#E#D
92796 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Sara's Sons Hotel & Hostel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.03.2019
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2019
DURATA: 2 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ MD plus masă festivă
PREŢ SEJUR:
688 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

#G#0
#M#0
   

Sara's Sons - locul unde te simți bine

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

Sara's Sons, Băile Herculane - Locul unde te simți bine, așa scrie pe reclama primită în formă de pliant de la recepție. Așa și este ne-am simțit bine acolo la Sara și după cum observ s-au simțit bine și alții acolo din această mare familie AFA care de regulă este foarte critică din punct de vedere cazare, se uită și în gaura șarpelui pentru a scrie după aceea vrute și nevrute.

Fiecare articol este unic așa hop și eu despre Sara, în următoarele voi descrie impresiile strict personale ale mele și a familiei, pe urmă fiecare va decide dacă se cazează sau nu acolo.

Alegerea cazării și prețul

Cu ocazia organizării Întâlnirii AFA 2019 (vezi impresii) am putut să alegem între 2 locuri de cazare Hotel Minerva de 4 stele implicit locul întâlnirii și Hotel Sara's Sons de 3 stele. În configurația de 2 adulți plus copil de 11 ani, mic dejun plus masă festivă în primul caz era 1064 lei iar în al doilea caz 688. Noi am ales această ultimă variantă. Pe siteuri de cazare în această perioadă considerată extrasezon apare un preț de 180 lei pentru doi adulți în cameră dublă pe noapte cu mic dejun inclus.

Impresiile personale despre întâlnire aici

Cum ajungem acolo?

După un drum făcut ardelenește adică fără prea mare grabă la intrarea în stațiune virând la stânga de pe DN6 sau E70 pe DN67D am oprit la marginea drumului și am pornit GPS ul telefonului pentru a mă duce până la hotel. După câteva minute am virat la stânga pe strada Pecinișca/Vicol (mai încolo) de fapt artera principală din stațiune. Aleea Teilor ca și adresa hotelului nu este cea mai corectă deoarece pe acolo se intră în sezonul estival la piscinele exterioare și la hostelul cu același nume. Pe mine GPS ul m-a păcălit, intrarea este dinspre strada Vicol/Complexe Sanatoriale aleea care urcă la hotelurile Dacia, Afrodita și Minerva.

Parcarea la hotel

Hotelul se laudă cu parcare privată. Eu am întrebat ce se consideră parcare privată la ei. Sînt cele 5 (cinci) locuri de parcare jos la intrarea dinspre stradă la nivelul -2 acolo unde intram și ieșeam toată lumea să ajungem la Minerva sau în alte locuri. Aceste 5 locuri sînt cu supraveghere video. Privată mai este o suprafață puțin mai mare în dreptul piscinelor exterioare dar neaccesibile acum în extrasezon. Dar în fine este bună și strada având în vedere că nu prea sînt locuri de parcare. Personal am sugerat hotelului să folosească parcarea dinspre Aleea Teilor și în extrasezon. De și în timpul sejurului s-a mai eliberat câte un loc din cele 5 VIP (așa le-am numit eu) nu am avut nici un chef să mai parchez acolo Loganul era bine mersi puțin mai încolo pe stradă.

Exteriorul hotelului

Nu cunosc istoricul hotelului, un lucru este sigur: s-a construit ceva vreme după revoluție, acest lucru se observă din multe elemente folosite cum ar fi un acoperiș, spații ceva mai mari și înalte, configurația interioară. Există două clădiri un hotel și un hostel cu o oarecare diferență de preț pentru turiști. Hostelul și hotelul formează un U iar centrul de interes mai ales vara formează piscinele exterioare umplute cu apă termală. Cu apă era și acum, apa din sezonul 2018, nu s-a golit din motive tehnice, piscina rezistă mai bine în timp dacă nu se golește iarna. Din această cauză imaginea din curtea hotelului nu era cea mai plăcută plus că avea loc și ceva lucrări în zona hostelului.

Interiorul hotelului

Prima impresie după intrare este mirosul de sulf, dar acesta nu se poate elimina până la urmă majoritatea turiștilor vin pentru un tratament aici. La etajul -2 așa cum am povestit există parcarea VIP (adică cine apucă pe cele 5 locuri) și liftul. La dreapta de lift am observat o ușă scrie că acolo este un bar de noapte. Nu am observat să funcționeze probabil în sezon. La etajul -1 este centrul SPA cu piscina interioară nu prea mare dar suficientă pentru cine dorește o baie. Tot pe acest etaj există cabinete medicale, cardiologie de exemplu. În pliantul primit scrie că turiștii pot urma tot felul de proceduri terapeutice în apele termosulfuroase la cadă sau piscină, băi galvanice, hidroterapie, fizio-electroterapie, kineoterapie, gimnastică medicală, masajo terapie, aerosol cu sulf, laserterapie, termoterapie, parafină, EKG. Este și o sală de fitness. Turiștii au acces la piscină, este inclus în preț. De asemenea vara se pot folosi piscinele exterioare. La întrebarea mea până la ce oră se poate folosi piscina interioară mi s-a răspuns de regulă până la 8.00 seara dar pentru noi chiar și până la 10.00. (aproape a scăpat din gură că pentru voi AFA iștii facem tot ca apoi să scrieți de bine, asta este adevărul angajații află oricum ce fel de turiști vin pe acolo)

Urmează parterul în sine la nivelul cu terasa exterioară dar cu 2 nivele mai sus decât strada. Aici se va găsi recepția amenajată cu fotolii și televizor, aici am întâlnit prima dată în viață useri AFA (virtuali pentru mine până în acel moment) în carne și oase. Interacționarea cu personalul a fost plăcută au fost politicoși și au răspuns la orice întrebare. Pe acest etaj se află restaurantul unde am luat micul dejun dar se pot servi și celelalte mese. Restaurantul ar putea găzdui 200 de oaspeți iar la nevoie se poate transforma și în sală de petreceri. Pliantul povestește și de o sală de conferințe, poate fi chiar restaurantul la nevoie deoarece am observat ceva dotări pe acolo (calculator, stație audio, proiector, etc)

Camera noastră

Am primit camera 132 la etajul 1 (cu 3 nivele de stradă) capăt de coridor. La intrare am avut plăcuta surpriză privind mărimea camerei. Am estimat (întotdeauna estimez dacă nu am un metru la mine) încăperea principală cca. 16 mp (poate chiar 18), holul 2 mp, baia 6 mp, balconul 4 mp. Există și un card de electricitate dar acesta a rămas la locul lui (așa cum am găsit)

Încăperea principală este mobilată cu un pat matrimonial și un pat simplu. Există 2 noptiere între aceste paturi. Din pat se pot acționa toate întrerupătoarele de lumină plus că mai găsim 2 prize pentru încarcat diferite dispozitive. Dulapul încăpător se află pe peretele dinspre baie este loc pentru toată garderoba existentă. Pe partea dispre hol pe dulap sînt lipite niște oglinzi pătrate bune atât pentru design cât și pentru admirat propria persoană.

Pe peretele opus se află 2 piese de mobilier. Pe piesa dinspre ferestre se află un televizor fără nume dar cu diagonală a ecranului de 80 cm. Sub televizor se află un minifrigider cu compresor care chiar îngheață, nici vorba de minibar de care pomenesc unele saituri. Frigiderul mi-a fost cât de cât util. Cealaltă piesă de mobilier este un minibirou cu oglindă cu diferite spații de depozitare. Ee am folosit această piesă pentru laptop și aici mă mai uitam la una alta/comentarii AFA, etc. În fine tot pe acest perete se află și un cuier dar și un dulăpior de pantofi pe care se poate pune bagajul/trollerul. Mi-a plăcut stilul de amenajare a pereților, tapet combinat cu zidărie, tapetul este de calitate și cu un model plăcut. Cel care a lucrat la tapet a fost profesionist (asta pot spune convins deoarece cu 2 săptămâni înainte de întâlnire mi-am pus tapet (prima dată în viață) în camera de zi și nu mi-a ieșit ca la Sara) Pardoseala este compusă din parchet laminat să zicem că este ok (nu scârțâie)

Aparatul de aer condiționat este amplasat pe peretele deasupra frigiderului. Este funcțional la un moment dat mi s-a părut răcoare și am pornit-o. Câldură în general era în camere poate și prea cald naoptea. Dar de asta s-au inventat și robineții...

Baia este mare, în fiecare colț se află câte ceva (cabina de duș, WC ul, chiuveta, suportul de prosoape) iar în mijloc dansezi. Dacă faianța și gresia mi-a părut cât decât de calitate robineții mi s-au părut medii spre ieftin. Dar totul a fost perfect funcțional așa că nu mă plâng. Nu au existat șampoane extra, consumabilele erau formate din hârtie igienică 2 buc, și 2 dozatoare de săpun/șampon la chiuvetă și duș. Prosoape erau 2 buc/de persoană. Lipseau 2 obiecte electrocasnice și aveam nevoie, un fier de călcat și un uscător de păr. Se putea rezolva deja porneam spre recepție dar dna mi-a spus să nu insist.

Balconul este îngust dar lung. Aici vom găsi 2 scaune și un taburet de plastic pe post de măsuță. Priveliștea este uimitoare de aici, merită toți banii. Așa să tot stai în balcon la o cafea/vin/rachia sau ce o fi. Balconul a mai fost folosit de mine pentru a usca toată îmbrăcămintea udată cu ocazia plimbării pe Dunăre (colegii AFA știu despre ce este vorba)

Curățenia era exemplară la sosire și am menținut-o. În sejurul scurt nu am observat vreo acțiune de cuățenie sau de schimbare a prosoapelor, nici nu era cazul. S-a schimbat doar săculețul menajer din baie și s-au pus alte 2 role de hârtie. Mai mult nu trebuie la un sejur atât de scurt.

WIFI gratuit există dar nu am folosit deloc având resurse proprii suficiente. Pentru parolă trebuie întrebat la recepție (dacă nu cumva este și afișat pe acolo)

Micul dejun

Nu am găsit date exacte cu privire la ora servirii. Noi am servit la 7.30 în prima dimineață și la 8.00 a doua dimineață. A fost un mic dejun mediu dar consistent. Ca și lichide am primit ceai și cafea ambele băubile și foarte bune. Partea solidă a constat în mezeluri (șuncă și salam), brânză (telemea și cașcaval) ouă (omletă), legume (roșii și castraveți), unt, gem, pâine. La micul dejun am fost serviți individual fără bufet suedez. Fumătorii au un balcon la dispoziție, sau terasa.

Concluzii

Sara's Son mi se pare un hotel corect și curat. Poate reviewsurile noastre nu se pot considera 100 % corecte având în vedere că știau că sîntem de la AFA. Am văzut și ceva articole negative în rubrica destinată. Totuși eu cred că se va menține acest standard pozitiv, în ceea ce privește gradul meu de recomandare, răspunsul este da, pur și simplu.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de AZE in 19.03.2019 23:42:48

Validat / Publicat: 20.03.19 06:31:07


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1141


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47000 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[20.03.19 06:27:50]
» mesaj pers

   Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii,vezi impresii

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[20.03.19 13:50:45]
» mesaj pers

   @AZE:

Balconul a mai fost folosit de mine pentru a usca toată îmbrăcămintea udată cu ocazia plimbării pe Dunăre (colegii AFA știu despre ce este vorba)
Iaca, toot astept sa povesteasca vreunul excursia aia buclucasa! Vad ca nu se-nghesuie nimeni, asa ca ia de scrie tu!

   Camera voastra a fost mai mare si mai luminoasa decat camera mea de la Minerva! E doar o constatare, ca pe mine nu m-a interesat niciodata aspectul asta! Din pdveul meu, o camera trebuie sa aiba dus, sa fie curata si sa aiba pat comod. Restul sunt amanunte si nu ma intereseaza!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Hotel Sara's Son 3* (Mar.2019) - punctaj satisfactie: [fara note] (scris in 18.03.19 de nelu73 din AGNITA SIBIU)
 • A fost foarte bine (Mar.2019) - punctaj satisfactie: 9.00 (scris in 18.03.19 de adrianbogdan din CHITILA [IF]) - RECOMANDĂ
 • Mediocru (Jun.2018) - punctaj satisfactie: 6.35 (scris in 18.07.18 de Calatorvechi din BUCURESTI) - NU RECOMANDĂ
 • Recomand cu drag (Apr.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 13.04.18 de analorex din CONSTANTA) - RECOMANDĂ
 • Vacanta de milioane (Aug.2017) - punctaj satisfactie: 9.30 (scris in 25.08.17 de Smeu din DEVA) - RECOMANDĂ
 • Recomand (Jul.2017) - punctaj satisfactie: 9.20 (scris in 29.04.19 de marideiana din HUNEDOARA) - RECOMANDĂ
 • Dezastru (Sep.2016) - punctaj satisfactie: 2.65 (scris in 26.09.16 de Anaidall din PLOIEşTI) - NU RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 7.89
 • GRAD RECOMANDARE: 62.50%
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2019] Exteriorul hotelului dinspre stradă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059887">Şterge vot</a></div><span id="v91059887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2019] Exteriorul hotelului dinspre stradă
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2019] Exteriorul hotelului -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059888">Şterge vot</a></div><span id="v91059888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2019] Exteriorul hotelului
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2019] Exteriorul hostelului și piscinele -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059889">Şterge vot</a></div><span id="v91059889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2019] Exteriorul hostelului și piscinele
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [MAR-2019] Exteriorul hotelului dinspre hostel -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059890">Şterge vot</a></div><span id="v91059890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2019] Exteriorul hotelului dinspre hostel
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2019] Vedere de la balconul camerei (și din cameră) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059891">Şterge vot</a></div><span id="v91059891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2019] Vedere de la balconul camerei (și din cameră)
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2019] Recepția -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059892">Şterge vot</a></div><span id="v91059892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2019] Recepția
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [MAR-2019] Restaurantul -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059893">Şterge vot</a></div><span id="v91059893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2019] Restaurantul
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAR-2019] Piscina interioară -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059894">Şterge vot</a></div><span id="v91059894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2019] Piscina interioară
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2019] Parcarea unde încap 5 mașini (VIP așa am numit eu...) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059895">Şterge vot</a></div><span id="v91059895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2019] Parcarea unde încap 5 mașini (VIP așa am numit eu...)
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2019] Camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059896">Şterge vot</a></div><span id="v91059896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2019] Camera noastră
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [MAR-2019] Camera -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059897">Şterge vot</a></div><span id="v91059897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2019] Camera
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAR-2019] Camera -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059898">Şterge vot</a></div><span id="v91059898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2019] Camera
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [MAR-2019] Paturile -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059899">Şterge vot</a></div><span id="v91059899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2019] Paturile
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAR-2019] Paturile -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059900">Şterge vot</a></div><span id="v91059900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2019] Paturile
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAR-2019] Intrarea și holul -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059901">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059901"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059901">Şterge vot</a></div><span id="v91059901" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059901)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059901Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059901MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2019] Intrarea și holul
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2019] Balconul -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059902">Şterge vot</a></div><span id="v91059902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2019] Balconul
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [MAR-2019] Baia -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059903">Şterge vot</a></div><span id="v91059903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2019] Baia
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [MAR-2019] Baia -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059904">Şterge vot</a></div><span id="v91059904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2019] Baia
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [MAR-2019] Baia (și cu mine în oglindă) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059905">Şterge vot</a></div><span id="v91059905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2019] Baia (și cu mine în oglindă)
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2019] Holul și intrarea la camera noastră -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059906">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059906"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059906">Şterge vot</a></div><span id="v91059906" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059906)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059906Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059906MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2019] Holul și intrarea la camera noastră
foto AZE [19.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2019] Ușa de lift -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 19.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059907">Şterge vot</a></div><span id="v91059907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2019] Ușa de lift
foto AZE [19.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.118031978607 sec