#I#D
93047 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Brăila și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.04.2019
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Brăila
înscris/ă în 25.06.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
APR-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
500 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 6
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
Restaurant Carol

Un local cu ștaif la Brăila - Restaurantul CAROL


04.04 1949.

Zi istorică pentru mine deoarece atunci m-am născut. Pe la 8 fără ceva dimineața (așa zicea mama).

Zi importantă și pentru Europa. Atunci s-a născut și NATO. Suntem de-o seamă, dar se pare că-s ceva mai mare ca el (NATO, zic – deci să-mi zică “nene”), pen’că ăia, ce-au creat organizația asta, s-au întrunit în ședința lor ceva mai târziu de ora 8, probabil după ce și-au fumat trabucurile și și-au băut whiskyul/schnappsul/cognacul de dimineață. :))

Divaghez de la scopul scrierii de față. Ca atare să revin la subiect.

Pentru sărbătorirea zilei de 04.04 2019 (adică ziua în care împlineam 70 de “primăveri” :)) convocăm în data de 6 aprilie persoane deosebit de dragi, copiii noștri cu nepoata precum și nepoții de la Bacău, la o mică petrecere familială, într-unul dintre localurile bune din Brăila. Nu știu câte localuri bune, de calitate, sunt în orașul meu, însă acesta trebuie cu adevărat remarcat, prin eleganță, prin ambianța deosebită.

Înainte de a vă povesti cam ce s-a mâncat și băut, voi încerca să vă prezint gazda petrecerii noastre (ne mișcăm puțin ca să ne priască prânzul).

Este vorba de restaurantul “Carol” (despre care am scris câteva rânduri și în review-ul de aici) amplasat în Piața Traian, spațiu ce este considerat inima “centrului” vechi. Localul are drept vecini câteva monumente istorice și “personalități” ale arhitecturii brăilene (despre care, deasemeni, veți găsi ceva mențiuni în review-ul citat mai sus): Teatrul “Maria Filotti”, Muzeul Brăilei, Biserica “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” (lăcaș de cult orthodox ce funcționează într-un spațiu destinat cultului musulman), fosta Bancă Chrissoveloni, clădirea în care a fost Marele Hotel Hugo, și mai târziu Hotel "Splendid" (în prezent sediul BRD – sucursala Brăila) și, de ce nu, chiar dacă nu-i monument istoric, hotelul “Traian”.

Clădirea veche de 150 de ani, a avut, de-a lungul vieții sale, destinații dintre cele mai diverse: casă de locuit, apoi sediul unei bănci (din 1907 până în 1937 – alte surse zic că a fost sediu de bancă după 1925), din nou locuință privată, iar în anii comunismului și după 1989, a avut doar destinație de restaurant restaurantul “Brăila” era cel mai luxos din oraș în perioada comunistă), cofetărie (sub denumirea “Select”) și acum iarăși restaurant.

În prezent, imobilului, care aparține unei persoane private, i s-a redat strălucirea de altădată prin ample lucrări de reabilitare și consolidare, încercându-se pe cât posibil să fie păstrate cât mai multe din elementele originale.

Structural imobilul este compus din subsol, parter, etaj și terasă.

Parterul, unde se găsește salonul pentru evenimente (Carol Ballroom), se remarcă prin ornamentația bogată: tavanul casetat cu modele relizate din stucatură, candelabrele Murano, coloanele stucco, oglinzi venețiene, tablouri de epocă și tapiserii. Intrarea în acest salon (care nu-i deschis în permanență ci doar pentru evenimentele private ce au loc aici) se face prin ușa principală, lucrată din lemn masiv, reconstruită după ușa originală, cu geamurile realizate din vitralii. Holul de la intrare este separat de Carol Ballroom printr-o ușă tip glasvand. Partea vitrată a uneia dintre ușile glasvandului are geamul original, celălalt geam fiind executat cu același model la un fabricant din Italia (din câte am înțeles).

Din salonul de evenimente se poate ajunge la cele patru saloane de la et. I, pe o scară monumentală din lemn, având pilonii de susținere ai balustradelor sculptați. Prima parte a acestei scări se termină într-un spațiu de odihnă unde se află două fotolii ce încadrează o măsuță cu blatul din marmură, deasupra acestora este montată o oglindă cu ramă bogat ornamentată, având de o parte și de alta două vitralii reprezentând doi păuni. Covorul ce acoperă scara are în acest loc un desen reprezentând monograma restaurantului Carol.

De aici scara are două două brațe ce urcă mai departe la etaj. Deasupra scării se află un frumos vitraliu (luminator).

La etaj, clienții pot alege unul dintre cele patru saloane amenajate într-un stil eclectic și care poartă numele culorii predominante a încăperii, dată de covor, tapetul de pe pereți, materialul textil cu care sunt tapițate scaunele: salonul albastru, turquoise și roșu (cel mai mare dintre ele). Aceste săli sunt deschise permanent pentru public, accesul făcându-se printr-o curte laterală.

Salonul în care noi am mâncat are pereții acoperiți cu lambriuri din lemn și avea denumirea inițială, în vremurile când era permis fumatul în local, Club cigar (salonul trabucului). Decorat cu tablouri, fotografii, plăci de patefon, un patefon cu goarnă, precum și cu alte obiecte, salonul se prezintă destul de agreabil, oferindu-ți posibilitatea de a te relaxa (până la vederea notei de plată :D) împreună cu prietenii.

Spuneam că edificiul are un subsol unde se află o cramă, spațiu ce nu l-am putut vizita, la data vizitei noastre fiind închis și, neputând face fotografii nu-l pot prezenta aici. Pot spune însă că am văzut această incintă cu o altă ocazie (atunci nu aveam aparatul foto la mine) și că arată nemaipomenit. Cu altă ocazie poate îl voi prezenta și pe acesta.

Restaurantul dispune și de o terasă ce se deschide când vremea este propice (timp mai călduros).

Numeroase tablouri, fotografii de epocă, decorațiuni retro diverse împodobesc pereții tuturor încăperilor, holurilor de acces, scărilor. Alte elemente în tonul epocii în care a fost construită casa sunt un calorifer pe holul de intrare, un robinet de apă în curtea interioară. Mobilierul de la toaletă este realizat în același mod.

Și acum dragii moșului să vă prezint cam în ce a constat meniul cu care ne-am delectat.

La deschidere am comandat niște bruschete cu somon fume și pastă de brânză cu ceva legume – ceapă, mărar, castravete - (aranjate pe niște platouri din lemn), bune, gustoase, care arătau bine și care au dispărut repede din peisaj având în vedere foamea care ne încerca. Am vrut să le fac o fotografie însă am constatat, când am vrut să trec la acțiune, că nu mai aveam ce poza, doar platourile pe care ne fuseseră aduse.

La felul principal comenzile au fost mult mai diversificate. Eu am luat o tochitură dobrogeană cu carne de porc, sos roșu, ou ochi, brânză și mămăliguță. Asemănarea cu renumita tochitură moldovenească este evidentă, mai puțin sosul și, desigur, lipsa cârnaților afumați. S-au mai comandat:

-chifteluțe de porc în stil thailandez, cu piure de cartofi și cu un sos având drept condimente ghimbir, coriandru și usturoi – fel de mâncare apreciat ca bun de consumator;

-saramură de somn cu mămăliguță – bună, gustoasă dar cam puțină;

-mușchiuleț de porc cu sos quattro formaggi având ca ingrediente parmezan, gorgonzola, camembert și mozzarella – mușchiulețul a fost cam ațos;

-pui oriental cu cutie de cartofi în lipie și sos tzatziki – aici n-am auzit calificativul dat de mesean;

-coaste de porc barbeque cu cartofi wedges, sos bbq și salată coleslaw – vedeta mesei, mult, foarte bun, arăta extraordinar, care a fost pe săturate pentru cel ce l-a comandat, chiar dacă din el am gustat cam toți câte o țâră.

Ce-am băut?

Brandy Brâncoveanu XO, gin tonic, vin Recas (scump tare – 85lei/sticla de 750 ml.), bere, coktail russian rose, limonadă de rodii, apă plată, cafele.

Toată distracția 466 lei, la care s-a adăugat bacșișul de rigoare.

Am plătit, am zis să ne fie de bine și după un drum de peste 4 km (pe jos) am ajuns acasă și ne-am așezat din nou la masă.

Să aveți poftă pe unde mai mâncați!

---
Impresii încărcate de Mitica49 in 11.04.2019 17:15:57

Validat / Publicat: 11.04.19 18:22:59


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 469


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mitica49); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  28550 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ungureanica
[11.04.19 18:31:22]
» mesaj pers

   Foarte fain localul. Mancare foarte bună pentru un sărbătorit de onoare. La mulți ani și multă sănătate din partea noastră! Să ne vedem cu bine încă atâția ani câți ati împlinit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[11.04.19 20:12:25]
» mesaj pers

   @Mitica49: Am așteptat și a meritat așteptarea!

   Chiar eram curioasă cum mai arată la interior. Și nu m-a dezamăgit!

   Pe vremea când era cofetărie, aici erau cele mai bune savarine cu frișcă naturală din smântână.

   De ce știam eu că se numea CORSO? La un moment dat, a fost sediu de o uniune, dar n-am pozat atunci și... Nici n-are mare importanță!

   Important e că frumusețea asta de clădire nu s-a pierdut, ci a renăscut, elegantă și frumoasă, așa cum a fost și acum 150 de ani, când se numea ”Casa cu Palmieri” Aici e saitul oficia - restaurantcarol.com

   E impresionant restaurantul! Are clasă, are ștaif, are plating frumos... Dacă-s și bune bucatele... De pre' nu pot spune nimic, dar nu cred c[-i tocmai mic!

   La mulți ani, Mitică, la mulți ani, NATO! (în această ordine!)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- RossoNerro
[11.04.19 21:22:58]
» mesaj pers

   La Mulți Ani, coane Mitica! Sănătate la toată familia și din partea noastră. Sa va trăiască și Mândruță. La mulți ani “comandorule”!

   Cât despre petrecere, sa va fie de bine. Cât despre costuri... Sa nu va para rau, o data face omu’ 70 și DA, merita.

   

    Experiențe cu luat masa in Brăila nu am, am ceva dar nu se pune (o data am sevit masa la cantina sportivilor din spatele clădirii BNR, iar alta data pe la un “stabiliment” pe lângă cimitir, ceva cu o grădina... unde am făcut un chef de pomina, cu batali la protap. lăutari, tambal, guriștii... ceva de pomina de mi s-a rupt filmu’), doamne ce vremuri.

   

   Sa auzim numai de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Mitica49
[12.04.19 08:21:44]
» mesaj pers

   @ungureanica: Da, localul arată tare bine. Mulțumesc pentru vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[12.04.19 09:03:14]
» mesaj pers

   @Zoazore: Mulțumesc Zoa pentru vot şi comentariu!

   Parcă-mi amintesc şi eu de Corso, la începutul anilor 70 când am venit în Brăila, dar de Select ştiu sigur că a fost.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[12.04.19 09:06:29]
» mesaj pers

   @RossoNerro: Mulțumesc pentru vot! La cantina sportivilor am mâncat și eu, se mânca binișor în anii '80.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[12.04.19 10:32:11]
» mesaj pers

   La mulţi ani, dom' Mitică!

   Foarte frumos arată restaurantul! Iar despre meniu... ştiţi cum se zice... scump, dar face!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[12.04.19 14:30:45]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Mulțumesc pentru urări! Așa este, de ceva vreme ne-am gândit să-i călcăm pragul în calitate de consumatori, ocazia a apărut cu prilejul acestei sărbători.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[12.04.19 20:10:17]
» mesaj pers

   @Mitica49: La mulți ani, să mai schimbați prefixul de câteva ori!...

   Cunosc locul, inclusiv de pe vremea cofetăriei, veneam cu Tati duminica din Galați să mâncăm prajituri cu "frișcă adevărată". După ce s-a metamorfozat in "Carol", am fost invitată la un eveniment medical, ocazie cu care am rămas mută de uimire (și de bucurie că - vorba lui Zoa - bijuteria asta de casă a fost șlefuita din nou atât de frumos). Mi-am tot propus să revin, dar nu s-a mai petrecut decât vara trecută, tot invitată, de data asta de o bună prietenă, când am mâncat chiftele din alea cu sos thailandez - super-bune, pot să certific!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Mitica49
[15.04.19 16:25:19]
» mesaj pers

   @crismis: Chifteluțele alea i-au plăcut și nurorii mele, înseamnă că fiind două aprecieri laudative probabil că sunt bune.

   Mulțumesc pentru vot și comentariu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[15.04.19 20:01:54]
» mesaj pers

   @Mitica49: Bueyy, @crismis și @Mitica49, potoliți-vă! Mă faceți să mă cert cu mama că mămâmc în oraș? Auzi la ei, că ce bune-s chifteluțele ale! Păi sunt bune, normal că-s bune! Doar îs făcute la Brăila, na!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[36] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2019] Restaurantul Carol -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064392">Şterge vot</a></div><span id="v91064392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2019] Restaurantul Carol
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2019] Ușa de la intrarea principală -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064393">Şterge vot</a></div><span id="v91064393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2019] Ușa de la intrarea principală
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2019] Sala de evenimente - Carol Ballroom -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064394">Şterge vot</a></div><span id="v91064394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2019] Sala de evenimente - Carol Ballroom
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [APR-2019] Sala de evenimente - oglindă venețiană și candelabru Murano -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064395">Şterge vot</a></div><span id="v91064395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2019] Sala de evenimente - oglindă venețiană și candelabru Murano
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2019] Sala de evenimente - candelabru -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064396">Şterge vot</a></div><span id="v91064396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2019] Sala de evenimente - candelabru
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2019] Scara monumentală -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064397">Şterge vot</a></div><span id="v91064397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2019] Scara monumentală
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2019] Scara monumentală - spațiul de odihnă, oglinda și vitralii cu păuni -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064398">Şterge vot</a></div><span id="v91064398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2019] Scara monumentală - spațiul de odihnă, oglinda și vitralii cu păuni
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2019] Scara monumentală - monograma restaurantului -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064399">Şterge vot</a></div><span id="v91064399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2019] Scara monumentală - monograma restaurantului
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2019] Scara monumentală - element decorativ - statuetă din bronz (fotografiată cu blitzul) -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064400">Şterge vot</a></div><span id="v91064400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2019] Scara monumentală - element decorativ - statuetă din bronz (fotografiată cu blitzul)
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2019] Scara monumentală - vitraliu deasupra scării (luminator) -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064401">Şterge vot</a></div><span id="v91064401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2019] Scara monumentală - vitraliu deasupra scării (luminator)
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2019] Scara monumentală - detaliu oglindă -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064402">Şterge vot</a></div><span id="v91064402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2019] Scara monumentală - detaliu oglindă
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2019] Salonul (Club cigar) în care am petrecut câteva ceasuri frumoase -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064403">Şterge vot</a></div><span id="v91064403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2019] Salonul (Club cigar) în care am petrecut câteva ceasuri frumoase
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2019] Elemente decorative cu reclame vechi la băuturi și țigări -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064404">Şterge vot</a></div><span id="v91064404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2019] Elemente decorative cu reclame vechi la băuturi și țigări
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2019] Elemente decorative cu plăci de pathephon și reclame -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064405">Şterge vot</a></div><span id="v91064405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2019] Elemente decorative cu plăci de pathephon și reclame
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2019] Un antic gramophon -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064406">Şterge vot</a></div><span id="v91064406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2019] Un antic gramophon
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2019] Salonul turquoise -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064407">Şterge vot</a></div><span id="v91064407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2019] Salonul turquoise
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2019] Coaste de porc barbeque -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064408">Şterge vot</a></div><span id="v91064408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2019] Coaste de porc barbeque
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2019] Chifteluțe de porc în stil thailandez -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064409">Şterge vot</a></div><span id="v91064409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2019] Chifteluțe de porc în stil thailandez
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2019] Tochitura dobrogeană -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064410">Şterge vot</a></div><span id="v91064410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2019] Tochitura dobrogeană
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2019] Mușchiuleț de porc cu sos quattro formaggi -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064411">Şterge vot</a></div><span id="v91064411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2019] Mușchiuleț de porc cu sos quattro formaggi
foto Mitica49 [11.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2019] Somn la grătar cu saramură -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 11.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1064412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1064412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1064412">Şterge vot</a></div><span id="v91064412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1064412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1064412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1064412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2019] Somn la grătar cu saramură
foto Mitica49 [11.04.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[36] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.123430967331 sec