89877 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Casa Coral

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.09.2018
DE
Avatar Yersinia pestis
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
AUG-2018
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ SEJUR:
1400 de lei, întreg sejurul
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cazare în Sulina: Casa Coral


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Dacă tot sunt la rubrica de review-uri referitoare la cazări, hai să vă povestesc despre cazarea mea de la Sulina.

Acuma, ce ți-e și cu egalitatea asta între membrii acestui sait: unii scriu despre cazări de enșpe stele, prin Grecia, Spania, Malta sau, ce știu eu, Planeta Uranus, iar eu, ca sărăntocul clasei, bat apa-n piuă cu Sulina. Dar, nah, ce vreți, ca orice ființă născută vie, de la naștere spui, am primit prin spirala aia, ADN, niște reflexe care ajută individul să trăiască: să respir, să mănânc, mă rog, o sumă întreagă de nevoi pentru liniștirea cărora ne întrebuințăm mare parte din resursele fizice și materiale.

Așa și io, chiar dacă mă aflam la Sulina și am văzut locuri frumoase, tot trebuia să poci pune capul jos, undeva, în cadru organizat, trebuia să mănânc și să beau ceva.

Viața mi-a îndrumat pașii spre Pensiunea ”Casa Coral” din Sulina. De fapt, ca să fiu sincer, întâi a fost cazarea și pe urmă Sulina, că, am povestit, ne-a plăcutără cum arăta pe saitul de rezervări. Un fel de ce-a fost întâi :oul sau găina ?

De ajuns la ea se ajunge relativ ușor, ținând cont de faptul că Sulina n-are atât de multe străzi, este amplasată pe strada 1, nr 195. Mai exact, pe faleză, spre capătul cu Palatul Comisiei Europene a Dunării.

De fapt și locul unde se află pensiunea este cumva istoric : în decursul vremii a fost clădirea fostului Cerc al Marinei Militare din Sulina, dacă vă vine mai ușor așa.

Ca să n-o mai acresc atâta, dacă eu, care n-am fost niciodată la Sulina, am găsit pensiunea în circa 10 minute, mergând așa, pur și simplu pe faleză, voi, firi mult mai practice, o veți găsi negreșit!

Ce-avem noi aicea

Păi, chiar de lângă faleză, dați pe terasa restaurant a pensiunii. Dacă reușiți să treceți de ispita terasei și înaintați, ajungeți la recepția pensiunii.

În cazul meu, având asupra mea un troller și un rucsac în spinare, în momentul în care am pătruns pe terasă, am fost abordat de o persoană,bărbat, după cum arăta, care m-a întrebat:

-Sunteți domnul A... ?

A fost momentul în care mi-am dat seama că celebritatea mea deja îmi depășise așteptările, aveam admiratori și în localitatea unde nu-mi luciseră ochișorii în viața mea!!! Să nu râdeți, treaba asta a avut schimbări majore în atitudinea mea: brusc mi-am umflat pieptul la dimensiuni ce mi-au depășit burta, ori, trebuie să știți că ăsta nu-i un lucru ușor de făcut. Ba, m-am uitat și mândru la Adriana, ”Nah, ce mai vrei, ești soția unui om celebru? ”.

Doar că-n viață trezirea la realitate este destul de dură, cel de m-abordase a continuat întrebarea:

- Cel care aveți rezervarea pe B... ?

Refluxul de mândrie a făcut ca pieptul să redevină mic, nu de alta, mă înroșisem la față de la cât am ținut aerul aspirat în mine, burta a revenit la dimensiunile normale, gata, mândria-mi de a mă fi crezut vreo valoare s-a topit ca untul în tigaia încinsă.

Am recunoscut, spăsit, că, da, eu, în clipa mea de nebunie, am ales să deranjez locația cu cererea de a-mi fi asigurată o cămăruță acoloșa. Și, că, da, pentru asta, am apelat la serviciile cunoscutului sait de se ocupă cu rezervări. Ba, mai mult, ca să fiu sigur, am dat și-o sumă de 100 de lei avans...

-Bine ați venit, după cum vedeți, vă așteptam!

Am fost cazat la camera nr 8, cameră la parterul pensiunii, cameră nu foarte mare ca dimensiuni dar care-ți dădea voie să te foiești, unul pe lângă altul, fără să ai conflict de prioritate . Era de-ajuns de mare pentru noi doi .

În interior era curat și răcoare, ceea ce, ținând cont de căldura de-afară, era mană cerească!

Acuma, nah, mă știți, să nu mă puneți să-ncep să vă descriu cum arăta perdeaua, ce culoare avea covorul sau hârtia igienică de la baie. Pentru asta o s-aveți poze la îndemână, pe care vă recomand să le votați vârtos. Este de ajuns să vă spui că toate condițiile era împlinite, nu aveam nimic de cârcotit.

Plus că, eram deja pregătit să miroasă, un pic, a umezeală, că așa au spus toți de-au scris pe sait despre cazările din Sulina, că, din cauză de Dunăre, incintele cam miros a umezeală. Ei, bine, m-ați păcălit, aici nu mirosea!

Singura emoție care-o aveam era legată de faptul că având ieșirea spre terasă, mă gândeam c-o să am tot zgomotul de acolo la mine-n cameră. :((

Ceva cam cum pățisem la Mamaia, la cazarea de v-am spus de ea și pe care nu o mai repet.

Eh, și-aici, răspuns greșit: chiar dacă am stat cu geamul dat pe deschiderea batantă sau, larg, nu am avut zgomot! Aaa și nici țînțari!!!

Rezumând, cazarea a îndeplinit cerințele de le-aveam noi, așa că chiar sunt mulțumit, recomand!

Că pentru că de ce spun asta: în cameră am petrecut cel mai puțin timp cât am stat în Sulina, pe motiv că ziua am ieșit la plajă, seara ne plimbam pe faleză și abia după 23 intram de soileam în cameră. Apropos, cum am zis, nu era zgomot, am dormit într-o liniște de început de lume ! Așa că n-am ce să mai bârfesc despre cazare, am zis !

Cât despre servit masa, data trecută nenea web m-a tras de urechi, că le-amestec și că să nu mai fac așa! Așa o să fac, mă jur: să moară mama!

Doar că, uite, în cazul Pensiunii ”Casa Coral ” tot acolo am mâncat, așa că, nah, acuma tot în review-ul ăsta o să descriu cum a fost cu mâncarea!

Chiar în momentul sosirii noastre, după ce ne-am cazat, am abuzat de terasa în cauză.

Noi, moldoveni fiind din cauză de naștere dincolo de Milcov, felul de mâncare obligatoriu la masa de prânz este ciorba ! Chiar dacă mersesem cu șalupa pe Dunăre cu o viteză de ne-aruncase de colo-colo asta nu ne-a luat apetitiul plus că șoarecii din stomac își băteau lingurile a masă de prânz ! De-aia, când am văzut terasa, ne-am gândit că acolo-i locul unde vom mânca de prânz. Așa am și procedat, ne-am așezat și am fost băgați în seamă imediat, n-a trebuit să spargem vreun pahar pentru asta ! A venit o doamnă de servea și ne-a întrebat ce-ar dori pipotele noastre să mănânce așa c-am comandat : eu o ciorbă de pește, Adriana, mai tradiționalistă, o ciorbă de văcuță(sanchi, nu-i place peștele, uite, o pârăsc !). Asta, de-a doua comandă, cu smântână și tot ce mai trebuie, ardei iute și alte alea.

Cât mi-am tras sufletul, am vrut și-o vodcă și o bere, iar pentru Adriana, un cola, băutură sănătoasă.

Ambele ciorbe bune, gustoase și servite prompt! Al'ceva n-am mai vrut, așa c-am cerut nota și-am și primit-o. Total 54 de lei, 60 rotund, că oricum nu știu matematică să iau restul exact!

Apoi, timp de două zile, ca să nu pierdem plaja, am mâncat la Plaja” Flipka”, după cum spusei. Meniu cu pește dar aveau și meniu cu pachet : mici, frigărui de porc sau ceafă de porc.Da, am abuzat din toate, mai ales că bănuiam că nu mai aveam vreun motiv să-mi umflu pieptul mai mult decât burta, mă cazasem deja ! :p

Duminică seara am fost tot la ”Casa Coral”, pentru cină. Dacă-i cină, am comandat ceva ușor : storceag de sturion, un chefal la grătar și o saramură de crap cu șalău, vinul casei, vodca de rigoare, cola, preț vreo 130 de lei, cu tot cu tips-ul chelnerului. Storceagul, bun, bun, bun. Chefalul nu m-a dat pe spate, dar nu din vină de bucătar, cred c-așa e el, un pește mai uscat !

În ambele cazuri, servire impecabilă, nimic de reproșat!

Drept este că, seara, târziu fiind, în timp ce ne plimbam pe faleză, ne-am mai oprit pentru o bere sau pentru niște hamsii pe la câteva terase, nimic deosebit, nici ca preț, nici ca mâncare. oricum, per total, mulțumit!

Așa că, în loc de conluzie, spui că, în afara frumuseților naturale ale Sulinei, veți găsi, doritorii de vizitat zona, cazare bună și locuri de servit masa. Cei care aveți încredere-n mine, puteți să faceți ca mine, dar, sunt și alte variante. Eu, pentru a mea, mă pun chezaș!

Acuma, terminai cu Sulina, slavă Domnului, veți suspina voi.

Mneeeaaah, stați cuminți, vin peste voi cu alte și alte impresii, nu mă las, vreau să mă-nroșesc în ierarhie!

Pân-atunci, haidi, pa! Nenea web, pune, te rog zgomotul ista: https://www.youtube.com/watch?v=HwjH0bVadCw

Mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 17.09.2018 10:09:43

Validat / Publicat: 17.09.18 13:02:27

VIZUALIZĂRI: 1481


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38000 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- crismis
[17.09.18 17:24:16]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Bre, îți făcuși păcate cu storceagul ăla, zău așa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[17.09.18 17:34:03]
» mesaj pers

   @crismis: Era bun, zău că nu mint! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[17.09.18 18:30:22]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

   Mă gândeam să nu votez, uite aşa, din motive de atâtea feluri de peşte care stârnesc salivarele!! Hai fie, sper că terminaşi cu gastronomia!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[17.09.18 19:21:06]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mda, eu am alterat ADNul, într-o etapă a evoluției mele a interferat cu vreun pelican. Mănânc pește de trei ori pe zi, 7/7, fără probleme. Bine, ca să mai schimb meniul, pot mânca icre de pește.

   Așa, despre mâncare, pot vorbi cât vrei, am mai spus-o, îmi place să gătesc și o fac de vreo 30 de ani. La mine gătitul mâncării nu-i corvoadă, e plăcere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[17.09.18 19:46:38]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Yersi, te salut!

   Să știi că multe țări ar vrea “o Sulină”, este de o frumusete care nu poate fi comparată cu multe alte locuri, părerea mea.

   Cât despre scrieri malteze, grecești, turcesti sau înstelate, nici nu contează prea mult in opinia mea, important e să fii sănătos și să te bucuri de viață, așa m-a învățat Maria mea.

   Îmi doresc mult să-l duc pe soțul meu acolo, in rurarul ce mie mi-a îmbătat simțurile. N-am reușit să-l conving încă, îi e frică de apă, de aer, nu vrea cu autocar, barcă, vapor, avion, tren. Mai era cineva așa, parcă :p

   Uneori îl oblig, cu Sulina nu îmi iese, poate pentru că știe că acolo e cam ca la țară :D, exact motivul pentru care mie îmi place.

   Tare mult aș vrea ca cei care iubesc Mamaia și murdăresc litoralul românesc să nu ajungă in veci la Sulina, astfel va rămâne curată și frumoasă, fără semințari, fără boxe cu muzica la maxim, fără chiștoace de țigări îngropate in nisip.

   Știi că te citesc dar nu mereu pot scrie un ecou. Aștept și alte povesti din și despre România, iubita și chinuita mea țară.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[17.09.18 20:07:08]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Arată bine Coralul... nuanțe de roșu... curat... spațiu suficient... condiții normale.

   Dar peștele... indiferent cum este gătit, îmi place la nebunie!

   Deci ați mâncat bine... și nu foarte scump, acolo pe terasă.

   Am tras concluzia că merită Sulina câteva zile de plimbare, io îmi făceam griji doar de drumul pe apă până acolo.

   Aștept să ne mai scrii despre plimbările voastre.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[17.09.18 21:43:34]
» mesaj pers

   @krisstinna: Da, Sulina este ceva aparte, spun asta cu toată admirația.

   Munții Vrancei sunt frumoși, pentru că sunt sălbatici, greu de parcurs și, de aia, sunt evitați de “călătorii de duminică “

   Din păcate, ascunderea frumuseților naturii rămâne metoda păstrare a lor.

   Cu excepția avionului, în care nu mă urc decât mort, restul mijloacelor de transport le folosesc fără teamă, probabil ca și Dl “C” procedează la fel!

   Fii liniștită, nu aș vrea să scrii ecouri la postările mele decât dacă acestea-ți spun ceva!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[17.09.18 21:51:21]
» mesaj pers

   @ANILU: într-o zi o să-ți trimit rețeta, aia adevărată, a borșului de pește. Este o mâncare săracă, nu de fițe cum o arată pe la emisiunile de bucătari. Prima și cea mai importantă: se face cu pește proaspăt. Un borș cu roșioară, babușcă, cărășei, o mârliță și-un somotei, abia prinși, e comoară curată.

   În esență, borșul de pește se face cu ce avea pescarul în bașca bărcii: doi-trei cartofi, unul-doi ardei grași, o ceapă-două și vreo trei roșii, o sticluță cu oțet. Ceaunul se atârna peste copastia bărcii, focul se facea din stuf uscat.

   Peștele e un aliment complet, dacă-l gătești bine succesul e garantat!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- krisstinna
[17.09.18 21:57:44]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Știu că știi :)

   Relația noastră o consider specială, te cunosc și mă cunosti destul de bine.

   Să știi ca știu și eu rețeta de borș de peste, lipovenii din Deltă m-au învățat. O am filmată, să nu pierd niciun cuvințel, nicio mirodenie. N-am crezut ca o sa mănânc ciorba lor cu cimbru dar a fost absolut delicioasă. Ba mai mult, am experimentat-o de două ori, la țară, a ieșit bună dar a lipsit apa din Dunăre :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- doinafil
[18.09.18 00:09:41]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

    ........ vin peste voi cu alte și alte impresii, nu mă las, vreau să mă-nroșesc în ierarhie!

   -Iesplică-mi și mie, Dom'le, cum devine asta cu „înroșitu'-n ierarhie?! ", că vreau și io - dacă-i de bine!

   Restul, l-am înțeles și mi-a plăcut, iar note de 10 la toate rubricile, mai rar am văzut!

   Felicitări pentru alegerile inspirate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[18.09.18 05:50:10]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Yammmyyy... ce poftă de pește mi-ai făcut!!! așa de dimineață... și nu mă apuc acum de gătit... îmi beau cafeaua de dimineață...

   Cu borsul tău de pește mi-ai reamintit cum gatea mamaia peștele prins de tataie cu alaul din garla de la noi...

   Dar îmi fac pofta de pește cât de curând.

   O zi frumoasă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[18.09.18 14:51:53]
» mesaj pers

   @doinafil: Păi, e simplu, acuma-s portocaliu, vreau să mă coc, să fiu roșu! 😀

   Da, am pus 10 pentru că eu chiar m-am simțit bine acolo. Știam că merg la 3*, asta am găsit!

   Oamenii s-au purtat foarte frumos cu noi, mâncarea a fost bună-bună-bună, de ce nu aș fi fost foarte mulțumit?!

   Nu-mi place să caut doar petele din Soare, eu chiar mă bucur de excursiile mele!

   Aprecierile sunt relative funcție de fiecare ce vrea sau așteaptă de la locația unde se cazează !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[18.09.18 15:01:38]
» mesaj pers

   @krisstinna: Ca să fim sinceri, nu ne cunoaștem, abia ce te-am văzut la Slănic. Dar, mereu mi-a plăcut cum scrii și ai păreri de care țin cont atunci când se-ntâmplă s-ajung în vreo locație unde tu ai fost deja.

   Și, mai țin minte că ai un zâmbet frumos, care-ți luminează chipul! 😀Și mie-mi plac oamenii care zâmbesc, cred că sunt oameni pozitivi, cei care sunt optimiști!

   Ori, tocmai de-asta îmi place să te citesc, nu-ți plouă în vacanță dacă, atunci când ești la hotel, în loc să ai perdele din mătase ai unele din nuș ce material.

   Esența unui concediu bun nu stă în culoarea tapetului, deși, da, pentru unii contează și eu le respect opinia. Dar, mă bucur când găsesc din cei care gândesc ca mine :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[18.09.18 15:29:14]
» mesaj pers

   @ANILU: Cred că toți, copii fiind am încercat să prindem pește cu perdeaua.

   Eu, nici așa, n-am avut noroc, cred că de-asta n-am devenit pescar Dar, pește mănânc pân’se schimbă banii.

   Plus că, acum avem gustul mâncării făcute de mama, mai ales dacă veneam în casă obosiți și odârliți de foame. Știi că foamea-i cel mai bun bucătar!

   Scuzecă răspund așa de târziu, azi am cules via, parte din ea, a mai rămas de cules partea cu struguri negri, probabil o s-o fac sâmbătă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[18.09.18 20:50:39]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Măi bacteriuță, tu ai fi fost super-fericit la Magnolia din Albena cu de trei ori pește 7 zile/ săptămână.

   Dar, dacă zici că Adrianei nu-i place peștele, pe terasele alea cu hamsii ce făcea? În afară de sănătatea curată de Cola?

   Casa Coral e-o cazare tare bengoasă, departe de-a fi rurală.

   E curată, elegantă, discretă, aerisită și primitoare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[19.09.18 15:08:54]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da, ai dreptate, mănânc pește când e vorba de liberul arbitru, dar, dacă mi se dă forțat fac urât!

   Adrianei nu-i place peștele așa, la modul excesiv, iar dacă e s-aleagă, vrea macrou pe grătar sau, saramură cu crap sau caras.

   Nu suportă borșul de pește, așa că eu, ca să-mi păstrez relația de bună vecinătate, nu-mi forțez norocul, o las ca pe ea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- executorul
[03.02.19 16:29:44]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: bună ziua

   Mi_a plăcut verva cu care ați descris experiență în deltă la casa Coral și am citit toate articolele legate de călătorie și sejur.

   Eu sunt sibian și împreună cu soția și cei doi băieți de 18 ani am zis sa riscăm și să petrecem primul nostru sejur in Deltă și am ales pensiunea Coral pentru un sejur de 5 nopți în luna august.

   As dori sa îmi dați mai multe amănunte legate de transport Tulcea_Sulina, de posibilitățile de a face excursii în deltă și la vărsarea Dunării în mare, precum și orice alte recomandări pe care le considerați necesare pentru un novice că mine in ceea ce privește deltă.

   Va mulțumesc anticipat,

   Cu respect,

   B.Adrian

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[11.04.19 17:34:21]
» mesaj pers

   @executorul: Abia astăzii citii ecoul, de-asta raspund atât de târziu, îmi cer scuze!

   Tulcea-Sulina se face numai pe apă, fie cu cursa NAVROM fie cu firme particulare. Diferența este de timp petrecut pe instalația de plutit: 4 ore cu NAVROM-ul, 1,40 ore cu particularii.

   Găsiți orare de deplasare pe net, precum și date privind costurile.

   În Sulina veți găsi oferte pentru excursii cu barca spre Musura și alte locuri, prețuri diferite, funcție de cât timp și cât de departe.

   Sper ca v-am mai fost util și, din nou, scuze că răspunsei așa de târziu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- executorul
[25.06.19 06:36:05]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: mulțumesc de răspuns. V_as mai deranja cu cate ceva. In ultimul timp unii încearcă să ne sperie că acolo o sa găsim o armata de țânțari asupra cărora Autan_ul nu are efect, că pe plaja sunt vipere, iar în apa mării, cam tulbure, șerpi. Băieții mei cam dau din colț în colț daca sa mai mergem la Sulina. Ce părere aveți?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Traditie reînnodata? (Sep.2018) - punctaj satisfactie: 9.70 (scris in 11.01.19 de cozmin_t din BRASOV) - RECOMANDĂ
 • Casa Coral / Sulina (Jul.2018) - punctaj satisfactie: 9.88 (scris in 06.08.18 de Stereo din BUFTEA [IF]) - RECOMANDĂ
 • Nu recomand pensiunea Coral (Jul.2015) - punctaj satisfactie: 2.50 (scris in 15.07.15 de roxanaRO din BUCURESTI) - NU RECOMANDĂ
 • Impresii Casa Coral Sulina (Aug.2014) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 11.08.14 de Atena2008 din PITESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 8.02
 • GRAD RECOMANDARE: 75.00%
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[14] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2018] Casa Coral, intrarea spre recepție -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010661">Şterge vot</a></div><span id="v91010661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2018] Casa Coral, intrarea spre recepție
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2018] Recepția -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010662">Şterge vot</a></div><span id="v91010662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2018] Recepția
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [AUG-2018] Holul spre camere -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010663">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010663"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010663">Şterge vot</a></div><span id="v91010663" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010663)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010663Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010663MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2018] Holul spre camere
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2018] Același hol -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010664">Şterge vot</a></div><span id="v91010664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2018] Același hol
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [AUG-2018] Intrarea-n cameră -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010665">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010665"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010665">Şterge vot</a></div><span id="v91010665" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010665)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010665Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010665MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2018] Intrarea-n cameră
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2018] Camera -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010666">Şterge vot</a></div><span id="v91010666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2018] Camera
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2018] Camera -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010667">Şterge vot</a></div><span id="v91010667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2018] Camera
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [AUG-2018] Baia -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010668">Şterge vot</a></div><span id="v91010668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2018] Baia
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [AUG-2018] Terasa ”Coral” -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010669">Şterge vot</a></div><span id="v91010669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2018] Terasa ”Coral”
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2018] Terasa ”Coral”-Barul -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010670">Şterge vot</a></div><span id="v91010670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2018] Terasa ”Coral”-Barul
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2018] Terasa ”Coral” -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010671">Şterge vot</a></div><span id="v91010671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2018] Terasa ”Coral”
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2018] Terasa ”Coral” -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010672">Şterge vot</a></div><span id="v91010672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2018] Terasa ”Coral”
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2018] Storceagul de sturion -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010673">Şterge vot</a></div><span id="v91010673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2018] Storceagul de sturion
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2018] Plângerea împotriva noastră -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 17.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010675">Şterge vot</a></div><span id="v91010675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2018] Plângerea împotriva noastră
foto Yersinia pestis [17.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[14] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.125769853592 sec