93600 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Apartamentos Bellavista [Puerto de Mazarron]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.05.2019
DE
Avatar makuy
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 05.05.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
APR-2019
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ NU
PREŢ SEJUR:
165 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 58 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Răsfăț la Mediterana


Urmare de aici

De Puerto de Mazarron, din regiunea Murcia, eu nu auzisem până în acel final de 2018, când am planificat expediția de Paște, 2019. Pentru că, inițial, am căutat o cazare în cosmopolitul Murcia sau, de ce nu, în milenara Cartagena. Doar că, într-o doară, mi-am aruncat privirea peste Apartamentos Bellavista, din... Puerto de Mazarron. Situat la malul Mediteranei, în spatele unor munți de neînțeles, pornind dinspre înzăpezitul Sierra Nevada, originalul, nu avatarul californian. Plus că se afla în vârful unui triunghi care cuprindea Cartagena, Murcia și Caravaca de la Cruz, punctele nodale ale opririi noastre în zonă.

Review-urile sunt contradictorii, cu unele plângeri referitoarea la petrecerile nocturne, gălăgioase, pe care localnicii le dau în sezon sau cu ocazia multiplelor fieste iberice, căci, după greci – sau înaintea lor – spaniolii au (re) inventat siesta și fiesta.

Cum nu ne aflam în sezon și cum eventualele sărbători pascale catolice se încheiaseră, am zis, sub puternica impresie a fotografiilor promoționale, că merită un weekend prelungit.

Așadar, am părăsit Valencia pe la 9, doar ca să facem un popas de prânz la Benidorm, pe plajă și să ajungem la Puerto de Mazarron spre un 17. V-am spus de autostrăzile iberice? La naiba, cele cu plată sunt dublate de cele fără plată și zău dacă am călătorit altfel decât pe drumurile de mare viteză!

Puerto de Mazarron a fost mai greu de dibuit în acea după amiază și a trebuit să urcăm serpentinele unui munte-deal, la infinit, doar ca să ne prăbușim, pe lângă o stație de benzină, pe șoseaua asfaltată, paralelă cu Mediterana.

Iar acolo, după primul sens giratoriu, pe un mic dâmb, se înălța, la marginea unui cartier rezidențial de vile, Apartamentos Bellavista. Am ocolit clădirea, pe un drum abrupt și am parcat în spate, chiar lângă barul reclamat în review-uri – acum închis. Ca toate ușile, de altfel. Am avut o mică strângere în stomac, dar am dat ocol clădirii, către partea din față, unde câțiva localnici degustau bere, la un pahar de vorbă.

Parterul era ocupat de berărie, față în față cu un restaurant; urma apoi o farmacie și o mică agenție de turism, închisă și ea. Nu era încă 17.30, iar cazarea se făcea până la 19. Asta, dacă aș fi găsit-o, deși, îmi ziceam, mai aveam o oră și jumătate la dispoziție.

În timp ce, ca un strateg, analizam posibilitățile, din grupul băutorilor de bere s-a desprins o doamnă, cu niște chei de mașină în mână, a trecut pe lângă mine, a deschis o ușă lipită de biroul agenției de turism și m-a invitat înăuntru, spunându-mi pe nume. Nu m-am mirat, deoarece eram deja familiarizat cu abordarea aceasta a proprietarilor de pensiuni, dar nu mi-am putut reține un zâmbet în colțul buzelor. „Credeați că nu e nimeni”, a spus ea, într-o engleză britanică. „Nu chiar, dar intrasem la bănuieli”.

Intrarea se făcea prin spate, exact unde lăsasem mașina, iar apartamentele sunt la etaj, după ce urci o scară îngustă. De fapt, la capătul scării – scurte, ca lungime – se întinde o terasă înfinită, simetric, cu câteva intrări prin geamuri largi, din sticlă.

Adică, wow! Povestea cu wow! provine dintr-o notiță de pe o înregistrare a unui radiotelescop a unei emisii stelare ce părea artificială... Iar senzația a fost exact asta, de altă lume, o dată ce am deschis ușița de la balconul studioului care avea să ne fie casă următoarele trei nopți. La început, am vrut să dorm acolo! Căci era deschis, larg, către plaja Mediteranei, cu muntele-deal în lateral, cu palmieri pretutindeni. Să mai spun că era orientat către răsărit? Și că cerul avea să fie de un senin absolut pe tot timpul șederii noastre? Nu, căci ar fi de invidie!

În spatele gemului-ușă se găsea livingul, cu canapeaua din dotare, masa cu scaune, noptiera și televizorul. Nu lipseau chicineta dotată cu toate cele, inclusiv minunea de aparat de cafea pe care am descoperit-o la Valencia și frigiderul. Să nu uit, ca și la Valencia, totul era electric. Iar internetul... Se pare că și spaniolii au luat-o pe urmele noastre, căci am avut parte de un internet de calitate și de viteză.

Dormitorul, în partea din spate, dădea spre apus și spre cartierul de vile. Adevărat, stăteam fix deasupra barului cu reclamații, despre care gazda cu accent britanic îmi spusese că se deschide doar în weekend – mare reconfortare, ținând cont că era joi după amiază și că sejurul nostru se desfășura exact pe weekend. Am stat cu încordare vineri seara – nimic. În regulă, am zis, probabil că weekendul începe sâmbătă, aici. Nimic. Una peste alta, barul a fost închis tot timpul, deci nu pot să confirm, dar nici să infirm acuratețea spuselor celor ce s-au plâns de gălăgie. Noi am avut parte de liniște.

Baia e mare, cu geam în partea din spate a clădirii și cu cadă. Apa caldă a fost din belșug și la orice oră, iar chiuveta e dotată cu oglindă mare și suficientă lumină ca să nu pună probleme toaletei zilnice.

Dormitorul are un pat dublu, mare, cu saltele deosebite (ah, saltelele!), noptieră cu oglindă și un dulap-șifonier pentru haine, imens.

Aer condiționat, cu posibilitatea de răcire dar și de încălzire.

Cu mașina, se ajunge în centrul cochet rapid sau către plajele din împrejurimi.

Ce să mai zic, la o cafea tare, dimineața sau cu o bere rece, seara, pe terasa gigantică, cu vedere la aceeași civilizatoare Mediterana, la un taifas istorico-filozofic și cu harta în față, pentru planificarea judicioasă a kilometrilor necesari ca să vizităm orașe, timp, oameni.

Apartamentos Bellavista, un loc de popas pe care îl recomand!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de makuy in 17.05.2019 23:00:09

Validat / Publicat: 18.05.19 09:06:54


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA.
VIZUALIZĂRI: 457


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (makuy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  28600 PMA (din 21 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[18.05.19 09:05:37]
» mesaj pers

   Bună recomandarea

   --

   Mutat în rubrica "Apartamentos Bellavista [Puerto de Mazarron], CARTAGENA" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- makuy
[18.05.19 09:09:57]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, este in regula pozitionarea.

   Intr-adevar, merita o cazare acolo, pentru cine are drum.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[18.05.19 12:04:25]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[21.05.19 10:59:00]
» mesaj pers

   @makuy:

   Superbonus 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- makuy
[25.05.19 13:56:49]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: 😊🥂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[14] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2019] Vedere din față. Noi am stat în colțul din dreapta, sus. -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071296">Şterge vot</a></div><span id="v91071296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2019] Vedere din față. Noi am stat în colțul din dreapta, sus.
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2019] Intrarea, prin spate. -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071297">Şterge vot</a></div><span id="v91071297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2019] Intrarea, prin spate.
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2019] Prima impresie, la etaj -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071298">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071298"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071298">Şterge vot</a></div><span id="v91071298" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071298)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071298Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071298MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2019] Prima impresie, la etaj
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2019] Balconul, cu intrarea -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071299">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071299"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071299">Şterge vot</a></div><span id="v91071299" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071299)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071299Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071299MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2019] Balconul, cu intrarea
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071300">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071300"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071300">Şterge vot</a></div><span id="v91071300" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071300)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071300Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071300MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2019]
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071301">Şterge vot</a></div><span id="v91071301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2019]
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071302">Şterge vot</a></div><span id="v91071302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2019]
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071303">Şterge vot</a></div><span id="v91071303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2019]
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071304">Şterge vot</a></div><span id="v91071304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2019]
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071305">Şterge vot</a></div><span id="v91071305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2019]
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [APR-2019] Vedere din balcon -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1071306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071306">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2019] Vedere din balcon
foto makuy [17.05.19] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071307">Şterge vot</a></div><span id="v91071307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2019]
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [APR-2019] -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071308">Şterge vot</a></div><span id="v91071308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2019]
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [APR-2019] Adică wow! -- foto by <b>makuy</b> [uploaded 17.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1071309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1071309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1071309">Şterge vot</a></div><span id="v91071309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1071309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1071309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1071309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2019] Adică wow!
foto makuy [17.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

[14] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.101147890091 sec