93789 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Muzeele Galațiului

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.06.2019
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
13,5 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Complexul Muzeal de Științele Naturii din Galați


La începutul lunii mai am profitat de o zi călduroasă și am planificat repejor o ieșire de câteva ore la Galați. Am mai fost acolo și cu alte ocazii, așa că ne-a fost ușor să decidem ce anume dorim să vizităm. Prima și cea mai importantă oprire am făcut-o la Complexul Muzeal de Științele Naturii ”Răsvan Angheluță”, loc pe care l-am mai vizitat și în urmă cu vreo trei ani (impresii aici). Intrarea în complex se află la câteva sute de metri de locul din care luăm bacul pentru a traversa Dunărea, iar parcarea destul de spațioasă era aproape liberă când am sosit noi.

Am trecut rapid pe la casa de bilete (unde am achitat în total 13,5 lei; câte 6 lei/adult și 1,5 lei/copil), apoi am intrat în curtea obiectivului. Ce se poate vizita? Păi, colecția muzeală, acvariul, planetariul, observatorul astronomic, dar și grădina botanică.

Pentru început, ne-am îndreptat către clădirea muzeului, o construcție modernă, amplasată într-o zonă mai înaltă a complexului. Aleea spre muzeu este generoasă, amenajată sub forma unor terase largi, iar din loc în loc apar unele băncuțe pe care noi nu le-am folosit deloc. Eram curioși să vedem ce schimbări au apărut de la precedenta noastră vizită. Referitor la amplasarea secțiilor muzeale, la subsol se află acvariul, la parter există câteva vitrine cu exponate, precum și magazinul de suveniruri, la etajul unu se află expozițiile muzeului, în vreme ce la ultimul etaj sunt găzduite planetariul și observatorul astronomic.

Ce am vizitat noi? Am coborât în primul rând la subsol pentru acvariu. În acel spațiu sunt amplasate mai multe bazine de diferite dimensiuni, iar speciile de pești sunt diverse. Pot fi admirați acolo reprezentanți de seamă ai peștilor precum: sturionii, peștele leu, piranha cu burta roșie, linul, mreana, somnul, crapul, plătica, scalarul și alții. Ne-au plăcut mult sturionii, deși parcă ar avea nevoie de un bazin mai mare. Bazinul din zona centrală găzduiește pești viu colorați, loc numai bun pentru a realiza fotografii frumoase.

La parter nu am zăbovit prea mult. Există o dioramă care prezintă miniexpoziția ”Locuitori ai recifelor de corali”, iar într-o sală din dreapta se putea vizita o expoziție de reptile vii (intrare separată – prețuri: 10 lei/adult și 5 lei/copil).

Etajul unu este nivelul ce găzduiește colecțiile muzeale. Nu departe de scară am observat câteva machete de vapoare care străbăteau mările în secolele trecute; am văzut acolo o fregată din secolul al XVII-lea, o corabie romană din secolul I, un remorcher cu zbaturi de tip Dragoș – secolul al XIX-lea sau o navă comercială tip goeletă din secolul al XVIII-lea. În continuare, am trecut prin dreptul câtorva panouri unde erau expuse fotografii reunite în cadrul expozițiilor ”Postapocaliptic” (de Aurel Constantin Păduraru) sau ”Pasagerele de odinioară” (o expoziție de cartofilie și de fotografie veche, găzduită acolo în intervalul 29 martie - 28 aprilie 2019). Fotografiile din expoziția ”Postapocaliptic” prezentau locuri dezolante precum spitale părăsite sau alte clădiri dărăpănate (multe imagini arătau locuri ca acelea prezentate prin documentarele despre dezastrul de la Cernobâl). Dintre fotografiile cu ”pasagerele de odinioară” mi-a reținut atenția prezentarea navei Malnaș; am lecturat informațiile din josul imaginii și am aflat că nava a fost construită la Giurgiu în anul 1974, a activat pe ruta Galați – Brăila sau prin Delta Dunării, a ajuns la un moment dat la fier vechi, apoi a fost recuperată, restaurată și transformată în vapor-restaurant pe faleza orașului Galați.

Minunății mai mici sau mai mari sunt reunite în cadrul expoziției temporare ”Cochilii, nestemate ale mării” (expoziția se va afla acolo până în data de 27 octombrie 2019). Scoici și cochilii de melci de diferite dimensiuni ne-au reținut atenția pentru câteva minute, așa că veți regăsi o parte dintre exponate printre fotografiile pe care le voi atașa prezentului articol.

O altă expoziție din cadrul muzeului este ”Pe culmile Carpaților” (expoziție temporară până în data de 04 august 2019) . Mai multe diorame prezintă fauna și flora specifice Munților Carpați, iar panourile informative și imaginile câtorva dintre vârfurile cele mai înalte din țara noastră (precum Moldoveanu, Lespezi, Negoiu, Omu sau Peleaga) completează expoziția. Câteva dispozitive electronice oferă informații suplimentare despre animalele prezentate acolo, iar asta nu poate fi decât pe placul celor mai mici dintre vizitatori!

La planetariu și la observatorul astronomic nu am ajuns, în schimb am ieșit din clădirea muzeului și ne-am îndreptat către grădina botanică. Am admirat lalelele multicolore, am vizitat ”Grădina japoneză” și ne-am plimbat printre bujorii înfloriți din apropiere. Verdele crud al primăverii anunța că iarna lungă devenise deja istorie, iar broscuțele țestoase din zona grădinii japoneze pluteau leneșe pe iaz, bucurându-se și ele de soarele generos din acea zi. Ne-am mai plimbat și pe alte alei și peste tot am remarcat faptul că era curățenie și că mulți vizitatori se aflau acolo împreună cu noi. Nu am plecat fără să ne odihnim pe o bancă la umbră și ne-am propus să vizităm acest complex și cu altă ocazie, mai ales că expozițiile din cadrul muzeului se schimbă din când în când.

Programul afișat al Complexului Muzeal de Științele Naturii ”Răsvan Angheluță”: luni, marți – închis; miercuri, joi, vineri – deschis între orele 10.00 și 18.00; sâmbătă și duminică – deschis între orele 10.00 și 19.00. Mai era afișată informația conform căreia ultimul vizitator intră cu 30 de minute înaintea terminării programului de vizitare.

Nu închei acest articol fără să adaug câteva cuvinte despre Parcul Viva, un alt loc pe care l-am vizitat în acea zi și unde puștiul nostru s-a simțit excelent. Micul parc se află pe Bulevardul Marea Unire, lângă faleza orașului, la câteva minute de Complexul Muzeal de Științele Naturii ”Răsvan Angheluță”. Sunt realizate spații de joacă pentru cei mici, teren artificial pentru activități sportive, iar adulții au la dispoziție bănci pentru a se relaxa în timp ce îi supraveghează pe juniori. În acest loc este amenajat și un iaz artificial populat cu pești colorați, care pot fi mai ușor admirați de pe podețele amplasate acolo. Noi ne-am simțit bine și atunci când vom reveni la Galați cu siguranță că vom trece iar prin zonă.

Nu ne-am urcat în mașină până când nu am aruncat câteva priviri spre Dunărea aflată lângă noi, dar și dincolo de bătrânul fluviu, către nordul Dobrogei, o zonă pe care am explorat-o în câteva rânduri (ultima dată în această primăvară – vezi impresii).

Ajuns la final de articol, recomand vizitarea orașului Galați și a Complexului Muzeal de Științele Naturii ”Răsvan Angheluță”! Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 02.06.2019 11:05:55

Validat / Publicat: 02.06.19 23:03:30


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 205


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37550 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- crismis
[03.06.19 06:52:27]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Offf, nici măcar eu nu mai am curajul să adresez invitația de a vizita Galațiul!... Zona cu Grădina Botanică și Parcul Viva mai e cum mai e, dar restul orașului arată ca după bombardament! Municipalitatea s-a apucat să sape peste tot, să reabiliteze sistemul de aprovizionare cu apă (asta e bine, dar se pare că e o treabă care-i cam depășește), să betoneze parcuri (asta-i rău, foarte rău!) și Dumnezeu știe ce-or mai avea în gând. Oricum, tot centrul e un șantier și-un praf și-un zgomot...

   Să sperăm însă că într-o zi o să avem din nou cu ce să ne lăudăm!...

   Mi-ai făcut dor de Grădina Botanică, la vremea asta rozarium-ul trebuie să fie o splendoare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ungureanica
[03.06.19 09:34:39]
» mesaj pers

   Foarte fain articol. Sigur o să vizităm toate aceste locuri dacă ajungem prin zonă. Ne plac toate. O zi faină!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[04.06.19 13:43:24]
» mesaj pers

   @crismis: Eu am lansat totuși această invitație de a vizita orașul Galași măcar pentru o plimbare pe faleza Dunării și pentru o vizită la Complexul Muzeal de Științele Naturii. Nici Biserica fortificată Precista nu trebuie ocolită și uite că am schițat un program pentru o vizită de o zi la Galați! În ceea ce privește lucrările din oraș, este enervant când se întâmplă asta, mai ales dacă locuiești în zonă, dar ca vizitator reconfigurezi traseul în funcție de ce găsești la fața locului. Cu un pic de documentare înainte, pot fi evitate aproape de fiecare dată situațiile mai puțin plăcute.

   Mulțumesc pentru lectură și pentru ecou! Vacanțe frumoase în continuare!

   @ungureanica: Zona Galațiului este frumoasă, obiectivele merită vizitate dacă veți ajunge prin zonă. Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2019] Am ajuns la Complexul Muzeal de Științele Naturii ”Răsvan Angheluță” din Galați. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074938">Şterge vot</a></div><span id="v91074938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2019] Am ajuns la Complexul Muzeal de Științele Naturii ”Răsvan Angheluță” din Galați.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2019] Am cumpărat bilete de la poartă și am intrat în curtea complexului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074939">Şterge vot</a></div><span id="v91074939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2019] Am cumpărat bilete de la poartă și am intrat în curtea complexului.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2019] Urcăm treptele către clădirea muzeului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074940">Şterge vot</a></div><span id="v91074940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2019] Urcăm treptele către clădirea muzeului.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2019] La parter se află miniexpoziția ”Locuitori ai recifelor de corali”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074941">Şterge vot</a></div><span id="v91074941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2019] La parter se află miniexpoziția ”Locuitori ai recifelor de corali”.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2019] La subsol se află acvariul. Acesta este unul dintre bazinele mari. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074942">Şterge vot</a></div><span id="v91074942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2019] La subsol se află acvariul. Acesta este unul dintre bazinele mari.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2019] Admirăm peștii care se plimbă încoace și încolo prin bazinul lor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074943">Şterge vot</a></div><span id="v91074943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2019] Admirăm peștii care se plimbă încoace și încolo prin bazinul lor.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2019] Mici bazine pentru peștișori. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074944">Şterge vot</a></div><span id="v91074944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2019] Mici bazine pentru peștișori.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2019] Acesta este bazinul sturionilor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074945">Şterge vot</a></div><span id="v91074945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2019] Acesta este bazinul sturionilor.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2019] Sturionii nu prea aveau răbdare ”să stea la poze”! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074946">Şterge vot</a></div><span id="v91074946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2019] Sturionii nu prea aveau răbdare ”să stea la poze”!
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2019] Reprezentanții crapilor și alți peștișori de apă dulce. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074947">Şterge vot</a></div><span id="v91074947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2019] Reprezentanții crapilor și alți peștișori de apă dulce.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2019] Bazinul central este locuința peștișorilor exotici. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074948">Şterge vot</a></div><span id="v91074948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2019] Bazinul central este locuința peștișorilor exotici.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2019] Alt bazin - alți pești viu colorați. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074949">Şterge vot</a></div><span id="v91074949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2019] Alt bazin - alți pești viu colorați.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2019] La etajul unu se afla expoziția temporară de fotografie ”Postapocaliptic”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074950">Şterge vot</a></div><span id="v91074950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2019] La etajul unu se afla expoziția temporară de fotografie ”Postapocaliptic”.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2019] Machetele de vapoare vechi ne-au reținut atenția - fregată din secolul al XVII-lea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074951">Şterge vot</a></div><span id="v91074951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2019] Machetele de vapoare vechi ne-au reținut atenția - fregată din secolul al XVII-lea.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2019] Iată o corabie romană din secolul I! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074952">Şterge vot</a></div><span id="v91074952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2019] Iată o corabie romană din secolul I!
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2019] Navă comercială tip goeletă din secolul al XVIII-lea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074953">Şterge vot</a></div><span id="v91074953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2019] Navă comercială tip goeletă din secolul al XVIII-lea.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2019] O vitrină din cadrul expoziției temporare ”Cochilii, nestemate ale mării”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074954">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074954"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074954">Şterge vot</a></div><span id="v91074954" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074954)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074954Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074954MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2019] O vitrină din cadrul expoziției temporare ”Cochilii, nestemate ale mării”.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2019] ”Cochilii, nestemate ale mării” - alte frumoase exponate din cadrul expoziției. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074955">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074955"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074955">Şterge vot</a></div><span id="v91074955" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074955)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074955Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074955MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2019] ”Cochilii, nestemate ale mării” - alte frumoase exponate din cadrul expoziției.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2019] Ne apropiam de intrarea în zona expoziției ”Pe culmile Carpaților” (expoziție temporară până în data de 04 august 2019). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074956">Şterge vot</a></div><span id="v91074956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2019] Ne apropiam de intrarea în zona expoziției ”Pe culmile Carpaților” (expoziție temporară până în data de 04 august 2019).
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2019] Expoziția ”Pe culmile Carpaților” - carnivorele mari sunt bine reprezentate. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074957">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074957"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074957">Şterge vot</a></div><span id="v91074957" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074957)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074957Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074957MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2019] Expoziția ”Pe culmile Carpaților” - carnivorele mari sunt bine reprezentate.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2019] Expoziția ”Pe culmile Carpaților” - caprele negre, reginele stâncăriilor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 02.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1074958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1074958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1074958">Şterge vot</a></div><span id="v91074958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1074958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1074958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1074958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2019] Expoziția ”Pe culmile Carpaților” - caprele negre, reginele stâncăriilor.
foto Crazy_Mouse [02.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.111672878265 sec