#I#D
84336 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Cu avionul în/spre Ciprul de Sud

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.01.2018
DE
Avatar Maya_C
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 15.02.16
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 8 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 15

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Stelele se aşează cum vor ele...


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Mi se părea că nimic nu merge conform planului. Uneori ai anumite aşteptari, ai impresia că lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit fel ca să iasă bine. Îţi organizezi minuţios fiecare detaliu şi când te baţi de prima neregulă ţi se pare că ai deviat de la planul perfect. De aici încolo... fie ce-o fi, oricum nu mai e cum trebuia.

Avionul îşi luase deja zborul şi încercam să uit că înainte cu câteva zile am făcut un transfer dintr-un cont în altul şi banii nu apareau în contul în care i-am solicitat. Verificasem în ultimul moment şi nu aveam solutie. Era duminică, nimeni nu voia să mă asculte. De fapt s-au vărsat în contul de euro la care nu aveam acces cu cardul, dar asta aveam să aflu abia la întoarcerea în tara. Închiriasem o maşină şi oricât m-am străduit n-am reuşit să dau de un mail de firmă sau un telefon la care să-mi răspundă cineva. Rezervasem pe Booking două cazări, încă din iarnă, una în apropiere de Larnaca şi una în Paphos. La prima, am pus niste întrebări pe mail, dar răspunsurile n-au mai ajuns. La cea de-a doua... aveam alte îndoieli de care o să vă povestesc la momentul potrivit. Mi se părea un drum plin de incertitudini şi parcă îmi parea rău după confortul de acasă, unde prizele aveau două corniţe, unde sensul giratoriu se abordează firesc aşa cum curg acele unui ceasornic.

Am închis ochii şi am încercat să nu mă gândesc la ce ar putea merge prost. Simţeam un val de răcoare provenit de la aerul condiţionat. Îmi place sa stau la geam în avion, dar uitasem sa mentionez când a fost cazul. A nimerit peştisorul Iulia la geam, care zbura pentru prima dată. Mi se părea că ar fi trebuit să fie mai entuziasmată, dar ea abia aştepta să îsi pună căştile pe urechi şi să închidă ochii. Norii... i-a privit o dată cu indiferenţă şi mi-a aruncat un "hm. interesant... " Uneori mi se pare că nimic nu-i mai impresionează. La vârsta ei, un drum cu trenul mă ţinea ore în şir cu nasul lipit de geam. N-aş fi vrut să pierd nici măcar un tablou din cele pe care natura mi le dezvăluia de-a lungul căii ferate. Un câmp de floarea soarelui, un cătun unde îmi imaginam că trăiesc copii ca mine, nişte maci roşii crescuţi pe marginea drumului, erau suficient să îmi umple ochii de bucurie. Şi culmea îmi mai amintesc unele imagini si acum. Norii? Nici nu visam sa zbor prin ei. "Hm. Interesant... "

Am ajuns la aeroport pe ultima suta de metri. Prefer zborurile de dimineaţa. Mi se pare că mă organizez mai bine şi sunt mai lucidă. Asa, am fost pe fugă toată dimineaţa, şi parcă aveam un blocaj. Am verificat de câteva ori dacă buletinele sunt în portmoneu şi dacă portmoneul e în geantă. Şi parcă tot aveam o strângere de inimă când Em mă întreba "ai luat tot ce trebuia? " Cuvântul tot... pare aşa de cuprinzator şi totuşi... aşa de relativ. Oare ce vrea să zică? Daca ştie ca am uitat ceva... n-ar fi mai simplu să îmi spună?

Când ceva începe prost... e obligatoriu sa se termine bine, îmi zic. Am început să râd de mine şi să mă autoironizez cam pe la 7 ani când mi-am dat seama că fac în joacă nişte corelaţii cu lucruri care nu au nici o legatură. Chestii de genul "dacă se aprinde lumina pe scară înainte să ajung în punctul X, părinţii nici n-au să observe că am întarziat". Sau "dacă nu mă ascultă azi la mate, la 30 de ani voi fi pe o plajă în Hawaii”. Am pornit la ora 4, şi puţin înainte de 7 seara aterizam pe aeroportul din Larnaca. Am auzit ca prin vis atenţionarea din microfon "la sol temperatura este de 37 de grade şi este ora 19". O aterizare uşor nesigură şi vacanţa cipriotă poate să înceapă.

Acum gândindu-mă la câte probleme îmi făceam îmi vine să râd. Viaţa mi-a arătat întotdeauna că toate lucrurile au rezolvare. Poate, aş face câteva lucruri diferit. Aş închiria maşina direct din aeroport în momentul sosirii. Aş evita locurile pe care toata lumea le laudă. Cum este Ayia Napa. Aş încerca să nu ma las atrasă de pozele din pliantele de prezentare. La unele chiar nu poţi ajunge aşa cum îţi propui. Cum a fost Laguna Albastră. Aş râde mai mult, m-aş îngrijora mai puţin. Am avut de-a face cu oameni aşa de faini încat nici una din temerile pe care le-am avut nu s-au materializat. Oamenii aceeia fac un turism relaxat. Şi e ciudat cât de mulţi români sunt implicaţi în asta. Mi-aş schimba un pic obiceiurile. M-aş culca mai devreme, m-aş trezi mai devreme. O fi acelaşi fus orar, dar se întuneca mult prea curând. M-aş baza mai mult pe bani cash. Sunt eposuri peste tot, dar ghinionul a facut să ne dubleze câteva tranzacţii. Să se joace un pic cu banii (a se citi nervii) noştri… Doar aşa… cât să ne ţină vigilenţi.

Aerul cald şi umed ne-a lovit in moalele capului pe toti trei. Aveam cazare la un complex de vile din Kiti, o suburbie a Larnacăi. Cam 10 kilometri de la aeroport. Întrebasem de proprietar cu ce ne recomandă să ajungem la ei, dar nu am primit nici un răspuns. Pe net văzusem că functionează transportul în comun şi toată lumea părea multumită. Bagaje nu prea multe, câte unul de mâna de fiecare. Si eu am fost uimită, dar se poate să mergi in concediu cu 7-8 kg de lucruri. În realitate, avem nevoie de aşa de puţin... De la aeroport prima ieşire dă chiar spre un fel de autogară. Erau zeci de autocare spre diferite destinaţii mai îndepărtate. Unele aparţineau unor agenţii. Noi aveam nevoie de un autobuz local, iar pentru asta, am urcat nişte scări înainte de a ieşi din aeroport. Doi militari înarmaţi la ieşirea din aeroport mi-au atras atenţia aşa că m-am dus direct la ei să le cer indicaţii. M-au trimis la un panou dn apropiere unde erau trecute toate liniile de autobuz şi traseele lor. Deja simţeam că hainele mi se impregnează în piele şi mă concentram destul de greu. 417 parcă era numărul câştigător. Lânga noi, opreşte un taxi, variantă care nu mi se părea de neglijat. „Români? ” „Români”... zic amuzantă. „Unde mergeţi? ” „Kiti”. „A... naşpa. Vedeţi că nu prea respectă programul duminica. Daca vreţi în Aya Napa vă duc eu... ” Nici nu aştepată răspunsul nostru şi pleacă băiatul. Peştişorul mă priveşte nedumerit. „N-a înţeles că vrem în Kiti? De ce să ne ducă în Aya Napa? ” Încep să râd şi îi povestesc cum m-am urcat într-un taxi în gara din Bucureşti. După ce m-am instalat comod şi am înghesuit bagajul lânga mine, individul de la volan îmi zice "aaaa păi doamnă eu nu merg în direcţia aia… eu merg în Rahova. Daca vreţi acolo vă duc, dacă nu hai pa"... :)).

Nu apunc să termin povestea şi numărul câştigător îmi iese in faţă. Într-un fel… că dacă nu săream eu în faţa lui probabil nici nu ar fi oprit. Era un microbuz plin şi mult mai mic decât ne-am fi aşteptat. Eu şi peştişorul ne facem loc în spate, în timp ce Em tratează cu şoferul. Avea numai bancnote de 50 şi 100 de euro, iar şoferul avea o problemă de mărunţiş. Îl vad că îmi aruncă o privire încruntată. Îmi spusese din ţară să schimb euro în bancnote mici. Evident, n-am fost atentă la detalii de-astea, aşa că cer ajutorul celor din microbuz. Femeia din dreapta mea, care tocmai îmi facuse loc din spaţiul ei, mă lămureşte direct în limba română. „Nu umblă nimeni cu atâtia bani, da’ staţi liniştiti, mărunţi mai găsim prin buzunar”. Şi o aud că strigă celorlalţi din autocar: „Haideţi mă să-i ajutăm pe oameni. Facem cheta pâna la 4 euro jumătate? ”. Eu fac ochii mari. Mai bine de jumătate din călători erau români. Veneau de la ceva hotel – restaurant unde erau angajaţi. Până la urma s-a găsit cineva cu bani la el, ne-am plătit singuri drumul, dar a fost impulsul necesar ca toţi să sară pe noi cu recomandări şi sfaturi. E drept că făcusem mai puţin de trei ore până acolo, dar nu mă aşteptam sa aud atâtea cuvinte în română. I-am întrebat cum se simt, cum e viaţa lor acolo. Ce-am primit au fost nişte grimase. „E cald, sunt de doi ani aici dar încă nu m-a obişnuit cu temperatura”. Nu am văzut să fie cineva încântat, dar nici n-a zis nimeni că ar vrea să renunţe. Ne-au trimis la ruine, la Camel Park, la templele zeilor, ne-au zis de nişte circuite prin munţi. Pornisem gps-ul pe telefon să vedem unde ne sa coborâm, dar bineînteles nu m-am complicat cu coordonate. Mie nu-mi plac numerele aşa că am stabilit destinaţia Morpheus Apartments. Abia intrasem în Kiti, cand GPS-ul meu arăta că trebuie să schimbăm direcţia spre stânga… adică… spre mare… si spre o zona pustie…

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Maya_C in 30.01.2018 11:52:05

Validat / Publicat: 30.01.18 14:41:29


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în CIPRU
VIZUALIZĂRI: 1585


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Maya_C); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48350 PMA (din 53 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Maya_C? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- krisstinna
[30.01.18 14:53:54]
» mesaj pers

   Of, Maya, m-ai făcut să plâng. Un pic, nu mult :)

   Ce frumoasă ești!

   Eu nu m-aș duce in Cipru in Iulie sau in August, umiditatea și caldura sunt foarte mari.

   Nu avea cum să îți placă Ayia Napa, nu e pentru tine. Dacă mă întrebai eu îți recomandam Argaka, Zigi, Mari, Plaja Guvernator, Polis, Latsi.

   Eu nu m-aș caza in Larnaca, nu e pentru mine. Dar nici împrejurimile sale.

   Dar, aștept cu interes impresiile următoare, sper din tot sufletul că ați avut o vacanță frumoasă.

   Cu mașina cum v-ați descurcat? Ați închiriat sau nu?

   Te salut cu drag, prințesă:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Maya_C
[30.01.18 15:02:50]
» mesaj pers

   @krisstinna: ne-am cazat doar doua zile in Larnaca. stiam ca nu e ce vreau, dar am vrut sa vad tot. in primele doua zile ne-am plimbat spre est sa acoperim si zona aceea. abia dupa a inceput vacanta. :) am inchiriat masina era inevitabil, altfel am o reactie de claustrofobie.

   multumesc pentru cuvintele frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[30.01.18 15:31:50]
» mesaj pers

   De fiecare dată când citesc ce scrii înțeleg de ce am făcut setări de ”urmărire”în ceea ce privește textele tale. De fapt, am încercat să fac un compliment, în care să spun că-mi place tare mult cum scrii, dar, nah, așa-s io, mai complicat! :)

   Cipru, clar, nu-i pentru mine, nu o să mă urc, neam, în avion și nici cu vaporul nu disper să mă plimb. Dar, uite, peste vreo trei zile pleacă fiie-mea , cu jumatea ei , în insula Afroditei. Unde se cazează? În Larnaca, normal. Și, ca și tine, nu-i, deloc, încântată! Și, tot ca și în cazul tău, și fiie-mea are același ”hm, interesant! ” la tot ceea ce, pe vremuri, pe mine mă impresiona profund. O fi conflictul dintre generații?! Nu știu!

   Superbă poza cu silueta în contur sub un pom!

   Și, ca să fiu sigur și că-s obraznic, am și eu o rugăminte:scrie mai des! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[30.01.18 15:50:02]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Nu este conflict între generații. Ei au avut și au tot, copiii noștri zic, iar noi am avut...comunism:(

   Mă enervezi cu avionul, de-mi vine să te bat cât sunt eu de pitică :D

   Și da, Maya e divină, citesc și plâng, plâng și citesc :) Ea e prințesă și crismis e zână, știi că eu vă botez după bunul meu plac :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[30.01.18 18:19:59]
» mesaj pers

   @krisstinna: Da, mă... bine că ele-s zâne și io-s “căpcăun”! Și mai și spui că ții la mine! Uite, de-aia nu merg io cu avionul!

   PS Scuză-mă, mi-e frică d-avion, de mor! Și, de-ai ști, din cauza asta, a fricii de avion, n-am ajuns în Olanda, Belgia și Spania, nici în Sicilia, unde fiie-mea găsise bilete ieftine. S-a dus cu mă-sa, m-am răzbunat, am stat singur acasă! Când pisica...hi,hi, hi...tu știi ce greu se calcă lenjeriile de pat ?

   Aaa, nici la Toulouse n-am ajuns, fix din același motiv!

   Și nici la Alba Iulia, anul ăsta, dar, aici, e altă discuție! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- crismis
[30.01.18 18:35:30]
» mesaj pers

   @Maya_C: Iaca și zâna (moi, dacă așa zice krisstinna) salută și îmbrățișează prințesa! Și peștișorul! Virtual, deocamdată...

   Foarte frumos început de poveste, abia aștept să văd ce s-a mai întâmplat! Cumva peștișorul a aniversat o vârstă?! Minunate poze, mai vreau!

   @krisstinna: 😘

   @Yersinia pestis: Adică nici la Alba nu vii?!!! Sper că am înțeles greșit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Maya_C
[30.01.18 19:18:09]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: imi place ca esti complicat... cine te-ar vrea simplu si previzibil?? trebuie sa am grija ca de obicei capcaunii fura printesele... si pas fat frumos. :))

   sigur ca nu criticam generatia tanara. dar ar trebui sa se bucure mai des pentru lucruri mai mici. daca asteapta marile momente, se trezesc la un moment dat ca au ras prea putin, au trait cu ochii in telefon, si desi au vizitat mult n-au vazut nimic. ma deranjeaza un pic ca mi se pare tot mai greu sa obtin reactii de uaaau cum a fost prima data cand a vazut marea Greciei, sau prima data cand a vazut caracatita sau pestii inotand langa ea... e tot mai greu de surprins.

   @crismis: dau inapoi imbratisarea si multumesc de vizita. Iulia va face 16 ani luna viitoare. nu imi vine sa cred si nu stiu unde a disparut pestisorul. Nu stiu cat ii mai pot spune asa ca e aproape o sirena. :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Zoazore
[30.01.18 20:01:12]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

Și nici la Alba Iulia, anul ăsta, dar, aici, e altă discuție!
= io cred că tu ai ceva personal cu mine de nu vrei să ne vedem față-n față!

   Alba Iulia nu-i nici port, și nici nu trebuie să vii cu avionul! E și trem, sunt și microbuze! Dar tu nu și nu, batman și batman: nu merg să n-o-ntâlnesc pe Zoazore! Corect?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Zoazore
[30.01.18 20:18:59]
» mesaj pers

   @Maya_C: ” Hmmm, interesant! ” Eu renunț la hmm-ul din față și zic: foarte interesant!

   Și-ați avut și noroc! Aș spune cu carul! Să nimeriți în microbuzul cu români!

   Aștept continuările! P02, de departe e favorita mea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maya_C
[30.01.18 20:27:30]
» mesaj pers

   @Zoazore: sa stii ca nu a fost vorba doar de noroc. sunt incredibil de multi romani care lucreaza acolo, locuiesc acolo sau nu stiu ce fac. la o pompa de benzina ne-a ochit un roman de-al nostru si a venit sa vorbeasca cu noi. un altul care baga benzina la pompa vecina ne aude si zice "romani sunteti? eu facut medicina la Bucuresti" si a inceput si dl doctor cu povesti din studentie. in romana evident... :))

   parca era cea mai uzuala limba de circulatie internationala. Sunt multe locuri in care nu m-am folosit de engleza la fel de eficient ca in Cipru de limba romana. :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[30.01.18 21:04:42]
» mesaj pers

   @Zoazore: Tre’ să-nțelegi, ca gabor ce-am fost nu, nu voi veni, dar, voi afla ce-ați vorbit înainte chiar de-a vă ieși vorbele din gură! 😉

   Și, nu, chiar n-am ni’ca cu tine , uite, mă jur, să mă vezi inginer !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lila Mo
[30.01.18 21:49:52]
» mesaj pers

   Felicitări pentru încă un articol care nu mai vrei să se termine! Aștept continuarea.

   Am fost și eu în Cipru în octombrie, fix la Ayia Napa tocmai pentru că am citit că e cea mai grozavă locație.

   Impresiile mele în curând. Între timp, mă delectez cu ale tale.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[30.01.18 22:51:21]
» mesaj pers

   @Maya_C:

   Frumos povestite trăirile tale! Mi-ai înseninat seara.

   Și "hm " mă regăsesc în unele din ele, adică "dacă vine tramvaiul x în 5 minute, sigur voi avea o vacanță de vis la vară în Y" 😅 Noroc că vara nu-mi amintesc în câte minute a venit tramvaiul x!!

   Și povestea ta cu cheta din microbuz mi-a plăcut. Aștept continuarea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- diacrys
[31.01.18 09:24:02]
» mesaj pers

   Un articol foarte viu, care prinde cititorul pentru că e imposibil să nu fi trecut prin aceste faze, dacă îi plac călătoriile...

   Și fotografiile sunt superbe, de revistă!

   Raționamentele "Daca x (factor incontrolabil) se va întâmpla y (aspect din viața proprie) " sunt autoprogramări... și eu aveam obiceiul (este caracteristic personalităților cu predispoziție spre analiză) dar am făcut un efort să renunț la ele de câțiva ani.

   P. S. Un sfat pentru luat taxiul din Gara de Nord, București: taximetriștii din față nu merită acest nume, sunt din cei care negociază prețuri mult mai mari sau "merg într-o anumită direcție". În spate, pe ieșirea de la bilete, sunt șanse mai mari (deși nu trec de 50%) de a găsi un taxi adevărat, cu aparat și care merge în direcția clientului. Iar altă posibilitate (cea mai bună, de fapt), este de făcut o comandă - de ex 021/9477.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Maya_C
[31.01.18 09:58:45]
» mesaj pers

   @diacrys: multumesc de recomandari şi de aprecieri. am învăţat câteva reguli in ce-i priveşte pe taximetrişti şi mă descurc mult mai bine acum. dar înainte de a urca întreb politicoasă dacă merg unde vreau eu sau au alte setari. :)

   @elviramvio: mă bucur că nu sunt singura care face corelaţii aiurite. iar daca e asa cum zice dyacris şi au si o perspectivă psihanalitica... e clar. suntem mai multi. :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- roth
[31.01.18 22:59:00]
» mesaj pers
„Haideţi mă să-i ajutăm pe oameni. Facem cheta pâna la 4 euro jumătate? ”.

   La ce suflet bun ai si cat faci pt cei din jur nici ca se putea un mesaj mai frumos de la univers

   Cipru pentru mine a fost oaza de liniste timp de mai multi ani, dupa vacante in forta, toamna plecam cateva zile acolo la plaja si leneveala.

   Acum am alte destinatii pe lista, poate... candva... cine stie, oricum Ciprul de Nord e in carti pt o tura.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Maya_C
[01.02.18 09:30:58]
» mesaj pers

   @roth: tu vorbeşti de suflet bun?? Tocmai "Il Professore" în treaba asta? Păi eu de la tine învăţ încă. :)

   Te îmbrăţişez cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster13
[02.02.18 10:54:40]
» mesaj pers

   coloana sonora atasata... (cam tarziu este adevarat... mea culpa) se poate sterge sau schimba!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[01.03.18 22:13:04]
» mesaj pers

   @Maya_C: Un articol minunat, cu mult mai cald decat temeratura de care v-ati lovit voi acolo si care m-a uns pe suflet. Citind si ecourile pot spune ca si acestea mi-au mers la suflet prin caldura pe care o emana toti acesti prieteni care ne fac viata si mai frumoasa.

   Pentru mine in afara familei mele de acasa, aceasta este cea de a doua familie pe care insa in ultima vreme din diverse motive am cam renegat-o, dar pe care o iubesc atat de mult.

   Pozele sunt superbe si nu stii sa spui care este mai frumoasa.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[7] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] zborul spre Larnaca nu ne-a luat mai mult de 3 ore -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 30.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941233">Şterge vot</a></div><span id="v9941233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] zborul spre Larnaca nu ne-a luat mai mult de 3 ore
foto Maya_C [30.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] un loc de care primeste toata dragostea mea -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 30.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941234">Şterge vot</a></div><span id="v9941234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] un loc de care primeste toata dragostea mea
foto Maya_C [30.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 30.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941235">Şterge vot</a></div><span id="v9941235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017]
foto Maya_C [30.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

#G#2

P04 [JUL-2017] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 30.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941236">Şterge vot</a></div><span id="v9941236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017]
foto Maya_C [30.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2017] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 30.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941237">Şterge vot</a></div><span id="v9941237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017]
foto Maya_C [30.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2017] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 30.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941238">Şterge vot</a></div><span id="v9941238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017]
foto Maya_C [30.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2017] si stanca Afroditei cu promisiunea unor poveşti viitoare -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 30.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941239">Şterge vot</a></div><span id="v9941239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] si stanca Afroditei cu promisiunea unor poveşti viitoare
foto Maya_C [30.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[7] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.116185903549 sec