#I#D
92483 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Gongis Studios ('Tree House') (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
18.02.2019
DE
Avatar Maya_C
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 15.02.16
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 8 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ fara masa
PREŢ SEJUR:
350 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: 2 -- varsta: 13 si 16

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
8.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 26 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Agățată de o casă în copac, coborâtă la realitate și stresată de insecte. Hello Corfu! Am ajuns.


Urmare de aici

Recunosc, promisiunea unei case în copac m-a atras acolo. De când eram copil mi-am dorit o casă în copac, dar pentru că nu aveam un tată talentat la construcții de felul acela, a rămas doar un vis neîmplinit. Așa că atunci când am văzut una, nu mi-a mai plăcut nici o altă perspectivă. Rezervasem camerele de prin martie de pe AirBnb. Pe Booking nu am găsit case la aceeași înalțime. La propriu. Preț mic, grădină mare. Gongis Studio sau Tree House l-am găsit după nume. Ai mei au facut o vreme mișto de Gongis, că avea așa prosiunea unor insecte aparținătoare și la cât iubesc eu insectele... Dar măcar eram în copac...

Am plătit în avans, că așa erau condițiile. Prietenii care ne însoțeau erau pentru prima dată în Grecia și singura lor dorință a fost să fie nisip pe plajă și intrare în apă mai domoală că nu toți erau înotători. A fost ok alegerea zonei, dar pentru următoarele sejururi i-am trimis la un curs de înot. Grecia frumoasă e cu stâncă, bolovani albi, pești și cu arici de mare. Zic eu...

Și iată-ne ajunși la Gongis, parcând în curtea umbroasă și plină de verdeață. Casa din copac era acolo, de fapt erau două, câteva hamace, șezlonguri, mese din lemn cu băncuțe, totul era constuit în jurul spațiului exterior. În cunoaștem pe Spiros, gazda noastra care ne arată camerele. Camere ok aș zice, puțin neaerisite, dar erau două uși... așa ca un vagon așa că am zis că mă descurc eu cu aerisirea. Nici nu aveam pretenții foarte mari, știam că am ales pentru casa din copac.

Pereții aveau vreo două pete de vopsea proaspătă, semn că cineva facuse niște retușuri de ultimă oră.

Dulapurile păreau zidite în perete aveau o culoare albastră care îmi plăcea, vopsite cu ceva vopsea decorativă care dădea senzația de vechi. De fapt chiar era totul vechi, dar mi s-a părut amuzant că au încercat să accentueze patina timpului. În interior era un miros greu de vopsea, umezeală și stătut. Dacă aș fi avut loc aș fi preferat sa imi țin toate lucrurile în troler, dar ar fi fost imposibil să ne mai mișcăm prin camere dacă toți trei alegeam varianta asta. Așa că am început programul de aerisire și înmiresmare a dulapurilor. La primul supermarket vizitat am luat și deodorante de cameră cu miros de Grecia și încercam să țin geamul și o ușă cât mai des deschise.

Apartamentul să îi zic așa deși era mai mult o cameră cu baie și un hol cu aragaz și cuptor electric avea și o ușă pe unde ieșeai într-un spațiu mai discret unde la comun puteai folosi niște sfori sa întinzi chestii ude... aveam un spațiu de 1 m destinat bucătăriei, un frigider mic și câteva vase de bucătărie. Ne-am descurcat cu toate.

Spațiul în cameră era mic, abia încăpeau 3 paturi o noptieră și un tv agățat undeva la 1.5 m. Am urmărit doar meciuri la el, v-am zis că am nimerit acolo în plin sezon de fotbal... Lucru care ne-a permis să socalizăm și cu vecinii, că doar cu ei împărțeam curtea și casele din copaci. Aveam la etaj o familie din Argentina, una mixtă franco-română, niște olandezi, belgieni, câțiva vorbitori de rusă. Argentinienii i-au părut peștișorului mai exotici, dar era prea mândră să intre în vorbă cu tinereii. Le lipseau vreo 2-3 ani până la nivelul ei de acceptare. :)

Așa cum mă așteptam punctul forte al studioului era spațiul exterior. Gazda a văzut că ne place pe afară și ne-a încurajat să ne dotăm zona alocată cu ce găsim pe acolo. O masă mai încăpătoare pentru serile petrecute împreună cu prietenii, hamace să le prindem de ce copăcei preferăm, a văzut că ne petrecem serile jucându-ne Activity până se lăsa noaptea așa că ne aducea ceva lampioane să ne vedem mai bine ce mimăm sau desenăm.

Prima noapte m-a găsit cu ochii cât cepele. Din neatenție lasasem ușa de la dulap deschisă și eram stresată de mirosul de vopsea care venea dinspre el. M-am enervat pe miros, m-am enervat că m-am lasat enervată de asta și apoi n-am mai putut dormi de nervi. Ceilați dormeau duși, erau mai la distanță de dulap. Pentru că ușa dulapului scârțâia din toate puterile și numai dacă mă apropiam de ea, și pentru că aveam nevoie de aer, m-am gândit că ar fi o idee buna să îmi iau pătura și să aștept somnul în hamac, sub cerul înstelat. Dar vaaai, ce m-am enervat afară. Nici nu m-am așezat bine și coșmarul gongis a început. Parcă toți țânțarii din zonă m-au simțit. Așezată în hamac, m-am acoperit cu pătura complet și tot simțeam că sunt câțiva înfofoliți împreună cu mine. A doua zi m-am plâns lui Spiros de ei și mi-a dat niște bețe fumegătoare care îi alungau. Funcționa, dar îmi trebuiau aprinse vreo 4-5 să mă înconjor de bețigașe. Ieșea seara un fum în jurul meu, de am primit porecla The Smoker.

Căsuța din copac... am folosit-o într-o seară să citesc în ea. Avea în loc de pereți niște cearceafuri care trebuiau să protejeze de țânțari. Păcat că ei au avut ideea de a se odihni în căsuța înainte mea. Sau poate m-au intuit... Ideea e că am fost alungată rapid și de acolo.

Ce mi-a placut la Gongis?

Ideea de spațiu exterior de relaxare. Parcă eram într-o excursie cu cortul. Erau câțiva copii și prezența lor mi se părea încântătoare. Mă bucură energia lor, dorința de a sta afară și se juca cu arcul, cu mingea sau cu pistoalele cu apă. În general prefer să fac orice în aer liber, dar alții din familie preferă și odihna. Am putut să le împăcăm pe toate, hamacele au fost binevenite, unii au dormit, alții au citit, ideea e că toți le-am folosit. Faptul că spațiul exterior era un loc comun în care puteai socializa cu vecinii, puteai să schimbi impresii, mi-a placut. Ne-am uitat la un meci împreună cu vecinii. Belgia Brazilia. Păi ne-am bucurat de bucuria belgienilor, de la finalul meciului toti eram suporteri pentru aceeași echipă. E un sentiment așa de frumos să simți că aparții întregii lumi, că poți să te bucuri cu oricine alegi. Sunt sentimente pe care doar când le trăiești îți dai seama de ce ai fi putut să pierzi dacă ai fi făcut alte alegeri.

Amplasarea a fost bună, nu era o zonă aglomerată am avut parte de multă liniște. O parte din vecini mergeau la plaja undeva în zonă, nu aveau mașină și își plimbau lucrurile de două ori pe zi. Plaja nu era departe deci. Recunosc, nu a fost pe gustul meu, nu îmi plac plajele amenajate, cu umbreluțe și șezlonguri, cu terase și restaurante. Dar pentru majoritatea e un plus, și existau destule variante. Erau câteva magazine alimentare în apropiere, și într-o plimbare de 10 minute ajungeai și la terase gălăgioase cu muzică și voie bună.

Ce nu mi-a placut la Gongis? Delăsarea. O idee bună, lăsată în paragină. Perdelele, fotoliile din căsuțele de la înălțime, hamacele, totul necesita o întreținere mai atentă. Reparațiile ad-hoc făcute la pereți, mirosul de vopsea, ușile care scârțâiau, totul dădea împresia că s-au făcut în grabă și de mântuială. Nimic nu m-a lăsat să cred că se străduiesc să îngrijească ceva. Insula, plaja, orașele, terasele, totul mi-a lăsat o senzație de neîngrijit sau îngrijit superficial. Lasă că merge și așa. Natura le-a dat la greu și a compensat în bună măsură cu niște peisaje incredibile.

Următoarele zile mi-au confirmat impresia, deși am întâlnit și oameni care m-au surprins. În bine... să ne înțelegem...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Maya_C in 18.02.2019 16:58:39

Validat / Publicat: 18.02.19 17:26:48


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 619


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Maya_C); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47500 PMA (din 35 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[18.02.19 17:25:31]
» mesaj pers

   Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maya_C
[18.02.19 17:51:20]
» mesaj pers

   @webmasterX: e ok

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[18.02.19 18:27:57]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici



---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Sejur de vis in Corfu (Aug.2015) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 13.09.15 de crisulzr din TECUCI) - RECOMANDĂ
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.00
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[7] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] relaxare prin copaci -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 18.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055208">Şterge vot</a></div><span id="v91055208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] relaxare prin copaci
foto Maya_C [18.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 18.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055209">Şterge vot</a></div><span id="v91055209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018]
foto Maya_C [18.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2018] si casa din copac -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 18.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055211">Şterge vot</a></div><span id="v91055211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] si casa din copac
foto Maya_C [18.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUL-2018] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 18.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055212">Şterge vot</a></div><span id="v91055212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018]
foto Maya_C [18.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2018] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 18.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055213">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055213"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055213">Şterge vot</a></div><span id="v91055213" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055213)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055213Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055213MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018]
foto Maya_C [18.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2018] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 18.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055215">Şterge vot</a></div><span id="v91055215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018]
foto Maya_C [18.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2018] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 18.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1055217">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1055217"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1055217">Şterge vot</a></div><span id="v91055217" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1055217)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1055217Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1055217MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018]
foto Maya_C [18.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

[7] foto . Click pe oricare pentru a le mări




#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.0892288684845 sec