Q&A Rixos Sungate Resort [Beldibi]

Întrebări și răspunsuri [6]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Rixos Sungate Resort [Beldibi]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Detalii despre Rixostrimisă de: alice - în [24.05.13 23:33:48]

    Salut, Iti multumesc pentru review. Am doua intrebari. 1. Spune-mi ceva despre cum era mancarea. Eu merg cu baietelul de 4 ani si nu ii dau mancaruri condimentate. Nici pui nu mancam. Aveau gratar, serveau peste, ce tipuri de carne aveau in meniu? 2. Compari cu alte hoteluri la care ai fost. La care Delphin ai fost pana acum, ca sa stiu daca avem un termen de comparatie comun (Delphin Deluxe Alanya) ? Multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2066

    Niste sfaturi, va rog!!!trimisă de: plaura - în [17.12.12 16:05:47]

    Buna ziua! Ne pregatim pt vacanta de vara, anul trecut am fost la Delphin Palace de Luxe (am fost multumiti), anul asta vrem alt club (nu mergem de 2 ori in acelasi loc) as dori sa stiu si eu daca se merita sa-mi cumpar bilet aici? noi suntem o familie cu 2 copii, vad da este maricel acest club si as dori sa stiu daca este drumul lung intre rest principal-camera (vad ca sunt mai multe corpuri) si intre camera-piscina? sucurile si berea la piscina sunt la dozator sau la sticla, doza? si ce puncte slabe ati gasit aici? va multumesc!!!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2397

    suite room Rixos Sungatetrimisă de: JOANA - în [18.08.11 18:03:26]

    Buna ziua! Un mic ajutor, va rog - deoarece tour-operatorul (da!) nu stie sa raspunda :( suite room la Rixos Sungate este compusa dintr-un living-room si un dormitor. Insa... in acest living se poate dormi? Noi suntem 2 adulti, 1 copil de 4 ani si un bebe de 1 an, asa ca ne-ar fi foarte folositor acel living room cu canapea, am sta confortabil, oricum mai OK decat intr-o standard room... V-as ruga sa-mi raspundeti, cu siguranta sunt turisti care au stat sau vazut o suite room. Multumesc, Joana
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1881

    Preturi activitatile contra costtrimisă de: daniela19_10 - în [03.05.11 21:39:39]

    Buna seara! As dorii sa stiu ce preturi au activitatile contra cost!Multumesc!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2045

    Preturi la activitatile contracost?trimisă de: daniela19_10 - în [03.05.11 21:35:55]

    Imi cer scuze! Eu nu am fost acolo dar imi doresc f mult sa ajung. Si pt ca noi nu ne-am ganit sa cautam oferte din martie ca sa beneficiem de early booking... acum constat ca e pretul cam maricel la acest hotel. Asadar imi puteti spune ce preturi au activitatile contracost? Multumesc!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2493

    [Fără titlu]trimisă de: Anturium - în [13.02.10 23:06:04]

    Buna, am vazut anul asta oferte destul de bune pt. Rixos Sungate. Adica preturi sub Susesi, Delphin Palace, Barut Lara. Inclin aproape 90% spre acest hotel. Ati putea sa-mi spuneti despre plaja: e chiar atat de groaznica intrarea in apa si plaja? Despre resort, am auzit numai de bine. Cum sta la capitolul mancare? Este variata? Inteleg ca fresh-uri si bauturi de import ioc. Asa este? Exista bar pe plaja? Pentru sezlonguri trebuie sa te trezesti cu noaptea in cap sau se gasesc la orice ora? Multumesc!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3076

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Rixos Sungate Resort [Beldibi]
    pagină generată în 0.0086379051208496 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]