Vă aşteptăm la TTR, pe 16 si pe 17 martie 2013

După cum probabil ştiţi, de ieri s-a dat startul ediţiei de primăvară a Târgului de Turism al României, se anunţă o ediţie cu totul şi cu totul specială, datorită în primul rând show-urilor susţinute de principalele Asociaţii patronale, dar şi datorită numărului mare de oferte prezente, la preţuri (uneori) incredibile. Dar despre toate acestea vom avea prilejul să discutăm, totuşi personal; vă recomand atenţie sporită la toate ofertele prezentate de către agenţii – de foarte multe ori, un preţ mic ascunde taxe suplimentare legate de transport, confort sau alte servicii conexe.

Acum, despre altceva vreau să vă vorbesc…

Mâine şi poimâine, eu alături de Admin – Cornel, vom fi prezenţi la TTR pentru a evalua tendinţele turismului românesc, dar şi pentru a ne (re)vedea cu utilizatori ai site-ului AmFostAcolo.ro, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţiile precedente. În acest sens, ne-am gândit să ne întâlnim în Pavilionul C4, în apropierea standului nr. 11, cel al Asociaţiei Litoral Delta Dunării, începând cu ora 12.30. De la ora 13.00 în cadrul  standului, va avea loc avanpremierea  Festivalului Tomis Antic, ediţia a doua, unde vor fi prezenţi daci şi romani aparţinând Asociaţiei Terra Dacica Aeterna din Cluj, echipaţi autentic, care vor face un show de excepţie începând cu ora 13.00. Voi purta un ecuson AmFostAcolo.ro pentru a fi uşor de recunoscut.

Pentru bucureşteni şi nu numai, ne-am gândit ca seara, să ne putem întâlni într-un spaţiu restrâns, la un restaurant din Bucureşti, pentru a cunoaşte noi utilizatori AmFostAcolo, dar şi pentru a ne revedea cu colegi mai vechi, având coatele tocite la biroul unde au scris o mulţime de review-uri pentru călătorii AFA. Detaliile încă nu sunt fixate, aşteptăm propuneri/sugestii/recomandări de la bucureştenii care cunosc cel mai bine metropola.

Vă aşteptăm cu drag!

Afiș

1 thought on “Vă aşteptăm la TTR, pe 16 si pe 17 martie 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.