93679 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Sibiul şi împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.05.2019
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2019
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Un oraș cu adevărat european


Urmare de aici

Așa am perceput noi Sibiul în cele două zile cât am stat pe aici. Erau așa mulți turiști străini încât erau clipe când uitai că ești într-un oraș din România și soția chiar mi-a spus râzând că se mira de ce îi înțelege pe oameni ce spun.

Am ales să mergem la Sibiu după ce am citit de curând pe Afa un articol al lui @Yersinia pestis despre obiectivele vizitate în acest oraș. Se tot scuza în articol că nu vrea să fie ghid turistic pentru nimeni, dar dacă scrii un articol pe Afa asta devii pentru alți oameni. Așa că noi am preluat câteva idei din acest articol și am hotărât să ne plimbăm două zile prin Sibiu și prin împrejurimile acestuia.

În prima zi, după ce ne-am cazat la Pensiunea Millenium, am plecat spre centru. Cum am spus și în articolul despre cazare, de la pensiune și până în centru am ajuns lejer în 20 minute. Am pornit pe străduțele din zonă, am ieșit la Bulevardul Victoriei și am mers spre Piața Unirii. Am admirat pe drum mai multe clădiri foarte frumoase cum ar fi: Facultatea de Științe a Universității "Lucian Blaga" din Sibiu; clădirea unde se află Rectoratul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu, Facultatea de litere și arte a aceleiași universități; Cercul Militar Sibiu și multe alte clădiri istorice care se află în această parte a orașului.

Spre Piața Unirii am ajuns trecând un pasaj pietonal pe sub DN 1 și am ajuns în fața Hotelului Continental Forum. De aici am admirat crestele înzăpezite ale munților care se văd așa de interesant peste acoperișurile de țiglă ale caselor sibiene.

Mai departe am intrat în zona pietonală, pe str. N. Bălcescu și admirând în continuare superbele clădiri, magazine, hoteluri și terase care se află aici am ajuns în Piața Mare.

În Piața Mare am descoperit primul eveniment despre care ne povestise gazda de la pensiune, Festivalul de Jazz. În mijlocul pieței era ridicat un cort de pânză care avea în interior amenajată o scenă pe care se desfășura festivalul. În fața scenei erau amplasate câteva rânduri de scaune, unde putea să se așeze orișicine deoarece intrarea era liberă. În una dintre laturile cortului erau „parcate” mai multe auto-rulote care serveau diferite preparate culinare din toate zonele lumii. Am gustat și noi un „cannoli siciliani” cu fistic, fiindcă am mâncat în Veneția și ne-a plăcut foarte mult. Din păcate aici nu avea nici pe departe același gust sau textură. Am stat puțin și la Festivalul de Jazz, dar cum nu aveam prea mult timp la dispoziție să ne delectăm cu acea superbă muzică, am plecat mai departe pentru a admira Sibiul.

În Piața Mare am mai fost și cu alte ocazii, când am urcat în Turnul Sfatului și am vizitat Palatul Brukenthal, așa că acum am făcut un mic ocol până în Piața Mică, Podul Minciunilor și Catedrala Evanghelică, apoi am pornit spre o zonă a Sibiului pe care nu am apucat să o vedem și despre care am aflat în articolul despre care vorbeam la început. Zona zidurilor cetății. Așa că ne-am întors în Piața Mare, am intrat pe un gang care ne-a scos în Str. Arhivelor, am trecut prin Piața Friedrich Schiller, am mers puțin spre stânga pe str. Tipografilor și intrând prin un alt gang ne-am trezit acolo unde vroiam să ajungem, pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, Strada Cetății. Nu o spun eu că este cea mai frumoasă stradă și nici gazda noastră care ne-a spus să nu o ratăm și așa este scris sub indicatorul străzii.

Gangul prin care am venit, ne-a scos chiar în fața Sălii Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu, așa că am admirat acestă clădire superbă și am plecat în partea dreaptă spre Piața Unirii pentru a ne plimba prin această zonă interesantă și nouă pentru noi. Am întâlnit imediat o bucată de zid care unește cele trei turnuri rămase aici în picioare, Turnul Dulgherilor, Turnul Olarilor și Turnul Archebuzierilor. În spatele acestui zid este Parcul Cetății, unde se află și Aleea Celebrităților. Aici am poposit pe o bancă pentru a ne mai odihnii și ne-am continuat plimbarea în sens invers dar de această dată am ieșit pe una dintre porțile arcuite ale Zidului Cetății și mergând pe partea exterioară a acestuia ne-am îndreptat spre Parcul Tineretului.

În drum am mai întâlnit Turnul Gros și ajungând în stația de autobuz Muzeul de Științe Naturale, de pe Bulevardul Corneliu Coposu, am văzut un automat pentru bilete de autobuz, astfel aflând că o călătorie cu autobuzul în Sibiu costă 2 lei iar bilete se pot procura de la astfel de automate aflate în stații. Mi-a plăcut ideea asta cu automatele de bilete. Tot aici, în apropierea stației sunt două toalete automate la care intrarea este gratuită. Despre parcări pot să vă spun că mi s-au părut destul de ieftine. Noi am parcat a doua zi pentru o oră în zona C și am plătit 1 leu/oră. Pentru toată ziua, parcarea costă 10 lei. O să pun o poză cu prețurile și modalitățile de plată din zona C. În zona A este dublu pentru o oră dar pentru toată ziua mi se pare că este același preț.

Spre Parcul Tineretului ne îndreptam pentru că, așa cum aflasem de la gazda noastră, regiunii Sibiu i-a fost acordat titlul de Regiune Gastronomică Europeană pentru anul 2019 și în acest sfârșit de săptămână „sărbătoarea” se ținea în acest parc. Cu o săptămână în urmă a fost pe Str. Cetății și se tot mută așa în alte zone din oraș. În parc am găsit o mulțime de oameni care se bucurau ca și noi de tot ce se găsea pe acolo. Erau alte auto-rulote cu mâncare ca cele din Piața Mare, chioșcuri cu vinuri din regiune, o scenă unde erau programate concerte în fiecare seară a acestui week-end și multe atracții pentru cei mici.

Am stat și noi pe aici cât am putut și ne-am îndreptat agale spre cazare pentru a ne odihni.

A doua zi am vizitat două obiective din zonă despre care o să scriu separat pentru că merită acest lucru, iar seara ne-am întors din nou în centru pentru că în acea zi era Noaptea Muzeelor. Am ajuns mai pe seară așa că nu am mai putut intra la Muzeul Național Brukenthal din Piața Mare, pentru că aici accesul s-a făcut doar până la ora 17.00 (un fel de Ziua Muzeelor), tot până la aceeași oră se mai putea vizita Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istoria Farmaciei, Muzeul Cinegetic „August von Spiess”, iar pentru seară au fost deschise doar Galeria de Artă Contemporană de pe Str. Tribunei și Casa Altemberger - Muzeul de Istorie de pe Str. Mitropoliei.

Fiind în Piața Mare am trecut de Primărie și am luat-o la stânga pe str. Mitropoliei pentru a merge la Galeria de Artă Contemporană pentru că la Casa Altemberger era o coadă destul de mare, pentru moment. În drum am admirat superba intrare a Casei cu Cariatide și am intrat puțin și în Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime.

Imediat după Catedrală, str. Mitropoliei se intersectează cu str. Tribunei și mergând în stânga pe aceasta din urmă, am ajuns imediat la Galeria de Artă Contemporană. Aici se vizita doar o sală unde avea loc vernisajul expoziției „Golden Age. Industrial Vibes” Nu a durat prea mult vizita aici, așa că ne-am îndreptat din nou spre Muzeul de Istorie pentru a ne așeza la coadă. Din fericire nu am stat mult și am intrat. Aici se puteau vizita mai multe secțiuni, dar nu toate. Cel mai interesant pentru noi a fost Sala Armelor.

Bineînțeles că în această seară toate aceste muzee puteau fi vizitate gratuit până la ora 24.00. Mai era inclus și Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului dar pe acesta l-am văzut în noiembrie anul trecut.

Am făcut apoi o plimbare prin centru pentru a admira clădirile iluminate și am încheiat vizita noastră în acest superb oraș european, foarte fericiți de alegerea făcută și de lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici.

Călătorii frumoase!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ungureanica in 23.05.2019 16:02:14

Validat / Publicat: 23.05.19 17:03:52


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 716


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  33950 PMA (din 36 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- alinafulg
[23.05.19 21:27:22]
» mesaj pers

   @ungureanica: Sibiul este o adevarata incantare, are un aer boem, cu strazi pietruite, biserici si cladiri istorice. Inspirata iesirea voastra. Salutari cu drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[23.05.19 21:34:56]
» mesaj pers

   @alinafulg: Ai mare dreptate. Și noi vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[23.05.19 23:41:50]
» mesaj pers

   @ungureanica: Mulțumesc pentru acest articol despre orașul în care locuiesc.

   Și fotografiile sînt bune și le-am admirat pe rând.

   Probabil știi că toată istoria familiei mele cu multe generații înainte s-a derulat în acest oraș (am specificat asta în câteva articole, poate ai văzut și serialul AFA din 2016 cu titlul Pe Zidurile Cetății în care am descris cele 4 fortificații care au existat aici) sînt pur și simplu mândru de oraș chiar mă laud zic asta cu sinceritate chiar dacă există și multe aspecte negative.

   Străbunica mea a locuit sub turnul sfatului într-o locuință deasupra tunelului din dreapta (de ex în poza ta P6 făcută dinspre Piața Mică acest tunel se vede între intrarea în turn și implicit micul muzeu și resturantul La Turn. Deasupra tunelului se vede o fereastră dreptunghiulară, acolo a stat străbunică-mea, locuința era închiriată)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- nelu73
[24.05.19 07:54:35]
» mesaj pers

   Frumos articol cat si pozele, ma mândresc si eu ca și AZE ca sunt Sibian (Agnițean). Merită Sibiul să fie vizitat ai foarte multe de vazut printre altele muzeul de științe naturale, gradina zoologica cat si muzeul Astra (muzeul satului) sunt deosebite. Vacante placute va doresc în continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[24.05.19 09:21:53]
» mesaj pers

   @ungureanica: super oraș! Bravo pentru articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[24.05.19 11:25:14]
» mesaj pers

   @AZE: Mulțumesc pentru apreciere și pentru completare. Ai noroc că locuiești într-un oraș așa de frumos și interesant. Vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[24.05.19 11:27:32]
» mesaj pers

   @nelu73: Mulțumesc pentru apreciere. Da, Sibiul chiar merită vizitat. E un oraș în care chiar ai ce face indiferent de preferințe. Vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[24.05.19 11:30:54]
» mesaj pers

   @robert: Mulțumesc. Vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[28.05.19 13:17:12]
» mesaj pers

   @AZE: Ce frumoasă amintire! Am văzut fereastra străbunicii tale. La vremea respectivă, probabil avea perdea din pânză fină sau poate din dantelă împletită cu poveștile anilor din tinerețe, vremuri demult apuse.

   Am vizitat de câteva ori Sibiul și nu cred să fie cineva căruia să nu-i placă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[50] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2019] Sibiu, clădirea Facultății de Științe -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072590">Şterge vot</a></div><span id="v91072590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2019] Sibiu, clădirea Facultății de Științe
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2019] Sibiu, Cercul Militar -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072591">Şterge vot</a></div><span id="v91072591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2019] Sibiu, Cercul Militar
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2019] Sibiu. Munții peste acoperișuri -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072592">Şterge vot</a></div><span id="v91072592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2019] Sibiu. Munții peste acoperișuri
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2019] Sibiu. Palatul Brukenthal -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072593">Şterge vot</a></div><span id="v91072593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2019] Sibiu. Palatul Brukenthal
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2019] Sibiu. Fântâna Falkenhayn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072594">Şterge vot</a></div><span id="v91072594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2019] Sibiu. Fântâna Falkenhayn
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2019] Sibiu. Turnul Sfatului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072595">Şterge vot</a></div><span id="v91072595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2019] Sibiu. Turnul Sfatului
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2019] Sibiu. Casa Luxemburg -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072596">Şterge vot</a></div><span id="v91072596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2019] Sibiu. Casa Luxemburg
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2019] Sibiu. Str. Ocnei -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072597">Şterge vot</a></div><span id="v91072597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2019] Sibiu. Str. Ocnei
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2019] Sibiu. Casa Calfelor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072598">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072598"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072598">Şterge vot</a></div><span id="v91072598" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072598)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072598Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072598MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2019] Sibiu. Casa Calfelor
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072599">Şterge vot</a></div><span id="v91072599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072600">Şterge vot</a></div><span id="v91072600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății. Sala Thalia -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072601">Şterge vot</a></div><span id="v91072601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății. Sala Thalia
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072602">Şterge vot</a></div><span id="v91072602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072603">Şterge vot</a></div><span id="v91072603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății. Poartă prin ziduri -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072604">Şterge vot</a></div><span id="v91072604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2019] Sibiu. Str. Cetății. Poartă prin ziduri
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2019] Sibiu. Zidurile Cetății -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072605">Şterge vot</a></div><span id="v91072605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2019] Sibiu. Zidurile Cetății
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2019] Sibiu. Biblioteca Județeană Astra -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072606">Şterge vot</a></div><span id="v91072606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2019] Sibiu. Biblioteca Județeană Astra
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2019] Sibiu. Parcul Tineretului. Festival Gastronomic -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072607">Şterge vot</a></div><span id="v91072607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2019] Sibiu. Parcul Tineretului. Festival Gastronomic
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2019] Sibiu. Parcul Tineretului. Festival Gastronomic -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072608">Şterge vot</a></div><span id="v91072608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2019] Sibiu. Parcul Tineretului. Festival Gastronomic
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2019] Sibiu. Parcul Tineretului. Festival Gastronomic -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072609">Şterge vot</a></div><span id="v91072609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2019] Sibiu. Parcul Tineretului. Festival Gastronomic
foto ungureanica [23.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2019] Sibiu. Parcul Tineretului. Festival Gastronomic -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072610">Şterge vot</a></div><span id="v91072610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2019] Sibiu. Parcul Tineretului. Festival Gastronomic
foto ungureanica [23.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[50] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.128391981125 sec