#E#D
97703 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.11.2019
DE
Avatar Zoazore
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Brăila
înscris/ă în 17.06.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2019
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
20 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Acasă la Delta Dunării - Muzeul Deltei Dunării


Urmare de aici

Delta Dunării... Acest miracol al Naturii, acest loc unic, dăruit de Dumnezeu țării noastre...

Până acum doi ani, nici eu nu vizitasem Delta! Am reglat acest aspect și bine-am făcut! vezi impresii.

Dar, după doi ani, am revenit la porțile ei! La porțile ei fiind, n-am putut să n-o salut, dar doar în poze, vizitând Muzeul dedicat ei: Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării din Strada 14 Noiembrie 1, Tulcea 820009. icemtl.ro/tarife

Conceput ca o instituție de cultură complexă – muzeu și acvariu public – Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării a fost realizat prin efortul comun al Consiliului Județean Tulcea și al Institutului de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea, în cadrul unui proiect derulat prin Programul de Vecinătate România-Ucraina 2004-2006. Este secție componentă a Institutului de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea și a fost inaugurat oficial la 14 aprilie 2009, pentru vizitare fiind deschis din 25 februarie 2009. ne spun cei de la ICEM Tulcea. icemtl.ro/centrul-muzeal- ... c-delta-dunarii

Am ajuns aici după ce vizitasem Casa Avramide vezi impresii. Sâmbătă, 13 iulie 2019, orele 11,11:30... Vară, soare dar nu exagerat de cald!

Am intrat în clădirea muzeului! Doamne, cât de multă lume venise să vadă ”poze cu Delta”! Tare m-a bucurat treaba asta!

La demisol se află Acvariul dotat cu instalații moderne și având o capacitate de stocare a apei de 150 tone. Prezintă o colecție formată din 24 specii de pești indigeni întâlniți în Delta Dunării și Marea Neagră, 23 specii de pești de recif, opt specii de nevertebrate marine și șase specii de corali aduse din Indonezia.

Dacă o mare parte dintre peștii indigeni îi cunoașteam, luasem masa împreună, cei exotici m-au fascinat cu bogăția de culori și cu mișcările lor aproape hipnotice!

Încă o chestie care mi-a plăcut: un sistem de două acvarii cilindrice, dispuse concentric, unde am avut posibilitatea să intru și să ma simt pentru câteva minute ca și când aș fi fost in mijlocul unui recif, înconjuratâ de pești și corali, cu forme și culori impresionante! Ce scuba-de-ăla? Nici nu trebuie să știu să înot! Vă las și pe voi să admirați frumusețile în poze. Și aveți în vedere că aceșți pești exotici, corali și nevertebrate sunt o noutate pentru România! Tulcea, mereu uimitoare! Pe holul de la iesire mai este un bazin cu broaste testoase si se poate cumpara un suvenir de la magazinul muzeului

Urcăm la etaj și descoperim o zonă dulce-dulce: secțiunea apicolă, unde aflăm despre miere, polen faguri și harnicile albinuțe, specii de plante melifere, sortimente de miere și beneficiile mierii! Mmmm! V-am mai spus că-n altă viață am fost urs?

Apoi aflăm despre erele geologice (mie mi-a picat subiect la geologie prin anul I, semestrul II), numuliți și alte viețuitoare puțin mai bătrâne ca mine. Apoi o altă expoziție exotică în care găsim pinguini, struți...

Și iat-o E EA! Delta Dunării! Expoziția permanentă prezintă în principal elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării. Într-un decor ce redă cu fidelitate habitate specifice Deltei Dunării și Complexului Lagunar Razim-Sinoie, precum și altor arii protejate de importanță națională din Podișul Dobrogei, cum ar fi Parcul Național Munții Măcinului, expoziția permanentă permite descoperirea diversității biologice ridicate a celor două unități geografice. Sunt expuse 46 specii de plante, 3 specii de reptile, 44 specii de păsări și 12 specii de mamifere prezentate în diverse ipostaze și relații ecologice. Tot aici ai posibilitatea de a cunoaște păsările declarate monumente ale naturii, speciile de animale rare protejate la nivel național și european, speciile dispărute din spațiul deltaic și dobrogean, speciile nou pătrunse în fauna deltei, dar și aspecte din viața lor.

Fotografiile sunt diaporame deschise de care, daca te apropii, auzi sunetele viețuitoarelor, foșnetul ierbii și-al frunzelor mângâiate de vânt... Senzația de ”sunt acolo”, în mijlocul acelui peisaj e atât de reală!

Am văzut celebra dropie, care trăia și-n Bărăgan, dar și șacalul, nou intrat în scena Naturii.

Apoi, expoziția ne dezvăluie oamenii Deltei! Cu preocupări, locuințe, ustensile... Viața din Deltă!

Și atât de real prezentată și realizată, că prima oară am avut senzația că vor începe să miște, să vorbească, să respire!

Am avut parte de o experiență unică, fascinantă, de neratat, experiență care mi-a amintit ce dor îmi e de Deltă, de frumoasele peisaje de acolo!

Dacă aveți drum, nu ratați acest muzeu! Iar dacă n-ați văzut Delta, cu atât mai mult!

Aveam să-mi ostoiesc căt de cât dorul în ultima zi, la Somova! vezi impresii

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Zoazore in 16.11.2019 16:02:22

Validat / Publicat: 16.11.19 17:12:14


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 388


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  61100 PMA (din 46 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[16.11.19 17:07:30]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării, TULCEA" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Tulcea, poarta Deltei Dunării]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[16.11.19 17:13:28]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gettyy
[16.11.19 18:19:14]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Felicitări pentru un review foarte frumos şi interesant.

   Desi am fost de două ori până acum în Delta Dunării si am trecut tot de atâtea ori prin Tulcea, nu am ştiut de Centrul Muzeal Ecoturistic. Am vizitat oraşul si portul si... cam atât!

   Chiar este un loc super interesant si mi l-am trecut pe listă pentru când voi mai ajunge în zonă. Sper curând!

   Mă bucur că te-ai mobilizat si ne-ai scris un review atât de frumos! Îti doresc multă sănătate si toate cele bune!

   Votat cu mare drag! Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Zoazore
[16.11.19 18:28:18]
» mesaj pers

   @gettyy:

Am vizitat oraşul si portul si... cam atât!

   Portul il vazusem vineri seara, eu am ratat moscheea. Uite un motiv bun sa revin la Tulcea (plus freshul de zmeura de la Corner, peste drum de muzeul Deltei, aici de fata si plus inca multe plusuri!).

   Merita sa-i treci pragul! E foarte interesant si eu am pus un link, ala cu tarifele, care zice ca pot asigura si ghidaj, daca doreste clientul!

   Da, e prma zi cand pot sta putin mai mult pe scaun, durerile sunt mai mici si sper sa scap cat mai curand de ele. Multumesc mult pentru vizita si aprecieri! Si pentru urari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- nicole33
[16.11.19 19:10:16]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Felicitări pentru articol şi pentru vizită!

   Când am fost eu ultima dată în Tulcea Acvariul era într-o altă locaţie. Aici spaţiul pare mult mai aerisit.

Dacă o mare parte dintre peștii indigeni îi cunoașteam, luasem masa împreună, cei exotici m-au fascinat cu bogăția de culori și cu mișcările lor aproape hipnotice!

   Eu sunt mai puţin sociabilă decât tine, foarte rar iau masa împreună cu peştii, indigeni sau nu, însă cu cei exotici mi-am făcut multe selfie-uri, la ei acasă, cu ocazia vacanţelor petrecute în Egipt la snorkeling :))

V-am mai spus că-n altă viață am fost urs?

   Mie, da şi te cred, gândindu-mă doar la zmeură şi la miere.

Apoi aflăm despre erele geologice... numuliți și alte viețuitoare puțin mai bătrâne ca mine.

   Am aflat şi ceva nou. Habar nu aveam ce-s ăia " numuluţi" şi ce vor ei. Noroc cu poza P44, pentru că altfel doar vărul Google mă mai putea lumina. :)

   =

   L.E.

   Şi pozele mi-au plăcut :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[16.11.19 20:02:39]
» mesaj pers

   @Zoazore: Muzeul ăsta era primul pe lista mea, in primăvara asta. Din motive de sănătate n-am mai ajuns acolo dar sper că voi reuși cândva sa revăd pentru a treia oară Tulcea, un oraș tare drag mie.

   Sănătate maximă și recuperare rapidă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[16.11.19 20:31:26]
» mesaj pers

   @nicole33:

Când am fost eu ultima dată în Tulcea Acvariul era într-o altă locaţie. Aici spaţiul pare mult mai aerisit.
= pai da, ai dreptate! Ca in articolul despre Casa Avramide, chiar eu am spus:
Din anul 1964 când au fost construite la demisolul clădirii bazinele pentru acvariu,
si a functionat pana in 2009. Abia din 2009 Aquarium-ul s-a mutat aici!

   Cat despre cei exotici, intrand in cilindrul-acvariu, m-am simtit si eu printre ei, ca in scuba-alea de le faci tu prin cele mari de departe!

   Numulitii ii poti admira si-n pardoseala statiei de metrou Politehnica. Podeaua e din marmura de Ruschita, munti vechi, plini cu acesti numuliti, care-s cochilii arhaice, de pe fundul marii Thetis. https://ro.wikipedia.org/wiki/Numulit

   Multumesc mult pentru aprecieri, ecou si vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[16.11.19 20:36:17]
» mesaj pers

   @krisstinna: Nu-i nimic, nu pleaca muzeul de acolo! Te asteapta sa-l vizitezi si, poti sa stii? Poate se va mai imbogati cu cate ceva!

   Si eu mai am de vazut Muzeul de Etnografie, Muzeul de Arheologie, moscheea... Si Dunarea! Nu ma voi plictisi niciodata d-o privesc!

   Multumesc pentru aprecieri, ecou si urari! Sper sa capat puteri sa mai scriu cate ceva! Ca ar mai fi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- doinafil
[17.11.19 12:11:43]
» mesaj pers

   Îți mai amintești ce scria la diaporama cu pinguini? Am rămas „mască” când i-am văzut aici, în muzeul Deltei.

   Felicitări pentru tot! :*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[17.11.19 15:44:02]
» mesaj pers

   @doinafil: Parca Pinguini africani! Poza e luata prea de departe! Am incercat sa vad, dar... uite un motiv sa mergeti si voi sa vizitati muzeul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yolanda
[20.11.19 10:23:14]
» mesaj pers

   @Zoazore: Am vizitat acest muzeu în 2013, e aproape de port si de locul de îmbarcare de atunci când am plecat 4 zile prin Delta cu un vas-hotel plutitor.

   Constat cu bucurie ca exponatele muzeului s-au înmultit, dioramele sunt mai bogate si mai expresive, si eu am intrat în acel tunel circular pentru a admira pestii.

   Multumesc pentru noutati.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[20.11.19 10:55:11]
» mesaj pers

   @Yolanda: Cu drag, @Yolanda! Tare ma bucur cand articolele mele ajung la inimi, trezesc amintiri, dau idei. Absolut orice loc de pe pamantul asta e mininat si se pot gasi amanunte care sa bucure, lucruri mici, neobservate poate, care asteapta sa fie descoperite, pe langa care trecem fara sa le bagam in seama!

   Multumesc pentru vizita si aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2019] Intrarea in Muzeul Deltei. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125186">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125186"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125186">Şterge vot</a></div><span id="v91125186" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125186)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125186Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125186MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2019] Intrarea in Muzeul Deltei.
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2019] Pestii exotici! Mi-ar fi placut sa fie etichetati pe fiecare acvariu. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125187">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125187"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125187">Şterge vot</a></div><span id="v91125187" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125187)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125187Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125187MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2019] Pestii exotici! Mi-ar fi placut sa fie etichetati pe fiecare acvariu.
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2019] Tot de prin recifele Indoneziei. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125188">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125188"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125188">Şterge vot</a></div><span id="v91125188" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125188)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125188Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125188MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2019] Tot de prin recifele Indoneziei.
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUL-2019] Fascinant! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125189">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125189"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125189">Şterge vot</a></div><span id="v91125189" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125189)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125189Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125189MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2019] Fascinant!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2019] Rechin! Initial am crezut ca-i butaforie! NU MISCA! DELOC! Apoi a miscat! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125190">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125190"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125190">Şterge vot</a></div><span id="v91125190" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125190)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125190Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125190MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2019] Rechin! Initial am crezut ca-i butaforie! NU MISCA! DELOC! Apoi a miscat!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2019] Cu astia mici si veseli ma mai intalnisem! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125191">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125191"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125191">Şterge vot</a></div><span id="v91125191" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125191)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125191Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125191MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2019] Cu astia mici si veseli ma mai intalnisem!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2019] Relaxant tablou! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125192">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125192"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125192">Şterge vot</a></div><span id="v91125192" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125192)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125192Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125192MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2019] Relaxant tablou!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2019] Fara cuvinte! Lumea apelor cea muta! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125193">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125193"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125193">Şterge vot</a></div><span id="v91125193" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125193)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125193Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125193MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2019] Fara cuvinte! Lumea apelor cea muta!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2019] Ei, de-aici apar figuri cunoascute! De-ai nostri, de acasa! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125194">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125194"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125194">Şterge vot</a></div><span id="v91125194" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125194)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125194Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125194MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2019] Ei, de-aici apar figuri cunoascute! De-ai nostri, de acasa!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2019] Sturion! Am luat masa cu el! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125195">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125195"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125195">Şterge vot</a></div><span id="v91125195" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125195)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125195Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125195MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2019] Sturion! Am luat masa cu el!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2019] Si cu asta! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125196">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125196"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125196">Şterge vot</a></div><span id="v91125196" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125196)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125196Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125196MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2019] Si cu asta!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2019] Voi ii vedeti? Ca eu, prima oara, nu i-am vazut! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125197">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125197"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125197">Şterge vot</a></div><span id="v91125197" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125197)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125197Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125197MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2019] Voi ii vedeti? Ca eu, prima oara, nu i-am vazut!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2019] Un somn sanatos? Nu! Era putin lovit la o aripioara! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125198">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125198"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125198">Şterge vot</a></div><span id="v91125198" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125198)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125198Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125198MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2019] Un somn sanatos? Nu! Era putin lovit la o aripioara!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2019] Veselie maxima pe ei! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125199">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125199"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125199">Şterge vot</a></div><span id="v91125199" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125199)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125199Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125199MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2019] Veselie maxima pe ei!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2019] Iar suntem in Indonezia! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125200">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125200"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125200">Şterge vot</a></div><span id="v91125200" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125200)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125200Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125200MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2019] Iar suntem in Indonezia!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2019] Nu-i asa ca-i frumos? -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125201">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125201"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125201">Şterge vot</a></div><span id="v91125201" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125201)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125201Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125201MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2019] Nu-i asa ca-i frumos?
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2019] Fabulos! Peste? Pasare? -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125202">Şterge vot</a></div><span id="v91125202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2019] Fabulos! Peste? Pasare?
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2019] Ha, ce comic e! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125203">Şterge vot</a></div><span id="v91125203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2019] Ha, ce comic e!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2019] Bazinul cu broaste testoase de la iesire! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125204">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125204"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125204">Şterge vot</a></div><span id="v91125204" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125204)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125204Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125204MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2019] Bazinul cu broaste testoase de la iesire!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2019] Urcam spre Delta! Pelicanul " zbura" peste bazinul cu sturioni! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125205">Şterge vot</a></div><span id="v91125205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2019] Urcam spre Delta! Pelicanul " zbura" peste bazinul cu sturioni!
foto Zoazore [16.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2019] Coltul verde -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125206">Şterge vot</a></div><span id="v91125206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2019] Coltul verde
foto Zoazore [16.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2019] Apicola! Fagure, polen, miere... Dulce! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125207">Şterge vot</a></div><span id="v91125207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2019] Apicola! Fagure, polen, miere... Dulce!
foto Zoazore [16.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2019] Mieeerrreee! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125208">Şterge vot</a></div><span id="v91125208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2019] Mieeerrreee!
foto Zoazore [16.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2019] Si iat-o! E ea, DELTA DUNARII! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125209">Şterge vot</a></div><span id="v91125209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2019] Si iat-o! E ea, DELTA DUNARII!
foto Zoazore [16.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2019] Panou Interactiv de plimbare prin Delta. Apasand pe un buton, se lumina pe harta zona aleasa. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125211">Şterge vot</a></div><span id="v91125211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2019] Panou Interactiv de plimbare prin Delta. Apasand pe un buton, se lumina pe harta zona aleasa.
foto Zoazore [16.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2019] Harta corespunzatoare butoanelor de jos. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 16.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1125214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1125214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1125214">Şterge vot</a></div><span id="v91125214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1125214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1125214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1125214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2019] Harta corespunzatoare butoanelor de jos.
foto Zoazore [16.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.146580934525 sec