84396 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Kolping Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.02.2018
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 3 nopti
TIP: SINGLE
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
750 lei (posibil mai puțin); n-am plătit eu
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 42 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un hotel excelent pentru „ieșit în lume”


La sfârșitul lui mai 2017 a trebuit să particip la un congres, la Brașov. De obicei mi se repartizează un loc într-un hotel și asta e; oricum, nu prea am avut a mă plânge, știu că standardele sunt destul de sus și oricum nu petrec prea multă vreme în camera respectivă. De data asta însă am avut posibilitatea să aleg între... aproximativ 15 locații, de unele mai auzisem, de altele nu...

Ca un adevărat profesionist ce mă aflu, am luat-o științific. Le-am poziționat pe hartă, am citit review-uri, m-am uitat la poze, am cântărit avantaje și dezavantaje și am ales: Hotel Kolping.

Hotel Kolping este clasificat la 3 stele și pe booking are nota 9 din peste 1300 de comentarii. Este situat la poalele Tâmpei, pe Str. Petofi Sandor, nr. 27. Se laudă cu 37 de camere duble, 3 suite și 3 apartamente, iar prețul unei nopți de cazare (ce include și micul dejun) pleacă de la 250 până la 340 lei, în funcție de numărul de ocupanți, de spațiu, dotări, view și poate și alte criterii.

Am ajuns în Brașov într-o superbă zi de mai, aproape vară! Prietena cu care am venit trebuia să fie la 12 la o ședință, așa că n-a mai avut timp să mă ducă și la hotel, am coborât la Kronwell, lângă gară. N-a fost bai, căci - așa cum se întâmplă de obicei la astfel de evenimente - este imposibil ca „în secunda doi” să nu dai nas în nas cu vreun cunoscut! Ceea ce așa s-a și întâmplat, o altă prietenă tocmai descindea și ea din altă mașină. Ne-am înregistrat la congres, ne-am dus pe urmă și-am mâncat la Sergiana (despre mâncătorii altădată!), am dezbătut ultimile noutăți presante și... gata, fiecare pe la casa ei, că ne cam săturaserăm să plimbăm bagajele după noi!

M-am uitat pe hartă și-am constatat că hotelul meu nu era chiar departe, dar nici aproape, așa că am preferat să iau un taxi. Șoferul mi-a confirmat alegerea: „O să cam fie de urcat, doamnă!” A avut dreptate.

M-a lăsat chiar la ușa hotelului și specific asta pentru că e ceva pantă chiar și din stradă până la intrarea în hotel! Mă așteptam la asta, o luasem în calcul atunci când am făcut alegerea, bănuiam ce înseamnă „la poalele Tâmpei” și nu m-am înșelat. Mi-a plăcut însă mult aspectul exterior al clădirii alb-maro, nu prea înaltă (2 etaje), asimetrică. În fața ei am observat și o mică parcare, deja plină la ora aceea (ulterior am observat că mai erau locuri și undeva în stânga, sub terasa primului nivel al hotelului).

Am urcat cele câteva trepte, am trecut de ușa de la intrare și m-am trezit într-un hol generos, acoperit cu plăci mari de gresie de calitate, mobilat însă auster, doar cu o canapea de piele și cu un stativ cu pliante turistice. În stânga, o ușă, deasupra căreia scria „Moldova/ Săli de seminarii”. În față se făceau însă niște scări spiralate către nivelul următor și o plăcuță aurie fixată pe perete îmi spunea că aia e direcția potrivită: „Spre Recepție”.

M-am trambalat cu trolerul pe ele, în timp ce eram hotărâtă să dau o bilă neagră hotelului din acest motiv; ulterior mi-am revizuit evaluarea, căci aș fi putut lua liftul chiar de la parter, de afară, dacă aș fi ocolit intrarea prin stânga. Mă rog, să zic că o biluță neagră tot merită, căci acest lucru nu era semnalizat în niciun fel, iar turistului gogoman care vine pentru întâiași dată în viață la Kolping nu-i dă prin cap să facă stânga, ci se repede la intrarea principală! Și prima oară îți trebuie cel mai mult, că atunci vii cu bagajele, pe urmă poți să zburzi pe scări, nu-i problemă!

Recepția e un spațiu drăguț, aerisit, luminos aflat fix în mijlocul primului nivel, pe care îl împarte cu restaurantul pentru mic dejun și cu restaurantul a la carte, cu spațiul de relaxare, cu o vitrină ce expune articole sportive și cu zona lifturilor. Am fost preluată imediat de... nici nu mai știu; tânără? tânăr? parcă era o fată totuși. (Ehee, a trecut mult de atunci, dragii moșului! :)...) Am completat formularul arhicunoscut și am primit cheia de la cameră (cheie, nu cartelă electrică; dealtfel, am fost rugată s-o las la recepție de fiecare dată când plec din hotel; probabil s-au gândit să n-o car aiurea). Mi s-au oferit relații despre micul dejun (de la 7 la 10) și mi s-a explicat că îmi voi găsi camera la ultimul nivel, al... 3-lea! N-am zis nimic, am crezut că nu m-am uitat eu bine... Mai târziu, misterul avea să se elucideze. Hotel Kolping e construit pe o pantă, deci una e din față și alta e din spate. De exemplu, ușa din capătul palierului meu (ultimul deci) dădea fix pe o terasă folosită pentru gratarageală, după care începea pădurea.

Urcai deci și descoperii camera 306, penultima de pe coridor. În dreptul fiecărei uși e câte o plăcuță pe care sunt scrise numărul și numele (în română/germană/magiară) camerei; pe a mea o chema Mediaș; nu știu de ce, dar mi-a plăcut asta. Poate pentru că am trecut cândva prin Mediaș și m-a încântat aerul său plin de mister, chiar dacă totul era închis și orașul nu mi-a dezvăluit niciunul dintre ele...

Mi-a plăcut și camera de cum i-am trecut pragul, liniștitoare și caldă, îmi venea să mă trântesc în pat și să nu mă mai dau jos 3 zile din el! În primul rând, mult alb - pereții, mobilierul de lemn, lenjeria. Pe jos, pe toată suprafața, un covor cu desen cadrilat, ca de pătură, în tonuri de bej și gri. Singurele pete de culoare erau „eșarfa” de cuvertură verzulie de la capătul patului și tabloul de pe perete, înfățișând un peisaj cu Biserica Neagră și Tâmpa îmbrăcată în copaci ruginii.

Structura camerei pe care am avut-o eu (cred că standard, după cum mă uit acum pe site-ul hotelului, cea mai mică, 24 mp) este una clasică: hol, în dreapta baia, în față camera și un mic balcon. Holul e dotat cu cuier, dulap de haine în 2 uși (umerașe și o pătură de rezervă) și suport de bagaje pe care am găsit un pachet mare de șervețele, perie și cremă de ghete, iar dedesubt papuci de unică folosință.

Baia are o suprafață rezonabilă și conține și ea tot ce trebuie: chiuvetă încastrată într-un blat simplu, oglindă, cabină de duș, vas de toaletă, coș de gunoi, uscător de păr. Gresie gri, faianță bej. Prosoape suficiente, inclusiv pentru duș - albe și pufoase. Drept consumabile - săpun, șampon, gel de duș, cască de păr; toate la dublu, plus hârtie igienică. Totul de bună calitate și perfect funcțional. La chiuvetă apa curge acționând robinetul în sus; dacă îl ridici puțin, jetul este moderat, dar crește în situația în care faci întreaga cursă. Un mod ingenios de a evita risipa, ca și binecunoscutul „cod al prosoapelor”.

Camera conține un pat matrimonial, încadrat de două noptiere cu veioze (în sertare erau 3 ediții ale Noului Testament, una în română, una în germană și alta în maghiară!), prize și întrerupătoare, iar pe peretele opus - un mic birou, un scaun și o oglindă. Mini-barul l-am descoperit la a doua strigare, ascuns după ușa birouașului. Destul de dotat (apă, bere, vin, suc, ciocolată, alune), prețuri rezonabile. Pe birou - o tavă cu pahare sigilate în folie, TV-ul cu ecran plat și telefonul.

M-a atras imediat ușa care se deschidea spre micul balcon, datorită priveliștii ce se întrezărea prin perdeaua fină. Balcon e mult spus totuși, nu avea decât vreo 25-30 cm! :) Dădea însă spre oraș (în dreapta) și spre pădure (în stânga); nu vă povestesc ce plăcut era să deschid dimineața ușa aceea și să mă trezesc în miros de iarbă udă și triluri de păsărele! Deși camerele cu vedere la oraș sunt mai scumpe, eu doar pentru priveliștea spre pădure aș reveni la Kolping și aș cere special o cameră cum am avut, pe latura sud-vestică a hotelului!

După ce am terminat inspecția domeniului personal, am trecut la cea a... restului. Întâi am ieșit prin ușa din capătul culoarului, cea de care v-am amintit mai devreme și am admirat de la înălțime întregul complex și acoperișurile roșii de dincolo de el. Pe urmă am revenit în cameră și am luat la puricat înscrisurile răspândite peste tot. Lucrul cel mai interesant pe care l-am aflat a fost chiar povestea hotelului! Deoarece mi se pare destul de lungă, n-o să v-o spun acum, ci o să atașez mai bine o fotografie lămuritoare și cine vrea o poate citi de acolo. Ideea e că Hotelul Kolping nu este o simplă casă de oaspeți, ci face parte dintr-o fundație caritabilă cu tradiții de peste un secol și jumătate! M-am bucurat și mai tare că am ales acest loc!

Era timpul să părăsesc primitoarea mea cameră și, coborând scările, am descoperit decorațiuni discrete și de bun-gust. Peste tot domnea liniștea și rafinamentul simplu al spațiilor nord-europene. Și, desigur, o curățenie fără cusur...

Micul dejun se înscrie în aceleași coordonate: preparate variate și gustoase. Nu am făcut poze acolo deloc (ba, cred că am scăpat una) și nu mai știu exact ce am mâncat, chestii obișnuite, oricum (pâine, unt, miere, mezeluri, brânză, ouă, legume, fructe, ceai, cafea). Nimic memorabil din niciun punct de vedere.

Am vrut să încercăm în ultima seară și restaurantul a la carte, nu mai aveam chef să ieșim în oraș. Greșeala noastră a fost că n-am întrebat de dimineață, căci avuseseră un eveniment la prânz și dăduseră apoi liber personalului. Așa că a trebuit să ne urnim fundurile, ceea ce până la urmă a fost cu folos... Nu sunt restaurante în imediata apropiere, dar până în centrul vechi (la Poarta Elisabeta) se fac cam 10 minute (la întoarcere mai adăugați câteva, căci, precum zisei, e de urcat un pic!). Tot atât și până la Biserica Sf. Nicolae și la Prima Școală Românească. Cartierul e însă unul dintre cele mai liniștite și mai pitorești din Brașov.

Wi-fi funcționează bine (cu parolă), n-au fost probleme. Seif aveți la recepție, dacă e musai.

Una peste alta, Hotelul Kolping a fost o experiență mai mult decât plăcută, nu cred că puteam alege mai bine, m-am felicitat maxim! Pentru poziția lui m-aș întoarce oricând acolo, dar nu știu dacă pe banii mei; mi se pare destul de scumpișor. Pe de altă parte, o parte din bani merg spre fapte bune, ceea ce e lăudabil... Oricum, un loc cu care nu-ți e rușine să ieși în lume, în care mi-aș caza fără emoții un prieten ne-român. Căci mi-am făcut un obicei când mă duc prin diverse dormitorii prin țară, mă raportez la această situație ipotetică. „Aș aduce aici un străin sau mai bine nu?!” Din fericire, în ultima vreme am răspuns de multe ori, din toată inima: „Da!”

---
Impresii încărcate de crismis in 03.02.2018 18:42:25

Validat / Publicat: 03.02.18 19:34:50


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ROMÂNIA
VIZUALIZĂRI: 915


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  54000 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[03.02.18 18:45:55]
» mesaj pers

   @crismis: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[03.02.18 19:50:56]
» mesaj pers

   @webmaster26: Da, e ok.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[03.02.18 20:44:15]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[03.02.18 20:50:47]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[04.02.18 08:55:20]
» mesaj pers

   @crismis: Azi sunt ”în mână bună”. La așa frumusețe de hotel, așa ce se asortează un SB! Deci, l-am ”livrat” din toată inima!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[04.02.18 09:16:16]
» mesaj pers

   @Zoazore: Danke! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[04.02.18 09:22:30]
» mesaj pers

   @crismis:

   Chiar ești profesionistă! Și norocoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[04.02.18 09:27:27]
» mesaj pers

   @elviramvio: :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[04.02.18 09:31:19]
» mesaj pers

   @crismis: Bitte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Foarte bine (Apr.2018) - punctaj satisfactie: 9.70 (scris in 24.05.18 de Adela88 din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • De evitat (Mar.2018) - punctaj satisfactie: 7.20 (scris in 13.03.18 de dada24 din GALAţI) - NU RECOMANDĂ
 • Un revelion ca-n povesti (Jan.2009) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 24.02.10 de roxxie din ROMAN) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 8.93
 • GRAD RECOMANDARE: 66.67%
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Hotelul Kolping văzut din stradă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942146">Şterge vot</a></div><span id="v9942146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Hotelul Kolping văzut din stradă
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Hotelul Kolping -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942147">Şterge vot</a></div><span id="v9942147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Hotelul Kolping
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [MAY-2017] Hotelul Kolping, camera standard -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942149">Şterge vot</a></div><span id="v9942149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Hotelul Kolping, camera standard
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Hotelul Kolping, camera -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942151">Şterge vot</a></div><span id="v9942151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Hotelul Kolping, camera
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Vedere de la balconașul meu spre dreapta... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942152">Şterge vot</a></div><span id="v9942152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Vedere de la balconașul meu spre dreapta...
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] ... și spre stânga -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942153">Şterge vot</a></div><span id="v9942153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] ... și spre stânga
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Camera, văzută dinspre fereastră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942155">Şterge vot</a></div><span id="v9942155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Camera, văzută dinspre fereastră
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Holul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942157">Şterge vot</a></div><span id="v9942157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Holul
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [MAY-2017] Dulapul de pe hol -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942158">Şterge vot</a></div><span id="v9942158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Dulapul de pe hol
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] Tot pe hol -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942160">Şterge vot</a></div><span id="v9942160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Tot pe hol
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [MAY-2017] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942161">Şterge vot</a></div><span id="v9942161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Baia
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2017] Consumabile în baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942162">Şterge vot</a></div><span id="v9942162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Consumabile în baie
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942163">Şterge vot</a></div><span id="v9942163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Baia
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2017] Povestea fundației și a hotelului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942164">Şterge vot</a></div><span id="v9942164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017] Povestea fundației și a hotelului
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2017] Servicii oferite de Hotelul Kolping -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942166">Şterge vot</a></div><span id="v9942166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Servicii oferite de Hotelul Kolping
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] Minibar -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942167">Şterge vot</a></div><span id="v9942167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Minibar
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [MAY-2017] Prețuri la Hotelul Kolping -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942168">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942168"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942168">Şterge vot</a></div><span id="v9942168" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942168)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942168Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942168MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] Prețuri la Hotelul Kolping
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Ușa din capătul culoarului de la ultimul nivel duce fix în pădure! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942170">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942170"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942170">Şterge vot</a></div><span id="v9942170" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942170)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942170Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942170MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Ușa din capătul culoarului de la ultimul nivel duce fix în pădure!
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2017] Hotelul Kolping văzut dinspre pădure -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942171">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942171"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942171">Şterge vot</a></div><span id="v9942171" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942171)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942171Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942171MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Hotelul Kolping văzut dinspre pădure
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2017] O zonă de relaxare la ultimul nivel și o terasă pentru fumăcioși -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942173">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942173"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942173">Şterge vot</a></div><span id="v9942173" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942173)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942173Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942173MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] O zonă de relaxare la ultimul nivel și o terasă pentru fumăcioși
foto crismis [03.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2017] Vedere spre oraș de la terasa pentru fumăcioși de la ultimul nivel -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942174">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942174"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942174">Şterge vot</a></div><span id="v9942174" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942174)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942174Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942174MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Vedere spre oraș de la terasa pentru fumăcioși de la ultimul nivel
foto crismis [03.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.238794088364 sec