83773 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă România!

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.12.2017
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Vizitați România – frumoase obiective regionale


La moment de bilanț - sfârșit de an 2017 - vreau să vă prezint pe scurt câteva obiective turistice care mi-au încântat sufletul de-a lungul ultimilor zece ani de călătorii prin țară. Sunt alese în mod subiectiv, dar e posibil ca o parte să vă placă și vouă; obiectivele reprezintă diverse categorii: istorice, religioase, naturale.

În ultimii ani am călătorit mai mult prin țară, am descoperit locuri minunate, unele unicat, altele puțin vizitate de turiști. Și mi-au rămas încă atât de multe regiuni de explorat: Banatul, Crișana, Apusenii, Țara Lăpușului și Chioarului, părți din Bucovina și Moldova, câteva zone din Dobrogea. Despre o parte am scris articole separat, despre unele au scris alți utilizatori AmFostAcolo; le voi prezenta pe scurt pe cele care m-au impresionat, obiective situate în diverse regiuni ale țării, urmând cumva un traseu circular.

1. Culele de la Măldărești + Cheile Bistriței Oltene – Nu știu la care dintre aceste locuri să mă opresc așa că le aleg pe amândouă, sunt superbe. În cadrul Complexului muzeal de la Măldărești se evidențiază cele două fortărețe boierești – culele Duca și Greceanu. Aceasta din urmă, construită la sfârșitul veacului al XVIII-lea, impresionează prin pridvorul în stil brâncovenesc, sobele de olane, mobilierul de lemn sculptat și scoarțele oltenești, dar, mai ales, prin pictura superbă de la etajul întâi unde pictorița Olga Greceanu a redat chipurile ctitorilor din familia Măldărescu. Cula Măldărescu (numită și Duca după numele prim ministrului care a achiziționat-o) a fost construită la 1812 și a găzduit chiar pe Regina Maria atunci când aceasta venea la Mănăstirea Horezu.

Cheile Bistriței, considerate cele mai înguste chei în calcar din România, oferă o priveliște naturală impresionantă. Râul năvalnic a săpat încontinuu în munte formând trecătoarea de azi; trecem pe lângă Podul Reginei Maria și Crucile săpate în versantul muntelui și ne oprim la Peștera Urșilor – un portal imens la care ajungem după puțin efort. Deasupra cheilor, pe o potecă care pleacă din spatele Mănăstirii Bistrița ajungem la Peștera Liliecilor/lui Grigore Decapolitul – interesant monument natural care adăpostește în interior două biserici. Recomand cu căldură o drumeție pe această potecă, dar și prin chei (vezi impresii).

2. Mănăstirea Topolnița – Am ajuns acolo la început de vară străbătând câteva așezări rurale de pe valea râului Topolnița. Case vechi, școli de pe vremea lui Spiru Haret, câmpuri cu flori, apoi păduri umbroase pigmentează drumul spre acest vechi ansamblu monahal. După ce am admirat natura a fost rândul cetății mănăstirești să ne impresioneze. Ctitorie boierească de secol al XVII-lea, mănăstirea de dimensiuni reduse cuprinde un zid de incintă, turn clopotniță, biserica și câteva căsuțe autentice (vezi impresii). Nu ezitați să vizitați zona Drobetei, în apropiere se găsesc și trei cule: Cula Cuțui din Broșteni și culele Nistor și Tudor Vladimirescu din Cerneți (vezi impresii).

3. Timișoara – Desemnat recent „Capitală culturală europeană în anul 2021” orașul de pe Bega își întâmpină turiștii cu centrul vechi și parcurile sale. O plimbare prin Piața Unirii, Piața Libertății, Piața Victoriei, Parcul Rozelor, pe malurile Begăi (sau de ce nu cu vaporașul) și pe lângă zidurile Bastionului Mariei Theresia constituie un prilej minunat de a descoperi frumusețile Timișoarei. Și multe altele… tramvaiul, bisericile, clădirile vechi colorate, monumentele, muzeul satului bănățean etc.

4. Muzeul Farmaciei - Cluj Napoca – orașul pe care l-am parcurs la pas timp de două zile a reușit să îmi atragă atenția prin istoria sa, arhitectura și muzeele sale. O plimbare prin Piața Unirii, o vizită în Biserica „Sf. Mihail”, o trecere pe Bulevardul Eroilor și prin Piața Avram Iancu, o escaladare la ceas de seară a Dealului Cetățuii sunt elemente obligatorii în cazul în care ajungeți la Cluj. Pe lângă o frumoasă incursiune la Muzeul Satului „Romulus Vuia” am vizitat și Muzeul Farmaciei din centrul orașului (vezi impresii). Casa Hintz a adăpostit prima farmacie a orașului (a doua jumătate a secolului al XVI-lea). Muzeul pe care îl descoperi în oficină, depozitul de medicamente, dar și în laboratorul din pivniță e interesant – praful de mumie, elixirul dragostei, excremente de castor, stricnină și opiu, corali și șopârle sunt tot atâtea ingrediente folosite pentru tratarea diverselor afecțiuni ale omului din alte epoci istorice.

5. Zona rurală de pe Valea Cosăului - Maramureș – Pe lângă cunoscutele de acum obiective maramureșene (Săpânța Mocănița din Vișeu, Mănăstirea Bârsana, Sighetul Marmației, Cascada Cailor) ar trebui să mergeți și pe câteva drumuri lăturalnice să descoperiți crâmpeie de viață rurală autentică. În cele câteva sate de pe Valea Cosăului – și anume: Ferești, Cornești, Călinești, Sârbi, Budești – am surprins acum câțiva ani elemente tradiționale care reușesc să supraviețuiască în valul modernizării care se impune și în străvechiul Maramureș (vezi impresii). Pe lângă inegalabilele bisericuțe de lemn am văzut porți originale, gospodării vechi construite din bârne de lemn, vâltori tradiționale, vechi utilaje agrare, fântâni, costume populare… Vă sfătuiesc să căutați cotloanele cele mai ascunse ale Maramureșului și veți fi surprinși.

6. Mănăstirea Probota - Suceava – este una din mănăstirile mai puțin vizitate de turiști (ca și suratele ei Râșca sau Slatina lui Alexandru Lăpușneanu). Adevărată cetate de apărare, mănăstirea Probota adăpostește în semeața biserică cu hramul „Sf. Ierarh Nicolae” mormântul domnului Petru Rareș și a soției sale, Elena. Tot aici se află și piatra tombală a Doamnei Oltea, mama lui Ștefan cel Mare. Alături de biserica din secolul al XVI-lea suntem impresionați și de zidurile cu turnuri, clopotniță și clisiarniță (clădire anexă pentru veșminte și odoare bisericești), ruinele caselor domnești (din care se mai văd pivnițele). Liniștea e desăvârșită în acest așezământ monahal, hoardele de turiști nu dau așa mare năvală aici.

7. Cheile Dobrogei – Această regiune îmi place în întregime, are un farmec aparte care provine din vechimea locurilor, din amalgamul de populații și din frumusețea naturală a locurilor. Rezervația naturală de pe Valea Casimcei ne impresionează de la prima vedere: șoseaua trece prin mijlocul pereților de calcar care nu sunt atât de apropiați unul de celălalt cum ne închipuim noi și nici nu au o înălțime mai mare de 30-40 m. Fragmente de atoli de pe fundul unei mări străvechi formează peisaje de neimaginat: șanțuri, steiuri înalte de calcar, grote și adâncituri. Omul preistoric și-a găsit adăpost în peșterile de aici. În apropiere descoperim Mănăstirea Casian, Babadagul cu Cetatea Enisala, Cetatea Histria și câte și mai câte (vezi impresii).

Sunt atât de multe de povestit despre locurile minunate din România, sunt zone nedescoperite încă din punct de vedere turistic, unele obiective nu sunt promovate suficient, în alte puncte este greu de ajuns din cauza infrastructurii. Conace și palate, mănăstiri pictate și biserici fortificate, cascade și trasee montane, cetăți și castele, monumente și muzee, ruine și reconstituiri, Delta, Litoralul și Dunărea – nenumărate sunt frumusețile tărâmului românesc. Descoperiți-le!

---
Impresii încărcate de tata123 in 30.12.2017 20:06:18

Validat / Publicat: 30.12.17 20:40:40


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 782


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34850 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- crismis
[30.12.17 21:25:10]
» mesaj pers

   @tata123: "Săracă țară bogată... " Un An Nou cu pace si sănătate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[30.12.17 21:58:33]
» mesaj pers

   @tata123: Am parcurs cu mare plăcere acest articol, mai ales că ai prezentat obiective pe care noi nu le-am vizitat până acum, cu toate că am tot drumețit prin România în ultimii ani. Asta arată că mai avem mult de umblat, probabil că ne-ar trebui 3-4 vieți ca să vizităm țara noastră pe îndelete. Din tot ceea ce ai prezentat mai sus, cel mai aproape am fost de Cheile Dobrogei în acest an, dar o problemă de sănătate ivită de niciunde ne-a forțat să amânăm plimbarea acolo. Nu ne vom da însă bătuți și -pe viitor- ne propunem să ajungem în acel loc!

   Un alt loc prin apropierea căruia am trecut este zona Cheile Bistriței din Oltenia.

   Pentru anul viitor ne-am propus să continuăm să explorăm România pentru că avem o țară grozavă! Iar asta nu ne-o poate lua nimeni!

   La mulți ani și la cât mai multe călătorii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dan&Ema
[31.12.17 09:24:31]
» mesaj pers

   @tata123: Valoroasa sinteza! Stii, la cele mai speciale obiective vizitate (de mine) in 2017 m-am gandit si eu in ultimele doua zile. Mi-am propus sa parcurg macar titlurile articolelor publicate (92) ca sa nu imi scape ceva. Dar asa la cald am sa spun: Vaticanul, Vf. Omu.

   Un 2018 excelent! Numai de bine! 🌲👍😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[31.12.17 18:51:46]
» mesaj pers

   Felicitări pentru acest articol și pentru faptul că scoți la lumină frumuseți ascunse ale țării noastre. Am găsit unele, chiar ”ascunse”!

   Un an cu bine, sănătate și toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[31.12.17 19:10:53]
» mesaj pers

   @all: Mulțumesc tuturor pentru ecouri, aprecieri și lectură. România are multe de arătat. La mulți ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[07.01.18 15:53:26]
» mesaj pers

   @tata123: Cred ca articolul tau poate fi un inceput bun in a largi lista locurilor minunate care pot fi vazute in tara noastra.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2016] Cheile Bistriței Oltene - Costești. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933471">Şterge vot</a></div><span id="v9933471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2016] Cheile Bistriței Oltene - Costești.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2016] Cheile Bistriței Oltene - Costești (cele mai înguste chei în calcar). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933472">Şterge vot</a></div><span id="v9933472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2016] Cheile Bistriței Oltene - Costești (cele mai înguste chei în calcar).
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2016] Cula Măldărescu (Duca) - Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933473">Şterge vot</a></div><span id="v9933473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2016] Cula Măldărescu (Duca) - Vâlcea.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2016] Mănăstirea Topolnița - Mehedinți. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933475">Şterge vot</a></div><span id="v9933475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2016] Mănăstirea Topolnița - Mehedinți.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2016] Mănăstirea Topolnița - Mehedinți. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933477">Şterge vot</a></div><span id="v9933477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2016] Mănăstirea Topolnița - Mehedinți.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2016] Cula Tudor Vladimirescu (?) din Cerneți. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933478">Şterge vot</a></div><span id="v9933478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2016] Cula Tudor Vladimirescu (?) din Cerneți.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2016] Piața Unirii din Timișoara. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933481">Şterge vot</a></div><span id="v9933481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2016] Piața Unirii din Timișoara.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2016] Teatrul Național din Timișoara. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933484">Şterge vot</a></div><span id="v9933484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2016] Teatrul Național din Timișoara.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2016] Parcul Rozelor din Timișoara. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933487">Şterge vot</a></div><span id="v9933487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2016] Parcul Rozelor din Timișoara.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2016] Cluj-Napoca - imagine de pe Dealul Cetățuii. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933488">Şterge vot</a></div><span id="v9933488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2016] Cluj-Napoca - imagine de pe Dealul Cetățuii.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2016] Biserica „Sf. Mihail” și grupul statuar Matei Corvin - Cluj-Napoca. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933489">Şterge vot</a></div><span id="v9933489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2016] Biserica „Sf. Mihail” și grupul statuar Matei Corvin - Cluj-Napoca.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2016] Avram Iancu și Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” - Cluj-Napoca. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933491">Şterge vot</a></div><span id="v9933491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2016] Avram Iancu și Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” - Cluj-Napoca.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2016] Pe valea Cosăului - Maramureș. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933498">Şterge vot</a></div><span id="v9933498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2016] Pe valea Cosăului - Maramureș.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2016] Casă de peste 100 de ani pe Valea Cosăului - Maramureș. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933501">Şterge vot</a></div><span id="v9933501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2016] Casă de peste 100 de ani pe Valea Cosăului - Maramureș.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2016] Vâltoare la Ferești - Maramureș. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933504">Şterge vot</a></div><span id="v9933504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2016] Vâltoare la Ferești - Maramureș.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2016] Mănăstirea Probota - Suceava. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933507">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933507"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933507">Şterge vot</a></div><span id="v9933507" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933507)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933507Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933507MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2016] Mănăstirea Probota - Suceava.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2016] Mănăstirea Probota - Suceava. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933509">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933509"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933509">Şterge vot</a></div><span id="v9933509" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933509)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933509Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933509MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2016] Mănăstirea Probota - Suceava.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2016] Mănăstirea Probota - Suceava. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933511">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933511"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933511">Şterge vot</a></div><span id="v9933511" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933511)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933511Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933511MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2016] Mănăstirea Probota - Suceava.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2016] Cheile Dobrogei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933514">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933514"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933514">Şterge vot</a></div><span id="v9933514" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933514)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933514Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933514MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2016] Cheile Dobrogei.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2016] Cheile Dobrogei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933515">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933515"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933515">Şterge vot</a></div><span id="v9933515" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933515)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933515Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933515MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2016] Cheile Dobrogei.
foto tata123 [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2016] Cheile Dobrogei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933516">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933516"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933516">Şterge vot</a></div><span id="v9933516" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933516)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933516Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933516MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2016] Cheile Dobrogei.
foto tata123 [30.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.384606122971 sec