77017 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Clisura Dunării

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.04.2017
DE
Avatar Cris
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Brașov
înscris/ă în 12.04.08
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 3 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cazanele Dunării - un loc de o frumusețe ireală


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Când am scris despre Casa Aless, frumoasa pensiune care ne-a găzduit vara trecută pentru 3 nopți, am spus că nu voi scrie separat și despre zonă. Dar o solicitare CMR prin care se cereau informații despre un loc de cazare în clisura Dunării, venită într-o zi în care iarna parcă a revenit la Brașov, m-a făcut să îmi aduc aminte de frumusețea Cazanelor Dunării, de bucuria pe care am simțit-o în fiecare moment petrecut acolo, așa că m-am răzgândit și voi scrie câteva cuvinte despre un loc care merită vizitat și recomandat.

Nu voi insista nici pe geografie, nici pe istoria locului, sunt multe articole bune pe site care vă vor ajuta să vă faceți o idee. Îmi propun mai mult să povestesc despre ceea ce am făcut acolo, cum ne-am organizat vacanța, pentru că cine știe, poate va fi de ajutor cuiva care ajunge pentru prima oară în zonă.

Unde ne cazăm la Cazanele Dunării

Asta a fost prima întrebare pe care mi-am pus-o în momentul în care am hotărât, împreună cu niște prieteni, să petrecem câteva zile la Cazane. După ce m-am documentat puțin am înțeles că sunt mai multe opțiuni de luat în seamă: puteam alege Herculane sau Orșova, unde cazarea costă mai puțin și de unde ajungeam ușor și relativ repede în clisura Dunării, putând astfel petrece o zi întreagă acolo sau una dintre localitățile aflate în zona Cazanelor, unde cazarea costă mai mult dar pensiunile au avantajul de a fi amplasate într-un cadru natural superb, oferindu-ți astfel posibilitatea de a te bucura pentru mai multe zile de frumusețea locurilor.

Am analizat scurt avantajele și dezavantajele și au rămas, într-un final, doar două posibilități: Eșelnița, aflată în zona Cazanelor Mici și Dubova, situată în zona Cazanelor Mari. Localitățile mi se păreau asemănătoare, așa că de aici am lăsat totul la voia întâmplării, decizia finală urma să fie luată în funcție de locul de cazare pe care urma să îl găsesc.

Pentru că, oricât am citi înainte de plecare despre Eșelnița sau Dubova nu mi-am putut face o impresie clară asupra locurilor, o să încerc să fac câteva precizări pe care le consider utile, acum, după ce am fost acolo.

Ambele sunt localități mici, sate, care se întind de-a lungul Dunării. Eșelnița este prima cum vii dinspre Herculane sau Orșova, urmată aproape imediat de Dubova, diferența dintre ele fiind dată mai mult de forma pe care o au: prima este mai întinsă, mai dreaptă, iar a doua este amplasată într-un golf, având o formă curbată. Important de știut este că, indiferent pe care dintre cele două veți alege veți avea garantat un peisaj de vis.

Eșelnița, localitatea în care am stat este cumva împărțită în două: cum vii dinspre Orșova intri întâi în sat, unde găsești câteva magazine, locuri de luat masa și (posibil) cazare, după care, la ieșirea din sat, pe o distanță de câțiva kilometri, casele se răresc, făcând loc pensiunilor, cabanelor și caselor de vacanță. Șoseaua este cu câtiva metri mai sus decât nivelul Dunării, așa că pensiunile sunt amplasate pe marginea șoselei, cu terasele spre apă (cele mai multe) sau pe deal, cu vedere la Cazane dar fără să aibă deschidere la apă. Aici fiecare alege ce dorește, eu mi-am dorit foarte mult o pensiune care să aibă ponton pe malul Dunării așa că am eliminat din start locurile de cazare care nu oferă acest lucru.

Avantajele unei pensiuni cu deschidere la Dunăre sunt multe: poți pleca direct de la pensiune în plimbarea cu barca, poți pescui de pe ponton dacă ești pasionat și cel mai important, poți savura ,,din prima linie” peisajul. Nu voi uita niciodată răsăritul soarelui văzut de pe ponton în fiecare zi, frumusețea Cazanelor în momentul în care ziua se împletea încă cu noaptea, liniștea dimineților în care doar păsările care pluteau pe Dunăre sau câte o micuță barcă de pescari erau singurele semne că mai este cineva acolo, serile în care stăteam pe terasă sau pe ponton ascultând clipocitul apei. Toate aceste lucruri, datorate cazării la o pensiune aflată fix pe malul apei au făcut să simt altfel frumusețea locurilor.

Un lucru important de care trebuie să țineți seama atunci când alegeți o pensiune este posibilitatea de a lua masa în apropiere, asta în cazul în care nu vreți să vă deplasați cu mașina, seara mai ales, când poate și șoferul ar vrea să se bucure de un pahar de vin pe una dintre terase.

Cele mai multe pensiuni, chiar dacă nu au restaurant, oferă posibilitatea de a-ți pregăti mâncarea acolo, având bucătării utilate și grătare în aer liber. Dar parcă este păcat să ajungi la Dunăre și să nu mănânci un pește pregătit așa cum doar cei din zonă știu. Noi am ales pentru fiecare seară petrecută în Eșelnița restaurantul Steaua Dunării, amplasat la 5 minute de mers pe jos de pensiunea la care am stat. Ne-a plăcut mult terasa restaurantului, peisajul pe care îl puteam admira în timp ce luam masa și mâncarea pe care o serveau.

Așa că sfatul meu este să acordați o atenție sporită locului de cazare, este foarte important și o pensiune bună, amplasată exact unde trebuie, vă poate face vacanța mai frumoasă și cel mai important, vă va ajuta să plecați de acolo cu mult mai multe amintiri frumoase.

Ce avem de făcut/văzut la Cazanele Dunării

Primul lucru pe care țin nepărat să îl precizez este că oricine alege să meargă la Cazane trebuie să știe că merge aici pentru peisaj, pentru natură, pentru frumos și nu pentru distracție. Este un loc care îți face sufletul să vibreze, un loc în care te încarci de frumusețe, un loc liniștit din care te întorci mai încărcat sufletește.

Seara nu ai ce face, singurele opțiuni de petrecere a timpului liber sunt fie să stai la un pahar de vin/bere/suc pe terasa pensiunii la care ești cazat, fie să mergi la un restaurant. Nici de plimbare seara nu se pune problema decât dacă ești cumva cazat în sat. Dar nici acolo nu ai ce vedea.

Seara șoseaua ce leagă Eșelnița de Dubova, cel puțin în zona în care am stat eu, este prost luminată, nu există trotuare, te plimbi pe drum având pensiuni pe o parte și dealul pe cealaltă. Deci cine caută distracție, cluburi, magazine și mai ales cine crede că se va plictisi ,,ascutând” liniștea și admirând frumusețea naturii, ar fi bine ori să nu meargă la Cazanele Dunării sau, dacă o face totuși, să stea foarte puțin.

Dacă ești însă iubitor de frumos, de natură, vei fi răsplătit cu un peisaj ireal, cu seri liniștite petrecute în compania celor dragi, cu răsărituri de soare superbe, cu cine luate pe terasele de pe malul Dunării ale restaurantelor din zonă. Iar pentru toate acestea cele 3 zile petrecute în clisura Dunării mie mi s-au părut mult prea puține.

Plimbare cu barca prin defileul Dunării

Să ajungi la Cazanele Dunării și să nu faci o plimbare cu barca este ca atunci când mergi la pescuit fără undiță. :) Deci indiferent ce alegeți să faceți în rest, o plimbare cu barca este, după mine, obligatorie.

Nu trebuie să vă faceți nici un fel de probleme în legătură cu găsirea unei bărci care să vă ofere posibilitatea efectuării acestei plimbări. Încă de cum am intrat în zona pensiunilor din Eșelnița am văzut pe garduri bannere cu oferte de tot felul. Dacă mergeți în zona mănăstirii Mraconia, situată între Eșelnița și Dubova, veți fi asaltați de oameni care se oferă să vă plimbe pe Dunăre oricând doriți. Proprietarii de pensiuni (așa a fost în cazul nostru, dar nu mă îndoiesc că peste tot este la fel) vă pot recomanda pe loc pe cineva potrivit care să vă vină să vă ia chiar de la locul de cazare, în cazul în care acesta are ponton. În concluzie, aveți de unde alege. :)

Sunt însă câteva lucruri pe care mi se pare că este bine să le știe cineva care alege o astfel de excursie.

În primul rând prețul acestor excursii este între 20-25 și 35 lei și variază în funcție de tipul de barcă ales și de durata plimbării. În principiu toate bărcile te plimbă prin Cazanele Dunării și te duc să vezi cam aceleași lucruri, însă unele pleacă din Eșelnița, făcând astfel ca croaziera să fie mai lungă și mai plăcută, altele te plimbă doar din golful Mraconia.

Tipul de barcă ales este, iarăși, foarte important. Sunt șalupe mai mici, care circulă cu viteză mare, oferindu-ți posibilitatea de a trăi senzații tari, dar care nu îți oferă posibilitatea de a savura peisajul așa cum merită. Mai sunt alte șalupe mai mari, confortabile, ca cea pe care am ales-o noi, care nu merg așa repede, dar poți să te bucuri în tihnă de ceea ce ți se desfășoară în fața ochilor. Și am mai văzut în Orșova, chiar pe faleză, niște nave măricele, care circulă mai încet decât șalupa noastră și care îți oferă o plimbare și mai lungă. Acest ultim tip de barcă este recomandat, zic eu, mai mult celor cazați în Herculane sau Orșova.

Oricum, când mă voi întoarce la Cazane, voi face două plimbări cu barca: una cu o șalupă de viteză, pentru senzație și una cu barca cu care am mai fost, pentru a savura peisajul. :)

Pentru că înainte de plecare nu știam exact cum se procedează cu plimbarea cu barca, dacă găsim sau nu ușor ceva la fața locului, am ales să rezolvăm această problemă de acasă. Cum aveam un prieten care a fost la începutul verii la Cazane, i-am cerut numărul de telefon al persoanei cu care a fost el cu barca și l-am contactat, dorind să știu mai mult cum procedăm pentru a fi siguri că putem face plimbarea dimineața, astfel încât să avem restul zilei pentru a pleca în plimbări prin zonă. Am vorbit cu domnul respectiv, am stabilit să îl sun cum ajungem în Eșelnița, urmând să stabilim atunci ora excursiei pentru a doua zi.

Cum am ajuns la pensiune, gazda noastră ne-a spus că va veni a doua zi chiar la pontonul vilei o barcă pentru câțiva turiști cazați acolo și putem merge și noi dacă dorim. Prețul unei plimbări ar fi fost 25 lei, luați direct de la pensiune, iar plimbarea ar fi durat o oră. Dar, cum stabilisem deja că mergem cu altcineva, am refuzat, deși era o opțiune bună.

După ce ne-am instalat l-am contactat pe dl respectiv, cel cu care vorbisem încă de acasă, ne-a spus că plimbarea costa 35 lei, durează aproximativ două ore și plecarea este de la pontonul pensiunii Ancora din Eșelnița. Am stabilit să ne vedem la ora 10 dimineața, rămânându-ne astfel la dispoziție toată după-amiaza.

La ora stabilită am fost pe ponton, dl Sorin ne aștepta și ne-a invitat la bord. Am fost în total 9 turiști în această plimbare, am primit toți veste de salvare, fără de care barca nu are voie să iasă în larg, am fost invitați să ne așezăm unde ni se pare mai confortabil și am plecat.

M-am felicitat pentru alegerea făcută, șalupa arăta foarte bine și dl Sorin ne-a fost un adevărat ghid tot drumul, povestindu-ne încontinuu despre Dunăre, despre Cazane, despre Porțile de Fier și modul în care construirea aceastora a afectat viața în zonă, când multe localități, inclusiv Eșelnița și Dubova au fost efectiv mutate. Am aflat lucruri interesante depre navigația pe Dunăre în trecut, despre modul în care erau dirijate navele, pe malul sârbesc existând încă aceste dirijatoare, un braț lung, metalic, care avea în capăt un fel de balon alb. Când acest braț era lăsat, navele care veneau dinstre Orșova trebuiau să oprească, putându-și continua drumul doar după ce brațul se ridica.

Am mers ușor spre Cazanele Dunării de-a lungul localității Eșelnița, ne-am apropiat de malul sârbesc pentru a vedea Tabula Traiana, o placă memorială veche de peste 2000 de ani, dedicată de împăratul Traian victoriei Imperiului Roman asupra regatului dac și ne-am apropiat de intrarea în Cazanele Mici, loc în care defileul Dunării se îngustează mult, munții sunt mai aproape și peisajul te face să îți ții respirația.

Odată intrați în golful Mraconia barca ne-a dus undeva la baza statuii lui Decebal, unde a oprit pentru a ne lăsa să admirăm peisajul și să facem poze. Statuia lui Decebal, care are 55 metri înălțime și 25 metri lățime și a cărei construcție a durat 10 ani mi s-a părut impresionantă. La fel este și peisajul, verdele intens al pădurii care pare că se prăvălește peste noi fiind, din loc în loc, pătat de albul unor bucăți de stâncă golașe. Un loc pe care îți dorești să îl fotografiezi iar și iar, lucru pe care, evident, l-am și făcut. :)

După ce am fost lăsați să ne bucurăm în voie de ceea ce vedeam ne-am continuat drumul spre Cazanele Mari, trecând pe lângă Mănăstirea Mraconia, o mănăstire micuță dar deosebit de frumoasă, situată chiar pe malul Dunării, pe care ne-am propus să o vizităm a doua zi, dar pe care o puteam admira acum din altă perspectivă.

Ajunși la Cazanele Mari avem parte de o superbă imagine a golfului Dubova, admirăm de la mare depărtare localitatea cu aceeași nume și ne continuăm plimbarea.

În scurt timp trecem pe lângă intrarea în peștera Ponicova, despre care dl Sorin ne-a spus că poate fi vizitată de pe uscat, lucru pe care nu am mai avut timp să îl facem cât am stat acolo, deși ne-am fi dorit. Barca se apropie de gura peșterii dar nu intră, cum am văzut că fac bărcuțele mai mici, după care continuă să ne ducă de-a lungul peretelui de stâncă până la peștera Veterani. Aici oprim la mal și cei care doresc pot urca să viziteze peștera, iar ceilalți pot sta în barcă, făcând plajă sau admirând peisajul. Nu a fost cazul, barca noastră s-a golit complet.

Peștera Veterani nu este mare, este mai mult o grotă, dar este frumoasă și are o mare importanță istorică. Peștera a fost folosită ca adăpost de luptă în încăierările dintre armatele turcești și austriece, putând adăposti 700 de soldați. Peștera a fost fortificată la începutul secolului al XIV-lea și a servit la apărarea zonei până la începutul secolului al XVI-lea. Galeria de la intrare este protejată cu un zid de cărămidă din epoca romană. Fortificațiile romane au fost refăcute în secolul al XVII de către generalul Veterani, de la numele căruia provine și denumirea peșterii.

În grotă este amplasat un tun aparținând acelor vremuri și două manechine îmbrăcate în uniforme de soldat, lucruri care marchează importanța istorică a locului.

Recomand cu drag vizitarea peșterii Veterani, taxa de intrare este modică, 7 lei de persoană, bani în care am beneficiat și de un ghid care ne-a povestit cu pasiune multe lucruri despre locul în care ne aflam.

De aici barca face cale întoarsă spre Eșelnița, mergând drept de data asta, fără a mai opri. Cum tot drumul până aici dl Sorin ne-a povestit neîncetat, la întoarcere a dat drumul la muzică, lăsându-ne doar să ne bucurăm de frumusețea peisajului și să facem poze, multe poze.

Plimbare pe uscat la Cazanele Dunării

Cum plimbarea cu șalupa pe Dunăre mi se pare un lucru de neratat, la fel mi se pare și o plimbare cu mașina pe șosea de-a lungul Cazanelor. Noi am ales să facem asta pe ambele maluri, atât cel românesc cât și cel sârbesc, asta pentru a putea vedea totul din mai multe perspective.

Pe partea sârbească am ales să mergem la ora 12, imediat după ce am terminat plimbarea pe Dunăre. Prietenul meu, cel căruia îi cerusem recomandarea pentru barcă, mi-a spus să vorbesc cu dl Sorin, care îmi va da toate indicațiile necesare. Lucru pe care l-am și făcut pe drumul de întoarcere spre Eșelnița și am aflat tot ceea ce doream.

Am plecat din Eșelnița ieșind din țară pe la Porțile de Fier I, dorind să ne oprim să mâncăm la restaurantul ce ne-a fost recomandat, în prima localitate după graniță. De vamă am trecut repede, nu era nici o mașină și după aproximativ 10 km am ajuns în primul sat din Serbia. Nu știam numele restaurantului, nu am reținut atunci nici numele localității, dar ni s-a spus că ne vom descurca fără probleme și așa a fost. Este probabil singurul restaurant din localitate. :)

Cum am intrat în sat, având pe partea dreaptă Dunărea și pe stânga casele, am observat terasa restaurantului aflată la câțiva metri de la șosea, a cărui parcare era plină cu mașini cu numere de România. Ne-a plăcut mult terasa, umbroasă, cu vedere la Dunăre, mesele acoperite cu fețe de masă în carouri, roșu cu alb, muzica tradițională sârbească ce se auzea în surdină și un ospătar care ne-a întâmpinat zâmbitor.

Restaurantul este o afacere de familie, lucrau acolo doar doi bărbați, frați probabil, iar mama, o doamnă în vârstă, supraveghea totul de la o masă dinăuntru. Ospătarul vorbea limba română destul de bine, așa că nu au fost nici un fel de probleme de comunicare. Am comandat o ciorbă de pește și un platou tradițional, pe care aveam celebrele lor chiftele, plescavica, cârnăciori de casă și ceva carne la grătar. Ciorba de pește a fost excelentă, servită într-un bol mare din care ne-am pus toți de două ori, băieții chiar de 3 și tot nu am terminat-o. Lângă ciorbă am luat, la indicațiile ospătarului, ardei iute copt acoperit cu mujdei de usturoi. O bunătate!

Toată mâncarea plus băuturi a costat 18 euro pentru două persoane, dar aproape jumătate din ea a rămas acolo pentru că nu aveam cum să mâncăm tot. Plata se putea face și în lei, așa că nu trebuiesc schimbați bani din țară. Dacă doriți să experimentați mâncarea sârbească și mai ales ciorba lor de pește vă recomand cu drag acest restaurant.

De aici fiecare merge cât de mult vrea de-a lungul Dunării. Șoseaua este foarte bună, goală (cel puțin când am fost noi) și peisajul superb. Sârbii au construit de-a lungul Dunării peste 20 de tuneluri prin care trece șoseaua, de-a lungul acesteia fiind amenajate din loc în loc puncte de belvedere care te îndeamnă să oprești pentru a admira peisajul. Malul românesc văzut de la sârbi este parcă mai spectaculos decât cel sârbesc, avantajul plimbării la sârbi este că șoseaua lor urcă destul de mult, oferindu-ți o frumoasă vedere asupra Cazanelor.

Noi am ales să mergem până în Golubac, aproape 150 de km, dorind să vedem cetatea de acolo, dar din păcate aceasta era în renovare și nu te puteai apropia de ea. Nu regret însă plimbarea până acolo, șoseaua este tot drumul pe malul Dunării, pe cealaltă parte este muntele împădurit și peisajul este foarte frumos, am trecut și prin câteva localități micuțe, iar în Golubac ne-am răsfățat cu o cafea bună și o prăjitură la o terasă situată pe faleza orașului.

Recomand o vizită pe partea sârbească, chiar dacă nu toți doresc să meargă până la Golubac. Puteți merge până unde se termină Cazanele și de acolo să vă întoarceți în țară. Vă garantez că merită, peisajul este superb, veți petrece în mod plăcut câteva ore făcând o plimbare frumoasă.

Pe malul românesc am fost cu mașina în dimineața zilei în care am plecat din Eșelnița. Am urmat șoseaua spre Dubova și prima oprire a fost la Biserica Mraconia, pe care doream să o vizităm. Am găsit loc de parcare chiar în apropierea podului pe care trebuie să îl traversezi ca să ajungi la mănăstire, Aici veți găsi și un loc de popas, măsuțe și bănci acoperite, amplasate chiar pe malul Dunării, una sau două rulote de la care puteți cumpăra ceva de băut și multe, multe oferte pentru o plimbare cu barca.

De pe pod se vede foarte frumos statuia lui Decebal, peisajul este absolut superb, așa că am făcut, din nou, zeci de poze și am plecat apoi pe jos spre mănăstire.

Se pare că această micuță și frumoasă mănăstire a cunoscut toate vitregiile istoriei: a fost distrusă în timpul războiului austriaco-ruso-turc, refăcută apoi și demolată din nou în 1968, când a fost înghițită de apele lacului de acumulare Porțile de Fier. Abia în 1993 a început reconstruirea ei, care a durat până în 1995, când lucrările au fost finalizate.

Indiferent dacă aveți sau nu chemare religioasă eu zic că merită să faceți o vizită la mănăstire. Biserica este frumoasă și este amplasată într-un loc minunat.

Am continuat plimbarea până în Dubova, drumul este foarte frumos, spectaculos pe alocuri, când peretele înalt de stâncă este foarte aproape de șosea. Peisajul este deosebit de frumos, așa că am oprit de multe ori pentru a-l admira și fotografia.

Alte lucruri de făcut în zonă

Cei care au mai mult timp la dispoziție și sunt dispuși să se plimbe un pic pot face o plimbare în Cheile Nerei. Este o excursie ce poate fi făcută de dimineață până seara, noi am fost până la cascada Bigăr și am vizitat apoi Morile de apă de la Rudăria, un loc care mi-a rămas la suflet.. Nu voi mai da amănunte, am descris plimbarea, vă mai spun încă o dată doar că pentru Valea Rudăriei merită să vă sacrificați o zi.

În rest, o plimbare la Herculane, o stațiune controversată care nouă ne-a plăcut mult, în special datorită peisajului, o plimbare pe faleza orașului Orșova, insula Pescăruș și mănăstirea Ana în Orșova, podul lui Traian din Drobeta Turnu Severin, barajul de la Porțile de Fier care este spectaculos mai ales noaptea, când este frumos luminat, muzeul Porțile de Fier și încă multe altele pe o rază de câțeva zeci de kilometri.

Iubitorii de munte au posibilitatea de face o drumeție până pe vârfurile Ciucaru Mare și Ciucaru Mic, iar când vor ajunge sus vor fi răsplătiți cu o panoramă de vis asupra Cazanelor Dunării.

Concluzie

Clisura Dunării este un loc cu care natura a fost foarte darnică, un loc binecuvântat cu multă, multă frumusețe. Mergem în țări străine ca să admirăm peisaje care ne încântă și nu știm ce frumusețe avem aproape de casă, la noi în țară. Sau cel puțin eu nu am știut până anul trecut. Oricât m-aș chinui nu aș putea surprinde în cuvinte frumusețea pe care am găsit-o acolo și nici ceea ce simțeam privind acele peisaje minunate. Sper doar ca pozele să mă ajute și să vă facă să doriți să mergeți sau să reveniți la Cazanele Dunării. Eu abia aștept să o fac, pentru că cele 3 zile petrecute acolo mi s-au părut mult prea puține și parcă simt că nu am avut timp să mă bucur de frumusețe locurilor.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Cris in 08.04.2017 15:11:45

Validat / Publicat: 08.04.17 17:08:30


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2466

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 3 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Cris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47450 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 4 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 34]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- Aurici
[12.04.17 17:35:04]
» mesaj pers

   @Cris: N-am uitat de laleaua galbenă dar coincide cu ieșirea mea de primăvară, care este de mulți ani o tradiție, exact în perioada lalelei. Zona este de mult pe lista mea. Așa în trecere am fost, dar vreau să am un sejur acolo și nu reușesc deloc. Articolul tău și comentariile colegilor m-au bulversat iar.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Cris
[12.04.17 17:46:05]
» mesaj pers

   @Aurici: Cel mai important este că zona e pe lista ta. La momentul potrivit îi va veni cu siguranță rândul.

   Şi dacă nu poți să ajungi la Cazane în cele două săptămâni în care înfloreşte laleaua, promit că dacă ajung eu voi scrie un review cu muuuuulte floricele galbene şi multe poze frumoase. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danaeldreny
[14.08.17 14:57:27]
» mesaj pers

   P48 – e prima data când văd eoliene în zonă… habar n-aveam…

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Cris
[14.08.17 15:43:11]
» mesaj pers

   @danaeldreny: Sunt, dar după Brezeasca, înspre Moldova Nouă. Pe acolo e făcută poza.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri
Dacă aveți deja un cont pe AmFostAcolo, vă puteți autentifica mai jos
UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Probleme autentificare? / Recuperare date cont"

Dacă nu aveți cont pe sait, vă puteți crea unul în 2-3 minute făcând click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
TOP

 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[61] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845565">Şterge vot</a></div><span id="v9845565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845566">Şterge vot</a></div><span id="v9845566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [AUG-2016] Cazanele Dunării - Eșelnița, zona dinspre Dubova -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845567">Şterge vot</a></div><span id="v9845567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Cazanele Dunării - Eșelnița, zona dinspre Dubova
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845568">Şterge vot</a></div><span id="v9845568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845569">Şterge vot</a></div><span id="v9845569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Cazanele Dunării - Tabula Traiana -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845570">Şterge vot</a></div><span id="v9845570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Cazanele Dunării - Tabula Traiana
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845571">Şterge vot</a></div><span id="v9845571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845572">Şterge vot</a></div><span id="v9845572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845573">Şterge vot</a></div><span id="v9845573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845574">Şterge vot</a></div><span id="v9845574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] Cazanele Dunării - mănăstirea Mraconia -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845575">Şterge vot</a></div><span id="v9845575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Cazanele Dunării - mănăstirea Mraconia
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] Cazanele Dunării - golful Mraconia și statuia lui Decebal -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845576">Şterge vot</a></div><span id="v9845576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Cazanele Dunării - golful Mraconia și statuia lui Decebal
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Cazanele Dunării - statuia lui Decebal -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845577">Şterge vot</a></div><span id="v9845577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Cazanele Dunării - statuia lui Decebal
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845578">Şterge vot</a></div><span id="v9845578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845579">Şterge vot</a></div><span id="v9845579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Cazanele Dunării mănăstirea Mraconia -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845580">Şterge vot</a></div><span id="v9845580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Cazanele Dunării mănăstirea Mraconia
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845581">Şterge vot</a></div><span id="v9845581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845582">Şterge vot</a></div><span id="v9845582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845583">Şterge vot</a></div><span id="v9845583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] Cazanele Dunării - parcarea de la Grota Veterani. :) -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845584">Şterge vot</a></div><span id="v9845584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] Cazanele Dunării - parcarea de la Grota Veterani. :)
foto Cris [08.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2016] Cazanele Dunării - Grota veterani -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845585">Şterge vot</a></div><span id="v9845585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2016] Cazanele Dunării - Grota veterani
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2016] Cazanele Dunării - peștera Veterani -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845586">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845586"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845586">Şterge vot</a></div><span id="v9845586" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845586)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845586Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845586MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2016] Cazanele Dunării - peștera Veterani
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2016] Cazanele Dunării - peștera Veterani -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845587">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845587"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845587">Şterge vot</a></div><span id="v9845587" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845587)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845587Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845587MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2016] Cazanele Dunării - peștera Veterani
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845588">Şterge vot</a></div><span id="v9845588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2016] Cazanele Dunării - peștera Ponicova -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845589">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845589"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845589">Şterge vot</a></div><span id="v9845589" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845589)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845589Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845589MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2016] Cazanele Dunării - peștera Ponicova
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2016] Cazanele Dunării - peștera Ponicova -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845590">Şterge vot</a></div><span id="v9845590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2016] Cazanele Dunării - peștera Ponicova
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845591">Şterge vot</a></div><span id="v9845591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845592">Şterge vot</a></div><span id="v9845592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845593">Şterge vot</a></div><span id="v9845593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2016] Cazanele Dunării - mănăstirea Mraconia -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845594">Şterge vot</a></div><span id="v9845594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2016] Cazanele Dunării - mănăstirea Mraconia
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2016] Cazanele Dunării - statuia lui Decebal -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845595">Şterge vot</a></div><span id="v9845595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2016] Cazanele Dunării - statuia lui Decebal
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2016] Cazanele Dunării -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845596">Şterge vot</a></div><span id="v9845596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2016] Cazanele Dunării
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [AUG-2016] Terasa restaurantului sârbesc, care îmi amintea de Grecia -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845597">Şterge vot</a></div><span id="v9845597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [AUG-2016] Terasa restaurantului sârbesc, care îmi amintea de Grecia
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [AUG-2016] Renumita ciorbă sârbească de pește pe care o recomand. :) -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845598">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845598"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845598">Şterge vot</a></div><span id="v9845598" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845598)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845598Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845598MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [AUG-2016] Renumita ciorbă sârbească de pește pe care o recomand. :)
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845599">Şterge vot</a></div><span id="v9845599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845600">Şterge vot</a></div><span id="v9845600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845601">Şterge vot</a></div><span id="v9845601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845602">Şterge vot</a></div><span id="v9845602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845603">Şterge vot</a></div><span id="v9845603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845604">Şterge vot</a></div><span id="v9845604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845605">Şterge vot</a></div><span id="v9845605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc -- foto by <b>Cris</b> [uploaded 08.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845606">Şterge vot</a></div><span id="v9845606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [AUG-2016] Cazanele Dunării văzute de pe malul sârbesc
foto Cris [08.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[61] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2017 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.107712030411 sec