#E#D
90220 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Rixos Sungate Resort [Beldibi]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.10.2018
DE
Avatar calincheita
vârsta 30-40 ani
DIN Mureș
înscris/ă în 21.03.12
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ Un fel de All inclusive - allinclusive-allexclusiv
PREŢ SEJUR:
1860 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 6

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.40
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 96 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   

O experiență neașteptată


Pentru noi, ca familie cu un copil mititel resorturile de pe țărmurile Antalyei reprezintă refugiul perfect pentru relaxare după un an de muncă. De obicei ne însoțesc părinții mei și un nepot de 15 ani ceea ce face misiunea mea de a alege hotelul puțin dificilă dar și plăcută. De mare ajutor reprezintă informațiile de pe acest site și mai ales feelingul pe care l-au avut cei care au fost acolo și care au ales să împărtășească experiența lor.

După doi ani consecutivi și două experiențe plăcute la Delphin Deluxe din Alanya (vezi impresii, vezi impresii) ne-am hotărât ca în fiecare an să încercăm să alegem diferit. Atât stațiunea cât și hotelul.

Am citit foarte mult despre o sumedenie de locuri de cazare, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale. Noi nu suntem mari fani ai bălăcitului în mare, soția nu prea înoată iar cel mic e mai interesat de topogane, mici scufundări, sărituri în piscină, etc. Pentru nisip și mare în fiecare an am mai completat vacanța cu 5 zile la Mamaia.

Mi-am făcut un top 20 să spun al hotelurilor pe care mi-aș dori să le vizitez și de obicei hotărâtor este prețul lor, nefiind dispus să aloc mai mult de 1900 euro pentru 2+1 decât dacă este o mega reducere la vreun hotel super premium (Rixos Premium, Gloria, etc.).

Inițial optasem pentru Gural Tekirova ce era la un preț bun de 1950 de euro dar în scurt timp, până să mă hotărăsc a sărit la 2200 și am renunțat. In schimb am descoperit Rixos Sungate la 1860 de euro la pachet cu transport și intrare gratuită la The Land of Legends. Hotărâtor a fost și experiența unui user AFA ce spunea că anul acesta merge a treia oară (din motive inexplicabile fără a încerca și tiroliana dar mare amatoare de răsfăț și bun gust).

Zbor din Cluj, obișnuita masă s-a transformat în sandwich, transfer aproape privat, fiind singurii turiști ce au virat-o spre Kemer. Fără ghid.

Foarte multe detalii tehnice le-a expus foarte bine userul Cris din Brașov (vezi impresii) așadar nu am să le mai reiau.

Cu 5 euro am obținut și un zâmbet larg al bellboy-ului ce ne-a transportat cu mașinuța spre camera din zona vilelor iar mail-ul trimis cu o săptămână în urmă ne-a asigurat și camere alăturate, la parter totuși dar nu ne-a deranjat, priveliștea spre pădurea de pini, ciripitul pasarelelor, liniștea și verdele intens au fost magice pentru creierașul nostru greu încercat.

Am auzit pe unii spunând că resorul ar avea nevoie de renovare. Sunt de acord dar în foarte multe privințe tocmai aerul ușor vintige, un amestec de sticlă, lemn și metal contribuie la farmecul lui. De asemenea prin intermediul instalației de aer condiționat se distribuie in camere un miros plăcut. Nu am simțit deloc miros de vechi

Dacă ar fi să descriu într-un cuvânt resortul acela ar fi ECHILIBRAT.

Este foarte întins și foarte verde. Umbrit in majoritatea locurilor. Deși erau 35 de grade nu am simțit nici o clipă căldura. Seara mai ales era răcoare bine ceea ce a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine, nefiind foarte prieten cu căldura.

Având foarte mult spațiu nu se simte deloc aglomerat deși probabil erau minim 2500 de turiști. Având multe zone turiștii se împărțeau în funcție de preferințe așa încât nu era o problemă să găsești șezlonguri libere la orice oră. De mare efect mi s-a părut amplasarea multor șezlonguri pe iarbă, la umbră sau la soare, aerisite practic pe o rază de 5 m nu erau alte persoane. Erau chiar și indicatoare" please step on the grass". Gazonul impecabil. Foarte multă lume citea, se odihnea fără a fi deranjată. De altfel turiștii deși ruși în număr mare erau foarte liniștiți și amabili. " Ruși pricopsiți" cum zicea Nicole.

Camera mi s-a părut foarte mare, caldă, confortabilă. Avea și un pat suplimentar într-un colț al ei, cu vedere la pădurea de pini, despărțit de cameră cu o perdea creea impresia de loc zen. Foarte mișto. Balconul ok, fiind la parter nu era foarte mare. Cred că la etaj erau mai mari. Baia cu cabină de duș și baie separate. Cabina de duș era suficient de încăpătoare pentru două persoane. Consumabile ok.

Timpul l-am petrecut preponderent la piscina, locul ales fiind lângă pool bar, aproape de capătul tirolianei și lângă bungee-jump-corzi elastice. Ne amuzam teribil de reacțiile celor ce se încumetau. La pool bar am găsit tot ce aveam nevoie. Preparau cocktail-uri ok, cafeaua era de la dozator dar bună, cola la sticlă, șampanie gârlă, înghețată tot timpul (nu prea grozavă totuși), cea din restaurantul principal ce se servea în timpul mesei era gelato adevărat.

In timp ce soția se răsfața la soare eu cu nepotul și copilul ne bucuram de aquapark-ul generos. Sunt topogane pentru toate gusturile, rapide sau lente, unele folosind colacuri uriașe. De asemenea există și o zonă aquapark pentru copii mai mici, închisă într-un fel de țarc de unde copiii nu puteau ieși decât însoțiți de adulți, încuietoarea fiind plasată strategic la înălțime. Am petrecut mult timp și aici, copilul se amuza de tot felul de țâșnitoari și de cele trei topogane mai micuțe.

Piscinele erau foarte mari și foarte întinse, șerpuind de-a lungul resortului, curate, apa caldă iar după 6 seara se instala și umbra datorită muntelui apropiat. De altfel dacă nu vedeam marea mai degrabă aveam impresia că sunt la munte. Nu am prea avut tangență cu animatorii, cu spa-ul, terenurile de fotbal, tenis, arc, boccia, piscina interioară (pe care am aflato întâmplător fiind rătăcit la propriu într-o seară prin clădirea principală). De mare efect mi s-a părut sala de biliard (gratuit) ce era genul Irish, cu lemn masiv peste tot și un bar cu foarte multe băuturi de calitate. Fiind și jocurile cupei mondiale erau mulți turiști ce se retrăgeau aici seara. Îmi aducea aminte de pub-urile din Londra, pe care o vizitasem anul trecut.

Plaja mi s-a părut foarte bună, deși era cu pietriș avea și porțiuni cu nisip. Șezlonguri libere peste tot. Era și un ponton cu canapele confortabile, cu un fel de baldachine albe foarte cool, lung de cca 70-80 m. Marea caldă și de un albastru incredibil.

Rixy train ce înconjura resortul de două ori pe zi, cu pornire de la pool bar a fost iarăși o atracție mult gustată de noi.

Mâncarea mie mi-a plăcut foarte mult. A fost mai bună și mai sofisticată față de Delphin Deluxe. Cu două clase peste ei cred.

Dimineața în nota obișnuită cam tot ce trebuie, inclusiv omlete, vafe, fresh-uri, fagure. La prânz și cină preparate de calitate din pui, pește, curcan, vită, miel, prepeliță, porumbel, fructe de mare (creveți, scoici, caracatiță, raci, calamar, sushi) Nu cred că am reușit să gust din mai mult de 30% din preparate.

In fiecare zi la prânz sau la cină erau preparate speciale, ca un fel de dish-uri surpriză și aici aș aminti puiul la rotisor, prepeliță perpelită în unt și gătită apoi la cuptor in sos de vin alb, file de somon cu mini cartofi noi la cuptor, midii in sos de unt cu vin alb și usturoi, cotlete de berbecuț cu sos de piper verde, cod la grătar cu sos de lămâie și altele care erau cu adevărat gătite în mare fel, eu fiind și un pasionat de bucătărie m-am simțit privilegiat să pot gusta asemenea bunătăți. Mai ales seara abia așteptam să vedem ce mâncăruri delicioase s-au mai pregătit.

Dulciurile în nota obișnuită nici prea prea nici foarte foarte. Baclavale excelente totuși.

Locuri la masă erau suficiente în orice moment al mesei. Restaurantul principal servea anumite tipuri de mâncăruri și deserturi până la ora 2 noaptea. Ospătarii erau turkmeni, copii cu mult bun simț și hărnicuți. La un moment dat am dialogat cu una dintre fete cu ajutorul Google translate mulțumind pentru amabilitate. Mi-a spus că este ok dar îi e foarte dor de casă și am văzut o lacrimă in colțul ochiului. Masa am luat-o de vreo două ori și la restaurantul de pe plajă unde era un kumpir excelent și paste delicioase, fiul meu fiind mare amator. De acolo " furam "și morcovi pe care îi încuiam în seif și pe care îi mâncam între mese, mașina "iepuraș" luând urma lor. Mașina de prosoape era deghizată așa. Amuzant.

Deși ni s-a precizat că avem dreptul la o rezervare gratuita la restaurantele a-la-carte otoman sau grecesc nu am putut merge deoarece după 4 zile de la intrare nu mai aveau locuri. Spuneau că trebuia să facem rezervare în primele două zile. Ciudat deoarece erau mai mereu goale. Celelalte restaurante a la carte nu le-am incercat deoarece erau contra cost.

Patiseria nu am reușit să o găsim dar nici nu ne-am străduit prea tare. Foarte, foarte buni erau tăiețeii cu sos dulce-acrișor și supa chinezeasca de la noodle house deschis zilnic între 14-16. Nu am ratat nici într-o zi

Am făcut și un filmuleț cu masa de prânz în restaurantul principal ce poate fi vizualizat aici youtu.be/OvPia366MvM

Serile ni le petreceam unele la Rixy Club unde erau spectacole foarte bune pentru copii. Într-o seară au fost ștrumfii, cu personaje real-costumate, Gargamel și tot tacâmul. Copiii erau mască. Foarte fain. De fapt separarea entertainmentul-ui de copii față de cel de adulți e un mare plus. In unele seri am stat la Lotus Bar unde am observat că aveau foarte multe băuturi și preparau cocktail-uri felurite și de calitate. Bere era și la sticlă dar doar Efes gratis. Nefiind consumator de alcool decât ocazional nu pot să mă pronunț dar am observat că turiștii erau mulțumiți.

De asemenea erau și spectacole pentru adulți într-o zonă special amenajată, am fost într-o seară dar nu am stat foarte mult. E mai mult genul pentru tineri, club-type. Tipe trăznet, băieți galanți, sofisticați. Ce m-a impresionant cu adevărat a fost sistemul acustic. Sunetul era incredibil și muzica se auzea într-un mare fel venind în completarea jocurilor de lasere și lumini. Bautura vibra în pahare dar nu era la modul deranjant pentru urechiușele noastre sensibile. Foarte mult tineret. De fapt, ca și concept impresia mea e că resortul se adresează mai mult cuplurilor tinere sau cel puțin la un moment dat aceștia erau privilegiați. Destul de mulți copii dar nu majoritari.

Într-una din zile am fost și la The Land of Legends din Belek, celebrul park acvatic și a fost grozav. O să povestesc într-un review separat.

Serviciile per ansamblu au fost la superlativ. Curățenia exemplară atât în cameră cât și în întreg resortul (deși ne-am rățoit puțin ca să nu mai vină camerista în intervalul 14-17), promptitudinea in satisfacerea cerințelor celor mai diverse (telefonul din cameră era foarte util și am sunat de multe ori la recepție pentru diferite mărunțișuri), amabilitatea personalului, locația de vis au contribuit la una dintre cele mai speciale vacanțe din ce am experimentat până acum dacă nu chiar the one. Spuneam într-unul din review-urile de la Delphin Deluxe că a setat noi standarde dar zilele petrecute la Sungate mi-au resetat așteptările de la resorturile turcești.

Deși spuneam la începutul istorisiri că nu ne dorim să revenim la același resort în vacanțele ce vor urma impresia mea e că o să trebuiască să reevaluez și asta deoarece am banuiala că nu am reușit să ne bucurăm nici măcar de 30% din facilitățile oferite de Rixos Sungate. Dacă vom fi sănătoși cu siguranță ne vom întoarce aici la un moment dat.

Vacanțe reușite tuturor

---
Impresii încărcate de calincheita in 02.10.2018 18:06:44

Validat / Publicat: 02.10.18 20:53:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA. A mai fost în/la: Alanya
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Franța, Italia, Anglia, Germania
VIZUALIZĂRI: 2638

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (calincheita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37550 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[02.10.18 20:53:00]
» mesaj pers

   Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 58&ridAnt=90220

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[02.10.18 22:49:04]
» mesaj pers

   @calincheita:

Deși spuneam la începutul istorisiri că nu ne dorim să revenim la același resort în vacanțele ce vor urma impresia mea e că o să trebuiască să reevaluez și asta deoarece am banuiala că nu am reușit să ne bucurăm nici măcar de 30% din facilitățile oferite de Rixos Sungate. Dacă vom fi sănătoși cu siguranță ne vom întoarce aici la un moment dat.
pai ca sa ajungi la 100% si apoi sa ai reconfirmari, sau sa iti aduci minte de ce ai uitat deja va trebui sa reiei.

   Cat despre userul mentionat mai devreme, stiu despre cine este vorba si chiar vorbeste in cunostinta de cauza.

   Sa va fie de bine si sa repetati.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[02.10.18 23:42:24]
» mesaj pers

   @calincheita:

Inițial optasem pentru Gural Tekirova ce era la un preț bun de 1950 de euro dar în scurt timp, până să mă hotărăsc a sărit la 2200 și am renunțat. In schimb am descoperit Rixos Sungate la 1860 de euro la pachet cu transport și intrare gratuită la The Land of Legends.

   Gural Tekirova este un resort mult mai potrivit pentru familiile cu copii, chiar dacă plaja este ceva mai slabă decât cea de la Sungate. Aquaparcul de la Gural Tekirova este mult peste cel de la Sungate.

   Transport şi acces gratuit la Legends îţi oferea şi Rixos Tekirova şi în plus şi un aquaparc mai nou şi foarte interesant, dar camerele sunt mai mici şi mai puţin frumoase decât cele de la Sungate. La fel, distracţia pentru copii este complet separată de cea pentru adulţi, un avantaj pentru mine care nu am fost obligată să asist vrând nevrând la clasica minidisco învăţând pe de rost melodiile care se repetau identic seară de seară.

Hotărâtor a fost și experiența unui user AFA ce spunea că anul acesta merge a treia oară (din motive inexplicabile fără a încerca și tiroliana dar mare amatoare de răsfăț și bun gust).

   =))

   Userul respectiv, pe care se pare că toată lumea îl cunoaşte :)), a fost mai decis decât tine şi a ales şi Gural Tekirova, dar şi Rixos Sungate :D şi nici a treia oară nu a încercat tiroliana, având o vârstă la care excesul de adrenalină poate dăuna sănătăţii. În schimb, a fost din nou la Legends unde a testat noile rollercoastere, care nu existau anul trecut, mai puţin pe cel mai mare şi mai dificil, evitat din aceleaşi motive ca mai sus.

Patiseria nu am reușit să o găsim dar nici nu ne-am străduit prea tare.

   Patiseria se află la parterul clădirii principale cu intrare dinspre faleză, dar nu ai pierdut nimic negăsind-o, deoarece nu s-a mai ridicat la nivelul de anii trecuţi.

De fapt, ca și concept impresia mea e că resortul se adresează mai mult cuplurilor tinere sau cel puțin la un moment dat aceștia erau privilegiați.

   În opinia mea, Sungate, se adresează în egală măsură cuplurilor cât şi familiilor cu copii, existând suficiente facilităţi pentru fiecare categorie în parte, iar separarea activităţilor este un mare avantaj.

Era și un ponton cu canapele confortabile, cu un fel de baldachine albe foarte cool, lung de cca 70-80 m.

   Este vorba de pontonul VIP, gratuit pentru cei cazaţi în camerele mai scumpe (vile) şi contra cost pentru muritorii de rând. Existau şi pontoane gratuite cu şezlonguri obişnuite, unde însă nu beneficiai de aceleaşi servicii.

înghețată tot timpul (nu prea grozavă totuși), cea din restaurantul principal ce se servea în timpul mesei era gelato adevărat

   Mie mi-a plăcut mult şi îngheţata ambalată, multe sortimente, cu care ne autoserveam din lada frigorifică deschisă nonstop aflată lângă barul de la piscină, precum şi cea de la Casa Îngheţatei de pe faleză.

   Mă bucur că ai avut o vacanţă reuşită la Sungate şi sunt tare curioasă ce vei alege anul viitor :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2100 PMA1 (din 7 voturi)]
- calincheita
[02.10.18 23:50:50]
» mesaj pers

   @nicole33: Mulțumesc mult Nicole. Ne-am simțit extraordinar întradevăr. Și eu sunt curios unde vom merge anul viitor. M-am gândit și am dat târcoale și la Rixos Tekirova dar un feeling m-a făcut să aleg Sungate și cred că am făcut alegerea corectă pentru noi , ținând cont că am fost 5 adulți și un copil. Nu vreau să merg anul viitor la Tekirova. O să mă orientez spre Lara sau Belek și cred că voi avea de unde alege. Dacă o să umfle prețurile mult poate fi și Alanya. Deși am ales dintre cele mai bune hoteluri nevoile noastre de vacanță pot fi satisfăcute și de hoteluri mai puțin pretențioase cum e Paraiso Verde, IC Santai sau lanțul Crystal. Sănătoși să fim

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calincheita
[02.10.18 23:53:22]
» mesaj pers

   @mishu: Doamne ajută să revenim sănătoși. Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[02.10.18 23:55:39]
» mesaj pers

   Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.10.18 00:04:48]
» mesaj pers

   @calincheita:

O să mă orientez spre Lara sau Belek

   Gural Premier Belek poate fi o alegere excelentă :)

   Nu vei avea peisajul superb şi răcoarea foarte binevenită din zona Kemerului, dar ai avea avantajul unei plaje mult mai bune, chiar dacă acest aspect nu te interesează în mod deosebit, precum şi un aquaparc mai tare ca la Sungate.

   Numărul extrem de mare de copii din acest resort nu te va deranja, deoarece şi tu mergi în vacanţă cu doi copii :D.

   Aaaa... şi vei avea ocazia să ridici din nou ştacheta peste Delphin şi Rixos =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- calincheita
[03.10.18 00:15:48]
» mesaj pers

   @nicole33: Îmi vând roata de rezervă și merg la Rixos Premium Belek.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.10.18 06:25:52]
» mesaj pers

   @calincheita:

Îmi vând roata de rezervă și merg la Rixos Premium Belek.

   =))

   Nu te grăbi s-o vinzi pentru că s-ar putea să-ţi trebuiască.

   Cu bugetul maxim dorit de tine, nu mai mare de două mii de euro, ajungi la Rixos Premium Belek, dar fără avion :D. Dacă nu-ţi iese teleportarea, te urci în maşina personală şi mai adaugi peste 2000 doar costul drumului cu maşina, tot mai ieftin de la un an la altul, însă lăsând acasă ori nepotul ori unul din părinţi, în cazul unei maşini obişnuite cu doar 5 locuri :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nrs
[03.10.18 06:49:52]
» mesaj pers

   @calincheita:

   e bine daca de la Rixos poti trece la Paraiso Verde, dupa cum s-a vazut multi nu pot trece de la Eforie la Paraiso fiind foarte nemultumiti de ce primesc

   

   @nicole33

   cateodata nu ajunge numai roata, trebuie si alte ustensile gen cheie, cric, ti-o spune un om patit =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calincheita
[03.10.18 07:04:36]
» mesaj pers

   @nrs: 😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calincheita
[03.10.18 10:43:46]
» mesaj pers

   Am uitat să scriu și despre partea de fitness și sala de forță care erau foarte profi in sensul că nu doar aparatele erau noi și sofisticate dar și personalul care se ocupa de turiștii interesați de astfel de activități părea bine pregătit. Impresia mea era că sunt sportivi de performanță. Am văzut pilates, kangoo-jumps, alergări sincron, body-building, combinații de exerciții care foloseau corzi, greutăți, alergări, chiar și o roată de tractor și care durau și 1-2 ore. Sunt absolut convins că erau turiști care vizitau Rixos aproape exclusiv pentru partea de antrenament la sală. Seara îi vedeam la masă cu farfurii pline de pătrunjel, legume, salată. Cred că în anumite zile invitau antrenori profesioniști , specializați pe diferite domenii de fitness.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calincheita
[05.10.18 08:54:11]
» mesaj pers

   @nicole33: O zi până la București, una până la o cazare intermediară și apoi încă una până în Antalya e obositor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calincheita
[15.10.18 15:05:10]
» mesaj pers

   @nicole33: Arhitectura vilelor de la Gural Premier e deosebită, mai ales balcoanele care sunt" mortale". Aquapark-ul e bine dotat și e umbrit in cele mai multe locuri. Dacă o să fie sub 1900 euro e pe lista scurtă de 3.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[15.10.18 15:31:31]
» mesaj pers

   @calincheita:

   iti urez succes dar nu prea cred. transportul e vreo 700-750 asa ca Gural ar trebui sa fie maxim 1200 euro cu sejur intre 1.07-01.09

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.10.18 17:17:12]
» mesaj pers

   @calincheita:

Dacă o să fie sub 1900 euro e pe lista scurtă de 3.

   Atunci poţi să-l pui pe lista foarte lungă, chiar infinită =))

   1900 este preţ de luna mai sau final de septembrie, nu de sezon plin.

   Dacă nu mai plusezi cu minim 350 euro, nu prinzi Guralul vara asta, cu sejur până în 19 iulie sau după 24 august, dar tu poţi încerca :D. Speranţa moare ultima :)

   Dacă am timp poate scriu pe AFA despre Gural Belek, pun şi multe poze şi poate te conving să majorezi bugetul. Eu am plătit acum doi ani pe Gural mai mult decât pe Mardan şi asta după 17 septembrie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- calincheita
[15.10.18 18:24:49]
» mesaj pers

   @nicole33: Adevărul e că resortul e trăznet. Poate se îndură cei din Cluj și introduc " sejurul de 10 nopți".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.10.18 18:46:14]
» mesaj pers

   @calincheita:

Adevărul e că resortul e trăznet.

   Ştiu, pentru că am fost acolo =))

   Şi la fratele lui mai mare din Tekirova.

Poate se îndură cei din Cluj și introduc " sejurul de 10 nopți".

   Bună idee. Un sejur de doar şapte nopţi este prea scurt, de nici nu simţi când a trecut.

   Însă la ce preţuri am văzut la anul pentru Turcia, mai degrabă vor băga "sejurul de patru sau cinci nopţi" :D, pentru a avea mai mulţi clienţi.

   Dar vezi că sejururile mai mari de 7 nopţi sunt taxate suplimentar la avion.

   Cu zbor din Bucureşti a fost mereu posibil în cazul în care touroperatorul are mai mult de un charter pe săptămână, dar zborul era mai scump.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- radu c
[20.10.18 17:47:02]
» mesaj pers

   @calincheita: Salut, eu am fost la Gural Belek anul asta 10 zile, dar din Bucuresti (promit ca vin si cu review-ul). Acolo la hotel ne-am intalnit cu o familie de romani din Cluj care ne-au dat informatia ca este zbor din Cluj cu 10 zile, dar probabil in acest caz bugetul va trebui substantial crescut. Numele agentiei ti-l dau pe PM, desi stiu ca nu te prea ajuta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- calincheita
[20.10.18 17:56:45]
» mesaj pers

   @radu c: Salut Radu. Mulțumesc. Nu zic nu la 10 zile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Cris
[23.02.19 09:03:04]
» mesaj pers

   @calincheita: Trebuie să recunosc că după ce ai venit din vacanță am tot așteptat, cu emoții, să scrii despre Rixos. Mă temeam ca ceea ce am povestit chiar înainte de a pleca tu să nu te fi făcut să ai așteptări prea mari și să nu îți placă la fel de mult ca mie.

   Din lipsă de timp nu am mai putut intra o perioadă mai mare de site și am fost tare bucuroasă să văd că între timp nu numai că ai scris despre vacanța voastră la Sungate, dar ți-a și plăcut la fel de mult ca mie.

   A fost o încântare să citesc și să revăd, cu ochii minții, locul în care am petrecut o frumoasă vacanță anul trecut.

   Mi-ar plăcea să ai timp să scrii și despre Legends, tu, spre deosebire de mine ai fost acolo cu copilul și m-aș bucura să aflu cum s-a simțit acolo, dacă i-a plăcut. :)

   Vacanțe frumoase și alegeri la fel de inspirate și în continuare, din care să adunați multe amintiri plăcute! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Salonul de biliard -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016386">Şterge vot</a></div><span id="v91016386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Salonul de biliard
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016388">Şterge vot</a></div><span id="v91016388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016389">Şterge vot</a></div><span id="v91016389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

#G#2

P04 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016390">Şterge vot</a></div><span id="v91016390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2018] Vedere din camera -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016392">Şterge vot</a></div><span id="v91016392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Vedere din camera
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016393">Şterge vot</a></div><span id="v91016393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2018] Camera imensa cu pat matrimonial -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016394">Şterge vot</a></div><span id="v91016394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Camera imensa cu pat matrimonial
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Coltul zen -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016396">Şterge vot</a></div><span id="v91016396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Coltul zen
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016397">Şterge vot</a></div><span id="v91016397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2018] Barul nostru preferat -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016398">Şterge vot</a></div><span id="v91016398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Barul nostru preferat
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016399">Şterge vot</a></div><span id="v91016399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2018] Pasajul spre receptie si guest relations -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016400">Şterge vot</a></div><span id="v91016400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Pasajul spre receptie si guest relations
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016401">Şterge vot</a></div><span id="v91016401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016403">Şterge vot</a></div><span id="v91016403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2018] Perete de escalada. Cred ca era contra cost -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016405">Şterge vot</a></div><span id="v91016405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Perete de escalada. Cred ca era contra cost
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016406">Şterge vot</a></div><span id="v91016406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016407">Şterge vot</a></div><span id="v91016407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016408">Şterge vot</a></div><span id="v91016408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016409">Şterge vot</a></div><span id="v91016409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 02.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1016410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1016410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1016410">Şterge vot</a></div><span id="v91016410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1016410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1016410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1016410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018]
foto calincheita [02.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.137121915817 sec