#E#D
90679 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Hai-hui prin Republica Moldova

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.10.2018
DE
Avatar lenti
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Pitești
înscris/ă în 02.03.15
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 3 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
600 lei/persoana
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 52

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
8.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Mini circuit Rep. Moldova și Ucraina. La pomul laudat Cramele Mileștii Mici


Într-un sfârșit de săptămână (de vineri de la ora 03.00 până duminică ora 23.00) am fost cu un grup de turiști într-un circuit pe traseul Pitești – București – Buzău – Vama Albița – Crama Mileștii Mici – Chișinău – Cetatea Hotin – Cernăuți – Mănăstirea Putna – Cetatea Neamț – Piatra Neamț – București – Pitești. A fost un circuit destul de obositor, sincer ar fi trebuit inca o noapte de cazare. Cazările au fost făcute la Chișinău (Hotel COSMOS) și la Cernăuți (Hotel BUCOVINA). Aceasta excursie a fost organizata de noi si am inchiriat

un autocar, am trasat itinerarul, am facut rezervarile la hoteluri, am facut rezervarea la Cramele Milestii Mici si cu Dumnezeu Inainte sa vedem daca ne descurcam.

Din punct de vedere al șoselelor pot spune că în ROMÂÎNIA acestea au fost aproape perfecte (în pofida celor spuse de aproape toate canalele media). În Rep. MOLDOVA și UCRAINA șoselele sunt parțial acceptabile. Drumul de la Chișinău până la Hotin este foarte plombat pe teritoriul Rep. MOLDOVA și extraordinar de prost de la graniță până la Cetatea Hotin. Din spusele vameșilor ucraineni cel mai bine este să mergi către Cernăuți și apoi să mergi către Hotin. De la Hotin către Cernăuți, respectiv până la Vama Siret drumul este bunicel.

La planificarea orei de plecare a fost luat în calcul timpul necesar deplasării, timpul de trecere la vamă (am trecut destul de repede de formalitatile vamale.) și ora la care a fost facuta rezervarea la Crama Mileștii Mici.

Dupa un drum de aproape 10 ore de la plecarea noastra de acasa (Pitesti), ne aflam la poarta Cramei Milestii Mici. Cu o doza mare de curiozitate si cu ceva informatii despre renumitele crame suntem pregatiti sa exploram drumurile serpuite din inima pamantului. Fara să se supere cineva pe mine pot spune ca am ramas dezamagită, anul trecut (2017) am vizitat cramele Cricova, deci de la inceput am facut o comparatie. Diferența, după părerea mea, este mare ca să nu zic foarte mare.

Dupa zeci de mailuri si telefoane pentru rezervare (pentru 52 persoane), ni s-a spus ca suntem asteptati Sambata la orele 13.00 si pentru ca suntem un grup asa mare ne va face si o reducere la pachetul de degustare. OK, aleg pachetul care sa includa si masa, mai exact, pachetul Moldova la pretul de 550 de lei moldovenești -MDL (131.50 RON) /persoană. Pretul a inclus turul, degustarea a 5 vinuri si mancarea (supa, aperitiv, fel principal si desert). Dacă rezervarea este după ora 17.00 prețul este de 650 MDL/persoană. În schimb la partea de degustare când am făcut rezervarea (prin schimburi de e-mailuri) mi-a fost comunicat că pentru un așa grup vor face o reducere de 50 de lei moldovenești/persoană. Când am ajuns ca să plătim ni s-a spus că trebuia să înaintăm mai devreme o scrisoare către administrator ca să primim reducerea. Deci am fost mințiți pe față și nu s-a primit decât scutire pentru un meniu. Ba mai mult, in solicitarea noastra am spus ca dorim și doua meniuri pentru șoferi, adică fără degustarea de vinuri, surprizăăă, domnii șoferi nu au fost incluși în schema, și cumva scoși din camera unde erea masa și degustarea și invitați să stea undeva pe hol, pe motiv ca ei (crama) nu servesc doar masa ci meniu complet cu bautura cu tot. Pana la urma s-a rezolvat situația insă cu ceva nervi încordați. Excursia cu tot cu degustarea vinului a durat 2 ore. O alta problema cu care ne-am confruntat a fost transportul in interiorul cramei, ni s-a spus că daca autocarul depaseste nu știu care înalțime, nu putem intra, normal ca toate autocarele sunt destul de inalte și nu pot intra, deci a trebuit sa inchiriem de la ei doua microbuze (ca numai doua aveau), la pretul de 100 euro să putem intra. Deci 52 de persoane înghesuite, claie peste grămadă, în cele două microbuze, destul de neingrijite, am pornit sa vedem crama. Grupul a fost impartit in doua echipe, iar fiecare grup a avut câte un ghid. Totul s-a desfășurat pe repede înainte, parcă se grăbeau să ne scoată mai repede afară.

Ca o comparatie, la Cramele Cricova transportul este gratuit și se face cu trenulețe confortabile, ai timp pentru fotografii poți sa pui intrebari, să vezi cumva și procesul de imbuteliere, ca sa nu mai vorbesc de modul de prezentare, iar evenimentul de degustare a fost de mare clasa, de la încăpere, mobilier, vinuri, preparatele culinare, ambient, și până la prezentarea fiecarui vin in parte.

Meniul Moldova (Milestii Mici) nu este ceva deosebit și a constat în:

- degustare 5 vinuri: 2 de calitate superioară alb și roșu; 1 de consum curent desert; 1 roze de consum curent, 1 spumant. Ni s-a specificat că rezervarea se face pentru un grup de minim 5 persoane. Deci trebuie să fiți minim 5 persoane pentru orice meniu doriți. După ce am degustat fiecare vin am fost întrebați ce fel de vin dorim să bem și ni s-a spus că putem să bem cât dorim. Fiecare a cerut vinul care i-a plăcut, însă majoritatea bărbaților au optat pentru vinul roșu (bineînțeles că nu au fost pregătiți) și nu ni s-a dat mai mult de 1-2 pahare pline pe jumătate. Deci iar am fost mințiți. Doamnele au solicitat un vin roze demidulce care întradevăr a fost pe gustul lor. Celelalte vinuri nu au fost cine știe ce;

- aperitiv: rulada de pui, bujeniță (carne de porc afumată), limbă de vită (nu e cine știe ce), cașcaval, castravete, 1/2 roșie (toate pe o farfurie medie - nu gen platou ca la nuntă);

- zeamă moldovenească (ciorbă rădăuțeană);

- tocăniță de pui sau porc (în funcție de ce dorești) cu mămăliguță și brânză de oi;

- prăjitură.

Un punct pozitiv aici a fost acela că un taraf de lăutari ne-a încântat cu mai multe melodii din repertoriul lor, iar la cererea noastră (contra cost - MDL) au fost cântate și câteva melodii cu dedicație.

Un alt punct negativ este acela că nu sunt decât două săli din care una este un fel de anticameră. În sală a mai fost și alte 10 persoane care nu făceau parte din grupul nostru (acestea trebuia să fie în altă sală). La Cricova după ce se vizitau toate sălile, fiecare grup mergea în sala care era pregătită în acest scop.

Raportul calitate/preț, comparativ cu crama Cricova, este inferior la această cramă. Eu recomand mai degrabă Crama Cricova pentru vizită.

Mergem mai departe și până la cazarea de la Hotelul COSMOS am oprit pentru aproximativ o oră la magazinul de desfacere al fabricii de ciocolată BUCURIA unde fiecare a cumpărat dulciurile extraordinar de bune. Dacă nu ați cumpărat până acum, vă recomand, am inteles ca și pe la noi gasim bomboanele Bucuria.

Cazarea la Hotelul COSMOS*** a decurs repede (1/2 ore). Domnișoarele recepționere au fost pregătite (în prealabil le-am trimis repartiția pe camere). Noi am optat pentru camere duble standard și matrimoniale (49 euro/cameră) și camere single standard (39 euro). Există și camere econom care sunt mai ieftine. În urma schimbului de e-mailuri am obținut o reducere de 9 euro/cameră (de data asta promisiunea a fost ținută) deci am plătit 40, respectiv 30 euro/cameră. Camera primită anul acesta a fost mai bună decât cea de anul trecut, când am stat la același hotel. Deci firmele de turism negociază cele mai mici prețuri ca să facă profit mare, iar turistul suportă.

După cazare am ieșit în oraș și am vizitat parte din obiectivele turistice (până la lăsarea serii), după care fiecare s-a retras la un restaurant sau a mers la hotel.

Dimineața, la micul dejun ne-am suprapus cu un alt grup din ROMÂNIA.

Aici aspectul negativ pe care îl știam de anul trecut s-a perpetuat. Nici-o schimbare. Aproximativ 100 de persoane ne-am înghesuit, intr-o sala de mese, ca restaurant nu pot să-i spun, să servim micul dejun gen bufet suedez. De la intrare ne-a întâmpinat o doamnă trecuta de 60 de ani, destul de corpolenta și cu o figura foarte severa ne-a interogat daca avem sau nu un biletel care atesta daca avem voie sa mancam micul dejun. Pe o masa de 3 metri pătrați au fost înghesuite platouri cu o gamă simplă de diverse produse, de slabă calitate (omletă, ouă ochiuri, salam, parizer, șuncă, cârnăciori, cremwurști, colivă, cașcaval, brânză, ), cafea, iaurt, lapte UHT, ceai. Aici s-a aplicat “cine prinde, prinde, nu contează dacă îți place sau nu, important ca ai ceva pe farfurie”. Ba chiar, doamna corpolenta te mustra cu privirea și vorba ca nu doreai arpacașul fiert pe care ți l-a oferit ea. Deci niciun fel de organizare.

Raportul calitate/preț, având în vedere reducerea de 9 euro, este aproximativ acceptabil. Dacă nu obțineți nici-o reducere nu vă recomand acest hotel.

După ce am servit micul dejun ne-am îmbarcat în autobuz și am terminat de vizitat celelalte obiective turistice. La ora 10.00 am început deplasarea către Hotin.

Șoferii s-au întrecut pe ei însăși și am ajuns la Cetatea Hotin conform indicatoarelor care sunt bine amplasate pe traseu. Aici plata am făct-o în grivne (după ce am schimbat euro la aceiași persoană la prețul stabilit de aceasta). Intrarea a costat 50 de grivne -UAH (aproximativ 2 euro).

Ceatea este foarte bine conservată (la fel ca și Cetatea Albă) de către autoritățile din UCRAINA și este foarte vizitată. Când am sosit în parcarea din zonă erau cel puțin 6 (șase) autocare. Detalii despre această cetate întrun alt articol.

În jurul orei 18.00 am plecat către hotelul BUCOVINA**** și am întârziat la ora programată prin e-mail pentru a servi cina la restaurantul hotelului. Cazarea a decurs destul de repede 1/2 ore și am avut același tip de camere ca la Chișinău în ca la hotel de patru stele. Camerele au fost deosebit de generoase iar prețul a fost de 50 euro/cameră (inclusiv single) și nu au vrut să facă nicio reducere.

Managerul hotelului ne-a înțeles (nu vorbesc decât în ucraineană sau engleză) și la ora 20.00 am putut servi cina stabilită. Noi am optat pentru meniul 9 la 12 euro/ porție, care a constat în:

- salată «Aide» (castravete murat, brânză, file de pui, morcov, alune);

- ciorbă de perișoare;

- friptură de porc la tavă înăbușită cu ciuperci și orez;

- pâine, apă minerală/plată.

Toate preparatele au fost deosebit de gustoase.

Un alt punct pozitiv a fost acela că o formație de muzică ne-a încântat cu repertoriu național și internațional. A cântat în limba ucraineană, în limba română și în engleză, am dansat și am jucat, ne-am simtit foarte bine, a fost o seara reusita. Berea a fost de bună calitate la 35 de UAH. Plata și aici se poate face cu cardul.

Managerul hotelului, un domn foarte de treaba a fost foarte deschis la toate doleanțele și solicitarile noastre, a acceptat, fara sa puna prea multe intrebari ca grupul nostru sa serveasca micul dejun începând cu ora 06.30, avand in vedere ca aveam drum lung pana acasa si ceva obiective de bifat. Micul dejun a fost fabulos, de la preparate calde (sarmalute, supe, tocănițe), brânzeturi care mai de care, preparate din carne, oua facute in fel și chip, croasante si tot felul de foitaje, prajiturele cu crema, produse din lapte, fructe, cafea si nuștiu cate sortimente de ceai și pana la vin alb și roze.

Recomand acest hotel care după părerea mea este de clasă internațională.

La ora 07.30 am plecat spre Mănăstirea Putna, nu înainte de a vizita centrul Cernauțiului, de a ne întâlni cu statuia lui Mihai Eminescu si de a vedea Teatrului Olha Kobylyans’ka.

Am ajuns destul de repede la vama ucraineană unde am avut surpriza ca vameșul să-i spună șoferului că nu are nimic în spatele pașaportului. Acesta a venit la soțul meu și împreună au mers să vadă care este treaba. Vameșul a repetat că trebuie pus ceva în pașaport ca să nu ne dea bagajele jos. Bineînțeles că ne-am conformat pentru că ne grăbeam și am pus 20 de euro pentru toți.

La vama Siret lucrurile au mers mult mai simplu decât ne așteptam. Nu am fost controlați decât prin sondaj

La ora 09.30 am ajuns la Putna unde am zăbovit aproximativ o oră și jumătate, timp în care am vizitat mănăstirea și muzeul acesteia/2RON. Sunt foarte frumoase și merită vizitate mai des.

De la Mănăstirea Putna ne-am deplasat la Cetatea Neamț. O parte din turiști au urcat să o viziteze, iar ceilați au făcut mici cumpărături. Eu am optat pentru cumpărături fiindcă eram obosită.

La ora 16.00 am ajuns la Piatra Neamț unde am luat un prânz întârziat la restaurantul DIESEL. În urma discuțiilor avute cu patronul restaurantului ne-a fost pregăti un meniu care a constat în ciorbă rădăuțeană și șnițel din piept de pui cu salată de varză la 22 de lei porția.

Seara obosiți după atâta drum am ajuns în Pitești în jurul orei 23.00

---
Impresii încărcate de lenti in 28.10.2018 15:27:47

Validat / Publicat: 29.10.18 06:11:47


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în REP. MOLDOVA.
VIZUALIZĂRI: 725


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (lenti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20000 PMA (din 21 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster39
[29.10.18 06:10:41]
» mesaj pers

   @lenti, pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".

S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).

În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yolanda
[17.12.18 07:33:17]
» mesaj pers

   @lenti: Am adus SB-ul cu bucurie!

   Astept continuarea... adica review-ul despre cetatea Hotin si fotografii cât mai multe. Mi-ar placea sa citesc un review despre ce ai vazut în Cernauti. Ati avut nevoie de viza pentru Ucraina?

   Am vizitat Kievul si Kursk (sper ca am scris corect, locul unei mari batalii în al doilea razboi mondial) în 1989, dar atunci erau alte conditii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[8] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] colectii de vinuri -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 28.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024607">Şterge vot</a></div><span id="v91024607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e1024607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] colectii de vinuri
foto lenti [28.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] o alee cu vinuri de exceptie -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 28.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024608">Şterge vot</a></div><span id="v91024608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e1024608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] o alee cu vinuri de exceptie
foto lenti [28.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] in sala de degustare, unul din băieții care ne-a servit -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 28.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024609">Şterge vot</a></div><span id="v91024609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e1024609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] in sala de degustare, unul din băieții care ne-a servit
foto lenti [28.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [SEP-2018] Sa nu va lasati pacaliti, nu curge vin -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 28.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024610">Şterge vot</a></div><span id="v91024610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e1024610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Sa nu va lasati pacaliti, nu curge vin
foto lenti [28.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Un pahar mare de vin pentru mine, va rog!  -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 28.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024611">Şterge vot</a></div><span id="v91024611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e1024611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Un pahar mare de vin pentru mine, va rog!
foto lenti [28.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Teatrului Olha Kobylyans’ka -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 28.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024612">Şterge vot</a></div><span id="v91024612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e1024612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Teatrului Olha Kobylyans’ka
foto lenti [28.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Duminica dimineata, pe stradutele Cernauțiului -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 28.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024613">Şterge vot</a></div><span id="v91024613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e1024613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Duminica dimineata, pe stradutele Cernauțiului
foto lenti [28.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Întâlnirea cu Mihai Eminescu -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 28.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024614">Şterge vot</a></div><span id="v91024614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e1024614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Întâlnirea cu Mihai Eminescu
foto lenti [28.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[8] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.303917884827 sec