84292 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă New York-ul

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.01.2018
DE
Avatar ioan marinescu
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 20.07.13
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
OCT-2017
DURATA: 37 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
45$ de persoană
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Hoinărind pe 7th Avenue, Manhattan, NYC


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Se spune că pentru a cunoaște un oraș trebuie să-l străbați pe jos. Nimic mai adevărat, dar pentru New York City, acest lucru îți poate lua o viață întreagă. Și taximetriști locali, versați și îmbătrâniți în meserie, nu s-ar descurca, mai ales în părțile noi construite ale cartierelor, fără dragul de GPS, plasat la loc de cinste pe bordul mașinii.

Așa că în prima duminică a lunii octombrie 2017, împreună cu fiica mea drept ghid, ne-am propus să hoinărim pe7th. Avenue, mai ales că pe o porțiune de al lui, care duminică dupămasa devine pietonală,găzduiește un fel de târg cu de toat (a se vedea foto), lumea de pe lume,newyorkezi ieșiți la promenadă,fete la o socializare stradală, tarabe cu de toate, înțesate cu kitshuri, dar și cu o sumedenie de gustări, începând cu hot dog până la o specialitate thailandeză de șarpe prăjit, din care nu m-am încumetat să gust. De fructe de mare să nici nu mai vorbim (scoici, caracatiță, castraveți de mare (nemurați), etc. După ce ne-am săturat de hoinărit, ne-am îmbarcat în unul din autocarele companiei Big Bus Tours, pentru 2 ceasuri (45% de persoană, bilet valabil 48 de ore și cu o vizită înclusă în preț la statuia Libertății). Biletul se poate cumpăra din holul Muzeului Figurilor de Ceară ”Madame Tussaud”Online e cel mai ieftin. De ce am luat autocarul? Pentru că una e să vezi ce vezi și alta e să mai și povesteascăceva despre ce vezi. Și credeți-mă, ghizii vorbesc o engleză impecabila și sunt și haioși, presărându-și expunerea cu glumițe ce distrau pasagerii.Ghida noastră avea ca și cal de bătaie pe ”Lady Gaga”dar mai ”scăpa caii” și cu Donald Trump. Al doile motiv: traseul lui 7th Avenue măsoară 8,5 km și nu ne mai ajungea timpul pentru a-l străbate în întregime pe jos.

7th Avenue este o arteră dintre cele mai importante din Manhattan (alături de 5th Avenue și bineînțeles,de Broadway), situată în partea de vest a cartierului și întreruptă în Midtown de Parcul Central. Este, după cum bănuiți, o arteră foarte circulată și pietonal și auto - trafic infernal cu o progresie lentă, multe semafoare la intersecții, care te fac de multe ori s-o iei pe jos ca să ajungi mai repede acolo unde ti-ai propus. Are o lungime de 8,5 km.

7th Avenue mai este cunoscută și drept Adam Clayton Powell Jr. Avenue în partea care începe din nordul Central Park-ului (de la 110th Street) și se termină, după ce traversează Harlem-ul, în capătul de vest al Podului Dam Macombs, acesta fiind unul dintre terminale. Celălalt capăt nordic se termină acolo unde începe partea inferioară a străzii west 155th Street. Acestă parte a lui 7th Ave. de la Central Park și până unde începe cartierul Bronx are două sensuri. O altă porțiune, între străzile 24-26 poartă numele de Fashion Avenue.

Intersecții principale:Times Square în Midtown, Podul Dam Macombs în Harlem, Harlem River Drive (str. 155) în Harlem, 6th Avenue (strada 59), Lennox Avenue (strada 110), 8th Avenue (strada 59), Boulevard Douglass (mai sus de strada 110).

A doua parte a lui 7th Ave începe din partea de sud a Central Park-ului (de la 59th Street) și se termină la Greenwich Village, acolo unde începe Varick Street din West Village. Are un singur sens de circulație.

Puncte mai importante, pornind dinspre capătul de sud, de la Greenwich Village: Standul de informații și sculptură pe 39th Stret, Madison Square Garden între străzile 31-33 din partea de vest a lui &th Avenue. Stația de metrou Pennsylvania se află chiar dedesubt. Greater Refuge Temple pe Adam Clayton Powell Jr. Avenue. Între 12th Avenue, 5th Avenue și 34th Stret se află FASHION AVENUE cu rolul ei deosebit de important de centru al industriei de îmbrăcăminte, centru de modă care găzduiește celebrii designeri de modă și care a propulsat New Yorkul printre capitalele mondiale ale modei. Dintre clădirile notabile aflate pe 7th Avenue putem enumera:Carnegie Hall (la intersecție cu strada 57), Institutul de Modă (strada 27), Alwyn Court Apartments (strada 58), Centrul AXA - inițial Turnul Equitable - (strada51). Pe porțiune de la nord de Central Park, denumită și Adam Clayton Powell Jr se află Clădirea Oficciilor de Stat și Hotelul Teresa.

Din istoricul bulevardului:A fost proiectat inițial în anul 1811. Începea din satul Greenwich (de unde și numele de Greenwich Village) și s-a extins spre sud pentru a face legătura cu Varick Street în 1914. Extinderea și lărgirea bulevardului (3 mil. $ alocați de primărie în 1911) a permis conexiuni mai bune cu centrul Manhattanului și cartierulcomercial, cunoscut azi ca TriBeCa. Cu acest prilej s-au dărâmat o sumedeni de clădiri vechi, printre care - foarte interesant! - o biserică metodistă din strada Bedford, care fusese constrită în 1840. M-am gândit că moda cu dărâmatul de biserici nu a înventat-o Ceaușescu. S-a purtat și pe la alții!

Linia de metrou a fost deschisă în 1918.7th Avenue e deservită de liniile 1,2 și 3 cu literele N, Q, R și W, între 42th Stret și Central Park South. Stația de metrou ”7th. Avenue” deservește si trenuri B, D, E. Stațiile au legături cu numeroase curse de autobuz locale.

Deși eu, slavă Domnului am unde locui în NYC, am să încerc să dau câteva date despre hotelurile situate ”în inima târgului” pe 7th Avenue: Wellington Hotel (nota 7,6) la intersecție cu strada 76, la 360 m de Carnegie Hall și aprope de Central Park, Hotel Edison Times Square (7,5). The Watson Hotel (7,8) la 500 m de Lincoln Center la intresecția cu strada 78, Radio City Apartments (8,5) la 418 m de Rockefeller Center, ș. a. Cartierul Manhattan are peste 1000 de hoteluri, pensiuni și alte spații de cazare.

O parte din fotografiile postate au fost luate de pe imperiala autocarului BBT. Urez celor care vor lectura această relatare să aibă, dacă vor ajunge prin aceste locuri, aceleași impresii plăcute! Gata!

---
Impresii încărcate de ioan marinescu in 27.01.2018 13:42:52

Validat / Publicat: 27.01.18 15:15:33


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AMERICA DE NORD. A mai fost în/la: Long Island
VIZUALIZĂRI: 2018


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ioan marinescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  28550 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- krisstinna
[27.01.18 17:38:05]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: Măi, ce bine te-ai “deghizat” în american :)

   Te felicit că poți suporta zborurile atât de lungi! Eu una, nu aș rezista, aș ceda nervos:(

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioan marinescu
[28.01.18 00:30:36]
» mesaj pers

   @krisstinna: Se învață omul cu de toate! Mulțumesc pentru vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster13
[28.01.18 08:15:48]
» mesaj pers

   coloana sonoră ataşată se poate şterge sau schimba!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[28.01.18 08:18:03]
» mesaj pers

   @ioan marinescu:

   New York-ul imi produce amintiri foarte placute. Eu am fost impresionat de ce am vazut in New York, unde am avut parte de un ghid exceptional pentru vizitarea obiectivelor incluse din program.

   Dar, aici, in acest articol este vorba de 7th Avenue. 7Th Avenue poarta si urmele pasilor mei, ba chiar mai multe pe sectorul dintre Times Square si Central Park. In zona de langa Times Square am si locuit in cel mai mare hotel in care am fist cazat vreodata, la Marriott, o industrie hoteliera greu de imaginat, cu receptia la etajul 8 unde era o coada in S ca la aeroporturi cu 8 receptioneri la post si unul pentru operatiuni urgente, intrare dinspre 3 strazi, la ultimul etaj evident un restaurant si vreo 40 de alte etaje. Langa hotel, unde 5th si 7th Avenue is faceau cu ochiul am prins si mai multe demonstratii. Oameni veneau cu scaune si sezlonguri, se asezau cu ele pe carosabil, si infernalul trafic din centrul New Yorkului, era in cateva clipe deviat de politisti.

   Tot in acest punct central am fost intr-un magazin de jucarii cu multe etaje unde am fost frapat ca puteai plati la orice casa pe orice nivel al magazinului si sa iesi nestingherit pe portile acestuia. Am cumparat atunci intre altele cateva locomotive din familia Thomas care ii lipseau lui Emi din colectie.

   Multumesc ca mi-ai provocat amintiri minunate, ma opresc aici ca sa nu plictisesc.

   Felicitari, numai bine! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- ioan marinescu
[28.01.18 09:57:24]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Gând la gând cu bucurie! Imi pare bine că mai sunt colegi AFA care au vizitat NYC și care, mai ales, au campat într-un asemenea hotel de renume situat în centrul Manhattanului. Este un rewiew despre el? De tarif mi-e frică să întreb.

   NYC este un oraș care, atunci când îl străbați pe jos, mai întâi te strivește vizual. Mai ales 5th Avenue cu o colecție impresionantă de zgârie-nori. Apoi, cu ocazia altor ieșri în oraș, impresia începe să se estompeze și îți dă liber pentru a admira minunile arhitehtonice ale orașului.

   Mulțumesc pentru felicitări și pentru vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[28.01.18 12:46:36]
» mesaj pers

   @ioan marinescu:

   Nu am scris caci escapada mea newyorkeza provine din perioada cand nu auzisem de AFA. Poate povestim la Cluj sau Alba...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioan marinescu
[02.02.18 17:39:17]
» mesaj pers

   @webmaster13: Cer iertatare ptr. că am ”percutat” cu întârziere. Mulțumesc pentru coloana sonoră! Aș fi cautat și eu ”Manhattan Restaurant” cu Simon și Garfunkel dar nu știu cum se face că n-o mai găsesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[17.02.18 20:03:32]
» mesaj pers

   @webmaster13: Excelenta coloana sonora, este una dintre melodiile mele preferate si inainte sa citesc articolul am vizionat videoclipul :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[17.02.18 20:06:09]
» mesaj pers

   @ioan marinescu:

45% de persoană, bilet valabil 48 de ore și cu o vizită înclusă în preț la statuia Libertății
la inceput nu m-am prins apoi mi-am dat seama ca e vorba de taste :).

   Sa vizitez acest magnific oras este una dintre dorintele mele si sper sa ajung sa o pot realiza. Pana atunci insa m-am bucurat de acest articol si pozele atasate. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- alunelu69
[31.03.18 08:19:51]
» mesaj pers

   Felicitari pentru review.

   Ne va fi model de inspiratie pentru viitoarea excursie din toamna.

   Va fi o placere sa- l redescopar dupa 20 de ani, cu regretul ca turnurile WTC nu mai sunt.

   De la inaltimea unuia din ele am admirat luminile spectaculoase ale orasului

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[34] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2017] Bine ați venit pe 7th Avenue! -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940450">Şterge vot</a></div><span id="v9940450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2017] Bine ați venit pe 7th Avenue!
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2017] De aici începe bâlciu... La prpriu! -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940451">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940451"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940451">Şterge vot</a></div><span id="v9940451" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940451)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940451Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940451MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2017] De aici începe bâlciu... La prpriu!
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2017] Tarabă cu gustări! -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940452">Şterge vot</a></div><span id="v9940452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2017] Tarabă cu gustări!
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2017] Tarabă cu borcane de dulceață, miere și clătite cu toppinguri diverse. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940453">Şterge vot</a></div><span id="v9940453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2017] Tarabă cu borcane de dulceață, miere și clătite cu toppinguri diverse.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2017] Tarabă cu nuci și seminșe prăjite. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940454">Şterge vot</a></div><span id="v9940454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2017] Tarabă cu nuci și seminșe prăjite.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2017] In această clădire ”micuță” sălășuiește și sectia de poliție a cartierului Manhattan. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940455">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940455"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940455">Şterge vot</a></div><span id="v9940455" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940455)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940455Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940455MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2017] In această clădire ”micuță” sălășuiește și sectia de poliție a cartierului Manhattan.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2017] Iată și pe doi vajnici apărători ai ordinei publice de pe 7th Avenue -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940456">Şterge vot</a></div><span id="v9940456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2017] Iată și pe doi vajnici apărători ai ordinei publice de pe 7th Avenue
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2017] -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940457">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940457"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940457">Şterge vot</a></div><span id="v9940457" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940457)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940457Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940457MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2017]
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2017] -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940458">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940458"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940458">Şterge vot</a></div><span id="v9940458" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940458)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940458Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940458MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2017]
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [OCT-2017] Trafic pe 7th Avenue -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940459">Şterge vot</a></div><span id="v9940459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2017] Trafic pe 7th Avenue
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2017] 7th Avenue, vedere generală. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940460">Şterge vot</a></div><span id="v9940460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2017] 7th Avenue, vedere generală.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2017] -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940461">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940461"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940461">Şterge vot</a></div><span id="v9940461" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940461)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940461Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940461MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2017]
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [OCT-2017] Reclame pe 7th -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940462">Şterge vot</a></div><span id="v9940462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2017] Reclame pe 7th
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [OCT-2017] Parcare subterană pe 7th Ave. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940463">Şterge vot</a></div><span id="v9940463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2017] Parcare subterană pe 7th Ave.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2017] Reclamă de scrântit gâtul” -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940464">Şterge vot</a></div><span id="v9940464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2017] Reclamă de scrântit gâtul”
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2017] Greater Refuge Temple -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940465">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940465"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940465">Şterge vot</a></div><span id="v9940465" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940465)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940465Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940465MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2017] Greater Refuge Temple
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2017] Benzi de circulație pe 7th Ave. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940466">Şterge vot</a></div><span id="v9940466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2017] Benzi de circulație pe 7th Ave.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2017] Trecere de pietoni. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940467">Şterge vot</a></div><span id="v9940467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2017] Trecere de pietoni.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2017] 7th Ave. Zona Fashion Ave. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940468">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940468"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940468">Şterge vot</a></div><span id="v9940468" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940468)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940468Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940468MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2017] 7th Ave. Zona Fashion Ave.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2017] Fashion Brand Notation Inc. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940469">Şterge vot</a></div><span id="v9940469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2017] Fashion Brand Notation Inc.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2017] Desenator de trotuar. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940470">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940470"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940470">Şterge vot</a></div><span id="v9940470" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940470)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940470Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940470MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2017] Desenator de trotuar.
foto ioan marinescu [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.120614051819 sec