Solicitare CMR / ROMÂNIA - CRIȘANA

Cazare in Oradea sau Felix?

Trimisă în 04.07.15 08:45
autor rostov105*CH [cluj-napoca]
» VIZUALIZĂRI: 6019

Merg prima oara in Oradea peste o saptamana, va trebui sa facem de dimineata cateva sedinte de fizioterapie cu fetita. Ma gandeam sa facem din asta o minivacanta, daca tot mergem toata familia. As duce copiii la strand, le plac si caii, ma gandeam ca se poate vedea si Pestera ursilor.

Intrebarea mea este unde sa ne cazam - Oradea sau Baile Felix, 1 Mai? Nu am deloc idee despre distante, ce stiu e ca dimineata pe 9 trebuie sa fim la cabinet in Oradea. Mergem cu masina personala.

Va multumesc pentru eventualele sugestii! Cristina


  • PERIOADA: iulie -- NOPŢI CAZARE: 5
  • BUGET: 700 lei -- TRANSPORT: auto
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 8 4

Răspunsuri — pag 2 / 2

evrika22JR[04.07.15 16:33]

@roger - Nevis este in Iosia, ce sa faci in zona aceea, numai blocuri in jur.


montelongoJR[04.07.15 19:06]

cazare in felix la pensiune... pana in oradea faceti 10 minute...


laocezarCH[04.07.15 19:25]

@rostov105 -

Cred ca cel mai convenabil este la o pensiune in Baile 1Mai sai la Felix. Sunt o multime. Si aici se face turism de weekend. Presupun ca va intereseaza, in mod special, in cursul saptamanii.

Eu am fost foarte multumit la Pensiunea Adela din Baile 1 Mai. Conditii si tarife decente [***] Este aproape (mers pe jos) de strandul Venus din 1 Mai sau, la fel, de strandul din Baile Felix. La iesirea din Felix spre Deva, pe stanga se afla o menajerie (cai) sau, pe dreapta Aquaparcul. Iar centrul Oradiei se afla la max 20 de min de mers cu masina.

[***]

O scurta cautare pe net va ofera o multitudine de alte oferte.

Am mai stat, si a fost foarte bine la Pensiunea Conny in Felix (auniste casute care s-ar potrivi familiei dvs) sau la Pensiunea Laura, ceva mai scumpa, dar excelente conditiile.

Vacanta placuta

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

webmasterX[04.07.15 19:42]

@laocezar - Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...

===

Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos.

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).


rogerGD1r[04.07.15 21:35]

@evrika22: ASA e dar parca avea un budget limitat


Ban OlimpiaCH[04.07.15 23:12]

@rostov105 - Vă recomand să stați în Băile Felix sau 1 Mai, nicidecum în Oradea. În aceste locații găsiți și ștranduri și plimbare cu caii.

Drumul Felix-Oradea se face relativ repede (20 min.), conteaza și unde este cabinetul la care trebuie să ajungeți pentru că orașul este mai aglomerat.

Cazarea în stațiune va face să fie o minivacanță.

Sejur plăcut și benefic să aveți!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

Natalia GhGD[04.07.15 23:50]

@rostov105 - Baile Felix sunt foarte aproape de Oradea, practic la 10 minute cu masina. E totuna unde va cazati din punct de vedere al distantei. Daca vreti sa va simtiti totusi ca intr-o minivacanta, e mai bine sa va cazati in Felix.

Oradea e destul de pustie seara, practic doar pe pietonala mai gasiti ceva terase. Restu zonei centrale e in renovare completa, la fel si in multe alte zone din oras e santier.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

mircea-oradeaCH[05.07.15 09:44]

Cazati-va in Felix, 1 Mai, sau Sanmartin, nu are rost sa faceti naveta din Oradea. Cele trei localitati sunt lipite intre ele. Strandurile sunt in Felix si 1 Mai. Sanatate.


rostov105*CHAUTOR SOL[05.07.15 10:52]

Sunt impresionata de numarul mare de raspunsuri!! Nu ma asteptam sa gasesc atata disponibilitate si dorinta de a ajuta pe acest forum! Ma simt ca in familie si va imbratisez pe toti!!

Am hotarat ca vom sta in Felix sau in 1 Mai de unde vom merge dimineata la fizio in Oradea, apoi avem la dispozitie toata ziua sa ne simtim in vacanta. Ce spuneti?

Din pacate nu cunosc zona din Oradea unde trebuie sa ajungem, dar luni aflu si va spun.

Mii de multumiri!! Cristina

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

evrika22JR[05.07.15 12:00]

@SKC - Da, m-am uitat si eu pe site, e scris si in romana, engleza, preturile nu sunt mari, strandul arata bine, au si sauna...


bogdbuc*UC1r[05.07.15 12:54]

@rostov105 - Buna ziua. Daca faceti fizioterapia in Baile Felix e bine sa fiti cazati acolo. Recomand unitatile de cazare:Complex Monaco, Pensiunea Topaz, Pensiunea Cristal. in apropiere este si un manej vizavi de complexul President. pana la Pesterea ursilor sunt aprox 75 km dar drumul nu e tocmai bun din potriva se lucreaza la el si sunt multe semafoare. Distanta dintre Oradea si Baile Felix este de aprox 6-7 km.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

ioanapl*JR1r[05.07.15 21:15]

Pentru acest buget, vă recomand să căutați un apartament/garsonieră în Sânmartin. Locuim în Oradea și da, orașul este în șantier, greu de circulat cu mașina. Și de aici, iarăși probleme cu parcarea. Sânmartinul, pe de altă parte, este între Băile Felix, respectiv 1Mai și Oradea. De acolo, puteți opta pentru oricare dintre cele două stațiuni. Rezolvați mai ușor și cu parcarea. Pensiuni all inclusive nu prea sunt, sau sunt la prețuri mari. Nu știu dacă Pensiunea Nella are parcare gratis, știu că au apartamente, dar nu sunt dotate cu bucătării. Deci... căutați ceva cu bucătărie.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

SKCGD2r[05.07.15 23:04]

@evrika22 -

Am fost acolo de multe ori si imi place ca e aerisit... ai loc sa respiri, nu ca in Felix sau 1 Mai. Si poti incerca inghetata de pere, ii delicioasa... asta dupa ce servesti un langos sau gulyas

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

NICUSORDANIELACH[06.07.15 00:44]

Au fost multe păreri despre cazare și nu are rost sa mai vin și eu cu una; vin însă cu o varianta pentru a ajunge la Pestera Urșilor în cca 1 ora și jumătate din Oradea, drumul este bunicel, (cei care au scris ca este jalnic pe drumul cunoscut de toți au avut perfecta dreptate) si dacă ați ajuns în zona este păcat sa nu mergeți; eu am fost azi în Padis și am făcut cam 2ore și 15 minute; traseul a fost Oradea, Nojorid, Tinca, Șoimi, Pocola și de acolo se continua pe drumul normal cu semafoare și cu cratere și șantiere în care nici nu se mai lucrează; sunt cam 5 semafoare pana se face la stânga, după semne, (cel mai bun ar fi un GPS) spre Pestera Ursilor, dar cu toate semafoarele respective se face asa cum am scris- 1ora și jumătate; nu sunt de neglijat nici celelalte peșteri menționate de colegii care au răspuns înaintea mea. Am omis ceva, drumul pe care l-am recomandat este mai lung cu 18 km fata de cel clasic..... și acum groaznic!!! dacă veți pleca spre zona Beius sau nu, Oradea rămâne un oraș foarte frumos (acum este puțin mai greu cu toate șantierele dar sunt convins ca va arata și mai bine după finalizare) iar județul Bihor are foarte multe obiective turistice care asteapta sa fie vizitate, descoperite, de către turiști - amintesc aici doar o foarte mica parte: Pesteri - cea mai mare densitate de Peșteri din SE-ul Europei, Platoul Padis, Cetatile Poporului, zona Vadu Crisului, Felix și 1Mai stațiuni foarte cunoscute și în străinătate și ar mai fi multe alte obiective dar m-am depărtat de subiectul intrebarii asa ca nu-mi rămâne decat sa va spun concediu plăcut.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 349 PMA (2 voturi)

evrika22JR[06.07.15 06:11]

@rostov105 - Sa nu va suparati ca o spun, dar e bine sa aveti mai multi bani, nu stiu cum va veti descurca patru persoane cu suma mentionata. Magazinul Penny e pe dreapta, in locul unde se iese din Oradea, in caz ca aveti nevoie de suc, inghetata, apa... e cel mai ieftin.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

sim11CH[06.07.15 06:44]

@rostov105 - Dacă trebuie să fii în Oradea la cabinet zilnic, atunci ar fi bine să te cazezi în oraș. Dacă trebuie să vii doar o dată la control, ar fi bine să stai în Felix sau 1 Mai. Distanța între Oradea și Felix e de aprox 4 Km. 1 Mai e între Oradea și Felix (trebuie să faci la un moment dat stânga). Există hoteluri și pensiuni între Felix și Oradea. Daca mai ai nevoie de informații, scrie-mi!

Vacanță plăcută!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

zooUC1r[06.07.15 14:44]

@rostov105 - În princiupiu nu este o problemă în a ajunge cu mașina din 1 Mai sau Băile Felix în orice punct din Oradea în 30 de minute, distanța dintre stațiuni și Oradea e relativ mică. Băile Felix e ceva mai aglomerată ca 1 Mai și, teoretic, în 1 Mai poți găsi cazări mai convenabile ca preț sau (și) calitate. Nu pot să-ți recomand ceva anume pentru că percepțiile oamenilor sunt relative și ce îmi place mie s-ar putea să-i displacă altuia. Verifică hotelurile sau pensiunile în comentariile de pe booking.com și poți să-ți faci o părere aproximativă asupra hotelului pe care îl alegi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

huncut_reaUC1r[06.07.15 14:48]

@rostov105 -

hello!

recomandarile mele in oradea:

http://casutacunuci.ro/

http://www.hanulpescarilor.ro/

www.hotelelite.ro

in felix:

pensiunea allegria

petrecere faina!

andrea

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 699 PMA (2 voturi)

lxvCH[07.07.15 01:55]

@rostov105 - Iti recomand sa te cazezi in Oradea, gasesti cazare la hotel de 3*** cu 100 lei/noapte.

Statiunile felix, baile 1 mai sunt la 4 km de oradea, in care nu prea ai ce sa faci, va recoman complexul perla din 1 mai pentru strand sau international!

nu va recomand sa mergeti la pestera ursilor deoarece drumul este impracticabil. pana acolo sunt aprox 100 km!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -2 PMA (2 voturi)

lxvCH[07.07.15 02:01]

iti recomand sa manaci la rustic in felix, este cel mai ok! nu fac reclama dar as este!


SKCGD2r[07.07.15 02:14]

@lxv -

Rustic - cel mai de incredere, le-am calcat pragul multi ani...


Gratian*GD6r[07.07.15 10:15]

Buna,

In Felix v-as recomanda pensiunea Noblesse, unde se mănâncă foarte bine si cazarea este ok, este o pensiune foarte curată si foarte ok.

In Oradea, exact cum a mai spus si un membru AFA, ar trebui sa va cazați in apropierea medicului unde veți face terapie pentru ca in oraș sunt tot felul de Șantiere in lucru si la ore de vârf si nu numai, este foarte greu sa circuli cu masina si ați pierde o grămada de timp in trafic.

Ca si hotel, sunt o grămada in oraș la care normal ca diferă prețurile. Daca doriți ceva cu piscina v-as recomanda hotel Nevis, Silver, chiar acum nu îmi mai amintesc altele dar daca dați Căutare sigur găsiți.

Puncte de atracție in jurul orașului ar trebui sa încercați sa vizitați Suncuius, Moneasa care este deja in județul Arad dar este o zona muntoasă si frumoasa, peștera urșilor si alte zone frumoase.

Concediu plăcut!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nelutufarcasSV2r[07.07.15 11:27]

@Gratian: într-adevăr Pensiunea Noblese e deosebita. Din toate punctele de vedere. Dar depaseste bugetul doamnei


SKCGD2r[07.07.15 11:40]

@nelutufarcas -

Exact din acelasi motiv nu am amintit-o... am amintiri deosebite acolo. Oricine le-ar avea pe ale sale daca i-ar fi oaspete.


lxvCH[07.07.15 17:00]

o cazare buna 100 lei/noapte la continental, in mijlocul orasului! sau vila opera aprox la celesi pret!


rostov105*CHAUTOR SOL[07.07.15 17:01]

@evrika22 - suma de 700lei am pus-o doar pentru cazare, nu am inclus aici masa si celelalte cheltuieli. Merci pentru raspuns!


bimSV[08.07.15 21:13]

@rostov105 - Buna ziua, din pacate nu am deschis mailul de ceva vreme. In momentul de fata traficul prin Oradea este deviat datorita unor lucrari. Depinde in ce zona este cabinetul unde face fizioterapia. Fiind vacanta, totusi circulatia nu este chiar sufocanta, asa ca e ok si daca sunteti cazati in Felix sau 1 mai. Am auzit de bine despre piscinele din 1 mai, lumea de aici se pare ca le prefera. Sunt acolo multe pensiuni, va puteti gasi chiar si la fata locului ceva. Eu personal mergeam la International in Felix sau la Apollo/Termal, in rest nu prea stiu ce si cum. La Apollo apa este fierbinte, iar vara este foarte dificil. La Termal este de asemenea f calda si bazinul e mic. Daca alegeti Oradea, exista niste piscine cu apa rece ale unor hoteluri- Dacia, Silver, Elite, Maxim (cea de la Maxim e interioara, un bazin frumos si relaxat- nu e inghesuiala, dar vara se face cam cald- e o varianta buna daca ploua). Despre pensiuni nu va stiu da detalii pt ca nu am vizitat niciuna. Va doresc o calatorie frumoasa!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-57] — din total 57 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.096580982208252 sec
    ecranul dvs: 1 x 1