#E#D
91000 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Dumbrava Sibiului - Complex Muzeal Astra, Zoo Sibiu

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.11.2018
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
NOV-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
34 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Aceeași zi dar un alt parc


Urmare de aici

După cum am spus în articolul despre Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, am plecat la drum încărcați cu energie pozitivă și având în vizor un obiectiv la fel de pitoresc ca și cel de dimineață: Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra situat în Parcul Dumbrava Sibiului din Sibiu.

Din Râmnicu Vâlcea am plecat pe Valea Oltului și am ținut drumul acesta până la Tălmaciu, aici am făcut stânga spre Cisnădie, la care am ajuns după ce am trecut de localitățile Sadu și Tocile. Din Cisnădie am continuat spre Cisnădioara și trecând și de aceasta am ajuns la destinație.

Fiind duminică traficul pe Valea Oltului a fost redus și am mers foarte bine. Toamna și-a așternut și aici foarte impresionant culorile caracteristice. A fost o încântare, mai ales pentru pasagerul din dreapta.

De la Tălmaciu am crezut că o să avem un drum mai prost, dar nu a fost așa. Drumul de la Tălmaciu și până la Sibiu este foarte bun și foarte liber. Chiar am fost încântați că am ales această rută.

Mașina am parcat-o gratuit în parcarea care se află vis-a-vis de parc și care se întinde foarte mult. O pădure foarte frumoasă este și aici pe partea cu parcarea și atunci când am ajuns noi „ploua” cu frunze ruginii. Erau mulți oameni care intraseră în această pădure, stăteau pe buturugi și admirau „dansul” frunzelor. Foarte relaxant părea.

Din ce am observat noi, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra se întinde pe o porțiune foarte mare a Parcului Dumbrava Sibiului. O altă parte a acestui parc fiind rezervată Grădinii Zoo. Adresa muzeului este Sibiu, Str. Pădurea Dumbrava, nr. 16-20. Iar programul de vizitare este între orele 10.00 - 20.00 -vara și 09.00 - 17.00 -iarna. Noi am plătit pentru vizitare 34 lei pentru doi adulți și am cumpărat cu 3 lei o cărticică cu harta muzeului și date despre „exponatele ” de aici.

De aici din strada de unde am parcat mașina, sunt trei intrări în muzeu dispuse la distanță mare între ele și cred că mai sunt intrări spre muzeu și de către Grădina Zoo. Noi am intrat pe la poarta nr. 2.

Pentru o vizită amănunțită a acestui loc, cred că este nevoie de o zi sau chiar două. Și nu zile de astea scurte de toamnă. Noi având doar câteva ore la dispoziție, l-am vizitat cam alert. Dar cred că am văzut aproape tot.

Am spus mai devreme „exponate” pentru că nu găsesc acum cuvântul exact care să cuprindă toate lucrurile expuse aici. Sunt case vechi și mai noi, mori de vânt sau de apă, stâne de oi, colibe de vânătoare, biserici, mijloace de transport, utilaje agricole, bărci, etc.

Toate acestea sunt frumos aranjate pe categorii. Cel mai interesant este că toate au fost aduse din alte zone ale țării și au fost montate din nou aici. În cartea pe care am cumpărat-o la intrare este prezentată fiecare construcție și este trecut și locul de unde a fost adusă. Acest lucru se regăsește și pe o mică placă atașată pe ele.

În mijlocul muzeului se află un lac foarte frumos, iar în jurul acestora sunt amenajate toate clădirile care au specific hidro, cum ar fi morile de apă, o cherhana, case de pescari, etc. Tot în zona asta se află și morile de vânt. Acestea ne-au plăcut mult. Cred că ele sunt vedetele de aici.

În partea care se află spre Grădina Zoo. este amenajată o zonă cu clădiri de meșteșugari. Sunt ateliere de olari, de fierari, de cojocari, etc. Aici ne-a plăcut mult și am pierdut cel mai mult timp.

În zona opusă, adică în zona Hanului Veștem, se află o altă zonă foarte faină unde sunt prezentate alte gospodării întregi. Chiar și cu animale prin grajduri.

La sfârșit am și mâncat ceva la una dintre cârciumile expuse aici (Cărciuma Țărănească) care este funcțională și are construit și un pavilion mare unde sunt multe mese și pot mânca mulți oameni aici. Mâncarea nu ne-a prea mulțumit dar mai sunt și alte locuri în parc unde se poate mânca.

Am văzut foarte multe lucruri inedite, cum ar fi „Scârciobul” sau „Fântăna cu hecnă”, lucruri pe care acum le-am văzut prima dată în realitate și care îmi par foarte interesante.

Îmi pare rău doar de faptul că nu am avut mai mult timp la dispoziție pentru a ne bucura pe îndelete de acest muzeu în aer liber care cred că este cel mai mare de acest gen din țara noastră.

Pe lângă toate astea ne-am bucurat și aici de culorile superbe pe care toamna le-a așternut și peste acest mare și frumos parc.

Sunt sigur că nu pot să exprim în cuvinte frumusețea acestui loc așa că o să atașez cât mai multe poze pentru ca cei care nu au ajuns aici să își facă singuri o părere despre acest loc frumos.

Călătorii frumoase vă doresc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ungureanica in 14.11.2018 17:12:49

Validat / Publicat: 14.11.18 18:36:30


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 916


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29000 PMA (din 30 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- AZE
[14.11.18 20:04:22]
» mesaj pers

   @ungureanica: Mulțumesc în calitate de sibian pentru acest articol.

   Drumul de legătură ales de tine fără a intra în municipiu a fost alegerea potrivită. Este un drum turistic sînt multe case de vacanțe acolo chiar un coleg de servici si-a ales definitiv sa locuiasca în zonă deci el este acum într-o vacanță permanenta cum s-ar numi...

    Am scris în trecut despre localitățile din zonă (Talmaciu, Sadu, Râul Sadului, Cisnadie, Cisnadioara, Rasinari)

   Cât despre muzeu cred ca poți vedea si totul în câteva ore dar mai puțin relaxat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[15.11.18 09:13:27]
» mesaj pers

   @ungureanica: Muzeul Satului din Dumbrava Sibiului reprezintă un valoros tezaur de civilizație sătească și cultură tradițională. Este cel mai mare muzeu de acest gen din România și îți trebuie o zi lumină pentru a explora cu atenție toate gospodăriile și instalațiile tehnice din parcul tematic sibian. În vara lui 2016 am petrecut 7 ore în lumea fascinantă a satului de la marginea Sibiului (vezi impresii) și tot nu am reușit să vedem 100% din obiectivele instituției muzeale.

   Ce arhitectură minunată au unele case, câtă grijă pentru elementele decorative și cele de apărare împotriva relelor, utilitate și simplitate în confecționarea instalațiilor și uneltelor – o îmbinare perfectă între tradiție și spiritul practic al țăranului.

   Mulțumesc pentru aducerile aminte, superbonus pentru articol și pentru fotografii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mihaelavoicu
[15.11.18 15:04:07]
» mesaj pers

   Am văzut muzeul în martie 2014, când pomii erau desfrunziți și nici nu era prea pregătit pentru vizitatori

   Hanul acela unde ați mâncat și nu ați fostmulțumiți, era din Prahova, o localitate în nordul județului, în munți.

   Eu am fost foarte încântată de acest muzeu. Am făcut multe poze, chiar foarte multe.

   Ce să vă spun, vă îmbrățișez pe amândoi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- DOINITA
[15.11.18 17:26:45]
» mesaj pers

   O intoarcere in timp ce mie mi-a incalzit sufletul si m-a facut sa retraiesc momente din copilarie cand, seara, asteptam langa soba de afara sa termine bunica mancarea. Mirosul de fum la ceas de seara si mugetul viteleor ce se intorceau de la pascut imi vor dainui in amintire.

   Frumos articol, felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[15.11.18 17:36:57]
» mesaj pers

   @AZE: Vă mulțumim și noi pentru articolele din zonă. Superbe locuri aveți acolo. Sigur o să revenim să le explorăm mai pe îndelete. Vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[15.11.18 17:39:14]
» mesaj pers

   @tata123: Vă mulțumim și noi pentru apreciere și completări. Toate cele bune vă dorim!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[15.11.18 17:45:14]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: Vă mulțumim pentru apreciere. Vă îmbrățișăm și noi cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[15.11.18 17:47:39]
» mesaj pers

   @DOINITA: Mulțumim. O zi bună!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu. Poarta nr 2 -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031255">Şterge vot</a></div><span id="v91031255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu. Poarta nr 2
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu. Harta muzeului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031256">Şterge vot</a></div><span id="v91031256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu. Harta muzeului
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031257">Şterge vot</a></div><span id="v91031257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031258">Şterge vot</a></div><span id="v91031258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu. Scrânciob-ul -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031259">Şterge vot</a></div><span id="v91031259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu. Scrânciob-ul
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031260">Şterge vot</a></div><span id="v91031260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031261">Şterge vot</a></div><span id="v91031261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031262">Şterge vot</a></div><span id="v91031262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031263">Şterge vot</a></div><span id="v91031263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031264">Şterge vot</a></div><span id="v91031264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031265">Şterge vot</a></div><span id="v91031265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031266">Şterge vot</a></div><span id="v91031266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031267">Şterge vot</a></div><span id="v91031267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu. Un acoperiș foarte interesant. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031268">Şterge vot</a></div><span id="v91031268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu. Un acoperiș foarte interesant.
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031269">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031269"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031269">Şterge vot</a></div><span id="v91031269" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031269)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031269Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031269MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031270">Şterge vot</a></div><span id="v91031270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031271">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031271"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031271">Şterge vot</a></div><span id="v91031271" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031271)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031271Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031271MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031272">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031272"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031272">Şterge vot</a></div><span id="v91031272" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031272)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031272Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031272MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031273">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031273"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031273">Şterge vot</a></div><span id="v91031273" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031273)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031273Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031273MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031274">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031274"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031274">Şterge vot</a></div><span id="v91031274" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031274)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031274Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031274MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031275">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031275"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031275">Şterge vot</a></div><span id="v91031275" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031275)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031275Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031275MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031276">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031276"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031276">Şterge vot</a></div><span id="v91031276" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031276)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031276Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031276MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031277">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031277"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031277">Şterge vot</a></div><span id="v91031277" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031277)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031277Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031277MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031278">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031278"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031278">Şterge vot</a></div><span id="v91031278" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031278)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031278Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031278MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031279">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031279"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031279">Şterge vot</a></div><span id="v91031279" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031279)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031279Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031279MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 14.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031280">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031280"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031280">Şterge vot</a></div><span id="v91031280" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031280)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031280Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031280MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [NOV-2018] Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra”, Sibiu
foto ungureanica [14.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.125477075577 sec