#E#D
91633 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Royal Grand Hotel & Spa Kavarna

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.12.2018
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2018
DURATA: 5 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
300 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
9.10
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Încă o experiență bună la vecinii bulgari


Pentru întâlnirea de sfârșit de sezon a grupului nostru am ales anul acesta un hotel din grupul hotelier Royals Kavarna, despre care prin decembrie trecut știam că va avea inaugurarea undeva prin mai - iunie 2018, iar maps ne arăta câmp pe locul cu pricina. Am rezervat și plătit integral atunci și am avut noroc de un super preț. 300 de EUR, all inclusive, 5 nopți.

Despre faptul că vor fi aspecte negative legate de întârzierea construcției nu ne-am făcut așa griji pentru că rezervasem la sfârșitul sezonului (sfârșitul lui august, începutul lui septembrie) și ne gândeam că la data aceea alți turiști vor fi supărați, dar că multe din neajunsurile unei astfel de situații se vor rezolva până la sejurul nostru.

Cam așa s-a și întâmplat. Când au început să apară primele impresii, hotelul a fost ba foarte lăudat, ba foarte criticat. Lăudat aproape de toți cei care scriau la noi pe sait sau în altă parte, pentru cazare și mâncare, lucru mai rar la hotelurile de pe litoralul bulgăresc cu asemenea prețuri. Criticat, aproape exclusiv, pentru lucrările de amenajare care au mai continuat o vreme după ce au început să apară turiștii și pentru plaja care nu era tocmai cum trebuia, dar aici cred că este vorba despre o neînțelegere.

Cu toate că s-au scris ceva articole, țin să spun și eu despre el pentru că tocmai e vremea rezervărilor și are un preț foarte bun la data asta, care se va dubla peste două-trei luni.

Hotelul Royal Grand&Spa se află în Kavarna, cam la 2-3 km de localitate și este situat chiar pe malul mării. În jurul lui nu prea este mare lucru. În stânga este o pasarelă de lemn care duce în golful unde este plaja cu șezlonguri, umbrele și intrare lină în mare, dar și o terasă. După ele este un dig cu un mic port unde vin și de unde pleacă vasele pescărești. După dig este o zonă veche a localității cu case de pescari, delimitată foarte bine de stabilopozi. În dreapta hotelului este un restaurant cu terasă și un alt golfuleț mai mic, dar și un fost siloz (cred). În spatele hotelului, în planul 2-3-4, până sus pe deal, sunt case de vacanță și câteva pensiuni/minihoteluri pentru închiriat.

Anul acesta noi am avut 15 camere și am fost răspândiți prin tot hotelul, pe la toate etajele. Hotelul oferă camere duble dar și apartamente. Camerele noastre au fost în general la fel, mai puțin cele din capetele holurilor care au fost total diferite. De ex o pereche a avut un apartament de două camere, cu toate că toți am plătit camere duble, la același preț, cu dezavantajul că era fără vedere la mare. Pentru cei mai mulți dintre noi are mai puțină importanță asta pentru că adunarea generală este în spațiile comune și acestea erau din belșug.

De ajuns, am ajuns cu mașinile din București, drum pe care de-acum îl știm foarte bine având în vedere că avem mulți ani de când ne tot întâlnim la vecinii noștri. București – Autostrada Soarelui și la aprox. 45 de km de la vamă, drum drept, din care am ieșit la Kavarna ca să ne îndreptăm spre mare și hotelul nostru.

L-am nimerit foarte ușor pentru că, practic, drumul se termină la hotel. Am găsit locuri într-o parcare exterioară, destul de mare, dar plină, care se vedea că mai presupune amenajări. Din câte ne-am dat seama există și o parcare subterană dar nimeni nu intra sau ieșea de acolo, probabil că încă nu intrase în funcțiune. Noi ne-am mulțumit cu locurile pe care le-am găsit și având în vedere că nu mai scoteam mașina până urma să plecam a fost chiar ok. Și deloc de neglijat, parcarea a fost gratuită.

N-a fost prea simplu când am intrat 30 de persoane în recepție, dar check-in-ul s-a făcut repede. Încăperea este destul de mare, cu un palmier în mijloc, canapele și o recepție în formă de barcă. Pe tot peretele cu intrarea este o pictură imensă care redă tot golful în care se află hotelul. La check-in am primit o broșură de buzunar în coperta căreia era cardul de acces în camere iar în interior în bulgară și română toate informațiile de care aveam nevoie: la ce ne foloseau brățările pe care le-am primit, cum ne este de ajutor recepția, telefoane utile, despre programul de curățenie, seif, mini bar, prosoapele de plajă, programul all inclusive, lobby bar, beach bar, clubul pentru copii (mici, între 4-12 ani), Wifi, animație, centrul de fitnes, despre accesul la SPA, plajă, orele de odihnă... și altele lămuritoare, astfel încât nu am avut nevoie să întrebăm nimic. Chech-in-ul s-a făcut cu ora 14 și am intrat cu gustările de ora 17, iar check-out s-a făcut cu ora 12 și am ieșit cu prânzul. Se putea prelungi check-out-ul cu 10 leva/oră.

O dată cu cardul pentru camere am primit și două carduri pentru prosoapele pentru plajă pe care trebuia să le returnăm la sfârșitul sezonului. Prosoapele se puteau returna în fiecare seară și a doua zi să îți iei altele, sau puteai să le păstrezi de pe o zi pe alta, dar mare grijă la cartelele de cameră sau cardul de prosoape pentru că pierderea lor însemna 20 de leva.

Camera mea a fost la etajul doi, cu vedere la mare, pe la mijlocul hotelului. Un design modern, cu o zonă de socializare cu canapea și măsuță, minifrigider, suport pentru bagaje, TV, la care am prins 2 posturi românești și am avut noroc să mai vedem și noi frânturi din Cerbul de Aur care se desfășura atunci.

Curățenia s-a făcut zilnic. Prosoapele au fost schimbate zilnic iar lenjeria se schimba la 3 zile. Dacă doream mai des trebuia să punem pe pat fly-erul imprimat cu această doleanță, pe care l-am găsit în cameră.

Baia a fost mare, cu cabină de duș din sticlă, prosoape albe, imaculate și am găsit acolo consumabile, loțiune de corp, pastă de dinți cu periuțe, aparat de ras, căști.

Balconul cu uscător, o măsuță împletită, cu două scaune și balustradă din sticlă ne-a oferit o vedere încântătoare asupra mării, de care am avut parte 6 zile.

Despre all inclusive eu zic numai de bine. Mâncare multă, variată și foarte bună. Foarte multe feluri, midii, creveți, rață cu prune, banitsa, brânzeturi și mezeluri fine, supe, mâncăruri gătite, grătare, pește, mici, legume, dulciuri, fructe, ... trebuie să fi fost chiar cârcotaș să le cauți nod în papură. Băuturile au fost bune față de alte all-uri pe unde ne-am mai făcut noi veacul. Bărbații noștri au zis că ginul a fost bun, berea la fel, chiar și vinul a plăcut celor mai mulți, noi fetele am băut un rom bun, mai mult pentru aromă decât pentru băutura în sine, cocktailuri...

Piscina exterioară este foarte mică și în jurul ei aveau loc programele de animație foarte anemice, de altfel. Au avut o echipă de 2 fete, deloc pricepute. N-am știut când începeau și când terminau ceva, iar seara când au fost programe pentru copii nici nu îți dădeai seama că se întâmplă. Foarte slabi la capitolul ăsta. Ca să le venim în ajutor am participat și noi la gimnastica de dimineață de la piscină, iar fetele s-au mai înviorat puțin dar n-au fost în stare să speculeze momentul. Poate managementul va schimba asta în următoarele sezoane.

Tot la capitolul animație am avut parte de o seară bulgărească interactivă, care a avut loc în jurul piscinei exterioare și un Dinner Show cu dansuri tradiționale din mai multe țări (în general din cele de unde aveau turiști), la care, de asemenea, cooptau și turiștii. Astea au fost niște spectacole bune, care ne-au ocupat două seri.

Am mai avut în a doua seară un fel de cafe-concert pe terasa exterioară, acolo unde se servea masa. O fată care cânta destul de bine, acompaniată de un băiat la orgă, au mărit volumul din ce în ce mai mult după ce am ieșit la dans. După spectacolul lor noi abia ne încălzisem așa că acela a fost momemntul în care am cerut voie de la managerul de hotel să venim cu stația noastră pe terasă și am primit aprobare, dar până la 22,30. Am făcut asta în fiecare seară iar după aceea ne retrăgeam pe digul din dreapta și mai continuam să dansăm acolo o vreme. Am fost responsabili cu discoteca pentru că nu am dansat doar noi ci și alți turiști, români sau străini. Deci, în ceea ce privește animația sau programul de seară, anul ăsta a fost cam slăbuț, dar dacă aveți idei și vă duceți pregătiți să vă autogospodăriți ei sunt deschiși. Este drept că nimeni nu și-a dat în petec cu nimic, iar la 22,30 am oprit muzica, așa cum am promis. Și ne retrăgeam pe dig unde puteam să cântăm din toți rărunchii că nu deranjam pe nimeni.

În fața hotelului sunt șezlonguri cu umbrele gratuite iar la data sejurului nostru nu am avut nici o problemă să găsim la orice oră, fără să fie nevoie să ocupăm din toiul nopții. Plaja este amenajată cu nisip dar intrarea în mare este doar pentru înnotători și despre asta s-au plâns toți turiștii. Că nu se putea intra în mare din cauza digului și a pietrelor. Nu știu ce să zic, de aceea am spus că ar fi o neînțelegere în legătură cu plaja și intrarea în mare. Desenul acela mare de pe peretele de la recepție arată clar potecile de lemn care te duc la golfulețele din stânga-dreapta, cu nisip fin și intrare lină în mare. Diferența este că la golful din stânga șezlongurile și umbrelele erau cu plată, (16 leva/zi - 2 șezlonguri + umbrelă + măsuță), iar în dreapta era un golfuleț mai mic unde se poate face plajă, dar nu sunt șezlonguri, iar plaja este mai îngustă. Aici se stă mai mult pe/printre pietre. Când vorbesc despre plajă eu cred că, mai mult ca sigur, hotelul se referă la acea plajă din stânga și nicidecum la cea din fața hotelului, cu toate că și acolo era amenajat cu șezlonguri și umbrele. Inclusiv pozele pe booking cu care se prezintă arată plaja aceea din stânga, cu intraree lină în mare. În plus, în planurile arhitecturale, pe care le vedeam în loc de poze când am rezervat noi, plaja arăta altfel, deci poate mai au de lucru la asta.

Problema cea mare au fost meduzele anul ăsta, nu știu ce s-a întâmplat. Am mai văzut câteodată meduze aduse la mal dar ca anul acesta niciodată. Și să înotăm cu ele a fost cam nashpa. Am tot sperat să avem și zile fără ele, să le ia vreun curent și să le ducă, dar n-am scăpat. Până la urmă n-am avut ce face, ne-am luat inima în dinți și am înnotat cu ele. Ne-au ciupit, ne-au urzicat și tot timpul eram roșii pe piele de la întâlnirea cu ele. Colcăia marea de ele, enorm de multe. Vremea a fost superbă, toate cele șase zile cât am stat acolo dar meduzele astea ne-au cam încurcat.

Cât am stat noi acolo nu s-a mai lucrat absolut deloc la hotel. Cred că mai au una-alta de făcut dar la momentul acela nu am văzut picior de muncitor la interior sau la exterior.

WiFi-ul a fost gratuit, fără parolă, dar nu mergea grozav tot timpul.

Centrul de fitness se află între etajele 4 și 5 și este mare, dotat modern, cu program între 8-20.

Centrul SPA pe care l-am vizitat și noi la orele prânzului, când nu se putea sta afară din cauza căldurii, avea program la fel, 8-20, și ne împărțeam între zona termală, saune (finlandeză, cu plante), jacuzzi, salina uscată sau cea umedă, dar și găleata șoc.

Hotelul dispune și de sală de conferințe, echipată pentru nevoi de bussines, cu o capacitate de 200 de persoane iar clădirea este deservită de mai multe lifturi.

Și nu în ultimul rând mi-a plăcut foarte mult personalul. Tineri, îmbrăcați cool, foarte politicoși, instruiți, atenți, zâmbitori... diferiți de mulți alții de pe la alte hoteluri din Bulgaria.

În rest ai cam puține posibilități să faci ceva în zonă. Noi am făcut o plimbare pe deal pornind din spatele silozului dezafectat pe un drum forestier, prin pădure, până am ajuns sus, pe coamă. Acolo te poți plimba în dreapta spre un sat, sau în stânga, spre ruinele unei cetăți. De oriunde ai peisaje foarte frumoase cu coasta litorală. Frumoasă plimbarea, să n-o ratați. Dacă vrei să te urci în mașină posibilitățile se inmulțesc.

La întoarcerea spre casă ne-am abătut ca și anul trecut la stâncile din Tylenovo și la Shabla pentru alte peisaje spectaculoase pe care ne este drag să le revedem.

Acestea fiind spuse, mie mi-a plăcut foarte mult la Royal Grand din Kavarna așa că vi-l recomand din toată inima. După ce vă lămuriți cu plaja și intrarea în mare însă. Nu uitați că găsiți șezlonguri cu umbrele gratuite în fața hotelului dar nu și intrare lină în mare. Asta găsiți la o plimbare de 2-300 de m în dreapta, unde este un golfuleț cu plajă îngustă de nisip, sau una de 4-500 de m în stânga, unde este o zonă cu șezlonguri și umbrele cu plată dar și o zonă liberă unde turiștii își pot pune propriile umbrele sau cerceafuri.

---
Impresii încărcate de Aurici in 27.12.2018 20:09:21

Validat / Publicat: 27.12.18 21:05:26


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 3062


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47900 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[27.12.18 21:11:23]
» mesaj pers

   @Aurici: Start vot! Cred ca cel mai mult m-ar fi atras aici faptul ca puteam fi cu prietenii, in rest nu cred ca vreodată v-ați luat plasa cu aceasta întâlnire de final de sezon. In rest tot ceea ce ai povestit fac ca aceasta destinație sa devină una căutată.

   Felicitări, votat cu mare drag, sper sa ne vedem și la intalnirea anuală, Cornel ne-a făcut un frumos cadou de Crăciun cu anunțarea întâlnirii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[27.12.18 21:29:54]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această cazare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[28.12.18 01:42:32]
» mesaj pers

   @Aurici:

   Hop și eu cu superbonusul! Se vede că este un hotel elegant, cu tot confortul!

   Mi-a plăcut modul ingenios în care a fost făcută P05, dar și cel în care a fost concepută recepția!

   Bulgarii ne-au luat-o cu mult înainte la capitolul „oferte și servici” în turism!

   Sper și eu, ca și @mishu, să ne vedem la întâlnirea anuală de la Herculane - mai ales că nu am fost niciodată acolo - și, de asemenea că nu ne-am cunoscut „face-to-face”!

   Poate că ne vom cunoaște mai bine atunci!

   Felicitări, am votat cu drag! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Aurici
[28.12.18 12:26:17]
» mesaj pers

   @mishu & @doinafil: Da, câteodată mă gândesc și eu că poate exagerez când evaluez hotelurile astea de la bulgari unde ne tot întâlnim, din cauza faptului că noi ne simțim foarte bine. Pe de altă parte, cred că s-au adunat și la mine ceva deplasări și am termen de comparație, nu cred că exagerez chiar așa.

   Mie mi-a plăcut foarte mult hotelul ăsta și îl recomand fără discuție. Singura problemă ar fi că nu are intrare în mare chiar din fața lui, dar cei care au fost supărați și au scris despre asta nu au fost atenți la modul în care se prezintă ei cu plaja și intrarea în mare. Ea este mai la stânga sau mai la dreapta puțin.

   Doina, cred la fel despre bulgari, din păcate. Noi am încercat să facem întâlnirile astea în țărișoara noastră dar a fost imposibil. Ne ducea mult mai mult și condițiile erau inferioare.

   Frumos cadou ne-a făcut Cornel de Crăciun dar noi am mai primit unul chiar de la grupul de care am pomenit și în articol. De ziua soțului n-au mai avut nici o idee de cadou, așa că ne-am trezit cu două bilete de avion pentru Londra, exact în week-end-ul acela.

   Așa că, vă doresc distracție maximă și Doina sper să ne cunoaștem într-o zi.

   @webmaster: Mulțumesc mult! Multă sănătate și un an liniștit, alături de cei dragi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[01.01.19 11:07:02]
» mesaj pers

   @Aurici: Arată foarte bine hotelul ăsta, ce să zic?! Noi am petrecut câteva zile în Kavarna acum câțiva ani, ne-am cazat la doi pași, la Villa Alegra, care la vremea respectivă a fost o frumoasă revelație și pentru noi (și despre care am povestit la vremea respectivă). Hotelul era la stadiul de "roșu", sau poate nici măcar. M-am bucurat foarte tare când am auzit că l-au dat în folosință, ceea ce mi-a sporit respectul pentru frații bulgari... Așa că am trecut și am aruncat și noi o privire vara asta, pe când ne întoarceam dintr-o minivacanta (despre care n-am apucat să scriu). Evident că n-am putut vedea prea multe, dar a fost suficient cât să pricepem că da, merită încercat! Ne-am oprit pentru masă la Restaurantul Bulgarka, din apropiere (amintirile, deh!), dar am remarcat că zona s-a aranjat foarte frumos și au apărut multe alte mancatorii.

   Îmi amintesc cu drag și de digul din dreapta, unde venea mereu un cormoran simpatic, dar și de cel din stânga, cu micul port rustic... Și mai ales de căsuțele pescarilor de dincolo de el, printre care m-am "rătăcit" într-o după amiază, socilalizand cu ratustele și cu pisicile...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Aurici
[03.01.19 20:00:56]
» mesaj pers

   @crismis: Scuze pentru întârziere, am fost ruptă de tehnologie câteva zile. Și n-a fost rău deloc.

   Noi am fost în multe hoteluri la bulgarii ăștia de când ne tot întâlnim acolo și l-aș considera pe acesta în top 3 fără să stau pe gânduri. Mi-a plăcut foarte mult. În afară că nu are intrare în mare chiar de pe plaja lui, acolo fiind pietroaiele alea și digul neamenajat, nu prea am avut ce să le reproșez. Corelând binențeles categoria lui cu prețul pe care l-am plătit și modul în care se prezintă, că mai contează și asta. Adică nu mi s-a părut că exagerează atunci când s-au prezentat în mediul online.

   În legătură cu plaja și intrarea în mare eu cred că a fost o neînțelegere din partea turiștilor, ei prezentându-se corect în poze, inclusiv în desenul imens de pe un perete întreg de la recepție.

   Un minus ar fi piscina exterioară foarte mică dar pentru mine nu contează. Mă duc la mare pentru mare și nu mă afectează existența unei piscine exterioare sau interioare. De aceea este important ca despre un loc să scrie mai mulți oameni pentru că iată, ne regăsim fiecare în alte povești.

   La Bulgarka vecină am băut și noi ceva într-o seară când nu a fost nimic la hotel iar acolo era muzică și am putut să dansăm puțin.

   Dacă n-ar fi nevoia asta de schimbare, pentru scopul nostru l-aș alege și anul ăsta din toată inima.

   Mulțumesc pentru vizită și ecou și la mulți ani sănătoși și cât mai plimbăcioși. Asta pentru că tocmai am terminat o sesiune de bătut copiii la cap despre cât de importante sunt călătoriile în viața noastră.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2018] Hotel Royal Grand&Spa din Kavarna de care noi am fost foarte mulțumiți. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044371">Şterge vot</a></div><span id="v91044371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2018] Hotel Royal Grand&Spa din Kavarna de care noi am fost foarte mulțumiți.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2018] Hotel Royal Grand&Spa - intrarea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044375">Şterge vot</a></div><span id="v91044375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2018] Hotel Royal Grand&Spa - intrarea.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2018] Hotel Royal Grand&Spa de pe digul unde mai petreceam seara. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044377">Şterge vot</a></div><span id="v91044377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2018] Hotel Royal Grand&Spa de pe digul unde mai petreceam seara.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [AUG-2018] Parcarea exterioară. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044381">Şterge vot</a></div><span id="v91044381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2018] Parcarea exterioară.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2018] Piramida de afară, de la intrare prin care se vede în restaurant. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044383">Şterge vot</a></div><span id="v91044383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2018] Piramida de afară, de la intrare prin care se vede în restaurant.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2018] Recepția. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044384">Şterge vot</a></div><span id="v91044384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2018] Recepția.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2018] Recepția în formă de barcă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044385">Şterge vot</a></div><span id="v91044385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2018] Recepția în formă de barcă.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2018] Spații socializare la recepție. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044386">Şterge vot</a></div><span id="v91044386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2018] Spații socializare la recepție.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2018] Aceasta este prezentarea hotelului pe tot peretele de la intrare. După cum se vede, plaja cu intrare lină în mare nu este în fața hotelului, care se vede în spate, ci la o distanță de câteva sute de m, unde ajungi pe pasarela de lemn amenajată. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044387">Şterge vot</a></div><span id="v91044387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2018] Aceasta este prezentarea hotelului pe tot peretele de la intrare. După cum se vede, plaja cu intrare lină în mare nu este în fața hotelului, care se vede în spate, ci la o distanță de câteva sute de m, unde ajungi pe pasarela de lemn amenajată.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2018] Etajul 2, spre camera noastră. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044389">Şterge vot</a></div><span id="v91044389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2018] Etajul 2, spre camera noastră.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2018] Camera de care am fost extrem de mulțumiți. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044390">Şterge vot</a></div><span id="v91044390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2018] Camera de care am fost extrem de mulțumiți.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2018] Camera. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044391">Şterge vot</a></div><span id="v91044391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2018] Camera.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [AUG-2018] Camera. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044392">Şterge vot</a></div><span id="v91044392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2018] Camera.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [AUG-2018] Camera și ieșirea pe balcon. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044394">Şterge vot</a></div><span id="v91044394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2018] Camera și ieșirea pe balcon.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2018] Camera. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044395">Şterge vot</a></div><span id="v91044395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2018] Camera.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [AUG-2018] Holul de la intrare cu dulapul de haine și intrarea în baie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044396">Şterge vot</a></div><span id="v91044396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2018] Holul de la intrare cu dulapul de haine și intrarea în baie.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2018] Balconul și vederea superbă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044398">Şterge vot</a></div><span id="v91044398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2018] Balconul și vederea superbă.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2018] Din balcon, vedere în partea opusă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044399">Şterge vot</a></div><span id="v91044399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2018] Din balcon, vedere în partea opusă.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2018] Vedere din balcon. Terasa exterioară unde mâncam și piscina cam mică. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044400">Şterge vot</a></div><span id="v91044400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2018] Vedere din balcon. Terasa exterioară unde mâncam și piscina cam mică.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2018] Baia. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044401">Şterge vot</a></div><span id="v91044401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2018] Baia.
foto Aurici [27.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [AUG-2018] Baia. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044402">Şterge vot</a></div><span id="v91044402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2018] Baia.
foto Aurici [27.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2018] Consumabile, periuțe de dinți, aparat de ras... -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044403">Şterge vot</a></div><span id="v91044403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2018] Consumabile, periuțe de dinți, aparat de ras...
foto Aurici [27.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2018] Restaurantul principal. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044404">Şterge vot</a></div><span id="v91044404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2018] Restaurantul principal.
foto Aurici [27.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2018] Terasa exterioară. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044405">Şterge vot</a></div><span id="v91044405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2018] Terasa exterioară.
foto Aurici [27.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2018] Piscina termală interioară. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044406">Şterge vot</a></div><span id="v91044406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2018] Piscina termală interioară.
foto Aurici [27.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2018] Sauna. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1044407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1044407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1044407">Şterge vot</a></div><span id="v91044407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1044407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1044407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1044407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2018] Sauna.
foto Aurici [27.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.132021188736 sec