#I#D
93548 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Valencia Rental Aparthotel (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.05.2019
DE
Avatar makuy
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 05.05.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
APR-2019
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ fara masa
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 40 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Aparthotel Valencia Rental


Să te trezești, dis de dimineață, în mijlocul unui oraș – dar ce oraș, stăpânit de romani, de vizigoți, de mauri, de spanioli – și să admiri, în zarea răsăritului, dincolo de acoperișuri, dincolo de palmieri, lama de oțel a Mediteranei; iată un vis împlinit.

La finele anului trecut, schițam un periplu mediteranean iberic, adică acea parte a Europei istorice, a Europei care chiar contează, nu a barbarului nordic și păgân, care îmi lipsea din peregrinări. Și, deoarece Barcelona a fost, până acum, vârful de lance în teritoriu, am pornit de la Valencia.

Iar cazarea, de data aceasta, a fost una de răsfăț.

Aparthotel Valencia Rental, de pe Avenida Cortes Valencianas.

Un complex de apartamente în regim hotelier, situate într-un zgârie-nori sui generis, pe un bulevard de o frumusețe rară (până și un bulevard banal are, aici, o arhitectură aparte), cu benzi largi, separate prin verdele palmierilor și străduțe paralele, înguste, care leagă ansamblurile rezidențiale ce îl străjuiesc, de-o parte și de alta.

Venind dinspre Madrid, GPS-ul ne-a lăsat baltă la un capăt al bulevardului, dar, cunoscând imaginea unică a hotelului, am înțeles rapid că acesta se afla exact peste drum. Ușor de ajuns, fiind între două sensuri giratorii largi. Așteptând la seria de semafoare care ghidau circulația, am descoperit stația de metrou Beniferri și cele câteva magazine și restaurante din zonă.

La hotel am ajuns repede și, bucurie mare, deși, cum am spus, era un bloc de apartamente în regim hotelier, avea recepție permanentă. Cazarea s-a făcut rapid – cu locul de parcare la subsol, plătit separat, chiar dacă mașina se putea lăsa, gratuit, oriunde găseai un loc liber, dar am preferat siguranța, unei nefericite amenzi. Iar etajul al nouălea a stârnit, inițial, un val de proteste din partea jumătății, ”păi, da, că suntem români, ne-au urcat la cucuieți”, doar ca să înțelegem că, de fapt, partea cu noi, care eram români a făcut, probabil, să fim repartizați doar la etajul nouă... Priveliștea, din balcon, îți tăia respirația și, zău, aș fi dorit să fi stat la etajul 14!

Până la balcon... Am intrat într-un studio gigantic, compus dintr-un living și un dormitor. În living, o masă cu două scaune, o canapea, un televizor și o chicinetă complet dotată, cu plită electrică și cuptor cu microunde, cu frigider, veselă, mașină de cafea. Acum, mașina asta de cafea – un filtru clasic – mi-a schimbat radical părerea asupra aparatelor electrice, drept care, o dată revenit pe malul Dâmboviței, m-am dotat cu unul asemănător, renunțând, fără regrete, la confortul electricității.

Să nu uit, balconul. Care oferea o panoramă asupra orașului nou, asupra orașului vechi și, cum spuneam în preambul, asupra Mediteranei civilizatoare. Plus un aparat de aer condiționat, singurul lucru nelalocul lui, dar necesar.

Dormitorul, cu un pat dublu, mare și confortabil (ce saltele!), era dotat, la rându-i, cu un televizor.

Și baia, cochetă, eficientă, într-un colț.

Ca să nu mai spun de pereții-geamuri, așa cum numai în zgârie-norii autentici, de peste ocean, vezi. Pentru mine, claustrofobul, pereții ăștia au fost cireașa de pe tort.

Nu știu cum e în sezon aici, dacă e mai scump, dacă e mai aglomerat; cert e că mie mi-a plăcut, iar cartierul mi s-a părut nu numai liniștit, dar sigur. Seara, terasele restaurantelor erau pline – deși ne găseam încă la limita valului de frig care s-a abătut asupra Europei.

Iar stația de metrou, la cinci minute de mers pe trotuar, fără să fie nevoie să traversezi, oferea legături cu centrul, prin liniile 1 și 2. Iar dacă studiai puțin harta transportului în comun, observai că, din celălalt capăt al centrului, puteai lua tramvaiul 4, care face parte tot din rețeaua metropolitană, doar ca să ajungi la o altă stație a liniilor de metrou 1 și 2, care te duc acasă. Plus că același tramvai 4, la capătul unei ore, care te poartă prin toate cartierele valenciene, te duce la plajă...

Iar autobuzul 99, cu stația chiar peste drum, îți oferă o călătorie ieftină spre opera lui Calatrava, Orașul Artelor și Științei.

Aparthotel Valencia Rental, un complex de apartamente pe care îl recomand oricui vrea un city-break în Valencia.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de makuy in 14.05.2019 22:27:12

Validat / Publicat: 15.05.19 07:49:07


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA.
VIZUALIZĂRI: 556


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (makuy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  36300 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[15.05.19 07:48:31]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Valencia Rental Aparthotel, VALENCIA" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[15.05.19 09:43:21]
» mesaj pers

   @makuy: Cu mare plăcere am revăzut prin reviewul tău și pozele atașate aparthotelul care ne-a găzduit și pe noi în urmă cu patru ani și pe care l-am descris pe AFA.

   Noi am avut un studio la etajul 1 și nu am beneficiat așadar de aceeași panoramă ca tine. În rest însă ne-am bucurat de toate facilitățile pe care le-ai prezentat și tu, fapt care m-a determinat să recomand Valencia Rental. Iar reviewul tău nu a făcut decât să-mi întărească bunele impresii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- makuy
[15.05.19 21:05:00]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Când am dat articolul spre publicare, am căutat dacă există o rubrică dedicată și nu am găsit. Se pare că mi-am pierdut dexteritatea :)

   Am citit articolul scris de tine, care este superb, bine structurat și documentat.

   Într-adevăr, complexul de apartamente este unul deosebit; acum, când se sedimentează amintirile și, mai ales, senzațiile, observ, parcă, tot mai mult, energia pozitivă pe care o emană - alături de cartierul nou, de bulevardele largi, cu palmieri și de oamenii cu atitudine pozitivă pe care îi întâlnești la tot pasul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Carmen Ion
[15.05.19 21:11:55]
» mesaj pers

   @makuy: Mulțumesc pentru aprecieri și aștept impresiile tale despre Valencia, un oraș care mie mi-a plăcut mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[15.05.19 21:47:16]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • „Un nuevo concepto de alojamiento” (Jul.2015) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 03.08.15 de Carmen Ion din BUCUREșTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.62
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[13] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070494">Şterge vot</a></div><span id="v91070494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070495">Şterge vot</a></div><span id="v91070495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070496">Şterge vot</a></div><span id="v91070496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

#G#2

P04 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070497">Şterge vot</a></div><span id="v91070497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070498">Şterge vot</a></div><span id="v91070498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070499">Şterge vot</a></div><span id="v91070499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070500">Şterge vot</a></div><span id="v91070500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070501">Şterge vot</a></div><span id="v91070501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [APR-2019] Aparthotel Valencia Rental, cladirea cu fatada din sticla. -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070502">Şterge vot</a></div><span id="v91070502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2019] Aparthotel Valencia Rental, cladirea cu fatada din sticla.
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070503">Şterge vot</a></div><span id="v91070503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070504">Şterge vot</a></div><span id="v91070504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070505">Şterge vot</a></div><span id="v91070505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 14.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1070506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1070506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1070506">Şterge vot</a></div><span id="v91070506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1070506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1070506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1070506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2019]
foto makuy [14.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

[13] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.0990550518036 sec