#I#D
95710 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opționale din Sarti

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.08.2019
DE
Avatar Radix7
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Iasi
înscris/ă în 04.08.10
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
JUL-2019
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
30 euro/pers
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Cu vaporul din Sarti la Blue Lagoon, pe magnifica insulă Diaporos


Urmare de aici

Dacă sunteți oaspeți în Sarti, Vourvorou sau oriunde în Sithonia și iubiți marea, peisajele și aveți nerăbdarea descoperirilor vă provoc cu o aventură în arhitectura vântului și valului, o excursie de neuitat pe insula Diaporos, o insulă nelocuită care concurează lejer la titlul de cea mai frumoasă oază de natură din regiune și despre care vă voi povesti pe larg imediat. Spun de la început că fotografiile asociate acestei postări nu reprezintă nici cinci procente din ce vă va uimi pe insulă, cu peisaje, floră și faună autentice, nealterate semnificativ de mâna omului.

Vaporul și echipajul

Dornici de legănat pe ape cristaline și înfometați de baie și plaje neexplorate contactăm pe fb vasul Katerina Anestis și rezervăm locuri. Plecarea este din micul port al stațiunii Sarti, la 9:30 dimineață, suntem cu toții punctuali, ne îmbarcăm rapid, noi cei cam 40 de turiști și gata, suntem buni de aventură!

Nava este plăcută, nu foarte mare dar fără zone aglomerate și facilitând mobilitatea celor care sunt doritori de fotografii, umbră, muzică sau panorame. Trecuți recent printr-o experiență mai modestă, tot cu o plimbare nautică între Neos Marmaras și brațul Kassandra, pe care am descris-o aici, pe sait, nu aveam alte aștepătări decât să facem cât mai multe opriri pentru baie.

Ei bine speranțele noastre au fost cu mult depășite și voi continua cu echipajul, tineri, prietenoși, plini de entuziasm, au explicat tuturor în două limbi ce vom face și apoi au venit personal să se asigure că am înțeles și că este totul în regulă.

Plaja Orange

Plaja este denumită și Kavourotripes, noi o cunoșteam din zilele anterioare, foarte liniștită dimineața până la ora 9, când se pornește un generator de curent necesar barului de pe plajă, cu apă limpede și răcoroasă, cu nisip auriu și peisaje cu stânci lăptoase și catifelate confirmă strălucirea locului însă dimensiunile reduse și reputația transformată în aglomerație o fac mai puțin eligibilă pentru noi. Acum am revenit aici, ne-am bucurat de această primă oprire rapidă iar cei doritori de sărituri, inot și privit pești au putut savura din plin din darurile locului.

Să aveți ochelari și echipament de scuba și nu uitați de papucii de mers prin apă :) !

Delfinii

Luându-ne apoi direcția nord, spre Vourvourou, am avut parte de o întâlnire nespecificată nici în broșură :), am savurat urmând un grup de delfini la pescuit, rotindu-se în cercuri calculate, parcă pornind un vortex al naturii și părând că mână un banc de pești spre luciul strălucitor al mării. Căpitanul ne-a oferit ocazia de a fi conectați la festin, manevrând lin și deferent prin spectacolul acestor forțe dezlănțuite.

Plaja Blue Lagoon

Părăsim cu jind familia delfinilor și ne îndreptăm fără oprire spre insula Diaporos, cea mai mare dintre cele șapte insule sălbatice, alintate și Caraibele din Halkidiki, situate în largul stațiunii Vourvourou, o zonă cu apă turcoaz și de mică adâncime, fremătând de bărci, caiace, plăci de surf cu velă și binențeles vaporașe gălăgioase și puse pe distracție, ca al nostru.

Ne oprim la o plajă unde și nisipul fin și apa cristalină și umbra dorită a pinilor pălesc în fața măreției stâncilor sculptate de milenii de forțele naturii, cu forme din care poți citi ca dintr-o ceașcă de cafea despre strădania trecutului, liniștea prezentului și vremurile care vor veni.

Avem timp pentru noi, pentru o explorare sui generis a acestui nesfârșit labirint impunător și chemător de vizitatori de moment, doritori să guste o mostră din infinitul timpului și din autenticul naturii. Las aici fotografiile să încerce o tușă palidă a ceea ce au produs marea și vântul și ploaia și soarele și vietățile locului, cu mențiunea că nemurirea va lua sfârșit în curând, gazdele noastre spunându-ne cu o tristețe întrezărită în glas că insula nu va rămâne nelocuită mult timp, o mare rețea hotelieră achiziționând teren și urmând să formeze și să deformeze natura.

Prânzul și barul

Revenim din bucla timpului spre lucruri mai prozaice căci ora prânzului a sosit și ea și suntem îmbiați cu ouzo, o porție onorabilă de souvlaki și din nou un vin local pe care gazdele îl promovează fără parcimonie. Ce este mai frumos decât să guști din bucătăria locală, cu picioarele mângâiate de valuri jucăușe și umbriți de pinii seculari care nu renunță la visul lor spre mare? Ne despărțim prieteni pe viață, purtând o amintire și o speranță ca o promisiune că vom reveni cândva, să surprindem poate o clipire a timpului cel veșnic și implacabil. Da, și cu speranța că acel lanț hotelier va falimenta curând.

Baie și siguranță

Vasul are în dotare veste de salvare, tot timpul căpitanul comercial a fost cu ochii pe oaspeți și pregătit să ne ajute să ne costumăm și apoi să dezbrăcăm vesta, să observe copiii și să ne întrebe din când în când dacă suntem bine.

Tot căpitanul a fost și sufletul petrecerii la întoarcere, învățându-ne să dansăm pe muzică tradițională și energizându-ne apoi cu șiruri de „hore” și „trenulețe” pe cam toate punțile vasului, cu o încheiere efervescentă în muzica discotecilor anilor 80. Să fie d. i. s. c. o. !

Nu ați fost la vre-o tavernă cu dans până acum? Nicio problemă. Nu ați mai fost la o discotecă de mult timp? Din nou, nicio problemă! Aici am perceput un nou moment de surpriză, de neașteptat, din șirul parcă nesfârșit oferit de gazdele noastre zâmbitoare și grijulii, pornite neostoit să ne uimească.

Plaja Rodia 2

O nouă scaldă pe o plajă inaccesibilă de pe uscat, într-o zonă situată între plajele Manassu și Rodia ne așteaptă în liniștea după-amiezii. Ancora își face silențios datoria, noi, cei care dorim, ne costumăm cu vestele de salvare și pornim iureșul săriturilor și al înotului până la sălbatica plajă. Un cort uitat de vreme ne avizează că Robinsoni Crusoe au mai fost pe aici, umbra pădurii încă nu alungă de pe plajă perechile de turiști ad-hoc, căldura toridă însă ne împinge zgomotos în valurile acestui colț de rai. Cum se cheamă, cum se cheamă acest templu ascuns al naturii? Cu greu obținem un răspuns necartat pe vre-o hartă, Rodia 2. Mai veniți pe la noi, aș continua eu :) !

 

Delfinii? Diaporos cu labirintul de piatră și Blue Lagoon? Rodia 2? Nu voi ști să răspund care clipă a fost mai presus de toate. Pentru unii călătoria, pentru alții destinația, poate peisajele și natura în toată splendoarea ei, poate muzica și dansul mării, pașii de pe plajă sau culorile gravate în retina amintirilor, fiecare va duce ceva frumos acasă, păstrând în suflet o ancoră ce-i va lega de această excursie și aventură, de rememorat în zilele friguroase din Carpați.

 

Vacanțe frumoase vă doresc!

---
Impresii încărcate de Radix7 in 14.08.2019 09:52:29

Validat / Publicat: 14.08.19 10:49:23


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA. A mai fost în/la: Thasos, Skiathos, Corfu, Atena
VIZUALIZĂRI: 1046


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Radix7); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22100 PMA (din 17 voturi) nota2
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Radix7? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[14.08.19 15:02:48]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[14.08.19 15:07:54]
» mesaj pers

   @Radix7: Foarte bun și util acest review, îmi plac aceste excursii “dansante și ude”

   Pozele sunt deosebit de frumoase, culorile sunt năucitoare.

   Și mie îmi plac plajele cu pietre, nu mă “murdăresc” cu nisip :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radix7
[14.08.19 15:28:14]
» mesaj pers

   @krisstinna: Da, merci! La capitolul dansante cei mai vocali si cu refren au fost juniorii :), o mica dovada ca muzica anilor 80 dicteaza petrecerile :)).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[29] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2019] La drum! -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096426">Şterge vot</a></div><span id="v91096426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2019] La drum!
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [JUL-2019] Chat. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096427">Şterge vot</a></div><span id="v91096427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2019] Chat.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2019] Delfini la dejun. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096428">Şterge vot</a></div><span id="v91096428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2019] Delfini la dejun.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUL-2019] O furtună ne ocolește elegant. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096429">Şterge vot</a></div><span id="v91096429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2019] O furtună ne ocolește elegant.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2019] Rodia 2. Mai veniti pe la noi :) ! -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096430">Şterge vot</a></div><span id="v91096430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2019] Rodia 2. Mai veniti pe la noi :) !
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2019] Sa fie baie!! -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096431">Şterge vot</a></div><span id="v91096431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2019] Sa fie baie!!
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2019] Natura, Diaporos. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096432">Şterge vot</a></div><span id="v91096432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2019] Natura, Diaporos.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2019] Sculptura timpului. Diaporos. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096433">Şterge vot</a></div><span id="v91096433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2019] Sculptura timpului. Diaporos.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2019] Diaporos. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096434">Şterge vot</a></div><span id="v91096434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2019] Diaporos.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2019] Umbra in Diaporos. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096436">Şterge vot</a></div><span id="v91096436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2019] Umbra in Diaporos.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2019] Blue Lagoon, Diaporos. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096437">Şterge vot</a></div><span id="v91096437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2019] Blue Lagoon, Diaporos.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2019] D. I. S. C. O. ! pentru cunoscători :) -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096438">Şterge vot</a></div><span id="v91096438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2019] D. I. S. C. O. ! pentru cunoscători :)
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2019] Plaja omului, locuri: 1 pers :) -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096439">Şterge vot</a></div><span id="v91096439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2019] Plaja omului, locuri: 1 pers :)
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2019] Concurența... din Caraibe! -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096440">Şterge vot</a></div><span id="v91096440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2019] Concurența... din Caraibe!
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2019] Blue Lagoon. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096441">Şterge vot</a></div><span id="v91096441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2019] Blue Lagoon.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUL-2019] Trecem pe langă o plajă cu caravane, deh, cunoscători. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096442">Şterge vot</a></div><span id="v91096442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2019] Trecem pe langă o plajă cu caravane, deh, cunoscători.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2019] Ancora din mintea noastră :) -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096443">Şterge vot</a></div><span id="v91096443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2019] Ancora din mintea noastră :)
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2019] Toată lumea dansează :) -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096444">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096444"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096444">Şterge vot</a></div><span id="v91096444" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096444)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096444Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096444MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2019] Toată lumea dansează :)
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2019] Bye, bye, Diaporos. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096445">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096445"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096445">Şterge vot</a></div><span id="v91096445" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096445)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096445Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096445MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2019] Bye, bye, Diaporos.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2019] Apă de... Diaporos. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096446">Şterge vot</a></div><span id="v91096446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2019] Apă de... Diaporos.
foto Radix7 [14.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUL-2019] Spre Blue Lagoon. -- foto by <b>Radix7</b> [uploaded 14.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096447">Şterge vot</a></div><span id="v91096447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2019] Spre Blue Lagoon.
foto Radix7 [14.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[29] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.111763000488 sec