Solicitare CMR / ROMÂNIA - = LITORAL =

Cazare in Mamaia

Trimisă în 12.10.14 12:38
autor tumpica*UC [Iași]
» VIZUALIZĂRI: 7218

Buna ziua ,

as vrea sa incerc la anul viitor o vacanta la mamaia. nu stiu ce sa aleg partea de sud sau cea de nord. tinand cont ca am un baiat de 7 ani voi fi nevoita sa merg seara in satul de vacanta. am citit ca partea central nordica ar fi mai curata.

in privinta cazarii sunt dezorientata. as dori un hotel decent (nu sunt fitoasa) eventual cu o demipensiune sau pensiune completa (dar cu mancare comestibila).

Efectiv nu stiu ce sa aleg sa pot avea un concediu reusit. am citit de savoy... dar mi se parecam departe; am citit despre modern sau tomis... nu stiu sunt pareri pro si contra... am citit despre cele din sud: dunarea, ovidiu, aurora...

vreau un sfat sincer va rog


  • PERIOADA: 7 -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 3500
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 7

Răspunsuri — pag 2 / 3

gdmJR1r[13.10.14 18:12]

@mi.ro - Este normal sa vrei ceea ce platesti numai ca primim 2* cand platim 3*, 3* cand platim 4-5* si tot asa. Numesti snobism sa primesc ceea ce merit si ceea ce cumpar? Atunci poti sa mergi la camping si sa platesti 1000 euro/noapte daca asta alegi. Te rog sa cauti in dictionar cuvantul snob/snobism si pe urma sa il folosesti fiindca nici in mesajul initial si nici in explicatiile ulterioare nu isi avea rostul.

Sper ca am putut sa iti fiu de ajutor si, pe viitor, te sfatuiesc sa ii critici mai putin pe ceilalti, sa iti indrepti coloana vertebrala astfel incat privirea sa nu iti mai fie indreptata catre pamant, sa ai incredere in tine, sa crezi si sa constientizezi ca tu esti importanta si tu reprezinti ceva, ca tu esti cineva pe aceasta lume si sa ceri / pretinzi ceea ce ti se cuvine. Chiar si acest site te ajuta sa faci asa ceva oferindu-ti informatiile necesare pentru a evita profitorii si situatiile neplacute.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 699 PMA (2 voturi)

lambrinoJR4r[13.10.14 18:17]

@lambrino - Am uitat sa iti zic - poti face rezervare pe site-ul hotelului - iti trimit un voucher pe mail si platesti un avans - cazarea o ai asigurata daca platesti avansul

Site : http://www.hoteldoina.ro/

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Camelia IstrateSV2r[13.10.14 18:25]

@mi.ro - NU dau cu parul! Stiu foarte bine ce asteptari am si ce platesc! asta nu inseamna sobism - daca stiu ca pot beneficia de servicii multumitoare de ce sa ma multumesc cu mizerii??? Cat despre " niciodata multumiti" te inseli - nu fac parte din acea categorie - familiile cu copii mici pot fi multumiti de pensiunea ALFA din Mamaia Nord - si chiar familii care cer standarde inalte, la preturi civilizate - deci se poate

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Camelia IstrateSV2r[13.10.14 18:34]

@tumpica - din postarea ta inteleg urmatoarele : nu esti multumit de ce primesti - automat esti catalogat drept snob! )))))) - ai uitat sa specifici cine face aceste evaluari )))))))) - daca alegi o locatie de 2 stele - cred ca stii la ce sa te astepti - iar despre satul de vacanta - unde in raspunsul tau catre mine de dezici de ce ai scris initial (ai spus clar sat de vacanta si nu parc), sa ne intelegem prin parc noi intelegem parc, prin sat de vacanta Dumnezeule, hai sa intelegem sat de vacanta / prin asociere cuvantul snobism, hai sa-l folosim atunci cand merita, nu doar de dragul de a folosi un cuvant care ne pare, unora, ca suna interesant... - Parcuri, iarba verde, curata, fara manela, injuraturi si miros de rachiu ieftin, se gaseste altundeva, nu in satul de vacanta... hotarate-te, ce vrei tu de fapt pentru copilul tau... sau chiar pentru tine...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mi.roUC1r[13.10.14 18:36]

@gdm: Dacă m-am exprimat și am fost greșit înțeleasă va rog sa mă iertați. Eu vroiam sa spun exact ceea ce ați spus și voi. Poate m-am exprimat greșit și pentru ca nu am întâmpinat nicicând situația de a fi dezamăgită de condiții. Eu catalogam drept snobi acei oameni care plătesc 100 de lei, dar au așteptări cât pentru 300 de lei (exista astfel de oameni, am mai întâlnit). Din nou va rog sa mă iertați dacă adresarea mea v-a jignit.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mi.roUC1r[13.10.14 18:39]

@Camelia Istrate: Nu te-am introdus pe tine la categoria "niciodată mulțumiți". Doar am dat un exemplu.


mi.roUC1r[13.10.14 18:42]

@Camelia Istrate: Ar trebui sa te mai gândești la fraza "prin asociere cuvantul snobism, hai sa-l folosim atunci cand merita, nu doar de dragul de a folosi un cuvant care ne pare, unora, ca suna interesant... ". Nu l-a folosit nimeni la adresa ta așa ca (...) încearcă sa scrii când te mai calmezi ca altfel devii doar un internaut jignitor.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

tumpica*UCAUTOR SOL[13.10.14 20:01]

@Camelia Istrate - vad ca am creat o polemica... deci... Referitor la satul de vacanta sau parc ma refeream la luna parc (cel cu masinutele... clar ca nu vreau sa-mi duc baiatul la terasa la o bere... poate m-am exprimat gresit. nu inteleg cu ce te-am deranjat eu doar am cerut o parere... referitor la cuvantul snob nu am vrut sa jignesc pe nimeni; imi cer scuze daca am creat impresia asta. vreau o cazare decenta; stiu perfect ce inseamna cuvantul snob iar intr-o postare anterioara se specifica exact ceea ce voiam si eu sa spun. multumesc. toate bune

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

tumpica*UCAUTOR SOL[13.10.14 21:24]

@tumpica - ca sa mai copmletez... chiar daca mergi la 2 stele ai pretentia sa fii tratat ca un om nu? dar pot sa spun ca exista hoteluri de 2 stele mai curate ca unele de trei... Referitor la oameni sunt unii care astepta sa gaseasca salon de masaj la un hotel de 2 stele sau altii care gasesc nod in papura oriunde s-ar duce. repet nu vreau sa jignesc pe nimeni dar am cunoscut asemenea oameni. la asta m-am referit.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

gdmJR1r[13.10.14 21:25]

@mi.ro - Scuzele sunt acceptate. Nu este nici o problema fiindca toti suntem oameni iar capacitatea de a recunoaste cand gresim si a incerca sa reparam ne face oameni mari.

In alta ordine de idei, pot spune ca am intuit corect si vei intelege imediat la ce ma refer.

Cei despre care discuti tu sunt irealisti, pretentiosi sau cei care incearca "marea cu degetul". Ei sunt vesnicii nemultumiti, cei care permanent comenteaza si vad numai partea goala a paharului ori le place sa ne arate noua acea parte, eternii "gica contra".

Snobii sunt cei pe care ii vezi in restaurantele si terasele de fite cheltuind "fara numar" pe orice aberatie si/sau noutate numai pentru a epata si pentru a avea o imagine trendy (mai mult flendy dar cine sta sa ii judece . Nu au pic de gust dar adopta orice este hip si, de cele mai multe ori, le amesteca creand un kitch de toata frumusetea.

SNOB, SNOÁBĂ, snobi, snoabe, s. m. și f., adj. (Persoană) care admiră și adoptă fară discernământ și cu orice preț tot ce este la modă. – Din fr. snob.

Cel mai bine este sa te orientezi dupa persoane corecte dar severe atunci cand platesc pentru un produs ori serviciu fiindca ele/ei iti vor putea servi drept barometru in luarea unei decizii pro sau contra.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mi.roUC1r[13.10.14 21:35]

@gdm: Într-adevăr ai dreptate, eu mă refer și la categoria descrisă în dex care aruncă banii pe prostii, dar totuși încep apoi sa caute defecte la ceea ce au ales. Mulțumesc pentru completare.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

gdmJR1r[13.10.14 21:40]

@tumpica - Singura diferenta intre stelele hotelurilor ar trebui sa fie existenta sau inexistenta anumitor servicii si dotari, nu a curateniei, respectului si bunului simt elementar. Si 1 ban daca dau pe cazare, solicit sa mi se presteze perfect serviciile contractate fiindca eu le-am platit iar ei mi-au luat banii pentru ele. Valoarea si stelele nu trebuie sa se regaseasca in calitatea serviciilor ci in numarul acestora. Din pacate, in Romania avem nenorocul ca o mare parte din patronii si managerii din turism sa nu aiba habar cu ce se mananca aceasta industrie, sa nu ii intereseze si sa isi doreasca sa obtina cat mai multi bani in cat mai scurt timp si cu cat mai putine investitii, pe cat posibil in detrimentul clientilor. Ma opresc aici desi pot tine prelegeri luni intregi fara sa ma opresc pe aceasta tema.

Acum ca sa ma iau putin de tine: esteo mare diferenta intre sat si parc sa stii. Fii si tu putin mai atenta ca noi ne trezim comentand ceva iar tu vrei sa afli cu totul si cu totul altceva.

In acel parc pentru copii poti ajunge de oriunde in maxim 10-15 minute de mers pe jos deci nu este o problema (daca vii din capul celalalt al statiunii iei taxiul sau trenuletul si se rezolva). Oricum, parcuri zi zone amenajate pentru copii sunt la tot pasul deci nu o sa ai probleme dar iti sugerez sa eviti sudul statiunii ca sa scapi de tiganie iar in nord sa fii atenta ca hotelul in care vei sta sa fie in dreptul unei plaje late pentru a evita tantarii si mirosul urat de la algele din mare (este o problema cu curentii marini iar guvernul nu vrea sa semneze cu japonezii pentru digul subacvatic - 300 mil euro - fiindca nimeni nu poate sa primeasca spaga).

Acum ai auzit o gramada de opinii, mai ai si multe articole referitoare la diverse hoteluri plus harta cu hotelurile pe internet deci ai suficiente elemente pentru a lua o decizie. Atentie totusi unde si cand faci rezervarea fiindca unele hoteluri au chiar si reduceri de 50% pentru rezervari pana la sfarsitul lui decembrie sau ianuarie, in functie de decizia hotelului, iar pana la sfarsitul lui martie mai poti prinde doar o reducere intre 5% si 30%.

Mult succes.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

tumpica*UCAUTOR SOL[13.10.14 21:52]

@gdm - multumesc. da m-am exprimat gresit in legatura cu parcul . voi lua o decizie cat mai curand


fluturas-rozUC1r[14.10.14 00:55]

Recomand hotel splendid. Nu mai stiu care sunt tarifele, dar eu m-am simtit ok cat am stat acolo. Nu e pe partea cu marea, dar faci vreo 5-10 min pana la mare. E mai spre N, dar totusi foarte aproape de centrul statiunii mamaia.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mihaitza1*JR2r[14.10.14 14:18]

Buna! Desi anul acesta am vizitat litoralul romanesc de 3 ori, depasind 30 de zile de cazare prin aproape toate statiunile (chiar daca nu am avut timp sa scriu impresii) iti sugerez sa ai in vedere si sudul litoralului deoarece parc de distractii gasesti aproape in fiecare statiune (Neptun, Saturn, la intrare in Jupiter dinspre Neptun, Venus mai slabut) De distractie pentru copil si chiar si pentru voi vei avea parte, dar sa iti alegi perioada incepand cu 10 iulie, atunci cand in mod sigur vor fi sigur terminate toate lucrarile prin parcurile de distractie cat si cele hoteliere (speram ca nu va mai fi si la anu vreo furtuna sa strice coafura unor statiuni). Ca plaja iti recomand Mamaia si cea dintre Venus si Saturn. Daca vorbim de Mamaia din punctul de vedere al curateniei partea din centru spre nord. Tinand cont ca ai un baiat de 7 ani, comod ar fi cat mai aproape de satul de vacanta si eu recomand hotelul Aurora care în ciuda multor păreri, am avut o camera destul de spatioasa, la etajul 7 (de preferinta 6-8) cu o vedere panoramica excelenta si chiar nu se auzea zgomot de la terase. Singura chestie ce ma deranja era parcarea la hotel. Plateai aiurea 10 ron pe zi si masina nu era chiar deloc sub paza. Ba mai mult iti atragea atentia baiatul care colecta taxa ca sa nu-mi las in parbriz si pe bord nici macar suportii de gps s. a. m. d ca s-ar putea sa am surprize. Mentionez ca prin celelale statiuni si chiar in partea central nordica a statiunii

zona National, Tomis, si chiar in nord la Lido unde masina era parcata chiar la sosea nu am avut neplaceri desi navigatia detectorul etc. ramasera nedemontate din neglijenta mea. In Costinesti sigur nu as fi fost neglijent deoarece masina nepoatei proprietarei unei pensiuni (situata central), desi era parcata aproape lipita de gardul pensiunii a trebuit dotata cu un mp3 nou. Revenind la subiect si H. Ovidiu la care am fost cazat acu 2 ani, Victoria si Fora ar fi de recomandat. Hotelul Pescarus care e foarte aproape si care era destul de curat si linistit poate iti va atrage si el atentia. As zice sa te orientezi doar la cazare. Masa o vei putea lua in foarte multe locuri e plin de terase si autoserviri cu mancare buna si proaspata chiar si pe faleza. Daca esti cu masina poti da o fuga la Penny (1km de la intrarea in Mamaia) sau Auchan in Maritimo Shopping Center sau Selgros si Carrefour spre Ovidiu (fiecare max. 2 km de la intrarea in Mamaia) si iti poti cumpara ce mai doresti. Poate te abati intr-o dimineatza si pana la Mangalia pentru mic dejun, faci plaja intre Saturn si Venus, si mai apoi un pranz la Spring sau pe la Steaguri in Neptun. Seara te plimbi putin prin Eforii, o cina si inapoi Mamaia.

Sau... o excursie pana la Balcik, Albena, Varna cu incursiune la ferma de midii Dalboka.

N-ai spus daca sotul e pasionat de pescuit. Atunci sigur in sudul statiunii sa poata fi aproape de limita dintre Constanta si Mamaia sa pescuiasca in golfulet sau de pe pasarela din fata de la Ovidiu. In nord nu prea mai poate ca il incurca pe mazare cu kite-ul, sau ii cere raducu taxa de sezlong ca stati pe plaja in fata terasei. ok mai glumim.

Sper ca nu te-am bagat in ceatza.

As zice sa alegi Pescarus sau Aurora.

Iti doresc vacanta reusita daca nu 100%, atunci 999‰

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

bogdan10GD5r[15.10.14 00:00]

@tumpica - Daca vrei neaparat Mamaia, iti recomand nordul statiunii deoarece este mai linistit iar plaja este mult mai lata si curata.

Ca hoteluri, ai mai multe optiuni, dar avand in vedere ca exista si un copil mic este recomandat sa alegi un hotel la care gasesti si posibilitati de distractie pt. cel mic.

Un astfel de hotel este si Savoy care are recomandari mult mai bune fata de alte hoteluri din nordul statiunii!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

tumpica*UCAUTOR SOL[15.10.14 07:16]

@mihaitza1buna ziua. nu m-ati bagat in ceata. dar as vrea sa stiu un lucruaca as ignora ce s-a scris pana acum si as alege aurora, cum este plaja in zona? multumesc


gdmJR1r[15.10.14 13:52]

@tumpica - Cea mai curata plaja este in zona hotelurilor National-Unirea-Patria / Ten (fosta pensiune Victory). Si prin curata inteleg cu cele mai putine alge, miros frumos etc. In restul statiunii se aduna alge si nu miroase prea frumos mereu. Sa spunem ca arata cat de cat bine marea intre Yaki si Malibu. Mai la nord plaja arata bine dar sunt si mai multe alge - curentii marini ce sa le faci . In zona poti sa mergi la Flora, Aurora sau Victoria (parca Victoria - a nu se confunda cu Ten Victory care este pe plaja - este cel mai bun dintre ele si este aproape de Casino Mamaia unde aveti toate magazinasele, fast food-uri, restaurante si cantine.

In sud singura optiune inteligenta de autoservire este Cleopatra (chiar la intrare dar este cam aglomerata) iar ca zona de cumparaturi ai magazinele din zona Perla - Cleopatra.

Acum calculeazabine bugetul si alege cea mai buna varianta pentru voi. Cat despre locurile de joaca nu trebuie sa iti faci griji fiindca este plina statiunea de ele.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

mi.roUC1r[15.10.14 15:01]

@tumpica: La Aurora eu am fost chiar anul acesta și plaja e curată (nu sunt alge) și nici nu am văzut în nici o zona a stațiunii oamenii cu "porumbel" și nămol. Sper să faci o alegere buna.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

tumpica*UCAUTOR SOL[15.10.14 16:46]

@mi.ro - multumesc f mult. acum oscilez intre tomis si aurora. ati avut si masa? a fost ok?


tumpica*UCAUTOR SOL[15.10.14 17:15]

@tumpica - imi cer scuze. multumesc pentru raspunsuri. voiam sa spun ca tomisul se incadreaza in segmentul de plaja descris de d-voastra ca bun


mi.roUC1r[15.10.14 18:00]

@tumpica: Am avut mic dejun și cum am spus a fost foarte consistent și proaspăt (aveau sub masutele cu platouri spații frigorifice în care păstrau platourile de completare), la mic dejun cafea la expresor la discreție, cu diverse tipuri de suc rece, loc de făcut tot felul de ceai, prăjitor de pâine, unt, gem, cașcaval bun, salamuri bune, șuncă presată, telemea, ouă, crenvurști, cârnăciori, roșii, castraveți, salate. Nouă ne-a plăcut.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

tumpica*UCAUTOR SOL[15.10.14 19:31]

@mihaitza1 - vreau sa va mai intreb de hotel ovidiu. ati spus ca ati stat acolo. e ok?plaja cu este? multuesc


mihaitza1*JR2r[15.10.14 21:21]

@tumpica - hotelul a fost ok, curat si am avut parte si de liniste. Plaja e aglomerata, sezlongurile amplasate inspre mare unele erau chiar scaldate de cate un val mai curajos, Anul acesta pe plaja din imediata apropiere au fost prezente si televiziunile. Anul trecut televiziunile erau in zona hotelurilor National, Patria. Plaja mai aerisita era in zona hotelurilor Malibu, Parc. Pe aceasta plaja mai vezi si persoane cu cearceaf sau rogojina amplasate aproape de mare, in rest sezlongurile au "vedere" la mare.

Chestia cu sezlongurile e valabila si in nord.

Asta nu tre sa fie chiar un impediment un loc pe plaja tot va fi, poate chiar mai multe, depinde de sezon.

Am uitat sa iti spun ca in zona Lido, Ambasador pana la giratoriul de langa h Minerva am avut de fiecare data parte de 2-3 nopti de moto racing asa de pe la ora 0 pana pe la 2.30 cateodata si auto. Cele moto erau foarte deranjante la acele ore chiar si pentru mine care sunt un fan. Politia nu calca pe acolo pe la acele ore desi in timpul zilei sunt pe la terase pe la crazy beach si prin apropiere stand la umbra.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mihaitza1*JR2r[15.10.14 21:34]

@tumpica - plaja e ok, poti lua si masa la terasa la Cleopatra iar daca vrei si mai aerisita plaja te mai duci spre sud inspre golfulet aproape de H Parc. Asta daca nu merg chiar toti care citesc ce se scrie pe aici. Glumeam dar s-ar putea intampla.

P. S. poate dupa ce iti faci planuri 6 luni, inainte cu vreo 5 zile de inceputul sejurului ti se pune pata si iti faci vacanta in Turcia sau cine stie ceva mai departe

Si acum glumesc dar sa stii ca... s-ar putea intampla

Numai bine

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mihaitza1*JR2r[15.10.14 21:48]

@tumpica - nu te lua dupa faza cu algele. cand apar algele apar aproape pe toata plaja din Mamaia chiar daca are 8-10 km lungime ca se cam extinde. Cand apar algele te poti orienta spre o alta statiune asta in cazul in care nu sunt si pe acolo, dar mai rar sa fie pe tot litoralul

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mihaitza1*JR2r[15.10.14 21:57]

@tumpica - scuze pentru interventie

In apropierea hotelului Histria nu o probabil ca nu te vei putea odihni din cauza boxelor de la terasa din capatul hotelului care functioneaza impecabil de bine si cu volum maxim pana aproape de rasaritul soarelui. Deci atentie H. Patria Unirea si Tomis.

De la Unirea daca stau si ma gandesc parca nu le-am auzit poate ca eram pe partea cealalta sau din cauza geamului

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

tumpica*UCAUTOR SOL[16.10.14 07:07]

@mihaitza1 - buna ziua. indraznesc inca o intrebare. intre cele doua (ovidiu si aurora) care ar fi mai bun? dupa expierenta d-voastra? (ma scuzati daca sunt pisaloaga)


mihaitza1*JR2r[17.10.14 15:04]

@tumpica

dintre cele doua eu as prefera Aurora si iti spun de ce

- desi nu stau prea mult in camera, imi place sa vad marea de pe balconul destul de spatios. Cu cat mai sus e cu atat mai bine, exceptand ultimul etaj. Am uitat sa precizez daca vrei umbra te cazezi pe nord. Daca te vei caza pe sud o sa ai soare in balcon, dar si o cladire in constructie inclusa in priveliste. Daca vei fi cazata de la etajul 5 in sus nu te va incomoda.

- in privinta lifturilor desi functioneaza impecabil, mai astepti pe al doilea sau al treilea fiind aglomerat in varf de sezon pe la orele cand se apropie masa. Asta nu ma deranjeaza deoarece odata iesit din camera nu mai dau pe la hotel pana spre seara la un dus sau daca suntem prin alta statiune ajungem chiar tarziu depinde pe unde sosim.

- curatenie se face zilnic, daca ar putea ar intra peste tine de la 8.20, dar la fel de curat este si la Ovidiu. Prosoapele nu se schimba zilnic cum se scrie pe aici. Astea sunt vrajeli d-ale turistilor sa para mai..., sau poate ale unor binevoitori

La Ovidiu scria cineva ca, camera era mica. In multe hoteluri sunt camerede acest gen. Sunt camerele gen "economic". Nu am primit niciodata o astfel de camera. Am prieteni care s-au "bucurat" de asa ceva dar fiind tinerei si nici vb de copii le-a fost mai mult decat suficient. Unul dintre cazuri era chiar in vecinatate fiind vb de h Flora. Fiind cu copilul sigur nu veti primi asa o camera.

Nu vreau sa ma repet dar...

- Atentie cu parcarea la h. Aurora, care nu e pazita cum au scris ceva colegi de pe aici. Parcarea este a primariei si este cu plata, tipul e pe acolo (mai pleaca cate o juma de ora) dar de pe la ora 17 dispare de tot. La sf lui aug si cele cateva zile din septembrie vine dimineata, taxeaza pe noii locatari ai parcarii si pe la ora 13 dispare. in dimineatza urmatoare ii rezolva si pe cei sositi dupa-amiaza.

Nu am auzit sa se intample ceva cu vreo masina. Tipul cu parcarea va va atentiona ca sa nu aveti ceva interesant la vedere prin masina.

Hotelul are o parcare proprie mica si liniara situata chiar aproape de gardul de la Aqua Magic Mamaia. Tre' sa ai cunostinte la hotel sa poti parca acolo. De fiecare data cand am fost, desi erau cel putin 4-5 locuri libere (in care nu s-a parcat zile in sir), cica erau rezervate era raspunsul unei receptionere, iar raspunsul sefei era scurt... nu avem. Si erau "rezervate" de ceva vreme ca incuietorile si lacatzele erau ruginite.

In fine poate partea cu parcarea e neinteresanta daca calatoresti cu trenul.

te-am aburit... scuze

Pe scurt daca ar fi sa aleg intre cele doua hoteluri Ovidiu si Aurora, as alege Aurora doar pentru panorama, insemnand cazare de la etaj 5-6 in sus.

Weekend superb iti doresc

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

tumpica*UCAUTOR SOL[17.10.14 22:58]

@mihaitza1 - multumesc


  • AFIȘATE rsp [31-60] — din total 76 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.12193894386292 sec
    ecranul dvs: 1 x 1