80368 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Arsenal Park - Aquapark, AventuraParc, Muzeu etc

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.08.2017
DE
Avatar sunflower
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Alba Iulia
înscris/ă în 23.08.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
200 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 6 și 12 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

AquaPark Arsenal Orăștie - Să fim copii pentru încă o zi!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Motto:
Fă-te, suflete copil
Și strecoara-te tiptil
Prin porumb cu moț și ciucuri,
Ca să poți să te mai bucuri...

Când tristețile te dor,
Uită tot și tâlcul lor.

(T.Arghezi )

Iubesc atât de mult România, țara mea, atât de frumoasă, iar dragostea aceasta nețărmurită pentru aceste pământuri binecuvântate de Dumnezeu încerc să o transmit și copiilor mei. Și cum altcumva le-aș putea infuza această dragoste, decât călătorind ori de câte ori avem timp și se ivește ocazia... Iar dacă ocazia nu apare, o facem noi să-și arate căpșorul! :) Căci iubim România. Iubim călătoriile! Mergem adesea și în străinătate, dar încă de mici le-aminsuflat copiilor mei ideea că suntem datori să cunoaștem în primul rând țară, sa-i batem cu piciorul potecile, să-i gustăm apele, să-i cinstim eroii și oamenii de calitate...Știu că pentru mințile și sufletele deschise ale copiilor, orice loc nou în care ajungem este un prilej de a înțelege mai bine spiritul românesc... Am fost dezamăgiți de atâtea ori, la fel cum am gustat dulcele fruct al tihnei în alte locuri din țara mea. Sentimente dureroase mi-au inundat ființa când am găsit locuri de poveste, administrate de oameni lipsiți de scrupule. Altădată, sufletul mi-a tremurat de fericire descoperind fie ruine desfășurându-și fastuos pietrele bătute de ploi și vânturi și ani mulți și grei, fie podoaba florilor cochete, fie draperiile de verdeață unduindu-se în vânt asemenea unor fășii de mătase scumpă.

La fel cum, mă bucur când descopăr un loc de relaxare în care să revenim cu drag. Un astfel de spațiu în care m-am simțit excelent de fiecare dată este AquaPark Arsenal. M-am bucurat enorm când, anul trecut, s-a deschis acest aquaparc în cadrul unității militare de vacanță Arsenal Park, pentru că este atât de aproape de noi, pentru că copiii mei adoră bălăceala și toboganele, iar eu sunt topită după Spa-uri. Speram să fie o alternativă la băile ungurilor unde mergem de câteva ori pe an. Și da, speranța mi-a fost confirmată. Am fost acolo, anul trecut imediat după deschidere și am fost încântată, cu mici rezerve legate de posibilitatea de a lua masa decent în complex. Anul acesta, mai exact săptămâna trecută, când mercurul termometrelor a escaladat orice limită de bun simț :) ne-am urcat în mașină și am pornit la orele serii spre acest aquaparc. Fiind deja aproape ora 18 când am ajuns, am achiziționat bilete pentru 3 ore. Ne-am simțit excelent, am redevenit pentru 3 ore copii prinși într-un carusel al toboganelor cu și fără colac, al apelor calde, al râului leneș... Am petrecut aici timp de calitate, distracția a fost maximă. Voi face în continuare o prezentare mai mult tehnică a acestui aquapark, fără însă a exita să va îndemn ca în cazul în care tranzitați zona și sunteți dornici de bălăceală, să nu ezitați să veniți aici, măcar pentru trei ore... Veți redeveni din nou copii... E minunat!

Prețul biletelor

Luni – Vineri

Adulți (15 ani +): 25 lei dimineața (10 -13), 30 lei/3h, 50 lei pentru o zi întreagă

Copii (3 – 14 ani): 15 lei dimineața (10 -13), 25 lei /3h, 40 lei pentru o zi întreagă

Copii (0 – 3 ani): GRATUIT

Weekend si sărbători legale

Adulți (15 ani +): 30 lei/3h, 60 lei pentru o zi întreagă

Copii (3 – 14 ani): 25 lei /3h, 40 lei pentru o zi întreagă

Copii (0 – 3 ani): GRATUIT

Alte tarife

Oră suplimentară: 10 lei

Brățară pierdută: 200 lei

Închiriere halat: 15 lei (copii: 10 lei)

Închiriat prosop: 10 lei.

O dată intrat în incintă nu este permisă ieșirea pentru mai mult de 10 minute. Nu e singurul loc unde am întâlnit astfel de regului. Până la urmă face aparține politicii strandului, iar cum regula e regulă, o vom respecta.

Orarul de funcționare este diferit în funcție de zile, sâmbăta și duminca este deschis: între orele 9 -21, în cursul săptămânii e deschis între orele 10-21, iar lunea se deschide doar la prânz, la ora 13 urmând să se închidă tot la ora 21.

Recepția este aerisită, personalul care era atunci de serviciu, două fetișcane, au fost mai mult decât amabile, cu zâmbetul pe buze, volubile, păreau că recită ceea ce spun, probabil așa sunt instruite. Sistemul de plată e cu ceas, brățară, care ți se pune la mână în momentul în care plătești intrarea, pe brățară e inscripționat numărul dulăpiorului în care se pot lăsa lucrurile.

Vestiarul este mare, dulăpioarele sunt încăpătoare, zona intimă în care te schimbi este și ea încăpătoare, intri fără probleme un adult și doi copii, cum a fost cazul meu. Pentru anotimpul friguros, sunt destule uscătoare de păr. Este curat, elegant, aerisit.

Din zona vestiarelor se urcă pe scări acoperite cu o gresie foarte mișto, care imită podeaua, spre bazinele interioare. În arealul bazinelor care este pe două etaje, sunt toaletele, un bar și un restaurant.

Bazinele interioare - Inner Bliss - sunt în număr de patru, trei sunt încălzite, la intrare fiind un panou informativ cu adâncimea și temperatura apei:

- un bazin de relaxare, care cuprinde câteva porțiuni de hidromasaj – tip scaun și tip fotoliu, jacuzzi și un râu leneș;

- un bazin pentru copii, prevăzut cu un tobogan curcubeu, foarte abrupt;

- un bazin special pentru cele două tobogane interioare, din care unul este cu colac de o persoana sau pentru doua persoane, iar celălat este simplu, dar dătător de adrenalină, la prima alunecare am țipat ca o nebună, apoi, m-am obișnuit, știam ce mă așteaptă și nu mi-a mai fost teamă. Pe toboganul cu colac simplu, ”m-am dat” împreună cu fiul meu de 6 ani, pentru că el este micuț, iar pe cel de două persoane, cu fiul meu cel mare..Cu tati, data viitoare :). Este demențial!

- un bazin cu apă rece utilizat la ieșirea din saune.

Și dacă tot am amintit de saune, acestea sunt în număr de trei: saună umedă, saună infraroșu și saună finlandeză.

Peste tot dușuri cu apă caldă sau rece, prevăzute cu săpin lichid. Foarte curat, miros plăcut peste tot.

Toaletele de la parter sunt încăpătoare, dar din păcate, în momentul în care mi-am dus băiețelul acolo, nu am găsit hârtie igienică, mi-a împrumutat pe sub peretele despărțitor ” vecina” :).

Tot aici la parter am zărit și un punct de prim ajutor, de care, din fericire, nu am avut nevoie. Dar e bine de știut că există.

Pe scări se ajunge la etaj unde mai este un jacuzzi, multe șezlonguri și o terasă deasemenea prevăzută cu șezlonguri. Tot aici am întâlnit camera de relaxare - Chilling Room, unde puteți ațipi sau în cazul în care sunteți cu bebeluși îi puteți culca, e liniște.

Bazinele exterioare – SunWaves - sunt toate încălzite, este extraordinar de curat și sunt tot în număr de patru:

- un bazin de relaxare - Havana Pool - prevăzut cu o grotă și o țâșnitoare ciupercă;

- un bazin dedicat celor trei tobogane - Slide Pool;

- un bazin de înot - Swimming Pool;

- un bazin pentru copii - Baby Frog – prevăzut cu un tobogan drăguțel.

De jur împrejurul bazinelor sunt șezlonguri multe, unele prevăzute cu umbrele.

Zonele de luat masa sunt două

Un foișor exterior unde se prepară exclusiv pizza, se vând diferite băuturi alcoolice sau răcoritoare și înhețată. O pizza costa 25 de lei, e bună. La barul din interior am fost informată de către fata care prepara pizza că se pot comanda diferite feluri de bucate, dar noi nu am mai fost, vă las pe voi să descoperiți dacă oferă sau nu delicii culinare.

În incinta AquaParcului Arsena ar intra cca. 1000 de persoane. Cum noi am fost în timpul săptămânii, erau cu mult mai puțini oameni în zonă, ceea ce ne-a facilitat accesul la tobogane, fără să avem perioade lungi de așteptare, spațiul era aerisit, extrem de relaxant și revigorant. În weekend însă, cum am fost anul trecut este extrem de aglomerat.

Parcarea este gratuită.

Diverse

Pentru a ajunge la aquaparc, urmați indicatorul, treceți de unitatea militară de vacanță Arsenal Park, prin pădure, apoi pe lângă turnul înalt din care puteti survola cu tiroliana zona și... ați ajuns.

Nu este permisă intrarea în incintă cu mâncare și băutură, noi însă am avut la vedere o sticlă de 2 litri de apă, am cerut permisiunea de a o lua cu noi și nu am avut nicio problemă.

În cazul în care doriți să petreceți aici o zi sau doar câteva ore, trebuie să știți că în momentul în care șezlongurile sunt toate ocupate nu mai este permis accesul. Ceea ce mi se pare de bun simț.

Aquaparcul fiind relativ nou, totul este în stare perfectă de funcționare. Bazinele sunt albastre, așa că, cu puțină imaginație îți poți închipui că înoți în Marea Ionică :) . Nu am remarcat nimic nefinalizat care să pună în pericol copiii sau chiar adulții. Spații verzi nu prea sunt, iar dealurile din exterior sunt arse de soare. Există multe coșuri de gunoi, salvamari, persoane care întrețin curățenia.

Mi-a plăcut enorm aici, m-am simțit copil pentru câteva ore, așa că recomand acest aquapark celor care locuiesc în centrul țării, dar și celor care sunt în trecere prin zonă. AquaPark Arsenal este o micuță piesă a puzzelului România frumoasă...

 

Vă rog să atașați următoarea piesă: Cine m-a făcut om mare ???

https://www.youtube.com/watch?v=3Kw8OUzVyEU

Mulțumesc!

---
Impresii încărcate de sunflower in 09.08.2017 08:31:27

Validat / Publicat: 09.08.17 11:45:27

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1232


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (sunflower); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29000 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster39
[09.08.17 10:30:41]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cris1982 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.08.17 12:39:54]
» mesaj pers

   @sunflower:

Iubesc atât de mult România, țara mea, atât de frumoasă, iar dragostea aceasta nețărmurită pentru aceste pământuri binecuvântate de Dumnezeu încerc să o transmit și copiilor mei. Și cum altcumva le-aș putea infuza această dragoste, decât călătorind ori de câte ori avem timp și se ivește ocazia... Iar dacă ocazia nu apare, o facem noi să-și arate căpșorul! Căci iubim România. Iubim călătoriile!... suntem datori să cunoaștem în primul rând țară, sa-i batem cu piciorul potecile, să-i gustăm apele, să-i cinstim eroii și oamenii de calitate...

   Ce frumos ai spus! Creste inima in mine cand vad oameni care isi iubesc tara in care traiesc in ciuda tuturor deficientelor existente. Acestia sunt oameni cu adevarat fericiti si impliniti! Ii compatimesc pe cei care vad doar problemele si din cauza asta nu se pot bucura de ceea ce e frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- Mihai18
[09.08.17 13:49:07]
» mesaj pers

   O frumoasă prezentare a acestei destinații. Așa cum ați descris-o nu este mai prejos ca cele din Ungaria.

    Ați călătorit mult prin Europa, cu bune sau mai puțin bune. Acum ați întors previrea și către România noastră frumoasă.

    Despre această destinație ați prezentat multe detalii astfel că cititorul se simte acolo. Mi-a plăcut introducerea reviewului, gândită și scrisă de o persoană cu suflet de român.

    Felicitări.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- sunflower
[09.08.17 14:25:32]
» mesaj pers

   @cris1982: Cred că trebuie promovate locurile frumoase ale acestui tărâm minunat, dar acolo unde e cazul trebuie și sancționate situațiile în care ești umilit pe banii tăi. Iar fericirea e atât de ușor de dobândit, dacă ești sănătos! Adevărul e că eu sunt o ființă care găsește fericirea în lucrurile simple. Iar micile neajunsuri turistice prefer să le ignor pentru a mă simți bine alături de cei pe care îi iubesc! Călătorii de vis!

   @:Mihai18:seamănă cu cele din Ungaria, acolo însă lucrurile sunt diferite, la alte dimensiuni, dar e bine când găsești ceva frumos, aproape de casă, un loc în care să te simți bine, să lași banii în țara ta - cum ar spune oamenii simpli, de la țară! Pe de altă parte Europa și lumea întreaga care ni se deschide dincolo de granițe, este atât de tentantă. Ideea mea este că e o datorie sfântă să ne ducem copiii să cunoască țara aceasta frumoasă: peșteri, muzee, munți, ape, case memoriale, mare și deltă... Și apoi să le deschidem aripile spre lumea largă...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- webmaster
[09.08.17 17:56:06]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[09.08.17 18:24:41]
» mesaj pers

   @sunflower: Nu sunt fan tobogane, sunt prea avansata in varsta pentru distractia asta, dar am intrat sa-ti multumesc pentru floricica:*

   Felicitari pentru toate articolele tale, ai o sensibilitate aparte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sunflower
[09.08.17 19:04:20]
» mesaj pers

   @krisstinna: Cristina, nici eu nu-s chiar jună, dar nu mă las =)), iar aici pt. că nu era înghesuială, le-am făcut hatârul copiilor. Prima dată am urlat cât m-a ținut gura... apoi m-am învățat, iar mai apoi :) mi-a plăcut la nebunie. La final eram atât de obosită, de-mi tremurau picioarele, așa că m-am dres... la jacuzzi! :) Sunt de toate pt. toti! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.08.17 19:53:41]
» mesaj pers

   @sunflower: Mulțumesc! O floricică pentru @krisstinna și cealaltă pentru mine. Mai ai și altele?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sunflower
[09.08.17 20:23:22]
» mesaj pers

   @iulianic: Daaaa, sper să scriu curând un review plin de flori.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[09.08.17 22:32:06]
» mesaj pers

   Ce frumoasă este orhideea! Multumesc frumos!

   Noi suntem fani Aqua-parcuri. Poate vom ajunge și noi pe acolo, la Orăștie.

   Felicitări pentru articol și fotografiile minunate!

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sunflower
[10.08.17 08:58:06]
» mesaj pers

   @Dana2008: mulțumesc, veneam des în Tg. Mureș, la Hotel President, acum văd că după ce s-au schimbat patronii s-a schimbat și numele. Ne plăcea Spa-ul. De fapt ne plăcea totul.

   Apoi l-am schimbat cu Bussines Hotel, tot pentru piscina, saune și terasă, iar restaurantul ce traverseaza șoseaua e superb. Călătorii de vis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[10.08.17 22:20:11]
» mesaj pers

   @sunflower: bună seara!

   Am scris un articol anul acesta despreImperial Inn (fostul Aqua Rock Spa). Mie îmi place cel mai mult de la noi din oraș. La Bussines este prea mic totul și toalete cu un etaj mai jos... nu-mi place că mi-e frig!

   La acea terasă Grill, am băut cea mai bună limonadă, pe care o recomand, mai ales pe căldura asta.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[28.09.17 15:30:13]
» mesaj pers

   @sunflower:

Iubesc atât de mult România, țara mea, atât de frumoasă, iar dragostea aceasta nețărmurită pentru aceste pământuri binecuvântate de Dumnezeu încerc să o transmit și copiilor mei.
daca ai langa mine acum te-as pupa... si va rog fara interpretari :). Ai mare dreptate fugim in lume sa vedem "frumusetile" altora si pe ale noastre le lasam pentru mai tarziu sau poate pentru niciodata.

   Felicitari pentru ceea ce vrei sa le comunici copiilor, locul este minunat, votat cu foarte mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves, bazinul de înot -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887067">Şterge vot</a></div><span id="v9887067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves, bazinul de înot
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887068">Şterge vot</a></div><span id="v9887068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887069">Şterge vot</a></div><span id="v9887069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887070">Şterge vot</a></div><span id="v9887070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887071">Şterge vot</a></div><span id="v9887071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves, piscina pentru copii cu un tobogan excelent pentru ei -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887072">Şterge vot</a></div><span id="v9887072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves, piscina pentru copii cu un tobogan excelent pentru ei
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - zona de pizza, când am făcut eu fotografia se închisese, era ora 9 fără câteva minute -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887074">Şterge vot</a></div><span id="v9887074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - zona de pizza, când am făcut eu fotografia se închisese, era ora 9 fără câteva minute
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves, bazinul de relaxare cu grota :) -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887075">Şterge vot</a></div><span id="v9887075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - SunWaves, bazinul de relaxare cu grota :)
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - Inner Bliss, barul -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887076">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887076"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887076">Şterge vot</a></div><span id="v9887076" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887076)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887076Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887076MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] AquaPark Arsenal Orăștie - Inner Bliss, barul
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, vestiarele -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887077">Şterge vot</a></div><span id="v9887077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, vestiarele
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, vestiarele -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887078">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887078"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887078">Şterge vot</a></div><span id="v9887078" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887078)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887078Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887078MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, vestiarele
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887079">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887079"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887079">Şterge vot</a></div><span id="v9887079" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887079)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887079Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887079MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887080">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887080"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887080">Şterge vot</a></div><span id="v9887080" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887080)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887080Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887080MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887081">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887081"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887081">Şterge vot</a></div><span id="v9887081" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887081)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887081Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887081MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss, piscina pentru pitici :) -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887082">Şterge vot</a></div><span id="v9887082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss, piscina pentru pitici :)
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss, adrenalină, la tobogane... -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887083">Şterge vot</a></div><span id="v9887083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss, adrenalină, la tobogane...
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887084">Şterge vot</a></div><span id="v9887084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887085">Şterge vot</a></div><span id="v9887085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss, zona saunelor -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887086">Şterge vot</a></div><span id="v9887086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss, zona saunelor
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887087">Şterge vot</a></div><span id="v9887087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887088">Şterge vot</a></div><span id="v9887088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887089">Şterge vot</a></div><span id="v9887089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887090">Şterge vot</a></div><span id="v9887090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887091">Şterge vot</a></div><span id="v9887091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2017] Arsenal AquaPark, Inner Bliss
foto sunflower [09.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2017] Pentru voi! -- foto by <b>sunflower</b> [uploaded 09.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av887092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv887092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=887092">Şterge vot</a></div><span id="v9887092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(887092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f887092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e887092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2017] Pentru voi!
foto sunflower [09.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.155747175217 sec