ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.03.2018
Avatar elviramvio
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: jud. Ilfov
ÎNSCRIS: 11.06.14
STATUS: AUGUSTUS
LUNA
MAR-2018

2018 Întâlnire AFA - hotel Parc, ALBA IULIA

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" — eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

No, am petrecut noi românește la Alba?!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

“Nu ne amintim zilele, ne amintim momentele” citeam pe undeva, cândva. Așa este, azi încă mai știm că au fost minunate două din zilele lui martie 2018, peste ani ne vom aminti cu plăcere, cu dor, cât de frumos a fost în anul centenarului Unirii sărbătorit la deceniul AFA, în cetatea Alba Carolina. Vor rămâne în sufletele noastre toate momentele unice, frumoase.

Când s-o împlinit sorocul să venim la Alba, am plecat de acasă pe o zi frumoasă și cam așa a fost tot drumul până în cetate. Conduși de înțeleapta Sophia, am ajuns joi în fața hotelului Parc, am tras chiar în dreptul intrării și tocmai când ne întrebam de avem voie sau nu să parcăm acolo, apare pe scări, în spatele unei mustăți deja știute, cea mai veche cunoștință a noastră de pe AFA, Dragoș (pe Dragoș, eu și soțul meu îl știm de mulți ani, de fapt nu pe el personal ci mustața lui care atrăgea toate privirile în cartierul unde am stat. A fost surpriză să-l recunosc pe filmul altor întâlniri AFA, când îmi făceam curaj să merg la Cinciș). Schimbăm câteva cuvinte cu Dragoș, apoi recepție, luat cardul, întrebat de taxa oraș🤣😖, întrebăm dacă avem voie să parcăm acolo și primim o. k. -iul, bucuroși de liftul bun urcăm în cameră unde totul a fost după așteptări, ne răcorim cu ceva din minibar și hai la colindat. Trecem prin restaurant să-l salutăm pe Cornel, constatăm cât de mare a crescut Alexandru și din cauza asta ratăm zâmbetul Anei. În parcul din fața hotelului Zâna se relaxa, era fericită, a ajuns la Alba, se întâlnește cu prietenii și Ioana74 o invită să intre în sinagogă! Colindăm puțin prin zonă, pupici cu Ioana74 care încă robotea la locul de muncă, soțul vrea brusc o ciorbă acră (în Ardeal?!) și uite așa alegem restaurantul Transilvania unde am mâncat neașteptat de bine.

Mergem spre sinagogă, așteptând afară grupul nostru, ne agață pur și simplu un localnic care începe a ne povesti istoria de-a fir a păr a comunității evreiești din Alba Iulia. Cum m-o fi nimerit tocmai pe mine nu știu dar mi-a dat aproape mură-n gură un articol pe care-l voi scrie după ce scrie Zâna, doar ea a fost răspândacul invitației Ioanei74 (strigați toți să scrie de sinagogă, a intrat prima dată în astfel de lăcaș așa că...).

După ce ne revedem cu grupul, ei rămân la concert la sinagogă, noi plecăm spre cetate la Catedrală, vedem, venim leșinați la hotel, somn.

Vineri dimineață zic să apuc și eu 2-3 ore prin cetate că după prânz vine lumea AFA și trebuiesc date ecusoane, pupături, cunoștințe noi, îmbrățișări, strânși bani pt Tara Vinului, etc., etc. Păi sună Zoazore (nu era Zână în momentul ăla 😆), zice hai repede la hotel că eu plec la Transilvania, trebuie să dai ecusoane, să iei tombole (aici am zis pass că nu umblu cu atâtea valori până vine Roth). După ce-mi revin, preiau comanda grupului meu de 2 persoane, redevin instant șefa soțului meu și-i zic să răspundă înainte de a-l întreba, adică merge la hotel cu mine sau rămâne singurel prin cetate. Normal că alege să scape de nevastă, eu sar într-un taxi și la Parc șofer!

Intru furtunos în holul recepției și surprize, surprize, Roth și Mishu deja roboteau la făcut sacoșele cu ce oferise administrația locală. Se umple treptat holul, apar primele necazuri, grupul de turiști de joi au plecat care, cum, la ce oră au dorit, nu după reguli, au lăsat unii și camerele ca după vortex după cum vorbeau cameristele, așa că ai noștri au avut de așteptat până să primească paturile.

După o pauză scurtă - oare a fost pauză ori doar am visat? - hai la colțul cu degustări! Păi ce a fost acolo e demn de un film lung metraj. Muntenii s-au agitat cel mai mult, toată după amiaza au aranjat, au plănuit, au păzit, și-au admirat singuri opera, și-au expus roadele institutului local de cercetări agricole - bananele, soiul buzoian 😮- și de la atâta admirație pentru ei am uitat iar să gust pleșcoii!! Moldovenii hop și ei, cu muzică, cu master chef Ovidiu, soțul Alinei53, cu cap de zimbru, sarmale, cozonaci (Mihaela, săru mâna pentru ofertă dar de data asta am gustat cozonac, buuun de la voi), bragă, socată și …. lapte acru ca în poveștile lui Creangă! Dacă aduceau și putinica cu borș, luam și eu niște huște să le înmulțesc acasă! Poate anul viitor. Și printre toate sarsanalele și recipientele cu lichide ce credeți că tropăiau? Normal,

opincile moldovenilor, ale lui Kelyboy chiar mi-au luat ochiii! Și nu în ultimul rând, Lumina dedicată Mariei v-a protejat dragii mei!!

Bănățenii calmi, retrași într-un colț, modești și adânci sufletește în costumele lor frumoase, unul slovăcesc, corectați-mă dacă greșesc, păcat că a fost timpul atât de scurt dar vă spun acum, ați fost una din frunți, felicitări (ștrudel cu dovleac mai aveți să-mi trimiteți aroma prin telefon, că tare bun a fost?).

Păi disputa ecourilor noastre de dinainte de Întâlnire, colțul Bucureștenilor. Vesel, colorat, tricolor peste poate, puțin austriac🤗 deși Bucureștiul e mai mult turcesc, oameni frumoși și ei, nu v-am gustat nimic, regret. Oricum meniul lor de bază erau "fetițele dulci", eu sunt de modă veche! De fapt pentru mine o astfel de acțiune gastronomică ar trebui să înceapă măcar la prânz pentru a-mi face o impresie la fiecare stand și să nu trăiesc nici cu regrete culinare a la long!! Sau dacă cineva știe formula magică, să-mi dea 32 km înapoi din vârstă!!!

Colțul Ardealului, cornul abundenței conform diplomei!! Oameni tăcuți și harnici, au pus, în afara unei mese deosebit de îmbelșugate, mult din sufletul lor încercat de veacuri, fiecare produs adus de ardelenii locului, a avut amprenta unei comunități care n-a pierit, nu va pieri indiferent de unde bate vântul. Produsele ardelenilor, mai ales cele lichide aurii, au dispărut rapid, a doua zi deja erau întrebări dacă mai sunt, pe unde, cum, cică doar ca medicament ar fi fost dorite! VasileS, știu că ai fost unul din atleții lui Cornel pentru această întâlnire, ai fost peste așteptări și la colțul Ardealului, mulțumirile mele și ale soțului meu pentru tot efortul depus. (trimite-mi te rog prin fb niște popoaie, abia acum am timp să le savurez!). Ioana74, falnica ardeleancă care a trudit și ea din greu în culisele acestei întâlniri, a avut atâtea de rezolvat, s-a pliat pe toate dorințele noastre că mă și mir cum a mai putut dansa la concurs. Dar cu așa soț alături, totul a fost mai ușor. Ardelenii nu se dezmint!!

Marika, mă bucur enorm că am îndrăznit să te învit și nu pot să nu spun că, deși am zis să te gândești 1-2 zile, ai zis prezent în grupul Ardealului în doar câteva minute! Ai fost o prezență plăcută și harnică alături de soțul tău, mi-a plăcut costumul tău unguresc și sper că anul viitor să reușim să ne vedem din nou. Și mi-ai amintit de copilăria mea teleormăneană unde se făceau prăjituri de mălai! Marinescu Ion și soția, au completat echipa și cu multe glume. Nu uitați, anul viitor aveți o misiune clară dar secretă încă! Dan&Ema, bun paharnic de palinci, a adus mâncare autentică de puteam să mai stăm 1-2 zile pe la Alba, s-a ținut serios de treabă și a lăcrimat probabil (pe el a căzut greul curățării cepei roșii 😪)

Grupul Ardealul a avut drept căpitan cum a zis Cornel, o mândră și fercheșă ardeleancă, pe Extracrisina, care a cohnărit cornulețe sănătoase, a aranjat pe blide cărnații, slana, călbajul (caltaboș), a făcut peretarul cu icoana, a adus un preș pentru musafirii noștri mai friguroși și a robotit îndelung la portretul Mariei în costum popular ardelenesc și credeți-mă ca asta i-a luat ceva timp și răbdare până a ieșit cum trebuie. Maria în costum popular ardelenesc, opera Extracrisinei, este azi acolo unde îi e locul, acasă la Eve și Marinuș. Doamna căpitan Extracrisina, draga mea nouă prietenă de suflet, mulțumiri și la mai mare-n grad! Și să-i urăm doar de bine căpitănesei noastre, peste 2 zile serbează niște ani frumoși. La mulți ani frumoși Cristina!! La fel, mulțumiri ardeleanului consort, tăcut și inimos ca orice transilvan autentic.

Nu vorbim de premii aici, toți am câștigat, indiferent de unde și cu ce am venit la mesele noastre, a fost frumos, s-a pus mult suflet și sperăm să nu se uite acest ingredient de bază!

Tombola, un alt moment așteptat de mulți cu sufletul la gură. Eu, deși cu rodajul făcut la acest obicei frumos, tot am șocat asistența cu acel “eu ce trebuie să fac”? Păi gândul și ochii mei erau prin sală, după bani, ai voștri, normal, pentru Tara Vinului!!! Roth, acum mă amuză mirarea din ochii tăi! Ce am primit la tombolă? Păi nici nu vă puteți închipui, Mihaelab a dăruit un cadou minunat, foarte valoros și acesta a ajuns la mine. Nici nu știți ce reacție am avut în cameră când am deschis cadoul, veți vedea în poze și vă asigur că sunt valoroase. Mulțumesc Mihaelab, inimă mare.

Sâmbătă, excursiile. Noi Țara Vinului, cu micile bâlbe inerente oricărei acțiuni de acest fel, a fost o reușită datorită lui Cornel, cred că și VasileS are aici merite, am eu așa o părere în urma unui PM mai vechi. E momentul ca cine știe să spună adevărul, a fost o excursie greu de realizat, un proiect pilot, un loc extrem de greu de obținut, Jidvei! Bucurați-vă că l-ați vizitat, uitați neplăcerile. Voi avea cândva, curând, un articol dedicat doar acestei excursii, Țara Vinului.

Premierea scriitorilor și cârcotașilor AFA, un moment emoționant care ne va rămâne în inimi mult timp. Pe lângă multe lacrimi a avut și părți haioase, de neuitat. Cornel, dacă sunt harnică anul ăsta, în 2019 îmi iau remorcă la mașină, păi 4 cupe am căpătat de m-a întrebat și bărbatul și feciorul unde le voi pune, eventual să-mi cumpere vitrină separat. Mulțumesc mult Cornel, premiul meu AFA este în suflet și va fi acolo mereu. Doar că eu am uitat aparatul foto în cameră în iureșul provocat de cartelită, soțul era la duș așa că n-am poze cu Cornel, Andox și voi cei premiați tocmai în acele momente când munca v-a fost răsplătită.

Seara de sâmbătă, regalul Întâlnirii. Păi cum altfel, Crai Nou ne-a dăruit mult, ne-au îmbogățit sufletele și pentru noi ce simțim românește, inimile băteau cu putere. Felicitări Crai Nou, mulțumim din suflet Cornel că ne-ai dat prilejul să-i ascultăm. Acum dragă Cornel, după Alba Iulia, îți va fi și mai greu să faci o întâlnire anul viitor dar vom fi mulți care te vor ajuta (a zis Ghișor că sunt soacră doar pe site, ei bine nu puteam să-l las să mintă 🙆‍).

Ziua lui Ovidiu, deja în programul întâlnirilor, la mulți ani frumoși Ovidiu! Anul acesta au mai fost doi colegi sărbătoriți, la mulți ani și lor!

Licitații și acțiuni caritabile în programul serii, vă povestește curând organizatoarea, Roth, Inima inimii AFA.

Despre petrecerea de sâmbătă seara îi rog să povestească pe cei care au venit prima dată, noi, veteranii, deja i-am dat nota maximă. A depășit toate așteptările, a fost în Ardeal, a reunit o parte din comunitatea AFA, a fost o mare sărbătoare românească care merită să fie amintită aici. Am petrecut cu adevărat românește. Deci dragi boboci, curaj, aveți cuvântul!

Partea tristă a întâlnirii, duminică dimineața, plecarea spre casele noastre! De data asta eu eram cea grăbită, veștile meteo nu erau deloc bune. Soțul meu însă trăgea de timp, poza de grup, obligatoriu mi-a zis el, șoferul!! Multumesc dragule, mă revanșez și plimb eu mini monstrul, pe Piciu, o singură dată!

Vă spun, ca și la articolul din 2017, cortina a căzut, luminile s-au stins dar mă repet fără teamă, diamantele AFA au strălucit și anul acesta, mult mai mult, fațetele lor au adunat toată lumina sufletelor noastre și strălucesc cu putere. Mulțumesc Domnule Cornel și tuturor celor ce te-au ajutat.

Vă spuneam cumva că cineva acolo sus ne iubește și veghează. Am avut noroc chiar cu vremea, dacă întâlnirea noastră ar fi fost în săptămâna asta, cert pentru mulți erau ceva probleme de ajuns la Alba Iulia. Mulțumim Înger Păzitor.

La mulți ani frumoși Amfostacolo.ro!

Vă rog atașați youtube Așa beau oamenii buni / N. Furdui Iancu. Mulțumesc.


---
Trimis de elviramvio in 20.03.18 19:54:20
Validat / Publicat: 20.03.18 20:50:38
VIZUALIZĂRI: 1130INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în zSTRATOSFERA.
44 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 56 PMA (din 56 voturi)

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

44 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 44
webmaster45 [20.03.18 20:29:22] »

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

elviramvio [20.03.18 20:46:50] »

@webmaster45:

Mulțumesc mult. Te rog îndreaptă câteva poze, mulțumesc.

elviramvio [20.03.18 20:58:20] »

@webmaster45:

Te rog și fain și frumos, îndreată P12,14,15 și 17.

Mulțumesc.

webmasterX [20.03.18 21:00:33] »

@elviramvio: sunt DEJA îndreptate, apar normal la ceilalți utilizatori; la tine, browserul le aduce din cache; încearcă un CTRL+F5 și vor apărea corect și la tine

elviramvio [20.03.18 21:07:56] »

@webmasterX:

Al naibii browser, să vezi ce-i fac😣 Mulțam că l-ai dat în vileag!

maryka [20.03.18 21:12:56] »

Ce frumos descris! Parcă am retrăit totul! de fapt cred că ăsta e și rostul, așa ne aducem aminte, rememorăm moment cu moment, chiar ce eu am uitat, văd prin ochii altora.

Mă bucur că am făcut parte din echipa Ardealului, mă bucur că am fost alături de oameni frumoși și harnici.

Cum nu am făcut poze atunci, fiind ocupată cu aranjatul, aștept să văd poze de la ceilalți colegi.

Felicitări!

La mulți ani AFA!!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
Dan&Ema [20.03.18 21:17:33] »

@elviramvio:

Elvira, multimesc ca ai explicat de ce am lacrimat la Alba! Sa se spulbere la intrebari sau interpretari. 😂

Mie mi-a facut placere lacrimata sa lucrez la atelierul de taiat ceapa. Iar masa, da! Atat de imbelsugata la noi, la ardeleni, ca n-au incaput nici jumate din merinde.

Stii, se termina o mare petrecere si te gandesti ca intra totul in uitate. Dar de unde! Vine o perioada cand se scrie sincer si pasional si doar urmand cuvintele insirate de useri pe sait, retraiesti momentele de mare exuberanta sau de emotie sau de fericire sau de mandrie ca suntem romani sau sau sau.

M-am bucurat mult sa lecturez articolul tau, il asteptam.

Numai de bine! 😂😄

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
ghisor [20.03.18 21:22:29] »

@elviramvio: Tz, tz, tz... nu ma prinzi. Am intuit bine. INCA razbate emotia in aticolul tau si la cateva zile dupa.

Altfel, foarte frumos si la obiect articolul. Desi, cred ca s-ar putea scrie muuulte pagini intr-un singur articol si tot nu s-ar cuprinde tot.

Cel mai mult imi place ca scriu mai multi colegi si e placut sa vezi prin ochii fiecaruia cum s-au desfasurat "ostilitatile " la Alba. Un singur lucru e comun la toti: a fost excelent.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
mishu [20.03.18 21:22:36] »

@elviramvio: Oooffff ce ma mai faci sa oftez Elvira. Pentru mine astfel de intalniri trebuie pritocite bine de tot, ar trebui sa ajung de joi ca sa imi fac incalzirea, apoi inca vreo 3 zile sa ma obisnuiesc si inca macar una sa ma dezobisnuiesc.

Am crezut anul trecut ca a fost o intamplare dar ea s-a repetat si anul acesta, alaturi de voi ma simt ca lovita in freza, ma vrajiti si ma faceti sa nu ma mai misc (de fapt nici nu prea m-am miscat), stateam in coltisorul meu si va admiram pe toti, atat de multi oameni minunati adunati intr-o poveste atat de frumoasa.

Am fost atat de tuta ca nici poze nu prea am facut, va sorbeam din priviri, iar costumele populare, semnificatia lor, un adevarat regal al dragostei de frumos si de oameni.

Incerc si eu sa crosetez un articol despre aceasta intalnire, insa momentan nu pot, imi trebuie liniste (in primul rand o liniste interioara) pentru a va reauzi pe voi cei alaturi de care am petrecut momente minunate.

Felicitari pentru ceea ce faci pentru AFA si noi toti, votat cu mare drag.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
roth [20.03.18 21:33:15] »

@mishu: na ca iti cam iesii cu inca 3 zile sa te dezobisnuiesti... acum nu chiar 3, da sigur e nevoie de inca 1 saptamana sa iti revi.

Asa ca vezi ce iti doresti ca s-ar putea sa iti iasa... corect?

@elvira

multumesc pt propunere, a fost o experienta ce as repeta-o oricand de la cap la coada.

Inspirata sa vin la traseul cu Degustarea Vinului, asa am avut inca o zi minunata de care o sa imi amintesc multttt timp.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
elviramvio [20.03.18 21:46:50] »

@roth:

Uneori am și idei bune, doar uneori 😂 Acum, să facem haz de necaz, "meritul" e la Doinafil, doar s-au îmbătat cu gripa.

Mă bucur că ai fost unde ai vrut, ai salvat și situația cu șoferitul, 2 în 1 😘

elviramvio [20.03.18 21:54:20] »

@mishu:

Ai grijă ce-ți dorești cu numărul de zile la anuale AFA! Dacă ne ia Cornel în serios și-și mai bate câteva piroaie în neuroni?

Și tradu-mi și mie "tută", e cuvânt german?!

Hai să fii sănătoasă că restul vine de la sine! 😘

(Sper să mai încarc mâine niște poze pe aici, am și cu tine una aleasă)

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Denisa13 [20.03.18 22:13:46] »

Am citit pe nerasuflate. Frumos povestit.

Imi pare rau pentru eroarea din ecoul de ieri. Vinul lui Marika este de vina. Asta am baut cand am povestit cu extracrisina si am retinut prost data nasterii. Am felicitat-o si eu azi si mi-a spus ca nu am retinut bine. Oare cate felicitari a primit azi? Sper sa nu uit sa o felicit si de ziua ei

Ma bucur ca v-am revazut si cutiuta este plina cu bomboane - multumim.

Va pup si va imbratisez cu drag pana data viitoare.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Admin [20.03.18 22:26:33] »

@Denisa13:

Am felicitat-o si eu azi si mi-a spus ca nu am retinut bine. Oare cate felicitari a primit azi? Sper sa nu uit sa o felicit si de ziua ei

+1

elviramvio [20.03.18 23:34:04] »

@maryka:

Mulțumesc Marika. Totul a fost frumos și sper să fie mereu așa. Nici eu nu am multe poze anul ăsta, așa a fost să fie.

Să ne vedem cu bine la următoarea întâlnire!

elviramvio [20.03.18 23:42:06] »

@Dan&Ema:

Păi ai avut muncă grea, tu și asistentul tău, la curățat ceapa, de, munca de jos 😅 Da și când ai trecut la umplut păhărele, erai tare căutat!! Și tare ocoș!

Numai bine!

elviramvio [20.03.18 23:52:23] »

@ghisor:

Tz, tz... te-ai prins singur... în mrejele AFA!! Mă bucur!

Cam așa e de când vin eu la întâlniri, asta-i a treia! Euforie mare când se anunță locația, ecourile dau în clocote, urmează liniștea dinaintea exploziei solare, apoi euforia de după și treptat liniștea așteptării următoarei întâlniri, noroc că perioada asta se umple cu vacanțe!

Hai, uimește-mă cu niște vacanțe pe măsura voastră!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
elviramvio [21.03.18 00:06:57] »

@Denisa13:

M-ai distrat, vinul bată-l vina 🤗 N-am felicitat-o azi, am aflat pe alte căi de 24 martie. Pune telefonul să te strige 😅

Pupici pentru pitici și mămici!

elviramvio [21.03.18 00:09:13] »

@Admin:

😂😁

krisstinna [21.03.18 09:00:55] »

@elviramvio: Excelent ai descris totul, zâmbeam și citeam

M-am distrat vineri când toți aveați mesele pline iar eu mă plimbăream pe lângă voi. Ce puteam face? Râdeam cu voi, m-am simțit foarte bine având in vedere situația in care ne aflam.

Mai mult, vin ospătarii la mine, îmi aduc o farfurie pentru a pune acolo câte ceva din preparatele noastre, mă bufnește râsul și-i zic: eu n-am bucate, sunt amărâtă, n-am nici unde și nici cu ce lipi meniul, tu in loc să mă ajuți vrei să mă încurci? / de unde sunteți doamnă, zice el/ Aaa, deja m-ai necăjit, cum sa nu știi tu de unde sunt eu

Săracii oameni, i-am zăpăcit de tot. Dispare unul dintre ei, se întoarce la mine cu pupitrul de la lăutari, cu scotch pentru a lipi meniul și pe geam, mă ajută și eu mă declar super încântată.

Doamne, cât m-am distrat cu voi, de glumițele voastre haioase pe seama Bucureștiului , sunteți minunați!

Ați fost la înălțime, toți, sunt mândră că faceți parte din viața mea

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
elviramvio [21.03.18 09:14:34] »

@krisstinna:

Păi cu tine nu se pune nimeni, din orice faci prilej de bucurie. Bieții oameni nu știau cu cine se pun 😁

Da, toți am fost buni anul ăsta, orice cârcoteală despre petrecerile noastre e de aruncat la coș! Colțul degustărilor a fost așa ca un exercițiu anul ăsta, deja circulă câteva idei pentru anul viitor!!

Normal că s-au făcut glume cu voi, bucureștenii! I-am promis miere lui Robert pentru fetițele dulci, nu i-am spus că-i dau miere neagră să păreți așa mai creole! O păstrez pentru anul viitor, atunci să-l vedem dacă are curaj 😂

O zi bună Cristina! 😘

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
ioana74 [21.03.18 09:42:26] »

@elviramvio: Draga noastra draga, am petrecut foarte romaneste la Alba! A fost cea mai frumoasa atmosfera posibila atat vineri seara cu acel regal culinar cat si sambata cand ne-am simtit ROMANI

Costumele populare au fost superbe, s-a umplut restaurantul de Feti Frumosi si Ilene Cosanzene! Stacheta a fost ridicata suuus de tot, va fi greu sa o doboram la urmatoarele intalniri dar nu ne lasam

Cuvintele sunt prea putine pentru a descrie cum ne-a umplut sufletul de bucurie aceasta intalnire, iata ca tu, cu cuvinte mestesugite ai reusit sa redai atmosfera atat de plina de frumos si plinatate sufleteasca!

Te pup cu drag frumoasa doamna si deja numaram zilele pana la urmatoarea intalnire

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
extracrisina [21.03.18 10:19:12] »

@elviramvio: m-ai emotionat cu articolele tale foarte frumos scrise, sunt mandra si multumita ca am partitipat la intalnirea AFA si mai ales sunt bucuroasa ca am cunoscut oameni buni ca tine, Vasile, Ioana, si toata lumea, am legat prietenii, sa ne vedem cu bine la urmatoarea intilnire.

Felicitari pentru articole

elviramvio [21.03.18 12:06:40] »

@ioana74:

Ioana, mă alinți! Pentru mine a fost cel mai frumos moment AFA, sunt sigură că nu voi mai avea ocazia asta, să îmbrac un costum ardelenesc superb (purtătoarea cam grăsuță și ridată însă) și să cunosc niște ardeleni cu inima cât toată România noastră. Petrecerea a fost magnifică, nu am cuvinte suficiente, anul acesta vă sunt mult prea recunoscătoare vouă, celor din Colțul Ardeal.

Mă bucur că te-am cunoscut mai mult, sper să fiu cu voi și anul viitor.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
elviramvio [21.03.18 13:56:53] »

@extracrisina:

Cristina, eu îți mulțumesc, știu efortul tău de dinainte de întâlnire, știu cât te-ai chinuit să iasă totul bine.

Te îmbrățișez cu mare drag (dacă ajungi să iei popoaie de la Vasile, oprește-mi și mie 2, vin în gară să le iau 😘)

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
extracrisina [21.03.18 14:19:11] »

@elviramvio: le aduc la tine la Bucuresti si le pastrez calde

elviramvio [21.03.18 14:39:06] »

@extracrisina:

Mai la dreapta, în Ilfov 😁😘 Bănuiam eu că nu mă lași tu!

extracrisina [21.03.18 15:54:35] »

@elviramvio: daca mai este nevoie vei mai purta acelasi costum cu mici retusuri

elviramvio [21.03.18 18:03:21] »

@extracrisina:

Acum am văzut ecoul, scuze. Iar mă uimești, mulțumesc mult da unde să-l mai port că pe la noi nu se fac așa întâlniri cum am văzut că aveți voi, ardelenii. Oricum, săru'mâna, știu că pot conta pe sprijinul tău și asta înseamnă mult.

"Tabla" aia de slană de la tine a avut un succes nebun, mi-a consumat ceapa roșie din cămară 😅😅!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Denisa13 [21.03.18 18:20:14] »

@elviramvio: Pai daca sunteti amatoare va invitam la noi in Ardeal.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Dan&Ema, Denisa13, elviramvio, extracrisina, ghisor, ioana74, maryka, mishu, roth, ungureanica, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
Website Security Test
pagină generată în 0.12154507637 sec
ecranul dvs: 1 x 1