NOTĂ
RUBRICĂ OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
[Inițiative de suflet AmFostAcolo] — e publicat FĂRĂ NOTE și poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)
A trecut vara cea calduroasa cu temperaturile ei marete ce imbratisau tandru cheful nostru de plaja. Acum cautam si apreciem fiecare raza de soare ce nu este ascunsa de norii grei purtatori de stelute inghetate.
Timpul trece, el este vesnic calator, iar odata pe an ne reamintin ca exista o sarbatoare draga deopotriva tinerilor si varsnicilor, oamenilor de pretutindeni... — Noaptea Magica de Craciun, unde fiecare se bucura de ceea ce primeste, de ceea ce daruieste, de fiecare zambet adus semenilor.
Anunt acum deschisa lista inscrierilor pentru Secret Santa 2015, conditiile sunt aceleasi — am sa le trec in revista pe scurt:

1* sa fii inscris pe sait
2* sa vrei sa daruiesti si sa te bucuri ca primesti
[adăugat ulterior]: IMPORTANT: Dupa cum am mentionat si in editiile trecute cadoul este unul simbolic, ceva in spiritul sarbatorilor de iarna, sugerat a nu depasi 50 lei.
Idei minunate sa aveti
[adăugat ulterior]: linkul direct prin care îi puteţi trimite lui roth DATELE VOASTRE (nume prenume; adresa completa 1 unde vrei sa ajunga mosul; nr tel pentru curier rapid sau posta): amfostacolo.ro/user-send- ... j.php?uid=13541
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc
folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS
în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Salut cu drag şi îmbrăţişez din toot sufletul iniţiativa colegei roth (Camelia) — pe care nu degeaba am "diplomat-o" cu titlul oficial de "Inima Inimii AmFostAcolo" :-) — și mă înscriu, cu permisiunea ei, primul pe Listă
Şi cum pentru membrii mai noi ai comunităţii poate fi util/instructiv, aceștia (și, bineînţeles, nu doar ei) pot găsi mai jos un "remember" al ediţiilor trecute
@roth - Ma inscriu si eu! Totusi, parca lipsesc acele precizari cu "un cadou simbolic, care sa nu depaseasca suma de X lei, etc". Poate ca sunt necesare aceste completari, nu stiu... am zis si eu
multumesc @papone, pe prieteni te poti baza oricand.
Dupa cum am mentionat si in editiile trecute cadoul este unul simbolic, ceva in spiritul sarbatorilor de iarna ce este recomandat a nu depasi 50 lei. Binenteles ca suma este orientativa, poti gasi ceva haios la un pret mult mai mic sau poti personaliza cadoul in functie de dorinta.
@papone - Pai ai link spre Mosul de anul trecut. Regulamentulk e acelasi:
”Despre cadou
Acesta trebuie sa fie ceva simbolic, in spiritul Craciunului sau cu posibilitatea de folosinta pe toata durata anului, sa nu depaseasca suma de 50 lei (aceasta e un maxim deci poate fi ceva dragut si la o suma mai prietenoasa) si sa poata fi trimis prin posta
Fiind membru nou pe AFA, e pentru prima data cand am ocazia sa particip la aceasta "conspiratie".
Speram sa ninga astfel incat sania Mosului sa alunece cat mai bine la decolare si la aterizare iar spiritul Craciunului sa ne inveseleasca astfel incat sa uitam de griji si greutati.
@roth - sincer m-as baga si eu dar cum cred ca se dau pe "relatii si cunostinte" nu cred ca am vreo sansa la a da sau a primi ceva. Sunt sceptica dar ma bag. Nu am inteles unde sa trimit datele personale?
@diana2015 - Nici sa nu gandesti asa ceva! Totul e pe bune, @roth e o persoana cinstita, corecta, nu fi sceptica, suntem adulti, uneori copii, dar suntem seriosi. O sa fii foarte incantata, o sa te bucuri precum un copilas.
Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare
sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs,
folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
P13Mi acum dezmat total. Minunatie de muzica, ce poate fi mai frumos decat acest OM care sa nu uitam ca a facut un mare gest pt noi ca neam prin donatiile pentru Colectiv. Un guler sa pot fi in atmosfera colindelor siun ceas sa nu uit total de mine si de timpul scurs pe aripi de portativ. # [50 PMA + BONUS]
P01Am alergat intr-un suflet la posta si retur (Camila a ramas in Germania). Cea mai Santa dintre toate Santele mi-a trimis ceva care sa-mi bucure putinele zile pe care le petrec acasa. Mii de multumiri Santa din sufletul meu de copil.
Radu Tudoran # [50 PMA + BONUS]
P01Draga Spiridus @Diana, am fost tare surprinsa de cadoul primit si m-ai facut foarte fericita! Intai de toate, ca am fost asa de emotionata sa pregatesc cadoul in propria'mi calitate de spiridus, incat am uitat complet ca trebuie sa primesc si eu, la randu-mi! :) Fiecare detaliu si frumoasele ganduri mi-au picat tare bine si mi-au schimbat complet ziua, am simtit cu adevarat spiritul Craciunului, si iti multumesc din suflet! Sarbatori minunate si pline de iubire! # [50 PMA + BONUS]
P02Mosul mi-a indulcit ziua. In plus, de unde stia el ca fix cu o zi inainte sa soseasca am realizat ca am nevoie de un portofel nou??? Coincidenta? A ghicit pur si simplu? Nuuuu, e doar Mosul si el stie ce ne dorim :) # [50 PMA + BONUS]
P01Multumesc Mosule pt acest cadou minunat. Le voi folosi pe toate cu mare drag si cu gandul la Constanta, caci de acolo au sosit tocmai la mine, la Arad. # [50 PMA + BONUS]
P03Luminari (am crezut ca-s de ciocolata dupa culoarea lor):D bomboane, o bauturica si ingerasi superbi din sticla. cel de jos e sfarimat.
Abia acum am scapat de emotii!!! Multumim lui Claudiu, Graziellei, Franciskai si Vanessei! Sarbatori fericiteeeee! # [50 PMA + BONUS]
P02Şi cum dovezile trebuie să fie solide, în imaginea ataşată a fost imortalizat momentul întâlnirii cu iulian68
Încântat de cunoştinţă! # [50 PMA + BONUS]
P01Multumesc, @paty! Un cadou superb! (in dreapta, se vede sticla decorata de paty, acea sticla cu restrictie pufosheasca la deschidere) # [50 PMA + BONUS]
P03Cadoul primit de la @iulian1980 inainte de a fi desfacut.
Acesta a plecat din Bucuresti in data de 21 decembrie si a ajuns la mine astazi 23 decembrie.
Multumesc @iulian 1980 # [50 PMA + BONUS]
P04Mihail Drumeş - Cazul Magheru (roman poliţist)
George Avanu - România o poveste (un album de poze inedite din minunata noastră ţară)
Multumesc @iulian1980 # [50 PMA + BONUS]
P02Un ceainic cu ceșcuță, o lumânare parfumată, fața de masă și o felicitare scrisă cu suflet cald. Mulțumesc, m-ați răsfățat prea mult. # [50 PMA + BONUS]
P02Deci este demențial de frumos și abia aștept să plecăm în vacanță și să-l port cu mândrie. Mulțumesc din suflet "moșului" meu Mina12 din Arad. Pupici și Crăciun Fericit;) # [50 PMA + BONUS]
P01Lipseste o parte deosebita a cadoului - un felinar ,,facut puzzle ,,prin ,,deosebita grija ,,a firmei de curierat (si inca una maaare).
Multumesc @crismis. # [50 PMA + BONUS]
P02Pachetul cel frumos isi dezvaluie continutul: ceva pentru el, ceva pentru ea si o felicitare cu un mesaj " asortat" cu cele doua daruri. # [50 PMA + BONUS]
P03Multumesc C. Todi! Doamne-ajuta sa se indeplineasca urarea! Mi-a placut sa cred ca darul tau e primul pas spre calatorii visate!
Ganduri bune si din partea mea! # [50 PMA + BONUS]
P02multumesc moshule... un jurnal de vacanta... ca deh mai uitam, asociat cu o mica parte din ellada.
si in zilele mohorate un strop de veselie alaturi de un artist veritabil. multumesc # [50 PMA + BONUS]
P01Cadoul meu de la Santa Claus.
Multumesc mult, Mosule.
De acum incolo, prajiturile mele vor fi mult mai bune...
Si, anul viitor cand treci sa nu uiti sa mananci si tu una... # [50 PMA + BONUS]