Pensiunea Cetatuia

Mincarea este praf...
am comandat cartofi prajiti ptr un copil si bucataru a trimis carofi care erau reincalziti congelati... erau beton nu puteai sa maninci asa ceva...
am comandat pastrama de oaie (33de lei) a venit 3 bucatele de pastrama (pe meniu nu scrie gramaju)...
o sticla de vin alb a venit cu ia calda... frapiera nu fusese tinuta la frigider era gelu din ia cald a pus sticla degeaba in ia...
Intamplari care te fac sa nu mai calci pe la ei...
nu am fost cazat la ei...
cam atat despre pensiunea cetatuia...

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de Marius207 in 03.09.18 11:47:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MĂGURA & BERCA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marius207); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în zona Vulcanilor Noroioşi?, MĂGURA & BERCA" (deja existentă pe sait)
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrici de tipul "Unde mâncăm în zona X (sau similare)"
(Notele acordate la capitolul CAMERE au fost retrase)
- Sep.2023 [Restaurant complex turistic Măgura [Măgura]] Restaurantul Complexului Turistic din Măgura — scris în 07.11.23 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 [Restaurant Belvedere [Măgura]] Priveliști și bucate la Belvedere — scris în 10.06.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 [Restaurant pensiunea Casa Matei [Berca]] Mâncare bună, ambient plăcut — scris în 10.07.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Restaurant Belvedere [Măgura]] Degeaba priveliște, te duci totuși sa mănânci... — scris în 30.08.20 de ux117309 din BUZăU - nu recomandă
- Jun.2020 [Restaurant pensiune Cetățuia [Măgura]] Mult mai bine decât speram! — scris în 20.06.20 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 [Restaurant Belvedere [Măgura]] Terasa-restaurant Belvedere (Magura) nu recomand — scris în 16.08.19 de diana2015 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2019 [Hanul Moara Veche [Berca, BZ], restaurant] Ce poate face un zambet — scris în 10.02.19 de carmencis din BRAILA - RECOMANDĂ