21917 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Munții Stânișoarei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.07.2011
DE
Avatar Qvadratvus
vârsta 30-40 ani
DIN Piatra Neamț
înscris/ă în 23.06.10
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
MAY-2010
DURATA: 2 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
Nu mult
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3
+ COPII: 3 -- varsta: 2,6,9

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Munții Stinișoarei la sud de Parcul Vinatori


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Preambul

Cu o formă cel puţin ciudată, care cu multă imaginaţie şi cu greu ar părea că poate corespunde unui areal de protecţie naturală, Parcul Vînători Neamţ este un fel de struţo-cămilă. Pare mai degrabă a fi o încropeala geografică făcută la repezeală la intersecţia unor interese relativ obscure. Noima existenţei sale şi-a găsit mai degrabă aplicaţii practice cum a fost oprirea avalanşei imobiliare din jurul complexelor mănăstireşti, neutralizarea fondului forestier pe cale de a fi devalizat fie de oamenii locului fie de afacerile in jur, fie de posibilitatea de exploatare extensivă odată cu retrocedarea pădurilor către mînăstiri... Alături de acestea, conglomerarea cîtorva obiective turistice cu potenţial în interiorul unui brand unic, capabil de proiecte de anvergură mai mare şi management integrat pare a fi o altă aplicaţie care tinde să fie un obiectiv coerent.

Este evident că planul optimizării unor interese cît se poate de antropice predomină aici şi, totuşi pe acest fond, se poate spune că arealul în sine merită atenţia fiecărui turist doritor de de inedit şi frumuseţe.

Ca de obicei,

nu am să insist pe amănuntele care se pot obţine la un click distanţă, nu locurile ştiute fiind obiectivul meu. Evident, pentru cine citeşte prima dată despre subiect am să spun pe scurt cîteva vorbe. Dacă sună cunoscute, nume precum Mănăstirile Văratec, Agapia, Sihla, Sihăstria, Secu, Mănăstirea Neamţului alături de cele precum Cetatea Neamţului, Casa lui Mihail Sadoveanu, Rezervaţia de zimbri – toate se găsesc în interiorul acestui parc... În imediata lui vecinătate, la un fir de mustaţă sunt Mănăstirile Horaiţa şi Almaş, Pădurea de Argint, Codrii de Aramă, Staţiunea Bălţăteşti, Casa lui Iona Creangă de la Humuleşti,

Ce doresc mai mult

este să vă fac cunoştinţă cu lucrurile mai puţin aflate la vedere, anume acele amănunte care să vă facă să vă opriţi puţin fie din clasicul “Tur al mănăstirilor” fie din circuitul Piatra Neamţ – Tîrgu Neamţ – Lacul Bicaz şi retur.

Pornind de la ne-noima formei sale pornesc extinzînd cu doar cîţiva km spre sud aria de interes, deschizîndu-se astfel următoarele posibilităţi:

-1) Încă de la ieşirea oraşului Piatra Neamţ spre Tîrgu Neamţ, în loc să mergeţi înainte pe DN 15C o luaţi la stînga spre comuna Gîrcina. Ideea este cea a unui mic circuit care suie valea Pîrîului Cuiejdi pînă la cumpăna apelor aflată în şaua dintre Măgura Gîrcina şi Vîrful Buhalniţa (limita de sud a Parcului Vînători…) pentru a coborî pe valea Pîrîului Bouleţ în Depresiunea Cracăului, cu reîntoarcere la Piatra Neamţ prin Crăcăoani.

-2) Cîţiva km de la ieşirea spre Tîrgu Neamţ, se află intersecţia cu drumul spre Satul Almaş – spre stînga. Dacă o luaţi pe aici, mergeţi pe axialul Almaşului şi din nou trecînd cumpăna apelor coborîţi spre Horaiţa pentru a ieşi tot în Satul Crăcăoani.

Varianta 1) permite în ordine acces la următoarele obiective:

- acces Dealul Cozla (stînga direcţiei de mers) – spre Gîrcina este abrupt, dar este o opţiune pentru a ajunge la megaliţii de la Trei Căldări prin forţe proprii, altfel decît călare pe betoane şi asfalt...

- ocolul dealului Cozla cu revenire în Piatra Neamţ pe valea Pîrîului Borzogheanu (acces auto – drum de pămînt, derivaţie la stînga direcţieie de mers) – intrarea prin Gîrcina necesită cîteva informaţii suplimentare loco. Se poate campa, se poate face plajă.

- Schitul Peştera (stînga direcţiei de mers) – obiectiv minor

- acces (trasee nemarcate la stînga direcţieie de mers) spre Mănăstirea Bistriţa peste Dealul Bistriţa sau spre Piatra Neamţ peste Dealul Cîrlomanul. Traseele sunt foarte frumoase, mai ales cel peste Cîrlomanul care este extraordinar, numai că trebuie să vă luaţi un ghid.

- schitul Cuviosul Daniil Sihastrul (stînga direcţiei de mers) – Satul Cuiejdiu (drum de pămînt cam de 1 km la stînga direcţiei de mers cam la 6 km de intersecţie) – obiectiv minor. Mai este un schit cu acelaşi nume mult mai frumos în interiorul parcului (revin...)

- de la satul Cuiejdi încolo asfaltul se opreşte. La aproximativ la 16,5 km de intersecţie se ajunge în dreptul unei stîni (pe partea dreaptă) la zona de acces a Lacului Cuiejdel – lac de baraj natural similar celui de la Lacu Roşu (Lacul Crucii este lacul principal, în josul văii mai sunt cîteva mai mici). Se poate merge cu piciorul pe un traseu destul de frumos sau cu un SUV (drum forestier). O altă variantă pentru a ajunge la Lacul Cuiejdel este un drum auto de pămînt (există indicatoare) pornind din Crăcăoani pe valea Cracăului – apoi la stînga în Satul Magazia pe cea a Cracăului Negru, apoi în Satul Cracăul Negru din nou la stînga pe un drum practicabil, pînă la lac. În perspectivă se va realiza şi accesul direct.

- cascada Pîrîului Cuiejdi – mică, nu este spectaculoasă dar este interesantă

- cheile Pîrîului Cuiejdi

- acces (stînga) spre Vîrful Bhalniţa (iniţial auto, ulterior cu piciorul, necesită ghid sau antrenament în orientare) – de pe cumpăna apelor – de aici se intră în Parcul Vînători şi drumul teoretic nu este deschis circulaţiei publice, dar pe el se circulă. Este o barieră dar care tot timpul este deschisă

- mai jos cu 2 ½ km este pe dreapta un loc unde valea se lărgeşte într-o frumoasă perspectivă, se poate campa şi bălăci în pîrîu în linişte, fiindcă lumea nu prea ajunge peacolo.

-Schitul Bouleţ (pe stînga direcţieie de mers) – obiectiv minor. Puţin mai încolo de el drumul se redeschide circulaţiei publice, după care se ajunge în Satul Mitocu Bălan şi în intersecţia care urmează o luaţi la dreapta spre Crăcăoani.

Ca punct de dificultate – ar fi o intersecţie după chei, unde este o construcţie forestieră în curs de dărîmare şi drumul cel mai prietenos care este la stînga acesteia este cel greşit.

Atenţie mare, de la Mitocu Bălan la stînga înspre Hangu – drumul este impracticabil – deşi pe toate hărţile este trecut ca DJ funcţional. La cumpăna apelor se poate trece numai cu tractoarele forestiere.

Varianta 2) permite acces, în ordine, la următoarele obiective:

-Mănăstirea Almaş – merită

-Se suie pe axialul Pîrîului Almaş şi la un moment dat la stînga la o intersecţie este derivaţia destul de abruptă spre Schitul Horăicioara – merită! Se merge cam ½ km şi apoi se lasă maşina şi se suie pe jos cam 20 min

-Mănăstirea Horaiţa – acces (mai cu farmec) atît din Valea Almaşului cît şi dinspre Crăcăoani pe asfalt.

Ca punct de dificultate – intersecţia unde se desprinde derivaţia spre Horăicioara

Foto nu am la ora actuală dar cînd mai trec pe acolo vă aduc.

---
Impresii încărcate de Qvadratvus in 29.07.2011 20:58:31

Validat / Publicat: 29.07.11 22:05:27

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 4436

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Qvadratvus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  16400 PMA (din 16 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Qvadratvus
[29.07.11 22:12:39]
» mesaj pers

   Am pus cîteva articole despre 2 dintre obiectivele marcate pe harta din poză aici şi aici

   Cîteva distanțe aproximative (în mare lor majoritate pe drumuri forestiere):

 • Circuitul I - principal (roșu) are 65 -70 km
 • Acces II - secundar auto (albastru) Almaș - Horaița are cam 19 - 20 km pe catena de vest.
 • Acces Cuiejdel cu mașina (albastru) cam 11 - 12 km.
 • Acces Brădițel cu mașina (albastru) cam 11 -12 km.
 • Acces Borzogheanu auto (pentru ocolire Cozla) cam 5 - 6 km

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- Admin
[29.07.11 23:10:03]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru aceasta destinatie

   --

   Rubrica nou creata de autor ("Muntii Stanisoarei") a fost relocata intr-o noua sectiune - "LA PAS PRIN MUNTII MOLDOVEI", creata iin urma cu cateva minute pe site. Vom muta aici si alte asemenea rubrici grupand recomandari de profil din diferite alte zone.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Qvadratvus
[06.08.11 00:33:00]
» mesaj pers

   @Admin, se poate adăuga o melodie?

   http://www.youtube.com/watch? v=K4xfsjNXnEA

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster15
[06.08.11 07:21:43]
» mesaj pers

   Done!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- johnnybegoode
[23.08.17 08:59:53]
» mesaj pers

   Un mica erata: Cuejdi si Cuejdel...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cosstti
[27.02.19 09:54:19]
» mesaj pers

   Felicitări pentru indicații.

   Nu am reușit sa fac traseul Crăcăoani - Lacul Cuejdel.

   Pe drumul forestier era pusă bariera în zona Cracăului Negru.

   Voi urma traseul Gârcina - Cuejdiu - Lacul Cuejdel în această vară.

   Pe traseul Cuejdel - Schitul Bouleţ am înţeles că este pusă barieră.

   Pe partea de Nord am urmat traseul Crăcăoani - Magazia - Mitocul Bălan - Staţia de Monitorizare Chitele - Mitocul Bălan - Schitul Bouleţ.

   De la Schitul Bouleţ am ezitat să mă îndrept spre Cuejdiu deoarece eram în criză de timp.

   În această vară voi încerca sa fac ce nu am făcut acum un an.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- johnnybegoode
[27.02.19 10:19:27]
» mesaj pers

   Pe traseul Cuejdiu->Boulet->Mitocu Balan am fost cu bicicleta anu trecut si nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreo bariera. Pe drum chiar am vazut vreo doua masini de-ale localnicilor, drumul fiind bunicel dupa cateva saptamani bune de seceta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Qvadratvus
[27.02.19 10:40:40]
» mesaj pers

   Era acum câțiva ani o barieră deschisă la cumpăna apelor, pe partea spre Cuejdel, barieră pe care tot timpul am găsit-o deschisă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[15] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2010] Dispunerea siturilor turistice. Cu albastru sunt derivațiile accesibile mai mult sau mai puțin auto ..., cu verde trasee unde se poate merge de principiu numai cu pasul iar cu roșu circuitul principal -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 29.07.11] - <span class="allrVotedi" id="av233814">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv233814"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=233814">Şterge vot</a></div><span id="v9233814" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(233814)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f233814Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e233814MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2010] Dispunerea siturilor turistice. Cu albastru sunt derivațiile accesibile mai mult sau mai puțin auto ..., cu verde trasee unde se poate merge de principiu numai cu pasul iar cu roșu circuitul principal
foto Qvadratvus [29.07.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [MAY-2010] De pe drumul spre Lacul Cuiejdel - privind spre Valea Cuiejdiului în depărtare - Vf. Mare (1033 m) -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238179">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238179"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238179">Şterge vot</a></div><span id="v9238179" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238179)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238179Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238179MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2010] De pe drumul spre Lacul Cuiejdel - privind spre Valea Cuiejdiului în depărtare - Vf. Mare (1033 m)
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2010] De pe drumul spre Lacul Cuiejdel - peste Valea Cuiejdiului se zărește (cred) în dreapta Prislopașul. (1218 m) -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238181">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238181"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238181">Şterge vot</a></div><span id="v9238181" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238181)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238181Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238181MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2010] De pe drumul spre Lacul Cuiejdel - peste Valea Cuiejdiului se zărește (cred) în dreapta Prislopașul. (1218 m)
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]P06 [MAY-2010] De pe drumul spre Lacul Cuiejdel - Cumpăna apelor -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238186">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238186"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238186">Şterge vot</a></div><span id="v9238186" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238186)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238186Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238186MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2010] De pe drumul spre Lacul Cuiejdel - Cumpăna apelor
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2010] De pe drumul spre Lacul Cuiejdel - de pe cumpăna apelor în sensul se mers spre lac. Valea Cuiejdiului este acum în spate. -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238187">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238187"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238187">Şterge vot</a></div><span id="v9238187" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238187)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238187Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238187MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2010] De pe drumul spre Lacul Cuiejdel - de pe cumpăna apelor în sensul se mers spre lac. Valea Cuiejdiului este acum în spate.
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2010] Capătul nordic al Lacului Cuiejdel. Lungimea lui maximă este de aproximativ 1 km. -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238189">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238189"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238189">Şterge vot</a></div><span id="v9238189" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238189)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238189Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238189MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2010] Capătul nordic al Lacului Cuiejdel. Lungimea lui maximă este de aproximativ 1 km.
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2010] Lacul Cuiejdel - Aici cîndva creștea pădure... De înotat se înoată la capătul de nord, se pare că lumea nu se prea teme că va rămîne agățată de vreo creangă. -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238190">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238190"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238190">Şterge vot</a></div><span id="v9238190" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238190)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238190Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238190MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2010] Lacul Cuiejdel - Aici cîndva creștea pădure... De înotat se înoată la capătul de nord, se pare că lumea nu se prea teme că va rămîne agățată de vreo creangă.
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2010] Lacul Cuiejdel - lățimea lui maximă este de aproximativ 230 m , cred. -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238191">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238191"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238191">Şterge vot</a></div><span id="v9238191" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238191)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238191Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238191MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2010] Lacul Cuiejdel - lățimea lui maximă este de aproximativ 230 m , cred.
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2010] Biserica din piatră din Satul Cuiejdi. Era spre seară și nu am putut obține un plan apropiat mai bun. -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238192">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238192"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238192">Şterge vot</a></div><span id="v9238192" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238192)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238192Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238192MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2010] Biserica din piatră din Satul Cuiejdi. Era spre seară și nu am putut obține un plan apropiat mai bun.
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2010] Satul Cuiejdi - Căsuța bunicilor, presupun ... -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238193">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238193"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238193">Şterge vot</a></div><span id="v9238193" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238193)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238193Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238193MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2010] Satul Cuiejdi - Căsuța bunicilor, presupun ...
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2010] Pe Pîrîul Cuiejdi puțin mai sus de drumul spre Lacul Cuiejdel. -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238527">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238527"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238527">Şterge vot</a></div><span id="v9238527" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238527)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238527Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238527MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2010] Pe Pîrîul Cuiejdi puțin mai sus de drumul spre Lacul Cuiejdel.
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2010] De la Cuiejdi spre Mitocu Bălan - spre cumpăna apelor pe valea Pîrîului Cerbul (Cuiejdiul l-am abandonat la stînga spre Vf. Prislopașul) -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238529">Şterge vot</a></div><span id="v9238529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2010] De la Cuiejdi spre Mitocu Bălan - spre cumpăna apelor pe valea Pîrîului Cerbul (Cuiejdiul l-am abandonat la stînga spre Vf. Prislopașul)
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2010] Drumul - Cuiejdel Mitocu Bălan, am trecut de cumpăna apelor - suntem în coborîre pe valea Pîrîului Fundurilor spre confluența cu Boulețul. -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238530">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238530"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238530">Şterge vot</a></div><span id="v9238530" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238530)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238530Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238530MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2010] Drumul - Cuiejdel Mitocu Bălan, am trecut de cumpăna apelor - suntem în coborîre pe valea Pîrîului Fundurilor spre confluența cu Boulețul.
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2010] Între Cuiejdel și Mitocul Bălan - Pe valea Pîrîului Fundurilor cam la 2 Km m de cumpăna apelor. Puțin mai încolo spre stînga la 200 m de confluența cu apa Boulețului este schitul cu același nume. -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238534">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238534"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238534">Şterge vot</a></div><span id="v9238534" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238534)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238534Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238534MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2010] Între Cuiejdel și Mitocul Bălan - Pe valea Pîrîului Fundurilor cam la 2 Km m de cumpăna apelor. Puțin mai încolo spre stînga la 200 m de confluența cu apa Boulețului este schitul cu același nume.
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2010] La deal înapoi spre Cuiejdi pe Valea Pîrîului Fundurilor. -- foto by <b>Qvadratvus</b> [uploaded 07.08.11] - <span class="allrVotedi" id="av238549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv238549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=238549">Şterge vot</a></div><span id="v9238549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(238549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f238549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e238549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2010] La deal înapoi spre Cuiejdi pe Valea Pîrîului Fundurilor.
foto Qvadratvus [07.08.11]
# [50 PMA, +BONUS]

[15] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.10787987709 sec