93417 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Munții Măcinului

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.05.2019
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2019
DURATA: 2 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Localitatea Greci și împrejurimile sale; drumeție pe vârfurile Țuțuiatu și Ghiunalțu


Urmare de aici

Parcul Național Munții Măcinului este un areal aflat pe meleaguri dobrogene pe care nu-l cunoșteam mai deloc până în urmă cu vreo 4-5 ani, dar pe care l-am descoperit între timp și pe care l-am explorat în vreo două rânduri. Culmile teșite ale străvechilor munți nu sunt mai prejos decât zone aflate la altitudini mai importante, ceea ce face ca potecile marcate să fie străbătute în fiecare anotimp de tot mai mulți iubitori ai muntelui. Vârfurile golașe, stâncăriile impresionante, punctele de belvedere, observarea din apropiere a diferitelor specii de păsări, poienițele cu bujori înfloriți (în luna mai), întâlnirea cu țestoasa dobrogeană, satisfacția de a te ”cățăra” pe acoperișul Dobrogei, toate acestea pot reprezenta motive pentru o vizită în acest parc național.

Iar aceia care doresc să rămână în zonă pentru mai multe zile pot alege să își stabilească ”baza” în localitatea Greci, o așezare plasată la poalele celor mai înalte vârfuri din masiv. Satul Greci este singura localitate din comuna tulceană cu același nume, are o populație de aproximativ 5000 de locuitori (după datele de la ultimul recensământ) și se află la altitudinea de 30 de metri d. m. Pentru ultima ieșire în Munții Măcinului, noi am rămas o noapte în acest sat (voi reveni cu impresiile despre locul de cazare într-un viitor articol) și s-a dovedit a fi o alegere bună.

În prezentul articol voi încerca să prezint unele dintre motivele și obiectivele care pot transforma localitatea Greci într-o destinație pentru un sejur de câteva zile pe meleagurile nord-dobrogene.

1. Drumețiile pe traseele amenajate din Parcul Național Munții Măcinului constituie modalități de relaxare și de petrecere a câtorva ceasuri în mijlocul naturii. Traseele amenajate nu prezintă un grad ridicat de dificultate, singura problemă putând fi lungimea apreciabilă a câtorva dintre ele. Mă gândesc aici la traseul Cozluk (având lungimea de 16 kilometri) sau traseul Dealul cu Drum (având lungimea de 14 kilometri). În ceea ce ne privește, noi am ales de fiecare dată să urcăm pe vârful Țuțuiatu, urmând traseul cu aceeași denumire care pornește din centrul satului Greci. Fiind cel mai înalt vârf din Munții Măcinului, Țuțuiatu (467 de metri) reprezintă totodată și un spectaculos punct de belvedere, iar dacă ajungi în vârf și ai parte de o zi senină poți admira satul Greci, Culmea Pricopanului, dar și orașele Măcin, Brăila, Galați sau chiar zone mai îndepărtate.

Întrucât am ajuns pe vârful Țuțuiatu în două rânduri și în două anotimpuri diferite, pot spune că recomand o astfel de drumeție primăvara sau toamna. Prima dată noi am urcat pe acest vârf în luna august 2017 într-o zi foarte călduroasă, iar experiența – deși una interesantă- nu este deloc lejeră întrucât simți cum soarele efectiv te topește (mai ales în prima parte a traseului, când nu există niciun fel de umbră care să îți mai ofere câte un mic adăpost sau moment de respiro). Cu toate acestea, noi nu ne-am dat bătuți (am pornit atunci în drumeție pe la ora 17.00), am atins vârful și am coborât cu ceva emoții, chiar înainte de a se întuneca de tot (drumeția din 2017 – vezi impresii).

Revenirea noastră pe vârful Țuțuiatu a avut loc la începutul acestei luni, iar condițiile de drumeție au fost mult mai bune. Am avut alături tovarăși de nădejde, căldura nu a fost sufocantă, iar la coborâre a fost înnorat. În ceea ce privește această drumeție de primăvară, ea a durat aproximativ 4 ore și jumătate, timp în care am ajuns și pe culmea Ghiunalțu din vecinătate (a cărei înălțime maximă este de 442 de metri). A fost timp suficient pentru un picnic pe vârful Țuțuiatu, dar și pentru realizarea a numeroase fotografii sau pentru admirarea câtorva țestoase dobrogene care ne-au ieșit de data aceasta în cale.

Ca în orice drumeție, sursele de apă de pe traseu sunt foarte importante. Pornind din localitatea Greci (marcajul triunghi albastru) către vârful Țuțuiatu, traseul trece pe lângă două izvoare: primul cu un debit slab, iar al doilea (Izvorul Italienilor) cu apă suficientă și rece ca gheața. Imediat după ce treci de Izvorul Italienilor, poteca turistică urcă tot mai accentuat, iar în 20-25 de minute ajungi pe Țuțuiatu.

Și dacă tot am trecut drumețiile pe primul plan, voi mai adăuga faptul că următoarea noastră țintă este traseul Culmea Pricopanului, unde sperăm să ajungem în anii următori. Referitor la acest traseu, am citit că are lungimea de 8 kilometri, iar în 2017 chiar am făcut o vizită scurtă în zona Fântâna de Leac și la Mănăstirea ”Izvorul Tămăduirii” din apropiere.

Ar mai fi de spus faptul că în Munții Măcinului sunt amenajate și trasee de cicloturism, iar turismul ecvestru completează oferta turistică de pe teritoriul acestui parc național. Mai multe informații despre traseele turistice amenajate pe teritoriul Parcului Național Munții Măcinului puteți găsi pe acest site.

2. Centrul de vizitare-informare pentru Parcul Național Munții Măcinului este un alt obiectiv important aflat în localitatea Greci, mai precis la marginea satului. Se poate ajunge acolo urmând strada Carabalu care se desprinde către dreapta din zona centrală a localității Greci. Această stradă este asfaltată până în dreptul centrului de informare, așa că accesul este cât se poate de simplu. În acest centru muzeal sunt amenajate diorame care pun în valoare fauna și flora specifice Munților Măcinului, sunt prezentate diverse unelte din gospodăriile nord-dobrogene, imagini ce înfățișează peisaje specifice acestui areal, dar și o superbă colecție de costume populare care pun în lumină portul tradițional pentru fiecare dintre comunitățile ce conviețuiesc în această parte a Dobrogei.

3. În localitatea Greci există două biserici. Pe strada Bisericii se află lăcașul de cult ortodox având hramul ”Sfântul Haralambie”. Biserica nu este pictată la exterior și este prevăzută cu trei turle îmbrăcate cu tablă. În curte, în stânga intrării, se află turnul-clopotniță.

Pe strada Florilor se află celălalt lăcaș de cult, biserica romano-catolică ”Sfânta Lucia”.

4. În zona centrală a localității (la intersecția străzii Granitului cu strada 1 Decembrie) există un monument ridicat ”În amintirea eroilor români căzuți pentru apărarea și întregirea patriei” în cele două războaie mondiale. Pe soclu sunt trecute numele mai multor eroi, iar în vârf se află un vultur cu aripile desfăcute. Această zonă poate constitui un punct de plecare către diferitele trasee turistice din apropiere.

Zona centrală a localității este destul de animată. Există mai multe magazine, o farmacie, o piață agroalimentară, dar și magazinul Angelo (de unde puteți cumpăra prăjituri bune sau pizza). Am remarcat existența a două bancomate, unul la magazinul Angelo, iar celălalt în apropiere (într-o stație de microbuz).

5. La aproximativ 10 kilometri de localitatea Greci se află un alt obiectiv ce merită vizitat – este vorba despre Lacul Iacobdeal, aflat în vecinătatea satului Turcoaia. Pentru a ajunge acolo, din DJ 222H se desprinde către stânga un drum pietruit care te conduce în câteva minute până pe malul lacului. Trebuie urmate doar cele câteva indicatoare ”Spre lac” și vei ajunge într-o parcare largă, amenajată pe un platou, la câțiva metri de oglinda verde a lacului Iacobdeal. Am vizitat lacul atât în urmă cu doi ani, cât și în această primăvară. Dacă în august 2017 soarele strălucea cu generozitate și mai mulți curajoși se bălăceau în lac, de data aceasta a fost înnorat la momentul vizitei noastre, iar apa lacului părea mai întunecată decât data trecută.

În ceea ce privește modul de formare a lacului, acesta a apărut în locul unde a existat o exploatare de granit. În urma unei dinamitări, apa din pânza freatică a țâșnit și a inundat treptat cavitatea. Ca surse de alimentare, lacul beneficiază de aportul unor izvoare subterane și de apa provenită în urma ploilor sau a zăpezilor, neexistând vreo legătură cu apele curgătoare din zonă.

6. Tot în apropierea localității Greci se află ruinele Cetății Troesmis (nu am ajuns acolo încă). Am lecturat prin diferite surse că romanii au ridicat această fortăreață pe locul unei mai vechi cetăți getice. Un alt obiectiv asemănător este Cetatea Arrubium din orașul Măcin. La plecarea din Greci am urmat indicatoarele pentru a vizita acest sit arheologic. Din păcate, am fost dezamăgiți: locul se află pe un platou la marginea orașului, într-o zonă inundată de bălării și de gunoaie; iar în imediata apropiere se află un cartier cel puțin dubios sau, cel puțin, așa am perceput noi lucrurile. În fine, nu recomand vizitarea acelui loc...

7. Revenind în localitatea Greci, voi prezenta câteva informații despre posibilitățile de cazare în zonă (care sunt destul de reduse). Aș începe cu Pensiunea agroturistică Matetovici, aflată pe strada Bisericii, la numărul 22. Este o cazare ca la țară, pentru cei mai puțin pretențioși. O altă posibilitate de cazare am remarcat-o pe site-urile de rezervări – este vorba despre Casa Haralambie, o locație aflată aproape de intrarea pe traseul marcat spre Țuțuiatu (judecând după poziționarea sa pe hărțile online). Există un indicator în zona centrală a satului spre Casa Haralambie (1,5 kilometri de acolo). Tot în centrul localității este postat un indicator micuț către Cazare La livadă (cazare căsuțe) , de aici putând deduce că ar fi vorba despre condiții de camping (nu am fost acolo, nu aș putea scrie mai multe). Totodată, la intrarea în satul Greci există un camping pe care l-am văzut și în urmă cu doi ani – Turtle Camp se numește locația respectivă. Campingul este amenajat în livada unui localnic, pe partea stângă a drumului; am aruncat o privire de la poartă, iar spațiul pare destul de generos.

Alte posibilități de campare întâlnim de-a lungul traseelor amenajate prin Parcul Național Munții Măcinului. De exemplu, pe traseul Culmea Pricopanului se poate campa într-o pădurice la Fântâna de Leac; pe traseul Țuțuiatu se poate campa în zona Valea Seacă, în vreme ce pentru traseul Cozluk locul de campare este amenajat în zona Cantonului Cozluk.

Acestea fiind spuse, vă recomand vizitarea localității Greci, dar și parcurgerea (parțială sau integrală) a vreunui traseu din Parcul Național Munții Măcinului! Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 07.05.2019 17:39:06

Validat / Publicat: 07.05.19 19:12:20


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 301


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59800 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[07.05.19 19:24:22]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[07.05.19 20:18:35]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[07.05.19 22:53:58]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Ce coincidenta! Si noi am fost pe Tutuiatu si Ghiunaltu in aceeasi zi! 😁

   Multumim pentru ziua faina petrecuta in Muntii Macin! 👍

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.05.19 23:26:16]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Serios?! Asta da coincidență! :) Am avut o tură reușită și am beneficiat de o vreme numai bună de plimbare. Este frumos în Munții Măcinului, am citit zilele acestea că în luna mai înfloresc bujorii prin poienile aflate pe traseul Cozluk, Culmea Pricopanului este și ea tentantă, astfel încât probabil că în anii următori noi vom mai călca încă o dată potecile Măcinului. Probabil că vom alege iarăși o zi de primăvară, întrucât vara e mult prea cald în zonă!

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[08.05.19 07:24:05]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Nici la Troesmis n-o să găsiți mare lucru. Totuși, e frumoasă priveliștea asupra unui braț al Dunării!

   Am făcut și noi traseul ăsta acum câțiva ani, era început de vară, deja un pic prea cald. Mi s-a părut destul de solicitant, poate pentru că nu eram eu în cea mai bună stare fizică... Dar extrem de frumos! Natură sălbatică, animăluțe...

   Am tot zis să mai revenim (la vremea bujorilor înfloriți, de exemplu), dar n-am mai apucat. După cum se arată progamul următoarelor săptămâni, cred că și anul ăsta o să-i ratăm!:(

   Felicitări pentru excursie, la mai multe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[08.05.19 07:31:46]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Am vazut ture organizate incepand cu 10 Mai la bujori, anul asta.

   Bine, noi ne organizam independent si daca faci o tura din nou la anul, gasesti amatori😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mika
[08.05.19 09:28:13]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: In timp ce scriam despre drumetia pe Țușuiatul am primit anunț cu publicarea review-ului tău. Nu l-am citi până acum, nu am vrut să fiu influențată. Poate mai mergem in drumeții. Felicitări pentru articol.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[08.05.19 09:46:00]
» mesaj pers

   @Mika: 😃⛰

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[08.05.19 10:01:44]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Felicitări! Frumoase imagini! Am citit și eu despre bujorii românești care înfloresc în luna mai pe plaiuri dobrogene. De altfel, rezervația naturală de bujori de la Greci - Munții Măcinului este una din cele 5 arii protejate de bujori existente în România.

   Păcat de cetatea Arrubium! Aceeași situație e prezentă la multe astfel de fortificații existente în Dobrogea. Sursele științifice indică faptul că denumirea „Arrubium” (alături de „Noviodunum”) ar fi de origine celtică.

   Călătorii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Denisa13
[08.05.19 11:50:27]
» mesaj pers

   Felicitari pentru drumetie si pentru articol.

   Foarte fain peisajul in zona. Este putin cam departe de noi dar sper sa ajungem si noi sa exploram aceasta zona.

   Vazusem cateva poze la Mika si am stiut ca a fost cu Dan. Ne-a trimis si Dan niste poze in care am putut identifica niste " dosuri" si picioare necunoscute. Acum stiu cui apartin.

   Drumetii frumoase si sa ne mai povestesti.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[08.05.19 12:54:39]
» mesaj pers

   @Denisa13: 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[08.05.19 13:10:35]
» mesaj pers

   @crismis: Cine știe, poate în anii care vor veni vom mai face o tură prin Măcin pentru a descoperi bujorii. Și atunci o să dăm ”sfoară-n țară” mai din timp, doar vremea să fie favorabilă!

   @Mika: Și eu sper să ne mai găsim cu prilejul altor drumeții! În ceea ce privește drumeția noastră pe Țuțuiatu, eu am realizat o prezentare mai amplă a zonei tocmai pentru că am bănuit că are cine să descrie drumeția în amănunt. Și nu m-am înșelat! :) De acum îl așteptăm pe Dan să completeze setul de impresii! :)

   @Dan&Ema: Am văzut informațiile despre turele organizate la bujori, doar că mie îmi place să controlăm noi pe cât putem momentul, pentru a reduce șansele de a avea vreme nefavorabilă. Așa, dacă ziua este bătută în cuie și ieșirea este deja stabilită, cam dificil să eviți o zi ploioasă!

   @tata123: Păcat de majoritatea vestigiilor existente pe meleagurile dobrogene. Dacă acele fortificații s-ar afla în altă țară care respectă turiștii și turismul în general, în mod cert ar arăta mult mai bine! Asta este, poate că în viitor lucrurile se vom schimba în bine și pe la noi. Speranța moare ultima!

   @all: Mulțumesc tuturor pentru lectură și pentru ecouri! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[08.05.19 13:21:02]
» mesaj pers

   @Denisa13: Poate că în lunile de vară care se apropie vom pune la cale o drumeție în care să ne întâlnim mai mulți iubitori ai muntelui și să formăm o gașcă mai mare! Pentru că unde echipa este mare, veselia este asigurată, iar ursul își va lua tălpășita și nu va apărea în calea noastră! Mă gândesc mai ales la o drumeție de weekend după ce anul școlar se va încheia.

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Denisa13
[08.05.19 13:26:03]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Vom veni cu mare drag daca vom fi sanatosi si vom avea disponibilitate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lucien
[16.05.19 18:48:05]
» mesaj pers

   Un ghid atractiv, cu informații turistice foarte folositoare.

   Munții Măcin (Munții Dobrogei) sunt cunoscuți în folclorul geografic școlar ca fiind cei mai vechi din România. Nici vorbă de așa ceva. Carpații (indiferent care) încorporează roci cu sute de milioane mai vechi decât Munții Dobrogei.

   Lacul Iacobdeal, așa cum apare în fotografia P31, pare a fi format prin inundarea fundului unei cariere (deci nu este natural).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2019] Am traversat Dunărea cu bacul pe la Brăila în drumul nostru către localitatea Greci din județul Tulcea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068733">Şterge vot</a></div><span id="v91068733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2019] Am traversat Dunărea cu bacul pe la Brăila în drumul nostru către localitatea Greci din județul Tulcea.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2019] Am ajuns la intrarea în localitatea Greci. În fundal se pot vedea vârfurile Cavalu, Țuțuiatu și Ghiunalțu (de la stânga spre dreapta imaginii). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068735">Şterge vot</a></div><span id="v91068735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2019] Am ajuns la intrarea în localitatea Greci. În fundal se pot vedea vârfurile Cavalu, Țuțuiatu și Ghiunalțu (de la stânga spre dreapta imaginii).
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2019] La pas prin zona centrală a satului. Se observă monumentul eroilor, dar și magazinul Angelo. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068738">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068738"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068738">Şterge vot</a></div><span id="v91068738" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068738)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068738Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068738MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2019] La pas prin zona centrală a satului. Se observă monumentul eroilor, dar și magazinul Angelo.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2019] Monumentul eroilor din localitatea Greci văzut din alt unghi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068739">Şterge vot</a></div><span id="v91068739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2019] Monumentul eroilor din localitatea Greci văzut din alt unghi.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2019] La plimbare pe strada 1 Decembrie din satul Greci, județul Tulcea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068740">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068740"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068740">Şterge vot</a></div><span id="v91068740" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068740)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068740Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068740MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2019] La plimbare pe strada 1 Decembrie din satul Greci, județul Tulcea.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2019] Centrul de vizitare-informare pentru Parcul Național Munții Măcinului este un obiectiv important aflat în localitatea Greci, județul Tulcea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068741">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068741"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068741">Şterge vot</a></div><span id="v91068741" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068741)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068741Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068741MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2019] Centrul de vizitare-informare pentru Parcul Național Munții Măcinului este un obiectiv important aflat în localitatea Greci, județul Tulcea.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2019] Dioramă cu floră și faună specifice Munților Măcinului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068742">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068742"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068742">Şterge vot</a></div><span id="v91068742" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068742)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068742Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068742MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2019] Dioramă cu floră și faună specifice Munților Măcinului.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2019] Colecție de costume populare care pun în lumină portul tradițional pentru fiecare dintre comunitățile ce conviețuiesc în această parte a Dobrogei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068743">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068743"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068743">Şterge vot</a></div><span id="v91068743" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068743)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068743Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068743MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2019] Colecție de costume populare care pun în lumină portul tradițional pentru fiecare dintre comunitățile ce conviețuiesc în această parte a Dobrogei.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2019] Marcajele pentru traseele turistice amenajate în Parcul Național Munții Măcinului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068744">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068744"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068744">Şterge vot</a></div><span id="v91068744" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068744)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068744Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068744MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2019] Marcajele pentru traseele turistice amenajate în Parcul Național Munții Măcinului.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2019] Biserica ortodoxă cu hramul ”Sfântul Haralambie” din localitatea Greci. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068745">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068745"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068745">Şterge vot</a></div><span id="v91068745" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068745)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068745Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068745MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2019] Biserica ortodoxă cu hramul ”Sfântul Haralambie” din localitatea Greci.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2019] Părticică din Munții Măcinului la ceas de seară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068751">Şterge vot</a></div><span id="v91068751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2019] Părticică din Munții Măcinului la ceas de seară.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2019] Vârfuri golașe din Munții Măcinului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068756">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068756"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068756">Şterge vot</a></div><span id="v91068756" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068756)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068756Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068756MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2019] Vârfuri golașe din Munții Măcinului.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2019] Verde crud de primăvară în Parcul Național Munții Măcinului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068757">Şterge vot</a></div><span id="v91068757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2019] Verde crud de primăvară în Parcul Național Munții Măcinului.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2019] Mai 2019 - Am pornit în drumeție către vârful Țuțuiatu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068758">Şterge vot</a></div><span id="v91068758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2019] Mai 2019 - Am pornit în drumeție către vârful Țuțuiatu.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2019] Satul Greci văzut de pe traseul către vârful Țuțuiatu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068759">Şterge vot</a></div><span id="v91068759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2019] Satul Greci văzut de pe traseul către vârful Țuțuiatu.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2019] Vârful Țuțuiatu - ”acoperișul” Dobrogei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068760">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068760"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068760">Şterge vot</a></div><span id="v91068760" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068760)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068760Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068760MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2019] Vârful Țuțuiatu - ”acoperișul” Dobrogei.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2019] Privim în vale de pe vârful Țuțuiatu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068761">Şterge vot</a></div><span id="v91068761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2019] Privim în vale de pe vârful Țuțuiatu.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2019] Vedere de ansamblu de pe vârful Țuțuiatu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068762">Şterge vot</a></div><span id="v91068762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2019] Vedere de ansamblu de pe vârful Țuțuiatu.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2019] Un reprezentant de seamă pentru fauna din Munții Măcinului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068763">Şterge vot</a></div><span id="v91068763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2019] Un reprezentant de seamă pentru fauna din Munții Măcinului.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2019] Vedere de ansamblu de pe Vârful Țuțuiatu către satul Greci și Culmea Pricopanului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068764">Şterge vot</a></div><span id="v91068764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2019] Vedere de ansamblu de pe Vârful Țuțuiatu către satul Greci și Culmea Pricopanului.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2019] Coborâm de pe Vârful Țuțuiatu către culmea Ghiunalțu din apropiere. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068765">Şterge vot</a></div><span id="v91068765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2019] Coborâm de pe Vârful Țuțuiatu către culmea Ghiunalțu din apropiere.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2019] Munții Măcinului - Priveliștea este deosebit de frumoasă într-o zi senină de primăvară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068766">Şterge vot</a></div><span id="v91068766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2019] Munții Măcinului - Priveliștea este deosebit de frumoasă într-o zi senină de primăvară.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2019] Vârfurile Cavalu (în stânga) și Țuțuiatu (în dreapta) văzute de pe culmea Ghinalțu din Munții Măcinului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068767">Şterge vot</a></div><span id="v91068767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2019] Vârfurile Cavalu (în stânga) și Țuțuiatu (în dreapta) văzute de pe culmea Ghinalțu din Munții Măcinului.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2019] Pe culmea Ghinalțu din Munții Măcinului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068768">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068768"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068768">Şterge vot</a></div><span id="v91068768" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068768)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068768Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068768MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2019] Pe culmea Ghinalțu din Munții Măcinului.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2019] Ne-am întâlnit pe traseu cu țestoase dobrogene. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068769">Şterge vot</a></div><span id="v91068769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2019] Ne-am întâlnit pe traseu cu țestoase dobrogene.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2019] La coborârea de pe Țuțuiatu începuseră să se adune norii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068770">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068770"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068770">Şterge vot</a></div><span id="v91068770" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068770)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068770Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068770MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2019] La coborârea de pe Țuțuiatu începuseră să se adune norii.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2019] Ultima parte a traseului - ne apropiam de satul Greci. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068771">Şterge vot</a></div><span id="v91068771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2019] Ultima parte a traseului - ne apropiam de satul Greci.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2019] O altă țestoasă dobrogeană, de data aceasta una mai mică. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068772">Şterge vot</a></div><span id="v91068772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2019] O altă țestoasă dobrogeană, de data aceasta una mai mică.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2019] Vârfurile Țuțuiatu și Ghiunalțu (de la stânga la dreapta). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068773">Şterge vot</a></div><span id="v91068773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2019] Vârfurile Țuțuiatu și Ghiunalțu (de la stânga la dreapta).
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2019] Drumeție către Vârful Țuțuiatu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068774">Şterge vot</a></div><span id="v91068774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2019] Drumeție către Vârful Țuțuiatu.
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2019] La câțiva kilometri de localitatea Greci se află Lacul Iacobdeal. Am fost și noi acolo! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1068775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1068775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1068775">Şterge vot</a></div><span id="v91068775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1068775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1068775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1068775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2019] La câțiva kilometri de localitatea Greci se află Lacul Iacobdeal. Am fost și noi acolo!
foto Crazy_Mouse [07.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.151153087616 sec