotmolit pe uliță în Ag. Ilias. Era o mașină parcată și pur și simplu nu am avut loc să trecem, așa că am dat cu spatele vreo 150 m pina unde am avut un loc să întoarcem mașina și luat-o înapoi prin Sivros și la stânga pe drumul care merg pe curba de nivel și iese in soseaua principala lângă Etherno.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    dognean
    [06.10.13 15:25:47]
    »

    @ionescunic: Poti sa imi dai numele vilei respective? Multumesc.

    ionescunic CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
    [06.10.13 16:24:46]
    »

    @dognean: desigur: vezi impresii, conditiile sunt perfecte , dar fara masa, in Grecia am inteles, masa imi revine in sarcini, eu mananc foarte devreme, iar ei ofera micul dejun dupa 8, neacceptabil in ce ma priveste, deci totul se rezolva din resurse proprii sau pe la taverne.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    ionescunic CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
    [06.10.13 16:27:33]
    »

    @ebirsan: deci faci aceeasi greseala, ai incredere in mari operatori decat in micii proprietari de vile, niciodata un mic patron nu te va insela si nici nu va incerca macar, pentru ca acolo e viata lui, pacat ca nu intelegi asta, e la fel peste tot in lumea asta.

    Michi
    [06.10.13 17:17:01]
    »

    Am citit pe nerăsuflate review-ul, dându-mi palme că de cele mai multe ori am mers la întâmplare şi am luat năvoade nu plase de la majoritatea drăguţelor noastre de agenţii. Mi-am zis că aşa ar fi trebuit să facem şi noi la planificarea unei excursii. Când colo, ce să vezi? Nu s-a respectat ce a cerut Ebirsan şi hotelierii au făcut şi pe proştii. Cred că la o vilă mică la particulari nu se întâmpla aşa ceva. Judecând după mine care uit repede neplăcerile unei excursii, ar trebui acum la cald să scrii la tripasdvisor pentru că până în mai îţi trece supărarea.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    ebirsanAUTOR REVIEW
    [06.10.13 17:59:52]
    »

    @ionescunic: cred că trăim în lumi paralele. Când vorbim de Grecia, Italia, Turcia, Israel, țările arabe, orice comerciant va încerca să te înșele într-un fel sau altul. Diferența o face faptul dacă îți dai sau nu seama de asta sau dacă te deranjează sau nu acest aspect. Adică dacă prețul ți se pare corect atunci plătești și toată lumea e mulțumită.

    In țările mai sus menționate când negociezi ceva, chiar dacă ești mulțumit de rezultat, trebuie să fi convins că "micul patron" așa cum îi spuneți dvs. a câștigat mai mult decât dvs.

    Nu vorbim aici despre țările scandinave singurele care poate au rămas în Europa cât de cât (încă) nealterate de "mica ciupeală". In rest au ajuns în vestul Europei suficent de mulți turci, arabi, indieni, pakistanezi, chinezi, români, ruși, etc. care să altereze ceea ce o dată se chema "corectitudinea germană". Uitați-vă în România cât de repede se corup și învață treaba cu șpaga și cu furatul clientului marile bănci sau corporații vest europene.

    Așa că a spune că un mic patron grec "nici măcar nu va încerca" să te înșele este o naivitate demnă de un marțian și nu de un Senator AFA.

    Ca urmare nu trebuie să extrapolăm simpatia noastră turistică pentru o anumită țară și asupra calităților comercianților respectivi mai ales când este vorba de afaceri și mai ales într-o situație de criză economică.

    Așa cum nu toți românii sunt țigani, nici toți negustorii greci nu sunt cinstiți. Că doar nu noi am inventat dictonul "timeo danaos et dona ferentes".

    rentea
    [08.10.13 10:19:59]
    »

    @ebirsan: Eu cred ca va inselati profund. Experientele dvs nefericite poate v-au condus la aceasta perceptie ca orice arab sau grec vrea sa va insele. Hai, sa fim seriosi, sunteti chiar amuzant...

    Cred ca o doza de naivitate va apartne dvs si nu martienilor sau membrilor site-ului.

    ebirsanAUTOR REVIEW
    [08.10.13 13:30:07]
    »

    @rentea: Buna ziua,

    Nu era vorba de orice persoana ci de orice (mic) comerciant, ceea ce este cu totul altceva.

    Având însă în vedere siguranța afirmațiilor dvs. aș fi curios să știu cam câte zile în total ați petrecut în țările arabe sau in Grecia.

    webmaster
    [08.10.13 23:27:13]
    »

    Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    Mulţumesc.

    ebirsanAUTOR REVIEW
    [09.10.13 00:06:04]
    »

    @webmaster: Coordonatele cred ca ar putea fi:

    38 42.22' N / 20 42.50 E

    Pe Google Earth e chiar si o poza cu terasa MAma Mia care cred ca e bine pozitionata (poza)

    webmaster
    [09.10.13 00:15:12]
    »

    @ebirsan: mulțumesc. Din păcate, programul acceptă doar coordonate în notație decimală, iar cele de mai sus par să fie... în altă notație.

    Hai să încercăm altfel.

    rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=38. ... &hl=ro&t=m&z=16.

  • - localizează unitatea de cazare în cauză pe acea hartă (mărește sau micșorează zoom-ul pentru o vizualizare cât mai confortabilă)
  • - fă click dreapta pe locul unde e amplasată, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
  • - în căsuța de sus vor apărea coordonatele GPS ale locului respectiv - copiază-le și scrie-ni-le te rog aici
  • ebirsanAUTOR REVIEW
    [09.10.13 00:23:22]
    »

    @webmaster: scuze.

    Tocmai terminasem de postat un nou articol si am crezut ca pozitia este pentru tavern respectiva. Nu am fost atent ca e vorba de hotel Port Galini.

    Am verificat pe google maps si pozitia pe care ati marcat-o pentru H. Porto Galini este corecta.

    webmaster
    [09.10.13 00:27:27]
    »

    @ebirsan: mulțam fain.

    rentea
    [27.10.13 09:26:14]
    »

    @ebirsan: Sute de zile am petrecut in tarile arabe, stimate domn, acest lucru ma face sa fiu foarte sigur pe afirmatiile mele. Dar nu exclud posibilitatea ca dvs sa fi avut, asa cum am spus, experiente repetate si nefericite cu anumiti comercianti greci sau arabi...asa cum puteati avea si cu romani, tigani sau italieni...

    ebirsanAUTOR REVIEW
    [27.10.13 15:55:34]
    »

    @rentea: Sincer imi pare rau pt. dvs. că a trebuit să stați atât de multe zile în lumea arabă. La sute de zile petrecute acolo se presupune că ați lucrat în astfel de locații și am toată stima pt. dvs. dacă continuați să fiți un fan al acestei civilizații.

    Mai mult decât atât ați petrecut și concedii în zonă cheltuind chiar și "extra" pentru a vizita de exemplu Valea regilor și Piramidele. Limitându-ne doar la aceste ultime două excursii sunt curios ce impresie v-au făcut din punct de vedere comercial "degustările" (cum le numesc eu) de parfumuri, covoare orientale sau haine de piele.

    Poze la piramide pe camila care nu mai vrea să îngenunchieze pină nu scoteti dolarii ca să-i dați stăpânului ați făcut? Că bănuiesc că pe aia cu partida de călărie pe calul pur sânge arab, care se oprește în mijlocul deșertului și nu mai pleacă până nu-l anunți pe dresor prin telefon să vină să vă ia cu jeep-ul de acolo, nu ați încercat-o (nici eu, dar am mărturii credibile în acest sens).

    Propun să facem o întrecere. Dvs. îmi povestiți o întâmplare de bine care ați trăit-o în lumea arabă și eu vă povestesc una cu caracter negativ. Avantajul ar trebui să fie de partea dvs. având în vedere că eu nu am decât câteva zeci de zile printre arabi (reține-ți că vorbim de arabi și nu de musulmani în general) și acelea în calitate de semi-turist (adică nu am lucrat efectiv în zonă).

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    rentea
    [28.10.13 21:18:16]
    »

    @ebirsan: Eu unul m-am lamurit care e problema - v-ati dus si ati cumparat servicii sau bunuri de la tot felul de dubiosi si ati avut pretentii (pe undeva firesti) sa primiti si pentru ceea ce ati platit.

    Este ca si cum ati cumpara facturi false din drumul spre Complexul Europa din Bucuresti si ati vrea sa nu cumva sa aveti probleme vreodata cu Fiscul...

    Hoti, nemernici si altii asemenea lor veti intalni oriune... la piramide, la Luxor, sunt cu atat mai multi cu cat sunt si clienti destui se pare (de ce ati apela la un dubios cu o camila de pe langa piramide, cand ati putea plati un pic in plus la o agentie si sa va plimbati cat vreti cu animalutul, nu stiu?)

    Daca in schimb lucrati cu oameni seriosi (asa cum sunt Majoritatea, asta e opinia mea), nu aveti probleme de genul asta...

    Cat despre parfumuri, covoare orientale... nu m-a interesat aspectul (desi daca doresti cu adevarat covoare, din tarile arabe le iei... dar trebuie sa nu te lasi ademenit de primul bisnitar), asa cum nu ma intereseaza nici [*** ] romani care vand bijuterii pe un pres langa targ sau comerciantii ambulanti care vand chinezarii pe aleea de acces la Peles.

    Eu zic ca totul tine de orientare si de un pic de atentie, mai ales in locurile care mustesc de turisti.

    Cat despre civilizatia araba - eu zic sa fiti un pic mai indulgent, ei erau pe culmile civilizatiei cand Europa se zbatea in tristul Ev Mediu

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    dognean, ebirsan, Michi, rentea
    Alte impresii din această RUBRICĂPorto Galini Seaside Resort & Spa:
    INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.057135820388794 sec
    ecranul dvs: 1 x 1