85857 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Haiducilor (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.05.2018
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
100 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.70
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 30 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Din nou pe urmele haiducilor – Pensiunea Haiducilor (Bistrița)


După o incursiune pe urma haiducilor din zona Moldovei și Bucovinei – poate Darie Pomohaci, poate Jianu, Coroi ori frații Baltă – și un popas la Coliba Haiducilor din Șcheia Sucevei (vezi impresii) a venit rândul altei zone, relativ apropiate, unde am descoperit urmele acestor haiduci. Chiar mai mult, caii năzdrăvani ai acestor oameni ai codrului – poate Pintea Grigore Viteazu. Acum câteva zile am poposit la Pensiunea Haiducilor din apropierea orașului Bistrița – fermă, loc de odihnă și ospăț.

Localizare și acces. Pentru a ajunge la popasul „haiducilor” moderni trebuie să părăsești orașul Bistrița pe DN 17 (E 58) în direcția Prundu Bârgăului-Piatra Fântânele-Vatra Dornei și după ce ieși din localitatea Unirea (considerată un cartier al orașului Bistrița), treci de locul numit „Cotu′ Iadului” (un viraj larg la dreapta) și imediat apar indicatoarele către Pensiunea Haiducilor. Se virează stânga, se traversează calea ferată (atenție, circulă trenuri pe acolo) și după 300 m (drum jumătate pietruit, jumătate asfaltat), într-o pantă ușoară, ajungeți la destinație. Adresa „oficială” este: Cartier Unirea, la Cotul Iadului, km 6, DN 17. Sunt circa 6,5 km distanță din centrul orașului, de la Biserica Evanghelică, până la pensiune, iar de la unitatea de cazare până în Pasul Tihuța doar 44 km. Veți găsi o parcare generoasă, o platformă pietruită.

Ferma Jack și Pensiunea Haiducilor. Un mare iubitor de cai, Paul P. – alias „Jack”, construia în 2006 în acest loc Ferma Jack, o adevărată miniherghelie de cai. Lipițanii crescuți aici au participat la numeroase concursuri și campionate, la probe de dresură și atelaje, câștigând de-a lungul timpului multe trofee (ziaruldesport.ro/articol_ ... 51_zds_pg_0.htm). Ferma de cai de la marginea Bistriței a devenit cunoscută și prin lecțiile de călărie oferite, plimbările cu trăsura sau participarea cailor și trăsurilor la evenimente private.

În 2015, după ani de muncă și dezvoltare a fermei, proprietarul deschide și un restaurant în stil rustic, completat cu 4 camere pentru cazare situate la mansardă, aranjate în același frumos stil rustic (timponline.ro/cum-arata-p ... ita-spre-unirea). După doar un an și ceva s-a mai construit un corp de cazare cu două etaje și o terasă exterioară.

Camera. Am ajuns după-amiaza la Pensiunea Haiducilor după un drum de circa 500 km venind din București. În incinta restaurantului rustic se află și Recepția, loc unde am lăsat datele de identificare și am luat cheile camerei. Am primit o dublă twin în corpul mai nou la etajul 2, cu acces pe o scară exterioară; „holul” joacă și rolul de balcon, în fața camerei fiind o măsuță cu două scaune.

Încăperea nu e foarte mare, dar suficient de largă pentru doi „haiduci”. Dotările sunt cele standard: paturi cu saltea confortabilă, lenjerie albă, noptiere cu veioze, o măsuță cu două scaune, o oglindă mică pe perete, tv lcd, un șifonier cu două uși (include umerașe), un cuier de perete, două pahare pe o tăviță. Pe jos este parchet și covorașe lângă pat. Cred că prizele sunt insuficiente pentru cei care dețin multe aparate electronice; wifi disponibil cu parolă, funcționa bine.

Baia este spațioasă, prevăzută cu geam de aerisire exterior și duș zidit dotat cu perdea. Prosoape albe de față și duș erau prezente pe paturi. În baie am găsit consumabilele uzuale: hârtie igienică, pliculețe de șampon, săpunele ambalate. În general, era curățenie peste tot.

Exterior și restaurant. Spațiile exterioare sunt amenajate excelent, lemnul și piatra integrându-se bine în peisajul înconjurător. Terasa exterioară este pavată cu faguri colorați, mai multe mese prevăzute cu umbrele sunt întinse pe această platformă. Un foișor rotund, de dimensiuni apreciabile, constituie un loc perfect de popas în fața arșiței verii; mese masive din lemn și bănci îmbrăcate în blană de oaie, un corp de iluminat central sub formă de roată de căruță. Alături se află spațiul special amenajat pentru grătar, cuptor și bere la butoi; tot lângă acest loc se află și vatra pentru proțap și ceaun.

La parterul corpului de cazare se află sauna, iar lângă clădire există un ciubăr de lemn, prevăzut cu sobă. Pe o mică platformă, situată mai jos de foișoare, este amenajat un loc de joacă pentru copii dotat cu tobogane, leagăne, platforme de cățărat, trambulină elastică, dar și două mese de lemn acoperite.

Un spațiu deosebit îl constituie restaurantul, cu mobilier interesant din lemn (pe spătarul fiecărui scaun este sculptat un cap de cal). Pe mese sunt ștergare roșii, ceramică pe pereți, blănuri de oaie, felinare, harnașamente, fotografii din timpul concursurilor hipice, un raft cu trofee și medalii. Nu am făcut fotografii în interiorul restaurantului, dar găsiți pe Internet. Am mâncat în foișorul rotund o ceafă de porc la grătar (17 lei) cu cartofi prăjiți și cașcaval (5,5 lei), palincă de prune (12 lei/100 ml), bere la halbă (5 lei), papanași (13 lei). Mâncarea bine gătită, porțiile generoase, timpii de așteptare ok (nici nu poți avea mari pretenții de la preparatele comandate, uzuale). Papanașii au fost absolut delicioși, „înecați” în smântână și dulceață de afine. Meniul conține multe soiuri de mâncare tradiționale, platouri haiducești etc.

Vizită în fermă. Cu acordul proprietarului, care tocmai pleca cu o trăsură de concurs să antreneze unul din cai, am pătruns în universul cailor de la Ferma Jack. Un îngrijitor ne-a condus și ne-a explicat câteva lucruri; am văzut camera harnașamentelor (cu hamuri de 3.000 de euro), apoi grajdul cu cai (exemplare magnifice în valoare de zeci de mii de euro), șopronul trăsurilor (cele de concurs costă între 13 și 17 mii de euro, trăsură de antrenament, sanie, trăsură albă pentru evenimente). Pasiunea este foarte costisitoare… Nu mai vorbesc despre volumul de muncă și lipsa oamenilor buni (nu găsesc oameni dispuși să se „înhame” efectiv la muncă).

Pe pajiștea din jur pășteau alți vreo trei cai, doi ponei, un măgar. Ferma Jack oferă contra cost lecții de echitație, plimbări cu poneiul sau trăsura, închiriază trăsură specială pentru evenimente private. Aici vin în vizită prichindei de grădiniță, chiar și elevi de școală în timpul Săptămânii Altfel. Într-un padoc, lângă grajduri, se află mai mulți câini de rasă, de asemenea participanți la concursuri de specialitate.

Concluzii. Am petrecut o după-amiază relaxantă într-un loc deosebit, în compania unor animale superbe – cai lipițani. Peisajul e unul drăguț, multă natură – vis-a-vis se află „celebra” pârtie de schi de la Bistrița (adevarul.ro/locale/bistri ... ce89/index.html). Recomand un popas sau o scurtă vacanță la Pensiunea Haiducilor, excelent punct de plecare în excursii, departe de aglomerația orașului, în compania unor animale nobile. Raportul calitate-preț mi s-a părut a fi cel corect, unitatea de cazare are și restaurant, iar facilitățile pentru copii constituie un avantaj.

Alegeri inspirate!

P. S. Având legătură cu haiducii, vă pot spune că la Beclean există o herghelie de cai (hergheliidestat.ro/herghe ... ia-beclean.html) înființată în anii ′70 ai secolului trecut; de asemenea, mai multe comune din zona Bistrița Năsăud-Cluj au înființat un grup de acțiune locală sub numele „Țara Haiducilor”, încercând să promoveze printre altele și turismul în zonă (au vizat prin 2012 un proiect având drept țintă principală Băile Figa – nu s-a concretizat).

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de tata123 in 13.05.2018 17:45:10

Validat / Publicat: 13.05.18 20:39:01


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 755


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  56600 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[13.05.18 20:38:29]
» mesaj pers

   @tata123: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Pensiunea Haiducilor, BISTRIȚA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[13.05.18 21:03:11]
» mesaj pers

   @tata123: Măi, haiducule, luași calea codrilor? Cal ți-ai ales? C-am văzut niște exemplare p-acolo, de mai mare frumusețea! Trăsurelele de concurs se numesc siulki!

   Cum spuneam și-n ecoul pentru @Lucien, caii sunt animale nobile și inteligente. Dacă0i respecți, te respectă

   Una peste alta, elegantă cazarea la haiduci. Și peisajul e superb.

   Ce este duba roșie din P03?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- webmaster
[13.05.18 22:45:15]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[14.05.18 09:16:07]
» mesaj pers

   @webmaster26: Poziționarea pe hartă este corectă. Coordonatele vă vor duce exact la drumul de acces către pensiune, circa 300 m.

   Pensiunea Haiducilor este clasificată „3 flori” începând din septembrie 2016, conform listei oficiale a Structurilor de cazare autorizate, listă afișată pe site-ul Ministerului Turismului.

   Mulțumesc.

   @webmaster: Mulțumesc pentru încadrarea articolului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[14.05.18 09:28:55]
» mesaj pers

   @Zoazore: Am „haiducit” puțin în ultimele săptămâni, dar mai puțin prin codrii. Am mângâiat superbele exemplare de cai - într-adevăr un animal inteligent, domesticit și crescut de om din vremuri străvechi, simbol al cerului și focului prin eleganță, curaj și energie.

   Camionul roșu din P03 este autovehiculul care transportă caii spre localitățile unde se desfășoară concursurile hipice. S-au investit mii de euro și în acest camion, adaptat special pentru transportul cailor, prevăzut cu sistem video, copertină pentru umbră, cameră de odihnă pentru jokeu.

    Mulțumesc pentru cuvintele frumoase.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Am ajuns la Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965887">Şterge vot</a></div><span id="v9965887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Am ajuns la Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Restaurant și corp de cazare - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965888">Şterge vot</a></div><span id="v9965888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Restaurant și corp de cazare - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] În natură - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965889">Şterge vot</a></div><span id="v9965889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] În natură - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Intrare spre Recepție și restaurant. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965890">Şterge vot</a></div><span id="v9965890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Intrare spre Recepție și restaurant.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Hol-balcon etajul 2 - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965891">Şterge vot</a></div><span id="v9965891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Hol-balcon etajul 2 - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Cameră dublă twin - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965892">Şterge vot</a></div><span id="v9965892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Cameră dublă twin - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Dotări camera - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965893">Şterge vot</a></div><span id="v9965893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Dotări camera - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Baie spațioasă - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965894">Şterge vot</a></div><span id="v9965894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Baie spațioasă - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Duș în partea opusă a băii - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965895">Şterge vot</a></div><span id="v9965895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Duș în partea opusă a băii - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] Vedere din balcon (în fundal pârtia de ski) - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965897">Şterge vot</a></div><span id="v9965897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Vedere din balcon (în fundal pârtia de ski) - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Ferma Jack, situată în spatele Pensiunii Haiducilor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965898">Şterge vot</a></div><span id="v9965898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Ferma Jack, situată în spatele Pensiunii Haiducilor.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Cai pe pajiștea fermei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965899">Şterge vot</a></div><span id="v9965899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Cai pe pajiștea fermei.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Drumul care urcă spre Ferma Jack. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965900">Şterge vot</a></div><span id="v9965900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Drumul care urcă spre Ferma Jack.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Ponei la Ferma Jack. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965901">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965901"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965901">Şterge vot</a></div><span id="v9965901" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965901)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965901Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965901MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Ponei la Ferma Jack.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Cal de concurs - Ferma Jack. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965902">Şterge vot</a></div><span id="v9965902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Cal de concurs - Ferma Jack.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Foișorul din curtea pensiunii. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965903">Şterge vot</a></div><span id="v9965903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Foișorul din curtea pensiunii.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Spațiul prevăzut cu grătar, cuptor, dozator de bere - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965904">Şterge vot</a></div><span id="v9965904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Spațiul prevăzut cu grătar, cuptor, dozator de bere - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Locul de joacă pentru copii - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965905">Şterge vot</a></div><span id="v9965905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Locul de joacă pentru copii - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Masa de după-amiază... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965907">Şterge vot</a></div><span id="v9965907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Masa de după-amiază...
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [MAY-2018] Papanași delicioși - Pensiunea Haiducilor din Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965908">Şterge vot</a></div><span id="v9965908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2018] Papanași delicioși - Pensiunea Haiducilor din Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [MAY-2018] Vedere din curtea pensiunii spre orașul Bistrița. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965909">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965909"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965909">Şterge vot</a></div><span id="v9965909" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965909)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965909Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965909MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2018] Vedere din curtea pensiunii spre orașul Bistrița.
foto tata123 [13.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.178027153015 sec